Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Cinsiyetle ilgili olmayan soyut konular hakkında konuşun (gerçi böyle şeyler var mı?)
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 8 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Kral Kuş »

Marinka: 08 May 2023, 15:50 Erogen forumu güzel. Bir zamanlar öyleydi. Yaklaşık 6 yıl orada kaldım. 16’dan 22’ye kadar. Altın yıllar 17-20’dir. Moderatörün kadın olduğu zamanlar. Çok çevre dostu bir ortamdı. Çok sayıda ilginç kullanıcı. İlginç konular. İlginç tartışmalar. Daha sonra moderatörün bir erkeğe değişmesiyle durum daha da kötüleşmeye başladı. Moderatör bir yandan akıllı değil ama diğer yandan alçaktır, forumu toplama kampına çevirmiştir. Bir yanda Varna, bağlantı kopması gibi tamamen küçük bir ihlal nedeniyle tokatlanabilir ya da herhangi bir ihlal ya da açıklama yapılmadan bile süresiz yasaklanmaya gönderilebilirken, diğer yanda olası tüm kuralları ihlal eden forum kullanıcıları vardı ve bunlar bunun için hiçbir şeyim yok. Tüm ılımlılık doğrudan yönetimin kişisel sempatisine ve ruh haline bağlı olmaya başladı. Son yıllarda forum çok zayıfladı. Birçok ilginç forum üyesi yasaklandı ve bazıları da ayrıldı. Aynı türden konular ortaya çıkmaya başladı ve açıkça parmaklarını emdiler.
"T" takma adlı moderatör erkek mi? Benim düşünceme göre, kişisel antipatilere dayalı yasakların dağıtılması da dahil olmak üzere, son zamanlarda yaygınlaşan tek şey bu. Benzer ve abartılı konulara gelince… Orada bir muhatabım var, bu konuda tam bir komplo teorisi geliştirdi. Bu doğru, inanmaya değer mi onu da bilmiyorum. Ama bazen belki de haklı olduğunu düşünüyorum. En azından bazı açılardan.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months
 Re: Erogen forumundan kimler var? Her iki tarafta da yaşayan ve yasaklanan göçmenler buraya gelin!

