Bir kızı siktim ve onun amına işemeye karar verdim.
Onu bu konuda uyardım ve artık amının içine işeyeceğimi söyledim.
Ereksiyon halindeki bir penisle işemek kolay değildi. Ama yaptım ve sonra onu becermeye devam ettim.
Bu arada duygular değişti. Bundan sonra biraz ekşi oldu. Ancak birkaç dakika sonra her şey normale döndü.
Arkadaşlar, amınızın içine işemeyin. Serin. O zaman hatırlanacak bir şey olacak.
These users thanked the author Topçik for the post (total 3):
Bir kızı siktim ve onun amına işemeye karar verdim. Onu bu konuda uyardım ve artık amının içine işeyeceğimi söyledim. Ereksiyon halindeki bir penisle işemek kolay değildi. Ama yaptım ve sonra onu becermeye devam ettim. Bu arada duygular değişti. Bundan sonra biraz ekşi oldu. Ancak birkaç dakika sonra her şey normale döndü. :) Arkadaşlar, amınızın içine işemeyin. Serin. O zaman hatırlanacak bir şey olacak. :-D
BillieDean: ↑30 Jan 2023, 20:25
Ve hâlâ orada oturuyor. Ödevini yapmak yerine amının ne kadar büyük olduğunu yazıyor.
Arkadaşlar, görüyorum ki burada bir sürü aptal şakacı toplanmış.
Ve 1 yıllık tecrübemle ve forumda sadece iki konu hakkında yazılanları kınıyorum?
En azından forumda içerik üretiyorum. BillieDean iken etrafta dolaşıp başkalarının konularına sıçıyorsun.
Foruma abone olduğunuz bir yıl içinde yalnızca iki konu oluşturup diğer insanların konularını çöpe mi atıyorsunuz?
Siz BillieDean ve niqk muhtemelen aynı kullanıcı mısınız?
Bir niqk neredeyse 3 yıllık deneyime sahip ve yalnızca 6 konu oluşturmuş, ikincisi ise 1 yıllık deneyime sahip ve 2 konu oluşturmuş ve ikisi de aptalca şakalar yapıyor.
Kendi konularınızı yaratın ve orada bok yapın. Neden başkalarını rahatsız edesiniz ki? Özellikle mizah ya da beyin olmadığında.
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=BillieDean post_id=164607 time=1675099515 user_id=4978] Ve hâlâ orada oturuyor. Ödevini yapmak yerine amının ne kadar büyük olduğunu yazıyor. [/quote] Arkadaşlar, görüyorum ki burada bir sürü aptal şakacı toplanmış. *x)
Ve 1 yıllık tecrübemle ve forumda sadece iki konu hakkında yazılanları kınıyorum? En azından forumda içerik üretiyorum. BillieDean iken etrafta dolaşıp başkalarının konularına sıçıyorsun. Foruma abone olduğunuz bir yıl içinde yalnızca iki konu oluşturup diğer insanların konularını çöpe mi atıyorsunuz? Siz BillieDean ve niqk muhtemelen aynı kullanıcı mısınız? Bir niqk neredeyse 3 yıllık deneyime sahip ve yalnızca 6 konu oluşturmuş, ikincisi ise 1 yıllık deneyime sahip ve 2 konu oluşturmuş ve ikisi de aptalca şakalar yapıyor. :crazy: Kendi konularınızı yaratın ve orada bok yapın. Neden başkalarını rahatsız edesiniz ki? Özellikle mizah ya da beyin olmadığında.
[quote=Topchik post_id=164729 time=1675108408 user_id=8716] Arkadaşlar, görüyorum ki burada bir sürü aptal soytarı toplanmış. [/quote]Ah, kusura bakmayın Bay Düşünür
[size=85][color=green]Şu tarihten sonra gönderildi: 1 dakika 14 saniye :[/color][/size] [quote=Topchik post_id=164150 time=1674940162 user_id=8716] Belinize biraz zarar verir, çünkü kocaman bir amcığım var [/quote]Bu arada dost canlısı ekibimize hoş geldin. umarım birlikte çalışırız
Ve hâlâ oturuyor. Ödevini yapmak yerine amının ne kadar büyük olduğunu yazıyor.
Arkadaşlar, görüyorum ki burada bir sürü aptal şakacı toplanmış.
Ve 1 yıllık tecrübemle ve forumda sadece iki konu hakkında yazılanları kınıyorum?
En azından forumda içerik üretiyorum. BillieDean iken etrafta dolaşıp başkalarının konularına sıçıyorsun.
Foruma abone olduğunuz bir yıl içinde yalnızca iki konu oluşturup diğer insanların konularını çöpe mi atıyorsunuz?
Siz BillieDean ve niqk muhtemelen aynı kullanıcı mısınız?
Bir niqk neredeyse 3 yıllık deneyime sahip ve yalnızca 6 konu oluşturmuş, ikincisi ise 1 yıllık deneyime sahip ve 2 konu oluşturmuş ve ikisi de aptalca şakalar yapıyor.
Kendi konularınızı yaratın ve orada bok yapın. Neden başkalarını rahatsız edesiniz ki? Özellikle de mizah ya da zeka olmadığında.
