Arkadaşların eşleriyle seks

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Yurik
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Arkadaşların eşleriyle seks

Unread post by Yurik »

.....daha sonra onunla sorun yaratıp yaratmayacağımı soruyor. Yapmayacağımı söylüyorum. Bundan birkaç gün sonra, karım eve çiçek açmış halde ve waffle’lı külotla geldi, onu banyoda çıkardı ve saklamadan en üstteki çamaşır sepetine koydu, daha sonra bana söylediği gibi, bunu öyle ki görüp kendime sormaya başlayayım
Ah, en azından karımın külotunu başkasının spermiyle görmeyi ne kadar isterdim. Böyle eşleri nereden buluyorsunuz? Kuzenim kız kardeşim evlenmeden önce babasıyla sevişmişti, sonra da erkekleri darmadağın oldu. Kendim için böyle bir eş istedim. Ve çok doğru olduğu ortaya çıktı. Benden başka kimseyle.
These users thanked the author Yurik for the post:
sapık
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Ahtung »

Benden 5 yaş büyük bir komşum vardı ve çocuklar birlikte balığa giderlerdi. Sonra evlendi. Nasıl bir ilişkileri olduğunu bilmiyorum ama birkaç yıl sonra boşandılar. Üniversiteden sonra zaten (kadın takımında) çalıştım ve 18 yaşımda hemen gittim. Ekipte 1 kişi vardı, geri kalanların hepsi bayandı ve bu komşunun eşi bizimle çalışmaya geldi, her şeyin nasıl sonuçlandığını hatırlamıyorum ama o anda küçük oğluyla yaşıyordu ve ben bazen ona gidiyordum. birkaç parça çay için. RİA’sı vardı, dolayısıyla koruma kullanmasına gerek yoktu. Daha sonra başka bir meslektaşım da düz metin olarak beni istediğini söyledi. Peki neden 20 yaşında reddediyorsun, bu da 25 yaşındaydı, evliydi ama kocası öyle bir adamdı ki bir bardak bira onu sarhoş ediyordu. Kocası için döküyor, adam içip uyuyor, kendisi de ayağa kalkıyor, sonra üçüncüsü toplanıyor. Birbirleriyle nasıl kavga ettiklerini ya da çakışıp çakışmadığını bilmiyorum ama çok sıcak ve lanet sırayla üç kişiyle birlikteydi. Onlar gençti, ben 20 yaşındaydım, onlar da 25 yaşındaydı. Daha sonra 16 yaşında bir kızla ilişkiye başladım ve yavaş yavaş bu üçüyle her şey sona erdi.
These users thanked the author Ahtung for the post (total 3):
Vik.ruba80, sapık, çoban
Vay
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 121
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Vay »

Hayır, biriyle seks yaptığım tek bir vaka vardı ve onun arkadaşlarımdan birinin arkadaşı olduğu ortaya çıktı ve o da onunla evlenmek üzereydi. Evlendi.
Ama genel olarak herkesin bir arkadaş ya da sadece bir tanıdık olduğu ortaya çıkan bir pislik vardır - Herkesi bilemem... sırf sormadığım için de olsa.
İlkini sadece 16 yaşımdayken sormuştum ve bir arkadaşımın yanında yeni ortaya çıkmıştım. Partileri her türden kız ve oğlanla dolu... kiminle akraba olduğu bilinmiyor. "Bu kimin arkadaşı?" diye sordum. Şöyle dedi: "Beraberlik. Özgür." TAMAM.
These users thanked the author Vay for the post:
sapık
ESKİ DOST
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by ESKİ DOST »

Arkadaşının karısını sikmek bir oğlana yakışmaz.
These users thanked the author ESKİ DOST for the post:
ekonomi
Servis
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 110
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Servis »

