Evgenii-SPb: ↑30 Jan 2023, 22:49
Konunun kendisi kışkırtıcı ve karşı karşıya getiriyor.
Sadece bu ikisi tartışmıyordu. Bu günlerde birçok kişi zaten yasaklandı. Sabah bir forum üyesiyle konuştum ve öğleden sonra süresiz olarak yasaklandı. Bundan önce ara sıra yazıştığım başka bir forum üyesi bir gün süreyle yasaklanmıştı.
Geçen gün biri bana kişisel mesajla gelip fahişe ve fahişe olduğumu söyledi. Daha sonra forumda bana da aynı şeyi yazdı ama onu hemen sildiler.
Ben de neden herkesin bu kadar agresif olduğunu merak ediyordum? Srach’ın bu konuya gireceğini düşünmemiştim.
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Evgenii-SPb post_id=164727 time=1675108148 user_id= 1630] Konunun kendisi kışkırtıcı ve karşı karşıya getiriyor. [/quote]
Sadece bu ikisi tartışmıyordu. Bu günlerde birçok kişi zaten yasaklandı. Sabah bir forum üyesiyle konuştum ve öğleden sonra süresiz olarak yasaklandı. Bundan önce ara sıra yazıştığım başka bir forum üyesi bir gün süreyle yasaklanmıştı. Geçen gün biri bana kişisel mesajla gelip fahişe ve fahişe olduğumu söyledi. Daha sonra forumda bana da aynı şeyi yazdı ama onu hemen sildiler. Ben de neden herkesin bu kadar agresif olduğunu merak ediyordum? Srach’ın bu konuya gireceğini düşünmemiştim.
Çift 33,
Ve yine de ben Avatarında bacaklarının arasında ne olduğunu anlayamıyor musun?
Bu onu ilk görüşüm değil ve merak ediyorum; Casper orada mı? :soru:
[ref=#804000]Çift 33[/ref], Ve yine de ben Avatarında bacaklarının arasında ne olduğunu anlayamıyor musun? Bu onu ilk görüşüm değil ve merak ediyorum; Casper orada mı? :soru:
niqk: ↑30 Jan 2023, 22:17
Niqk’den mesaj » 52 dakika önce
Ben daha iyisini biliyorum.
Ve piçleri savunmaya gerek yok. Forumu kirletecekler!
Yöneticiler, bu yoldaşı sakinleştirir misiniz?
Forumdaki herkese hakaret ediyor.
Yoksa fark etmediniz mi?
Forumda insanlara "piç" demek artık normal mi?
[quote=niqk post_id=164689 time=1675106248 user_id=218] Niqk’den mesaj » 52 dakika önce
Ben daha iyisini biliyorum. Ve piçleri savunmaya gerek yok. Forumu kirletecekler! [/quote] Yöneticiler, bu yoldaşı sakinleştirir misiniz? Forumdaki herkese hakaret ediyor. Yoksa fark etmediniz mi? Forumda insanlara "piç" demek artık normal mi? :(
Evgenii-SPb: ↑30 Jan 2023, 22:49
Konunun kendisi kışkırtıcı ve karşı karşıya getiriyor.
Sadece bu ikisi tartışmıyordu. Bu günlerde birçok kişi zaten yasaklandı. Sabah bir forum üyesiyle konuştum ve öğleden sonra süresiz olarak yasaklandı. Bundan önce ara sıra yazıştığım başka bir forum üyesi bir gün süreyle yasaklanmıştı.
Geçen gün biri bana kişisel mesajla gelip fahişe ve fahişe olduğumu söyledi. Daha sonra forumda bana da aynı şeyi yazdı ama onu hemen sildiler.
Ben de neden herkesin bu kadar agresif olduğunu merak ediyordum? Konunun bu konuya gireceğini düşünmemiştim.
Yukarıdakilerden, seninle bir şeyi anladım Marina, böyle olmak çok tehlikeli arkadaşlar, bu yasağa giden doğru yoldur! Ah, gülemiyorum!
[quote=Marinka post_id=164736 time=1675109108 user_id=12161] [quote=Evgenii-SPb post_id=164727 time =1675108148 user_id=1630] Konunun kendisi kışkırtıcı ve karşı karşıya getiriyor. [/quote]
Sadece bu ikisi tartışmıyordu. Bu günlerde birçok kişi zaten yasaklandı. Sabah bir forum üyesiyle konuştum ve öğleden sonra süresiz olarak yasaklandı. Bundan önce ara sıra yazıştığım başka bir forum üyesi bir gün süreyle yasaklanmıştı. Geçen gün biri bana kişisel mesajla gelip fahişe ve fahişe olduğumu söyledi. Daha sonra forumda bana da aynı şeyi yazdı ama onu hemen sildiler. Ben de neden herkesin bu kadar agresif olduğunu merak ediyordum? Konunun bu konuya gireceğini düşünmemiştim. [/quote] Yukarıdakilerden, seninle bir şeyi anladım Marina, böyle olmak çok tehlikeli arkadaşlar, bu yasağa giden doğru yoldur! Ah, gülemiyorum! :ROFL: :ROFL: :ROFL:
Marinka, seni anlıyorum.
