Yazarın teması Marina Darkevich’ten

Seks tutkunlarının beğendiği edebiyat
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Yanıt: Marina Darkevich’in orijinal teması

Unread post by Serg_A »

attentive1: 03 May 2023, 16:46 Bir yerde Marina’nın bir öğretmen olarak lise öğrencileriyle bir gece kulübünde takıldığını okumuştum. Bu çok uzun zaman önceydi, son milenyumda...
Ayrıca suçlayıcı delil buldum 🤣🤣 🤣
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
Nikk, Wolffr
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Çekiç »

Kral Zogu: 03 May 2023, 16:38 Gerçekten çok güzelsin!
Güzel Belaruslular ve Belaruslular en güzelleridir.

1 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Serg_A:03 May 2023, 17:14 Ben de, bazı uzlaşmacı kanıtlar buldum
Çekiç
Sanırım bu bir iltifat!
These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
Serg_A, Marion
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Hammer: 03 May 2023, 17:20 Güzel Belaruslular ve Ukraynalılar en güzelleridir
Hammer: 03 May 2023, 17:20 Sanırım bu bir iltifat!
Kabul ediyorum)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Kral Kuş
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Orientation: biseksüel

Unread post by Ded »

dikkatli1, Her öğrenci her zaman en sevdiği öğretmenini hayal eder! Sadece bir rüya olarak kalsa bile, en fantastik ve en mükemmel olanı olacak! Şanslıysanız ve bir öğretmenle seks yaparsanız, o zaman bu unutulmaz bir olay ve duygudur!
These users thanked the author Ded for the post (total 3):
Kral Kuş, Marion, Vik.ruba80
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Ded ve yalnızca bir kerelik değilse seks, ama aynı zamanda sana çok şey öğretecek - harika!!!
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Ded, Kral Kuş, Serg_A
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065

Unread post by Ded »

niqk, Basit çalışan bir aileden gelen basit bir adamsa , o zaman bir şans Öğretmen bulmak çok zordur, ancak eğer bir babanın oğluysa öğretmen ek derslere gider veya öğrencinin evine gelir! O halde iş yalnızca bilimle bitmiyor! 90’lı yıllarda bir okulun müdürü zengin babaların oğullarının evlerini bizzat ziyaret etti!
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Manfred »

Hammer: 03 May 2023, 17:20 Güzel Belaruslular ve Ukraynalılar en güzelleridir.
Slavlar evrimin zirvesidir!
These users thanked the author Manfred for the post:
Ded
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180

Unread post by Marion »

