Zihinsel kusurludur, tartışmaya değmez.
Açık ilişki
-
sikikamerlik
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1211
- Registered for: 3 years 4 months
Cevap: Açık ilişki
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Tavşan, Fargal94
-
Tavşan
- Sürtünmeler

- Total posts: 453
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
sikikamerlik
- En güçlü orgazm!

-
sikikamerlik
- En güçlü orgazm!

-
sikikamerlik
- En güçlü orgazm!

Ama arkadaşların evlenmeden önce bir anlaşması vardı ama sadece resmi olarak birbirleriyle evlenmediler. Birer birer ve hepsi bu.
Bazılarının başına geldi. Özgürlük konusunda doğrudan anlaşamadık, sadece birbirimizi hiçbir şekilde kısıtlamadan tanıştık. Bütün kızlar bundan faydalanmadı ama ben bu fırsatı kaçırmadım. Her nasılsa aynı anda üç Lena vardı, onları karıştıramazsınızScromnaja: 14 Feb 2023, 09:16 açık bir ilişkiyi nasıl hayal edersiniz... benzer bir deneyim yaşadınız mı?
Ama arkadaşların evlenmeden önce bir anlaşması vardı ama sadece resmi olarak birbirleriyle evlenmediler. Birer birer ve hepsi bu.
- These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
- Tavşan, Skromnaga
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
AuthorSkromnaga
- Penetrasyon

- Total posts: 224
- Registered for: 2 years 10 months
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Evet, benim senin hakkında bildiğim gibi sen de benim hakkımda her şeyi biliyorsun. Elbette hepsi değil, hepsinden uzak ama birbirimiz hakkında oldukça iyi biçimlendirilmiş bir fikir sahibi olmaya yetecek kadar.niqk: 15 Feb 2023, 18:29 Scromnaja, karmaşık karakter - zor hayat ! Gerçi... bazen ilginç. Peki ya sen?
2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
) )) favori pozlar ve hatta birden fazla.Avi: 15 Feb 2023, 15:47 Scromnaja , evet, kesinlikle basit)))) forumda [url=viewtopic.php? t=1502]favori pozlar ilk konuda 28 mesaj var, ikincisinde 102 mesaj var))) favori pozları Svetika125, Gökyüzü avucunuzun içinde )) ama cevabınız bulunamadı)) söyle bana)))
-
aryamari
- Orgazm!

- Total posts: 829
- Registered for: 2 years 8 months
Evli olduğum için hayır böyle bir ilişki istemezdim. Bunu yapamadım.
- These users thanked the author aryamari for the post (total 4):
- Skromnaga, Zorba Carrie, Sibiryak89, Alexsss
-
olfar
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 51
- Registered for: 2 years 6 months
Bir zamanlar şartlı olarak açık bir ilişkim vardı. Sevgi ve iyi seks vardı. Buna paralel olarak, ayrıca sanal ilişkiler uyguladım - Muhataplara dokunamadığınız zaman, gerçek hayattaki duyumlar ile sanal iletişim arasındaki zıtlığı beğendim. Zaman zaman başka bir arkadaşımla buluşurdum. Eşim de eski sevgilisini görmeye gitti ya da ev arkadaşıyla eğlendi (iki kişilik bir daire kiraladılar).
- These users thanked the author olfar for the post:
- Zorba Carrie
-
Benimle
- ön sevişme

- Total posts: 123
Bu eşimin ve benim başımıza gelemez. İkimiz de sahibiyiz.
- These users thanked the author Benimle for the post (total 2):
- Sibiryak89, Alexsss
-
Lisa24
- Orgazm!

- Total posts: 894
seks açısından açık bir ilişki mi? birlikte yaşıyoruz ama ayrı ayrı da seks yapabiliriz?
hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama partnerimin sevmesini tercih ederim. ben değil, Natasha Sveta Katya ve ayrıca iki kez Lena.
Şu an oldukları kişiden memnunum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi iyi tanıyoruz ve etmemeye çalışıyoruz üzülmek)
hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama partnerimin sevmesini tercih ederim. ben değil, Natasha Sveta Katya ve ayrıca iki kez Lena.
Şu an oldukları kişiden memnunum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi iyi tanıyoruz ve etmemeye çalışıyoruz üzülmek)
- These users thanked the author Lisa24 for the post (total 4):
- Ahah, Sibiryak89, Yeşil, Alexsss
-
Nikk
- Nirvana’dayım

MCH ile grup sekse karşı tavrınız nedir? Böyle bir zorluk yok...Lisa24: 25 Jun 2023, 18:47[quote=Lisa24 post_id=218949 time=1687708062 user_id=19112] Hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama tercih ederim. partnerimin beni sevdiğini ve Natasha Sveta Katya’yı ve iki kez Lena’yı sevdiğini.
Şu an oldukları kişiyle mutluyum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi tanıyoruz peki, üzülmemeye çalışın)
-
Liyakat
- Sürtünmeler

- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 9 months
Bu yüzden evli sevgilisinden ayrılmış. Ben sadece onu! En azından evli. Ve kenara bir adım bile atmayacağım. Onu gönderdim. Yazık tabii ki, buna alışkınım. Lake, narin.
-
Lisa24
- Orgazm!