Muhtemelen moderatörler forumu okumaya başladılar ve sadece "yeni katılımcılarla" forum üyeleri arasına katılmakla kalmadılar ve bu tür İnternet "kahramanlarının" diğer insanlara yönelik saldırgan saldırılarını fark etmediler. Bu arada ilginç insanlar bu tür "holiganlar" yüzünden forumu terk etti. Kaç tane vardı ve böyle "Alex" kaç tane daha olacak - kimse bilmiyor.
These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
[ref=#bf0000]Marinka[/ref], seni anlıyorum. Muhtemelen moderatörler forumu okumaya başladılar ve sadece "yeni katılımcılarla" forum üyeleri arasına katılmakla kalmadılar ve bu tür İnternet "kahramanlarının" diğer insanlara yönelik saldırgan saldırılarını fark etmediler. Bu arada ilginç insanlar bu tür "holiganlar" yüzünden forumu terk etti. Kaç tane vardı ve böyle "Alex" kaç tane daha olacak - kimse bilmiyor.
Marinka: ↑30 Jan 2023, 20:43
Birkaç gün üst üste forumdaki erkekler farklı konularda tartışıyor
Onları yumurtaladığını fark etmeden duramıyorum çok. Dışarıdan bakıldığında çok incelikli. Birini buradan, diğerini şuradan bıçaklayacaksınız... Bir de sonuca bakın, yakalansınlar, yakalanmasınlar. Bu konunun doğal olarak boka batması ve birinin yasaklanması gerekirdi. Ve sen bunu gayet iyi anladın ama ateşe körükle gitmeye karar verdin
Kendi tarzında eğlenin...
These users thanked the author Gudgeon for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=164614 time=1675100593 user_id=12161] Birkaç gün üst üste forumdaki erkekler farklı konularda tartışıyor [/quote] Onları yumurtaladığını fark etmeden duramıyorum çok. Dışarıdan bakıldığında çok incelikli. Birini buradan, diğerini şuradan bıçaklayacaksınız... Bir de sonuca bakın, yakalansınlar, yakalanmasınlar. Bu konunun doğal olarak boka batması ve birinin yasaklanması gerekirdi. Ve sen bunu gayet iyi anladın ama ateşe körükle gitmeye karar verdin :wink: Kendi tarzında eğlenin...
Burası soğuk. Muhtemelen bu kadar agresifler. Kişisel deneyimlerden kaynaklanan başka düşünceler de var. Ama hayranlara saçmalamamak için bu düşünceleri kendime saklayacağım.
Burası soğuk. Muhtemelen bu kadar agresifler. Kişisel deneyimlerden kaynaklanan başka düşünceler de var. Ama hayranlara saçmalamamak için bu düşünceleri kendime saklayacağım.
[quote=Frrr post_id=164738 time=1675109360 user_id=15149] Bu Nick’in kovulması gerekiyor, her yere sıçıyor. [/quote] %100 sana katılıyorum. Genel olarak tam bir pislik.
Marinka: ↑30 Jan 2023, 20:43
Birkaç gün üst üste forumun adamları farklı konularda tartışıyorlar
Fark etmeden duramıyorum sen de onları kışkırtıyorsun. Dışarıdan bakıldığında çok incelikli. Birini buradan, diğerini şuradan bıçaklayacaksınız... Bir de sonuca bakın, yakalansınlar, yakalanmasınlar. Bu konunun doğal olarak boka batması ve birinin yasaklanması gerekirdi. Ve sen bunu gayet iyi anladın ama ateşe körükle gitmeye karar verdin
Kendi tarzında eğlenin...
Bunlar karmaşık, histerik, özgüveni yüksek ve zekası düşük insanlardır. Seyirci için oynamayı seviyorlar. Onları teşvik etmeye gerek yok. Kendileri kavga edecek birini arıyorlar. Ve kendi türlerini kolayca bulurlar.
Erkekler olsaydı bir kadının önünde küfür etmekten utanırlardı, ama bir erkek yerine acınası bir benzerlik varsa, o zaman tabii ki hepsi benim hatam.
Biri yasaklandı, diğerleri acındı ve hiçbir şekilde cezalandırılmadı. Göreceksiniz mücadele devam edecek. En azından herkesi engellesinler. Dün ne için endişelendiğimi bile bilmiyorum. Bugün artık kimseye üzülmüyorum.