Marinka: 03 May 2023, 13:53 O fotoğrafta sonbahar ama yeni bir tane isterim) Burada anonim bir kişi olmadığınız için buraya bir selfie yayınlayın. Pls))) Sana bakmak çok ilginç)
Selfie?.. Beklenmedik bir şekilde, genellikle erkekler talep ediyor... Hemen yaptım, evet Doğrudan talep nedeniyle henüz hazır değil. Hadi bunu yapalım. Bir düşüncem var. 8’den 385’e kadar rastgele bir sayı seçin ve buraya yazın. Bir iki gün içinde bana bir şeyler getirecekler, belki o zaman bir şeyler yoluna girer.
Bir yerlerde Marina’nın öğretmen olarak lise öğrencileriyle bir gece kulübünde takıldığını okudum. Uzun zaman oldu önce, son bin yılda ...
Mona kulübünden, burada toplanan resmi olmayan insanlardan, gelecek vaat eden yazarlardan ve şairlerden bahsediyoruz. O zamanlar sadece öğretmen olarak değil, aynı zamanda edebiyatçı olarak da çalıştım. Bir zamanlar tanıdığım bir çiftçi beni bu kulübe davet etti. Neredeyse hiç boş zamanım yoktu ama orayı sevdim, en az iki haftada bir biraz eğlenmek için oraya giderdim. Kötülük yasasına göre kulüp okulumdan çok uzakta değildi ve bazı nedenlerden dolayı güvenlik görevlileri okul çocuklarının kulübe girmesine izin verdi. Öğrencilerim de orada takılıyorlardı ve beni dans pistinde fark ederlerse hemen yanıma koşup dans ediyorlardı. Sonu biraz tahmin edilebilirdi, bana bildirildi. Aynı zamanda ihbarda pek de yakın olmayan pek çok kötü şey yazdılar. Sonra ben de sigara içtim ve tabii ki kulübe beni işyerinde gördüklerinden çok daha farklı bir kıyafetle gittim. Anlıyorsunuz - şeffaf bir bluz, kısa bir etek, fileli dizler. Sonuç olarak öğretmenler toplantısı yapıldı ve daha önce de söyledikleri gibi örgütsel sonuçlar çıkarıldı. Bir yıldır çalışmadım bile.
Ded: 03 May 2023, 17:57 attentive1, Her öğrenci her zaman en sevdiği öğretmenini hayal eder! Bu sadece bir rüya olarak kalsa bile, en fantastik ve enfes bir rüya olacak!
Öğrenci Pierre Bezukhov hakkında cevap veriyor ve kulaklarından hormonlar sızıyor. İlk başta, materyal hakkında konuşmak için panoya gittiğimde, sanki kıyafetlerim kelimenin tam anlamıyla çıkarılıyormuş gibi hissettim. Sonra alıştım tabii. Çantamda veya masa çekmecemde birkaç kez oğlanların notlarını buldum. Bazıları şiir bile yazdı, çok güzeldi... Bazıları aşkını itiraf etti, bazıları ise sadece beni istedi. Böyle vahiyler okudum, kalbim fırlayacak sandım, hep böyle atıyor. Elbette okulda soğuk davranmak zorunda kaldım ama ben yaşayan bir insanım, diğer insanların duygularını görüyorum ve kendime yeterince sahibim.
Bu arada, harika fotoğrafınızı yayınladınız Erogen’de herkese açık...
Ama niqk’e katılıyorum, muhtemelen bunu izinsiz paylaşmamalıyım?
Hatırlıyorum bu fotoğraf, tam o sırada biraz çılgına döndüm, bu yüzden yayınladım. Neyse birileri bulup yayınlayacak, başka forumlarda da görmüştüm, yasaklayamam. Bu arada, Erogen’den parçalarımın bağlantıları nerede?
These users thanked the author Marion for the post (total 5):
Karalama, Serg_A, Kral Kuş, Sibiryak89, aryamari
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Marion: 04 May 2023, 08:04 8’den 385’e kadar rastgele bir sayı seçin
31 (Mayıs’ta kaç gün var) sayı ile kişisel fotoğraflar arasındaki ilişkiler nelerdir?
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

attentive1: 04 May 2023, 08:40 31 (Mayıs ayında kaç gün var) sayı ile kişisel fotoğraflar arasındaki ilişkiler nelerdir?
Aslında sorum Marinka, cevabını bekliyorum. Ama cevap vermezse seninkini kabul edeceğim.
These users thanked the author Marion for the post:
aryamari
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271

Unread post by özenli1 »

Marion: 04 May 2023, 08:50 Ama cevap vermezse seninkini kabul edeceğim.
Şimdi tıbbi bir muayenede. Çok katı bir doktor. ama mesleğin dışında tatlı ve nazik :roll:
These users thanked the author özenli1 for the post:
Marion
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marion: 04 May 2023, 08:04 Aynı zamanda ihbarda pek de yakın olmayan pek çok kötü şey yazıldı
Evet, öğretim kadrosu, burası bir teraryum.
Marion
Çekiç
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 699

Unread post by Çekiç »

"Sonbahar Şimşekleri’ni indirdim ve okudum.
Forumun konusu hakkında - Jonas Bengtson’un yazdığı "Amina’nın Mektupları". Okuyun beyler ve ana karakteri kendiniz deneyin.
These users thanked the author Çekiç for the post:
Marion
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marion: 04 May 2023, 08:04 İlk başta, materyali anlatmak için tahtaya gittiğimde, sanki kıyafetlerimin kelimenin tam anlamıyla çıkarıldığı hissine kapıldım.
sadece öğrenciler böyle değil, ben de her zaman gözlerimle soyunduğum kadınım, eğer güzel kadınlarsa...)