Sarhoşken böyle bir şey olmaz. Arkadaşı sarhoş olup uykuya daldı. Eşi kendisi yanıma geldi, neyse ki yakınlarda yaşıyorduk. Şu anda kayınvalidemi ziyaret ettiğimi biliyordu. Genelde bütün gece sabah 5’e kadar. sikildim. Ağzıma almamı istedi ama karar veremedim ama ellerimle ezdim, baktım ve delirdim. Taze,
These users thanked the author Servis for the post:
sapık
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by Yunanca10 »

Bir arkadaşın karısı her zaman bir arkadaşının karısından daha iyidir....
Arkadaşım ve ben onun kız arkadaşıyla takılıyorduk, sonra altı aylığına ayrıldım ve onlar evlendiler.
Kuzeniminki Kardeşimin bir nişanlısı vardı, ona kaç kez onun sürtük olduğunu söylediğini, hadi sigara içelim dediğini anlattım, o da diz çöktü ve sikimi emmek için çıkarmaya çalıştı, onu gönderdi ve bir süre sonra kardeşi onu orada buldu. annesinin partneriyle yatakta.... Düğün hiç gerçekleşmedi.
Yani zor zamanlarda dostça seks
These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
Zorba Carrie, sapık
Billy Kemikleri
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 1 year 8 months

Unread post by Billy Kemikleri »

Arkadaşım köydeki bir düğünde gelini sikti. Geleneğe göre onu çaldı, evin bir köşesine, ahırların arasında bir yere götürdü, onu ararken külotunu çıkardı ve traşlı amının içine soktu. Avluda dolaşırken şaka yollu şöyle dedi: Tanık ve tanık gibi, gelin sikildiğinde düğün başarılıdır &#128073 ;👌 görünüşe göre bu tür konuşmalardan heyecanlanmıştı ve cesaretini riske atmaya karar vermişti. Onu sikerken misafirlerin koşuştuğunu ve kendilerini aradığını gördüler... Ben buna pek inanmadım ve inanmanın zor olduğunu söyledim. Gençliklerinde çıktıklarını ve bir düğünde gelinle sevişmenin sadece eğlenceli bir yolculuk olduğunu söyledi!
These users thanked the author Billy Kemikleri for the post:
sapık
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Didudo »

Öğrenciyken bir olay oldu, bir arkadaşımın kız arkadaşı yanıma geldi ve düz metin olarak beni istediğini söyledi. O ısrarcıydı ama kendimi tuttum. Ve birkaç yıl sonra evlendiler ve boşandılar, onun ilişkileri olduğu ortaya çıktı. Ve görünüşte melek tertemiz)
These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
sapık, 1984 yılında Vladimir
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5139

Unread post by Zorba Carrie »

Ne ilginç hikayeleriniz var... Ama benim arkadaşlarımın eşleriyle böyle bir şeyim olmadı - sadece arkadaşlık :smile102:
Truwor
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 748
Orientation: biseksüel

Unread post by Truwor »

