Marinka: ↑18 Jan 2023, 19:47[quote=Marinka post_id=161066 time
Elbette, yirmi santimetre veya daha fazla bir penisle ve eğer aynı zamanda iyi duruyorsa, o zaman genel olarak her yüksekliğe fırlayabilirsiniz .
Ve şişman, yaşlı, iki üç kuşaktan sonra ve senden bir baş uzun olanlar. Bunu kim iddia edebilir!
Ancak istatistiklerin gösterdiği gibi yirmi santimetre herhangi bir alanda yetenek kadar nadirdir. Bu bir bakıma aynı zamanda bir yetenek ve kaderin hediyesi.
Bazı kadınlar uzun penisin her zaman iyi olmadığından şikayet ediyor. Kimse onu taşaklarına yapıştırmaya zorlamıyor. Talep üzerine dikkatli bir şekilde, deyim yerindeyse, deyim yerindeyse daha derine inebilirsiniz.
Fakat tüm bunları yazıyorum çünkü belki bir nedenden dolayı birinin amı çok genişlemiştir? Hatta hiper-geniş diyebilirim. Bunun birçok nedeni olabilir. Bazıları doğum nedeniyle günah işler, bazıları gençliklerinde fuhuş yaptığı için ya da birisi çok kilo aldığı için günah işler. Basitçe söylemek gerekirse bıktım. Sonuçta, aslında cinsel aktiviteye başlamadan önce, yapı ve şişmanlığa bakılmaksızın tüm kadınların sıkı amcıkları vardır. Ve sonra bir şey olur ve sıradan ortalama üyeler bardaktaki kalemler gibi onun içinde sallanırlar.
Peki bunun için kim suçlanacak?
Elbette anlıyorum ki eğer böyle bir kadın sıradan bir penise sahip bir erkeğin üzerine tırmanır, elbette bir kadın için bu süreçten çok az keyif alınır. Ve onun hakkında gerçekten iyi hissetmiyor. Eğer çok heyecanlanır ve bolca akarsa, o zaman sikini içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır. Peki, tüm bunlarla ne yapmalı?
Özellikle bunlar sadece kazara yatağa düşen kişiler değil, diyelim ki karı kocaysa.
Sanırım burası aldatma için de alanın açıldığı yer. her iki tarafta. Ya sallanmak ya da bir erkek için boynuzlanmaya giden yol. Bu, karı koca hala birbirini seviyorsa ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorsa geçerlidir. Yani boşanmak falan.
Peki başka ne yapabilirsiniz?
Peki, eğer bu çift karı koca değilse o zaman elbette düşünüyorum ikisi de çenelerini kapalı tutmalı. Ve her ikisi için de daha iyi olacak. Kimse birisinin leğen kemiğine benzer bir kediye sahip olduğunu ve birisinin yalnızca cinsel yaşam deneyimi olmayan reşit olmayanlara uygun bir penisi olduğunu bilemez.
Genel olarak gençlere aşık olanların bunu bir nedenden dolayı yaptığını düşünüyorum. Ve bunun aslında bir çeşit saçmalık ya da zihinsel bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Ama birisinin böyle bir küçük bir penisi[/url] sadece amları fare gözüne benzeyen çok genç kızlar için uygun olduğunu. Ve onun için herhangi bir penis işe yarar. Ve bir bakıma küçük olması bile iyi. Çünkü yirmi santimetre olan hiçbir yere sığmayacak. Ve büyük miktarda kayganlaştırıcıyla bile gerçekten çok acı verici ve rahatsız edici olacaktır.
Nasıl kayıtsız yazdığını görüyorum, ama neden yazmaktan utandın? takma adınızdan mı yazacaksınız?
23 dakika 11 saniye sonra gönderildi:
Bu forumu okursanız, etrafınızda erkeklerin ne çektiği, yırttığı, siktiği, kızarttığı ve siktiğiyle ilgili hikayeler bulabilirsiniz.
Ve sikilmeyi, parçalanmayı umursamıyorum. Ancak onu gerçekten yırtarsanız, muhtemelen herhangi bir kütük hareket edecektir. Ah, onu sikmedikleri için hareket etmiyor ama 3 dakika ya da 5 dakika boyunca dürttüler. Ve ’dan’ önekiyle onu yaladılar. Dürttüler, indiler, duvara döndüler ve koklamaya başladılar. Bu adamlar aslında aynı kütüklerdir. Sadece bu kütük titriyor. Nefes alıyor ve ardından horluyor.
Bir kadına nasıl seks yapılacağını öğretmenize gerek yok. Buna bir yaklaşım bulun. Onu heyecanlandırmayı öğrenin, böylece kayıt kalmayacak. Soğuk kadınlar elbette var ama sayıları çok az. Geri kalanlar erkekler konusunda şanssız.
bu herkes için farklı. Bazı insanların erkekler konusunda şansı yok, bazılarının ise kadınlar konusunda. Hepimiz sadece farklıyız. Örneğin dişli bir cıvata insanlarda bulunan her somuna uymayacaktır. Seks ihtiyacı farklı, karakterler farklı ve somun ve cıvata birbirine uymuyor)
[quote=Marinka post_id=161106 time=1674068921 user_id=12161] [quote=Saç Gömleği post_id=161104 time =1674067092 user_id= 1] [quote=Marinka post_id=161066 time [ /quote]Elbette, yirmi santimetre veya daha fazla bir penisle ve eğer aynı zamanda iyi duruyorsa, o zaman genel olarak her yüksekliğe fırlayabilirsiniz . Ve şişman, yaşlı, iki üç kuşaktan sonra ve senden bir baş uzun olanlar. Bunu kim iddia edebilir! Ancak istatistiklerin gösterdiği gibi yirmi santimetre herhangi bir alanda yetenek kadar nadirdir. Bu bir bakıma aynı zamanda bir yetenek ve kaderin hediyesi. Bazı kadınlar uzun penisin her zaman iyi olmadığından şikayet ediyor. Kimse onu taşaklarına yapıştırmaya zorlamıyor. Talep üzerine dikkatli bir şekilde, deyim yerindeyse, deyim yerindeyse daha derine inebilirsiniz.
Fakat tüm bunları yazıyorum çünkü belki bir nedenden dolayı birinin amı çok genişlemiştir? Hatta hiper-geniş diyebilirim. Bunun birçok nedeni olabilir. Bazıları doğum nedeniyle günah işler, bazıları gençliklerinde fuhuş yaptığı için ya da birisi çok kilo aldığı için günah işler. Basitçe söylemek gerekirse bıktım. Sonuçta, aslında cinsel aktiviteye başlamadan önce, yapı ve şişmanlığa bakılmaksızın tüm kadınların sıkı amcıkları vardır. Ve sonra bir şey olur ve sıradan ortalama üyeler bardaktaki kalemler gibi onun içinde sallanırlar.
Peki bunun için kim suçlanacak? Elbette anlıyorum ki eğer böyle bir kadın sıradan bir penise sahip bir erkeğin üzerine tırmanır, elbette bir kadın için bu süreçten çok az keyif alınır. Ve onun hakkında gerçekten iyi hissetmiyor. Eğer çok heyecanlanır ve bolca akarsa, o zaman sikini içinde hissetmeyi tamamen bırakacaktır. Peki, tüm bunlarla ne yapmalı? Özellikle bunlar sadece kazara yatağa düşen kişiler değil, diyelim ki karı kocaysa. Sanırım burası aldatma için de alanın açıldığı yer. her iki tarafta. Ya sallanmak ya da bir erkek için boynuzlanmaya giden yol. Bu, karı koca hala birbirini seviyorsa ve hiçbir şeyi değiştirmek istemiyorsa geçerlidir. Yani boşanmak falan. Peki başka ne yapabilirsiniz?
Peki, eğer bu çift karı koca değilse o zaman elbette düşünüyorum ikisi de çenelerini kapalı tutmalı. Ve her ikisi için de daha iyi olacak. Kimse birisinin leğen kemiğine benzer bir kediye sahip olduğunu ve birisinin yalnızca cinsel yaşam deneyimi olmayan reşit olmayanlara uygun bir penisi olduğunu bilemez. Genel olarak gençlere aşık olanların bunu bir nedenden dolayı yaptığını düşünüyorum. Ve bunun aslında bir çeşit saçmalık ya da zihinsel bir bozukluk olmadığını düşünüyorum. Ama birisinin böyle bir [url=viewtopic.php?t=3064]küçük bir penisi[/url] sadece amları fare gözüne benzeyen çok genç kızlar için uygun olduğunu. Ve onun için herhangi bir penis işe yarar. Ve bir bakıma küçük olması bile iyi. Çünkü yirmi santimetre olan hiçbir yere sığmayacak. Ve büyük miktarda kayganlaştırıcıyla bile gerçekten çok acı verici ve rahatsız edici olacaktır. [/quote]
Nasıl kayıtsız yazdığını görüyorum, ama neden yazmaktan utandın? takma adınızdan mı yazacaksınız?
[size=85][color= green]23 dakika 11 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] Bu forumu okursanız, etrafınızda erkeklerin ne çektiği, yırttığı, siktiği, kızarttığı ve siktiğiyle ilgili hikayeler bulabilirsiniz. Ve sikilmeyi, parçalanmayı umursamıyorum. Ancak onu gerçekten yırtarsanız, muhtemelen herhangi bir kütük hareket edecektir. Ah, onu sikmedikleri için hareket etmiyor ama 3 dakika ya da 5 dakika boyunca dürttüler. Ve ’dan’ önekiyle onu yaladılar. Dürttüler, indiler, duvara döndüler ve koklamaya başladılar. Bu adamlar aslında aynı kütüklerdir. Sadece bu kütük titriyor. Nefes alıyor ve ardından horluyor. Bir kadına nasıl seks yapılacağını öğretmenize gerek yok. Buna bir yaklaşım bulun. Onu heyecanlandırmayı öğrenin, böylece kayıt kalmayacak. Soğuk kadınlar elbette var ama sayıları çok az. Geri kalanlar erkekler konusunda şanssız. [/quote] bu herkes için farklı. Bazı insanların erkekler konusunda şansı yok, bazılarının ise kadınlar konusunda. Hepimiz sadece farklıyız. Örneğin dişli bir cıvata insanlarda bulunan her somuna uymayacaktır. Seks ihtiyacı farklı, karakterler farklı ve somun ve cıvata birbirine uymuyor)
Marinka: ↑23 Jan 2023, 12:33
Arkadaşlık hakkında ilginç düşünceleriniz var. Bir erkek için çok rahat, değil mi?) Zorunluluk olmadan seks ister misiniz?)
Ya bir arkadaşınızın kadınına yanlışlıkla aşık olursanız, ona evlenme teklif ederseniz ve o reddederse? Siz onun arkadaşısınız ve belki de birden fazla arkadaşsınız. O zaman ne yapacaksınız?
Peki arkadaşlıktan mı yoksa başka bir şeyden mi bahsediyoruz?
Arkadaşlıktan neyi kastediyorsun? Diyelim ki iki adam ya da erkek var. Ve onlar arkadaş. Eski ve iyi.
Peki sırada ne var? Birbirlerinin herhangi bir bağlılığına ihtiyaçları var mı? Tam olarak hangileri?
Genel olarak birbirlerine karşı herhangi bir yükümlülükleri olamaz. Birbirlerinden tamamen bağımsızdırlar. Farklı bütçeleri, farklı buzdolapları, farklı kadınları, farklı işleri var. Onlar için her şey farklı.
Peki birbirlerine arkadaş diyorlarsa onları engelleyen ne?
Ve ben de cevaplayacağım; birbirleriyle ilgileniyorlar. Ve daha fazlası değil. Ve bu aslında çok değerli. Bu aslında bir karı kocanın aynı zamanda iyi arkadaş olduğu çok nadir bir durumdur. Ve hepsi o zaman birbirlerine eşit oldukları için. Ve sonra kimse birbirinin önünde yüz vermiyor. O zaman her şey yarı yarıya doğrudur ve ortak bir kolektif sorumluluk vardır. O zaman, genel olarak doğum günlerine ve 8 Mart’a bile gerek yoktur. Çünkü yine de 8 Mart’ta veya doğum gününde sana ne vereceğimizi birlikte tartışman gerekiyor.
Ve kadınlar da evlilikteki bu dostluktan pek hoşlanmayacak çünkü her şeyin sorumluluğu sana ait. kolektif ve sözlerde ve eylemlerde değil. Ve aslında ikisi de eşit ve ben kızım, yapabilirim diye bir tercih yok. Bu mümkün değil.
Arkadaşlık, birisinin size hizmet etmesi, sizi desteklemesi veya bir şeye göz yumması anlamına gelmez.
Arkadaşınızın onu kullanmanızdan veya onun pahasına yaşamanızdan hoşlanmaması pek olası değildir. Ya da ondan sürekli olarak para ya da daha sonra ödemek zorunda kalmayacağınız başka bir şey alıyorsunuz.
Herhangi bir arkadaş diğer arkadaşına - Vasya, beni zaten mahvettiğini söyleyecektir pervazlarınız ve arzularınız. Borç mu aldın? Ne zaman geri vereceksin? Bir şeye söz vermiştin. Bunu ne zaman yapacaksın?
Yani görünüşe göre beni tam olarak anlamadın ve bir erkekle bir kadının arkadaş olduğunu söylediğimde, sadece bir kadınla bir erkek arasındaki ilişkiyi düşünmeye devam ettin. aynı şekilde.
Aslında aralarındaki ilişkilerde eşitlikten eser yok. Aslında bu her zaman böyle olur.
Özellikle arkadaşlıktan bahsediyordum, ilişkilerden değil. Ve bunlar farklı şeyler.
Ve eğer bir kadının bir arkadaşa ihtiyacı olmadığını ve bu seçeneğin sahiplenilmediğini ve hatta bir erkek olarak bu seçeneğin talep edilmediğini düşünüyorsanız, o zaman çok yanılıyorsunuz. Çünkü bir kadın ancak bir erkeği arkadaş edinebilir. Bir kadın başka bir kadının arkadaşı olamaz. Bu bir arkadaş. Ama bir arkadaş ve bir kız arkadaş iki farklı şeydir. Ve bunları yalnızca Rusça’yı iyi bilmeyen bir yabancı anlayabilir.
[quote=Marinka post_id=162396 time=1674466416 user_id=12161] Arkadaşlık hakkında ilginç düşünceleriniz var. Bir erkek için çok rahat, değil mi?) Zorunluluk olmadan seks ister misiniz?) Ya bir arkadaşınızın kadınına yanlışlıkla aşık olursanız, ona evlenme teklif ederseniz ve o reddederse? Siz onun arkadaşısınız ve belki de birden fazla arkadaşsınız. O zaman ne yapacaksınız? [/quote] Peki arkadaşlıktan mı yoksa başka bir şeyden mi bahsediyoruz? Arkadaşlıktan neyi kastediyorsun? Diyelim ki iki adam ya da erkek var. Ve onlar arkadaş. Eski ve iyi. Peki sırada ne var? Birbirlerinin herhangi bir bağlılığına ihtiyaçları var mı? Tam olarak hangileri? Genel olarak birbirlerine karşı herhangi bir yükümlülükleri olamaz. Birbirlerinden tamamen bağımsızdırlar. Farklı bütçeleri, farklı buzdolapları, farklı kadınları, farklı işleri var. Onlar için her şey farklı. Peki birbirlerine arkadaş diyorlarsa onları engelleyen ne?
Ve ben de cevaplayacağım; birbirleriyle ilgileniyorlar. Ve daha fazlası değil. Ve bu aslında çok değerli. Bu aslında bir karı kocanın aynı zamanda iyi arkadaş olduğu çok nadir bir durumdur. Ve hepsi o zaman birbirlerine eşit oldukları için. Ve sonra kimse birbirinin önünde yüz vermiyor. O zaman her şey yarı yarıya doğrudur ve ortak bir kolektif sorumluluk vardır. O zaman, genel olarak doğum günlerine ve 8 Mart’a bile gerek yoktur. Çünkü yine de 8 Mart’ta veya doğum gününde sana ne vereceğimizi birlikte tartışman gerekiyor.
Ve kadınlar da evlilikteki bu dostluktan pek hoşlanmayacak çünkü her şeyin sorumluluğu sana ait. kolektif ve sözlerde ve eylemlerde değil. Ve aslında ikisi de eşit ve ben kızım, yapabilirim diye bir tercih yok. Bu mümkün değil. Arkadaşlık, birisinin size hizmet etmesi, sizi desteklemesi veya bir şeye göz yumması anlamına gelmez. Arkadaşınızın onu kullanmanızdan veya onun pahasına yaşamanızdan hoşlanmaması pek olası değildir. Ya da ondan sürekli olarak para ya da daha sonra ödemek zorunda kalmayacağınız başka bir şey alıyorsunuz.
Herhangi bir arkadaş diğer arkadaşına - Vasya, beni zaten mahvettiğini söyleyecektir pervazlarınız ve arzularınız. Borç mu aldın? Ne zaman geri vereceksin? Bir şeye söz vermiştin. Bunu ne zaman yapacaksın? Yani görünüşe göre beni tam olarak anlamadın ve bir erkekle bir kadının arkadaş olduğunu söylediğimde, sadece bir kadınla bir erkek arasındaki ilişkiyi düşünmeye devam ettin. aynı şekilde. Aslında aralarındaki ilişkilerde eşitlikten eser yok. Aslında bu her zaman böyle olur.
Özellikle arkadaşlıktan bahsediyordum, ilişkilerden değil. Ve bunlar farklı şeyler. Ve eğer bir kadının bir arkadaşa ihtiyacı olmadığını ve bu seçeneğin sahiplenilmediğini ve hatta bir erkek olarak bu seçeneğin talep edilmediğini düşünüyorsanız, o zaman çok yanılıyorsunuz. Çünkü bir kadın ancak bir erkeği arkadaş edinebilir. Bir kadın başka bir kadının arkadaşı olamaz. Bu bir arkadaş. Ama bir arkadaş ve bir kız arkadaş iki farklı şeydir. Ve bunları yalnızca Rusça’yı iyi bilmeyen bir yabancı anlayabilir. :-)
[url=https://forum.sexforum.top/viewtopic.php?p= 162410#p162410]Yanıt: Şehir güzellik yarışmasının galibi.... (Anonim tarafından gönderildi #162410)[/url] Peki , burada obezite durumuna rağmen, daha sonraki olayların olumlu bir şekilde gelişmesi için hala umut var.
