Çok çalışmak mı, kolay para mı? Telekızların, eskortların, fahişelerin işleri

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Çok çalışmak mı kolay para mı? Telekızların, eskortların, fahişelerin işleri

Unread post by Geçit »

Serg_A: 28 May 2023, 14:24 Leru, başkalarının fotoğraflarına el koyarak "yanlış yaptı", ama sen de bundan daha iyi değilsin, kendin hakkında her türlü yalanı söylüyorsun
n Burada zaten birkaç kez yazdım, herkes gibi benim de burada fantezilerim var. Ancak kendi hakkında hayal kurmak ve başka bir şeye sahip çıkmak iki farklı şeydir.
Herkese bir Lambanız olduğunu söylemek başka bir şey ama bu Lambayı çalmak tamamen farklı bir şey mi, yoksa sizin için de aynı şey mi geçerli? Bu Lera’yla ilgili.
Peki bu özel konuya gelince, bu konuda seni asıl rahatsız eden ne? Saunalarımızda fahişe hizmeti mi sunuluyor? Saunalarımızda barlarımızın olması mı? Halkımızın alkol kullanması gerçeği mi? Erkeklerin yaşlı olması, sağlık sorunları olması yetersiz mi?
Çirkin fahişeler hakkında yazmıştınız. Hollywood güzelliklerine mi ihtiyacınız var? Kusura bakmayın, onlar milyonlar alıyor, modeller binlerce hatta yüzbinlerce dolar alıyor ama 30-50 dolar karşılığında ne istiyorsunuz?
Alkol içip içmediğinizi hâlâ yanıtlamadınız mı? Kocam da aydınlanma ve uzak durma anlarında haklı çıktı. Ayrıca şişe kapağını koklayıp tekrar içmeye başlayana kadar herkese domuz dedi. Ve kayınvalidesi ve annesi, içki içmesinin suçunun arkadaşlarının, iş arkadaşlarının ve benim olduğuna oldukça ciddi bir şekilde inanıyordu. Genel olarak etraftaki herkes suçludur. O hariç. Görünüşe göre ona güç döktüler ama o istemedi. Hiç alkol içtin mi?
These users thanked the author Geçit for the post:
aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 4 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Çok çalışmak mı kolay para mı? Telekızların, eskortların, fahişelerin işleri

Unread post by Serg_A »

Marinka: 28 May 2023, 14:53 Ve hala alkol içip içmediğinize cevap vermediniz mi?
İçmek istemediğim için içmiyorum (içmiyorum) aynı sebepten dolayı sigara içmek). Bir tür kurumsal etkinlik varsa bir içki içebilirim, eğer bu salaklar çok sinir bozucu oluyorsa eğleniyorlar! Hayatımda hiç bu kadar sarhoş olmadım ki hareket koordinasyonum bir şekilde bozuldu. Hayatımda hiç akşamdan kalmalık yaşamadım.
Doğum gününü, eğer arkadaşlarımızla kutlarsak, bir kadeh şarap içebiliriz, yani anladığın gibi, doğum günü yılda yalnızca bir kez...
Uzun zaman önce bunun olduğunu okumuştum. bir kadeh kırmızı şarap gibidir, sağlığa faydalıdır. Bunu birkaç gün denedim, tam bir saçmalık; atletik sonuçlarım düşmeye başladı...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 6 months

Unread post by Nikk »