3 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Marion: 04 May 2023, 08:04 Elbette okulda soğuk davranmak zorunda kaldım ama yaşayan bir insanım, başkalarının duygularını görüyorum ve ben kendime yetiyorum
Senin yerinde nasıl davranacağımı ben bile hayal edemiyorum.
Marion
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Marion: 04 May 2023, 08:04
O fotoğrafta sonbahar ama taze olmasını isterim) Burada anonim bir kişi olmadığınız için buraya bir selfie yayınlayın. Pls))) Sana bakmak çok ilginç)
Selfie?.. Beklenmedik bir şekilde, genellikle erkekler talep ediyor... Hemen yaptım, evet Doğrudan talep nedeniyle henüz hazır değil. Hadi bunu yapalım. Bir düşüncem var. 8’den 385’e kadar rastgele bir sayı seçin ve buraya yazın. Bir iki gün içinde bana bir şeyler getirecekler, belki o zaman bir şeyler yoluna girer.
Bir yerlerde Marina’nın öğretmen olarak lise öğrencileriyle bir gece kulübünde takıldığını okudum. Uzun zaman oldu önce, son bin yılda ...
Mona kulübünden, burada toplanan resmi olmayan insanlardan, gelecek vaat eden yazarlardan ve şairlerden bahsediyoruz. O zamanlar sadece öğretmen olarak değil, aynı zamanda edebiyatçı olarak da çalıştım. Bir zamanlar tanıdığım bir çiftçi beni bu kulübe davet etti. Neredeyse hiç boş zamanım yoktu ama orayı sevdim, en az iki haftada bir biraz eğlenmek için oraya giderdim. Kötülük yasasına göre kulüp okulumdan çok uzakta değildi ve bazı nedenlerden dolayı güvenlik görevlileri okul çocuklarının kulübe girmesine izin verdi. Öğrencilerim de orada takılıyorlardı ve beni dans pistinde fark ederlerse hemen yanıma koşup dans ediyorlardı. Sonu biraz tahmin edilebilirdi, bana bildirildi. Aynı zamanda ihbarda pek de yakın olmayan pek çok kötü şey yazdılar. Sonra ben de sigara içtim ve tabii ki kulübe beni işyerinde gördüklerinden çok daha farklı bir kıyafetle gittim. Anlıyorsunuz - şeffaf bir bluz, kısa bir etek, fileli dizler. Sonuç olarak öğretmenler toplantısı yapıldı ve daha önce de söyledikleri gibi örgütsel sonuçlar çıkarıldı. Bir yıldır çalışmadım bile.
Ded: 03 May 2023, 17:57 attentive1, Her öğrenci her zaman en sevdiği öğretmenini hayal eder! Bu sadece bir rüya olarak kalsa bile, en fantastik ve enfes bir rüya olacak!
Öğrenci Pierre Bezukhov hakkında cevap veriyor ve kulaklarından hormonlar sızıyor. İlk başta, materyal hakkında konuşmak için panoya gittiğimde, sanki kıyafetlerim kelimenin tam anlamıyla çıkarılıyormuş gibi hissettim. Sonra alıştım tabii. Çantamda veya masa çekmecemde birkaç kez oğlanların notlarını buldum. Bazıları şiir bile yazdı, çok güzeldi... Bazıları aşkını itiraf etti, bazıları ise sadece beni istedi. Böyle vahiyler okudum, kalbim fırlayacak sandım, hep böyle atıyor. Elbette okulda soğuk davranmak zorunda kaldım ama ben yaşayan bir insanım, diğer insanların duygularını görüyorum ve kendime yeterince sahibim.
Bu arada, harika fotoğrafınızı yayınladınız Erogen’de herkese açık...
Ama niqk’e katılıyorum, muhtemelen bunu izinsiz paylaşmamalıyım?
Hatırlıyorum bu fotoğraf, tam o sırada biraz çılgına döndüm, bu yüzden yayınladım. Neyse birileri bulup yayınlayacak, başka forumlarda da görmüştüm, yasaklayamam. Bu arada, Erogen’deki parçalarımın bağlantıları nerede?
Bu bir zorunluluk değildi, yalnızca meraktan kaynaklanan küçük bir ricaydı. 88 numara.
These users thanked the author Geçit for the post:
Marion
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Kral Kuş »