Marinka: ↑23 Jan 2023, 12:33
Arkadaşlıkla ilgili bazı ilginç düşünceleriniz var. Bir erkek için çok rahat, değil mi?) Zorunluluk olmadan seks ister misiniz?)
Ya bir arkadaşınızın kadınına yanlışlıkla aşık olursanız, ona evlenme teklif ederseniz ve o reddederse? Siz onun arkadaşısınız ve belki de birden fazla arkadaşsınız. O zaman ne yapacaksınız?
Peki arkadaşlıktan mı yoksa başka bir şeyden mi bahsediyoruz?
Arkadaşlıktan neyi kastediyorsun? Diyelim ki iki adam ya da erkek var. Ve onlar arkadaş. Eski ve iyi.
Peki sırada ne var? Birbirlerinin herhangi bir bağlılığına ihtiyaçları var mı? Tam olarak hangileri?
Genel olarak birbirlerine karşı herhangi bir yükümlülükleri olamaz. Birbirlerinden tamamen bağımsızdırlar. Farklı bütçeleri, farklı buzdolapları, farklı kadınları, farklı işleri var. Onlar için her şey farklı.
Peki birbirlerine arkadaş diyorlarsa onları engelleyen ne?
Ve kadınlar da evlilikteki bu dostluktan pek hoşlanmayacak çünkü her şeyin sorumluluğu sana ait. kolektif ve sözlerde ve eylemlerde değil. Ve aslında ikisi de eşit ve ben kızım, yapabilirim diye bir tercih yok. Bu mümkün değil.
Arkadaşlık, birisinin size hizmet etmesi, sizi desteklemesi veya bir şeye göz yumması anlamına gelmez.
Arkadaşınızın onu kullanmanızdan veya onun pahasına yaşamanızdan hoşlanmaması pek olası değildir. Ya da ondan sürekli olarak para ya da daha sonra ödemek zorunda kalmayacağınız başka bir şey alıyorsunuz.
Herhangi bir arkadaş diğer arkadaşına - Vasya, beni zaten mahvettiğini söyleyecektir pervazlarınız ve arzularınız. Borç mu aldın? Ne zaman geri vereceksin? Bir şeye söz vermiştin. Bunu ne zaman yapacaksın?
Yani görünüşe göre beni tam olarak anlamadın ve bir erkekle bir kadının arkadaş olduğunu söylediğimde, sadece bir kadınla bir erkek arasındaki ilişkiyi düşünmeye devam ettin. aynı şekilde.
Aslında aralarındaki ilişkilerde eşitlikten eser yok. Aslında bu her zaman böyle olur.
Özellikle arkadaşlıktan bahsediyordum, ilişkilerden değil. Ve bunlar farklı şeyler.
Ve eğer bir kadının bir arkadaşa ihtiyacı olmadığını ve bu seçeneğin sahiplenilmediğini ve hatta bir erkek olarak bu seçeneğin talep edilmediğini düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz. Çünkü bir kadın ancak bir erkeği arkadaş edinebilir. Bir kadın başka bir kadının arkadaşı olamaz. Bu bir arkadaş. Ama bir arkadaş ve bir kız arkadaş iki farklı şeydir. Ve yalnızca Rusça’yı iyi bilmeyen bir yabancı bunları anlayabilir.
On her şeyi birbirine karıştırdığın için bu böyle. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote="Gayri Meşru Çocuklar" post_id=162410 time=1674468548 user_id=1] [quote=Marinka post_id= 162396 time=1674466416 user_id=12161] Arkadaşlıkla ilgili bazı ilginç düşünceleriniz var. Bir erkek için çok rahat, değil mi?) Zorunluluk olmadan seks ister misiniz?) Ya bir arkadaşınızın kadınına yanlışlıkla aşık olursanız, ona evlenme teklif ederseniz ve o reddederse? Siz onun arkadaşısınız ve belki de birden fazla arkadaşsınız. O zaman ne yapacaksınız? [/quote] Peki arkadaşlıktan mı yoksa başka bir şeyden mi bahsediyoruz? Arkadaşlıktan neyi kastediyorsun? Diyelim ki iki adam ya da erkek var. Ve onlar arkadaş. Eski ve iyi. Peki sırada ne var? Birbirlerinin herhangi bir bağlılığına ihtiyaçları var mı? Tam olarak hangileri? Genel olarak birbirlerine karşı herhangi bir yükümlülükleri olamaz. Birbirlerinden tamamen bağımsızdırlar. Farklı bütçeleri, farklı buzdolapları, farklı kadınları, farklı işleri var. Onlar için her şey farklı. Peki birbirlerine arkadaş diyorlarsa onları engelleyen ne?
Ve kadınlar da evlilikteki bu dostluktan pek hoşlanmayacak çünkü her şeyin sorumluluğu sana ait. kolektif ve sözlerde ve eylemlerde değil. Ve aslında ikisi de eşit ve ben kızım, yapabilirim diye bir tercih yok. Bu mümkün değil. Arkadaşlık, birisinin size hizmet etmesi, sizi desteklemesi veya bir şeye göz yumması anlamına gelmez. Arkadaşınızın onu kullanmanızdan veya onun pahasına yaşamanızdan hoşlanmaması pek olası değildir. Ya da ondan sürekli olarak para ya da daha sonra ödemek zorunda kalmayacağınız başka bir şey alıyorsunuz.
Herhangi bir arkadaş diğer arkadaşına - Vasya, beni zaten mahvettiğini söyleyecektir pervazlarınız ve arzularınız. Borç mu aldın? Ne zaman geri vereceksin? Bir şeye söz vermiştin. Bunu ne zaman yapacaksın? Yani görünüşe göre beni tam olarak anlamadın ve bir erkekle bir kadının arkadaş olduğunu söylediğimde, sadece bir kadınla bir erkek arasındaki ilişkiyi düşünmeye devam ettin. aynı şekilde. Aslında aralarındaki ilişkilerde eşitlikten eser yok. Aslında bu her zaman böyle olur.
Özellikle arkadaşlıktan bahsediyordum, ilişkilerden değil. Ve bunlar farklı şeyler. Ve eğer bir kadının bir arkadaşa ihtiyacı olmadığını ve bu seçeneğin sahiplenilmediğini ve hatta bir erkek olarak bu seçeneğin talep edilmediğini düşünüyorsanız, çok yanılıyorsunuz. Çünkü bir kadın ancak bir erkeği arkadaş edinebilir. Bir kadın başka bir kadının arkadaşı olamaz. Bu bir arkadaş. Ama bir arkadaş ve bir kız arkadaş iki farklı şeydir. Ve yalnızca Rusça’yı iyi bilmeyen bir yabancı bunları anlayabilir. :-) [/quote]
On her şeyi birbirine karıştırdığın için bu böyle. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin.
Marinka,
Oh, Marinka tüm bunlar, sizin hoşunuza gitmesi için mektup türünü bu şekilde uyguluyorlar. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar Ama önce anlık mesajlaşma programlarında iletişim.
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], Oh, Marinka tüm bunlar, sizin hoşunuza gitmesi için mektup türünü bu şekilde uyguluyorlar. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar Ama önce anlık mesajlaşma programlarında iletişim.
Marinka: ↑23 Jan 2023, 13:36
Bu sefer her şeyi birbirine karıştırdınız. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin.
Bir keresinde bir kişi bana iyi bir fikir söyledi; tüm soruların yanıtlarını hepimizin bildiğini söyledi. Kişisel olarak kendimize gelince kendimize dürüstçe cevap vermek istemiyoruz. Şu veya bu durumda olan birine tavsiyede bulunabilirseniz, her zaman memnuniyetle karşılanırız. Ve aynı sorunu kendiniz çözmek sizin gücünüzün ötesindedir.
Arkadaşlığa gelince; burada anlaşılmaz olan ne olabilir?
Arkadaşlık birlikte yaşamak anlamına gelmez. Ortak bütçe içermemektedir. Bu herhangi bir yükümlülük anlamına gelmez; ihtiyacınız yoksa bir arkadaşınızı her zaman reddedebilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlık çoğu zaman başka bir şeyle karıştırılsa da. Ve insanlar seninle arkadaş çünkü sana ihtiyaçları var. Çünkü ya polissin, ya doktorsun, ya avukatsın, ya da binbaşısın ya da araban var. Veya her zaman etrafınız insanlarla çevrili olabilir ve misafir kabul edebilirsiniz. Bazıları için sen bile uygunsun çünkü Cuma günü hafta sonu konaklama için sana gelebilirler. Hatta karınızı bile sikebilirsiniz ve aldırış etmezsiniz. Ve bu forumun her yerinde bu tartışılıyor. Ve bunun sadece birisinin erotik fantezileri olduğunu düşünmeyin.
Ama bu arkadaşlık değil. Bu başka bir şey. Ve tüm bunlar bir gün polisten atılmanızla, mesleğinizi doktorlukla değiştirmenizle, paranız bitince ya da arabanızı sattığınızda biter. Nihayetinde karın seni terk ettiğinde hafta sonları sevişebilecekleri kimse kalmamıştı.
Ve yalnız kaldınız ve tüm arkadaşlarınız bir anda sisin içindeki bir rüya gibi ortadan kayboldu.
Ve bu da gerçekte hepsi arkadaşlık değil. Hiç arkadaş yok ve bunlar da arkadaş değil. Sorun yaşadığınızda öncelikle ihtiyacınız olan kişiler arkadaşlar değildir. Sorunları kendi başınıza çözebilmeniz gerekir. Ve arkadaşlarınızı sorunlarınızdan koruyun. Böylece arkadaşlarınız da sizi onlarınkinden korur. Ve aslında eğlence için arkadaşlara ihtiyaç vardır. Sizi anlayan ve onunla iyi ve ilginç bir birlikteliğin olduğu bir arkadaşınızın olması çok güzel. Ve sen kime kendi sorunlarını yüklemezsin, o da sana kendi sorunlarını yüklemez. Ve bu da arkadaşlıktır.
Ama konuya dönecek olursak, bir erkek ile bir kadının dostluğunun kendine has bir özelliği olduğunu söyleyeceğim. Ben buna zaman zaman dostça seks yapmanın ön koşulu diyebilirim. Güvenin en yüksek derecesi gibi. Çünkü bir kadının kendisine sert davranmayan bir erkeği kabul etmesi yine de zor olacaktır. Tek mazeret eşcinsel olması olabilir.
Eh, buna göre ve tam tersi - bir kadın onu cinsel bir nesne olarak algılamadığında her erkek nahoştur. Bu son derece rahatsız edici.
Ve tüm bu arka plana rağmen bana şunu yazıyorsun: ah, sen nasıl bir keçisin, tabiri caizse bir arkadaşsın, kim seks yapmak ister yükümlülük olmadan. Kötü bir işe benziyor.
Kız tamamen ilişkilerle ilgileniyor, arkadaşlıkla değil.
Şimdi anlaşıldı mı?
[quote=Marinka post_id=162422 time=1674470164 user_id=12161] Bu sefer her şeyi birbirine karıştırdınız. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin. [/quote] Bir keresinde bir kişi bana iyi bir fikir söyledi; tüm soruların yanıtlarını hepimizin bildiğini söyledi. Kişisel olarak kendimize gelince kendimize dürüstçe cevap vermek istemiyoruz. Şu veya bu durumda olan birine tavsiyede bulunabilirseniz, her zaman memnuniyetle karşılanırız. Ve aynı sorunu kendiniz çözmek sizin gücünüzün ötesindedir.
Arkadaşlığa gelince; burada anlaşılmaz olan ne olabilir? Arkadaşlık birlikte yaşamak anlamına gelmez. Ortak bütçe içermemektedir. Bu herhangi bir yükümlülük anlamına gelmez; ihtiyacınız yoksa bir arkadaşınızı her zaman reddedebilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlık çoğu zaman başka bir şeyle karıştırılsa da. Ve insanlar seninle arkadaş çünkü sana ihtiyaçları var. Çünkü ya polissin, ya doktorsun, ya avukatsın, ya da binbaşısın ya da araban var. Veya her zaman etrafınız insanlarla çevrili olabilir ve misafir kabul edebilirsiniz. Bazıları için sen bile uygunsun çünkü Cuma günü hafta sonu konaklama için sana gelebilirler. Hatta karınızı bile sikebilirsiniz ve aldırış etmezsiniz. Ve bu forumun her yerinde bu tartışılıyor. Ve bunun sadece birisinin erotik fantezileri olduğunu düşünmeyin.
Ama bu arkadaşlık değil. Bu başka bir şey. Ve tüm bunlar bir gün polisten atılmanızla, mesleğinizi doktorlukla değiştirmenizle, paranız bitince ya da arabanızı sattığınızda biter. Nihayetinde karın seni terk ettiğinde hafta sonları sevişebilecekleri kimse kalmamıştı. :-) Ve yalnız kaldınız ve tüm arkadaşlarınız bir anda sisin içindeki bir rüya gibi ortadan kayboldu.
Ve bu da gerçekte hepsi arkadaşlık değil. Hiç arkadaş yok ve bunlar da arkadaş değil. Sorun yaşadığınızda öncelikle ihtiyacınız olan kişiler arkadaşlar değildir. Sorunları kendi başınıza çözebilmeniz gerekir. Ve arkadaşlarınızı sorunlarınızdan koruyun. Böylece arkadaşlarınız da sizi onlarınkinden korur. Ve aslında eğlence için arkadaşlara ihtiyaç vardır. Sizi anlayan ve onunla iyi ve ilginç bir birlikteliğin olduğu bir arkadaşınızın olması çok güzel. Ve sen kime kendi sorunlarını yüklemezsin, o da sana kendi sorunlarını yüklemez. Ve bu da arkadaşlıktır.
Ama konuya dönecek olursak, bir erkek ile bir kadının dostluğunun kendine has bir özelliği olduğunu söyleyeceğim. Ben buna zaman zaman dostça seks yapmanın ön koşulu diyebilirim. Güvenin en yüksek derecesi gibi. Çünkü bir kadının kendisine sert davranmayan bir erkeği kabul etmesi yine de zor olacaktır. Tek mazeret eşcinsel olması olabilir. Eh, buna göre ve tam tersi - bir kadın onu cinsel bir nesne olarak algılamadığında her erkek nahoştur. Bu son derece rahatsız edici.
Ve tüm bu arka plana rağmen bana şunu yazıyorsun: ah, sen nasıl bir keçisin, tabiri caizse bir arkadaşsın, kim seks yapmak ister yükümlülük olmadan. Kötü bir işe benziyor. Kız tamamen ilişkilerle ilgileniyor, arkadaşlıkla değil. Şimdi anlaşıldı mı? :-)
Dreamer: ↑23 Jan 2023, 13:46Marinka, Ah, Marinka, herkes senin hoşuna gitmesi için mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim.
Hayalperest misin yoksa ileri görüşlü müsün?) Fotoğraflarını hatırlıyorum, atletik bir vücudun var. İyi gelişmiş kaslar.
[quote=Dreamer post_id=162426 time=1674470809 user_id=1] [ref=#bf0000]Marinka[/ref], Ah, Marinka, herkes senin hoşuna gitmesi için mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim. [/quote]
Hayalperest misin yoksa ileri görüşlü müsün?) Fotoğraflarını hatırlıyorum, atletik bir vücudun var. İyi gelişmiş kaslar.
Dreamer: ↑23 Jan 2023, 13:46
Ah Marinka, herkes senin hoşuna gitmesi için mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim.
Bence tüm bu maskaralıkları ve zıplamaları bir kenara bırakırsanız, üç şeyi sağlarsanız bundan hoşlanabilirsiniz - belden yukarısı fotoğrafınız, Tayland’da bir yere kahvaltı dahil bir otele ayda iki kişilik bir bilet. Ve penisimin bir fotoğrafı.
Kimseyi gücendirmek istemiyorum ama bu üç parametre bir kızın karar vermesi için yeterli. Birisi şu anda burada öfkeden boğulacak - mesela nasıl yaparsın ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssir, sen bir kabasın.
Fakat teklifin çok cazip olduğunu kabul etmelisin. Ve en önemlisi, kimse sizi zorlamaz - işte kişinin görünüşü, işte biletler, işte beklentilerin yaklaşık olarak net olduğu anatomik detaylar.
İsterseniz kabul edin. İsterseniz bu teklife öfkelenin. Sonra başkası onu seçecek. Birisi bir ay içinde sıcak denize uçacak ve birisi de bu zamanda işe gidecek.
[quote=Dreamer post_id=162426 time=1674470809 user_id=1] Ah Marinka, herkes senin hoşuna gitmesi için mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim. [/quote] Bence tüm bu maskaralıkları ve zıplamaları bir kenara bırakırsanız, üç şeyi sağlarsanız bundan hoşlanabilirsiniz - belden yukarısı fotoğrafınız, Tayland’da bir yere kahvaltı dahil bir otele ayda iki kişilik bir bilet. Ve penisimin bir fotoğrafı. Kimseyi gücendirmek istemiyorum ama bu üç parametre bir kızın karar vermesi için yeterli. Birisi şu anda burada öfkeden boğulacak - mesela nasıl yaparsın ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssir, sen bir kabasın. Fakat teklifin çok cazip olduğunu kabul etmelisin. Ve en önemlisi, kimse sizi zorlamaz - işte kişinin görünüşü, işte biletler, işte beklentilerin yaklaşık olarak net olduğu anatomik detaylar.
İsterseniz kabul edin. İsterseniz bu teklife öfkelenin. Sonra başkası onu seçecek. Birisi bir ay içinde sıcak denize uçacak ve birisi de bu zamanda işe gidecek. :-)
Marinka: ↑23 Jan 2023, 13:36
Bu sefer her şeyi birbirine karıştırdınız. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin.
Bir keresinde bir kişi bana iyi bir fikir söyledi; tüm soruların yanıtlarını hepimizin bildiğini söyledi. Kişisel olarak kendimize gelince kendimize dürüstçe cevap vermek istemiyoruz. Şu veya bu durumda olan birine tavsiyede bulunabilirseniz, her zaman memnuniyetle karşılanırız. Ve aynı sorunu kendiniz çözmek sizin gücünüzün ötesindedir.
Arkadaşlığa gelince; burada anlaşılmaz olan ne olabilir?
