Burada heyecanlandın mı?

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
TannaT
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 154
Registered for: 2 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Burada heyecanlandın

Post by TannaT »

Fiziksel şiddete gelince, böyle bir önlem alınıyor. Yalnızca "Kuvvetler" argümanını anlayan insanlar var. Ama toplumun tamamında azınlıktalar. Ve evet katılıyorum, bu azınlığa tasfiye dahil şiddet uygulanmalı. Ancak toplumun büyük kısmı kötü adam değil. Ekonomik ve politik sistem değiştiğinde çoğunluk (totoloji), ayrıntıya girmeden bu Değişimi destekleyecektir. Ve burada ikinci soru ortaya çıkıyor: Kim en üst düzeyde cezalandırılmalı?
Genel olarak her şey karmaşıktır, çözülebilir ama zordur.
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184
Registered for: 2 years 9 months

Post by Aalleexx26 »

Serg_A: 27 May 2023, 10:40 Ve bir sürtük ve bir sürtüğün neden kendi fikrine sahip olma hakkı yoktur, o bir insan değildir, değil mi?
Onun var. Sorunun özü, bir sürtük ve bir sürtük olarak, başkalarını aynı şey için eleştirmesine rağmen sık sık ve çok tutkulu bir şekilde ahlak ve ahlak konularına değinmesidir.
Ayrıca, kendisinin gülmesine izin veriyor. diğer konularda ise onun ilgilenmediği konularda.
Yukarıdakilerin hepsi önemsiz şeylerdir, tabii arada bir de olsa. Çünkü forumda yaşıyor. Birisi lütfen bu evsiz periyi kibirli bir şekilde sahiplensin.
Last edited by Aalleexx26 on 27 May 2023, 10:55, edited 1 time in total.
deen-don
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62
Registered for: 2 years 11 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by deen-don »

Şimdilik burada çoğunlukla eski konuları okuyorum. Bazen birisiyle esas olarak eşler ve onların geçmişteki maceraları hakkında konuşmayı başarabiliyorum.
These users thanked the author deen-don for the post:
hayalet
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Post by Geçit »

Serg_A: 27 May 2023, 10:40
Forumda kendisi hakkında görüşü olan bir bayan var: zekası, görünüşü vb. hakkında, özünde sıradan bir sürtük ve sürtük olan, ancak aşırı değerli görüşünü siteye sokan her konuya n
Peki neden bir sürtüğün ve bir sürtüğün kendi fikrine sahip olma hakkı yoktur, o bir insan değil, değil mi?
Anlamıyorsunuz. Bir adam buraya mastürbasyon yapmak için geliyor. Yazma konusunda kendini rahat hissetmiyor. İlk başta elindeki penis araya giriyor, sonra elleri genelde spermle kirleniyor, işi bittiğinde elbette başkalarının iletişim kurmasından, konularda yazmasından rahatsız oluyor. Ellerinizi yıkayabilir, düşünebilir ve yazmaya da başlayabilirsiniz, ancak kafanızda yalnızca bir kıvrım olduğunda ve o da düz olduğunda, düşünecek hiçbir şey kalmaz ve genel olarak fazla yazamazsınız. İşte bir insanın yazmayı ve okumayı öğrenmesi durumudur, Allah’a şükür.

2 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
TannaT: 27 May 2023, 10:51 Fiziksel şiddete gelince böyle bir önlem alınıyor. Yalnızca "Kuvvetler" argümanını anlayan insanlar var. Ama toplumun tamamında azınlıktalar. Ve evet katılıyorum, bu azınlığa tasfiye dahil şiddet uygulanmalı. Ancak toplumun büyük kısmı kötü adam değil. Ekonomik ve politik sistem değiştiğinde çoğunluk (totoloji), ayrıntıya girmeden bu Değişimi destekleyecektir. Ve burada ikinci soru ortaya çıkıyor: Kim en üst düzeyde cezalandırılmalı?
Genel olarak her şey karmaşıktır, çözülebilir ama zordur.
İnsanlar desteklemez, sadece yaşarlar. . Belki çoğunluk buna karşı bile ama ne yapabilirler? Önemli bir şey yok.
These users thanked the author Geçit for the post:
aryamari
Aalleexx26
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 184
Registered for: 2 years 9 months

Post by Aalleexx26 »

İşte Madam’ın kendisi. :akıllı: Yani - yine.

9 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Forumlara ve sosyal ağlara internet bağımlılığı. Alışılmadık şekiller de dahil olmak üzere çeşitli nesneleri kendinize yapıştırmaktan. Gübre anüste kaynatıldı. Sessiz kalamadı, haklı olduğumu doğruladı.
Ve tipik olan şey, sürtüğün bir sürtük olmasıdır, ancak kendini iyi bir insan olarak görüyor. Kendisine, zekasına ve eğitimine çok değer veriyor ama bazen okuma yazma bilmeden yazıyor. İlk bakışta bu bir paradokstur, ikinci bakışta ise bir kalıptır.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

aalleexx26, beş ay boyunca senin için her şey yolundaydı, ve bugün aniden ...Bugün ne oldu? Ereksiyon yok mu? Ne yazık ki, wanker ereksiyonunu kaybetti. Dünyanın sonu geldi. Evet? Peki bu benim hatam mı? Aptal olman senin hatan mı, bir pislik olman senin hatan mı ve iktidarsızlık noktasına kadar mastürbasyon yapman senin hatan mı? Tam olarak değil. :cat1:
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 5 months