Marion: 04 May 2023, 08:04 Bu fotoğrafı hatırlıyorum, tam o sırada biraz çılgına dönmüştüm, o yüzden yayınladım. Neyse birileri bulup yayınlayacak, başka forumlarda da görmüştüm, yasaklayamam. Bu arada, Erogen’deki parçalarımın bağlantıları nerede?
İpucunu aldım). Erogen’e yapılan atıflara gelince, çoğunluğa katılabilir miyim? Özellikle engellenmiş ve herkesin VPN’si olmadığı için (tuhaf bir şekilde) neden buradan başka bir foruma gidelim? Tüm parçaları buraya yayınlayın lütfen. Sanırım minnettar olacaksınız))). Evet, ayrıca Markus Darkewitz’le birlikte yazdığınız e-kitaplarınızı da gördüm. Oradan yavaş yavaş parçalar ekleyebilirsiniz, insanlar ilgilenmeye başlayacaktır. Tam olarak anlamıyorum - "Sonbahar Şimşekleri" için ne tür bir kitap fragmanı vardı? Ve orgazmla mı?
Marion: 04 May 2023, 08:04 İlk başta materyali anlatmak için tahtaya gittiğimde sanki kıyafetlerim kelimenin tam anlamıyla çıkarılıyormuş gibi hissettim. Sonra alıştım tabii. Çantamda veya masa çekmecemde birkaç kez oğlanların notlarını buldum. Bazıları şiir bile yazdı, çok güzeldi... Bazıları aşkını itiraf etti, bazıları ise sadece beni istedi. Böyle vahiyler okudum, kalbim fırlayacak sandım, hep böyle atıyor.
Hocaya bir an önce not göndermeliydim, biz çok genç, güzel, ışıltılı gözleri, kedi gibi hareketleri vardı, açıkça harika. Ben ve arkadaşlarım bunun hayalini kurduk. iç çamaşırının ne renk olduğunu merak ettiler ve onu farklı pozlarda hayal ettiler. Acaba kaç öğretmen öğrencilerinden not almaktan hoşlanıyor, ne düşünüyorsunuz?