[quote=Gudgeon post_id=164764 time=1675114444 user_id=10218] [quote=Marinka post_id=164614 time=1675100593 user_id= 12161] Birkaç gün üst üste forumun adamları farklı konularda tartışıyorlar [/quote] Fark etmeden duramıyorum sen de onları kışkırtıyorsun. Dışarıdan bakıldığında çok incelikli. Birini buradan, diğerini şuradan bıçaklayacaksınız... Bir de sonuca bakın, yakalansınlar, yakalanmasınlar. Bu konunun doğal olarak boka batması ve birinin yasaklanması gerekirdi. Ve sen bunu gayet iyi anladın ama ateşe körükle gitmeye karar verdin :wink: Kendi tarzında eğlenin... [/quote]
Bunlar karmaşık, histerik, özgüveni yüksek ve zekası düşük insanlardır. Seyirci için oynamayı seviyorlar. Onları teşvik etmeye gerek yok. Kendileri kavga edecek birini arıyorlar. Ve kendi türlerini kolayca bulurlar. Erkekler olsaydı bir kadının önünde küfür etmekten utanırlardı, ama bir erkek yerine acınası bir benzerlik varsa, o zaman tabii ki hepsi benim hatam. Biri yasaklandı, diğerleri acındı ve hiçbir şekilde cezalandırılmadı. Göreceksiniz mücadele devam edecek. En azından herkesi engellesinler. Dün ne için endişelendiğimi bile bilmiyorum. Bugün artık kimseye üzülmüyorum.
[quote=Marinka post_id=164817 time=1675146523 user_id=12161]hepsi benim hatam [/quote] Bunu kimse söylemedi ama o kadar da masum değiller ;) [quote=Marinka post_id=164817 time=1675146523 user_id=12161] ngöreceksiniz, kavga devam edecek. [/quote] Bundan şüphem bile yok!
Küfür etmek bir erkeği iyi göstermez ama peki ya erkekler? yani...
Dünya daha agresif hale geldi, bunun en iyi ilacı kesinlikle güzellik, aşk, mizah
Bu konuda güzel bir çalışma var Bernard Werber "Melekler İmparatorluğu! meleklerin silahı aşktır, güzelliktir, mizahtır
Küfür etmek bir erkeği iyi göstermez ama peki ya erkekler? yani...
Dünya daha agresif hale geldi, bunun en iyi ilacı kesinlikle güzellik, aşk, mizah Bu konuda güzel bir çalışma var Bernard Werber "Melekler İmparatorluğu! meleklerin silahı aşktır, güzelliktir, mizahtır :angel:
[quote=Gudgeon post_id=164823 time=1675147292 user_id=10218] [quote=Marinka post_id=164817 time=1675146523 user_id= 12161]hepsi benim hatam [/quote] Bunu kimse söylemedi ama onlar da o kadar masum değiller ;) n[quote=Marinka post_id=164817 time=1675146523 user_id=12161 ] göreceksiniz, mücadele devam edecek. [/quote] Hiç şüphem yok! [/quote]
Yetişkin olmalarına rağmen neden onlara bebek bakıcılığı yapmak zahmetine giresiniz ki? Kişisel olarak artık umurumda değil.
Bir psikologdan (psikolog değil mi?) garip sorular
Dışarıda savaş var, insan hayatının bedeli düştü, milyonlarca insanın hayatı ve ailesi yok oldu
.. ..
İnsanların daha saldırgan hale gelmesi tuhaf mı? =)
These users thanked the author bu dilde for the post:
Bir psikologdan (psikolog değil mi?) garip sorular Dışarıda savaş var, insan hayatının bedeli düştü, milyonlarca insanın hayatı ve ailesi yok oldu .. ..
kulemin: ↑31 Jan 2023, 10:28
Bir psikologdan (psikolog değil mi?) tuhaf sorular
Dışarıda savaş var, insan hayatının bedeli düştü, milyonlarca insanın hayatı ve ailesi yok oldu n....
Psikolog olmadığımı burada defalarca yazdım.
Buradaki savaştan kalanlar, geldiler mi, gidiyorlar mı, yoksa biri mi bıraktı onları? Öyle düşünmüyorum. Özellikle hayatlarında hiçbir şey değişmedi. Doğaları çok kavgacıdır.
[quote=kulemin post_id=164846 time=1675150128 user_id=14106] Bir psikologdan (psikolog değil mi?) tuhaf sorular Dışarıda savaş var, insan hayatının bedeli düştü, milyonlarca insanın hayatı ve ailesi yok oldu n....
İnsanların daha saldırgan hale gelmesi tuhaf mı? =) [/quote]
Psikolog olmadığımı burada defalarca yazdım. Buradaki savaştan kalanlar, geldiler mi, gidiyorlar mı, yoksa biri mi bıraktı onları? Öyle düşünmüyorum. Özellikle hayatlarında hiçbir şey değişmedi. Doğaları çok kavgacıdır.