Arkadaşlık birlikte yaşamak anlamına gelmez. Ortak bütçe içermemektedir. Bu herhangi bir yükümlülük anlamına gelmez; ihtiyacınız yoksa bir arkadaşınızı her zaman reddedebilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlık çoğu zaman başka bir şeyle karıştırılsa da. Ve insanlar seninle arkadaş çünkü sana ihtiyaçları var. Çünkü ya polissin, ya doktorsun, ya avukatsın, ya da binbaşısın ya da araban var. Veya her zaman etrafınız insanlarla çevrili olabilir ve misafir kabul edebilirsiniz. Bazıları için sen bile uygunsun çünkü Cuma günü hafta sonu konaklama için sana gelebilirler. Hatta karınızı bile sikebilirsiniz ve aldırış etmezsiniz. Ve bu forumun her yerinde bu tartışılıyor. Ve bunun sadece birisinin erotik fantezileri olduğunu düşünmeyin.
Ama bu arkadaşlık değil. Bu başka bir şey. Ve tüm bunlar bir gün polisten atılmanızla, mesleğinizi doktorlukla değiştirmenizle, paranız bitince ya da arabanızı sattığınızda biter. Nihayetinde karın seni terk ettiğinde hafta sonları sevişebilecekleri kimse kalmamıştı.
Ve yalnız kaldınız ve tüm arkadaşlarınız bir anda sisin içindeki bir rüya gibi ortadan kayboldu.
Ama konuya dönecek olursak, bir erkek ile bir kadının dostluğunun kendine has bir özelliği olduğunu söyleyeceğim. Ben buna zaman zaman dostça seks yapmanın ön koşulu diyebilirim. Güvenin en yüksek derecesi gibi. Çünkü bir kadının kendisine sert davranmayan bir erkeği kabul etmesi yine de zor olacaktır. Tek mazeret eşcinsel olması olabilir.
Eh, buna göre ve tam tersi - bir kadın onu cinsel bir nesne olarak algılamadığında her erkek nahoştur. Bu son derece rahatsız edici.
Ve tüm bu arka plana rağmen bana şunu yazıyorsun: ah, sen nasıl bir keçisin, tabiri caizse bir arkadaşsın, kim seks yapmak ister yükümlülük olmadan. Kötü bir işe benziyor.
Kızın meselesi arkadaşlık değil, ilişkilerdir.
Şimdi anlaşıldı mı? n
Bir arkadaşımın başının dertte olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir.
2 dakika 33 saniye sonra gönderildi: n
Ah, Marinka, senin hoşuna gitmesi için herkes mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim.
Bence tüm bu maskaralıkları ve zıplamaları bir kenara bırakırsanız, üç şeyi sağlarsanız bundan hoşlanabilirsiniz - belden yukarısı fotoğrafınız, Tayland’da bir yere kahvaltı dahil bir otele ayda iki kişilik bir bilet. Ve penisimin bir fotoğrafı.
Kimseyi gücendirmek istemiyorum ama bu üç parametre bir kızın karar vermesi için yeterli. Birisi şu anda burada öfkeden boğulacak - mesela nasıl yaparsın ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssir, sen bir kabasın.
Fakat teklifin çok cazip olduğunu kabul etmelisin. Ve en önemlisi, kimse sizi zorlamaz - işte kişinin görünüşü, işte biletler, işte beklentilerin yaklaşık olarak net olduğu anatomik detaylar.
İsterseniz kabul edin. İsterseniz bu teklife öfkelenin. Sonra başkası onu seçecek. Ve bir ay içinde birileri sıcak denize uçacak ve birileri bu zamanda işe gidecek.
Ahaha, harikasın)
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote="Doğal Seleksiyon" post_id=162430 time=1674471381 user_id=1] [quote=Marinka post_id= 162422 time=1674470164 user_id=12161] Bu sefer her şeyi birbirine karıştırdınız. Hiçbir şey net değil. Tekrar deneyin. [/quote] Bir keresinde bir kişi bana iyi bir fikir söyledi; tüm soruların yanıtlarını hepimizin bildiğini söyledi. Kişisel olarak kendimize gelince kendimize dürüstçe cevap vermek istemiyoruz. Şu veya bu durumda olan birine tavsiyede bulunabilirseniz, her zaman memnuniyetle karşılanırız. Ve aynı sorunu kendiniz çözmek sizin gücünüzün ötesindedir.
Arkadaşlığa gelince; burada anlaşılmaz olan ne olabilir? Arkadaşlık birlikte yaşamak anlamına gelmez. Ortak bütçe içermemektedir. Bu herhangi bir yükümlülük anlamına gelmez; ihtiyacınız yoksa bir arkadaşınızı her zaman reddedebilirsiniz. Her ne kadar arkadaşlık çoğu zaman başka bir şeyle karıştırılsa da. Ve insanlar seninle arkadaş çünkü sana ihtiyaçları var. Çünkü ya polissin, ya doktorsun, ya avukatsın, ya da binbaşısın ya da araban var. Veya her zaman etrafınız insanlarla çevrili olabilir ve misafir kabul edebilirsiniz. Bazıları için sen bile uygunsun çünkü Cuma günü hafta sonu konaklama için sana gelebilirler. Hatta karınızı bile sikebilirsiniz ve aldırış etmezsiniz. Ve bu forumun her yerinde bu tartışılıyor. Ve bunun sadece birisinin erotik fantezileri olduğunu düşünmeyin.
Ama bu arkadaşlık değil. Bu başka bir şey. Ve tüm bunlar bir gün polisten atılmanızla, mesleğinizi doktorlukla değiştirmenizle, paranız bitince ya da arabanızı sattığınızda biter. Nihayetinde karın seni terk ettiğinde hafta sonları sevişebilecekleri kimse kalmamıştı. :-) Ve yalnız kaldınız ve tüm arkadaşlarınız bir anda sisin içindeki bir rüya gibi ortadan kayboldu.
Ama konuya dönecek olursak, bir erkek ile bir kadının dostluğunun kendine has bir özelliği olduğunu söyleyeceğim. Ben buna zaman zaman dostça seks yapmanın ön koşulu diyebilirim. Güvenin en yüksek derecesi gibi. Çünkü bir kadının kendisine sert davranmayan bir erkeği kabul etmesi yine de zor olacaktır. Tek mazeret eşcinsel olması olabilir. Eh, buna göre ve tam tersi - bir kadın onu cinsel bir nesne olarak algılamadığında her erkek nahoştur. Bu son derece rahatsız edici.
Ve tüm bu arka plana rağmen bana şunu yazıyorsun: ah, sen nasıl bir keçisin, tabiri caizse bir arkadaşsın, kim seks yapmak ister yükümlülük olmadan. Kötü bir işe benziyor. Kızın meselesi arkadaşlık değil, ilişkilerdir. Şimdi anlaşıldı mı? :-) n[/quote]
Bir arkadaşımın başının dertte olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir.
[size=85] [color=green]2 dakika 33 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n [quote=Vsyanitsa post_id=162433 time=1674471912 user_id=1] [quote=Dreamer post_id=162426 time=1674470809 user_id = 1] Ah, Marinka, senin hoşuna gitmesi için herkes mektup türü üzerinde çalışıyor. Sosyal medyadaki gerçek sayfamı size verirsem beğenilebilirim. ağlar. Ama önce anlık mesajlaşma programlarıyla iletişim. [/quote] Bence tüm bu maskaralıkları ve zıplamaları bir kenara bırakırsanız, üç şeyi sağlarsanız bundan hoşlanabilirsiniz - belden yukarısı fotoğrafınız, Tayland’da bir yere kahvaltı dahil bir otele ayda iki kişilik bir bilet. Ve penisimin bir fotoğrafı. Kimseyi gücendirmek istemiyorum ama bu üç parametre bir kızın karar vermesi için yeterli. Birisi şu anda burada öfkeden boğulacak - mesela nasıl yaparsın ssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss ssssssssssssir, sen bir kabasın. Fakat teklifin çok cazip olduğunu kabul etmelisin. Ve en önemlisi, kimse sizi zorlamaz - işte kişinin görünüşü, işte biletler, işte beklentilerin yaklaşık olarak net olduğu anatomik detaylar.
İsterseniz kabul edin. İsterseniz bu teklife öfkelenin. Sonra başkası onu seçecek. Ve bir ay içinde birileri sıcak denize uçacak ve birileri bu zamanda işe gidecek. :-) [/quote]
Marinka: ↑23 Jan 2023, 10:41
Yanıt: Lanet şehir güzellik yarışmasının galibi....ŞikayetAlıntıTeşekkürler
Mesaj Marinka » Bugün, 10:41
Alesander: ↑Bugün, 10:25
Kardeşler ve yoldaşlar, daha az kelime - daha ucuz telgraf. Lütfen acil konuları kişisel tartışmalara indirgemeyin - bu ilginç değil. Yani, asıl noktaya!
İleri düzey ve şefkatli hanımlar uzun zamandır bunu öğrenmiş ve bu konuda uzmanlaşmışlardır: vajinal boyut vücutla aynı şekilde eğitilebilir. Bu konuda mucizeler işe yarıyor - bir kişiye duyulan sevgi veya kazanma arzusu. Vajinal toplarla veya Kegel egzersiz makinesiyle başlıyorsunuz, ısrarla ustalaşıyorsunuz, sonuçları partnerinizin gözleri ve hisleriyle görüyorsunuz, sizin için en etkili egzersiz makinesini bulup saklıyorsunuz. Ve sonra her şey vücutla aynı - yemek yiyin. Vajinal kasları daha az ve düzenli olarak eğitin. Ve vajinal oral seks yapmayı öğrendiğinizde, herhangi bir kalem size keyif verecektir.
Kaleminizle yanlış konudasınız. İşte güzellik yarışmasının galibi hakkında.
Evet, evet, gerçekten de çok büyük tekrarlar ve yarışmayla ve güzellikle ilgili her şey.
Alesander: ↑Bugün, 10:25 Kardeşler ve yoldaşlar, daha az kelime - daha ucuz telgraf. Lütfen acil konuları kişisel tartışmalara indirgemeyin - bu ilginç değil. Yani, asıl noktaya! İleri düzey ve şefkatli hanımlar uzun zamandır bunu öğrenmiş ve bu konuda uzmanlaşmışlardır: [url=viewtopic.php?t=757 ]vajinal boyut[/url] vücutla aynı şekilde eğitilebilir. Bu konuda mucizeler işe yarıyor - bir kişiye duyulan sevgi veya kazanma arzusu. Vajinal toplarla veya Kegel egzersiz makinesiyle başlıyorsunuz, ısrarla ustalaşıyorsunuz, sonuçları partnerinizin gözleri ve hisleriyle görüyorsunuz, sizin için en etkili egzersiz makinesini bulup saklıyorsunuz. Ve sonra her şey vücutla aynı - yemek yiyin. Vajinal kasları daha az ve düzenli olarak eğitin. Ve vajinal oral seks yapmayı öğrendiğinizde, herhangi bir kalem size keyif verecektir. Kaleminizle yanlış konudasınız. İşte güzellik yarışmasının galibi hakkında. [/quote] Evet, evet, gerçekten de çok büyük tekrarlar ve yarışmayla ve güzellikle ilgili her şey.
Marinka: ↑23 Jan 2023, 14:11
Bir arkadaşımın başının belada olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir
Pratikte görüldüğü gibi, konu ciddi bir konu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun.
Ve son üç dört yıldır ona verdiğin bu parayla çalışıyorsun. Ve bu arkadaşın şu anda aslında hayatının üç yılını çaldı.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda ve belki konuşkan bir İspanyolcaya sahip olurdun. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok!
Para yok, sağlık yok, İspanyolca konuşulmuyor.
Ama aptal arkadaşın var. Bu arada, bu hala belirsiz ve henüz öğrenilecek bir şey değil - ama başınıza bir şey gelirse o da size uyum sağlayacak mı? Ha!?
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini ekebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum.
Ama kimse bana yardım etmeyecek!
Sonunda bir şeye ihtiyacın olur ve ararsın ve problemi formüle et - ve sana şunu söylüyorlar - dostum, yapamam! Gerçekten yapamam! Dün yapabildim ama bugün yapamıyorum. Çünkü bu ve çünkü.
Ve herkes için de aynı şey geçerli.
Bu nedenle, kendinize illüzyonlar yaratmanıza ve her yere saman yaymaya çalışmanıza gerek yok. Bu numara işe yaramayacak. Sadece zamanını boşa harca. Paranı saklasan iyi olur. Sorunlarınızı çözeceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızdan daha güvenilirdirler. Para karar verir ama arkadaşlara başka bir şey için ihtiyaç vardır.
Onlara eğlence için, ruh için ihtiyaç vardır, böylece birisi sizi anlar ve yakınınızdaki biri de sizinle aynı şekilde düşünür.
Ayrıca acil durum bakanlığı için arkadaş edinmeye de gerek yok.
Ve buna alışın ve sorunlarınızı kendiniz çözmeye ve kimseye güvenmemeye alışın. Çünkü çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ve sorunlar çözülmeden kalacak.
Ve sen arkadaşlarına o kadar çok güvendin ki....
[quote=Marinka post_id=162436 time=1674472319 user_id=12161] Bir arkadaşımın başının belada olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir [/quote] Pratikte görüldüğü gibi, konu ciddi bir konu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun. Ve son üç dört yıldır ona verdiğin bu parayla çalışıyorsun. Ve bu arkadaşın şu anda aslında hayatının üç yılını çaldı.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda ve belki konuşkan bir İspanyolcaya sahip olurdun. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok! Para yok, sağlık yok, İspanyolca konuşulmuyor. Ama aptal arkadaşın var. Bu arada, bu hala belirsiz ve henüz öğrenilecek bir şey değil - ama başınıza bir şey gelirse o da size uyum sağlayacak mı? Ha!?
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini ekebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum. Ama kimse bana yardım etmeyecek! Sonunda bir şeye ihtiyacın olur ve ararsın ve problemi formüle et - ve sana şunu söylüyorlar - dostum, yapamam! Gerçekten yapamam! Dün yapabildim ama bugün yapamıyorum. Çünkü bu ve çünkü. Ve herkes için de aynı şey geçerli.
Bu nedenle, kendinize illüzyonlar yaratmanıza ve her yere saman yaymaya çalışmanıza gerek yok. Bu numara işe yaramayacak. Sadece zamanını boşa harca. Paranı saklasan iyi olur. Sorunlarınızı çözeceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızdan daha güvenilirdirler. Para karar verir ama arkadaşlara başka bir şey için ihtiyaç vardır. Onlara eğlence için, ruh için ihtiyaç vardır, böylece birisi sizi anlar ve yakınınızdaki biri de sizinle aynı şekilde düşünür. Ayrıca acil durum bakanlığı için arkadaş edinmeye de gerek yok. Ve buna alışın ve sorunlarınızı kendiniz çözmeye ve kimseye güvenmemeye alışın. Çünkü çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ve sorunlar çözülmeden kalacak. Ve sen arkadaşlarına o kadar çok güvendin ki....
Dreamer: ↑23 Jan 2023, 14:43
Fotoğraf yayınlamadım. 18 yaşındaki bir çocuk kadar zayıfım. Kışın koşu bandı makinesini tercih ediyorum. [/quote]
Mütevazı bir şekilde en önemli şey hakkında sessiz kaldılar: penisin boyutu nedir?
Bir kadının hiçbir şey söylememesi önemlidir.
Aslında onlar her zaman beklerler; iç çamaşırlarının içinde onları ne bekliyor?
Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemlidir.
[quote=Dreamer post_id=162452 time=1674474211 user_id=1] Fotoğraf yayınlamadım. 18 yaşındaki bir çocuk kadar zayıfım. Kışın koşu bandı makinesini tercih ediyorum. [/quote]Mütevazı bir şekilde en önemli şey hakkında sessiz kaldılar: penisin boyutu nedir? Bir kadının hiçbir şey söylememesi önemlidir. Aslında onlar her zaman beklerler; iç çamaşırlarının içinde onları ne bekliyor? Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemlidir.
Bir arkadaşımın başının belada olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir
Pratikte görüldüğü gibi, ciddi bir şey söz konusu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun.
Ve son üç dört yıldır ona verdiğin bu parayla çalışıyorsun. Ve bu arkadaşın şu anda aslında hayatının üç yılını çaldı.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda ve belki konuşkan bir İspanyolcaya sahip olurdun. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok!
Ama aptal arkadaşın var. Bu arada, bu hala belirsiz ve henüz öğrenilecek bir şey değil - ama başınıza bir şey gelirse o da size uyum sağlayacak mı? Ha!?
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini ekebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum.
Sonunda bir şeye ihtiyacın olur ve ararsın ve problemi formüle et - ve sana şunu söylüyorlar - dostum, yapamam! Gerçekten yapamam! Dün yapabildim ama bugün yapamıyorum. Çünkü bu ve çünkü.
Bu nedenle, kendinize illüzyonlar yaratmanıza ve her yere saman yaymaya çalışmanıza gerek yok. Bu numara işe yaramayacak. Sadece zamanını boşa harca. Paranı saklasan iyi olur. Sorunlarınızı çözeceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızdan daha güvenilirdirler. Para karar verir ama arkadaşlara başka bir şey için ihtiyaç vardır.
Onlara eğlence için, ruh için ihtiyaç vardır, böylece birisi sizi anlar ve yakınınızdaki biri de sizinle aynı şekilde düşünür.
Ve buna alışın ve sorunlarınızı kendiniz çözmeye ve kimseye güvenmemeye alışın. Çünkü çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ve sorunlar çözülmeden kalacak.
Ve sen de arkadaşlarına o kadar çok güveniyordun ki....
Ve ben de son sözümü verdim Bir arkadaşıma para verdim, nedenini ben bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı.
Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özledim.
Ah, ya şimdi şaka yapıyorsun ya da ikiniz de arkadaş değilsiniz.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Dreamer: ↑23 Jan 2023, 14:43Marinka,
Ben bir hayalperestim. 18 yaşında bir erkek çocuğu kadar zayıfım. Güç antrenmanı için bisiklet kullanıyorum. Kışın koşu bandı kullanıyorum.
Üzgünüm, seni erojen bir hayalperestle karıştırdım.
Yapmadım’ Fotoğraf yayınlamam. Ben bir hayalperestim. 18 yaşındaki bir çocuk gibi zayıfım. Kışın koşu bandı kullanıyorum. quote]
En önemli konu olan penisinizin büyüklüğü konusunda mütevazı bir şekilde sessiz kaldılar.
Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemli.
Çöpçatan olarak çalışmaya mı karar verdin?)))
