Tanushka: 01 Sep 2021, 00:20
Senin büyük göğüslerin var, benim küçük göğüslerim var, benim de kompleksim var.
Okuşturmalar, göğüs uçlarımın dışarı çıkması beni heyecanlandırıyor
Eşimin göğüs ölçüsü 5 beden ama küçük göğüslü kadınlara aşık. Ve bu kadınlar onun büyük göğüslerinden tahrik oluyor.
Görünüm yalnızca görsel temas kurulduğunda önemlidir. Ve herkesin farklı estetik zevkleri vardır. Doğanın verdiği şeyi değiştiremeyiz. Sevgi dolu bir insan sizi kesinlikle sevecek ve takdir edecektir.
Guest_761: 26 Nov 2019, 20:02
Çok karmaşık biriyim, meme uçlarım güzel değil (((ve amcığım daha da güzel. Ne yapmalıyım??? kimse beni sikmek istemiyor.
Çok karmaşık biriyim, meme uçlarım güzel değil (((ve amcığım daha da güzel. Ne yapmalıyım??? kimse beni sikmek istemiyor.
Ne aptallar sonuçta, okşayacak ve sikilecek bir şey var!!!!
N
да уж действительно , тут проблем не избежать , но не всем это дано , просто бросьте это дело и найдите себе хобби , в крайнем случае заведите кошек
Belkha: 05 Sep 2023, 23:33
Evet, aslında burada sorunlardan kaçınılamaz, ancak bu herkese verilmiyor, sadece bu işi bırakın ve kendinize bir hobi bulun, son çare olarak kedi edinin
n Haydi! Güzel kız! Ona zevkle sahip olurdum, özgür olurdum...
Guest_761, dün çevrimiçi fotoğraflarınıza baktım ve Neden endişelendiğini anlamıyorum! Figürün çok güzel, göğüslerin mükemmel, sadece büyük olanları seviyorum. Erkekler sizin için sıraya girmeli! :)
Kız güzel meme uçlarının ve amının olmadığını söyledi! Güneş burada doktor gibi! Meme uçlarındaki ve altındaki sorunlu bölgeleri incelemeniz gerekiyor ama bunu kıyafetle yapmak çok zor! Yani figürünüz ve göğüs hacminiz açısından harikasınız ama sorunun özü henüz görünmüyor!
Orduda görev yaptı. Yakınlarda, birbirlerinin yatağına yakın. 15 aylık hizmetten sonra memleketine izne çıkana kadar hiçbir cinsel eğilimi yoktu. Döndükten iki gece sonra, bütün geceyi yatağında bir...
Kız arkadaşınızın ya da eşinizin göğüslerinin nasıl olduğunu, boyutunu, meme uçlarını, onlarla ne yapacağınızı ya da zaten yapmış olduğunuzu, onlarla oynamayı ne kadar sevdiğinizi ve ne tür duygular...
Güzel kadın vücudunu ve kadınların kendilerini, özellikle de güzel dik meme uçları veya şişmiş ve kahverengi olanları.. hassas göğüslerle birlikte gerçekten seviyorum ve takdir ediyorum.. Böyle...
Güzel kadın vücudunu ve kadınların kendilerini, özellikle de güzel dik meme uçları veya şişmiş ve kahverengi olanları.. hassas göğüslerle birlikte gerçekten seviyorum ve takdir ediyorum.. Böyle...