Evgenii-SPb: ↑30 Jan 2023, 21:10
Her topluluk farklı zamanlar yaşar ve yaşar. Katılımcıların faaliyetlerinde bir artış var ve iletişimde de bir durgunluk var. Bu forum her şeyi ve herkesi gördü. Şahsen birkaç ilginç muhatap buldum. Bazılarıyla hâlâ iletişim halindeyim.
Oooh forumu terk etmediğine sevindim Yeterli gönderilerinizi okumak gelenekseldi!
[quote=Evgenii-SPb post_id=164634 time=1675102254 user_id= 1630] Her topluluk farklı zamanlar yaşar ve yaşar. Katılımcıların faaliyetlerinde bir artış var ve iletişimde de bir durgunluk var. Bu forum her şeyi ve herkesi gördü. Şahsen birkaç ilginç muhatap buldum. Bazılarıyla hâlâ iletişim halindeyim. [/quote] Oooh forumu terk etmediğine sevindim :shamp: Yeterli gönderilerinizi okumak gelenekseldi!
Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz.
Bilgi arka planı çok etkilidir.
22 Şubat’ta şok, kızgınlık, reddedilme yaşandı
Şimdi bu öyle olmadı, bilgiler farklı hissedilmeye başlandı.
Her şey doğal. Boşlukta yaşamıyoruz
These users thanked the author bu dilde for the post:
Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz. Bilgi arka planı çok etkilidir. 22 Şubat’ta şok, kızgınlık, reddedilme yaşandı Şimdi bu öyle olmadı, bilgiler farklı hissedilmeye başlandı.
kulemin: ↑31 Jan 2023, 10:55
Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz.
Her şey doğal. Bir boşlukta yaşamıyoruz
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle meşrulaştırmaya gerek yok.
[quote=kulemin post_id=164857 time=1675151742 user_id=14106] Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz. Bilgi arka planı çok etkilidir. 22 Şubat’ta şok, kızgınlık, reddedilme yaşandı Şimdi bu öyle olmadı, bilgiler farklı hissedilmeye başlandı.
Her şey doğal. Bir boşlukta yaşamıyoruz [/quote]
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle meşrulaştırmaya gerek yok.
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle haklı çıkarmaya gerek yok.
Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını iradesiyle hastalığını yenmeye davet edin.
[quote=Marinka post_id=164865 time=1675152264 user_id=12161] [quote=kulemin post_id=164857 time=1675151742 user_id= 14106] Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz. Bilgi arka planı çok etkilidir. 22 Şubat’ta şok, kızgınlık, reddedilme yaşandı Şimdi bu öyle olmadı, bilgiler farklı hissedilmeye başlandı.
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle haklı çıkarmaya gerek yok. [/quote] Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını iradesiyle hastalığını yenmeye davet edin.
kulemin,
Elbette bilgi arka plan etkileri ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, o zaman hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var)
Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2:
[ref=#0000ff]kulemin[/ref], Elbette bilgi arka plan etkileri ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, o zaman hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var) Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2:
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle haklı çıkarmaya gerek yok.
Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını, hastalığını irade gücüyle bastırmaya davet edin.
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olanlarla karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler.
Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirleniyorlar ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz.
[quote=6996 post_id=164868 time=1675152515 user_id=2904] [quote=Marinka post_id=164865 time=1675152264 user_id= 12161] [quote=kulemin post_id=164857 time =1675151742 user_id=14106] Hayır, hepimiz bir toplumda yaşıyoruz. Saldırganlığın derecesi artarsa istemsiz olarak daha saldırgan hale gelirsiniz. Bilgi arka planı çok etkilidir. 22 Şubat’ta şok, kızgınlık, reddedilme yaşandı Şimdi bu öyle olmadı, bilgiler farklı hissedilmeye başlandı.
Aşırılığı ve kaba davranışları dış faktörlerle haklı çıkarmaya gerek yok. [/quote] Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını, hastalığını irade gücüyle bastırmaya davet edin. [/quote]
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olanlarla karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler. Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirleniyorlar ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz.
Aşırılığı ve kaba davranışları dış etkenlerle haklı çıkarmaya gerek yok.
Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını, hastalığını irade gücüyle bastırmaya davet edin.
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olanlarla karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler.
Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirlenirler ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz.
SeRg !$! : ↑31 Jan 2023, 11:10kulemin,
Of Tabii ki bilgi geçmişi etkiler, ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var)
Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2:
Lanet olsun! Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Ve belirli eylemleri neye dayanarak gerçekleştiriyoruz?