P.S. Bir gün Sonbahar Şimşeklerini dinlemeyi bitireceğim. Konusu ilginç, zorlu ve orijinal. Teşekkür ederim! Ve bir sesli kitabı dinlemek ve aynı zamanda forumda yazarla iletişim kurmak çok ilginç. Okuyucuların (kesinlikle var) soruları olacak. Belki pek rahat değil.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Marion, Karalama
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Serg_A: 04 May 2023, 09:12 Evet, öğretim elemanları, burası bir teraryum.
İhbar, kızgın velilerden biri tarafından yazıldı. Ancak gazilerin elbette lüks bir fırsatı vardı. "Ahlaksızlıkla mücadele" kisvesi altında benimle dalga geçmekten ne kadar keyif aldıklarını görebiliyorduk.
Marinka: 04 May 2023, 10:15 lütfen meraktan soruyorum. Sayı 88.
Tamam, yakında göreceksiniz.
Kral Zogu: "Sonbahar" için nasıl bir kitap fragmanıydı Yıldırım"? Orgazm olsa bile mi?
Kitap için teaser gibi bir şey kaydedip YouTube’da yayınladık. Ateş ettiğini sanmıyorum. Bağlantıyı size gönderebilirim.
Acaba kaç öğretmen öğrencilerinden not almaktan hoşlanıyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Bu bir kişiye bağlıdır. Bizim için çalışan bir matematikçimiz vardı, 35 yaşlarındaydı, ince ve uzun boyluydu. Öğrencilerin de kendisiyle ilgilendiğini, kendisinin de memnun olduğunu, utandığını ve kız gibi güldüğünü anlattı. Daha genç ve yakışıklı olan diğeri ise buna o kadar sinirlenmişti ki kelimenin tam anlamıyla şöyle dedi: "Bu küçük domuzlar beni kim sanıyor?" öğrencilere doğrudan avans verin. Flört etmekten ya da başka bir şeyden bahsetmiyorum bile. Ama yine de çocuklarıma minnettarım. Ben istifa edince resmen isyan çıkardılar. Hatta bazıları çok sert darbe aldı. Şu anda o zamanki öğrencilerimden biriyle yazışıyoruz, birkaç yıl önce şahsen tanışmıştık, o bana sınıftaki ruh hali hakkında çok şey anlattı ki o zamanlar bundan şüphelenmemiştim bile.
These users thanked the author Marion for the post (total 4):
Serg_A, Karalama, Kral Kuş, Sibiryak89
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marion: 04 May 2023, 17:22 İhbar öfkeli ebeveynlerden biri tarafından yazıldı
Ah, bu ebeveynler, bir profesör onlar hakkında "çılgın anneler" hakkında yemek yapmayı ne kadar da seviyor , çocuklarının dünyaya gelen mesihten başkası olmadığına inanıyorlar 😁.
These users thanked the author Serg_A for the post (total 3):
Marion, Kral Kuş, Devam etmek
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Arkadaşlar, sizin isteğiniz üzerine (ve benim isteğim üzerine, neden bu kadar flört edelim ki?) Romanın kanonik metinde yer almayan ilk fragmanını yayınladım. Forumdaki ilgili bölümün bağlantısını burada bulabilirsiniz: viewtopic.php?t=12148
These users thanked the author Marion for the post (total 7):
Serg_A, Kral Kuş, Manfred, Sibiryak89, Karalama, Fargal94, Evgen84
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marion, bu pasajı keyifle okudum, anladım bunun sadece bir "tohum" olduğu izlenimi. Ayrıca, kitabın yarısından fazlasını zaten dinledim, ayrıca bazı eksik ifadeler var ve erotik tavan yapmış durumda. Bazı nedenlerden dolayı bu harika fotoğrafı Erogen’de bulamadım, ancak Yandex önbelleği her şeyi saklıyor :)
Common_1.jpg
Common_2.jpg
UPD: Pikabu’da basılı bir kitaptan bahsediliyordu. "Sonbahar Şimşekleri" nin sadece elektronik ortamda değil, aynı zamanda yayınlandığını da doğru anladım mı?
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 5):
Serg_A, Marion, Sibiryak89, Fargal94, vesaire
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Kral Zogu: 05 May 2023, 07:07 Nedense o harika fotoğrafı Erogene’de bulamadım
Bu, yönetimin onu da diğer fotoğrafımla birlikte sildiği anlamına geliyor gönderiler. Ekranı gördüm. Birinin direnmeyeceğini biliyordum. Ama onun sen olmayacağını düşündüm.
Kral Zogu: 05 May 2023, 07:07 "Sonbahar Yıldırımı"nın yalnızca elektronik olarak değil aynı zamanda da yayınlandığını doğru mu anladım?
Çok doğru, fantlab’da bile bilgi var. Size PM gönderdim, konuyu konuya ekledim ve düzeltmeleri yaptım.
These users thanked the author Marion for the post:
Sibiryak89
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Kral Zogu: 05 May 2023, 07:07 Marion Bu pasajı zevkle okudum; bunun sadece bir “tohum” olduğu izlenimine kapılıyorum. Ayrıca, kitabın yarısından fazlasını zaten dinledim, ayrıca bazı eksik ifadeler var ve erotik tavan yapmış durumda. Bazı nedenlerden dolayı bu harika fotoğrafı Erogen’de bulamadım, ancak Yandex önbelleği her şeyi saklıyor :)

Common_1.jpgCommon_2.jpg
n
UPD: Pikabu’da basılı bir kitaptan bahsediliyordu. "Sonbahar Şimşekleri’nin yalnızca elektronik ortamda değil aynı zamanda da yayınlandığını doğru mu anladım?
Fotoğrafta ne kadar güzel bacaklar var!
Evet, diğer bölümleri okumak ilginç olurdu.

5 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Marion: 05 May 2023, 08:03
Kral Zogu: 05 May 2023, 07:07 Nedense o harika fotoğrafı Erogene’de bulamadım
Bu demek oluyor ki yönetim onu ​​da diğer paylaşımlarımla birlikte silmiş. Ekranı gördüm. Birinin direnmeyeceğini biliyordum. Ama onun sen olmayacağını düşündüm.
Kral Zogu: 05 May 2023, 07:07 "Sonbahar Yıldırımı"nın yalnızca elektronik olarak değil aynı zamanda da yayınlandığını doğru mu anladım?
Çok doğru, fantlab’da bile bilgi var. Bana özel mesaj gönder, bağlantıyı konuya koy, düzeltmeleri yap.
Seni neden erotik forumdan yasakladıklarını anlayamıyorum ? Forum kullanıcıları bunun böyle olduğunu yazıyor... Ve kimseyi yasaklamıyorlar. Her ne kadar beni hiçbir sebep yokken yasaklasalar da, örneğin yosx.ru’da sebepsiz yere yasaklandım.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by içinde »