- Arkadaşının karısını sevmenin ne demek olduğunu anlıyor musun? Bunun ne olduğunu, nasıl bir işkence olduğunu hayal bile edemezsiniz: Arkadaşınızın karısını sevmek ve onu gerçekten becermek istemek. Akşamdan sonra benimle konuştuğunda, gülümsediğinde ve hatta onu dostça öptüğümüzde, geceleri yatakta sevişeceğini bildiğimi fark etmek özellikle dayanılmaz. Ve arkadaşımın onu sikmesi önemli değil. Önemli olan o, sevdiğim kadın benim penisimle amına girerek sikilecek ve akşam bana veda öpücüğü vererek adamın penisini ağzına alacak. Daha önce de penisini ağzına almıştı ve ben onu öptüm, onun bu ağzını, bir erkeğin penisini ağzına alan dudaklarını. Senin sikin olması önemli değil. Onu seviyorum! Ona “Şimdi seks yapacak mısın?” diye sorduğumda bana çekinerek cevap verdi: “Ben evli bir kadınım, kocam var, birbirimizi seviyoruz, elbette seks yapıyoruz, seks yaptık ve yapacağız. bugün de seks yapacağım." En azından umuyorum çünkü bunu gerçekten istiyorum. - Hayal edebiliyor musun, bana gerçekten seks istediğini söyledi! Ama bu ben olmayacağım, sen... Evet, sen onun kocasısın, evet sen benim arkadaşımsın. Ama karınızı çok seviyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum.
These users thanked the author Truwor for the post:
sapık
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Truwor: 22 Oct 2023, 23:51 - Arkadaşının karısını sevmenin ne demek olduğunu anlıyor musun? Bunun ne olduğunu, nasıl bir işkence olduğunu hayal bile edemezsiniz: Arkadaşınızın karısını sevmek ve onu gerçekten becermek istemek. Akşamdan sonra benimle konuştuğunda, gülümsediğinde ve hatta onu dostça öptüğümüzde, geceleri yatakta sevişeceğini bildiğimi fark etmek özellikle dayanılmaz. Ve arkadaşımın onu sikmesi önemli değil. Önemli olan o, sevdiğim kadın benim penisimle amına girerek sikilecek ve akşam bana veda öpücüğü vererek adamın penisini ağzına alacak. Daha önce de penisini ağzına almıştı ve ben onu öptüm, onun bu ağzını, bir erkeğin penisini ağzına alan dudaklarını. Senin sikin olması önemli değil. Onu seviyorum! Ona “Şimdi seks yapacak mısın?” diye sorduğumda bana çekinerek cevap verdi: “Ben evli bir kadınım, kocam var, birbirimizi seviyoruz, elbette seks yapıyoruz, seks yaptık ve yapacağız. bugün de seks yapacağım." En azından umuyorum çünkü bunu gerçekten istiyorum. - Hayal edebiliyor musun, bana gerçekten seks istediğini söyledi! Ama bu ben olmayacağım, sen... Evet, sen onun kocasısın, evet sen benim arkadaşımsın. Ama karınızı çok seviyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum......
Bu kimin mesajı?
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Hooligan Carrie: 22 Oct 2023, 23:58
Truwor: 22 Oct 2023, 23:51 - Bunu anlıyor musun, arkadaşının karısını sevmenin ne demek olduğunu? Bunun ne olduğunu, nasıl bir işkence olduğunu hayal bile edemezsiniz: Arkadaşınızın karısını sevmek ve onu gerçekten becermek istemek. Akşamdan sonra benimle konuştuğunda, gülümsediğinde ve hatta onu dostça öptüğümüzde, geceleri yatakta sevişeceğini bildiğimi fark etmek özellikle dayanılmaz. Ve arkadaşımın onu sikmesi önemli değil. Önemli olan o, sevdiğim kadın benim penisimle amına girerek sikilecek ve akşam bana veda öpücüğü vererek adamın penisini ağzına alacak. Daha önce de penisini ağzına almıştı ve ben onu öptüm, onun bu ağzını, bir erkeğin penisini ağzına alan dudaklarını. Senin sikin olması önemli değil. Onu seviyorum! Ona “Şimdi seks yapacak mısın?” diye sorduğumda bana çekinerek cevap verdi: “Ben evli bir kadınım, kocam var, birbirimizi seviyoruz, elbette seks yapıyoruz, seks yaptık ve yapacağız. bugün de seks yapacağım." En azından umuyorum çünkü bunu gerçekten istiyorum. - Hayal edebiliyor musun, bana gerçekten seks istediğini söyledi! Ama bu ben olmayacağım, sen... Evet, sen onun kocasısın, evet sen benim arkadaşımsın. Ama karınızı çok seviyorum ve kendimi çok kötü hissediyorum......
Bu kimin mesajı?
Arkadaşım. Tam olarak değil ama hatırladığım kadarıyla neredeyse kelimesi kelimesine. Bu onun itiraflarının sadece küçük bir kısmı.
These users thanked the author Truwor for the post (total 2):
Zorba Carrie, Fargal94
Zorba Carrie
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Truwor: 23 Oct 2023, 00:05Arkadaşım.
Peki ya karınız? İyi metin, onu doğrudan bir film senaryosuna ekleyebilirsiniz.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
Fargal94, Pol66
Vanzo
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 1 year 10 months