Aşırılığı ve kaba davranışları dış etkenlerle haklı çıkarmaya gerek yok. [/quote] Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını, hastalığını irade gücüyle bastırmaya davet edin. [/quote]
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olanlarla karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler. Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirlenirler ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz. [/quote][quote="SeRg !$!" post_id=164869 time=1675152642 user_id=14975] [ref=#0000ff]kulemin[/ref], Of Tabii ki bilgi geçmişi etkiler, ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var) Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2: [/quote] Lanet olsun! *x) Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Ve belirli eylemleri neye dayanarak gerçekleştiriyoruz?
6996: ↑31 Jan 2023, 11:08
Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirlenirler ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz.
Of Tabii ki bilgi geçmişi etkiler, ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var)
Lanet olsun! Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Peki bazı eylemleri neye dayanarak yapıyoruz.
Böylesine vahşi bir karmaşa burada dokunulmazlıktan yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı.
Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok kaba. .
Ama öyle! Saldırganlık, türün hayatta kalması için biyolojik olarak doğal bir araçtır. Herkeste var ve eğer biri kendi biyolojisiyle mücadele etmeyi başarabilirse, bu yalnızca milyarda birdir. Ve psikiyatriye yakın biri olarak sizin de bunu bilmeniz gerekir. Şizofreni hastasını, hastalığını irade gücüyle bastırmaya davet edin. [/quote]
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olanlarla karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler. Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirlenirler ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz. [/quote][quote="SeRg !$!" post_id=164869 time=1675152642 user_id=14975] [ref=#0000ff]kulemin[/ref], Of Tabii ki bilgi geçmişi etkiler, ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var) Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2: [/quote] Lanet olsun! *x) Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Peki bazı eylemleri neye dayanarak yapıyoruz. [/quote]
Böylesine vahşi bir karmaşa burada dokunulmazlıktan yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı. Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok kaba. .
Marinka: ↑31 Jan 2023, 11:14
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olan kişilerle karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler.
Lanet olsun! Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Peki bazı eylemleri neye dayanarak yapıyoruz.
Böylesine vahşi bir karmaşa burada dokunulmazlıktan yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı.
Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok ham. .
Zihinsel patolojileri olan kişileri, şartlı olarak sağlıklı olan kişilerle karıştırmayın. Bunlar farklı şeyler. Bir yetişkinin kendine hakim olması gerekir. Bazen sinirlenirler ama herkesin önünde üç saat boyunca kavga edemezsiniz. [/quote][quote="SeRg !$!" post_id=164869 time=1675152642 user_id=14975] [ref=#0000ff]kulemin[/ref], Of Tabii ki bilgi geçmişi etkiler, ancak eğitimli bir kişiyseniz ve nasıl filtreleyeceğinizi, analiz edeceğinizi ve doğru sonuçları nasıl çıkaracağınızı biliyorsanız, hiçbir saldırganlık sizi etkilemeyecektir. Bir kişinin kendisini aşırı stresli bir durumda bulduğu durumları hesaba katmıyorum (burada kurallar var) Ve sıcak bir dairede veya ofiste oturup sıcak bir içecek içerken ve tuşlara basarken, o zaman kendimizi dizginleyelim :cat2: [/quote] Lanet olsun! *x) Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Peki bazı eylemleri neye dayanarak yapıyoruz. [/quote]
Böylesine vahşi bir karmaşa burada dokunulmazlıktan yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı. Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok ham. . [/quote] Psikolojiden bahsetmiyorum *x)
6996: ↑31 Jan 2023, 11:23
Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok ham. .
Psikolojiden bahsetmiyorum
Gülen yüz koymayıp cümleye devam etmeliyiz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin.
Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor.
Lanet olsun! *x) Bana öyle geliyor ki Robert Sapolsky’nin "Davranış Biyolojisi" zorunlu okul müfredatına dahil edilmeli! Böylece herkes duygularımızın nasıl ortaya çıktığını en azından biraz anlasın. Peki bazı eylemleri neye dayanarak yapıyoruz. [/quote]
Böylesine vahşi bir karmaşa burada dokunulmazlıktan yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı. Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok ham. . [/quote] Psikolojiden bahsetmiyorum *x) [/quote]
Gülen yüz koymayıp cümleye devam etmeliyiz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin. Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor.
Burada dokunulmazlık nedeniyle böylesine vahşi bir karmaşa yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı.
Gülen yüz koymayıp cümleye devam etmeliyiz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin.
Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n
Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet:
"Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım "Psikoloji değil."
Burada dokunulmazlık nedeniyle böylesine vahşi bir karmaşa yaratıldı. Çatışmaya katılanların tümü yasaklansaydı, inanın bana, burada kavga etmeyi tamamen bırakırlardı. Dürüst olmak gerekirse, psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hâlâ çok ama çok ham. . [/quote] Psikolojiden bahsetmiyorum *x) [/quote]
Gülen yüz koymayıp cümleye devam etmeliyiz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin. Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n[/quote] Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet: :yes: :wink: "Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım "Psikoloji değil."
