Altınızda yatıyor ve tepki yok, tam sıfır devam edecek misiniz?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
MariannaLo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Altınızda yatıyor ve tepki yok, tam sıfır devam edecek misiniz?

Unread post by MariannaLo »

Bir kız güzeldir, belki senin hayalindir... ve işte uzun zamandır beklediğin an geldi - o buna izin verdi. Ve sen de bu işin içindesin. Yüzüne bakın, kendine ait bir şeyden bahsediyor, belki salatalık turşusunu nasıl toplaması gerektiğinden bahsediyor ya da... bir elması var ve sanki ona hiçbir şey olmuyormuş gibi onu yemeye devam ediyor. Tepkiniz ne? :melek:
These users thanked the author MariannaLo for the post (total 3):
Sibiryak89, Süleyman, sikikamerlik
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months
 Re: Altınızda yatıyor ve tepki yok, tam sıfır devam edecek misiniz?

Unread post by Nikk »

Marinka: 24 Feb 2023, 14:51
Marinka , Mavrin, bekaretimi aradım ve buldum! Bu tuhaflığı 20 yaşımdayken yaşadım. Böylece oldu: uğruna savaştığım şeyle karşılaştım! Seni götürmeliydim - şimdi mutlu olurdum! Ya da belki de çok geç değildir Marinka!?
))) Ahah Yatak odamdan yarı ölü bir şekilde çıkıp şunu düşünmelisin: en az bir kez Uzanıp tavana hareketsiz baksaydı, gücü kalmamıştı)))
Şimdi anlıyorum! Gerçek bir kadının gerçek cinsel mizacı! Taramanızda iyi şanslar! :cat1:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Geçit, MariannaLo
Archilion
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 59
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Archilion »

bu birkaç kez oldu, bencilleştim ve her şeyi kendim için yaptım)
bitti ve hoşçakalın)
These users thanked the author Archilion for the post:
MariannaLo
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Orientation: biseksüel

Unread post by Timurlenk »

MariannaLo: 23 Feb 2023, 22:19 Bir kadının erkek arkadaşının sırasını bekleyen potansiyel bir sevgili olduğunu söylüyorlar. Ve tam tersi, bir erkeğin kız arkadaşı onun gelecekteki metresidir. Yüksek dostluk hakkında ne söylerse söylesin, zamanı gelecek ve ona yaklaşacaktır.
Öyle diyorlar. İnanıyorum.
İyi bir arkadaşım var. O kadar berbat ki. Onun sevgilisi olmamın hiçbir yolu yok. O zaman benim için daha kötü olacak. Yani sadece Dostluk. Ama o çok iyi bir arkadaş. Çoğu erkekten daha iyi.
These users thanked the author Timurlenk for the post (total 2):
Fargal94, MariannaLo
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Uzun uzun düşündüm ve şu sonuca vardım: Bir erkekle bir kadın arasındaki dostluk mümkün! Ve onlarla her şey dostane olacak! Ve ilişkiler, karşılıklı yardım ve ortak çabalar! Ve hatta cinsiyetleri bile
münhasıran arkadaş canlısı olacak: hiçbir zorunluluk olmadan ve karşılıklı beyin çıkarma. Gerçek arkadaşlar gibi seviştik!
Ve herkes kendi hayatını yaşamaya devam ediyor...
Böyle arkadaşlarım var...
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Fargal94, MariannaLo
Leon kralı
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 178

Unread post by Leon kralı »

Her arkadaşın insan gibi sikilmeye ihtiyacı vardır)
These users thanked the author Leon kralı for the post:
MariannaLo
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by HATA »

Farklı yaşlardaki bir erkekle bir kadın arasında arkadaşlık olduğunu savunuyorum. Geçenlerde Tanya gibi bir arkadaşım oldu, 56 yaşında, internette konuştuk, sonra onun evinde buluştuk, her şey yolunda, şimdi sıra geldi. seks yapıyoruz, her şey yolunda, o da ben de böyleyiz
These users thanked the author HATA for the post (total 2):
MariannaLo, Fargal94
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Polonya »