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 08 May 2023, 16:43
Marinka: 08 May 2023, 15:50 Erogen forumu güzel. Bir zamanlar öyleydi. Yaklaşık 6 yıl orada kaldım. 16’dan 22’ye kadar. Altın yıllar 17-20’dir. Moderatörün kadın olduğu zamanlar. Çok çevre dostu bir ortamdı. Çok sayıda ilginç kullanıcı. İlginç konular. İlginç tartışmalar. Daha sonra moderatörün bir erkeğe değişmesiyle durum daha da kötüleşmeye başladı. Moderatör bir yandan akıllı değil ama diğer yandan alçaktır, forumu toplama kampına çevirmiştir. Bir yanda Varna, bağlantı kopması gibi tamamen küçük bir ihlal nedeniyle tokatlanabilir ya da herhangi bir ihlal ya da açıklama yapılmadan bile süresiz yasaklanmaya gönderilebilirken, diğer yanda olası tüm kuralları ihlal eden forum kullanıcıları vardı ve bunlar bunun için hiçbir şeyim yok. Tüm ılımlılık doğrudan yönetimin kişisel sempatisine ve ruh haline bağlı olmaya başladı. Son yıllarda forum çok zayıfladı. Birçok ilginç forum üyesi yasaklandı ve bazıları da ayrıldı. Aynı türden konular ortaya çıkmaya başladı ve açıkça parmaklarını emdiler.
"T" takma adlı moderatör erkek mi? Benim düşünceme göre, kişisel antipatilere dayalı yasakların dağıtılması da dahil olmak üzere, son zamanlarda yaygınlaşan tek şey bu. Benzer ve abartılı konulara gelince… Orada bir muhatabım var, bu konuda tam bir komplo teorisi geliştirdi. Bu doğru, inanmaya değer mi onu da bilmiyorum. Ama bazen belki de haklı olduğunu düşünüyorum. En azından bazı açılardan.
Zaten Erogen’i ve takma adları da unutmaya başladım. Oradaki yönetici bir kadın. Moderatör bir erkek, yüzünde hamamböceği var. Yönetici uzun bir süredir, neredeyse forumun kuruluşundan bu yana orada. Varna iş nedeniyle soyuluyor. Forum için çok endişeleniyorum. Onunla özel olarak çok konuştum. Şikayetler yağmaya başladığında beni her zaman uyardı. Kimin, hangi konulardan yazdığı konusunda uyardı. Pek çok erkeğin bu özelliği vardır: Kabadırlar ve bunu kendilerinde bile fark etmezler, ancak diğerlerinde gerçekte olmayan bir şeyi fark ederler. Kusurlu, hayatta her zaman kırgın, çoğunlukla kaba ve kesinlikle düpedüz kaba. Birçoğu var. Göze çarpmayan, göze çarpmayan, dikkat çekmeyen, ilgi çekici olmayan, her zaman bir şeyden memnun olmayan, ancak şişirilmiş bir özgüvenle. Öğretmeyi seviyorlar. Seni küçümserler. Ses tonu her zaman sitemkar, çoğunlukla kınayıcı, ders verici ve küçümseyicidir. Bu arada, burada da onlardan çok var. Size konularla gelirler ve eğer bu onların meselesi değilse, en iyi ihtimalle gücenirler. Forumun yarısında bana karşı bu tür hakaretler vardı. En kötü ihtimalle saldırganlaşırlar ve çok sık şikayet ederler. Bu yüzden kime karşı dikkatli olmam gerektiği konusunda beni her zaman uyardı.
Ah, moderatör, bir hamamböceği. Uyarmıyor. Çoğu zaman kimseyi rahatsız etmeden orada oturuyorsunuz ve aniden bildirimler uyarılar göstermeye başlıyor veya sizi sebepsiz yere ön denetime aktarıyorlar. Bu, bir mesaj yazdığınızda ve o, onu modellemeye ve konuya göndermeye tenezzül ettiğinde, bilemezsiniz. Belki hemen, belki bir veya iki gün içinde, hatta belki bir hafta içinde. Daha önce herhangi bir uyarı olmasa bile bir hesabı bloke edebilir. Moderatör değil, bir aptal. Forum çok popüler olduğu için çok şanslıydı, çoğu kişi bu foruma alıştı ve sanki işe gidiyormuş gibi otomatik olarak geldi.
Konular hakkında. "21 Yaşında Bakire" "31 Yaşında Bakire" "25 Yaşında Bakire" konuları vardı ve bu tam anlamıyla bir veya iki hafta içinde gerçekleşti. Rakamlarda yanılmış olabilirim ama demek ki konular aynı ve bu tür konular orada çoğunlukta olmuş.
En son ne zaman olduğunu bilmiyorum. Altı aydır oraya gitmiyorum. Orada yalnızca bir aktif hesabım kaldı. Gerisi engellendi. Üstelik çoğunluğun profilinde engelleme ya da ceza puanı bile yok. Görünüşe göre giriş yapmayı bıraktım ve hepsi bu.
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by içinde »

Evet.. her kim varsa burada
https://i.postimg.cc/1X2wQw1C/Screenshot-20.png

Отправлено спустя 39 секунд:
Evet.. her kim varsa burada
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

rynda: 08 May 2023, 17:41 Да.. кем я тут только не был
Я не поняла.
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Marinka: 08 May 2023, 17:43
Я не поняла.
я говорю много ников у меня там было
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

rynda: 08 May 2023, 17:51
Marinka: 08 May 2023, 17:43
Я не поняла.
я говорю много ников у меня там было
Скажите какие? Возможно я вас там помню.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 3 months

Unread post by Nikk »