Marinka: ↑31 Jan 2023, 11:40
Çatışmadaki tüm katılımcılar yasaklanmışsa
Bunu destekliyorum! Daha Fazla Yasak! Hayranı vuran herkes.
Marinka: ↑31 Jan 2023, 11:40
Burada kavga etmeyi tamamen bırakırlar.
Hayır Durmazlardı. Yenileri gelip daha fazla savaşacaktı. Çünkü forumun konusu ve içeriği yetersiz insanları mıknatıs gibi çekiyor. Evet ve yeni bir hesaba kaydolmak 5 dakika sürer.
Psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hala çok çok kaba.
Elinizi sıkayım! Sadece ham değil, neredeyse astroloji düzeyinde. Açık bir teorik temel olmadan hiçbir bilim olamaz. Şimdiye kadar psikologlar, insanların olumsuz duygulardan kaçma arzusundan yararlanan moda falcılardır.
[quote=Marinka post_id=164881 time=1675154454 user_id=12161] Çatışmadaki tüm katılımcılar yasaklanmışsa [/quote] Bunu destekliyorum! Daha Fazla Yasak! Hayranı vuran herkes.
[quote =Marinka post_id=164881 time=1675154454 user_id=12161] Burada kavga etmeyi tamamen bırakırlar. [/quote] Hayır :roll: Durmazlardı. Yenileri gelip daha fazla savaşacaktı. Çünkü forumun konusu ve içeriği yetersiz insanları mıknatıs gibi çekiyor. Evet ve yeni bir hesaba kaydolmak 5 dakika sürer. [quote=Marinka post_id=164881 time=1675154454 user_id=12161] Psikologlarımızın kalitesi çok düşük ve bilimin kendisi de hala çok çok kaba. [/quote] Elinizi sıkayım! Sadece ham değil, neredeyse astroloji düzeyinde. Açık bir teorik temel olmadan hiçbir bilim olamaz. Şimdiye kadar psikologlar, insanların olumsuz duygulardan kaçma arzusundan yararlanan moda falcılardır.
6996: ↑31 Jan 2023, 12:33
nGülen bir surat ifadesi yok ama cümleye devam edin. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin.
Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n
Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet:
"Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım " psikoloji değil.
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri.
Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı
Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor.
Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar.
Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok.
Psikolojiden bahsetmiyorum *x) [/quote] nGülen bir surat ifadesi yok ama cümleye devam edin. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin. Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n[/quote] Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet: :yes: :wink: "Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım " psikoloji değil. [/quote]
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri. Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor. Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar. Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok.
Gülen surat koymamalı, cümleye devam etmelisiniz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin.
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri.
Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı
Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor.
Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar.
Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok.
Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. Bu bir kitap değil. İsterseniz bulabilirsiniz.
P. S. Burada senin hakkında doğru yazdılar. Provokasyon yapan kesinlikle sizsiniz.
Gülen surat koymamalı, cümleye devam etmelisiniz. Psikolojiden bahsetmiyorsun ama...? Devam edin. Görüyorsunuz, hiçbir açıklama yapmadan imalarla yazan bir insan sadece kendine çok akıllı görünür ama dışarıdan bakıldığında insanlar böyle bir insanın söyleyecek hiçbir şeyi olmadığını düşünür, cehaletini kabul etmek zordur, bu yüzden elinden geldiğince dışarı çıkıyor. n[/quote] Ne olursa olsun, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet: :yes: :wink: "Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım " psikoloji değil. [/quote]
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri. Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor. Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar. Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. [/quote] Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. Bu bir kitap değil. İsterseniz bulabilirsiniz. P. S. Burada senin hakkında doğru yazdılar. Provokasyon yapan kesinlikle sizsiniz.
6996: ↑31 Jan 2023, 13:01
Her neyse, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet:
Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. İsterseniz bulabilirsiniz.
P. S. Burada senin hakkında doğru yazmışlar. Provokasyonlarla yaptığınız da tam olarak budur.
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı?
Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz?
4 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Gudgeon, nHobilerimden biri var, uygulamalı psikoloji. Akademik bir hobi gibi davranmıyorum.
Eğer hobiniz psikoloji, o zaman benim için bir iyilik yap, olayı bana açıkla, aptallar neden akıllı oluyor? Sonuçta aptal oldukları hemen belli oluyor ve sessiz olsalardı kimse bilmeyecekti. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı?
