Yöneticilere istek
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Adminlerden ricam
Saçmalıkları hayatımdan çıkardım. Şok edici gönderiler, okumak gerçekten çok tuhaf. Tüm kadınlar gibi sizin de bir mucit olduğunuzu düşünmek hoş.Marinka: ↑28 Jan 2023, 21:48Ve bana benden nefret ediyormuşsun gibi geldi. Ve buraya geldiğim ilk günden itibarenKendinizi yüzsüz bir fotoğrafta göstermek isteyeceğinizi düşündüm. Belki çıplak değil ama iç çamaşırlarıyla. Neden yaramazlık yapmayasınız ki, binlerce mesajdan yüz kat daha ilginç olur. Bana inanma, forum üyelerine sor.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
Yazdıklarımı okurken utanıyorsanız. Okuma. Belki bir yeri süsledim ya da bir yerde açıkça yalan söyledim. Onsuz olmaz. Ama her zaman ciddi olmak sıkıcıdır.
Sevgili erkekler. Güzel bir şeyler yazın, daha fazla iltifat edin. Ah, Auchan’lı bir pazarlamacı olmadığınızı kanıtlamak gibi sürekli şüpheler, erkek olmadığınızı kanıtlamıyor. Bu şekilde çalışmıyor. Buradaki herkese kanıtlamaktan yoruldum ve bunu yapmak istemiyorum. Buna neden ihtiyacım var? Erogen’de bir sürü fotoğrafım var. Giysili ve kıyafetsiz kıyafetler. Göğüsler, popo, bacaklar ve hatta aradaki her şey. Manikür, pedikür, saç modeli. Gözlerimi, gülüşümü ve hatta yüzümü oraya gönderdim. Bir saatliğine doğruydu ve sonra silindi. Burada fotoğraf paylaşacağım kimse yok. Burada ne kadar uzun süre oturursam o kadar olumsuzluk üzerime geliyor.
Yazdıklarımı okurken utanıyorsanız. Okuma. Belki bir yeri süsledim ya da bir yerde açıkça yalan söyledim. Onsuz olmaz. Ama her zaman ciddi olmak sıkıcıdır.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 4 months
Endişelenme. Burası bir forum)))) Pek çok şey uzaktan bile hissedilebiliyor. Bunu hepimiz (en azından ben) zaten biliyorduk.
-
- En güçlü orgazm!
Öncelikle burası tonlarca sahte kadın hesabının bulunduğu bir forum (tahminlerime göre burada 1/10’dan az gerçek kadın var). Wanker’lar uyumuyor. Bu nedenle şüpheler her zaman olacaktır.
İkincisi, birçok erkek kadınları seks makinesi olarak görüyor, başka bir şey değil. Ette bir delik. Ve bu tür forumlar onları sinek gibi cezbediyor.
Üçüncü olarak, forum üyelerinin birçoğunun kadın cinsiyetine karşı bir kini var (ve her zaman olmasa da çoğu zaman sebepsiz değil). Bu şikayetleri foruma çıkan her kadına yansıtıyorlar ve bu durum iki kat daha fazla karşılık veren kadına yansıyor.
Dördüncüsü, onları kendiniz kışkırtıyorsunuz. Keskin dillisin ve kimsenin duygularını hiç hesaba katmıyorsun (ne yazık ki bu doğru, tartışmayın).
Yukarıdakilerle bağlantılı olarak, bir numaralı hedefsiniz ve siz bunda sizin de parmağınız var.
Yani burada iki seçeneğiniz var: 1) asla zayıflık göstermeyin (neden zayıflık gösterdiniz???) ve forumda yerel bir Valkyrie olun. 2) pes edin ve gidin (ki bu üzücü).
Kişisel olarak pek sempati duymasam da, kalma taraftarıyım. Forumda zaten çok fazla iki yüzlü mastürbasyon yapan var.
Z.Y. Sonuçta, eğer sadece iltifat ve beğeni toplamak istiyorsanız, kendinizi yanlış yere koymuşsunuz demektir. "Tatlı küçük aptal, neredeyse erişilebilir" çok daha uygun bir seçenektir. Ancak bu hiçbir şekilde saygı gerektirmez.
Uv. Marinka, "işler bu şekilde yürümüyor" ne yazık ki.
Öncelikle burası tonlarca sahte kadın hesabının bulunduğu bir forum (tahminlerime göre burada 1/10’dan az gerçek kadın var). Wanker’lar uyumuyor. Bu nedenle şüpheler her zaman olacaktır.
İkincisi, birçok erkek kadınları seks makinesi olarak görüyor, başka bir şey değil. Ette bir delik. Ve bu tür forumlar onları sinek gibi cezbediyor.