Marinka, sanırım kimse anlamadı. Yorumun yazarı bile...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 08 May 2023, 17:52 Marinka, sanırım - hiç kimse Anlaşıldı. Yorumun yazarı bile...
Anladığım kadarıyla orada bir sürü hesabı vardı. Çoğunun orada birçok hesabı vardı. Tek sayfası olanlar da vardı elbette, hepsi bu, ama onları bir yandan sayabilirsiniz.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Bu kadar çok hesabın anlamı nedir? Kendinizle tartışıyor musunuz?
These users thanked the author Nikk for the post:
çiçek hastalığı
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

rynda: 08 May 2023, 17:41 Evet.. kim olursam olayım burada
En azından bir durumda bunlar yalan. Zogu ben benim.
niqk: 08 May 2023, 17:58 Birçok hesabın amacı nedir? Kendinizle tartışın mı?
Ne için? Su baskını ve trolleme için (en iyi ihtimalle). Hatta hoşuna gitmeyen bir kullanıcıya zorbalık yapmak için bile.
Last edited by Kral Kuş on 08 May 2023, 18:03, edited 1 time in total.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kral Zogu, kim olduğunu bilmiyorum bu seni gezmeye çıkaracak mı? Trolü tamamen görmezden gelebilirsin ve o da uçup gidecek...
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

niqk: 08 May 2023, 17:58 Birçok hesabın amacı nedir? Kendi bakış açınızı geliştirmek için
kendinizle tartışın mı? ve google şirketi hakkındaki makaleyi okursanız, adı "canavar şirket" gibi görünüyor, o zaman forumdaki fikri değiştirmek için forum üyelerinin aynı türdeki görüşlerinin% 10’unun yeterli olduğunu açıklıyor.
https://i.postimg.cc/sXFbsp8M/Screenshot-16.png

https://i.postimg.cc/mg506xyN/Screenshot-19.png

вот одни из немногих, и кажется мои
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

niqk: 08 May 2023, 18:03 Kral Zogu, peki bunun kimin işine yarayacağını bilmiyorum? Trol tamamen göz ardı edilebilir ve hayran kalacak...
Bir şey var - evet. Ancak kendi şahsında farklı bir isim altında bir "müttefiki" olduğunda durum daha da karmaşık hale gelir.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

rynda, görüyorsunuz, bu hileler işe yaramıyor birçok insan üzerinde... Bir yetişkin, oluşturduğu fikri kolay kolay değiştirmez. Buna ikna edilmesi gerekiyor! Ve niceliğe göre değil, argümanların kalitesine göre... :)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 08 May 2023, 18:01
rynda: 08 May 2023, 17:41 Evet.. kim olursam olayım
En az bir durumda bunlar yalan. Zogu ben benim.
niqk: 08 May 2023, 17:58 Birçok hesabın amacı nedir? Kendinizle tartışın mı?
Ne için? Su baskını ve trolleme için (en iyi ihtimalle). Hatta hoşuna gitmeyen bir kullanıcıya zorbalık yapmak için bile.
Tek bir hesaptan Flood ve Trolling gerçekleştirebilirsiniz.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Kral Zogu, bilmiyorum, bilmiyorum Bilmiyorum... Bir grup trol ile tartışmak zorunda kaldım. Ve
bana bir tür saçmalık satsınlar diye söylemeyeceğim...
These users thanked the author Nikk for the post:
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Marinka, kesinlikle doğru! Üstelik hesaplarla ilgili ekstra bir sıkıntıya da ihtiyacınız olmayacak...
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Marinka: 08 May 2023, 17:56
niqk: 08 May 2023, 17:52 Marinka, I Sanırım kimse anlamadı. Yorumun yazarı bile...
Anladığım kadarıyla orada bir sürü hesabı vardı. Çoğunun orada birçok hesabı vardı. Tek sayfası olanlar da vardı elbette, o kadar ama onları da bir yandan sayabilirsiniz.
Bir hesabım vardı, benim de hesabım vardı burada bir tane var ve neden onlardan çok var?))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
fare zehiri, Sibiryak89, Tapkin
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, adil soru. Fazla hesap, fazladan sorun demektir...
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 May 2023, 19:09
niqk: 08 May 2023, 17:52 Marinka, sanırım kimse anlamadı. Yorumun yazarı bile...
Anladığım kadarıyla orada bir sürü hesabı vardı. Çoğunun orada birçok hesabı vardı. Tek sayfası olanlar da vardı elbette, o kadar ama onları da bir yandan sayabilirsiniz.
Bir hesabım vardı, benim de hesabım vardı burada bir tane var ve neden bunlardan çok var?))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 08 May 2023, 19:09
niqk: 08 May 2023, 17:52 Marinka, I sanırım kimse anlamadı. Yorumun yazarı bile...
Bir hesabım vardı, benim de hesabım vardı burada bir tane var, peki neden bu kadar çok yaratıyorsunuz?))

