Bize ilk seksinizi ve nasıl hissettiğinizi anlatın
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
- Registered for: 2 years 3 months
Re: Bize ilk seksinizi ve duygularınızı anlatın
Çoğu insan gibi: ilk sefer topaklı)) Evet, hatta dedim ki: kıçından. Mecazi anlamda elbette))) Hatırlıyorum ve gülüyorum))))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Orientation: heteroseksüel
16 yaşındayken orgazm olamadım, biraz acı vericiydi ve çok utanç vericiydi, birinin öğrenmesinden çok korkuyordum.
- These users thanked the author Yulçik for the post (total 2):
- Sibiryak89, sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
14 yaşında. Bir haftadan az)))
- These users thanked the author Lerunçik for the post (total 3):
- Sibiryak89, Tolkala, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
14 yaşımda, bodrumda bir yerlerde reşit olmayan bir fahişeyle yarıya kadar sokuldum ve geldim.
- These users thanked the author Profixx11 for the post (total 3):
- Tolkala, sapık, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 10 months
- Orientation: biseksüel
Aynada kendime baktım ve çok heyecanlandım, ardından uzun süre aynayı yıkamak zorunda kaldım.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 295
- Registered for: 2 years 2 months
İlk defa beynim ne olduğunu tam olarak anlamadı. Görünüşe göre uzun süre prono film izlemek bunda etkili olmuş
.

-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 4 years
Ben 13 yaşındaydım, kız kardeşim de 8 yaşındaydı, amımı onun amına sürttüm, sonra o bacaklarıyla penisimi sıktı ve ben gelene kadar onu bacaklarının arasından siktim. Sonra ona içimden gelenleri anlattım.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 4):
- Morpheus, Sibiryak89, Esnek, sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
İlk seferinde bir bok anlamadım ama ilginçti
)
- These users thanked the author Evgeny. hatırlamıyorum for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыMorpheus
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 11 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Çıplak oturdum, duygusal olarak kanepeye çivilenmiştim, o da çömeldi ve bana oral seks yaptı 
O kadar gerçek dışıydı ki, kafama oturdu ve duyumlar akla gelebilecek tüm sınırların ötesine geçti

O kadar gerçek dışıydı ki, kafama oturdu ve duyumlar akla gelebilecek tüm sınırların ötesine geçti
-
- Orgazm!
- Total posts: 894
- Registered for: 2 years 1 month
sözlüyse, o zaman erken gerçekleşti, çok canlı duyumlar, gözlerdeki renkli noktalara kadar ilk orgazm)
yaklaşık tam teşekküllüyse, o zaman aynı partnerle, 17 yaşında. başlangıçta acıttı, ama onu çok sevdim, onu istedim ve çok dikkatli ve şefkatliydi, bu yüzden oral seksten orgazmla sonuçlandı, kendisine karşı şefkatli tavrından dolayı hiçbir olumsuzluk olmadı.
yaklaşık tam teşekküllüyse, o zaman aynı partnerle, 17 yaşında. başlangıçta acıttı, ama onu çok sevdim, onu istedim ve çok dikkatli ve şefkatliydi, bu yüzden oral seksten orgazmla sonuçlandı, kendisine karşı şefkatli tavrından dolayı hiçbir olumsuzluk olmadı.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Ben 11 yaşındayım, o 9 yaşında, buraya ilk gelişi değil, yan taraftaki adam onunla anlaştı ve tüm süreci denetledi. İlginç olduğunu hatırlıyorum, sonuçta hoş da oldu ve böylece deneyim kazandım.
Evli bir komşumla tam seks yaptım, o 23 yaşındaydı, ben 14 yaşındaydım, hoş bir seksti
Evli bir komşumla tam seks yaptım, o 23 yaşındaydı, ben 14 yaşındaydım, hoş bir seksti
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Morpheus, sapık, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
- Registered for: 3 years
18 yaşında başka şehirden bir kızla.