Unread post by Vanzo »

Muhtemelen artık hiç arkadaşın yok :shamp:
Kalyaev
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 355
Registered for: 1 year 7 months

Unread post by Kalyaev »

Farklı zamanlarda üç arkadaşımın karısını becerdim) artı sadece bir eşimi öptüm)
Sadece ilk seferde utandım ve utandım, öptüğüm kişiden) Kendim hakkında çok kötü hissettim, bu nasıl olabilir? ?? Bir arkadaşımın eşiyle!!!!)
İkinci kez konuştum, sonra cinsel iletişime geçtik, tanıştık ve sekse geçtik) ama ben de biraz utandım)
üçüncü kez) vaftiz babasıydım) daha önce hiç yakın bir şekilde iletişim kurmamışlardı, sadece bir şey söyledi, ona baktı, ona sarıldı, onu istediğimi söyledi) ciddi olup olmadığımı sordu, yanıt olarak onu dudaklarından öptü) ve sonra gizli seks yılı)
İletişimin dördüncü gününde o da yatağa taşındı)
These users thanked the author Kalyaev for the post:
Pol66
Laskovyts Deniska
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Laskovyts Deniska »

Truwor: 22 Oct 2023, 23:51konuşuyor[/quote
Eğer bir kadın istiyorsanız, amını okşamak ve sikmek istiyorsanız, o zaman her şeyi cehenneme anlatıp onu bir sürtük gibi sikmeniz gerekir ki o akıp seğirsin. Çocukluğumdan beri bir arkadaşımın annesini, komşularımızı ve hatta anne babamın vaftiz babalarını istedim, babam vaftiz babasının altında değilse ve bacağını okşadıysa ya da belinden bastırdıysa vaftiz babası olmadığını söyledi ve kocası getirdikleri zaman onu pislikle kovdu işten eve sarhoş geliyordu, garson olarak çalışıyordu ve sabah 5-6’da sistematik olarak sarhoştu çocuklar onları işten eve getiriyordu, sonra genel olarak korkaktı, kocasıyla duşta nasıl seviştiğini gördüm, 12 yaşımdayken emme tarzından, köpek stili sikilmesinden veya duvara bastırılıp parmaklarının bacaklarının arasına sürülmesinden salyalarım akıyordu
ve sonra onu istediğim gibi siktik onu amından tut ve kızları çocukluğundan beri kartlarla soyunuyor ve ne yaptığımızı anlamadan ona am tarafından dokunuyorlardı ve daha sonra tüm kızların sik sikmeyi sevdiğini fark ettim ve ona bakmaya başladım, iltifatlarla yardım etmeye başladım ve birkaç yıl önce sarhoşken, bir kadın olarak ondan hoşlandığımı ve onu istediğimi itiraf ettim, yakın durduk ve öptüm ve onun zaten beni penisimden tuttuğunu ve dudaklarıyla okşadığını fark ettim. Bir zamanlar amını memnun edecek yer yoktu ama daha sonra bütün otel onun nasıl sızlandığını ve siktir et diye çığlık attığını duydu oğlum ve ben ona teyzesine kedi derdim, arkadaşımın annesiyle sikişmeyi gerçekten seviyordum ve benim de bir kızım vardı, ama bu sıradan bir şey değil verici ama annem unutulmaz, doyasıya tatmin ettim, kimse onu böyle sikmedi dedi, istiyorum, O hep orada, benden başka kimsenin ona sahip olmadığını bilmeme rağmen kocam onu ​​sadece yalıyor, köpek gibi konuşuyor ama cunnilingus için bütün pozisyonları denemiş, kocasının kobluğu var, onu önünde bacaklarımın arasına almak isterim. Yani dostum, bu harika, ama eğer bir kız istiyorsan, onu almalısın, ama böylece orgazmdan sonra orgazm olsun, hatta penisten, hatta oral seksten bile ya da istersem parmaklarınla ​​okşayıp sikişsin. birini sikmek, o zaman kim ya da ne olduğu umurumda değil. Herkes am ister, ama yetişkinler yine de serinkanlılıkla kıçını ve penisini testisleriyle yalarlar ve bir kez boşaldıktan sonra onu kıçından dövebilirsin, kadınlar beni kıçıma sokar, yetişkinler, birçok insan kocaları hakkında konuşmayı sever ve çocukları, onları fena halde sikiyorum ve bugün o benim diyorum
These users thanked the author Laskovyts Deniska for the post:
seksforumu_
birçok
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 51