Marion: 05 May 2023, 08:03 Bu demek oluyor ki yönetim onu ​​da diğer paylaşımlarımla birlikte silmiş. Ekranı gördüm. Birinin direnmeyeceğini biliyordum. Ama onun sen olmayacağını düşündüm.
Emin değilim, kitaplarının basılı bir versiyonu var mı, yok mu?
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Serg_A: 05 May 2023, 08:18 Beni neden erotik bir forumdan yasakladıklarını anlayamıyorum?
Sana söylemiştim. Sanki kendini tanıtmak içinmiş gibi. Ancak bunun birkaç nedeni vardı. İlk önce ana karakterin bir lise öğrencisiyle seks yaptığı bir alıntı ve erkek kardeşiyle seks yaptığı başka bir alıntı yayınladım. Erogen’de bu tür şeyler kesinlikle yasaktır. Para cezaları var. Sonra sinemayla ilgili bir konu var ve az önce Kinopoisk’te “Clément” filminin eleştirisini yazdım ve bunu Erogen’e kopyalamak istedim. Cezayı hatırlamıyorum ama bir bağırış vardı. Sonra bir gün foruma gitmeye çalıştım ve bir yasak gördüm. Reklam vermek için böyle yazmışlar.
Emin değilim, kitaplarınızın basılı bir versiyonu var mı, yok mu?
Evet . Hâlâ bağlantı ekleyemiyorum, size özel mesaj gönderdim Kral Zogu , eğer fotoğraflarımı aramayacak kadar tembel değilse mesaj yayınlaması onun için zor olmayacaktır.
These users thanked the author Marion for the post (total 4):
Serg_A, Sibiryak89, Karalama, Kral Kuş
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marion: 05 May 2023, 08:32 Evet. Hâlâ bağlantı ekleyemiyorum, size özel mesaj gönderdim Kral Zogu , eğer fotoğraflarımı aramayacak kadar tembel değilse mesaj yayınlaması onun için zor olmayacaktır.
Pekala, bana gönder hemen buraya koyayım
These users thanked the author içinde for the post:
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marion: 05 May 2023, 08:32
Serg_A: 05 May 2023, 08:18 Beni neden erotik forumdan yasakladıklarını anlayamıyorum?
Sana söylemiştim. Sanki kendini tanıtmak içinmiş gibi. Ancak bunun birkaç nedeni vardı. İlk önce ana karakterin bir lise öğrencisiyle seks yaptığı bir alıntı ve erkek kardeşiyle seks yaptığı başka bir alıntı yayınladım. Erogen’de bu tür şeyler kesinlikle yasaktır. Para cezaları var. Sonra sinemayla ilgili bir konu var ve az önce Kinopoisk’te “Clément” filminin eleştirisini yazdım ve bunu Erogen’e kopyalamak istedim. Cezayı hatırlamıyorum ama bir bağırış vardı. Sonra bir gün foruma gitmeye çalıştım ve bir yasak gördüm. Reklam vermek için böyle yazmışlar.
Emin değilim, kitaplarınızın basılı bir versiyonu var mı, yok mu?
Evet . Hâlâ bağlantı ekleyemiyorum, size özel mesaj gönderdim Kral Zogu , eğer fotoğraflarımı aramayacak kadar tembel değilse mesaj yayınlaması onun için zor olmayacaktır.
Ben öyleydim Yöneticiye yönelik bir şaka nedeniyle Erogen’de yasaklandı, orada kız, adını unuttum, birçok arkadaşım için üzücüydü ve kişisel olarak pek çok ifşa vardı. Burada durum daha insani ve birisinin açıkça kırmızı çizgiyi aştığını görmüyorum😊
Ve biz çorapla beklemek 😄🌹 🌹🌹
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 4):
Serg_A, Marion, Tapkin, Kral Kuş
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

rynda: 05 May 2023, 08:37 peki, bana gönder, şimdi buraya yayınlayacağım
Yapamam, özel mesajların devre dışı bırakıldı
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marion: 05 May 2023, 08:50
rynda: 05 May 2023, 08:37 peki, bana gönder, şimdi buraya göndereceğim
Yapamam, DM’lerin devre dışı bırakıldı
haydi
https://i.postimg.cc/LsMmJDwv/1.jpg