Üçüncü olarak, forum üyelerinin birçoğunun kadın cinsiyetine karşı bir kini var (ve her zaman olmasa da çoğu zaman sebepsiz değil). Bu şikayetleri foruma çıkan her kadına yansıtıyorlar ve bu durum iki kat daha fazla karşılık veren kadına yansıyor.
Dördüncüsü, onları kendiniz kışkırtıyorsunuz. Keskin dillisin ve kimsenin duygularını hiç hesaba katmıyorsun (ne yazık ki bu doğru, tartışmayın).
Yukarıdakilerle bağlantılı olarak, bir numaralı hedefsiniz ve siz bunda sizin de parmağınız var.
Yani burada iki seçeneğiniz var: 1) asla zayıflık göstermeyin (neden zayıflık gösterdiniz???) ve forumda yerel bir Valkyrie olun. 2) pes edin ve gidin (ki bu üzücü).
Kişisel olarak pek sempati duymasam da, kalma taraftarıyım. Forumda zaten çok fazla iki yüzlü mastürbasyon yapan var.
Z.Y. Sonuçta, eğer sadece iltifat ve beğeni toplamak istiyorsanız, kendinizi yanlış yere koymuşsunuz demektir. "Tatlı küçük aptal, neredeyse erişilebilir" çok daha uygun bir seçenektir. Ancak bu hiçbir şekilde saygı gerektirmez.
Last edited by Gudgeon on 29 Jan 2023, 01:20, edited 1 time in total.
-
- ön sevişme
Burada kimseyi aradığınızı düşünmüyorum; bunun yerine, buradaki çoğu insan gibi, sadece biraz eğlenerek "zaman öldürüyorsunuz".
53 saniye sonra gönderildi:
Genellikle forumu desteklemek için "başlattığınızı" düşünüyorum konular.
Destekliyorum. Ayrıca burada neredeyse hiç kadın olmadığını düşünüyorum, çünkü pek çok kadın takma adı altında “pi..u’da biz..l ve p..’de onunla yatmak” gibi konular yaratan genç, oyunbaz erkek çocuklar, hayalperestler ve hayalperestler var. de.” "(bunların çoğu, "komik" konular gibi).
Burada kimseyi aradığınızı düşünmüyorum; bunun yerine, buradaki çoğu insan gibi, sadece biraz eğlenerek "zaman öldürüyorsunuz".
53 saniye sonra gönderildi:
Genellikle forumu desteklemek için "başlattığınızı" düşünüyorum konular.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Gönderimi yanlış anladınız. Bu sadece fotoğraflarım neden burada değil sorusuna bir cevaptı.Gudgeon: ↑29 Jan 2023, 01:14Uv. Marinka, "işler bu şekilde yürümüyor" ne yazık ki.
Z.Y. Sonuçta, eğer sadece iltifat ve beğeni toplamak istiyorsanız, kendinizi yanlış yere koymuşsunuz demektir. "Tatlı küçük aptal, neredeyse erişilebilir" çok daha uygun bir seçenektir. Ancak bu hiç de saygı uyandırmaz.
-
- ön sevişme
Neden? Evet, tam da bu yüzden. Bir yere, bazı erotik forumlarda var olduklarını yazmış olsanız bile... Peki onları kim arayacak
ve karşılaştıracak? HAYIR? evet tamam.
Tam da bir şeyler gizlendiği için. Fotoğraf, yüz olmadan ve hatta kıyafetlerle bile yayınlanabilir. Ama bunların hiçbiri yok.
Neden? Evet, tam da bu yüzden. Bir yere, bazı erotik forumlarda var olduklarını yazmış olsanız bile... Peki onları kim arayacak
ve karşılaştıracak? HAYIR? evet tamam.
-
- En güçlü orgazm!
Yani hiçbir şey yapmadım.
n
Fakat bir cevabın olmayışı bana aynı zamanda düşünme fırsatı da verdi.
Tamam

n
Fakat bir cevabın olmayışı bana aynı zamanda düşünme fırsatı da verdi.
Last edited by Gudgeon on 29 Jan 2023, 02:00, edited 1 time in total.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
2 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Bu forumdan bir adam takma adımı o forumda buldu. Bu, isteyenin onu bulacağı gerçeğiyle ilgilidir. Bir de forumun ismine bakın. O isimsiz. Kıyafetli bir fotoğraf, elbisesiz olduğundan daha da tanınabilir. Çünkü gerçek hayattaki arkadaşlarımdan kaçı beni çıplak gördü? Elbette hayır ama birçok kişi kıyafet giyiyor.Rtrc: ↑29 Jan 2023, 01:52Tam da bir şeyler gizlendiğinden. Fotoğraf, yüz olmadan ve hatta kıyafetlerle bile yayınlanabilir. Ama bunların hiçbiri yok.neden fotoğraflarım burada değil.
ve karşılaştıracak? HAYIR? pekala.