Unread post by birçok »

Görünüşe göre hiçbir prensibi olmayan bazı adamlar var.

Bir arkadaşım, arkadaşının karısını çalarsa benzer eylemler gönderebilirim. Ve ne zaman sikişmeli... Bilmiyorum, bu benim anlayışımın ötesinde.
These users thanked the author birçok for the post:
Funtik
Truwor
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Truwor »

Hooligan Carrie: 23 Oct 2023, 00:07
Truwor: 23 Oct 2023, 00:05Arkadaşım.
Peki ya karınız? Güzel metin, bunu doğrudan bir film senaryosuna ekleyebilirsiniz.
Karısı da ondan hoşlanıyor ve aynı zamanda onun için üzülüyor. Ve kadınların acıması - bu şey Goethe’nin Faust’undan daha güçlü olacak. (Geç cevap verdiğim için özür dilerim, bir şey zamanında dikkatimi dağıttı ve birçok mesajın arasında kayboldum.)

19 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Laskovyts Deniska: 24 Nov 2023, 21:54
Truwor: 22 Oct 2023, 23:51konuşuyor[/quote
Bir kadın istiyorsanız onu okşamak ve sikmek istersiniz kedi, o zaman her şeyi göndermen gerekiyor. ve onu bir sürtük gibi becer ki akıp seğirsin. Çocukluğumdan beri bir arkadaşımın annesini, komşularımızı ve hatta anne babamın vaftiz babalarını istedim, babam vaftiz babasının altında değilse ve bacağını okşadıysa ya da belinden bastırdıysa vaftiz babası olmadığını söyledi ve kocası getirdikleri zaman onu pislikle kovdu işten eve sarhoş geliyordu, garson olarak çalışıyordu ve sabah 5-6’da sistematik olarak sarhoştu çocuklar onları işten eve getiriyordu, sonra genel olarak korkaktı, kocasıyla duşta nasıl seviştiğini gördüm, 12 yaşımdayken emme tarzından, köpek stili sikilmesinden veya duvara bastırılıp parmaklarının bacaklarının arasına sürülmesinden salyalarım akıyordu
ve sonra onu istediğim gibi siktik onu amından tut ve kızları çocukluğundan beri kartlarla soyunuyor ve ne yaptığımızı anlamadan ona am tarafından dokunuyorlardı ve daha sonra tüm kızların sik sikmeyi sevdiğini fark ettim ve ona bakmaya başladım, iltifatlarla yardım etmeye başladım ve birkaç yıl önce sarhoşken, bir kadın olarak ondan hoşlandığımı ve onu istediğimi itiraf ettim, yakın durduk ve öptüm ve onun zaten beni penisimden tuttuğunu ve dudaklarıyla okşadığını fark ettim. Bir zamanlar amını memnun edecek yer yoktu ama daha sonra bütün otel onun nasıl sızlandığını ve siktir et diye çığlık attığını duydu oğlum ve ben ona teyzesine kedi derdim, arkadaşımın annesiyle sikişmeyi gerçekten seviyordum ve benim de bir kızım vardı, ama bu sıradan bir şey değil verici ama annem unutulmaz, doyasıya tatmin ettim, kimse onu böyle sikmedi dedi, istiyorum, O hep orada, benden başka kimsenin ona sahip olmadığını bilmeme rağmen kocam onu ​​sadece yalıyor, köpek gibi konuşuyor ama cunnilingus için bütün pozisyonları denemiş, kocasının kobluğu var, onu önünde bacaklarımın arasına almak isterim. Yani dostum, bu harika, ama eğer bir kız istiyorsan, onu almalısın, ama böylece orgazmdan sonra orgazm olsun, hatta penisten, hatta oral seksten bile ya da istersem parmaklarınla ​​okşayıp sikişsin. birini sikmek için, o zaman kim veya ne olduğu umrumda değil. Herkes am ister, ama yetişkinler de testislerle kıçını ve penisini soğukkanlılıkla yalarlar ve bir kez boşaldıktan sonra onu kıçından dövebilirsin, kadınlar beni kıçından verir, yetişkinler, çoğu kocaları ve çocukları hakkında konuşmayı sever , Onları çok sikiyorum ve bugün onun benim olduğunu söylüyorum
İtirafınızı bir cevap olarak değil, konuyla ilgili bir yorum olarak yazarsınız. Ben. Daha çok kişi okuyacaktı. Ve anlattığınız konu bana ait değil: "anne" kelimesini duyduğumda ereksiyonum anında düşüyor.
These users thanked the author Truwor for the post:
Pol66
Pol66
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 62