Benim yaşım
Eğlenceliydi ama o çok utanıyordu. Çabuk geldi)
Benim yaşım
Eğlenceliydi ama o çok utanıyordu. Çabuk geldi)
-
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years
Üvey babam ilk defa beni becerdi. Bunu kendim istedim. Bekaretimi kopardı ve kanamaya başladı ama ben devam etmesini istedim. Ondan sonra, regl olduğum zamanlarda bile annem uyurken beni sikti ve sonra yaladı). Her zaman
’yi istedim
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 8 months
İlk kez 18 yaşında yaşadım, her şey erotik hikayelerdeki gibiydi ya da kıza uzun süre eziyet ettim, 18 yaşında zaten iki tane vardı, onu evine davet etti, film izledi (neredeyse). ) bir tornavidayla (votka-meyve suyu) ve bitti - hadi gidelim. Sadece oral seks diyor ama aynı zamanda seksten de bahsetti, Okontsovo’da neredeyse her şey bittiğinde, indi ve ağzına boşalmak dedi, tamamen parçalanmıştım, yedinci cennetteydim)))
- These users thanked the author Z9blik1 for the post (total 4):
- sapık, Sibiryak89, Morpheus, Tolkala
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
İlk seferim bir periyle birlikte saunadaydı. Çok güzel!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
İlk kez 17 yaşında, bir sokak kölesiyle birlikte bir eğlence merkezinde. Görünüşe göre arkadaşımı bile kutladılar. Sonra onu sık sık becerdi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
ilk seks... tamamen yeşildik - o kadar sert duruyordum ki mayolarım zar zor dayanıyordu. Onunki de alışılmışın dışındaydı (doğa bunu gerektiriyordu). Hiçbirimiz gerçekten nereye basacağımızı bilmiyorduk?! Genel olarak, sanki tek başına yerleştirmek mümkündü, ama hepsini değil, birazını ve sonra yarım saat içinde hepsini toplara kadar yerleştirmek mümkün oldu... ve sonra geldi - spermin serbest bırakılması! Zar zor çıkarmayı başardım ve kabaca! Neredeyse rahmi ters yüz ediyordu!
Ertesi gün civcivim şikayetlerle geliyor - her yeri ağrıyor ve sicil dairesine kayıt yaptırılacağına dair bir ipucu var. Ayrıca çocukların nereden geldiğini de anlamıyordu...
Ah, bir de piliç vardı!! Şimdi üzüntüyle hatırlıyorum - onu her gün birkaç kez becerebilirdim - ama onun sadece bir CANAVAR olduğu ortaya çıktı! Minyon bir kadın, küçük göğüsler, güzel, dünyanın en iyi bacakları... ve... arzuları tavan yapmış!!
Bir atasözü vardır; ilk eş Tanrı’dandır! İkincisi halktan, üçüncüsü şeytandan! ...
Ertesi gün civcivim şikayetlerle geliyor - her yeri ağrıyor ve sicil dairesine kayıt yaptırılacağına dair bir ipucu var. Ayrıca çocukların nereden geldiğini de anlamıyordu...
Ah, bir de piliç vardı!! Şimdi üzüntüyle hatırlıyorum - onu her gün birkaç kez becerebilirdim - ama onun sadece bir CANAVAR olduğu ortaya çıktı! Minyon bir kadın, küçük göğüsler, güzel, dünyanın en iyi bacakları... ve... arzuları tavan yapmış!!
Bir atasözü vardır; ilk eş Tanrı’dandır! İkincisi halktan, üçüncüsü şeytandan! ...
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Bir kızla ilk seksimi 25 yaşında yaptım: yaşında eski Ve sonra onun inisiyatifi - muhtemelen o zaman bunu kendim teklif etmeye cesaret edemedim - çok utangaçtım
Ve 40 yaşında bir erkekle
Ama ilk orgazmımı yaklaşık 14 yaşımdayken yaşadım. Hasat dersinde yanımıza gelen bir asker bana mastürbasyon yaptı
Ne kadar geç!??