Boşuna güceniyorsun. Konunuz o kadar harika ki insanlar fark edilmeden sakince geçemezler)))
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Topchik post_id=164729 time=1675108408 user_id=8716] [quote=BillieDean post_id=164607 time=1675099515 user_id= 4978] Ve hâlâ oturuyor. Ödevini yapmak yerine amının ne kadar büyük olduğunu yazıyor. [/quote] Arkadaşlar, görüyorum ki burada bir sürü aptal şakacı toplanmış. *x)
Ve 1 yıllık tecrübemle ve forumda sadece iki konu hakkında yazılanları kınıyorum? En azından forumda içerik üretiyorum. BillieDean iken etrafta dolaşıp başkalarının konularına sıçıyorsun. Foruma abone olduğunuz bir yıl içinde yalnızca iki konu oluşturup diğer insanların konularını çöpe mi atıyorsunuz? Siz BillieDean ve niqk muhtemelen aynı kullanıcı mısınız? Bir niqk neredeyse 3 yıllık deneyime sahip ve yalnızca 6 konu oluşturmuş, ikincisi ise 1 yıllık deneyime sahip ve 2 konu oluşturmuş ve ikisi de aptalca şakalar yapıyor. :crazy: Kendi konularınızı yaratın ve orada bok yapın. Neden başkalarını rahatsız edesiniz ki? Özellikle de mizah ya da zeka olmadığında. [/quote]
Boşuna güceniyorsun. Konunuz o kadar harika ki insanlar fark edilmeden sakince geçemezler)))
Peki bu nedir? Peki, bir kişi hemen gagalamak için acele ettiği bir konu mu yarattı? Bu konu neden diğerlerinden daha kötü? Burada başlığı okurken bile bazıları kusmak istiyor. Ve burada seks uygulaması normaldir, ancak cinsel aktiviteye dayanmaktadır.
Peki bu nedir? Peki, bir kişi hemen gagalamak için acele ettiği bir konu mu yarattı? Bu konu neden diğerlerinden daha kötü? Burada başlığı okurken bile bazıları kusmak istiyor. Ve burada seks uygulaması normaldir, ancak cinsel aktiviteye dayanmaktadır.
6996: ↑31 Jan 2023, 13:23
Bu nedir? Peki, bir kişi hemen gagalamak için acele ettiği bir konu mu yarattı? Bu yüzden mi bu konu diğerlerinden daha kötü?
Ben de öyle düşündüm. :)
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Alınmanız boşuna.
Belki de boşuna.
Ama bu daha da saldırganlaşıyor.
En azından forum üyeleriyle paylaşmak üzere bir miktar içerik yazmaya çalışıyorsunuz,
ve sonra bir tür yargılayıcı davranış devreye giriyor, bu da hiçbir şey yaratmıyor
ve başlıyor size fikrini belirtmek ve ayrıca hakarete katkı sağlamak.
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=6996 post_id=164914 time=1675160600 user_id=2904] Bu nedir? Peki, bir kişi hemen gagalamak için acele ettiği bir konu mu yarattı? Bu yüzden mi bu konu diğerlerinden daha kötü? [/quote] Ben de öyle düşündüm. :)
[size=85][color=green]2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=164833 time=1675148304 user_id= 12161] Alınmanız boşuna. [/quote] Belki de boşuna. Ama bu daha da saldırganlaşıyor. En azından forum üyeleriyle paylaşmak üzere bir miktar içerik yazmaya çalışıyorsunuz, ve sonra bir tür yargılayıcı davranış devreye giriyor, bu da hiçbir şey yaratmıyor ve başlıyor size fikrini belirtmek ve ayrıca hakarete katkı sağlamak.
niqk: ↑31 Jan 2023, 18:01
Kendine daha iyi bak İnek!
Bu forumun Yöneticilerinin senin yetersiz olduğunu kaç kez göstermesi gerektiğini bilmiyorum yoldaş.
Ama içimden bir ses bunun son sefer olduğunu söylüyor.
[quote=niqk post_id=165004 time=1675177305 user_id=218] Kendine daha iyi bak İnek! [/quote] Bu forumun Yöneticilerinin senin yetersiz olduğunu kaç kez göstermesi gerektiğini bilmiyorum yoldaş. Ama içimden bir ses bunun son sefer olduğunu söylüyor. :cat1:
Bu konuda deneyimi olan var mı? Nasıl bir duygu? Bunu yapmak için en iyi zaman ne zamandır? Hiç birine vurdun mu? :D
Last post
Yaklaşık 7 yaşlarındaydım ve işemek istiyordum ama büyükbabam uzun süre banyoda oturdu ve ortak banyo vardı. Balkondan işemek zorunda kaldım, bir adam kendini ovuşturup onun gitmesini bekliyordu.
Ben...
6 yıllık evlilik için karısı ile seks artık bıktı. Ve yeni hisler denemeye karar verdim. Geçen gün ona oral seks yapıyordum, ben altta yatıyordum, o da yüzüme oturuyordu. Onu ağzıma işemeye davet...
Last post
6 yıllık evlilik için eşiyle seks zaten bundan bıktım. Ve yeni hisler denemeye karar verdim. Geçen gün ona oral seks yapıyordum, ben altta yatıyordum, o da yüzüme oturuyordu. Onu ağzıma işemeye davet...
Herkese merhaba, tıraşsız amcıklar ve koltuk altları beni gerçekten tahrik ediyor. Sadece düşününce sigara içmeye başlıyor. böyle bir kızla tanışmayı çok isterim
Last post
Evet, kel amcıklar beni tiksindiriyor.
bu amcıklar tamamen kel değil , kadifemsi ve hoş bir dokunuşa sahipler
Bu kedicikler kedilerin bir parodisi, pençeleri yürürken bile geri çekilmiyor ve...