Post by Serg_A »

aalleexx26: 27 May 2023, 11:20 bu da tipik bir durum, sürtük bir sürtük ama kendini iyi bir insan olarak görüyor. Kendisini, zekasını ve eğitimini çok beğeniyor ama bazen okuma yazma bilmeden yazıyor
Burada okuma yazma bilmeden yazan tek bir kadın tanıyorum ve o da sadece içtiğinde.
aalleexx26: 27 May 2023, 11:20 Ve bir sürtüğün sürtük olması tipik bir durumdur, ancak kendisini iyi bir insan olarak görmektedir
Bu ifadede bir çelişki görmüyorum, Görünüşe göre mantıksal düşünmeyle ilgili sorunların var
Bundan sonra nasıl ciddiye alınacaksın?
These users thanked the author Serg_A for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Post by Geçit »

Serg_A, konu heyecanla ilgili ve biz bir şekilde dikkati dağıldı. Söyle bana, özellikle senin için, bu forumda seni ne heyecanlandırıyor?
These users thanked the author Geçit for the post:
Serg_A
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 5 months

Post by Serg_A »

Marinka: 27 May 2023, 12:53 Serg_A, konu heyecanla ilgili ve bir şekilde dikkatimiz dağıldı. Söylesene, bu forumda seni özellikle ne heyecanlandırıyor?
Bazen çıplaklık içeren müstehcen fotoğrafların beni heyecanlandırdığı konulara gidiyorum.
Bu da oluyor , bir kız ya da kadın özel mesaj yazacak, hafif bir heyecan da var...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Geçit
Arianna
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 228
Registered for: 2 years 10 months
Orientation: biseksüel

Post by Arianna »

aalleexx26: 27 May 2023, 11:20 Ve tipik olan, sürtük bir sürtüktür, ancak kendisini iyi bir insan olarak görür
Yakında 13 yaşındaki kızını becermenin hayalini kuran bir adam- büyük kızım (umarım sadece hayal kuruyordur), kendisini iyi bir insan olarak görebilir mi? Ve hâlâ birisine laf atıp ona fahişe diyecek cesaretiniz var, p...t, yoldaşlar

4 saat 19 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Oh, geri kalanı ovuşturuldu
These users thanked the author Arianna for the post (total 3):
Serg_A, Geçit, Üstü kendinize saklayın
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 6 months

Post by Üstü kendinize saklayın »

Arianna: 27 May 2023, 17:56 Oh, geri kalanı silindi
Az önce yazdığım bir konuya gittim ve mesaj da yok - bu da hâlâ bir yöneticinin olduğu anlamına geliyor . Ancak yoldaş aalleexx26’nın neden yazdığı her şeyden memnun olmadığı belli değil.
Marinka: 27 May 2023, 12:53 konu heyecanla ilgili ama bir şekilde dikkatimiz dağıldı.
Neden? kişiliğim - bu yüzden dikkatin dağıldı ama kanıt yoktu.

Yine de konuya dönecek olursak, fotoğraf bölümünde bazen oldukça heyecan verici fotoğraflarla karşılaşıyorsun, ama ne yazık ki yazmanın bazı nedenlerden dolayı ters etkiye neden olması
Serg_A: 27 May 2023, 08:08quest
2 Google sorgusu için bir görev var))
n
Belki yarın geri dönerim, fotoğraflarını bu konuya sürükleyeceğim ve her şey netleşecek. Bugün tembelim.
Marinka: 27 May 2023, 09:06 Tüm insanlar endişeli değil ve bir kızın kendi blogunu işlettiğini, fotoğraf yayınladığını ve hatta bunları arkadaşları, ailesi ve kendisi için sosyal ağlarda yayınladığını ve birisinin onu sürüklediğini hayal edin. sapkınlık amacıyla buradayım.
Tamamen katılıyorum, %100. Sadece bu kız para karşılığında çevrimiçi hayatta elinden gelen her şeyi yapıyor ve 9 Mayıs’tan sonra aboneliklerinin neredeyse iki katına çıktığını söylüyorlar ve ben de burada reklam yapıyorum ama görünen o ki kimsenin umrunda değil.

5 dakika 51 saniye sonra gönderildi:
aalleexx26 : İşte Madam’ın kendisi. :akıllı: Yani - yine.

9 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Forumlara ve sosyal ağlara internet bağımlılığı. Alışılmadık şekiller de dahil olmak üzere çeşitli nesneleri kendinize yapıştırmaktan. Gübre anüste kaynatıldı. Sessiz kalamadı, haklı olduğumu doğruladı.
Ve tipik olan, sürtüğün bir sürtük olması ama kendini iyi bir insan olarak görmesidir.
Biri diğerini dışlamaz ve genel olarak burada birine cinsel tercih kriterlerine göre hakaret etmek aptalcadır, tabi sizinki gibi ahlak sınırlarını aşmadıkça.

Trol yapmak hassas bir konu ve ben sana çok normal bakıyorum.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post:
Geçit
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”