Sağlıklı bir yaşam tarzına merhaba! Ben kendim hiç içmedim ya da sigara içmedim - denemek bile ilginç değildi. Ve
spor uygun davranışı gerektirir... Ancak sigara içenleri ve içenleri hiçbir zaman kınamadım (ancak ölçülü olarak!), çünkü alışkanlık ikinci doğadır! Kötü bir alışkanlıktan kurtulmak için, çoğu insanın sahip olmadığı güçlü bir iradeye sahip olmanız gerekir...
These users thanked the author Nikk for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 28 May 2023, 14:53 Peki bu konuya gelince, bu konuda kafanı tam olarak karıştıran ne? Saunalarımızda fahişe hizmeti mi sunuluyor? Saunalarımızda barlarımızın olması mı? Halkımızın alkol kullanması gerçeği mi? Erkeklerin yaşlı olması, sağlık sorunlarının olması, yetersiz olması mı?
Evet, her şey kafamı karıştırıyor! İlk önce insanlarla çalışmanın her zaman zor olduğunu yazmıştınız ve bu doğru! Ama sen hemen orada iyi bir şey olmadığını yazmaya başladın, işte o zaman delirdim ve sen bunu fark ettin ve o kadar çok saçmalık attın ki kusacak gibi oldum! Bu bokta müşterileriniz kadar siz de iğrençsiniz! Yani bu alanda hiç çalışmadığınızı ama birisinin hikayelerinden bir şeyler hayal ettiğinizi düşünüyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 28 May 2023, 19:08
Peki, bu özel konuya gelince, bu konuda kafanı tam olarak karıştıran ne? Saunalarımızda fahişe hizmeti mi sunuluyor? Saunalarımızda barlarımızın olması mı? Halkımızın alkol kullanması gerçeği mi? Erkeklerin yaşlı olması, sağlık sorunlarının olması, yetersiz olması mı?
Evet, her şey kafamı karıştırıyor! İlk önce insanlarla çalışmanın her zaman zor olduğunu yazmıştınız ve bu doğru! Ama sen hemen orada iyi bir şey olmadığını yazmaya başladın, işte o zaman delirdim ve sen bunu fark ettin ve o kadar çok saçmalık attın ki kusacak gibi oldum! Bu bokta müşterileriniz kadar siz de iğrençsiniz! Yani bu alanla hiç ilgilenmediğinizi ama birisinin hikayelerinden bir şeyler uydurduğunuzu düşünüyorum.
Evet yazdım , insanlarla çalışmanın zor olduğunu ve çalışmada fahişelerin iyi bir şey yok ve nedenini bile yazdım. Ah, artık orada her şeyin yolunda olduğunu yazacaklarını mı bekliyordunuz? Neden aniden? Bana bir sebep söyle?
Pembe gözlüklü ve pembe sümüklü erkeklere kızmıyorum ama hatta öfkeleniyorum. Fahişe olarak çalıştın mı? Seks için para ödeyen ama kadının tamamını satın aldığına inanan pisliklerle uğraştınız mı? Ve gerçekten bu işin avantajları olabileceğini düşünüyor musun?
Erkekler için, görünüşte normal bir canavardan tam bir canavara doğru hızlanma saniyenin yüzde biri kadardır.
Ben iğrençim, ya sen? Fahişelere masaj yapıyorsunuz ve bunu herkesin yaptığını mı düşünüyorsunuz? Sen içmiyorsun ve herkesin içmediğini mi sanıyorsun? Onlara normal mi davranıyorsunuz ve herkesin onlara bu şekilde davrandığını mı düşünüyorsunuz? Senin gibi insanlar okyanusta sadece bir damladır. Bu her şeyden önce. İkincisi, muhtemelen masajınıza ihtiyacı yoktur ve doğal olarak sizden ve diğer erkeklerden de bıkmıştır ve size siktir olup bunu yapmayı bırakmanızı söylerdi ama başka seçeneği yok.
Buraya attığım saçmalıklar seni kusturmak yerine düşündürmeli. Gül rengi gözlüklerinizi çıkarın.
aryamari
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 28 May 2023, 20:47
Serg_A: 28 May 2023, 19:08
Marinka: 28 May 2023, 14:53 Peki, özellikle bu konuya gelince, bu konuda sizi asıl rahatsız eden şey nedir? Saunalarımızda fahişe hizmeti mi sunuluyor? Saunalarımızda barlarımızın olması mı? Halkımızın alkol kullanması gerçeği mi? Erkeklerin yaşlı olması, sağlık sorunlarının olması, yetersiz olması mı?
Evet, her şey kafamı karıştırıyor! İlk önce insanlarla çalışmanın her zaman zor olduğunu yazmıştınız ve bu doğru! Ama sen hemen orada iyi bir şey olmadığını yazmaya başladın, işte o zaman delirdim ve sen bunu fark ettin ve o kadar çok saçmalık attın ki kusacak gibi oldum! Bu bokta müşterileriniz kadar siz de iğrençsiniz! Yani bu alanla hiç ilgilenmediğinizi ama birisinin hikayelerinden bir şeyler uydurduğunuzu düşünüyorum.
Evet yazdım , insanlarla çalışmanın zor olduğunu ve çalışmada fahişelerin iyi bir şey yok ve nedenini bile yazdım. Ah, artık orada her şeyin yolunda olduğunu yazacaklarını mı bekliyordunuz? Neden aniden? Bana bir sebep söyle?
Pembe gözlüklü ve pembe sümüklü erkeklere kızmıyorum ama hatta öfkeleniyorum. Fahişe olarak çalıştın mı? Seks için para ödeyen ama kadının tamamını satın aldığına inanan pisliklerle uğraştınız mı? Ve gerçekten bu işin avantajları olabileceğini düşünüyor musun?
Erkekler için, görünüşte normal bir canavardan tam bir canavara doğru hızlanma saniyenin yüzde biri kadardır.
Ben iğrençim, ya sen? Fahişelere masaj yapıyorsunuz ve bunu herkesin yaptığını mı düşünüyorsunuz? Sen içmiyorsun ve herkesin içmediğini mi sanıyorsun? Onlara normal mi davranıyorsunuz ve herkesin onlara bu şekilde davrandığını mı düşünüyorsunuz? Senin gibi insanlar okyanusta sadece bir damladır. Bu her şeyden önce. İkincisi, muhtemelen masajınıza ihtiyacı yoktur ve doğal olarak sizden ve diğer erkeklerden de bıkmıştır ve size siktir olup bunu yapmayı bırakmanızı söylerdi ama başka seçeneği yok.
Buraya attığım saçmalıklar seni kusturmak yerine düşündürmeli. Gül renkli gözlüklerinizi çıkarın.
Beni şoka soktunuz, hatta benim için bu durum aşamalara ayrıldı, "inkar"lar oluştu. ", "öfke", şimdi "kabullenme" aşaması, mesele pembe gözlük ya da sümük değil, dikkatli okursanız bu görüşe tamamen katıldığımı fark etmeden geçemezsiniz, vvm, nedense sözleri beni şok etmedi, tekrar okuyun:
U fahişelerin hepsi aynı değildir.
Burada iş dış verilere, zekaya ve şansa bağlıdır.
Birisi seçme hakkını saklı tutar, olmadan çalışır Stres, müşteriler çok pahalıya mal oluyor. Bazıları da herkesle küçük bir pay karşılığında.
Mesleği gereği biri. Bunun gibi biriyle tanıştım, her saat sikişmek istiyordu, çok neşeli, sevimli, dudakları bir erkeğin taşağı büyüklüğünde)) bana tüm müşterilerin onları emmeyi sevdiğini söyledi.)