Geldiğimde forum kalabalıktı, insanlar ihtiyacım yoktu ve ilk hesabım birkaç hafta, belki de en fazla üç hafta sürdü. Tartışmayı seviyorum. Herhangi bir uyarı almadım ve engellenmedim. Forumun yavaşlamasını ve çökmesini sağladılar. Bunun bilinçli olarak yapıldığını henüz bilmiyordum. Hesabımla ilgili teknik sorunlar yaşadığımı sanıyordum. Bu nedenle uzun süre uğraşmadan, üç dört ay süren yeni bir hesap açtım ve onda da aynı şey oldu. Ama daha sonra bana kişisel bir mesajla bunun bir sorun olmadığını açıkladılar. Böylece üçüncüsü ortaya çıktı ve böyle devam etti. Sonra yasaklar geldi.
Orada iletişim kurdum. Çok ilginç muhataplarım vardı ve onları kaybetmek istemedim. Üstelik o zamana kadar forumlarda oturma alışkanlığını çoktan geliştirmiştim ve bir önceki forumum kapatılarak Erogen’e çağrılmıştı. Genel olarak birçok hesap, forumda iletişim kurma fırsatıdır.
These users thanked the author Geçit for the post:
Kral Kuş
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Timurlenk »

Benim için açılmayı bıraktı.
Ama onu nasıl atlayacağımı bilmiyorum.
Lanet bilgiyi beğendim.
Ama ya açılıyor ya da açılmıyor.
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 08 May 2023, 20:06 Forumun yavaşlamasını ve çökmesini sağladılar. Bunun bilinçli olarak yapıldığını henüz bilmiyordum. Hesabımla ilgili teknik sorunlar yaşadığımı sanıyordum.
Bu arada, bu Erogen’e yönelik en Cizvit saçmalığı. Forumun böyle bir işlevsizliğini duyurmuyorlar, sadece yönetim açısından "seçkin" kullanıcılar için çalışmalarını yavaşlatıyorlar. İnsanlar bunun bir aksaklık değil, bir özellik olduğunu anlayana kadar çok zaman geçebilir ve ardından moderatörlere yazmanız ve alçakgönüllülükle onlardan işlevselliği normale döndürmelerini istemeniz gerekir. Bazen bununla dalga geçecekler ve sonra geri verecekler.
These users thanked the author Kral Kuş for the post (total 2):
Geçit, Marion
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 09 May 2023, 08:53
Marinka: 08 May 2023, 20:06 Forumun sürekli yavaşlamasına ve çökmesine neden oldular. Bunun bilinçli olarak yapıldığını henüz bilmiyordum. Hesabımla ilgili teknik sorunlar yaşadığımı sanıyordum.
Bu arada, bu Erogen’e yönelik en Cizvit saçmalığı. Forumun böyle bir işlevsizliğini duyurmuyorlar, sadece yönetim açısından "seçkin" kullanıcılar için çalışmalarını yavaşlatıyorlar. İnsanlar bunun bir aksaklık değil, bir özellik olduğunu anlayana kadar çok zaman geçebilir ve ardından moderatörlere yazmanız ve alçakgönüllülükle onlardan işlevselliği normale döndürmelerini istemeniz gerekir. Bazen benimle dalga geçiyorlar ve sonra geri dönüyorlar.
Hiç aşağılanmadım. Bana birine bağlanırlarsa normal bir hayatın olmayacağını söylediler. Sessizce başka bir acc yaptı. Hiçbir zaman rumuzlara, avatarlara, gönderilerime, gönderi sayılarıma veya beğenilerime duygusal bir bağlılık yaşamadım. Hatta bazı insanların ne kadar yazdıklarıyla, ne kadar beğeni aldıklarıyla, ne kadar zaman önce kaydolduklarıyla gurur duyduklarını biliyorum. Benim için öyle değil, umurumda değil. Yeni bir hesapla arkadaşlarımla özel olarak iletişim kurabiliyordum. Evet ve oldukça ilginç, yakından, yakından iletişim kurduğum kişilerle postaya, habercilere, sosyal ağlara gittik, birbirimizi aradık ve hatta tanıştık. Hatta forumdan birkaç erkekle bile yattım. Bu arada telgrafta bir grup erojen var. Orada, temelde herkes yasaklandı veya forumdan ayrıldı.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Kral Kuş, Sibiryak89, Tanya
Karalama
Göz teması kurmak
Total posts: 2
Registered for: 2 years