Yok onu başka bir kadınla paylaşmak istemiyorum gerçi o mümkün olsa da umurumda değilve yatakta fazladan bir erkeğe ihtiyacım yok.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Lisa24
- Orgazm!

bunun tam olarak neyle ilgili olduğunu bilmiyor ama tüm saçmalıklardan ve ucubelerden hoşlandığımı biliyor)) Zor bir işim var ve bu benim kaçış yolum.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Lisa24
- Orgazm!

-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1970
Her şeyi bilmiyor olabilirsiniz...Lisa24: 25 Jun 2023, 19:31Yok onu başka bir kadınla paylaşmak istemiyorum gerçi o mümkün olsa da umurumda değil ve yatakta fazladan bir erkeğe ihtiyacım yok.MCH ile grup sekse karşı tavrınız nedir? Böyle bir zorluk yok...
-
Natali91
- Flört etmek

- Total posts: 45
Kocamla yaşadığımda açık bir ilişkim yoktu. Bir yerlerde mi gizleniyordu, sonra bana mı? Mümkün değil. Bu yüzden boşandılar. Bunun artık bir önemi yok.
- These users thanked the author Natali91 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Alexsss
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Lisa24, nasıl eğlenilir? Evet, örneğin çeşitli nimetlere ve diğer saçmalıklara gülün
bunlardan burada bolca var...
bunlardan burada bolca var...
-
Lisa24
- Orgazm!

1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
muhtemelen, o zaman onun benim bilmememe yetecek kadar beyne sahip olmasına sevindim. biliyorum.
1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
eğlence) ama bir seçenek olaraknLisa24, nasıl eğlenilir? Evet, örneğin çeşitli iyi ve diğer saçmalıklara gülün
ki burada bolca var...
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

-
Lisa24
- Orgazm!

-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

Nasıl desek, örneğin, yakın zamanda bir fahişenin günlüğünü okudum, müşterisi ona bilge kadın adını vermişti) ))
-
Lisa24
- Orgazm!

bir fahişe gibi hissetmeyi mi teklif ediyorsun? Neyi ima ediyorsun?Serg_A: 25 Jun 2023, 20:52 Nasıl desek, örneğin geçenlerde bir fahişenin günlüğünü okudum, müşterisi ona bilge kadın diyor)))
-
Serg_A
- En güçlü orgazm!

-
Nikk
- Nirvana’dayım

Lisa24, eğer mizah anlayışın varsa, bu oldukça eğlenceli ve pipolu bir Eskimo büyükanne için...
-
Tpoo
- Orgazm!

- Total posts: 602
- Registered for: 4 years 5 months
Eşim ve ben denemeyi severiz. Özellikle iş seyahatlerinde. Bir Asya sanatoryuma gitmek istiyoruz. Orada kesinlikle sihirli bir lanet var. Orada bir tanıdık bir şekilde bekaretini erkek arkadaşının gözü önünde kaybetmiş. Adam zamanını boşa harcıyordu - kız ve erkeklerle birlikteydi. Seks sadece prezervatifle yapılır. Onlar olmadan orgazm mümkündü.
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi: n
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi: n
Eşim ve benim bu tür bir ilişkimiz var. Engeller olmadan. Deneylerimizi paylaşalım. Ancak yandan seks sadece prezervatifle olur. Sadece transeksüel bir arkadaşım varken onsuz. O sadece benimle. Karısı, yaraklı ve küçük göğüslü kadınlar tarafından tahrik ediliyor.Arkadaşlar, açık ilişkiler ile sevgilileri karıştırmayın! Sahipler prensip olarak açık ilişkiler kuramazlar. Açık bir ilişki, iki kişi arasında büyük bir sempati (hatta belki aşk), ancak istedikleri kişiyle seks yapma konusunda karşılıklı izindir. Yani bu durumda seks aldatma değildir. Aldatmak, açık ilişki içinde olduğunuz kişiye değil, başka bir kişiye duygusal olarak bağlanmak demektir
-
Truwor
- Orgazm!

- Total posts: 748
Bu oldukça zor bir soru. Eşimin açık ilişkiler kurmasına bir nevi izin veriyorum, ancak bunu yalnızca bana göre buna layık olan, hem eşim hem de benim için çekici ve hoş olan erkeklerle yapıyorum. Ancak yine de kıskançlık, öfke, bazen heyecanla karışık umutsuzluk ve güçsüzlük bilinci heyecanlandırır. Eşim de.
-
Sibiryak89
- Nirvana’dayım

- Total posts: 4644
- Registered for: 5 years
4 yıl boyunca bekar kaldığımda, özgür olmayan ve özgür bayanlarla o kadar çok açık ilişki vardı ki artık sadece bir ilişki istiyorum, her ne kadar sola dönmesem de
-
ekonomi
- Oral stimülasyon

- Total posts: 192
- Registered for: 3 years 1 month
52 saniye sonra gönderildi:
... Bu geçici dostum!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! :evet:elrotik: Artık böyle bir ilişkim var. Bir kız arkadaşım var. Kimsenin kimseye bir borcu yok. Sadece seks :ayyy:
-
Bir miyav
- Orgazm!

