İlişkiler ve kişisel alan

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: biseksüel
 Cevap: İlişkiler ve kişisel alan

Unread post by Bay Hamsterrr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18 İlgili, sevgi dolu, özenli insanlarla yaşamak muhtemelen daha kolaydır ama ne yazık ki böyle mamutlarla tanışmadım.
Bu tür mamutlar genellikle şunu duyar: "Çok iyisin, arkadaş olalım" 😁
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18 İlgili, sevgi dolu, özenli insanlarla yaşamak muhtemelen daha kolaydır ama ne yazık ki böyle mamutlarla tanışmadım.
Dürüst olmak gerekirse hiç böyle kadınlarla tanışmadım. hepsinin bir şeye ihtiyacı var. Bir vakam vardı, çocuklarıyla bir kadın yanıma geldi, normal bir şekilde oturup konuşuyorduk, sonra bilgisayarda bir şeye bakıp bakamayacağını sordu, evet lütfen. Her ne kadar ortak hiçbir noktamız olmasa da, sadece arkadaşlıktan başka bir şeyimiz yoktu. İzlemeye başladı, dünyama geldi ve burada kıskançlık sahneleri yaratmama izin verdi, orada kaç kadın var ve herkesle flört edip cennete koştun. iki saat sonra bütün çocuklar eve gitti, adamın burada durumu iyi değil. Ben bekar bir erkeğim ve o benimle bu konuda yüzleşmeye başladı.
These users thanked the author Wolffr for the post (total 2):
Sibiryak89, Zorba Carrie
Tapkin
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1232
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Tapkin »

Wolffr: 07 Apr 2023, 13:33
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18 Sevecen, sevgi dolu, özenli insanlarla yaşamak muhtemelen daha kolaydır ama ne yazık ki böyle mamutlarla tanışmadım.
Dürüst olmak gerekirse hiç böyle kadınlarla tanışmadım. hepsinin bir şeye ihtiyacı var. Bir vakam vardı, çocuklarıyla bir kadın yanıma geldi, normal bir şekilde oturup konuşuyorduk, sonra bilgisayarda bir şeye bakıp bakamayacağını sordu, evet lütfen. Her ne kadar ortak hiçbir noktamız olmasa da, sadece arkadaşlıktan başka bir şeyimiz yoktu. İzlemeye başladı, dünyama geldi ve burada kıskançlık sahneleri yaratmama izin verdi, orada kaç kadın var ve herkesle flört edip cennete koştun. iki saat sonra bütün çocuklar eve gitti, adamın burada durumu iyi değil. Ben bekar bir erkeğim ve bunu bana sunmaya başladı.
"Çöplüklerde" ortalığı karıştırmayı bırakın, WHISKAS’ınız olsun! )))) :cat1:
These users thanked the author Tapkin for the post:
Wolffr
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Geçit »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18
Marinka: 07 Apr 2023, 09:53
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 09:00 Boşandıktan sonra yapabilirim’ Dokunduğum hiçbir şeye katlanmıyorum, odaya girdiklerinde sinir bozucu insanlar, uyumana izin vermeme vb.
Kısacası, yalnız yaşamak daha kolay.

Bu arada, evet. Ben de yavaş yavaş erkeklere genel olarak ihtiyaç duyulmadığı sonucuna varıyorum. Doğru yazıyorsun. Onlar olmadan daha basit, daha kolay, daha iyi.
Sevecen, sevgi dolu, özenli insanlarla yaşamak muhtemelen daha kolaydır ama ne yazık ki böyle mamutlarla tanışmadım.
IMHO bunlar doğada mevcut değil
These users thanked the author Geçit for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Bay.hamsterrr: 07 Apr 2023, 09:56 Kedi kadın. Başlangıç... 😁
bu arada , ben bir hamsterım ben de onu seviyorum, hatta evde en sevdiğim bir hamsterım bile var))

1 dakika 5 saniye sonra gönderilir:
Wolffr: 07 Apr 2023, 13:33
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18 İlgili, sevgi dolu ve özenli biriyle yaşamak muhtemelen daha kolaydır insanlar, ama ne yazık ki böyle mamutlarla tanışmadım.
Dürüst olmak gerekirse hiç böyle kadınlarla tanışmadım. hepsinin bir şeye ihtiyacı var. Bir vakam vardı, çocuklarıyla bir kadın yanıma geldi, normal bir şekilde oturup konuşuyorduk, sonra bilgisayarda bir şeye bakıp bakamayacağını sordu, evet lütfen. Her ne kadar ortak hiçbir noktamız olmasa da, sadece arkadaşlıktan başka bir şeyimiz yoktu. İzlemeye başladı, dünyama geldi ve burada kıskançlık sahneleri yaratmama izin verdi, orada kaç kadın var ve herkesle flört edip cennete koştun. iki saat sonra bütün çocuklar eve gitti, adamın burada durumu iyi değil. Ben bekar bir erkeğim ve bunu bana sunmaya başladı.
"Masaya bir domuz koy, ayaklarını masaya koyacaktır. " kişileri filtreleyebilmeniz gerekir)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Wolffr
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 15:22 "Masaya bir domuz koyun, ayaklarını masaya koyacaktır" kişileri filtreleyebilmeniz gerekir)
Yani hiçbir şeye başlamadan ayrıldık)))
These users thanked the author Wolffr for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by içinde »