[quote=Vsyanitsa post_id=162443 time=1674473438 user_id=1] [quote=Marinka post_id=162436 time=1674472319 user_id= 12161] Bir arkadaşımın başının belada olduğunu düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir [/quote] Pratikte görüldüğü gibi, ciddi bir şey söz konusu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun. Ve son üç dört yıldır ona verdiğin bu parayla çalışıyorsun. Ve bu arkadaşın şu anda aslında hayatının üç yılını çaldı.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda ve belki konuşkan bir İspanyolcaya sahip olurdun. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok! Para yok, sağlık yok, İspanyolca konuşulmuyor. Ama aptal arkadaşın var. Bu arada, bu hala belirsiz ve henüz öğrenilecek bir şey değil - ama başınıza bir şey gelirse o da size uyum sağlayacak mı? Ha!?
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini ekebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum. Ama kimse bana yardım etmeyecek! Sonunda bir şeye ihtiyacın olur ve ararsın ve problemi formüle et - ve sana şunu söylüyorlar - dostum, yapamam! Gerçekten yapamam! Dün yapabildim ama bugün yapamıyorum. Çünkü bu ve çünkü. Ve herkes için de aynı şey geçerli.
Bu nedenle, kendinize illüzyonlar yaratmanıza ve her yere saman yaymaya çalışmanıza gerek yok. Bu numara işe yaramayacak. Sadece zamanını boşa harca. Paranı saklasan iyi olur. Sorunlarınızı çözeceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızdan daha güvenilirdirler. Para karar verir ama arkadaşlara başka bir şey için ihtiyaç vardır. Onlara eğlence için, ruh için ihtiyaç vardır, böylece birisi sizi anlar ve yakınınızdaki biri de sizinle aynı şekilde düşünür. Ayrıca acil durum bakanlığı için arkadaş edinmeye de gerek yok. Ve buna alışın ve sorunlarınızı kendiniz çözmeye ve kimseye güvenmemeye alışın. Çünkü çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ve sorunlar çözülmeden kalacak. Ve sen de arkadaşlarına o kadar çok güveniyordun ki.... [/quote]
Ve ben de son sözümü verdim Bir arkadaşıma para verdim, nedenini ben bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı. Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özledim. Ah, ya şimdi şaka yapıyorsun ya da ikiniz de arkadaş değilsiniz.
[ size=85 ][color=green]1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Dreamer post_id=162452 time=1674474211 user_id=1] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref], Ben bir hayalperestim. 18 yaşında bir erkek çocuğu kadar zayıfım. Güç antrenmanı için bisiklet kullanıyorum. Kışın koşu bandı kullanıyorum. [/ quote]
[ size=85][color=green]Gönderildi 2 dakika 34 saniye sonra:[/color][/size] [quote=saç gömlek post_id=162458 time=1674474642 user_id=1] [quote=Dreamer post_id=162452 time=1674474211 user_id=1] Yapmadım’ Fotoğraf yayınlamam. Ben bir hayalperestim. 18 yaşındaki bir çocuk gibi zayıfım. Kışın koşu bandı kullanıyorum. quote]En önemli konu olan penisinizin büyüklüğü konusunda mütevazı bir şekilde sessiz kaldılar. Bir kadının hiçbir şey söylememesi önemlidir. Aslında onlar her zaman beklerler; iç çamaşırlarının içinde onları ne bekliyor? Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemli. [/quote]
Marinka: ↑23 Jan 2023, 15:00
Ah, son paramı bir arkadaşıma verdim, nedenini bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı.
Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özlüyorum.
Beklentiler her zaman gerçeklerle örtüşmez.
Düşünür ve umut edersiniz, ama sonunda her şey sizin elinizdedir, tamamen kendi başınızadır. Ve herkesin koşulları vardır ve herkesin sizi reddetmek için nedenleri vardır. Ve her şey adil.
Ve dün gösteriş yapan ve bir arkadaşına yardım etmemenin son şey olduğunu senin gibi söyleyen ve farklı düşünürsen suratına yumruk atmaya hazır olan kişi.
Ve bugün siz ondan borç istediğinizde ya da ondan bir tür iyilik istediğinizde gözlerini gizler ve karısının bu konuda ona ne diyeceğini anlar.
Vasya, sen deli misin?
Son paramızı kendini bir şeye bulaştıran bu keke vermek ister misin!?
Bu aynı para iki yıl boyunca son kez kurtardığımız şey. Ve sonunda bunun için insan onarımı yapmak istedik.
Ve sen bu parayı alıp hemen çöpe atmak mı istiyorsun?
Ve karısının bunu yapmayacağını anlıyor onu anla ve gözlerini saklayarak sana şunu söylüyor - yaşlı adam, özür dilerim! Gerçekten yapamam! Svetka (karım) beni öldürüp evden atacak.
Ve sen de şöyle diyeceksin: tamam! Rahatsız ettiğim için özür dilerim!
Ve herkes için de aynısı geçerli!
Konuşmalar ve gösterişler bir şeydir. Ancak gerçekte her şey tamamen farklı çıkıyor. İnsanlar birisinin sizin için kaydolmasının neleri gerektireceğini gerçekten anladığında.
[quote=Marinka post_id=162463 time=1674475211 user_id=12161] Ah, son paramı bir arkadaşıma verdim, nedenini bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı. Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özlüyorum. Ah, ya şimdi şaka yapıyorsun ya da ikiniz de arkadaş değilsiniz. [/quote] Beklentiler her zaman gerçeklerle örtüşmez. Düşünür ve umut edersiniz, ama sonunda her şey sizin elinizdedir, tamamen kendi başınızadır. Ve herkesin koşulları vardır ve herkesin sizi reddetmek için nedenleri vardır. Ve her şey adil. Ve dün gösteriş yapan ve bir arkadaşına yardım etmemenin son şey olduğunu senin gibi söyleyen ve farklı düşünürsen suratına yumruk atmaya hazır olan kişi. Ve bugün siz ondan borç istediğinizde ya da ondan bir tür iyilik istediğinizde gözlerini gizler ve karısının bu konuda ona ne diyeceğini anlar.
Vasya, sen deli misin? Son paramızı kendini bir şeye bulaştıran bu keke vermek ister misin!? Bu aynı para iki yıl boyunca son kez kurtardığımız şey. Ve sonunda bunun için insan onarımı yapmak istedik. Ve sen bu parayı alıp hemen çöpe atmak mı istiyorsun?
Ve karısının bunu yapmayacağını anlıyor onu anla ve gözlerini saklayarak sana şunu söylüyor - yaşlı adam, özür dilerim! Gerçekten yapamam! Svetka (karım) beni öldürüp evden atacak. Ve sen de şöyle diyeceksin: tamam! Rahatsız ettiğim için özür dilerim! Ve herkes için de aynısı geçerli!
Konuşmalar ve gösterişler bir şeydir. Ancak gerçekte her şey tamamen farklı çıkıyor. İnsanlar birisinin sizin için kaydolmasının neleri gerektireceğini gerçekten anladığında.
[quote=Marinka post_id=162463 time=1674475447 user_id=12161] Çöpçatan olarak çalışmaya mı karar verdiniz?))) [/quote] Konunun dışına çıkma! :-) Yaş ve [url=viewtopic.php?t=6349]penis boyutu[/url] stüdyoya!!! :-)
Marinka: ↑23 Jan 2023, 15:00
Oh, son paramı bir arkadaşıma verdim, nedenini bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı.
Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özlüyorum.
Beklentiler her zaman gerçeklerle örtüşmez.
Düşünür ve umut edersiniz, ama sonunda her şey sizin elinizdedir, tamamen kendi başınızadır. Ve herkesin koşulları vardır ve herkesin sizi reddetmek için nedenleri vardır. Ve her şey adil.
Ve dün gösteriş yapan ve bir arkadaşına yardım etmemenin son şey olduğunu senin gibi söyleyen ve farklı düşünürsen suratına yumruk atmaya hazır olan kişi.
Ve bugün siz ondan borç istediğinizde ya da ondan bir tür iyilik istediğinizde gözlerini gizler ve karısının bu konuda ona ne diyeceğini anlar.
Vasya, sen deli misin?
Son paramızı kendini bir şeye bulaştıran bu keke vermek ister misin!?
Bu aynı para iki yıl boyunca son kez biriktirdiğimiz. Ve sonunda bunun için insan onarımı yapmak istedik.
Ve sen bu parayı alıp hemen çöpe atmak mı istiyorsun?
Ve karısının bunu yapmayacağını anlıyor onu anla ve gözlerini saklayarak sana şunu söylüyor - yaşlı adam, özür dilerim! Gerçekten yapamam! Svetka (karım) beni öldürüp evden atacak.
Ve sen de şöyle diyeceksin: tamam! Rahatsız ettiğim için özür dilerim!
Ve herkes için de aynısı geçerli!
Konuşmalar ve gösterişler bir şeydir. Ancak gerçekte her şey tamamen farklı çıkıyor. İnsanlar, birinin sizin adınıza kaydolmasının neleri gerektireceğini gerçekten anladığında.
Onlar sizin arkadaşınız değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek olduğuna veya sürekli borç aldığınıza inanıyorlar ve bundan bıkıyorlar.
[quote=Vsyanitsa post_id=162467 time=1674475983 user_id=1] [quote=Marinka post_id=162463 time=1674475211 user_id= 12161] Oh, son paramı bir arkadaşıma verdim, nedenini bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı. Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özlüyorum. Ah, ya şimdi şaka yapıyorsun ya da ikiniz de arkadaş değilsiniz. [/quote] Beklentiler her zaman gerçeklerle örtüşmez. Düşünür ve umut edersiniz, ama sonunda her şey sizin elinizdedir, tamamen kendi başınızadır. Ve herkesin koşulları vardır ve herkesin sizi reddetmek için nedenleri vardır. Ve her şey adil. Ve dün gösteriş yapan ve bir arkadaşına yardım etmemenin son şey olduğunu senin gibi söyleyen ve farklı düşünürsen suratına yumruk atmaya hazır olan kişi. Ve bugün siz ondan borç istediğinizde ya da ondan bir tür iyilik istediğinizde gözlerini gizler ve karısının bu konuda ona ne diyeceğini anlar.
Vasya, sen deli misin? Son paramızı kendini bir şeye bulaştıran bu keke vermek ister misin!? Bu aynı para iki yıl boyunca son kez biriktirdiğimiz. Ve sonunda bunun için insan onarımı yapmak istedik. Ve sen bu parayı alıp hemen çöpe atmak mı istiyorsun?
Ve karısının bunu yapmayacağını anlıyor onu anla ve gözlerini saklayarak sana şunu söylüyor - yaşlı adam, özür dilerim! Gerçekten yapamam! Svetka (karım) beni öldürüp evden atacak. Ve sen de şöyle diyeceksin: tamam! Rahatsız ettiğim için özür dilerim! Ve herkes için de aynısı geçerli!
Konuşmalar ve gösterişler bir şeydir. Ancak gerçekte her şey tamamen farklı çıkıyor. İnsanlar, birinin sizin adınıza kaydolmasının neleri gerektireceğini gerçekten anladığında. [/quote]
Onlar sizin arkadaşınız değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek olduğuna veya sürekli borç aldığınıza inanıyorlar ve bundan bıkıyorlar.
[size=85][color=green]1 dakika 32 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote="Doğal Seleksiyon" post_id=162469 time=1674476103 user_id=1] [quote=Marinka post_id=162463 time=1674475447 user_id=12161] Çöpçatan olarak ekstra para kazanmaya karar verdiniz mi?))) [/quote ]Konunun dışına çıkma! :-) Yaş ve [url=viewtopic.php?t=6349]penis boyutu[/url] stüdyoya!!! :-) [/quote]
Yaşını ve penis boyunu bilmiyorum) Onu ilk defa görüyorum)
Marinka: ↑23 Jan 2023, 15:19
Onlar senin arkadaşın değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek anlamına geldiğine inanıyorlar ya da sürekli borç para alıyorsunuz ve bundan bıkıyorsunuz.
Sizin anlayışınıza göre arkadaşlık, bir arkadaşın sorunlarınızın bir kısmını çözer. Buna göre farklı sektörlerden birçok arkadaş var. Aniden polis düzeyinde bir sorunu çözmeniz gerekirse, işte bir arkadaş, polis. Herhangi bir hukuki sorun olması durumunda burada bir avukat arkadaşım var. Ama bir öğretmen arkadaş, birdenbire çocuklarla ilgili bir sorunu çözmeniz gerekirse. Burada araba tamir eden bir arkadaş var. Çok faydalı ve gerekli bir arkadaş. Ama ceylanında yarı zamanlı çalışan bir arkadaşınız için her zaman bir yerden size bir şeyler vermesini isteyebilirsiniz. Orada onarımlara veya başka bir şeye başlayacaksın. Ancak klima kurulumu yapan ve ister arabadaki ister fabrikadaki klima olsun, genellikle buzdolaplarını ve herhangi bir soğutma ünitesini tamir eden bir arkadaş.
Ve her durumda her arkadaş. Ve herkes arkadaştır. Ve Anavatanımızın genişliğinde hepsinin birbirleriyle çok arkadaş canlısı olduğunu fark ettim. Hatta bazı yerlerde büyük talep gördüklerinde ve trafik polisinde polis ya da hastanede bir tür doktor olduğu için herkes onlarla arkadaş olmak istediğinde gurur duyuyorlar. Ve ancak o zaman, şu ya da bu nedenle doktor ve polis olmaktan çıktıklarında, neden herkesin onunla arkadaş olmayı bu kadar aniden bıraktığına çok şaşırıyorlar. Kimse aramıyor, kime sormazsanız herkes çok meşgul ve herkesin kafası karışık ve şu anda en küçük sorununuzu bile çözemiyorlar.
Ve hepsi çünkü sana ihtiyaç duyulmadı çünkü o artık kullanışlı değil. Senden alınacak hiçbir şey kalmadı, hiçbir şey isteyemezsin çünkü hiçbir şey yapamazsın. Çünkü tek başına ilgi çekici değilsin. Peki ne yapabilirsin? Cevap hiçbir şey değil! Görevdeyken bir şeyler yapabilirdin. Ve artık sana ihtiyaç yok. Ve sizinle olan tüm dostluğumuz, sahip olduğunuz pozisyon etrafında dönüyordu ve buna göre şu veya bu sorunu çözebilirdi. Ve şimdi onu kaybettin. Buna göre artık size ihtiyaç yok. Seninle arkadaş olmak zorlaştı. Sadece isteyeceksin ama hiçbir şey yapamayacaksın. Sadece bahçedeki bir bankta oturup bira içebilirsiniz. Ve daha fazlası değil.
Anladığım kadarıyla bu senin için zaten sıkıcı. Yukarıda bir arkadaşın, yardıma ihtiyacın olduğunda sana yardım edebilecek kişi olduğunu yazmıştın. Ve eğer bir arkadaş yardım edemiyorsa, o zaman yukarıda kendiniz bunun bir arkadaş olmadığını, sadece bir komşu veya iş arkadaşı olduğunu yazdınız. Sizin anlayışınıza göre bir arkadaş, aniden acil bir şeye ihtiyaç duyduğunuzda size yardımcı olabilecek kişidir. Eğer bir insan keçi sütüne benziyorsa, o zaman bu bir arkadaş değildir. Ve buna harcamak zaman ve para kaybıdır.
Bütün bu saçmalıklarla birkaç yıl önce karşılaştım. Ve bir şekilde kendime arkadaş olmadığına ve bunların arkadaş olmadığına karar verdim. Sadece onlar için bir şeyler yapabildiğin zaman hepsinin sana ihtiyacı var. Hatta kendim deneyler bile yaptım - şu ya da bu insanlara ne yaptığımı söylemedim ve kendimi neredeyse şişe toplayacak şekilde konumlandırdım. Ve insanlar onunla tamamen ilgilenmiyordu. Bu insanlar benimle vakit geçirmekle ilgilenseler bile. Sonra aslında ne yaptığımı ağzından kaçırdı ve hemen ilginin arttığını ve arkadaş olmaya, birlikte vakit geçirmeye yönelik keskin bir arzuya dikkat çekti; şu veya bu alanda herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa bizi arayın, yardım edeceğiz şeklinde ifadeler kullandı. .
Ve bunların hepsi çok sıkıcı. Çünkü bütün bu sözde arkadaşlarının sana değil, senin ne yapabileceğine ihtiyacı var. Ve bunu bir kez kaybettiğinizde kimsenin size ihtiyacı kalmaz.
Evet, insanların nispeten zor bir hayatları olduğunu anlıyorum. Yani açlık gibi değil ve her şey tamamen kötü ama bolluk da yok. Ve dönmeniz ve buna göre zamandan ve diğer kaynaklardan tasarruf etmeniz gerekiyor. Ve sorunlarınızı çözmek için ortamınızı ayarlayın. Ve sorunlarınızı neredeyse bedavaya çözmeye hazır bir sürü insanın olması iyi bir şey. Ve asıl önemli olan yüksek kalite ve siktirip gitmemek. Bu elbette çok faydalı ve gerekli. Ama bu kesinlikle arkadaşlık değil. Bu berbat bir şey.
Daha çok bir tür karşılıklı yardımlaşma gibi. Ve burada da her şey üzerinde önceden anlaşmanız ve bu yardımın sınırlarını anlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Örneğin, birinden ceylanınızın üzerine mağazadan bir rulo muşamba alıp yere kaldırmanıza yardım etmesini istediniz. Ve sonra bu birisi senden dairesinin tadilatına yardım etmeni istedi. Ve orada oturup düşünüyorsunuz: Bu ne kadar eşit bir değişim? Bir rulo muşamba teslimi için bin ruble ödersiniz. Ve burada sizden neredeyse bir ay boyunca düzenli bir çalışma hacmine kaydolmanız isteniyor. Eşdeğer mi? Arkadaşından bu muşambayı teslim etmesini istemesen senin için daha kolay olmaz mıydı? Sadece bin dolar ödeyip kendinizi kimseye karşı herhangi bir yükümlülüğe kaptırmamak daha kolay olmaz mıydı.
Yine, zaman faktörü var. Birine bir şey yaptın. Birisinin size bir borcu var ve bu temelde size bir şey borçlu. Ancak zaman geçiyor ve bu borç, kum saati gibi yavaş yavaş sona eriyor. Zaman geçtikçe, kimsenin sana borcu da azalıyor. İdeal olanı, birisi sizden bir şey isterse, karşılığında hemen ondan bir şey istemenizdir.