Unread post by Karalama »

Bu arada telgrafta bir grup erojen var. Orada aslında herkes yasaklandı veya forumdan ayrıldı.
Ve orada da yasaklanıyorlar)
Vik.ruba80
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Vik.ruba80 »

Tüm tanıdık yüzleri görmek güzel. Bilgisayarımdan ve telefonumdan giriş yaptığım iki hesap vardı. Ne kadar zaman önceydi. Niye soruyorsun, yeni geldim... Hamam yüzünden kimseyi kırmak istemedim. Burası bir bataklık.
These users thanked the author Vik.ruba80 for the post:
Marion
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Erojen tarlalarından haberler. Fotoğraflarını fotoğraf barındırma sitelerindeki bağlantıları kullanarak yayınlayan, ancak fotoğrafların yayınlanma süresini sınırlayan veya herhangi bir nedenle fotoğrafları oradan silen mesajlarda ve kullanıcılarda aktif bir tasfiye yaşandı. Bu özellikle aniden güzel bacaklarını, popolarını ve hatta yüzlerini çıkarmaya karar veren kızlar için geçerlidir. Erogen’de "yüzünü göster" kod adıyla bir konu var. Orada kızlar var, bir gün fotoğraf yayınlayacaklar, sonra kaldıracaklar. Şimdi yönetim bu uygulamayı ortadan kaldırmaya gayretle kararlıdır.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Sibiryak89
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years

Unread post by Bir denizkızı »

Kral Zogu: 08 May 2023, 06:10 Erogen’de özel olarak birkaç mesaj aldım. Alıntılarda hala çok "ilginç" bir durum var. Adlandırılamayan olayların başlamasından sonra (veya belki biraz daha erken), açıkça zoraki bahanelerle, Ukrayna’daki kullanıcıların işlevlerini yasaklamaya ve kesmeye başladılar - ve bu ülkeden çok sayıda harika kız vardı (I’ Bazılarını güvenle listelemeye hazırım). Bu bilgi doğruysa, örneğin "L" harfiyle başlayan takma adı olan bir kız bu nedenle yasaklandı. Bu arada, buradaki yönetim, durumu "engellendi" olarak değiştirmeden kullanıcıları sık sık yasaklıyor, bu nedenle kişinin ortadan kaybolduğunu veya foruma girmesine izin verilmediğini anlayın. Bana bazı Ukraynalıların artık tamamen farklı takma adlar altında buraya taşındığını fısıldadılar. Bunun birkaç nedeni olabilir ve bunları sıralamanın bir anlamı yoktur. Muhtemelen birisi burada hayata sıfırdan başlamaya çalıştı ama aynı zamanda farklı bir takma adla erojenlerden birine ait olduğu belirlenen kendi fotoğraflarını yanlışlıkla yayınladı. Buradaki çok sayıda paranoyak ve anonimliği kaldıranların olduğu göz önüne alındığında, böyle bir durumda insanların mazeret üretmesi zordur. Şahsen kimseyi suçlamıyorum ama durum oldukça gerçek ve zaten olmuş gibi görünüyor.
Bilmiyorum, konuştum Ukraynalı bir adam, peki kadınlarınızın açıkça olay olmadığı yasakların nedenleri neler?
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 13 May 2023, 14:32 Erogen alanlarından haberler. Fotoğraflarını fotoğraf barındırma sitelerindeki bağlantıları kullanarak yayınlayan, ancak fotoğrafların yayınlanma süresini sınırlayan veya herhangi bir nedenle fotoğrafları oradan silen mesajlarda ve kullanıcılarda aktif bir tasfiye yaşandı. Bu özellikle aniden güzel bacaklarını, popolarını ve hatta yüzlerini çıkarmaya karar veren kızlar için geçerlidir. Erogen’de "yüzünü göster" kod adıyla bir konu var. Orada kızlar var, bir gün fotoğraf yayınlayacaklar, sonra kaldıracaklar. Artık yönetim bu uygulamayı ortadan kaldırma görevini büyük bir gayretle üstlendi.
Erogen insansızlaşırsa kimse pişman olmayacak ve ağlamayacaktır. Son zamanlarda orası mezarlık gibiydi. Hangi konuyu açarsanız açın sadece yasaklı olanlar çıkıyor. Geri kalanlar gölgeler gibi korkuyorlar. Eğer oradaki moderatör değiştirilmezse bu forumun sonunun başlangıcı olur.
Sibiryak89
Bir denizkızı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 251
Registered for: 3 years