Bir kızla ilk seksimi 25 yaşında yaptım: yaşında eski Ve sonra onun inisiyatifi - muhtemelen o zaman bunu kendim teklif etmeye cesaret edemedim - çok utangaçtım
Ve 40 yaşında bir erkekle
Ama ilk orgazmımı yaklaşık 14 yaşımdayken yaşadım. Hasat dersinde yanımıza gelen bir asker bana mastürbasyon yaptı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
İlk cinsiyetim yetkililere ilk ziyaret olarak adlandırılabilir))) çünkü bitirecek zamanım olmadı. Üniversitenin ilk yılında yurtta yaşandı bu olay. Paralel gruptan bir kız odama geldi ve yanıma uzandı ama görünüşe göre yatakhane komutanı o geçerken onu fark etti ve seksi kesti. Şaka çok görkemliydi, 1993, eski tarz büyükanne. Yetkililere ikinci ziyaretim de kuru geçti, öncü kamptayken danışmanlardan biriyle başım belaya girdi ama bitiremedim çünkü oldukça sarhoştum, şapkam çok fazla üzerimdeydi ama yaklaşık 3 gün sonra nihayet her şey yoluna girdi. Ne kadar heyecan vericiydi, kampta 2 vardiyayı onunla birlikte dolaşarak geçirdim ve sonbaharın sonlarına kadar onu görmeye gittim. Ben 16 yaşındaydım, o ise 20.
- These users thanked the author Ahtung for the post (total 3):
- Fargal94, Alexsss, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years
İlk seferinde çok endişelendim ve heyecanlandım ama kaç kez geldiğimi hatırlamıyorum
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
İlk defa kuzenimle birlikteydim. O iki yaş büyük. Ben neredeyse 15 yaşındaydım, o ise zaten 17 yaşındaydı. Bu onun da ilk seferiydi. İlk kez kan görene kadar oldu. Doğal olarak hemen durdular. Kızlık zarının yırtılmasını zar zor hissedebiliyordunuz. Kız kardeşim biraz inledi, hepsi bu. Ertesi gün başardıklarımızı pekiştirmeye karar verdik. Kız kardeşimin benden daha güçlü olduğu ortaya çıktı. Kıllı amcığıyla gerçekten de her şeyi sikimde yaptığını görünce dayanamadım ve onu zamanında çıkarmaya da zamanım olmadı. Dere akmaya başlayınca kendimi çok rahatlamış hissettim. Başım dönüyordu, midem bulanıyordu, kusmamak için düşündüm ve her şeyi kız kardeşimin üzerine yıktım. O zaman her şey nasıl oldu, bilmiyoruz. Hamile kalma endişesi içindeydik ve mucize gibi adetimizin gelmesini bekliyorduk.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 8):
- Tanya, Lyudmila S, Bir miyav, Onizm, Morpheus, sapık, Fargal94, Sibiryak89
-
- Total posts: 18
- Registered for: 2 years 9 months
14 yaşındayken onu çok sevdim. Daha sonra aynı gün arkadaşımla yattığını öğrendim.
- These users thanked the author Lyudmila S for the post (total 4):
- Mosiya, Morpheus, sapık, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
- Registered for: 1 year 11 months
İlkini 19-20 yaşımdayken yaşadım ve hiç hatırlamıyorum. Nedenini bilmiyorum. Başkalarını da hatırlıyorum ama hepsini de değil. Muhtemelen hafızam kötü ve yıllar bunun bedelini ödüyor.
-
- Orgazm!
16 yaşımdayken bir arkadaşımı ve sınıf arkadaşımı kıskanıyordum: Bir erkek arkadaşı vardı, uyumaya başladılar ve bana ne kadar havalı olduğunu söyleyip duruyordu. öyleydi... Bu arada sınıftan bir çocuk bana kur yapmaya çalıştı, oldukça yakışıklıydı ve aptal değildi, ben de ondan hoşlanıyordum. Ve dördümüz okuldan sonra sohbet ettik, ona sordum: "Lyosh, benim erkek arkadaşım olmak ister misin?" Utanmıştı ama bir arkadaş ve bir arkadaş bir araya geldi: "Elbette hayal ediyordu! uzun zamandır..." ve bunun gibi şeyler. Sonuç olarak evde kimse yoktu ve “yanlış anlaşılmaları gidermek” için benim evime gittik. İkisi de inanılmaz derecede utangaç, soyunmuş ve battaniyenin altına girmişler... Beceriksiz okşamalar, ilk gerçek heyecan... Sonra Doğa Ana ve içgüdüler yardımcı oldu. Biraz korktum: "BU gerçekten içime girecek mi?" Girdi! Evet, biraz acıdı ama uzun sürmedi ve bir erkeğin penisinin içimdeki ilk hissini asla unutmayacağım! O zaman her fırsatta seviştik, birbirimizin anatomisini inceledik, yatakta "akıllı" kitap ve dergiler okuduk, deneyler yaptık, deneyim kazandık. Ve bu durum okulun sonuna kadar devam etti; başka erkek arkadaşım olmadı.