- Total posts: 748
- Registered for: 2 years 4 months
Scromnaja, merhaba canım.
quote=Scromnaja post_id=168934 time=1676355392 user_id=15251]
İlişkinizin açık olmasını ister misiniz? Eğer öyleyse, kişisel olarak açık bir ilişkiyi nasıl hayal ediyorsunuz veya ilişkinizde nelerin olmasını istediğinizi ve nelerin olmayacağını açıklamak daha mı iyi olur? Peki ve en önemlisi, benzer bir deneyim yaşadınız mı?
[/quote]
Hayır. Bu her şeye aykırı... HERŞEY,,, Geriye kalan her şey doğamızın bir sapkınlığıdır...
quote=Scromnaja post_id=168934 time=1676355392 user_id=15251]
İlişkinizin açık olmasını ister misiniz? Eğer öyleyse, kişisel olarak açık bir ilişkiyi nasıl hayal ediyorsunuz veya ilişkinizde nelerin olmasını istediğinizi ve nelerin olmayacağını açıklamak daha mı iyi olur? Peki ve en önemlisi, benzer bir deneyim yaşadınız mı?
[/quote]
Hayır. Bu her şeye aykırı... HERŞEY,,, Geriye kalan her şey doğamızın bir sapkınlığıdır...
-
Yağmurcu
- Orgazm!

- Total posts: 686
- Registered for: 2 years 5 months
Sorun her zaman aynı - eğer biseksüellik yoksa, her cinsiyet kendi yolunda açık bir ilişki hayal ediyor - kızlar bir Panama şapkasındaki yüz pisliktir ve bazı nedenlerden dolayı erkekler onların en iyi Arap şeyhleri olmadıklarını düşünüyor ve harem çekecek. Ancak direnmiyorlar çünkü kadınlar için seks, bir ilişki olsa bile bileşenlerin yalnızca bir tanesi. zorunluluk yok
-
Mekanik
- Oral stimülasyon

- Total posts: 159
İlk evliliğim "tamamen" kelimesinden dolayı başarısız oldu. Kız ve ben neredeyse iki yıl boyunca yürüdük/konuştuk/sikiştik ama ciddi bir şey olmadı. Ayrılmaya karar verdim, öyle olmadı, göndermek zorunda kaldım. Ve sonra eğlenceli: bir ay sonra hamileyim! Ops... Bu konu hakkında pek bir şey bilmiyordum ama... ve daha fazla kürtaj ilacı (yasal) satın aldım. ona verdi. Bir ay daha geçiyor, geliyor, el değmemiş paketi veriyor, “Yapamadım”. Bunun onun için çok şey ifade ettiğini düşünüyorum, belki yanılıyorumdur? Sonuç: Kayıt ofisine gidiyoruz ve bir düğün planlıyoruz. Sonra düğünden önce bile regl oldu, ben: bu nedir? ((Hamile olmadığını öğrendim, sadece aldattı)) Bana beyin fırtınası yaptırdı, böyle olur, tekrar yaparız... Bütün bunlara kandım çünkü... Benimle gerçekten evlenmek istiyorsa belki her şeyin yoluna gireceğine karar verdim!? Öyle olmadığı ortaya çıktı. Sonra 2 yıl bilinmeyen hayat ve boşanma. Hemen söyleyeyim, seks yüzünden değildi, burada her şey yolundaydı! Ama gerisi... Sonra asker, iş, şimdi askerlik ve kalıcı bir kadın, onunla birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
-
Saç gömlek
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1066
Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
Az önce burada yazdınız. Bu yüzden soruyorum.
Yani onunla açık bir ilişkiniz var?
Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Mekanik
-
Mekanik
- Oral stimülasyon

Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım...
Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi?Vasyanitsa: 09 Sep 2023, 03:11 Yani onunla açık bir ilişkiniz var?
Konuyu neyle ilgili gördünüz? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım...
-
Alexsss
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1283
Kıskandım, ya benim olsun ya da elveda, yapamadım, aklımdan bile geçmedi.
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
neredeyse hayatımMechanic: 09 Sep 2023, 03:40Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi?
-
Mekanik
- Oral stimülasyon

Pasaportunuza göre evli olmasanız da artık özgür değilsiniz. Üzgünüm, yeterince yazmadım.
Ben de kıskanç bir insanım, umursamıyorsun, tüm gönderilerimi gördüm. Ama “yaka”yı takmadım ve takmayacağım. Önemli olan yalan söylememek!Kıskanç biriyim, ya benim olsun ya da elveda, yapamadım, aklımdan bile geçmedi.
-
Alexsss
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1283
Mekanik, Sorun yakayla ilgili değil, genellikle gerektirirler resmi bir belge. İkincisi, benim fikrim, eğer bir eş değilse, o zaman birlikte yaşayan bir kişidir ve ben bu kelimeyi sevmiyorum. Sadakat, bu kutsal şeye saygı duyuyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
Mobile version