Herkesin kişisel alanı vardır ve iki kişi birlikte yaşamaya veya buluşmaya başladığında, partnerlerinin zıt alanını, bu alana nüfuz etme derinliğine kadar keşfederler, kim izin verir veya izin vermeye hazırdır, en dibine kadar Birisi partnerini bir dereceye kadar sınırlandırıyor, bazılarının bu yabancı alana dalması gerekiyor, diğerlerinin ise tam tersine biraz kepçelenmesi gerekiyor ve daha ileri gitmesine gerek yok. Şimdi, eğer bu insanlar kendilerini her ikisinin de rahat hissedeceği şekilde organize edebilirlerse, o zaman harikalar! Ancak birisi bir başkasının ruhuna daldığında çatışmaların başladığı yer burasıdır. Ve telefonun bununla hiçbir ilgisi yok.
These users thanked the author içinde for the post:
Wolffr
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639

Unread post by Bay Hamsterrr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 15:22 bu arada hamsterları da severim, hatta evde favori bir hamsterım bile var)))
Burası bir zamanlar takma adın geldiği yer) bir keresinde üç Dzungarian’ı gömdü) aynı anda değil 😁
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226
Registered for: 2 years

Unread post by İzumi »

sosyal ağlarım. Şifre alışverişi yapan çiftleri anlamıyorum, bu tür ilişkilerde güven konusunda ne söyleyebiliriz?
ayrıca arkadaşlarımla ve hobilerimle toplantılar yapıyorum.
These users thanked the author İzumi for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Çok fazla kişisel alana ihtiyacım var. İdeal olarak, maksimumda - okuyabildiğim, yazabildiğim, meditasyon yapabileceğim, fitness veya qigong yapabileceğim, video izleyebileceğim veya kulaklık olmadan müzik dinleyebileceğim, eşyaları istediğim gibi ve istediğim yere koyabileceğim kişisel odam. Araba aynı zamanda benim alanım; istediğim müziği istediğim gibi dinlediğim yer.
Ve buna göre tüm sevdiklerimin kişisel alanına saygı duyuyorum. Eşimin ve kızımın telefonlarında ve bilgisayarlarında olanlar beni ilgilendirmez.
Gerçekten kimsenin bilgisayarımda dolaştığını hayal edemiyorum. Kişisel notlarımı okumayı seven bir erkek arkadaşım vardı: Yollarımı ayırmak zorunda kaldım.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Beluga, İzumi
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 07 Apr 2023, 13:18 İlgili, sevgi dolu, özenli insanlarla yaşamak muhtemelen daha kolaydır
Ve onlardan bile kendi kişisel alanınızda dinlenmeye ihtiyacınız var.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Beluga
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627

Unread post by Beluga »

Alan olmazsa ilişkiler daha da kötüleşmez.
These users thanked the author Beluga for the post:
Zorba Carrie
olfar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by olfar »

Her durumda, sosyal ağlardaki ve kişisel gadget’lardaki tüm kişisel sayfalar böyle kalmalıdır. Her ne kadar insanların iki kişi için bir sayfa oluşturup bunu ortak arkadaşlarıyla iletişim kurmak için kullandıklarını görsem de, bunun her zaman tuhaf olduğunu düşündüm. Herkesin okuyabildiğini bildiğiniz bir kişiye yazmak rahatsız edicidir (bir eşin, bir kayınvalidenin ve kim bilir başka kimlerin olduğu bir yerde).
These users thanked the author olfar for the post (total 2):
Beluga, Zorba Carrie
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Şövalyemin hiçbir sorun yaşamadan kişisel alanıma girmesine izin verdim. Ön bacaklarımı daha da yaklaştırdım mı? Ben ona pek karışmam ve onu çocukluğumdan beri deli gibi tanırım) eğer bir şey söylemek isterse, sana hiçbir şey istemez. Böyle bir yasak da yok. Bazen çalışın evet ama artık kişisel değil))
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Zorba Carrie
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Lisa24: 03 Jul 2023, 22:53 .Ön bacaklarımı daha da yaklaştırdım o zaman?
Harika dedin!
Ancak yatağa soktuğum herkesin kendi kişisel alanına girmeye hazır olmadığı ortaya çıktı)
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
Lisa24
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Hooligan Carrie: 03 Jul 2023, 23:05 Harika dedin!
Ancak yatağa soktuğum herkesin kendi kişisel alanına girmeye hazır olmadığı ortaya çıktı)
bu da alışılmadık bir durum değil. herkesin kendi kriterleri vardır) tabi ki güven konusunu kimse iptal etmedi benim için ikisi de birbiriyle bağlantılı. muhtemelen sende yoktur
These users thanked the author Lisa24 for the post:
Zorba Carrie
İzumi
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by İzumi »

Belukha, daha da iyisi))
These users thanked the author İzumi for the post:
Beluga
meh1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85

Unread post by meh1 »

Muhtemelen herkesin kişisel alana ihtiyacı vardır ve bugün bu çoğunlukla telefondadır, her şeyin yolunda olduğunu düşünüyorsanız, bu herkesin alanıdır ve zaten kontrol sizdeyse veya kişisel alanın kullanımıyla ilgili şüpheleriniz varsa, partnerinizin telefonunu kontrol etmeyin. o zaman pek iyi olmayan her şey orada başlayacak
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Peru’da »

Her durumda gereklidir. Sevgi ne kadar güçlü olursa olsun, kendinizle baş başa kalma, diğer yarınızın paylaşmayabileceği hobilerin peşinden gitme fırsatının olması gerektiğine inanıyorum.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”