Unread post by Pol66 »

Bir keresinde bunu düşünmüştüm ama hemen arkadaşlarımın bunu öğreneceğini ve bunun için beni becereceklerini hissettim! :özür dilerim:
Profixx11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Profixx11 »

Ben arkadaşlarımın karılarını sikmedim, iş o noktaya gelmedi, tanıdıklarımın başına geldi.
1984 yılında Vladimir
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 1 year

Unread post by 1984 yılında Vladimir »

Arkadaşlarım var, başka bir şehre gittiler, kocam çalışıyor ve eşim sık sık ailesini ziyaret ediyor. Peki, onunla seks yapacağız. İkisini de arkadaşım olarak görüyorum ve arkadaşıma kötü bir şey yaptığımı düşünmüyorum. Başkasıyla yatmaktansa onu benim sikmem daha iyi.
Bir keresinde karımın arkadaşını becerdim ama onu kim becerdiyse.
These users thanked the author 1984 yılında Vladimir for the post:
Grifan
Parapar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 1 year

Unread post by Parapar »

Tolqala: 02 Mar 2023, 13:27 Arkadaşımla işten eve döndüğümüzde durumu başka bir başlıkta anlatmıştım ve o, bir kadeh şarap içmek için onu görmeye gitmeyi önerdi. Biz yaklaşık 25 yaşındaydık ve o da yaklaşık 20 yaşındaydı. güzel kadın Yeni geldiler ve Nastya masaya yemek pişirmeye başladı, bir arkadaşının annesi geldi ve Yurka’ya onlara gitmesini ve sarhoş babasını yatağına yatırmasını söyledi ve Nastya beni yatak odasına çağırdı. ikinci kez düşündüm, bacaklarını iki yana açmış yatıyordu ve şöyle dedi: “Yanıma gel.” Sonra ben de bir arkadaşıma kötü davranamayacağımı, bunun doğru olmadığını mırıldanmaya başladım. Bana tekrar sordu: “ Yani istemiyor musun?” diye reddettim. “Ne kadar aptalsın.”
Güzel, güzel. Tebrikler.
Şerksan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 217

Unread post by Şerksan »

Arkadaşların eşleri.... Bir takıntı gibi... Bazıları gey, lezbiyen ve hayvanlarla cinsel ilişkiye giriyor, ben de arkadaşlarımın ve patronların eşlerini seçiyorum.
Ve eşleri her zaman mutlu ve evde huzur var. Sırrı sadece iki kişi biliyor.
Genel olarak kadınlar konusunda tartışmaya gerek yok
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”