2 dakika 13 saniye sonra gönderilir:
Boşuna bir şey değil. Her zaman öğreniyorum.
-
- ön sevişme
O halde kıyafetsiz yola çık. Yüzüm yok. Veya kıyafetlerle. Eminim bir kadının giyim konusunda seçenekleri vardır.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 2 years 11 months
9 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Diplomasi mümkün olanın sanatıdır. Bizler önemsiz diplomatlarız, kendimizi ona kıyafetle veya kıyafetsiz göstermek için gerekli nedenleri bulamadık
Sebep - forum üyelerini memnun etmek işe yaramadı ...)))
Gerçekten neden? Rakiplerin yokluğunda zaten baş balerin olmuştu.
9 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Diplomasi mümkün olanın sanatıdır. Bizler önemsiz diplomatlarız, kendimizi ona kıyafetle veya kıyafetsiz göstermek için gerekli nedenleri bulamadık

Sebep - forum üyelerini memnun etmek işe yaramadı ...)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 830
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- Orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 6 months
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 5 months
Peki , ya ciddiyse ..o zaman bir "hayranlar" kalabalığına hazırlıklı olmanız gerekir ..burada sadece birkaçınız var ve daha da az kalıcı aktif katılımcı var!
O halde AMCA’nızdan gelen ipucunu kullanın ( ve belki halanız)...ve hayran kalabalığına hayran olun!)))
..kesme ve dikme alanlarını iyice incelediniz mi?Sabrina Schwaltz: ↑27 Jan 2023, 23:48 Belki benzer düşüncelere sahip kişiler bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
Peki , ya ciddiyse ..o zaman bir "hayranlar" kalabalığına hazırlıklı olmanız gerekir ..burada sadece birkaçınız var ve daha da az kalıcı aktif katılımcı var!
O halde AMCA’nızdan gelen ipucunu kullanın ( ve belki halanız)...ve hayran kalabalığına hayran olun!)))
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Burada hayran kalabalığı yokTapkin: ↑29 Jan 2023, 20:34..kesme ve dikme alanlarını iyice incelediniz mi?Belki benzer düşüncelere sahip kişiler bulabilir veya bazı özel konuları tartışabilirsiniz. Kadınlar buraya sürekli mesaj atılmak ve taciz edilmek için gelmiyorlar. Bazen forumda sessizce oturmak istersiniz.
-
- En güçlü orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Maalesef gerçekte hiç yok. Hepsi kaçtı))) Zararlı karakterime dayanamadılar. Dolayısıyla anı yazacak kimse yok.
-
- Orgazm!
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Anılar için bir dinleyiciye değil okuyucuya ihtiyacın var, ama ben böyle bir şey yapmadığım için henüz yazmaya başladım, üzülmek için kesinlikle çok erken)))
-
- Orgazm!
Sesli kitaplardan bahsediyorum

-
- En güçlü orgazm!
-
- Orgazm!
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Tek bir yeterli kız (kadın) iletişim uğruna bu çöplükte oturmayacak.
Fakat fotoğrafla kontrol etmek bir klasik, en azından elinizle. 2 sayfada zaten mesaj oluşturuldu, ancak kadınlığı onaylayan vücudun bir kısmının fotoğrafını çekebilirlerdi.
Peki, bir parça kağıt ekleyin.
Patlamış mısır alıyorum, devam et
16 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Fakat fotoğrafla kontrol etmek bir klasik, en azından elinizle. 2 sayfada zaten mesaj oluşturuldu, ancak kadınlığı onaylayan vücudun bir kısmının fotoğrafını çekebilirlerdi.

16 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Yani, beklediğim gibi, günlükleri saklıyorsunuz ve kimin hangi IP’den giriş yaptığına dair verileriniz var ve cihaz?
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- 6996
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Peki, normal ve anormal kadınlara gelince, bana normallik hakkında bu kadar bilgiyi nereden edindiğini söyle?