-
- Orgazm!
- Total posts: 776
ilk cinsiyetim 94’te annemle birlikteydim, 14 yaşındaydım, çok hoş bir şeydi sonra kafamda helikopter vardı ve annem bana onun içine geldiğimi söyleyince başım döndü ama anlamadım. ve anlamadım
- These users thanked the author HATA for the post (total 3):
- Tolkala, hayalet, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Benim böyle kitaplarım yoktu, ihtiyacım olan her şeyi internette okudum İnternet ve gerek yok)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Alexsss, Bir miyav, Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 510
İlk seferinde hiç hoşlanmadım, acı verici olduğunu söylemem ama hiçbir şey yaşamadım.
- These users thanked the author natalya.harita for the post:
- Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Ne dehşet, böyle bir şey asla aklıma gelmezdi.BUGOR: ↑25 Aug 2023, 07:02 ilk cinsiyetim 94’te annemin yanındaydım, 14 yaşındaydım, çok hoş bir şeydi, sonra kafamda helikopter vardı ve başım dönüyordu, annemin sonradan anlattığı gibi içeri girdim. ama anlamadım ve anlamadım
-
- Orgazm!
- Total posts: 776
Hayat böyledir, ne sürprizler getireceğini beklemezsin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1283
Benzer bir durum. 17 yaşındayken teknoloji bölümünde okuduğum bir kızla kendimi yurt odasına kilitlemiştim. bir kaçını atladım. Havalı bir adam kapıyı çaldı. Giyinirken anahtarlar yere düştü. Kızı dışarı attı ve beni bir çifte zorla sokmak için kullandı. ama seks yoktu.)))Ahtung: ↑21 Aug 2023, 19:54 İlk cinsiyetim yetkililere yapılan ilk ziyaret olarak adlandırılabilir))) çünkü bitirecek zamanım olmadı. Üniversitenin ilk yılında yurtta yaşandı bu olay. Paralel gruptan bir kız odama geldi ve yanıma uzandı ama görünüşe göre yatakhane komutanı o geçerken onu fark etti ve seksi kesti. Şaka çok görkemliydi, 1993, eski tarz büyükanne. Yetkililere ikinci ziyaretim de kuru geçti, öncü kamptayken danışmanlardan biriyle başım belaya girdi ama bitiremedim çünkü oldukça sarhoştum, şapkam çok fazla üzerimdeydi ama yaklaşık 3 gün sonra nihayet her şey yoluna girdi. Ne kadar heyecan vericiydi, kampta 2 vardiyayı onunla birlikte dolaşarak geçirdim ve sonbaharın sonlarına kadar onu görmeye gittim. Ben 16 yaşındaydım, o ise 20.
-
- Orgazm!
Ayrıca şunlara da baktık: İnternet, ama o zamanlar (neredeyse) hiç akıllı telefon yoktu ve İnternet şu anki gibi değildi. Ama her köşede kitap ve dergi var!
- These users thanked the author Bir miyav for the post (total 4):
- Geçit, Fargal94, Juravl, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 7 months
....ama yine de insanlarla anlaşamıyorum))
En azından ilk kez film çekiyorum...17 yaşındayım, denizdeyim, yatlıyım, biraz daha büyük bir kız var, 20 yaş civarında eski...Macar likörü Rubin (88 için gerçekten bir başyapıt olduğunu düşünüyorum, nereden aldığımı hâlâ anlayamıyorum), genel olarak...tam bir romantik!
https://i.postimg.cc/3JGKbPWJ/images.jpg
https://i.postimg.cc/gkbJdYC6/image.jpg
Что не скажешь про последующий секес ....колкоз, самогон, фингал и "дама" (лучше бы проанонировал!)))