Tekrar ediyorum, ben de aynı fikirdeyim
vvm, tamamen katılıyorum, sadece bunun yetenek ve muhtemelen yetenek gerektirdiğini ekleyeceğim.
Sizin, bir doktorun, beyaz önlüklü bir kadının (saflığın kişileşmesi) neden bu bok denizine koşarak daldığınızı anlayamadım?! Ve mesele şu ki, doğrudan içine dalmış olman bile değil, hayatta her şey olur, ama kendini orada bulmuşsun, suya giden bir ördek gibi oradaydın, yeteneğin burada yatıyor!
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A, VVM’nin yazdıkları yalnızca İyi şansa bağlıdır. Bu hayatta her şey şansa bağlıdır, başka hiçbir şeye bağlı değildir. Bazıları baba buluyor, sponsor buluyor, hatta bazıları evleniyor. Ama yine de bu işin içinde bir damla.
Bana gelince, ben doktor olarak doğmadım, ne tür saçmalıklar yazıyorsun? Senin gerçekten içki içen biri olduğunu sanıyordum ama görünüşe göre orada her gün sarhoşsun. Çünkü birdenbire aptal olamazsın.
aryamari
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282

Unread post by Diktatör »

Marinka: 28 May 2023, 10:43 Materyalist kadınların kendilerini para için kandırmak isteyebileceğinden paranoyak bir şekilde korkan düşük gelirli insanlara her zaman hayret ediyorum.
Gitmenin bir anlamı yok düşük gelirli kızlardan sonra) ))
These users thanked the author Diktatör for the post:
Geçit
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”