Ve eğer oral seks olursa sıfır tepki de olur?) Ne diyorsunuz kızlar?) :)
These users thanked the author Polonya for the post:
MariannaLo
Автор темы
MariannaLo
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Unread post by MariannaLo »

Polk: 24 Feb 2023, 20:28 Ve eğer oral seks olursa sıfır tepki de olur?) Ne dersiniz kızlar?)
Ancak bir düzeltme yapılması gerekiyor. Bu yaklaşımla, düşünceler salatalık turşusu hakkında değil, başka şeyler hakkındadır.. :oops:
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1211
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by sikikamerlik »

MariannaLo: 21 Feb 2023, 02:44 ve kendine ait bir şeyden bahsediyor, belki salatalık turşusunun nasıl yapıldığından bahsediyor
Bununla karşılaştım, çok güzel, model olarak çalışıyordu. Ve seks yaparken bir kütük kadar pasif olduğu ve sürece fark edilir bir tepki vermediği, ne ses ne de hareket olduğu ortaya çıktı. Üstelik soğuk değildi, devamını talep etti ve açıkça marinatları düşünmüyordu. Ve yeni bir kız arkadaşla bunun saçmalık olduğu, ilk seferin asla bir ziyaretle sınırlı olmadığı gerçeğiyle tamamen ilgilenmiyordum. Bir daha görüşmedik.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
Süleyman, MariannaLo
Süleyman
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 434

Unread post by Süleyman »

MariannaLo: 21 Feb 2023, 02:44 Öyle olur ki bir kız güzeldir, belki de sizin hayaliniz... ve işte uzun zamandır beklediğiniz an geldi; o buna izin verdi. Ve sen de bu işin içindesin. Yüzüne bakın, kendine ait bir şeyden bahsediyor, belki salatalık turşusunu nasıl toplaması gerektiğinden bahsediyor ya da... bir elması var ve sanki ona hiçbir şey olmuyormuş gibi onu yemeye devam ediyor. Tepkiniz ne? :angel:
hayatımda hatırı sayılır bir tecrübem var, çoğu zaman bir kız çok seksi görünür ama yatakta öyledir gerçek bir kütük, kesinlikle böyle bir seks için bir teşvik yok, pek çok güzellik sadece uzanıp bacaklarını açmanın yeterli olduğuna inanıyor ve adam tutkuyla yanmalı, ne yazık ki bu oluyor, Tanrı kimseyi korusun 😄
These users thanked the author Süleyman for the post (total 2):
Fargal94, MariannaLo
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 21 Feb 2023, 11:46 Yeni bir partnerle ilk seks her zaman heyecan vericidir.
Hiç de gerekli değil. Bir meyhaneden alınan bir kızı evinize götürdüğünüzde, ikisi de oraya gelse, akşamın böyle bir finali hariç, neden strese giresiniz ki))
Eh, birbirinize alışmak farklı, öyle o kadar uzun sürmez, kendiliğinden olur, birçok faktör vardır. Yakın zamanda oldukça genç bir insanı ziyaret ettim ve bunu hissetme süreci başlı başına büyüleyiciydi. Yeni hislere şaşırdığımda izlemesi eğlenceliydi :zeki: Ve yukarıda anlattığım gibi biriyle uyum sağlamanıza hiç gerek yok. :ireful1:

8 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Eğer bir adam arkasını dönerse bu seninle ilgili değildir. Üzülmeyin veya karmaşık olmayın. Bunlar manipülatörler.
Psikoterapötik kadın dayanışması. :oops: Bazen hâlâ içlerindedir.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Solomon: 25 Feb 2023, 00:39 birçok güzel, sadece uzanıp bacaklarını açmanın kendileri için yeterli olduğunu düşünüyor
İyi ki hepsi değil. :) Hatta güzellikler arasında daha sıradan görünüme sahip kızlardan daha fazla olduğu izlenimini edindim. Elbette yanlış. Sadece cinsel açıdan aktif güzellerin :wink:’den ayrılma olasılığı daha düşüktür.
These users thanked the author sikikamerlik for the post:
Süleyman
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 01:39
Marinka: 21 Feb 2023, 11:46 Yeni bir partnerle ilk seks her zaman heyecan vericidir.
Hiç de gerekli değil. Bir meyhaneden alınan bir kızı evinize götürdüğünüzde, ikisi de oraya gelse, akşamın böyle bir finali hariç, neden strese giresiniz ki))
Eh, birbirinize alışmak farklı, öyle o kadar uzun sürmez, kendiliğinden olur, birçok faktör vardır. Yakın zamanda oldukça genç bir insanı ziyaret ettim ve bunu hissetme süreci başlı başına büyüleyiciydi. Yeni hislere şaşırdığımda izlemesi eğlenceliydi :zeki: Ve yukarıda anlattığım gibi biriyle uyum sağlamanıza hiç gerek yok. :ireful1:

8 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Eğer bir adam arkasını dönerse bu seninle ilgili değildir. Üzülmeyin veya karmaşık olmayın. Bunlar manipülatörler.
Psikoterapötik kadın dayanışması. :oops: Bazen bu hâlâ içlerindedir.
İnsanlar bir randevunun seksle biteceğini biliyorsa bu durum değişmez hiç heyecan olmadığı anlamına gelir. Bu partnerle ilk seksi kastediyorum.
Öncelikle kendim ve görünüşüm hakkında pek çok şüpheye kapılıyorum. Yeni partneriniz üzerinde nasıl bir izlenim bırakacaksınız? İkinci olarak, bir erkeğin cinsel tercihlerinin tamamen göz ardı edilmesi sinir bozucudur. Tahmin etmek imkansız. Bir kişinin görünümü, mesleği ve tavrı hiçbir şekilde tercihleriyle bağlantılı değildir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Fargal94
Lancelot
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 42
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Lancelot »

Uzun zamandır peşinde olduğum hayallerimin kızıyla da aynı deneyimi yaşadım. Süreç geldi, sadece “Seni paket lastiği olmadan içeri almam” dedi. Ön sevişme başladı - sıfır tepki, seks sessizce başladı, 2-3 pozisyon denedi ve tek bir inleme bile olmadı. Çıldırdım, eşyalarımı topladım ve sessizce ayrıldım
dişli
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by dişli »

Devam edeceğim. Bir kere içine girince bitirmelisin
Allah 1974
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 263
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Allah 1974 »

Bir kadın neden domuz gibi ciyaklamalı, inlemeli ve hırıltılı nefes almalı? Sonuçta, duygular tamamen farklı şekillerde ifade ediliyor ve tüm bu teatrallik değil ve bu performansa inanmanız garip.
These users thanked the author Allah 1974 for the post (total 2):
Yün, dişli
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 25 Feb 2023, 10:16 hiçbir şekilde heyecan olmadığı anlamına gelmez
Zorunlu olduğu anlamına da gelmez)) Belki birileri bir süre sonra bile hâlâ bakire kompleksine sahiptir. bir düzine adam, ama bu hiç karakteristik değil.
Marinka: 25 Feb 2023, 10:16 Cinsel tercihler konusunda tamamen bilgisizlik sinir bozucu

Her şeyin kendine has bir çekiciliği var, bilgi de büyüleyici :wink: Çok heyecanlı anlar yaşanıyor.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 19:07
Marinka: 25 Feb 2023, 10:16 hiç heyecan olmadığı anlamına gelmez
Zorunlu olduğu anlamına da gelmez)) Belki birisinin hâlâ bakiresi vardır bir düzine erkekten sonra bile karmaşık, ama bu alışılmadık bir durum.
Marinka: 25 Feb 2023, 10:16 Cinsel tercihler konusunda tamamen bilgisizlik sinir bozucu

Her şeyin kendine has bir çekiciliği var, bilgi de büyüleyici :wink: Çok heyecan verici anlar yaşanıyor.
Bu bakir bir kompleks değil, normal bir insan tepkisi. Eğer bana hiçbir şey için endişelenmediğini söylersen sana inanmam.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Kadının soğuk olmasından kim sorumlu, arkadaşlar. Nasıl olduğunu bilmiyorsunuz, bu yüzden geyşalar, fahişeler, hetaeralar vardı. Zahmet etmeyin, bize nasıl yaklaşacağınızı bilmiyorsunuz.