Unread post by Bir denizkızı »

Ben orada oturuyorum, orası açıkça daha iyi, yerel pedofiller beni kızdırıyorlar (bu forumda), erojende böyle bir şey yok. Ama bence erogen aptal moderatörler yüzünden yakında geçerliliğini yitirecek
These users thanked the author Bir denizkızı for the post (total 3):
Sibiryak89, çiçek hastalığı, seksforumu_
Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka, bu uygulamaya karşı kararsız bir tavrım var. Daha önce de söylediğim gibi, orada (hala) oldukça fazla gerçek kız var. Ancak bu şekilde cazibelerini gösterme ve bir veya iki hafta sonra onları alma şekli biraz sinir bozucu. Alıntıdaki boş karenin altında sadece bir grup coşkulu yorum görüyorsunuz, gidip neyin övüleceğini bulmaya çalışın. Yönetici olsaydım, fotoğraf barındırma sitelerinden bağlantıların yayınlanmasına izin vermezdim. Bacaklarınızı iki yana açarak bir fotoğraf paylaşmak istiyorsanız, bunu doğrudan bir forum mesajına eklemeniz yeterli, böylece bu işlem tamamen tamamlanmış olacak. Aksi takdirde yöneticiler bir grup kişiyi engelleyecek ve herkes daha sonra geri gelmek istemeyecektir. Bu arada, oldukça anlaşılır bir durum.
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
Sibiryak89
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 13 May 2023, 14:59 Marinka Bu uygulamaya karşı ikircikli bir tavrım var. Daha önce de söylediğim gibi, orada (hala) oldukça fazla gerçek kız var. Ancak bu şekilde cazibelerini gösterme ve bir veya iki hafta sonra onları alma şekli biraz sinir bozucu. Alıntıdaki boş karenin altında sadece bir grup coşkulu yorum görüyorsunuz, gidip neyin övüleceğini bulmaya çalışın. Yönetici olsaydım, fotoğraf barındırma sitelerinden bağlantıların yayınlanmasına izin vermezdim. Bacaklarınızı iki yana açarak bir fotoğraf paylaşmak istiyorsanız, bunu doğrudan bir forum mesajına eklemeniz yeterli, böylece bu işlem tamamen tamamlanmış olacak. Aksi takdirde yöneticiler bir grup kişiyi engelleyecek ve herkes daha sonra geri gelmek istemeyecektir. Bu oldukça anlaşılır bir durum bu arada.
Evet, oradan fotoğraflarımı silmedim. Sadece bir saat boyunca yüzümün olduğu fotoğrafları yayınladım ve sildim ama herkes bunu yaptı, geri kalan parçalanma kaldı. Sanırım ne yapmalı fotoğraflarınızla ilgili bir durum kullanıcı için kişisel bir konudur. Bu tür forumlardaki deneyimim, başlangıçta herhangi bir mesajınızın herhangi bir zamanda silinebileceği seks kuyruklarıyla başladı. Tabii tembel değilseniz. Çok uygundu. Daha sonra kurallar daha da katılaşmaya başladı. IMHO forumları nesli tükenmekte olan bir türdür. Biraz zaman geçecek ve kimseyi oraya çekemeyeceksiniz. Şahsen ben kaynakta çevre dostu bir çevreden yanayım, ancak bu uzun zamandır yoktu.
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Kral Zogu: 13 May 2023, 14:59 Marinka Bu uygulamaya karşı ikircikli bir tavrım var. Daha önce de söylediğim gibi, orada (hala) oldukça fazla gerçek kız var. Ancak bu şekilde cazibelerini gösterme ve bir veya iki hafta sonra onları alma şekli biraz sinir bozucu. Alıntıdaki boş karenin altında sadece bir grup coşkulu yorum görüyorsunuz, gidip neyin övüleceğini bulmaya çalışın. Yönetici olsaydım, fotoğraf barındırma sitelerinden bağlantıların yayınlanmasına izin vermezdim. Bacaklarınızı iki yana açarak bir fotoğraf paylaşmak istiyorsanız, bunu doğrudan bir forum mesajına eklemeniz yeterli, böylece bu işlem tamamen tamamlanmış olacak. Aksi takdirde yöneticiler bir grup kişiyi engelleyecek ve herkes daha sonra geri gelmek istemeyecektir. Bu arada bu oldukça anlaşılır bir durum.
"Bishka" var, o da katılımcıydı, arkadaş oldu, sonra yönetici oldu, dedi Ch’de şaka yapmadığımı söyledim. yönetici kız (takma adını unuttum), ayrıca beni bir hafta yavaşlattılar, bir ay kapattılar ve sonra beni yasakladılar ve bir tür politikayla tokat attılar, yasak... Frontline merhaba ona, lakap buradakiyle aynı😊🤝
Last edited by Sibiryak89 on 13 May 2023, 15:58, edited 1 time in total.
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Geçit, Karalama
içinde
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by içinde »