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
rynda: 05 May 2023, 08:37 peki, bana gönder, şimdi buraya göndereceğim
Yapamam, DM’lerin devre dışı bırakıldı
haydi
https://i.postimg.cc/LsMmJDwv/1.jpg

Отправлено спустя 7 минут 5 секунд:
rynda: 05 May 2023, 08:37 ну кидай мне, сейчас перепощу сюда
Не могу, у тебя отключены ЛС
ну так что не хочешь отправлять или у тебя нет таких книжек?
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda, gürültü yapma. Ayrıca size kişisel mesajla da yazamıyorum, ayarlarınızı kontrol edin. Menüde kişisel mesaj gönderme seçeneğiniz bile yok. Bunu başkaları için de yapabilirim. İşte ekran görüntüleri.
_arynda.jpg
_marin.jpg
Marion , işte fantlab bağlantısı.
https://fantlab.ru/edition230954
Diyor ki:

yazarın kitabı, ilk baskı
M.: Ripol Classic, 2018 (Ağustos)
Tiraj: 500 kopya
ISBN: 978-5-600-02110-5
Kapak türü: sert
Biçim: 60x90/16 (145x215) mm)
Sayfa: 420
Açıklama: Döngü dışı roman.

Bu basılı kitap mı? Orada başkalarından bahsedilmiyor.

İşte hem link hem de yorumlarınız, bahsettiğiniz film var, izledim. İncelemeyi okudum. Kendimi yavaş yavaş yazarın dünya görüşüne kaptırmak çok ilginç. Bu kadar samimi kitaplar yazarken sizi neyin motive ettiğini, nereden ilham aldığınızı anlamak isterim.
https://www.kinopoisk.ru/user/78736507/comments/
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Marion
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Kral Zogu, arandı arandı.. Ayarları ben yaptım kişisel bilgileri atladığım için herhangi bir mesaj veya yasak/izin bulamadım, bulursanız lütfen bana bildirin.
Ama kitabın basılı basılı versiyonunu kastettim ve bu kişinin bana göndereceğini umuyordum. böyle bir kağıt kitabın varlığını doğrulayan bir fotoğrafı ve daha da iyisi yazarın imzası, "forum okuyucuları için yazar Marina Darkevich’ten bu ve bu" gibi bir şey ve bir imza.
MARINA, böyle bir isteği yerine getirmeye hazır mısın?
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 05 May 2023, 12:32 Kral Zogu, arandı arandı.. Kişisel mesajları atlamak için ayarlarım var ve herhangi bir yasak/izin bulamadım, bulursanız bana bildirin.
Nerede olduğu hakkında hiçbir fikrim yok bu ayarlar, Her şey benim için varsayılan olarak çalışıyor. Bu tür sorularla teknik desteğe başvurmanız gerekir. Ancak size özel mesaj yazmanın imkansız olduğunu onaylıyorum.

6 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
rynda: 05 May 2023, 12:32 varlığını doğrulayan böyle bir basılı kitabın fotoğrafı
Fantlab sizin için yetkili bir kaynak değil mi? Var olmayan kitaplar hakkında bilgi vermezler. Bir de ISBN var, bu da kitabın bir yeraltı matbaası tarafından değil, resmi olarak basıldığı anlamına geliyor.
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Kral Zogu: 05 May 2023, 12:43 Fantlab sizin için yetkili bir kaynak değil mi? Var olmayan kitaplar hakkında bilgi vermezler. Ayrıca bir ISBN de var, bu da kitabın bir yer altı matbaasında değil, resmi olarak basıldığı anlamına geliyor.
Bana göre sen, kitabın yetkili bir kullanıcısı değilsin "Marion" forumu, kendime bir kadın hesabı oluşturduğumu ve bu hesabın arkasına saklananın ben olduğumu kabul etmiyor musun?
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 05 May 2023, 12:51 Bana göre "Marion" forumun yetkili bir kullanıcısı değil, kendim için bir kadın hesabı oluşturduğumu ve bunun arkasına saklananın ben olduğumu kabul etmiyor musun?
Bu tamamen farklı bir soru. O halde sizin için böyle bir kitabın gerçek hayatta varlığı, onu bir mağazada görüp dokunsanız bile bir onay olmayacaktır.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