3 dakika 26 saniye sonra gönderildi:
Ve sonra kartallar!! Pussy ayağa kalktı; kahramanlar. Kendini ifade etmeyeceğine söz vermiştin, sözümü tutuyorum. Ben saklıyorum ama küçükler tutmuyor ve bizden, gerçek kadınlardan ve kızlardan şikayet ediyorlar.
Biz, ne olursa olsun, Ruslara layık milletin, savaşçıların ve kahramanların gen havuzunu yaratıyoruz. millet.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 25 Feb 2023, 19:13 Bu bakir bir kompleks değil, normal bir insan tepkisidir. Bana hiçbir şey için endişelenmediğini söylersen sana inanmam.
Bu konuda değil ve çok az kadın ilk kez yeni bir şeyle karmaşık hale gelir. ortak. Çok az çeşitliliği veya karakteri vardı. Ve bazen bu sadece sahte bir utançtır, ancak o zaman bu kadar mütevazı bir insan sizi mizacıyla şaşırtabilir))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 19:49
Marinka: 25 Feb 2023, 19:13 Bu bakir bir kompleks değil, normal bir insan tepkisidir. Bana hiçbir şey için endişelenmediğini söylersen sana inanmam.
Bu konuda değil ve çok az kadın ilk kez yeni bir şeyle karmaşık hale gelir. ortak. Çok az çeşitliliği veya karakteri vardı. Ve bazen bu sadece sahte bir utançtır, ancak bu kadar utangaç bir insan mizacıyla sizi şaşırtabilir))
Komplekslere sahip olmak ve endişelenmek iki farklı şeydir.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146

Unread post by Veronika »

Genel olarak Marinka akıllıdır, beni her zaman yanlış yere ama doğru yere götürür
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 25 Feb 2023, 20:03 Komplekslere sahip olmak ve endişelenmek iki farklı şeydir.
Mesele bu değil. Her zaman değil ve herkes heyecanlanmıyor, bu büyük bir abartı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 21:04
Marinka: 25 Feb 2023, 20:03 Komplekslere sahip olmak ve endişelenmek iki farklı şeydir.
Konu bu değil. Eh, her zaman heyecanlanmaz ve herkes heyecanlanmaz, bu büyük bir abartıdır.
Benim için, birlikte olduğum tüm arkadaşlarım ve kız tanıdıklarım Bu soruyu daha önce de tartışmıştık, heyecan var. Kesin sayıyı söylemeyeceğim ama birkaç yüz kadın var. Peki sonuçlarınızı neye dayanarak çıkardınız? Paylaşmak.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Alla1974: 25 Feb 2023, 10:50 Bir kadın neden bağırsın... Duygular tamamen farklı şekillerde ifade ediliyor ve tüm bu teatrallik değil ve bu performansa inanmanız çok tuhaf.
n nTamamen saçmalık, kendinize dayanarak genelleme yapmayın. Belki vicdanlı bir fahişe ücret karşılığında çalışırken bir performans sergileyecektir, ancak düzenli bir partnerle onun numara yapıp yapmadığını anlamak zor değildir. İyi oyunculardan daha çok gürültülü olanlar var))
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 8 months
Orientation: biseksüel

Unread post by alex503311 »

Farklı. Evli bir kadını becerdim, anlamadım ve sonra yazdı ama hoşuma gitti ama hatırlamıyorum ama 4 memesi vardı, geniş kalçaları vardı, normal iletişim kurabiliyorsun ve onu tekrar davet etti, kabaca sikti 5 yıl boyunca sevgili oldular ve sonra o inledi, ben onunla bitirdim, bazen boşaldım ve o da bayıldı.

Bir diğeri inlemedi ama umursamadı o alıyor, ben onu sikmek istedim ve onlar da normal bir şekilde iletişim kurdular, tamam, seks istedim ve eleştirmedim.

Bir kızla onu aldı ve ayrıca inleme yok, hayır çığlık atıyor ama güzel sohbet ediyor gibiler, onu aradı ve 2-3. buluşmadan itibaren kaba bir şekilde inlemeye başladı, biz de 4 yıldır çıkıyorduk.