Автор темы
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 13 May 2023, 15:14 Bu tür forumlardaki deneyimim, başlangıçta herhangi bir mesajınızın herhangi bir zamanda silinebileceği sextail’lerle başladı. Tabii tembel değilseniz. Çok kullanışlıydı.
Belki kullanışlıdır. Bir süreliğine seks insanlarıyla takıldım, herhangi bir gönderi bir yıl sonra bile silinebilir, takma ad değiştirilebilir ya da başka herhangi bir şey yapılabilir. Sonuç olarak tartışmanın, kimin kime cevap verdiğinin belirsiz olduğu ve bir sürü cevabın boşlukta yazıldığı bir tür karmaşaya dönüştüğü ortaya çıktı. Yani bu liberalizm diğer aşırı uçtur, aynı zamanda bir nevi kasvetlidir.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

Твистед, она меня забанила😊🤝
С Дигером были в хороших отношениях, адекватный парень, с Новороссийска Помоему.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Kral Zogu: 13 May 2023, 15:53
Marinka: 13 May 2023, 15:14 Bu tür forumlardaki deneyimim, en başta yayınlarınızın herhangi birinin herhangi bir zamanda silinebildiği seks kuyruklarıyla başladı. Tabii tembel değilseniz. Çok kullanışlıydı.
Belki kullanışlıdır. Bir süreliğine seks insanlarıyla takıldım, herhangi bir gönderi bir yıl sonra bile silinebilir, takma ad değiştirilebilir ya da başka herhangi bir şey yapılabilir. Sonuç olarak tartışmanın, kimin kime cevap verdiğinin belirsiz olduğu ve bir sürü cevabın boşlukta yazıldığı bir tür karmaşaya dönüştüğü ortaya çıktı. Yani bu liberalizm diğer aşırı uç ve aynı zamanda biraz kasvetli.
Bir yıl sonra kimse tartışmaları okumuyor. Evet ve genel olarak tartışmaya çekilmeyenler de en iyi ihtimalle çapraz olarak veya en son gönderileri okumazlar. Nasıl bittiğini öğrenmek için.
Sibiryak89
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

Böyle bir forum var mı - Erogen?
Gidip bir bakacağım. Ama neden? Ve burası iyi. :)
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Topçik, eski zamanların görüşlerine göre Erogen’in, sen kaybettiğin bir şey değilsin...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Geçit, Topçik
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Topçik »

niqk: 13 May 2023, 17:50 Erogen’in eski zamanlarının görüşüne göre hiçbir şey kaybetmiyorsunuz...
Hiçbir şey. Burada öyle kişilikler var ki, sadece yaşamak istersiniz...
These users thanked the author Topçik for the post:
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Топчик, ЖИВИ!!! :shamp: :shamp: :shamp:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Topçik, Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Sohbet kutusu”