Bir zamanlar bir tanıdığım vardı (arkadaş demeye cesaret edemiyorum) ve sizden bazı ev eşyaları istiyordu. Ne olduğunu vurgulamak istemiyorum. Her neyse. Cevap olarak dedim ki, dinleyin, kayınvalidem benden onu tüm çöpleriyle birlikte Mayıs ayına kadar kulübeye götürmemi istedi. Sana Gazelini anlatayım. Bu küçük bir kamyon. Ve bu arkadaş, kayınvalidesinin Tula bölgesinde bir kulübesi olduğunu biliyor. Ve orada hala otoyoldan yaklaşık beş kilometre uzakta, oluklardan ve araziden geçmeniz gerekiyor.
Ve bu arkadaş Ceylanı büyük onarımlar için servise verdiğini söyledi ve o da onu ne zaman alacağını tam olarak bilmiyordu ve buna bağlı olarak ekipman talebiyle ilgili konu da havada asılı kaldı. Çünkü takas eşit değildir. Ve eğer ona bu ekipmanı vermiş olsaydım ve zaman geçmiş olsaydı, bir zamanlar kullanmak için benden bir şey aldığını unuturdu.
Eh, muhtemelen siz de neden çekiçli matkap satın alacağınız fikriyle karşılaşmışsınızdır. komşun var mı? Ve bu darbeli matkabı her zaman ondan ödünç alıp kullanabilirsin çünkü o ve ben arkadaş gibiyiz.
Genel olarak tüm bunları sana yazıyorum çünkü o zaman yapma’ Tüm arkadaşlarınızın sizi unutmasına ve aniden herkesin onlara ihtiyaç duymamasına şaşırmayın.
Bu aslında arkadaşlık değil, bu başka bir şey. Ve bence arkadaşlığa müdahale etmeye gerek yok. Çünkü burası bir yardımlaşma kulübüdür, kendi kuralları vardır ve bu yardımlaşmanın sınırları ve kuralları ana hatlarıyla çizilmiştir. Ve bu kulübün her üyesinin, kime ne yaptığınızın, kimin size ne kadar borçlu olduğunu gösteren bir tablonun olduğu adeta bir listesi var. Ve tüm bunları unutmamalısınız ve eğer birinden bir şey istiyorsanız bu, borcunuz çerçevesinde olmalıdır. Ve yine, bu tabelanın üzerine onun için bir şey yaptığınız için bu kişinin size borçlu olduğunu not edin. Ama bu sana hiçbir şey borçlu değil ve sana hiçbir şey borçlu değil. Ve eğer ondan bir şey istersen, bunu zaten borçlu olacaksın. Ve buna göre, ondan farklı bir şey istemeniz gerekiyor çünkü onun size hiçbir borcu yok.
Bu çok karmaşık bir kavramdır ve başlangıçta burada yaşamış ve yaşayanlar için daha tipiktir. Kuzey Kafkasya. Sudaki balıklar gibi bunların içinde yüzüyorlar ve bunu çok iyi hissediyorlar, bir anlamda da yaşıyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar. Ve bu arada, kural olarak, bu sözde dostluğun, sözde misafirperverliğin değerini çok iyi biliyorlar.
Ve tüm bunlarla onları mahvedemezsin. Ve kimin kime ne borçlu olduğunu ve kimden ne istenebileceğini açıkça takip ediyorlar.
Ben şahsen tüm bu çıngıraklarla oynamayı, hiçbir şeyin olmadığına inanarak belirli bir süreliğine bıraktım. arkadaşlar ve bunlar da arkadaş değil. Ve en iyi arkadaşın karındır. Tabii eğer şanslıysanız ve o gerçekten arkadaşınızsa ve sözde arkadaşlarınız gibi sizi mahvetmiyorsa.
[quote=Marinka post_id=162471 time=1674476381 user_id=12161] Onlar senin arkadaşın değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek anlamına geldiğine inanıyorlar ya da sürekli borç para alıyorsunuz ve bundan bıkıyorsunuz. [/quote] Sizin anlayışınıza göre arkadaşlık, bir arkadaşın sorunlarınızın bir kısmını çözer. Buna göre farklı sektörlerden birçok arkadaş var. Aniden polis düzeyinde bir sorunu çözmeniz gerekirse, işte bir arkadaş, polis. Herhangi bir hukuki sorun olması durumunda burada bir avukat arkadaşım var. Ama bir öğretmen arkadaş, birdenbire çocuklarla ilgili bir sorunu çözmeniz gerekirse. Burada araba tamir eden bir arkadaş var. Çok faydalı ve gerekli bir arkadaş. Ama ceylanında yarı zamanlı çalışan bir arkadaşınız için her zaman bir yerden size bir şeyler vermesini isteyebilirsiniz. Orada onarımlara veya başka bir şeye başlayacaksın. Ancak klima kurulumu yapan ve ister arabadaki ister fabrikadaki klima olsun, genellikle buzdolaplarını ve herhangi bir soğutma ünitesini tamir eden bir arkadaş.
Ve her durumda her arkadaş. Ve herkes arkadaştır. Ve Anavatanımızın genişliğinde hepsinin birbirleriyle çok arkadaş canlısı olduğunu fark ettim. Hatta bazı yerlerde büyük talep gördüklerinde ve trafik polisinde polis ya da hastanede bir tür doktor olduğu için herkes onlarla arkadaş olmak istediğinde gurur duyuyorlar. Ve ancak o zaman, şu ya da bu nedenle doktor ve polis olmaktan çıktıklarında, neden herkesin onunla arkadaş olmayı bu kadar aniden bıraktığına çok şaşırıyorlar. Kimse aramıyor, kime sormazsanız herkes çok meşgul ve herkesin kafası karışık ve şu anda en küçük sorununuzu bile çözemiyorlar.
Ve hepsi çünkü sana ihtiyaç duyulmadı çünkü o artık kullanışlı değil. Senden alınacak hiçbir şey kalmadı, hiçbir şey isteyemezsin çünkü hiçbir şey yapamazsın. Çünkü tek başına ilgi çekici değilsin. Peki ne yapabilirsin? Cevap hiçbir şey değil! Görevdeyken bir şeyler yapabilirdin. Ve artık sana ihtiyaç yok. Ve sizinle olan tüm dostluğumuz, sahip olduğunuz pozisyon etrafında dönüyordu ve buna göre şu veya bu sorunu çözebilirdi. Ve şimdi onu kaybettin. Buna göre artık size ihtiyaç yok. Seninle arkadaş olmak zorlaştı. Sadece isteyeceksin ama hiçbir şey yapamayacaksın. Sadece bahçedeki bir bankta oturup bira içebilirsiniz. Ve daha fazlası değil.
Anladığım kadarıyla bu senin için zaten sıkıcı. Yukarıda bir arkadaşın, yardıma ihtiyacın olduğunda sana yardım edebilecek kişi olduğunu yazmıştın. Ve eğer bir arkadaş yardım edemiyorsa, o zaman yukarıda kendiniz bunun bir arkadaş olmadığını, sadece bir komşu veya iş arkadaşı olduğunu yazdınız. Sizin anlayışınıza göre bir arkadaş, aniden acil bir şeye ihtiyaç duyduğunuzda size yardımcı olabilecek kişidir. Eğer bir insan keçi sütüne benziyorsa, o zaman bu bir arkadaş değildir. Ve buna harcamak zaman ve para kaybıdır.
Bütün bu saçmalıklarla birkaç yıl önce karşılaştım. Ve bir şekilde kendime arkadaş olmadığına ve bunların arkadaş olmadığına karar verdim. Sadece onlar için bir şeyler yapabildiğin zaman hepsinin sana ihtiyacı var. Hatta kendim deneyler bile yaptım - şu ya da bu insanlara ne yaptığımı söylemedim ve kendimi neredeyse şişe toplayacak şekilde konumlandırdım. Ve insanlar onunla tamamen ilgilenmiyordu. Bu insanlar benimle vakit geçirmekle ilgilenseler bile. Sonra aslında ne yaptığımı ağzından kaçırdı ve hemen ilginin arttığını ve arkadaş olmaya, birlikte vakit geçirmeye yönelik keskin bir arzuya dikkat çekti; şu veya bu alanda herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa bizi arayın, yardım edeceğiz şeklinde ifadeler kullandı. .
Ve bunların hepsi çok sıkıcı. Çünkü bütün bu sözde arkadaşlarının sana değil, senin ne yapabileceğine ihtiyacı var. Ve bunu bir kez kaybettiğinizde kimsenin size ihtiyacı kalmaz. Evet, insanların nispeten zor bir hayatları olduğunu anlıyorum. Yani açlık gibi değil ve her şey tamamen kötü ama bolluk da yok. Ve dönmeniz ve buna göre zamandan ve diğer kaynaklardan tasarruf etmeniz gerekiyor. Ve sorunlarınızı çözmek için ortamınızı ayarlayın. Ve sorunlarınızı neredeyse bedavaya çözmeye hazır bir sürü insanın olması iyi bir şey. Ve asıl önemli olan yüksek kalite ve siktirip gitmemek. Bu elbette çok faydalı ve gerekli. Ama bu kesinlikle arkadaşlık değil. Bu berbat bir şey.
Daha çok bir tür karşılıklı yardımlaşma gibi. Ve burada da her şey üzerinde önceden anlaşmanız ve bu yardımın sınırlarını anlamayı öğrenmeniz gerekiyor. Örneğin, birinden ceylanınızın üzerine mağazadan bir rulo muşamba alıp yere kaldırmanıza yardım etmesini istediniz. Ve sonra bu birisi senden dairesinin tadilatına yardım etmeni istedi. Ve orada oturup düşünüyorsunuz: Bu ne kadar eşit bir değişim? Bir rulo muşamba teslimi için bin ruble ödersiniz. Ve burada sizden neredeyse bir ay boyunca düzenli bir çalışma hacmine kaydolmanız isteniyor. Eşdeğer mi? Arkadaşından bu muşambayı teslim etmesini istemesen senin için daha kolay olmaz mıydı? Sadece bin dolar ödeyip kendinizi kimseye karşı herhangi bir yükümlülüğe kaptırmamak daha kolay olmaz mıydı.
Yine, zaman faktörü var. Birine bir şey yaptın. Birisinin size bir borcu var ve bu temelde size bir şey borçlu. Ancak zaman geçiyor ve bu borç, kum saati gibi yavaş yavaş sona eriyor. Zaman geçtikçe, kimsenin sana borcu da azalıyor. İdeal olanı, birisi sizden bir şey isterse, karşılığında hemen ondan bir şey istemenizdir. Bir zamanlar bir tanıdığım vardı (arkadaş demeye cesaret edemiyorum) ve sizden bazı ev eşyaları istiyordu. Ne olduğunu vurgulamak istemiyorum. Her neyse. Cevap olarak dedim ki, dinleyin, kayınvalidem benden onu tüm çöpleriyle birlikte Mayıs ayına kadar kulübeye götürmemi istedi. Sana Gazelini anlatayım. Bu küçük bir kamyon. Ve bu arkadaş, kayınvalidesinin Tula bölgesinde bir kulübesi olduğunu biliyor. Ve orada hala otoyoldan yaklaşık beş kilometre uzakta, oluklardan ve araziden geçmeniz gerekiyor.
Ve bu arkadaş Ceylanı büyük onarımlar için servise verdiğini söyledi ve o da onu ne zaman alacağını tam olarak bilmiyordu ve buna bağlı olarak ekipman talebiyle ilgili konu da havada asılı kaldı. Çünkü takas eşit değildir. Ve eğer ona bu ekipmanı vermiş olsaydım ve zaman geçmiş olsaydı, bir zamanlar kullanmak için benden bir şey aldığını unuturdu. Eh, muhtemelen siz de neden çekiçli matkap satın alacağınız fikriyle karşılaşmışsınızdır. komşun var mı? Ve bu darbeli matkabı her zaman ondan ödünç alıp kullanabilirsin çünkü o ve ben arkadaş gibiyiz.
Genel olarak tüm bunları sana yazıyorum çünkü o zaman yapma’ Tüm arkadaşlarınızın sizi unutmasına ve aniden herkesin onlara ihtiyaç duymamasına şaşırmayın. Bu aslında arkadaşlık değil, bu başka bir şey. Ve bence arkadaşlığa müdahale etmeye gerek yok. Çünkü burası bir yardımlaşma kulübüdür, kendi kuralları vardır ve bu yardımlaşmanın sınırları ve kuralları ana hatlarıyla çizilmiştir. Ve bu kulübün her üyesinin, kime ne yaptığınızın, kimin size ne kadar borçlu olduğunu gösteren bir tablonun olduğu adeta bir listesi var. Ve tüm bunları unutmamalısınız ve eğer birinden bir şey istiyorsanız bu, borcunuz çerçevesinde olmalıdır. Ve yine, bu tabelanın üzerine onun için bir şey yaptığınız için bu kişinin size borçlu olduğunu not edin. Ama bu sana hiçbir şey borçlu değil ve sana hiçbir şey borçlu değil. Ve eğer ondan bir şey istersen, bunu zaten borçlu olacaksın. Ve buna göre, ondan farklı bir şey istemeniz gerekiyor çünkü onun size hiçbir borcu yok.
Bu çok karmaşık bir kavramdır ve başlangıçta burada yaşamış ve yaşayanlar için daha tipiktir. Kuzey Kafkasya. Sudaki balıklar gibi bunların içinde yüzüyorlar ve bunu çok iyi hissediyorlar, bir anlamda da yaşıyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar. Ve bu arada, kural olarak, bu sözde dostluğun, sözde misafirperverliğin değerini çok iyi biliyorlar. Ve tüm bunlarla onları mahvedemezsin. Ve kimin kime ne borçlu olduğunu ve kimden ne istenebileceğini açıkça takip ediyorlar.
Ben şahsen tüm bu çıngıraklarla oynamayı, hiçbir şeyin olmadığına inanarak belirli bir süreliğine bıraktım. arkadaşlar ve bunlar da arkadaş değil. Ve en iyi arkadaşın karındır. Tabii eğer şanslıysanız ve o gerçekten arkadaşınızsa ve sözde arkadaşlarınız gibi sizi mahvetmiyorsa.
Onlar arkadaşınız değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek anlamına geldiğine inanıyorlar ya da sürekli borç para alıyorsunuz ve bundan bıkıyorsunuz.
Sizin anlayışınıza göre arkadaşlık, bir arkadaşın sorunlarınızın bir kısmını çözer. Buna göre farklı sektörlerden birçok arkadaş var. Aniden polis düzeyinde bir sorunu çözmeniz gerekirse, işte bir arkadaş, polis. Herhangi bir hukuki sorun olması durumunda burada bir avukat arkadaşım var. Ama bir öğretmen arkadaş, birdenbire çocuklarla ilgili bir sorunu çözmeniz gerekirse. Burada araba tamir eden bir arkadaş var. Çok faydalı ve gerekli bir arkadaş. Ama ceylanında yarı zamanlı çalışan bir arkadaşınız için her zaman bir yerden size bir şeyler vermesini isteyebilirsiniz. Orada onarımlara veya başka bir şeye başlayacaksın. Ancak klima kurulumu yapan ve ister arabadaki ister fabrikadaki klima olsun, genellikle buzdolaplarını ve herhangi bir soğutma ünitesini tamir eden bir arkadaş.
Ve bunların hepsi çok sıkıcı. Çünkü bütün bu sözde arkadaşlarının sana değil, senin ne yapabileceğine ihtiyacı var. Ve bunu bir kez kaybettiğinizde kimsenin size ihtiyacı kalmaz.
Evet, insanların nispeten zor bir hayatları olduğunu anlıyorum. Yani açlık gibi değil ve her şey tamamen kötü ama bolluk da yok. Ve dönmeniz ve buna göre zamandan ve diğer kaynaklardan tasarruf etmeniz gerekiyor. Ve sorunlarınızı çözmek için ortamınızı ayarlayın. Ve sorunlarınızı neredeyse bedavaya çözmeye hazır bir sürü insanın olması iyi bir şey. Ve asıl önemli olan yüksek kalite ve siktirip gitmemek. Bu elbette çok faydalı ve gerekli. Ama bu kesinlikle arkadaşlık değil. Bu berbat bir şey.
Yine, zaman faktörü var. Birine bir şey yaptın. Birisinin size bir borcu var ve bu temelde size bir şey borçlu. Ancak zaman geçiyor ve bu borç, kum saati gibi yavaş yavaş sona eriyor. Zaman geçtikçe, kimsenin sana borcu da azalıyor. İdeal olanı, birisi sizden bir şey isterse, karşılığında hemen ondan bir şey istemenizdir.
Bir zamanlar bir tanıdığım vardı (arkadaş demeye cesaret edemiyorum) ve sizden bazı ev eşyaları istiyordu. Ne olduğunu vurgulamak istemiyorum. Her neyse. Cevap olarak dedim ki, dinleyin, kayınvalidem benden onu tüm çöpleriyle birlikte Mayıs ayına kadar kulübeye götürmemi istedi. Sana Gazelini anlatayım. Bu küçük bir kamyon. Ve bu arkadaş, kayınvalidesinin Tula bölgesinde bir kulübesi olduğunu biliyor. Ve orada hala otoyoldan yaklaşık beş kilometre uzakta, oluklardan ve araziden geçmeniz gerekiyor.
Ve bu arkadaş Ceylanı büyük onarımlar için servise verdiğini söyledi ve o da onu ne zaman alacağını tam olarak bilmiyordu ve buna bağlı olarak ekipman talebiyle ilgili konu da havada asılı kaldı. Çünkü takas eşit değildir. Ve eğer ona bu ekipmanı vermiş olsaydım ve zaman geçmiş olsaydı, bir zamanlar kullanmak için benden bir şey aldığını unuturdu.
Eh, muhtemelen siz de neden çekiçli matkap satın alacağınız fikriyle karşılaşmışsınızdır. komşun var mı? Ve bu darbeli matkabı her zaman ondan ödünç alıp kullanabilirsin çünkü o ve ben arkadaş gibiyiz.
Genel olarak tüm bunları sana yazıyorum çünkü o zaman yapma’ Tüm arkadaşlarınızın sizi unutmasına ve aniden herkesin onlara ihtiyaç duymamasına şaşırmayın.
Bu aslında arkadaşlık değil, bu başka bir şey. Ve bence arkadaşlığa müdahale etmeye gerek yok. Çünkü burası bir yardımlaşma kulübüdür, kendi kuralları vardır ve bu yardımlaşmanın sınırları ve kuralları ana hatlarıyla çizilmiştir. Ve bu kulübün her üyesinin, kime ne yaptığınızın, kimin size ne kadar borçlu olduğunu gösteren bir tablonun olduğu adeta bir listesi var. Ve tüm bunları unutmamalısınız ve eğer birinden bir şey istiyorsanız bu, borcunuz çerçevesinde olmalıdır. Ve yine, bu tabelanın üzerine onun için bir şey yaptığınız için bu kişinin size borçlu olduğunu not edin. Ama bu sana hiçbir şey borçlu değil ve sana hiçbir şey borçlu değil. Ve eğer ondan bir şey istersen, bunu zaten borçlu olacaksın. Ve buna göre, ondan farklı bir şey istemeniz gerekiyor çünkü onun size hiçbir borcu yok.