Başka biriyle çıkmadı’ seksten gelmiyor, ama tamam, prensipte figürü normal ve sikilmeyi sorun etmiyor.

Bir kızla sadece seks mastürbasyonundan geldi, ama bir şekilde onun evinde, evde annem ve biz hiçbir şey yapmadık ve burada adet görüyor, o istedi,
Önemli değil, beni tahrik etti ve o da istiyor.
/>
Benim için klinikte, eğer bir kadın veya kız yatakta harika olsa bile vermiyorsa, bekleyip deneyeceğim, değilse güle güle
güle güle, yani pasif, anlayacağım ve onu alacağım ve istemeyen, o zaman ona eziyet etmenin bir anlamı yok, elinle daha kolay.
sikikamerlik
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Marinka: 25 Feb 2023, 21:09 Sonuçlarınızı neye dayanarak çıkardınız?
Elbette deneyimlere dayanarak. Burada ilişkinin formatı da etkilenir, eğer bağlayıcı olmayan bir ilişki ise her şey daha basittir.

19 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Vero-nika: 25 Feb 2023, 19:44 Kadının soğuk olmasının sorumlusu kim arkadaşlar, arkadaşlar...Boş vermeyin, biz yapmayız’ Bize nasıl davranacaklarını bilmiyorlar... ve bizden, gerçek kadınlardan ve kızlardan şikayet ediyorlar.
Bu bencil günlük "gerçek" mi?? Elbette o da, herhangi bir hayal gücü ve nekrofiliden sapma olmaksızın kendine uygun bir sevgili bulacaktır. :twisted: Ama bu kesinlikle onun sorunu, "beceriksiz" erkeklerin değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

FUCKYAMATERITY: 25 Feb 2023, 22:11 bağlayıcı olmayan bir ilişki
Peki, eğer bir erkeği yalnızca seks için bir defalığına baştan çıkarırsam, o zaman muhtemelen haklısındır. Endişelendiğim tek şey adamın ereksiyon halinde olması ve boyutunun az ya da çok olması, sürpriz yok.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Güzel »