Her neyse, buradaki itibarım umurumda değil. En azından onu beyinsiz bir sebze olarak düşünün :evet: :yes: :wink: "Davranış Biyolojisi" hakkında yazmıştım " psikoloji değil. [/quote]
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını almazsanız, hatta okul çocukları için basit bile olsa, bilimin bilimidir. canlılar ve habitatlarla etkileşimleri. Kitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, aklımızda şu şekilde görünüyor: "Canlıların bilimi ve habitatla etkileşimi Davranışları" Kulağa çok saçma geliyor değil mi? öyle. Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor. Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar. Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. [/quote] Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. İsterseniz bulabilirsiniz. P. S. Burada senin hakkında doğru yazmışlar. Provokasyonlarla yaptığınız da tam olarak budur. [/quote]
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı? Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz?
[size=85][color=green]4 dakika 25 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Hammer post_id=164923 time=1675163164 user_id =7679] [ref=#bf0000]Gudgeon[/ref], nHobilerimden biri var, uygulamalı psikoloji. Akademik bir hobi gibi davranmıyorum. [/quote]
Eğer hobiniz psikoloji, o zaman benim için bir iyilik yap, olayı bana açıkla, aptallar neden akıllı oluyor? Sonuçta aptal oldukları hemen belli oluyor ve sessiz olsalardı kimse bilmeyecekti. Bunun bilimsel bir açıklaması var mı?
Marinka: ↑31 Jan 2023, 14:03
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını ve hatta okul çocukları için basit anlamını almazsanız, canlıların ve onların birbirleriyle olan etkileşimlerinin bilimidir. çevre. nKitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, zihnimizde şöyle görünüyor: “Canlıların bilimi ve onların Davranış habitatıyla etkileşimi.” Kulağa çok saçma geliyor değil mi? Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı
Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. İsterseniz bulabilirsiniz.
P. S. Burada senin hakkında doğru yazmışlar. Provokasyonlarla yaptığınız da tam olarak budur.
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı?
Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz?
Ne olduğuna ve yazarının kim olduğuna bakmak zor mu? Veya en azından mesajları okuyun. Hiçbir zaman bunun bir kitap olduğunu söylemedim. Hatta mesajında bunu vurguladı.
Bunu kışkırtan kesinlikle sensin. Görünüşe göre bu bir tür eğlence.
Biyoloji, eğer bu kelimenin bilimsel anlamını ve hatta okul çocukları için basit anlamını almazsanız, canlıların ve onların birbirleriyle olan etkileşimlerinin bilimidir. çevre. nKitabınızın başlığı, kelimenin tam anlamıyla alınırsa, zihnimizde şöyle görünüyor: “Canlıların bilimi ve onların Davranış habitatıyla etkileşimi.” Kulağa çok saçma geliyor değil mi? Gülünç ve aptal. Basitleştirmek gerekirse, Biyo yaşam, logolar bilimi. "Yaşam Bilimi Davranışı" ortaya çıktı Bu kitabı yazan kişinin orijinal görünmek istediği anlaşılıyor. Pek iyi sonuçlanmadı. Daha doğrusu hiç işe yaramadı. İsim hiçbir şey söylemiyor. Biliyorsunuz burada beni internete bakıp anneme sormam için gönderen birkaç kişi var. Sadece gösteriş yapmaktan hoşlananlar ve akıllı bir bakışla başlarını sallayarak şöyle bir şeyi sıkanlar var - hala anlamayacaksınız, sizin için her şey açık ya da sessizce ayrılıyorlar. Gerçekten söyleyecek bir şeyin varsa ipuçlarına ihtiyacın yok. A dediler, B deyin. Belki ilginç ve anlamlı bir şey ortaya çıkar ama diyalog başlatmanın bir anlamı yok. Eğer yanılıyorsam o zaman kanıtla. Yanıldığımı düşündüysen ama tartışma sırasında yanıldığın ortaya çıktıysa, itiraf et. Ah, ben de anneme gönderip başımı sallayabilirim ve şeffaf ipuçları verebilirim. Bunun için çok fazla zekaya ihtiyacınız yok. [/quote] Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. İsterseniz bulabilirsiniz. P. S. Burada senin hakkında doğru yazmışlar. Provokasyonlarla yaptığınız da tam olarak budur. [/quote]
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı? Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz? [/quote] Ne olduğuna ve yazarının kim olduğuna bakmak zor mu? Veya en azından mesajları okuyun. Hiçbir zaman bunun bir kitap olduğunu söylemedim. Hatta mesajında bunu vurguladı. Bunu kışkırtan kesinlikle sensin. Görünüşe göre bu bir tür eğlence.
6996: ↑31 Jan 2023, 14:14
Ne olduğuna ve yazarının kim olduğuna bakmak zor mu? Veya en azından mesajları okuyun. Hiçbir zaman bunun bir kitap olduğunu söylemedim. Hatta mesajında bunu vurguladı.