Bu çok karmaşık bir kavramdır ve başlangıçta burada yaşamış ve yaşayanlar için daha tipiktir. Kuzey Kafkasya. Bütün bunların içinde sudaki balıklar gibi yüzüyorlar ve bunu çok iyi hissediyorlar, bir anlamda da yaşıyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar. Ve bu arada, kural olarak, bu sözde dostluğun, sözde misafirperverliğin değerini çok iyi biliyorlar.
Ve tüm bunlarla onları mahvedemezsin. Ve kimin kime ne borçlu olduğunu ve kimden ne istenebileceğini açıkça takip ediyorlar.
Ben şahsen tüm bu çıngıraklarla oynamayı, hiçbir şeyin olmadığına inanarak belirli bir süreliğine bıraktım. arkadaşlar ve bunlar da arkadaş değil. Ve en iyi arkadaşın karındır. Tabii eğer şanslıysanız ve o gerçekten arkadaşınızsa ve sözde arkadaşlarınız gibi sizi de becermiyorsa.
Arkadaşın yoktu ve yok çünkü arkadaş olamazsın. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Vsyanitsa post_id=162873 time=1674631144 user_id=1] [quote=Marinka post_id=162471 time=1674476381 user_id= 12161] Onlar arkadaşınız değil. Muhtemelen onlar da sizin gibi arkadaşlığın birlikte eğlenmek anlamına geldiğine inanıyorlar ya da sürekli borç para alıyorsunuz ve bundan bıkıyorsunuz. [/quote] Sizin anlayışınıza göre arkadaşlık, bir arkadaşın sorunlarınızın bir kısmını çözer. Buna göre farklı sektörlerden birçok arkadaş var. Aniden polis düzeyinde bir sorunu çözmeniz gerekirse, işte bir arkadaş, polis. Herhangi bir hukuki sorun olması durumunda burada bir avukat arkadaşım var. Ama bir öğretmen arkadaş, birdenbire çocuklarla ilgili bir sorunu çözmeniz gerekirse. Burada araba tamir eden bir arkadaş var. Çok faydalı ve gerekli bir arkadaş. Ama ceylanında yarı zamanlı çalışan bir arkadaşınız için her zaman bir yerden size bir şeyler vermesini isteyebilirsiniz. Orada onarımlara veya başka bir şeye başlayacaksın. Ancak klima kurulumu yapan ve ister arabadaki ister fabrikadaki klima olsun, genellikle buzdolaplarını ve herhangi bir soğutma ünitesini tamir eden bir arkadaş.
Ve bunların hepsi çok sıkıcı. Çünkü bütün bu sözde arkadaşlarının sana değil, senin ne yapabileceğine ihtiyacı var. Ve bunu bir kez kaybettiğinizde kimsenin size ihtiyacı kalmaz. Evet, insanların nispeten zor bir hayatları olduğunu anlıyorum. Yani açlık gibi değil ve her şey tamamen kötü ama bolluk da yok. Ve dönmeniz ve buna göre zamandan ve diğer kaynaklardan tasarruf etmeniz gerekiyor. Ve sorunlarınızı çözmek için ortamınızı ayarlayın. Ve sorunlarınızı neredeyse bedavaya çözmeye hazır bir sürü insanın olması iyi bir şey. Ve asıl önemli olan yüksek kalite ve siktirip gitmemek. Bu elbette çok faydalı ve gerekli. Ama bu kesinlikle arkadaşlık değil. Bu berbat bir şey.
Yine, zaman faktörü var. Birine bir şey yaptın. Birisinin size bir borcu var ve bu temelde size bir şey borçlu. Ancak zaman geçiyor ve bu borç, kum saati gibi yavaş yavaş sona eriyor. Zaman geçtikçe, kimsenin sana borcu da azalıyor. İdeal olanı, birisi sizden bir şey isterse, karşılığında hemen ondan bir şey istemenizdir. Bir zamanlar bir tanıdığım vardı (arkadaş demeye cesaret edemiyorum) ve sizden bazı ev eşyaları istiyordu. Ne olduğunu vurgulamak istemiyorum. Her neyse. Cevap olarak dedim ki, dinleyin, kayınvalidem benden onu tüm çöpleriyle birlikte Mayıs ayına kadar kulübeye götürmemi istedi. Sana Gazelini anlatayım. Bu küçük bir kamyon. Ve bu arkadaş, kayınvalidesinin Tula bölgesinde bir kulübesi olduğunu biliyor. Ve orada hala otoyoldan yaklaşık beş kilometre uzakta, oluklardan ve araziden geçmeniz gerekiyor.
Ve bu arkadaş Ceylanı büyük onarımlar için servise verdiğini söyledi ve o da onu ne zaman alacağını tam olarak bilmiyordu ve buna bağlı olarak ekipman talebiyle ilgili konu da havada asılı kaldı. Çünkü takas eşit değildir. Ve eğer ona bu ekipmanı vermiş olsaydım ve zaman geçmiş olsaydı, bir zamanlar kullanmak için benden bir şey aldığını unuturdu. Eh, muhtemelen siz de neden çekiçli matkap satın alacağınız fikriyle karşılaşmışsınızdır. komşun var mı? Ve bu darbeli matkabı her zaman ondan ödünç alıp kullanabilirsin çünkü o ve ben arkadaş gibiyiz.
Genel olarak tüm bunları sana yazıyorum çünkü o zaman yapma’ Tüm arkadaşlarınızın sizi unutmasına ve aniden herkesin onlara ihtiyaç duymamasına şaşırmayın. Bu aslında arkadaşlık değil, bu başka bir şey. Ve bence arkadaşlığa müdahale etmeye gerek yok. Çünkü burası bir yardımlaşma kulübüdür, kendi kuralları vardır ve bu yardımlaşmanın sınırları ve kuralları ana hatlarıyla çizilmiştir. Ve bu kulübün her üyesinin, kime ne yaptığınızın, kimin size ne kadar borçlu olduğunu gösteren bir tablonun olduğu adeta bir listesi var. Ve tüm bunları unutmamalısınız ve eğer birinden bir şey istiyorsanız bu, borcunuz çerçevesinde olmalıdır. Ve yine, bu tabelanın üzerine onun için bir şey yaptığınız için bu kişinin size borçlu olduğunu not edin. Ama bu sana hiçbir şey borçlu değil ve sana hiçbir şey borçlu değil. Ve eğer ondan bir şey istersen, bunu zaten borçlu olacaksın. Ve buna göre, ondan farklı bir şey istemeniz gerekiyor çünkü onun size hiçbir borcu yok.
Bu çok karmaşık bir kavramdır ve başlangıçta burada yaşamış ve yaşayanlar için daha tipiktir. Kuzey Kafkasya. Bütün bunların içinde sudaki balıklar gibi yüzüyorlar ve bunu çok iyi hissediyorlar, bir anlamda da yaşıyorlar ve sonuna kadar kullanıyorlar. Ve bu arada, kural olarak, bu sözde dostluğun, sözde misafirperverliğin değerini çok iyi biliyorlar. Ve tüm bunlarla onları mahvedemezsin. Ve kimin kime ne borçlu olduğunu ve kimden ne istenebileceğini açıkça takip ediyorlar.
Ben şahsen tüm bu çıngıraklarla oynamayı, hiçbir şeyin olmadığına inanarak belirli bir süreliğine bıraktım. arkadaşlar ve bunlar da arkadaş değil. Ve en iyi arkadaşın karındır. Tabii eğer şanslıysanız ve o gerçekten arkadaşınızsa ve sözde arkadaşlarınız gibi sizi de becermiyorsa. [/quote] Arkadaşın yoktu ve yok çünkü arkadaş olamazsın. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum.
Hayattan şikayet eden erkekler, amlarının büyüklüğü ve maaşları onun ilgisini çekmiyor. O halde ne kadar kahraman olduğunuzu yazın ve amınızı sabitleyin.
Hayattan şikayet eden erkekler, amlarının büyüklüğü ve maaşları onun ilgisini çekmiyor. O halde ne kadar kahraman olduğunuzu yazın ve amınızı sabitleyin.
Marinka: ↑25 Jan 2023, 10:38
Arkadaşın olmadı ve yok çünkü arkadaş olamazsın. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum.
Birisi dışarıda yağmur yağmaya başladığını söylediğinde ne söylüyor? Neyden şikayet ediyor? Yağmur yağdığından mı şikayet ediyor? Sadece bir gerçeği dile getiriyor ve sonuç çıkarıyor; ya bitene kadar bekleyin, ya bir yağmurluk giyin ya da bir şemsiye alın.
Peki şikayet ettiğimi nereden çıkardınız? Kendimi iyi ve rahat hissediyorum. Şu andaki durumdan oldukça memnunum.
Kendisine dostum diyen ve benden bir şey isteyen insanlara ihtiyacım yok. Ve bir şeyi kaynak olarak kullanarak sürekli olarak paradan tasarruf etmek isteyenler.
Bu kişi bunu benim için yapacak. Ve buradaki de bu. Ve istediğim her şeyi yapacak arkadaşlarım varken neden bir şey sipariş edip parasını ödeyeyim ki? Sonuçta biz arkadaşız. Onların da bir şeye ihtiyacı olacak ve ben de onlar için bir şeyler yapacağım.
Arkadaşlık dediğin saçmalık bu mu?
İnsanlar sana yalnızca sen bir şeyler yapabileceğin zaman ihtiyaç duyduğunda mı?
Ve eğer senden bir şey isteyemezse kimsenin sana ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı.
Denedim, benden bir şey istediler ve ben reddettim. Söyleyemem. Onlar - neden? Ben de yapamam çünkü meşgulüm ve şu anda zamanım yok diyorum.
Ne yapıyorsun diye soruyorlar? Diyorum ki - hangi amaçla soruyorsun? Benim tam olarak ne yaptığım seni neden ilgilendiriyor?
Ve insanlar alınıyor. Ve beni arkadaş listelerinden çıkarıyorlar. Çünkü hiçbir şey isteyemeyeceğin kişi benim. Bu, sen beni kullanamadığın zaman ben nasıl bir arkadaş olduğum anlamına geliyor. Arkadaşlar faydalı olmalı. Ve eğer ondan alınacak hiçbir şey yoksa neden böyle bir arkadaşa ihtiyacı olsun ki?
İşte herkes arkadaştır. Bu tür bir arkadaşlığa ihtiyacım yok.
Bu kötü çünkü bir gün aniden yalnız kalacaksın ve artık kimsenin sana ihtiyacı olmayacak. Hayatınızın yarısı boyunca birileri için bir şeyler yaptınız, hiç kimseyi reddetmediniz ve sonra birdenbire yalnız kaldınız. Ve herkes beklenmedik bir şekilde sana her şeyi reddediyor. Ve bunların hepsi diyelim ki polislerden atıldığın için. Ya avukatlık ruhsatınız elinden alındı, ya da doktorsunuz ve sağlığınıza bir şey oldu ve artık doktor olarak çalışamazsınız.
Arkadaşlara gelince, sanırım, tam tersine dostların sorunlarından korunması gerekir. Ve onlara herhangi bir ev işi isteği yüklemeyin. Tanıdığım bir kişi var. Belki o benim arkadaşımdır, belki değildir. Bunu ona sorman lazım. Soğutma sistemleri konusunda bilgi sahibidir. Bir apartman dairesinde veya arabada bir buzdolabını veya klimayı uygun şekilde onarabilir. Buzdolabım iki kez bozuldu. Ondan benim için bu bozuk buzdolabını tamir etmesini istemek hiç aklıma gelmedi.
Yani başka bir şey için arkadaşlara ihtiyacım var sanırım. Belki ruhun için. Ama onunla olan bu dostluğu binlerce rubleye değiştirmek için değil. Ve bir buzdolabını tamir etmenin bana yeni bir buzdolabının yarı fiyatına mal olacağını düşünmek. Ve öyle. Hayır, çok pahalı olacak. Andyukha’ya sorsam iyi olur. Kaliteli onarımlar yapacak ve para almayacak - sonuçta biz arkadaşız. Ve buzdolabının otuz ila kırk bine mal olduğunu düşünürsek, bu şekilde yaklaşık yirmi bin tasarruf ettiğim ortaya çıktı.
[quote=Marinka post_id=162880 time=1674632317 user_id=12161] Arkadaşın olmadı ve yok çünkü arkadaş olamazsın. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum. [/quote] Birisi dışarıda yağmur yağmaya başladığını söylediğinde ne söylüyor? Neyden şikayet ediyor? Yağmur yağdığından mı şikayet ediyor? Sadece bir gerçeği dile getiriyor ve sonuç çıkarıyor; ya bitene kadar bekleyin, ya bir yağmurluk giyin ya da bir şemsiye alın. Peki şikayet ettiğimi nereden çıkardınız? Kendimi iyi ve rahat hissediyorum. Şu andaki durumdan oldukça memnunum. Kendisine dostum diyen ve benden bir şey isteyen insanlara ihtiyacım yok. Ve bir şeyi kaynak olarak kullanarak sürekli olarak paradan tasarruf etmek isteyenler. Bu kişi bunu benim için yapacak. Ve buradaki de bu. Ve istediğim her şeyi yapacak arkadaşlarım varken neden bir şey sipariş edip parasını ödeyeyim ki? Sonuçta biz arkadaşız. Onların da bir şeye ihtiyacı olacak ve ben de onlar için bir şeyler yapacağım.
Arkadaşlık dediğin saçmalık bu mu? İnsanlar sana yalnızca sen bir şeyler yapabileceğin zaman ihtiyaç duyduğunda mı? Ve eğer senden bir şey isteyemezse kimsenin sana ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı. Denedim, benden bir şey istediler ve ben reddettim. Söyleyemem. Onlar - neden? Ben de yapamam çünkü meşgulüm ve şu anda zamanım yok diyorum. Ne yapıyorsun diye soruyorlar? Diyorum ki - hangi amaçla soruyorsun? Benim tam olarak ne yaptığım seni neden ilgilendiriyor?
Ve insanlar alınıyor. Ve beni arkadaş listelerinden çıkarıyorlar. Çünkü hiçbir şey isteyemeyeceğin kişi benim. Bu, sen beni kullanamadığın zaman ben nasıl bir arkadaş olduğum anlamına geliyor. Arkadaşlar faydalı olmalı. Ve eğer ondan alınacak hiçbir şey yoksa neden böyle bir arkadaşa ihtiyacı olsun ki? İşte herkes arkadaştır. Bu tür bir arkadaşlığa ihtiyacım yok. Bu kötü çünkü bir gün aniden yalnız kalacaksın ve artık kimsenin sana ihtiyacı olmayacak. Hayatınızın yarısı boyunca birileri için bir şeyler yaptınız, hiç kimseyi reddetmediniz ve sonra birdenbire yalnız kaldınız. Ve herkes beklenmedik bir şekilde sana her şeyi reddediyor. Ve bunların hepsi diyelim ki polislerden atıldığın için. Ya avukatlık ruhsatınız elinden alındı, ya da doktorsunuz ve sağlığınıza bir şey oldu ve artık doktor olarak çalışamazsınız.
Arkadaşlara gelince, sanırım, tam tersine dostların sorunlarından korunması gerekir. Ve onlara herhangi bir ev işi isteği yüklemeyin. Tanıdığım bir kişi var. Belki o benim arkadaşımdır, belki değildir. Bunu ona sorman lazım. Soğutma sistemleri konusunda bilgi sahibidir. Bir apartman dairesinde veya arabada bir buzdolabını veya klimayı uygun şekilde onarabilir. Buzdolabım iki kez bozuldu. Ondan benim için bu bozuk buzdolabını tamir etmesini istemek hiç aklıma gelmedi.
Yani başka bir şey için arkadaşlara ihtiyacım var sanırım. Belki ruhun için. Ama onunla olan bu dostluğu binlerce rubleye değiştirmek için değil. Ve bir buzdolabını tamir etmenin bana yeni bir buzdolabının yarı fiyatına mal olacağını düşünmek. Ve öyle. Hayır, çok pahalı olacak. Andyukha’ya sorsam iyi olur. Kaliteli onarımlar yapacak ve para almayacak - sonuçta biz arkadaşız. Ve buzdolabının otuz ila kırk bine mal olduğunu düşünürsek, bu şekilde yaklaşık yirmi bin tasarruf ettiğim ortaya çıktı.
Marinka: ↑23 Jan 2023, 14:11
Bir arkadaşımın başının belaya gireceğini düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir
Pratikte görüldüğü gibi, konu ciddi bir konu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda sahip olursun ve belki İspanyolca konuşabilirsin. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok!
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini dikebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum.
Ve sen de arkadaşlarına o kadar çok güveniyordun ki....
Ve ben de son sözümü verdim Bir arkadaşıma para verdim, nedenini ben bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı.
Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özledim.
1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Dreamer: ↑23 Jan 2023, 14:43Marinka,
Ben bir hayalperestim. 18 yaşında bir erkek çocuğu kadar zayıfım. Güç antrenmanı için bisiklet kullanıyorum. Kışın koşu bandı kullanıyorum.
Yapmadım’ Fotoğraf yayınlamam. Ben bir hayalperestim. 18 yaşındaki bir çocuk gibi zayıfım. Kışın makineli koşu bandına bisiklet sürmeyi tercih ederim. e>
En önemli konu olan penisinizin büyüklüğü konusunda mütevazı bir şekilde sessiz kaldılar.
Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemli.