Marinka: 24 Feb 2023, 15:18
Bilmiyorum, hayal etmek bile zor çünkü böyle bir şey hiç olmadı)
Benim ve ortaklarım için her zaman iyi oldu)
Bu ancak bunun iki nedeni var
1 adam hiçbir şey yapamıyor + o küçük bir korkak. Ve bunun kızla hiçbir ilgisi yok
2 kız duyarsız bir kütük ve endişelenecek bir şeyi yok)
Gerçi bunu gerçek hayatta hiç kimseden duymadım. Görünüşe göre bu çok nadir)
Aslında erkekler de kütük olabilir. Seksin keyifli olması için mizaç ve tercihlerin mükemmel bir eşleşmeye ihtiyacı vardır; bu muhtemelen çok nadir görülen bir durumdur. Veya birbirinizle daha fazla konuşun. Arzularınızı paylaşın ve bir mucize aramayın. Ve eğer bakarsanız, o zaman birlikte.
Bir adamın üzerine oturup dinlenmek veya uzanmak için bir kütüğe ihtiyacı varsa veya bir kütük giderse bir çeşit deliğe, yapay penis gibi kullan, faydalı olacaktır))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 00:03
Marinka: 24 Feb 2023, 15:18
Fernando: 24 Feb 2023, 15:09 Bilmiyorum, hayal etmek bile zor çünkü böyle bir şey hiç olmadı)
Benim ve ortaklarım için her zaman iyi oldu)
Bunun yalnızca iki nedeni olabilir
1 adam hiçbir şey yapamaz + o küçük bir korkaktır. Ve bunun kızla hiçbir ilgisi yok
2 kız duyarsız bir kütük ve endişelenecek bir şeyi yok)
Gerçi bunu gerçek hayatta hiç kimseden duymadım. Görünüşe göre bu çok nadir)
Aslında erkekler de kütük olabilir. Seksin keyifli olması için mizaç ve tercihlerin mükemmel bir eşleşmeye ihtiyacı vardır; bu muhtemelen çok nadir görülen bir durumdur. Veya birbirinizle daha fazla konuşun. Arzularınızı paylaşın ve bir mucize aramayın. Ve eğer bakarsanız, o zaman birlikte.
Bir adamın üzerine oturup dinlenmek veya uzanmak için bir kütüğe ihtiyacı varsa veya bir kütük giderse bir çeşit deliğe sok, yapay penis gibi kullan işe yarayacaktır))
)))) Evet, onları vibratör gibi kullanmalısın )
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:02
Marinka: 24 Feb 2023, 15:18 Aslında erkekler de kütük olabilir. Seksin keyifli olması için mizaç ve tercihlerin mükemmel bir eşleşmeye ihtiyacı vardır; bu muhtemelen çok nadir görülen bir durumdur. Veya birbirinizle daha fazla konuşun. Arzularınızı paylaşın ve bir mucize aramayın. Ve eğer bakarsanız, o zaman birlikte.
Bir adamın üzerine oturup dinlenmek veya uzanmak için bir kütüğe ihtiyacı varsa veya bir kütük giderse bir çeşit deliğe sok, yapay penis gibi kullan, faydalı olur))
)))) Evet, bunları şöyle kullanmalısın vibratörler)
Acaba penisi sertleşmiş bir erkek oyuncak bebek icat ettiler mi acaba? Sex shop’u takip etmiyorum. Ancak böyle bir bebeğe büyük talep olacağını düşünüyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 10:10
Marinka: 26 Feb 2023, 10:02
Byutiful: 26 Feb 2023, 00:03 Eğer bir erkeğin üzerine oturup dinlenmek veya uzanmak için bir kütüğe ihtiyacı varsa veya kütük bir deliğe giriyorsa, onu yapay penis olarak kullanın, işinize yarayacaktır))
)))) Evet, onları vibratör gibi kullanmalısın)
Penisi hala ayakta olan bir erkek bebek yapmamış olmaları ilginç değil mi? Sex shop’u takip etmiyorum. Ama böyle bir bebeğe büyük bir talep olacağını düşünüyorum.
))) Ahaha. Neden bütün bir bebeğe ihtiyacın var, bir fallus yeterli)
Fargal94
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:15
Byutiful: 26 Feb 2023, 10:10
Marinka: 26 Feb 2023, 10:02 )))) Evet, vibratör gibi şeyler kullanmalısınız)
ilginç onlar Henüz penisi erekte olan bir oyuncak bebek bulamadın mı? Sex shop’u takip etmiyorum. Ama böyle bir bebeğe büyük bir talep olacağını düşünüyorum.
))) Ahaha. Neden bütün bir bebeğe ihtiyacınız var, bir penis yeter)
Kızlar erkekler için oyuncak bebek yaptı ama kızlar bundan mahrum kaldı. Kızlar çocukken oyuncak bebekleri severler. Ve yetişkin kızlar için, topları ve penisi olan yetişkin bir bebeğe ve farklı erkek aktörlerin ve porno yıldızlarının oyuncak bebeklerine ihtiyaçları var. Doğru, fiyat yüksek olacak ama en azından türleri farklı.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 10:20
Marinka: 26 Feb 2023, 10:15