Dün PM’de oldukça sakindim. Sadece üç kişi yazdı. İki tanesi hızla ayrıldı. Ah, biri ben yatmadan önce yazmıştı. Bu ısrarcı kişi bana benim sahte olduğumu düşündüğünü yazdı. Sayıyor ama yazmayı bırakmıyor. Herkesin fotoğraf istediğini anlıyorum ama hemen herkese ancak uzun ve gerçekten ilginç bir sohbet olursa fotoğraf olacağını yazıyorum. Ama erkekler anlamıyor, kiminle iletişim kurduklarını bilmek istiyorlar. Benimle iletişim kuruyorlar. Fotoğraf istiyorlarsa SZ’de veya VK’da buluşsunlar. Burası anonim bir forumdur. Sahte olduğumu düşünen herkes bunu daha ayrıntılı olarak düşünsün. Lütfen sessiz olun. Ah, fotoğraflarımı istediğim zaman yayınlayacağım, birileri merak ettiği için değil. Bu şekilde çalışmaz.
3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Kağıt parçasıyla elin fotoğrafını çektim ancak fotoğrafı buraya ekleyemiyorum. Neden bilmiyorum.
Benzer bir forumu yönetiyordum. Her girişten sonra kullanıcının giriş yaptığı cihazın IP’sini ve verilerini görebilirsiniz. Hatta kullanıcılara otomatik bir e-posta gönderdik, oturum açma işlemi başka bir cihazdan yapıldıysa bir bildirim aldık, böylece yetkisiz bir hesap hacklenirse kişi şifreyi değiştirebilirdi. Bu normal bir uygulamadır.BackAgain: ↑30 Jan 2023, 06:10 İletişim adına tek bir yeterli kız (kadın) bu çöplükte oturmayacaktır.
Fakat fotoğrafla kontrol etmek bir klasiktir, en azından elinizle. 2 sayfada zaten mesaj oluşturuldu, ancak kadınlığı onaylayan vücudun bir kısmının fotoğrafını çekebilirlerdi.
16 dakika 13 saniye sonra gönderildi:Yani, beklediğim gibi, günlükleri saklıyorsunuz ve kimin hangi IP’den giriş yaptığına dair verileriniz var ve cihaz?
Peki, normal ve anormal kadınlara gelince, bana normallik hakkında bu kadar bilgiyi nereden edindiğini söyle?
Dün PM’de oldukça sakindim. Sadece üç kişi yazdı. İki tanesi hızla ayrıldı. Ah, biri ben yatmadan önce yazmıştı. Bu ısrarcı kişi bana benim sahte olduğumu düşündüğünü yazdı. Sayıyor ama yazmayı bırakmıyor. Herkesin fotoğraf istediğini anlıyorum ama hemen herkese ancak uzun ve gerçekten ilginç bir sohbet olursa fotoğraf olacağını yazıyorum. Ama erkekler anlamıyor, kiminle iletişim kurduklarını bilmek istiyorlar. Benimle iletişim kuruyorlar. Fotoğraf istiyorlarsa SZ’de veya VK’da buluşsunlar. Burası anonim bir forumdur. Sahte olduğumu düşünen herkes bunu daha ayrıntılı olarak düşünsün. Lütfen sessiz olun. Ah, fotoğraflarımı istediğim zaman yayınlayacağım, birileri merak ettiği için değil. Bu şekilde çalışmaz.
3 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Kağıt parçasıyla elin fotoğrafını çektim ancak fotoğrafı buraya ekleyemiyorum. Neden bilmiyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
Evet, bırakın istedikleri gibi otursunlar. İletişim kurmak istemiyorsanız aptalca yanıt vermeyin ve mesajları silmeyin. İletişim kurmak isteyenler iletişim kuracak, iletişim kurmak istemeyenler ise her şey açık olmayacak... Bu anonim forumu siz kendiniz yazdınız, bırakın onlar diledikleri gibi otursunlar.
Kişisel olarak katı bir taramaya başlamanın mantığını görmüyorum.
Kişisel olarak katı bir taramaya başlamanın mantığını görmüyorum.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Bırakın otursunlar ama farklı hesaplardan trol yapıyorlar. Bu gibi durumlarda kullanıcıya bir hesap bırakıp geri kalanını engellemek oldukça uygundur.SeRg !$!: ↑30 Jan 2023, 11:01 Bırakın istedikleri gibi otursunlar. İletişim kurmak istemiyorsanız aptalca yanıt vermeyin ve mesajları silmeyin. İletişim kurmak isteyenler iletişim kuracak, iletişim kurmak istemeyenler ise her şey açık olmayacak... Bu anonim forumu siz kendiniz yazdınız, bırakın onlar diledikleri gibi otursunlar.
Kişisel olarak sıkı bir taramaya başlamanın mantığını görmüyorum.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1306
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım
Kolay dışarıdan bakıldığında her şey farklı görünür, ta ki yavaş yavaş ve fark edilmeden anlamsız bir tartışma sürecine çekilene kadar.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post