[quote=Marinka post_id=162463 time=1674475447 user_id=12161] [quote=Kayak gömleği post_id=162443 time= 1674473438 user_id= 1] [quote=Marinka post_id =162436 time =1674472319 user_id=12161] Bir arkadaşımın başının belaya gireceğini düşünüyordum. Zor bir yaşam durumu söz konusu olduğunda ilk hatırladığınız kişi o olur ve sevincinizi ilk önce onunla paylaşmak istersiniz. Arkadaşlık aynı zamanda bir ilişkidir [/quote] Pratikte görüldüğü gibi, konu ciddi bir konu olduğunda bu işe yaramaz. Peki diyelim ki gidip tüm birikiminizi çekip bir arkadaşınıza veriyorsunuz çünkü onun ciddi sorunları var. Ve bu parayı bir daha asla göremeyeceğinizi anlayın. Üniversitedeki eğitiminiz bitti çünkü artık eğitiminiz için ödeyecek paranız yok ve en azından bir şekilde ayakta kalamıyorsunuz. Ama bir arkadaşına yardım ettin. Bir nedenden dolayı iyi düşünmeden bir tür bokun içinde dans eden kişi. Ve şimdi onun eklemlerini kendi paranla ödüyorsun. Ve son üç dört yıldır ona verdiğin bu parayla çalışıyorsun. Ve bu arkadaşın şu anda aslında hayatının üç yılını çaldı.
Bu üç yıl boyunca çalıştığın işe gidemedin. Sekizde işe gidebilmek için üç yıl boyunca sabah altıda kalkamadım. Hiçbir şey yapmadan evde yoga yapıp yabancı dil öğrenebilirdim. Şimdiye kadar, üç yıl içinde en azından iyi bir vücuda sahip olursun ve belki İspanyolca konuşabilirsin. Veya İngilizce. Ve şu anda hiçbir şeyin yok! Para yok, sağlık yok, İspanyolca konuşulmuyor. Ama aptal arkadaşın var. Bu arada, bu hala belirsiz ve henüz öğrenilecek bir şey değil - ama başınıza bir şey gelirse o da size uyum sağlayacak mı? Ha!?
Genel olarak tüm bunlar işe yaramıyor. Yıllarca insanların kulübelerine gidebilir, bahçelerini dikebilir, onarımlarına yardımcı olabilir, birisi hareket ettiğinde onları arabanızda taşıyabilir, havaalanında yabancılarla tanışabilir, birkaç hafta boyunca farklı insanları evinizde ağırlayabilirsiniz. Ve her zaman bir şeye ihtiyacım olduğunda bana yardım edecek bir sürü insanın olmasını umuyorum. Ama kimse bana yardım etmeyecek! Sonunda bir şeye ihtiyacın olur ve ararsın ve problemi formüle et - ve sana şunu söylüyorlar - dostum, yapamam! Gerçekten yapamam! Dün yapabildim ama bugün yapamıyorum. Çünkü bu ve çünkü. Ve herkes için de aynı şey geçerli.
Bu nedenle, kendinize illüzyonlar yaratmanıza ve her yere saman yaymaya çalışmanıza gerek yok. Bu numara işe yaramayacak. Sadece zamanını boşa harca. Paranı saklasan iyi olur. Sorunlarınızı çözeceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızdan daha güvenilirdirler. Para karar verir ama arkadaşlara başka bir şey için ihtiyaç vardır. Onlara eğlence için, ruh için ihtiyaç vardır, böylece birisi sizi anlar ve yakınınızdaki biri de sizinle aynı şekilde düşünür. Ayrıca acil durum bakanlığı için arkadaş edinmeye de gerek yok. Ve buna alışın ve sorunlarınızı kendiniz çözmeye ve kimseye güvenmemeye alışın. Çünkü çok hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Ve sorunlar çözülmeden kalacak. Ve sen de arkadaşlarına o kadar çok güveniyordun ki.... [/quote]
Ve ben de son sözümü verdim Bir arkadaşıma para verdim, nedenini ben bile bilmiyorum. Ayrıntıya girmedim. Daha sonra pahalı bir avukat tutarak beni duruşma öncesi gözaltı merkezinden çıkardı. Ve evet, onunla birkaç kez yattık. Eğer hayatta olsaydı hâlâ arkadaş olurduk. Onu özledim. Ah, ya şimdi şaka yapıyorsun ya da ikiniz de arkadaş değilsiniz.
[ size=85 ][color=green]1 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Dreamer post_id=162452 time=1674474211 user_id=1] [ref=#bf0000]Marinka[/ ref], Ben bir hayalperestim. 18 yaşında bir erkek çocuğu kadar zayıfım. Güç antrenmanı için bisiklet kullanıyorum. Kışın koşu bandı kullanıyorum. [/ quote]
[ size=85][color=green]Gönderildi 2 dakika 34 saniye sonra:[/color][/size] [quote=saç gömlek post_id=162458 time=1674474642 user_id=1] [quote=Dreamer post_id=162452 time=1674474211 user_id=1] Yapmadım’ Fotoğraf yayınlamam. Ben bir hayalperestim. 18 yaşındaki bir çocuk gibi zayıfım. Kışın makineli koşu bandına bisiklet sürmeyi tercih ederim. e>En önemli konu olan penisinizin büyüklüğü konusunda mütevazı bir şekilde sessiz kaldılar. Bir kadının hiçbir şey söylememesi önemlidir. Aslında onlar her zaman beklerler; iç çamaşırlarının içinde onları ne bekliyor? Yine, kaç yaşındasın? Bu da önemli. [/quote]
Çöpçatan olarak çalışmaya mı karar verdin?))) [/quote] nVe sen de Erogene’deydin, suç ortağı😄
Marinka: ↑25 Jan 2023, 10:38
Arkadaş olamazsın çünkü arkadaşın yoktu ve yok. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum.
Birisi dışarıda yağmur yağmaya başladığını söylediğinde ne söylüyor? Neyden şikayet ediyor? Yağmur yağdığından mı şikayet ediyor? Sadece bir gerçeği dile getiriyor ve sonuç çıkarıyor; ya bitene kadar bekleyin, ya bir yağmurluk giyin ya da bir şemsiye alın.
Peki şikayet ettiğimi nereden çıkardınız? Kendimi iyi ve rahat hissediyorum. Şu andaki durumdan oldukça memnunum.
Kendisine dostum diyen ve benden bir şey isteyen insanlara ihtiyacım yok. Ve bir şeyi kaynak olarak kullanarak sürekli olarak paradan tasarruf etmek isteyenler.
Bu kişi bunu benim için yapacak. Ve buradaki de bu. Ve istediğim her şeyi yapacak arkadaşlarım varken neden bir şey sipariş edip parasını ödeyeyim ki? Sonuçta biz arkadaşız. Onların da bir şeye ihtiyacı olacak ve ben de onlar için bir şeyler yapacağım.
Arkadaşlık dediğin saçmalık bu mu?
İnsanlar sana yalnızca sen bir şeyler yapabileceğin zaman ihtiyaç duyduğunda mı?
Ve eğer senden bir şey isteyemezse kimsenin sana ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı.
Denedim, benden bir şey istediler ve ben reddettim. Söyleyemem. Onlar - neden? Ben de yapamam çünkü meşgulüm ve şu anda zamanım yok diyorum.
Ne yapıyorsun diye soruyorlar? Diyorum ki - hangi amaçla soruyorsun? Benim tam olarak ne yaptığım seni neden ilgilendiriyor?
Ve insanlar alınıyor. Ve beni arkadaş listelerinden çıkarıyorlar. Çünkü hiçbir şey isteyemeyeceğin kişi benim. Bu, sen beni kullanamadığın zaman ben nasıl bir arkadaş olduğum anlamına geliyor. Arkadaşlar faydalı olmalı. Ve eğer ondan alınacak hiçbir şey yoksa neden böyle bir arkadaşa ihtiyacı olsun ki?
İşte herkes arkadaştır. Bu tür bir arkadaşlığa ihtiyacım yok.
Bu kötü çünkü bir gün aniden yalnız kalacaksın ve artık kimsenin sana ihtiyacı olmayacak. Hayatınızın yarısı boyunca birileri için bir şeyler yaptınız, hiç kimseyi reddetmediniz ve sonra birdenbire yalnız kaldınız. Ve herkes beklenmedik bir şekilde sana her şeyi reddediyor. Ve bunların hepsi diyelim ki polislerden atıldığın için. Ya avukatlık ruhsatınız elinden alındı, ya da doktorsunuz ve sağlığınıza bir şey oldu ve artık doktor olarak çalışamazsınız.
Yani başka bir şey için arkadaşlara ihtiyacım var sanırım. Belki ruhun için. Ama onunla olan bu dostluğu binlerce rubleye değiştirmek için değil. Ve bir buzdolabını tamir etmenin bana yeni bir buzdolabının yarı fiyatına mal olacağını düşünmek. Ve öyle. Hayır, çok pahalı olacak. Andyukha’ya sorsam iyi olur. Kaliteli onarımlar yapacak ve para almayacak - sonuçta biz arkadaşız. Ve buzdolabının otuz ila kırk bine mal olduğunu düşünürsek bu şekilde yirmi bin tasarruf ettiğim ortaya çıktı.
Her şeyi parayla ölçüyorsunuz ve faydalar. Bu yüzden arkadaşın yok.
[quote=Vsyanitsa post_id=163009 time=1674651869 user_id=1] [quote=Marinka post_id=162880 time=1674632317 user_id= 12161] Arkadaş olamazsın çünkü arkadaşın yoktu ve yok. Ya paraya ihtiyacınız var ya da ceylanlara. Peki, kredi al, taksi siparişi ver. Neden üç gündür burada bana şikayet ediyorsun? Seni reddeden insanları çok iyi anlıyorum. [/quote] Birisi dışarıda yağmur yağmaya başladığını söylediğinde ne söylüyor? Neyden şikayet ediyor? Yağmur yağdığından mı şikayet ediyor? Sadece bir gerçeği dile getiriyor ve sonuç çıkarıyor; ya bitene kadar bekleyin, ya bir yağmurluk giyin ya da bir şemsiye alın. Peki şikayet ettiğimi nereden çıkardınız? Kendimi iyi ve rahat hissediyorum. Şu andaki durumdan oldukça memnunum. Kendisine dostum diyen ve benden bir şey isteyen insanlara ihtiyacım yok. Ve bir şeyi kaynak olarak kullanarak sürekli olarak paradan tasarruf etmek isteyenler. Bu kişi bunu benim için yapacak. Ve buradaki de bu. Ve istediğim her şeyi yapacak arkadaşlarım varken neden bir şey sipariş edip parasını ödeyeyim ki? Sonuçta biz arkadaşız. Onların da bir şeye ihtiyacı olacak ve ben de onlar için bir şeyler yapacağım.
Arkadaşlık dediğin saçmalık bu mu? İnsanlar sana yalnızca sen bir şeyler yapabileceğin zaman ihtiyaç duyduğunda mı? Ve eğer senden bir şey isteyemezse kimsenin sana ihtiyacı olmadığı ortaya çıktı. Denedim, benden bir şey istediler ve ben reddettim. Söyleyemem. Onlar - neden? Ben de yapamam çünkü meşgulüm ve şu anda zamanım yok diyorum. Ne yapıyorsun diye soruyorlar? Diyorum ki - hangi amaçla soruyorsun? Benim tam olarak ne yaptığım seni neden ilgilendiriyor?
Ve insanlar alınıyor. Ve beni arkadaş listelerinden çıkarıyorlar. Çünkü hiçbir şey isteyemeyeceğin kişi benim. Bu, sen beni kullanamadığın zaman ben nasıl bir arkadaş olduğum anlamına geliyor. Arkadaşlar faydalı olmalı. Ve eğer ondan alınacak hiçbir şey yoksa neden böyle bir arkadaşa ihtiyacı olsun ki? İşte herkes arkadaştır. Bu tür bir arkadaşlığa ihtiyacım yok. Bu kötü çünkü bir gün aniden yalnız kalacaksın ve artık kimsenin sana ihtiyacı olmayacak. Hayatınızın yarısı boyunca birileri için bir şeyler yaptınız, hiç kimseyi reddetmediniz ve sonra birdenbire yalnız kaldınız. Ve herkes beklenmedik bir şekilde sana her şeyi reddediyor. Ve bunların hepsi diyelim ki polislerden atıldığın için. Ya avukatlık ruhsatınız elinden alındı, ya da doktorsunuz ve sağlığınıza bir şey oldu ve artık doktor olarak çalışamazsınız.
Yani başka bir şey için arkadaşlara ihtiyacım var sanırım. Belki ruhun için. Ama onunla olan bu dostluğu binlerce rubleye değiştirmek için değil. Ve bir buzdolabını tamir etmenin bana yeni bir buzdolabının yarı fiyatına mal olacağını düşünmek. Ve öyle. Hayır, çok pahalı olacak. Andyukha’ya sorsam iyi olur. Kaliteli onarımlar yapacak ve para almayacak - sonuçta biz arkadaşız. Ve buzdolabının otuz ila kırk bine mal olduğunu düşünürsek bu şekilde yirmi bin tasarruf ettiğim ortaya çıktı. [/quote]
Her şeyi parayla ölçüyorsunuz ve faydalar. Bu yüzden arkadaşın yok.
Ve genel olarak, bu sözde arkadaşlık, kariyer yapan ya da bir şekilde kıçını yırtan aktif, ilginç insanlar için çok uygundur.
Ve bu kullanışlıdır çünkü bu insanlar çok sayıda arkadaş edinir ve bunu aktif olarak destekler. seçenek - arkadaşlığın güzel olduğunu, bunun kutsal olduğunu söylüyorlar, biz bunun ve bunun gibi şeylerin üzerinde duruyoruz.
Ve bu nedenle de birçok insanı sorunlarının çözümüne dahil ediyorlar. İnsanlar tüm bu faaliyetlere katılıyor ve adeta bu kişiye yatırım yapıyor.
Peki, bu adam çok ileri gidecek ve şu anda müsait olduğu sürece onunla arkadaş olmanız gerekiyor ve sonra Bakalım o biri olacak ve çok faydalı olacak.
Eh, buna göre bu becerikli adama ellerinden geldiğince yardım ediyorlar. Ve o mutlu ve şimdilik 8 Mart’ın bedelini konukseverlikle, mutfaktaki saçmalıklarla, pastalar ve çiçeklerle ödüyor.
Fakat bu arada gittikçe daha fazla arkadaşı var ve herkes onun için bir şeyler yapıyor
Ve bir gün bu kişi radardan kayboluyor. Ve herhangi bir şey olabilir. Bölgesel bir şehirden bahsediyorsak, diyelim ki Moskova’ya gidiyor. Moskova’da ise ya kalıcı olarak ya da iş için yurtdışına gidiyor. Ve tüm arkadaşlarının burnu kaldı. Bu kişiye zaman zaman yardım ederek, isteklerini yerine getirerek geleceğe yatırım yaptıklarını düşünüyorlardı. Ancak bu adam herkese olan tüm borçlarını affetmeye karar verdi ve iletişim kurmayı bıraktı.
Bir zamanlar bir tanıdığım bana, bir kişinin kendileri için tamamen aynı şekilde çalıştığını söylediklerini söyledi. Tüm departmanla arkadaş oldu, herkesi sorunlarının çözümüne dahil etti ve anlamlı bir şekilde, eğer bir şeye ihtiyaçları olursa, elinden geldiğince her zaman onların emrinde olduğunu söyledi. Şimdilik kaynaklar çok az diyorlar ama her şey yolunda giderse kimseyi unutmayacağım ve sonradan kimseyi kırmayacağım. Daha sonra başka bir ofise taşındı ve radardan kayboldu. Ve bazı bakanlıklarda milletvekili olarak göründüğünü söylüyorlar. Birisi onu resepsiyondan aradı. Kendini tanıttı. Ama sekreter asla bağlantı kurmadı. Bazen meşgul, bazen bir toplantıda, bazen bir iş gezisinde, bazen hastalık izninde, bazen de yönetimle. Ve onunla hiçbir zaman bağlantı kurmadı.
Genel olarak bir topluluğa gelmek, bir grup arkadaş edinmek, aktif aktiviteler geliştirmek ve sorunlarınızın çözümüne herkesi dahil etmek çok uygundur. Ve sonucun gelmesi uzun sürmeyecek. Bir grup insan sizin için çalıştığında ve sürekli olarak sizin için bir şeyler yaptıklarında. Ve bunu iyi, verimli ve en önemlisi ücretsiz yapıyorlar. Er ya da geç tüm bunlar bu kişiye çok iyi bir başlangıç sağlar. Ve elbette aniden liderliğe geçiyor.
Böyle bir kekin irade gücü, azim ve sizin için bir şeyler yapan herkesle ilişki kurma becerisine ihtiyacı olduğunu iddia etmiyorum. Ama kendinizi kandırmayın, bunların hepsi bu kişi tarafından başkalarından ödünç alınmıştır. Adeta arkadaşlıktan dolayı ona yardım ederek, bu kişinin de bir gün kendilerine yardım edeceğini umarlar. Aksi halde neden zamanlarını ve kaynaklarını onun için harcasınlar ki? Ancak asıl mesele tüm bu insanların basitçe terk edilecek olmasıdır.
Aslında bir yerlerde neredeyse tüm başarılı ve zengin insanların başlangıç sermayesi biriktirmenin ilk aşamasında yükseldiğini okudum. Veya genellikle suç yoluyla kazanılan paradır. Ya da aptalca birisini terk ettiler. Diyelim ki birisi bir startup ya da küçük bir işletme kurdu. İnsanları işe aldı, biraz para kazandı ve işe alınanların hiçbirine ödeme yapmadı, işletmeyi kapattı ve normal başlangıç sermayesiyle başka bir işletme açtı. Ve son altı ay boyunca onun için çalışan herkes düzenli aralıklarla cehenneme gitti.
Ve bir iş adamı bir defasında bana şunu söyledi: Ne yapmalıyım? Başka nasıl kalkabilirim? Aynen böyle!
Öyleyse millet, arkasında aslında en sıradan berbat şeyin yattığı bu sözde dostluk işaretine aldanmayın. Birisi için bir şey yapıyorsanız, ihtiyacınız olduğunda birinden bir şey isteyeceğinizi de beklemeyin. Ve birisi için bir şeyler yapma talebine yanıt olarak hemen isteyin. Diyelim ki sizden bir şey istedi ve siz de yanıt verdiniz - dinleyin, olay şu, buna ihtiyacım var. Ben senin için istediğini memnuniyetle yaparım ama karşılığında sen de benim için ihtiyacım olanı yaparsan.
Bir kişinin gücenmesi ve sonra herkese bunu yaptığını söylemesi tehlikesi gerçekten var. hesapçı ve alaycı bir ibnedirler. Ama kesin olarak bilemezsiniz, belki de size zaten bir yerlerde bu şekilde sertifika vermiştir. Arkandan senin hakkında ne söylediğini kesin olarak bilemezsin. Belki seninle dalga geçiyor ve genel olarak seni zavallı ve zavallı biri olarak görüyor. Kolayca. Bu nedenle siz onlara bir şey yapmazsanız kimlerin ve nelerin sizin hakkınızda söyleyebileceğinden korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Ya da bunu yapacaksın ama kendi şartlarınla.