Byutiful: 26 Feb 2023, 10:10 ilginç, henüz ereksiyon halindeki penisi olan bir erkek oyuncak bebek icat etmediler mi? Sex shop’u takip etmiyorum. Ama böyle bir bebeğe büyük bir talep olacağını düşünüyorum.
))) Ahaha. Neden bütün bir bebeğe ihtiyacınız var, bir penis yeter)
Kızlar erkekler için oyuncak bebek yaptı ama kızlar bundan mahrum kaldı. Kızlar çocukken oyuncak bebekleri severler. Ve yetişkin kızlar için, topları ve penisi olan yetişkin bir bebeğe ve farklı erkek aktörlerin ve porno yıldızlarının oyuncak bebeklerine ihtiyaçları var. Doğru, fiyatı yüksek olacak ama en azından türleri farklı.
Sadece evde yer kaplayacak ve temizliğe engel olacak) )) Eğer tam bir erkek istiyorsanız, kulübe veya bara gidin)))
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:24
Marinka: 26 Feb 2023, 10:15 ))) Ahah. Neden bütün bir bebeğe ihtiyacınız var, bir penis yeter)
Kızlar erkekler için oyuncak bebek yaptı ama kızlar bundan mahrum kaldı. Kızlar çocukken oyuncak bebekleri severler. Ve yetişkin kızlar için, topları ve penisi olan yetişkin bir bebeğe ve farklı erkek aktörlerin ve porno yıldızlarının oyuncak bebeklerine ihtiyaçları var. Doğru, fiyatı yüksek olacak ama en azından türleri farklı.
Sadece evde yer kaplayacak ve temizliğe engel olacak) )) Eğer tam bir erkek istiyorsanız, kulübe veya bara gidin)))
ava gitmek gibi mi?)) ve onu bir orkanın üzerinde eve getirin . Kısacası delikli bir adamı ele alın.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 10:29
Marinka: 26 Feb 2023, 10:24
Byutiful: 26 Feb 2023, 10:20 Kızlar erkekler için oyuncak bebek yaptı ama kızlar mahrum kaldı. Kızlar çocukken oyuncak bebekleri severler. Ve yetişkin kızlar için, topları ve penisi olan yetişkin bir bebeğe ve farklı erkek aktörlerin ve porno yıldızlarının oyuncak bebeklerine ihtiyaçları var. Doğru, fiyatı yüksek olacak ama en azından türleri farklı.
ava gitmek gibi mi?)) ve onu bir orkanın üzerinde eve getirin . Kısacası delikli bir adamı alın.
Hayır, onları eve getirmiyorum. Ya onlara, ya otele ya da tam oraya, tuvalete. Varsa, akşam boyunca birkaç tane deneyebilirsiniz))) Ruh halinize bağlıdır)
Fargal94
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:43
Marinka: 26 Feb 2023, 10:24 Sadece evde yer kaplar ve temizliği engeller))) Tam bir erkek istiyorsanız, bir kulübe veya bara gidin)))
ava gitmek ve onu bir orkanla eve getirmek gibi mi?) Kısacası delikli bir adamı alın.
Hayır, onları eve getirmiyorum. Ya onlara, ya otele ya da tam oraya, tuvalete. Eğer oradaysa, akşam boyunca birkaç tane deneyebilirsiniz))) Bu ruh halinize bağlıdır)
yani tuvalette tuvalette yemek isteyen bir kuyruk olabilir ?))
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 26 Feb 2023, 10:46
Marinka: 26 Feb 2023, 10:43
Byutiful: 26 Feb 2023, 10:29 ava gitmek ve onu bir orkanın üzerinde eve getirmek gibi mi?) Kısacası delikli bir adamı alın.
Hayır, onları eve getirmiyorum. Ya onlara, ya otele ya da tam oraya, tuvalete. Eğer oradaysa, akşam boyunca birkaç tane deneyebilirsiniz))) Bu ruh halinize bağlıdır)
Belki))) Ah, bir oyuncak bebek hakkında yazıyorsun. Yaşayan insanlardan oluşan bir kuyruk varsa neden bir bebeğe ihtiyacınız var???)))
Fargal94
Güzel
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Güzel »

Marinka: 26 Feb 2023, 10:49
Marinka: 26 Feb 2023, 10:43 Hayır, onları eve getirmiyorum. Ya onlara, ya otele ya da tam oraya, tuvalete. Eğer oradaysa, akşam boyunca birkaç tane deneyebilirsiniz))) Bu ruh halinize bağlıdır)
Belki))) Ah, bir oyuncak bebek hakkında yazıyorsun. Yaşayan insanlardan oluşan bir kuyruk varsa neden bir bebeğe ihtiyacın olsun ki???)))
Bir kızın sahip olmadığı bir erkek kuyruğu varsa katılıyorum bir bebeğe ihtiyacım yok)
These users thanked the author Güzel for the post:
Fargal94
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Peru’da »

Elbette pek hoş değil ama sonuna kadar halledeceğim
Sorunun ne olduğunu soracağım ve o bana söylerse düzeltmeye çalışacağım
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”