En azından ilk kez film çekiyorum...17 yaşındayım, denizdeyim, yatlıyım, biraz daha büyük bir kız var, 20 yaş civarında eski...Macar likörü Rubin (88 için gerçekten bir başyapıt olduğunu düşünüyorum, nereden aldığımı hâlâ anlayamıyorum), genel olarak...tam bir romantik!
https://i.postimg.cc/3JGKbPWJ/images.jpg
https://i.postimg.cc/gkbJdYC6/image.jpg
Что не скажешь про последующий секес ....колкоз, самогон, фингал и "дама" (лучше бы проанонировал!)))

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
- Onizm, Morpheus, sapık, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Ayrıca hatırlıyorum... sonbaharda seviştik... verandada (özel ev - arka çıkış) ... sonbahardan beri (çürümüş yaprakların kokusu) Ben kediotu kedisi gibi deliriyorum!

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
18. yaş günümde ağabeyim beni bir striptiz kulübüne götürdü. Araba kullandığım için bütün akşam ayıktım. Nereye ve neden gittiğim bana önceden söylenmediği için hiçbir şeyin habercisi olmadı ve erkek kardeşim o anda kızla birlikte olmam gerektiğine karar verdi, sadece özel bir dans değil ve her şey zaten ayarlandı)
Bu yüzden ondan hoşlandım; o reddetti, ben başka birini seçtim.
Sonraki saatte striptiz kulübünün üst katındaki odada bakire olarak kabul edilmeye son verdim.
Seks uzun, kemiklerim kaya gibi sertti, bitiremedim. Elastik bir bantla oral seks, farklı pozisyonlarda klasik, misyoner, mastif, kovboy kız. Tepeye çıktığında kıçına uzandım ama ellerimi geri çektim.
Kız tecrübeli ve çok çekici, 30+ yaşında. Daha sonra öğrendiğime göre, o akşam ve gece striptiz kulübünde onunla tekrar karşılaştığımda, vardiyasından çıkmaya hazırlanıyordu. Ama ben kulüpte kaldım ve onun devamı olmadı.
Gecenin geri kalanında, yaşına göre iyi çalışan ve pek bakımlı olmayan bir kadın tarafından, ustaca da olsa, boşuna dans edildi. Benim genç görüşüme göre 40+ idi. Biraz tombul, sezaryen yaraları. Dans etmesine nasıl izin verildiğini hâlâ anlayamıyorum.
Odada birlikte olduğum kişiyi bir daha görmedim ama anılarım hala soğuktu)
Olmasına rağmen kesinlikle olumlu olarak değerlendiriyorum aslında bir fahişeyle.
Bu aynı zamanda ona aynı saatte ilk kez oral seks (genç aptal) uyguladığım zamandı. Daha sonra kontrole gittiğimde kendimi yaraladım ama her şey yolunda gitti, hiçbir şey yakalamadım.
Tek sorun şu ki, yüzünü hatırlamıyorum. hepsi.
Görünüşü, sesi, hissi Onun içinde nasıl olduğumu, duygularımı hatırladım. Ama onunla tanışıp yüzüne baksaydım onu kesinlikle tanıyamazdım.
Bu peri benim ilk perimdi.
Bu yüzden ondan hoşlandım; o reddetti, ben başka birini seçtim.
Sonraki saatte striptiz kulübünün üst katındaki odada bakire olarak kabul edilmeye son verdim.
Seks uzun, kemiklerim kaya gibi sertti, bitiremedim. Elastik bir bantla oral seks, farklı pozisyonlarda klasik, misyoner, mastif, kovboy kız. Tepeye çıktığında kıçına uzandım ama ellerimi geri çektim.
Kız tecrübeli ve çok çekici, 30+ yaşında. Daha sonra öğrendiğime göre, o akşam ve gece striptiz kulübünde onunla tekrar karşılaştığımda, vardiyasından çıkmaya hazırlanıyordu. Ama ben kulüpte kaldım ve onun devamı olmadı.