Ve genel olarak, bu sözde arkadaşlık, kariyer yapan ya da bir şekilde kıçını yırtan aktif, ilginç insanlar için çok uygundur. Ve bu kullanışlıdır çünkü bu insanlar çok sayıda arkadaş edinir ve bunu aktif olarak destekler. seçenek - arkadaşlığın güzel olduğunu, bunun kutsal olduğunu söylüyorlar, biz bunun ve bunun gibi şeylerin üzerinde duruyoruz. Ve bu nedenle de birçok insanı sorunlarının çözümüne dahil ediyorlar. İnsanlar tüm bu faaliyetlere katılıyor ve adeta bu kişiye yatırım yapıyor. Peki, bu adam çok ileri gidecek ve şu anda müsait olduğu sürece onunla arkadaş olmanız gerekiyor ve sonra Bakalım o biri olacak ve çok faydalı olacak. Eh, buna göre bu becerikli adama ellerinden geldiğince yardım ediyorlar. Ve o mutlu ve şimdilik 8 Mart’ın bedelini konukseverlikle, mutfaktaki saçmalıklarla, pastalar ve çiçeklerle ödüyor.
Fakat bu arada gittikçe daha fazla arkadaşı var ve herkes onun için bir şeyler yapıyor Ve bir gün bu kişi radardan kayboluyor. Ve herhangi bir şey olabilir. Bölgesel bir şehirden bahsediyorsak, diyelim ki Moskova’ya gidiyor. Moskova’da ise ya kalıcı olarak ya da iş için yurtdışına gidiyor. Ve tüm arkadaşlarının burnu kaldı. Bu kişiye zaman zaman yardım ederek, isteklerini yerine getirerek geleceğe yatırım yaptıklarını düşünüyorlardı. Ancak bu adam herkese olan tüm borçlarını affetmeye karar verdi ve iletişim kurmayı bıraktı.
Bir zamanlar bir tanıdığım bana, bir kişinin kendileri için tamamen aynı şekilde çalıştığını söylediklerini söyledi. Tüm departmanla arkadaş oldu, herkesi sorunlarının çözümüne dahil etti ve anlamlı bir şekilde, eğer bir şeye ihtiyaçları olursa, elinden geldiğince her zaman onların emrinde olduğunu söyledi. Şimdilik kaynaklar çok az diyorlar ama her şey yolunda giderse kimseyi unutmayacağım ve sonradan kimseyi kırmayacağım. Daha sonra başka bir ofise taşındı ve radardan kayboldu. Ve bazı bakanlıklarda milletvekili olarak göründüğünü söylüyorlar. Birisi onu resepsiyondan aradı. Kendini tanıttı. Ama sekreter asla bağlantı kurmadı. Bazen meşgul, bazen bir toplantıda, bazen bir iş gezisinde, bazen hastalık izninde, bazen de yönetimle. Ve onunla hiçbir zaman bağlantı kurmadı.
Genel olarak bir topluluğa gelmek, bir grup arkadaş edinmek, aktif aktiviteler geliştirmek ve sorunlarınızın çözümüne herkesi dahil etmek çok uygundur. Ve sonucun gelmesi uzun sürmeyecek. Bir grup insan sizin için çalıştığında ve sürekli olarak sizin için bir şeyler yaptıklarında. Ve bunu iyi, verimli ve en önemlisi ücretsiz yapıyorlar. Er ya da geç tüm bunlar bu kişiye çok iyi bir başlangıç sağlar. Ve elbette aniden liderliğe geçiyor.
Böyle bir kekin irade gücü, azim ve sizin için bir şeyler yapan herkesle ilişki kurma becerisine ihtiyacı olduğunu iddia etmiyorum. Ama kendinizi kandırmayın, bunların hepsi bu kişi tarafından başkalarından ödünç alınmıştır. Adeta arkadaşlıktan dolayı ona yardım ederek, bu kişinin de bir gün kendilerine yardım edeceğini umarlar. Aksi halde neden zamanlarını ve kaynaklarını onun için harcasınlar ki? Ancak asıl mesele tüm bu insanların basitçe terk edilecek olmasıdır.
Aslında bir yerlerde neredeyse tüm başarılı ve zengin insanların başlangıç sermayesi biriktirmenin ilk aşamasında yükseldiğini okudum. Veya genellikle suç yoluyla kazanılan paradır. Ya da aptalca birisini terk ettiler. Diyelim ki birisi bir startup ya da küçük bir işletme kurdu. İnsanları işe aldı, biraz para kazandı ve işe alınanların hiçbirine ödeme yapmadı, işletmeyi kapattı ve normal başlangıç sermayesiyle başka bir işletme açtı. Ve son altı ay boyunca onun için çalışan herkes düzenli aralıklarla cehenneme gitti. Ve bir iş adamı bir defasında bana şunu söyledi: Ne yapmalıyım? Başka nasıl kalkabilirim? Aynen böyle!
Öyleyse millet, arkasında aslında en sıradan berbat şeyin yattığı bu sözde dostluk işaretine aldanmayın. Birisi için bir şey yapıyorsanız, ihtiyacınız olduğunda birinden bir şey isteyeceğinizi de beklemeyin. Ve birisi için bir şeyler yapma talebine yanıt olarak hemen isteyin. Diyelim ki sizden bir şey istedi ve siz de yanıt verdiniz - dinleyin, olay şu, buna ihtiyacım var. Ben senin için istediğini memnuniyetle yaparım ama karşılığında sen de benim için ihtiyacım olanı yaparsan.
Bir kişinin gücenmesi ve sonra herkese bunu yaptığını söylemesi tehlikesi gerçekten var. hesapçı ve alaycı bir ibnedirler. Ama kesin olarak bilemezsiniz, belki de size zaten bir yerlerde bu şekilde sertifika vermiştir. Arkandan senin hakkında ne söylediğini kesin olarak bilemezsin. Belki seninle dalga geçiyor ve genel olarak seni zavallı ve zavallı biri olarak görüyor. Kolayca. Bu nedenle siz onlara bir şey yapmazsanız kimlerin ve nelerin sizin hakkınızda söyleyebileceğinden korkmanıza gerek yok diye düşünüyorum. Ya da bunu yapacaksın ama kendi şartlarınla.
Marinka: ↑25 Jan 2023, 17:43
Her şeyi parayla, çıkarlarla ölçüyorsunuz. Bu yüzden arkadaşın yok.
Tam tersi; sadece arkadaşlığı faydayla karıştırmak istemiyorum. Ve arkadaşlıktan dolayı bir karşılıklı yardım kulübü oluşturmak istemiyorum.
Ve tam tersine, sözde arkadaşlar, eğer zaman zaman onlar için bir şeyler yapmak istemezsem bana ihtiyaç duymazlar. .
Aksine arkadaşlarımdan hiçbir şeye, hiçbir menfaate ve hiçbir talebe ihtiyacım yok. Sadece ilgilendiğim arkadaşlara ihtiyacım var. Tabi onlar da benimle.
[quote=Marinka post_id=163033 time=1674657788 user_id=12161] Her şeyi parayla, çıkarlarla ölçüyorsunuz. Bu yüzden arkadaşın yok. [/quote] Tam tersi; sadece arkadaşlığı faydayla karıştırmak istemiyorum. Ve arkadaşlıktan dolayı bir karşılıklı yardım kulübü oluşturmak istemiyorum. Ve tam tersine, sözde arkadaşlar, eğer zaman zaman onlar için bir şeyler yapmak istemezsem bana ihtiyaç duymazlar. . Aksine arkadaşlarımdan hiçbir şeye, hiçbir menfaate ve hiçbir talebe ihtiyacım yok. Sadece ilgilendiğim arkadaşlara ihtiyacım var. Tabi onlar da benimle.
Marinka: ↑25 Jan 2023, 17:43
Her şeyi parayla ve çıkarlarla ölçersiniz. Bu yüzden arkadaşın yok.
Tam tersi; sadece arkadaşlığı faydayla karıştırmak istemiyorum. Ve arkadaşlıktan dolayı bir karşılıklı yardım kulübü oluşturmak istemiyorum.
Ve tam tersine, sözde arkadaşlar, eğer zaman zaman onlar için bir şeyler yapmak istemezsem bana ihtiyaç duymazlar. .
Aksine arkadaşlarımdan hiçbir şeye, hiçbir menfaate ve hiçbir talebe ihtiyacım yok. Sadece ilgilendiğim arkadaşlara ihtiyacım var. Eh, onlar da benimle.
Çizebilir misin? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül yetiştiriyor musunuz?
[quote="Doğal Seleksiyon" post_id=163036 time=1674659156 user_id=1] [quote=Marinka post_id= 163033 time=1674657788 user_id=12161] Her şeyi parayla ve çıkarlarla ölçersiniz. Bu yüzden arkadaşın yok. [/quote] Tam tersi; sadece arkadaşlığı faydayla karıştırmak istemiyorum. Ve arkadaşlıktan dolayı bir karşılıklı yardım kulübü oluşturmak istemiyorum. Ve tam tersine, sözde arkadaşlar, eğer zaman zaman onlar için bir şeyler yapmak istemezsem bana ihtiyaç duymazlar. . Aksine arkadaşlarımdan hiçbir şeye, hiçbir menfaate ve hiçbir talebe ihtiyacım yok. Sadece ilgilendiğim arkadaşlara ihtiyacım var. Eh, onlar da benimle. [/quote]
Çizebilir misin? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül yetiştiriyor musunuz?
Doğal Seleksiyon,
aka Saç Gömlek , burada özverili arkadaşlar mı arıyorsunuz? Burada mümkün olan maksimum şey, internetten kızların ücretsiz fotoğraflarını göndermektir, ancak onları aramak için zaman ve kaynak harcadılar.
[ref=#bf00ff]Doğal Seleksiyon[/ref], aka Saç Gömlek , burada özverili arkadaşlar mı arıyorsunuz? Burada mümkün olan maksimum şey, internetten kızların ücretsiz fotoğraflarını göndermektir, ancak onları aramak için zaman ve kaynak harcadılar.
Marinka: ↑25 Jan 2023, 19:17
Nasıl çizileceğini biliyor musun? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül mü yetiştiriyorsunuz?
Hayır, resim yapamam. Kilitleri mi yoksa kilitleri mi sordunuz? Biliyorsunuz Rus dili nüanslar açısından zengindir ve bazen belirsizlik olmaması için açıklığa kavuşturmak gerekir.
Benim bir kulübem yok.
Ama oynamayı öğrenmeyi hayal ediyorum piyano. Bir piyano var. Şehir güzellik yarışmasının galibiyim.... Sadece zamanım yok. Zorluk, her gün en az iki saat olmak üzere piyano çalışmaya uzun bir süre ayırmanız gerekmesidir. Ve böylece en az altı ay boyunca.
İşte sorun da bu.
Peki, başka ne var...
Peki, pek çok şey istiyorum , ancak ödenmesi gereken faturalar olduğu için yeterli zamanım yok ama kira yok.
Tabii ki istersen zaman bulabilirsin ama o zaman bu zararına bu hayatta başka bir şeyin.
[quote=Marinka post_id=163045 time=1674663472 user_id=12161] Nasıl çizileceğini biliyor musun? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül mü yetiştiriyorsunuz? [/quote] Hayır, resim yapamam. Kilitleri mi yoksa kilitleri mi sordunuz? Biliyorsunuz Rus dili nüanslar açısından zengindir ve bazen belirsizlik olmaması için açıklığa kavuşturmak gerekir. Benim bir kulübem yok. Ama oynamayı öğrenmeyi hayal ediyorum piyano. Bir piyano var. [url=https://forum.sexforum .top /viewtopic.php?t=1136]Şehir güzellik yarışmasının galibiyim....[/url] Sadece zamanım yok. Zorluk, her gün en az iki saat olmak üzere piyano çalışmaya uzun bir süre ayırmanız gerekmesidir. Ve böylece en az altı ay boyunca. İşte sorun da bu.
Peki, başka ne var... Peki, pek çok şey istiyorum , ancak ödenmesi gereken faturalar olduğu için yeterli zamanım yok ama kira yok. Tabii ki istersen zaman bulabilirsin ama o zaman bu zararına bu hayatta başka bir şeyin.
Çizebilir misin? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül mü yetiştiriyorsunuz?
Hayır, resim yapamam. Kilitleri mi yoksa kilitleri mi sordunuz? Biliyorsunuz Rus dili nüanslar açısından zengindir ve bazen belirsizlik olmaması için açıklığa kavuşturmak gerekir.
Benim bir kulübem yok.
Ama oynamayı öğrenmeyi hayal ediyorum piyano. Bir piyano var. Şehir güzellik yarışmasının galibiyim.... Sadece zamanım yok. Zorluk, her gün en az iki saat olmak üzere piyano çalışmaya uzun bir süre ayırmanız gerekmesidir. Ve böylece en az altı ay boyunca.
İşte sorun da bu.
Peki, başka ne var...
Peki, pek çok şey istiyorum , ancak ödenmesi gereken faturalar olduğu için yeterli zamanım yok ama kira yok.
Tabii ki istersen zaman bulabilirsin ama o zaman bu zararına bu hayatta başka bir şeyin.
Peki herkes hangi amaçla bu soruyu sordu?
Sen Piyano var ama nasıl çalınacağını bilmiyor musun? Çocuğunuz müzik okuluna gitti mi? Veya komşularınız bunu size bedava verdi. Çocukları oldu, sonra çocuk büyüdü ve artık enstrümana ihtiyaç kalmadı, satılması imkansızdı, dairede yer kaplıyordu ve atmak ayıptı, o yüzden mi verdiler?
Bir müzik enstrümanı çalmak için duymanız gerekir. İşitme yeteneğin var mı?
Gitar çalıyorum ama son zamanlarda çok nadir.
5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
Kirov: ↑25 Jan 2023, 23:19
O bir doktor seks terapistidir. Ve ayrıca kadın organı anlamında fedakar.
Bir kadının da sekse ve bir kadının da ihtiyacı olduğunu fark etmek senin için çok zor görünüyor. seksi seviyor :prigla:
[quote=Vsyanitsa post_id=163083 time=1674677008 user_id=1] [quote=Marinka post_id=163045 time=1674663472 user_id= 12161] Çizebilir misin? Kale çizmeyi sever misiniz? Yazlığınızda gül mü yetiştiriyorsunuz? [/quote] Hayır, resim yapamam. Kilitleri mi yoksa kilitleri mi sordunuz? Biliyorsunuz Rus dili nüanslar açısından zengindir ve bazen belirsizlik olmaması için açıklığa kavuşturmak gerekir. Benim bir kulübem yok. Ama oynamayı öğrenmeyi hayal ediyorum piyano. Bir piyano var. [url=https://forum.sexforum .top /viewtopic.php?t=1136]Şehir güzellik yarışmasının galibiyim....[/url] Sadece zamanım yok. Zorluk, her gün en az iki saat olmak üzere piyano çalışmaya uzun bir süre ayırmanız gerekmesidir. Ve böylece en az altı ay boyunca. İşte sorun da bu.
Peki, başka ne var... Peki, pek çok şey istiyorum , ancak ödenmesi gereken faturalar olduğu için yeterli zamanım yok ama kira yok. Tabii ki istersen zaman bulabilirsin ama o zaman bu zararına bu hayatta başka bir şeyin.
Peki herkes hangi amaçla bu soruyu sordu? [/quote]
Sen Piyano var ama nasıl çalınacağını bilmiyor musun? Çocuğunuz müzik okuluna gitti mi? Veya komşularınız bunu size bedava verdi. Çocukları oldu, sonra çocuk büyüdü ve artık enstrümana ihtiyaç kalmadı, satılması imkansızdı, dairede yer kaplıyordu ve atmak ayıptı, o yüzden mi verdiler? Bir müzik enstrümanı çalmak için duymanız gerekir. İşitme yeteneğin var mı? Gitar çalıyorum ama son zamanlarda çok nadir.
[size=85] [color=green]5 dakika 22 saniye sonra gönderildi:[/color][/size ] [quote=Kirov post_id = 163085 time=1674677953 user_id=1] O bir doktor seks terapistidir. Ve ayrıca kadın organı anlamında fedakar. [/quote]
Bir kadının da sekse ve bir kadının da ihtiyacı olduğunu fark etmek senin için çok zor görünüyor. seksi seviyor :prigla:
Elma ağacı ağaçtan uzağa mı düşer? Sürtüğün kız kardeşinin kızı olan bir yeğen var. Görünüşe göre onun hakkında hiçbir şey fark edilmemiş; o neredeyse bir yetişkin. Ama oğlanların arasında yalnız...
Last post
Vay. Peki konuyla alakalı olan ne? Oranlar aynı mı? Memnunum, grup ekstremsine ulaşacak. Hiçbir yerde kıyafet giymeyecek ama biz onu her yerde becereceğiz. O çılgın bir fahişe, her şeyi elinden...
Konu başka bir başlıktaki bir tartışmadan ilham aldı. Gündelik seks şansının/riskinin daha yüksek olacağı meslekler olduğunu düşünüyor musunuz? Mesela bir masaj terapisti her zaman birinin cesedini...
Last post
ilham perisinin bulunduğu yerde, EVRENİN enerji noktaları birleşti - orada
ilham perisinin bulunduğu yerde sikiştiler buldum - orada ve siktir et
Harika bir şekilde söyledin!’ :muza:
🎀 Yılbaşı gününde şehir dışında grup tatili yaptık. Eğlendik, dinlendik, içtik. Birisi şişe çevirmece oynama fikrini önerdi. Sonunda ölümüne kavga ettiler. Hatta bir üye, karısı için bir başkasının...
anonim
Soçi özel bir şehir. Tatilciler hayatına kendi ritimlerini, kendi ruh hallerini getiriyor.
Yöre sakinleri genellikle çeşitli insanların yaşadığı deniz kıyısındaki odaları kiralıyor. Bir gün...
Last post
Tekrarlamak istiyorum....
garip soru.. Hiçbir şeye ihtiyacım olmayabilir ama O... Ona...
İsimsiz olarak! Üvey babam, annemi özellikle ikonun önünde onu aldatmadığına ve ondan başka kimseyle yatmadığına (benim hariç) yemin etmesi için köyden şehir kilisesine götürdü (köyde yaşıyoruz)....
Last post
vit123 ,. Hayvanat bahçesi konusu sana yabancı değil mi?