Bu nedir? Neden ipuçları ve bilmecelerle iletişim kuruyorsunuz? Ayrıntılı cevaplar yazın.
Eğitiminiz nedir? Kimin için çalışıyorsun?
Tamamen demagoji. Yazarı ve ne arayacağımı belirttim. İsterseniz bulabilirsiniz. P. S. Burada senin hakkında doğru yazmışlar. Provokasyonlarla yaptığınız da tam olarak budur. [/quote]
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı? Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz? [/quote] Ne olduğuna ve yazarının kim olduğuna bakmak zor mu? Veya en azından mesajları okuyun. Hiçbir zaman bunun bir kitap olduğunu söylemedim. Hatta mesajında bunu vurguladı. Bunu kışkırtan kesinlikle sensin. Görünüşe göre bu bir tür eğlence. [/quote]
Bu nedir? Neden ipuçları ve bilmecelerle iletişim kuruyorsunuz? Ayrıntılı cevaplar yazın. Eğitiminiz nedir? Kimin için çalışıyorsun?
Bu nedir? Neden ipuçları ve bilmecelerle iletişim kuruyorsunuz? Ayrıntılı cevaplar yazın.
Eğitiminiz nedir? Ne iş yapıyorsunuz?
Neden sürekli soru soruyorsunuz? İlgileniyorsanız neden hemen bir göz atmıyorsunuz? 2 tıklama meselesi varken neden demagoji yayıyorsunuz? Her konuda tartışmanın ne anlamı var? Eğer bunu kendin yapmazsan seninle buluşacaklarını mı sanıyorsun? Buraya neden bu kadar çok yazdım sanıyorsun?
Provokasyon nedir? Okuduğunuz kitabın başlığı aptalca ve siz onu bile anlamadınız mı? Provokasyon, kendilerini akıllı sanan adamların beni akıllı yapmak için bana saldırmalarına ama başarılı olamamalarına denir. Neden işe yaramadığını biliyor musunuz? [/quote] Ne olduğuna ve yazarının kim olduğuna bakmak zor mu? Veya en azından mesajları okuyun. Hiçbir zaman bunun bir kitap olduğunu söylemedim. Hatta mesajında bunu vurguladı. Bunu kışkırtan kesinlikle sensin. Görünüşe göre bu bir tür eğlence. [/quote]
Bu nedir? Neden ipuçları ve bilmecelerle iletişim kuruyorsunuz? Ayrıntılı cevaplar yazın. Eğitiminiz nedir? Ne iş yapıyorsunuz? [/quote] Neden sürekli soru soruyorsunuz? İlgileniyorsanız neden hemen bir göz atmıyorsunuz? 2 tıklama meselesi varken neden demagoji yayıyorsunuz? Her konuda tartışmanın ne anlamı var? Eğer bunu kendin yapmazsan seninle buluşacaklarını mı sanıyorsun? Buraya neden bu kadar çok yazdım sanıyorsun?
🔹 Herkes sekse yüzeysel yaklaşmaya o kadar alışkın ki, ilgili mesleğin temsilcileriyle ruhsuz bir para ilişkisini bile böyle görüyorlar . Bunu o kadar kolay kaldıramam. Varsa neden ihtiyaç duyuluyor?...
18 yaşındayım. Okuldan sonra bir iş buldum ve artık 28 ila 32 yaşları arasındaki erkekler aktif olarak benimle flört etmeye başladı. Beş! Sürekli hediyeler, davetler, iltifatlar. Okulda fazla kilolu...
Last post
Ohhh kahretsin... Bu çok kötü... Ben aslında onlar için bir çocuğum! Ben 18 yaşındayım ve onlar en az 28! Ne biçim üyeler
18 yaşında nasıl bir çocuk? Erkekler içgüdüsel olarak en gençlere ilgi...
3 aydır buradayım. Ve burada aktif olanlarda, temelde sadece farklı varyasyonlarda mzhm var ve mzhm’nin tartışıldığını bile görmedim. Bu neden böyle? Erkekler için gerçekten iki güzelliğe sahip...
Last post
svetik125 , LJJ’e kimse itiraz etmiyor! M olmadan bile! Sevinin, sevgililer! Kendinizi ve adamlarınızı mutlu edin!!!
Annem onu defalarca reddetti ama sonunda kabul etti. Kendisi 52 yaşında, kendisi 38 yaşında, yani kendisinden 14 yaş büyük. Birkaç kez sikiştiklerini duydum ve artık o da bizimle yaşayacak. Bu beni...
anonim
O NE KADAR GÜZEL!
Ne kadar güzel! Yaramaz oğlumu çok seviyorum ve onun hakkında sadece iyi şeyler düşünüyorum! Sikim çok güzel! Bana hayatımda o kadar çok neşe getirdi ki! Vücudumun en önemli,...