Mart: ↑15 Apr 2024, 15:09
Herhangi bir "kural" duymadım. "Aldatılan", anladığım kadarıyla karısının bir kenarda "eğlencesine" izin veren bir adam. Ya da en azından umursamıyor.
Tamamen katılıyorum. Tanıdığım bir ailem var, kızı yardımcı olarak kullanıyorum, erkek arkadaşı onu tanıyor. Erkek arkadaşımla yaşamaya başlamadan önce de bu şekilde kullanıyordum. Yaşamaya başladı - artık "bunu" hiçbir şey yapmayacağını, bir ailesi olduğunu söyledi. Kesinlikle sorun değil, insan kendi hayatını kurarsa ne mutlu bana. Birkaç ay sonra bir telefon alacağım - her şeyi yeniden yapacağım, daireye borcum var, buzdolabı boş, kedi aç, Sasha da aynı fikirde. Buradaki durum iki yönlü, ben kıza karşı değilim ama boş bir buzdolabının erkekle ilişkilerini ve onun rızasını etkilemesi fikrine karşıyım. Gençler her şeyi anlamayabilir. Onları ziyarete gelip ikisiyle ayrı ayrı konuşmayı kabul ettim.
Adamla konuştum. Çalışmıyor, ara sıra tuhaf işler. Kalıcı bir iş bulamıyor, pasaportunu kaybetmiş ve geri kazanılacak parası da yok. Alena’nın kendisinden önce ne yaptığını biliyor, sinirlendi, tüm oyuncakları, şort gibi külotlardan daha açık olan tüm iç çamaşırlarını attı. Artık Alena’nın bunu tekrar yapacağını kabul ediyor, hiçbir sorusu, talebi veya şikayeti yok.
Onunla konuştum. Sordum, ders çalışacağına emin misin? Belki de Sasha’nın pasaportunu yenilemek ve iş bulmasına izin vermek için para vermeliyiz? Ona ve onun iş bulmasına yardım edin ve bu süre zarfında kediye pirinç ve yiyecek mi alın? Bana pasaport için para vermeyi, iş bulmama yardım etmeyi ve yiyecek almayı kabul etti. Ve o itaat edecek ve söylediklerimi yapacak.
Ne diyebilirim ki, her şeye kendileri karar verdiler. Adam hiçbir şey yapmak istemiyor ve kız arkadaşını paylaşmaya hazır. Kız da hiçbir şey yapmak istemiyor, üstelik yeniden kendisi olabilmek için nedenler arıyor.
İkisine de bu sohbete bir hafta sonra, tüm testler hazır olduğunda tekrar döneceğimizi (kendisine önceden randevu aldım) ve bugün onu kliniğe götüreceğimi söyledim. Anlaşırsak Alena’yı gerektiğinde ve gerektiği kadar alacağımı, tüm aksesuarların dairelerinde saklanacağını, dairelerinin de kullanılabileceğini açıkladı. Söylenmeyen şey dışında hiçbir soruları veya itirazları yok - neden onlar kabul etti de ben etmedim?
Burayı anlamanız gerekiyor. Bir kıza ihtiyacım var; ama ona ihtiyaç duyduğum için sorun olmayacağım. Bu durumda, saygın MART’ın beyanını doğrulayarak, alfanın aile hayatına hakim olduğu yazarın temasının sapmasına atıfta bulunuyorum. Aile üzerinde bu şekilde hakimiyet kurmaya ihtiyacım yok ama bu aileden yağlı saçlı veya külotunda delik olan bir kıza da ihtiyacım yok. Eğer böyle bir şeyi düzeltmek bana düşerse, düzelteceğim. Bir kez daha açıklığa kavuşturayım; bir bakıma ben dominantım ve konunun yazarının soruyu sorduğu da dominantlık ile ilgili. Ancak MART bu konuda doğru tanımları ve örnekleri verdi.
Birleşik banyoya baktım. Tezgahın üzerinde boş bir 3’ü 1 arada şişe (şampuan, jel, diş macunu), çamaşır makinesinin üzerinde yarı çözünmüş bir pakette bir parça çamaşır sabunu, bir el bezi, üç küçük havlu, küvetin kenarında bir adet Aynı çözünmüş pakette bir parça beyaz sabun, tuvaletin yanında kullanılmış kedi kumu. Ben yokken kimse kızı üç günde bir kuaföre götürmüyordu ve kendisi de buna hazır değildi. Sasha’ya para verdi, aynı binadaki "beş"e gitmesini istedi, ne alacağını yazdı - farklı sertlikte ve renkte dört el bezi, kadınlar ve erkekler için şampuan, duş jeli, özel jel, erkekler için tek kullanımlık tıraş makineleri ve kadınlar. Neden bu şekilde tarif ediyorum? Sadece. Bir kıza ihtiyacım var. Ama yağlı saçları ve koltuk altı kokusu olan bir kıza ihtiyacım yok. Aslında bir kız arkadaşım + erkek arkadaşım var. Bir erkeğin bir kızla aynı temizlik ürünlerini kullanmasını istemiyorum. Eğer biri ya da diğeri bunu kendileri sağlayamıyorsa ve ben de kişisel olarak benim için gereksiz olan bir faktörden kurtulamıyorsam, bu faktörü ihtiyacım olan cihazlarla sağlamalıyım.
Sasha gerekli her şeyi getirdi. Alena’ya kapıyı kapatmamasını, odada soyunmasını ve yıkanmasını söyledim. Kimseyi küçük düşürmek için değil, sadece ikisinin de bu kadar küçük bir şeye nasıl tepki vereceğini görmek için. Her şey yolunda, ikisi de bunu sakince karşıladı.
Bulaşıkları yıkadıktan sonra, ona tabaklardan kıyafetlere kadar dairede ne varsa göstermesini söyledi. Durum iç karartıcı ama konu bu değil. Birlikte yaşadıkları için her ikisinin de bir takım gerekli şeylere sahip olmalarına ihtiyacım var. Bu aileye hükmetme arzusu değil, kızı kontrol altına alma zorunluluğudur.