rynda, gerçekte şu seçeneğin yok: "PM’de yanıtla". Yöneticiyle görüşün...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Kral Kuş, Serg_A
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Kral Zogu: 05 May 2023, 13:04
rynda: 05 May 2023, 12:51 "Marion" forumunun yetkili bir kullanıcısı değilim, kendim için bir kadın hesabı oluşturduğumu ve arkasına saklananın ben olduğumu kabul etmiyor musun? öyle mi?
Bu tamamen farklı bir soru. O halde sizin için böyle bir kitabın gerçek hayatta varlığı, onu bir mağazada görüp ona dokunsanız bile onaylanmayacaktır.
Anlamıyorum, bu kitabın var olduğu gerçeğiyle ve bu kitabın yazarlığının "Marion" kullanıcısı tarafından onaylanmasıyla ilgilenmiyorum.

1 dakika 18 saniye sonra gönderilir :
niqk: rynda, aslında "ÖM’de yanıtla" seçeneğiniz yok. Yöneticiye danışın...
peki, önceki mesajlarda bana yazmışlar ama ben normalde bu seçenek olmadan varım, yönetici okursa düzeltsin düzeltilecek bir şey varsa
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 05 May 2023, 15:17 Anlamıyorsun, ben bu kitabın var olduğu gerçeğiyle değil, "Marion" kullanıcısının bu kitabın yazarlığını onaylamasıyla ilgileniyorum.
Evet, şimdi anladım. Peki o zaman patlamış mısır stoklayacağım. Hiçbir durumda zararı olmaz.
rynda: 05 May 2023, 15:17 Normalde bu seçenek olmadan varım, yönetici okursa düzeltecek bir şey varsa düzeltsin
Hayır, kişisel profilinizde herhangi bir şeyi düzenlemenizi istemeden yöneticilik yapamazsınız. Su, yatan bir taşın altından akmaz. Kişisel mesaj gönderebilirsiniz ancak yapamazsınız. Geri bildirim olmadan yalnızca tek yönde iletişim şöyle böyle bir çözümdür.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Serg_A
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kral Zogu, bu kişi için daha uygun olduğu anlamına gelir bu şekilde yaşamak için... Geri bildirime ihtiyacı yok...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Serg_A, Marion
Автор темы
Marion
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Unread post by Marion »

Sizin için bir kitapla birlikte bir fotoğraf olacak. Belki yarın, belki bugün. Artık bunun için biraz zamanım var, bana dayanamayan ama gerçekten benimle tanışmak isteyen akrabalarımla iletişim kurmak zorunda kalıyorum. VKontakte hesabı olan varsa şimdilik oraya bakabilirsiniz. İşte benim sayfam ve çalışmalarımın yer aldığı genel sayfam.
vk(dot)com/marion_dark
vk(dot)com/the_autumn_lightning
These users thanked the author Marion for the post (total 3):
Fargal94, Serg_A, Kral Kuş
Manfred
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 234
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Manfred »

Sabırlı ol Marina!
Ve akrabalarla ve bu portalın bazı karakterleriyle :)
These users thanked the author Manfred for the post (total 2):
Serg_A, Kral Kuş
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marion: 06 May 2023, 06:32 Sana kitapla birlikte bir fotoğraf vereceğim. Belki yarın, belki bugün. Artık bunun için biraz zamanım var, bana dayanamayan ama gerçekten benimle tanışmak isteyen akrabalarımla iletişim kurmak zorunda kalıyorum. VKontakte hesabı olan varsa şimdilik oraya bakabilirsiniz. İşte çalışmalarımın yer aldığı sayfam ve herkese açık sayfam.
vk(dot)com/marion_dark
vk(dot)com/the_autumn_lightning
basılı kitapların fotoğraflarına bağlantı yok, nasıl belirlenecek VK’daki sayfalarla buradaki hesabınızın aynı kişi olduğunu mu düşünüyorsunuz?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Edebiyat”