Gecenin geri kalanında, yaşına göre iyi çalışan ve pek bakımlı olmayan bir kadın tarafından, ustaca da olsa, boşuna dans edildi. Benim genç görüşüme göre 40+ idi. Biraz tombul, sezaryen yaraları. Dans etmesine nasıl izin verildiğini hâlâ anlayamıyorum.
Odada birlikte olduğum kişiyi bir daha görmedim ama anılarım hala soğuktu)
Olmasına rağmen kesinlikle olumlu olarak değerlendiriyorum aslında bir fahişeyle.
Bu aynı zamanda ona aynı saatte ilk kez oral seks (genç aptal) uyguladığım zamandı. Daha sonra kontrole gittiğimde kendimi yaraladım ama her şey yolunda gitti, hiçbir şey yakalamadım.
Tek sorun şu ki, yüzünü hatırlamıyorum. hepsi.
Görünüşü, sesi, hissi Onun içinde nasıl olduğumu, duygularımı hatırladım. Ama onunla tanışıp yüzüne baksaydım onu kesinlikle tanıyamazdım.
Bu peri benim ilk perimdi.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 181
İnsanların yazdıklarını okuyorum.
Biz memnun kaldık.
Herkes 12 yaşında başlamasa da 18 yaşına geldiğinde zaten yüz partneri aşmıştı)))
Benim için her şey daha basitti.
14 ila 19 yaş arası - mastürbasyon; Bu işi gerçekten çok sevdim,
Birkaç fotoğraf ve kitap buldum - amcık nerede olursa olsun
31 çekebilirdim. 90’lar - akıllı telefonlar yoktu, internet yoktu!!! Hatta çocuk ansiklopedisindeki "Apollo, Sümbül ve Selvi" resmine bile çekildim. (Fotoğrafı internette bulabilirim)
Yaşında 19 yaşında üniversitede okurken paralel akıntıdan gelen, en sıradan görünüşlü bir kızla tanıştım. Arkadaşlar beni bir şekilde tanıştırdılar. Onunla telefonda konuşmaya başladım ve saatlerce konuştum. Daha sonra konu sekse döndü. Bunu telefonda tartıştık. Görünüşe göre, o da bakireydi, sevişme gibi kızlığı bozmadan seks yapmayı deneyeceğimiz konusunda bir anlaşma vardı.
Tatile giden teyzesinin dairesinde çiçekleri sulamak için anahtarları bıraktığını öne sürdü.
Tanıştık ve oraya gittik.
Yaz, sıcak.
Biraz alkol içtim.
19 yaşındayım, neredeyse 20 yaşındayım.
O da 19 yaşında.
İkisi de bakire.
Soyun. Öpücükler falan.
O da biraz regl döneminde.
Bu benim ilk seferim!
Korku yoktu.
Ve amcığı yaladı, meme uçlarını emdi ve bundan keyif aldı.
Her ne kadar kız benim tipim olmasa da, pek de tipim değil. Ama çok kadınsı bir vücut istedim.
Kısacası, nazikçe onun amını dürtmeye başladı. O umursamadı. Hadi canım acıyor ama sabredeceğim diyor.
Bir süre sonra yavaş yavaş amın içine girdi.
Ve başladı.
Onu gerçekten siktim, tıpkı pornodaki gibi.
Pozisyonları ve ritmi değiştirdi ve elinden geldiğince okşadı - dışarıdan, eğer biri bunu görseydi - o adamın bu hayatımdakiilk seks!!!
Terminatör gibiydim; aletim taş gibi, makineli tüfek gibi duruyordu. Çok profesyonel.
Görünüşe göre o kadar çok kitap okudum, o kadar çok film izledim ki, bunun ilk seferim olduğu hissine kapılmadım!!! Sanki hayatım boyunca bunu yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Ancak bir sorun vardı; bitiremedim.
Onunla o dairede birkaç kez karşılaştık, seks harikaydı ama ben gelmedim. Sonra eve dönüyorum ve banyoda mastürbasyon yapıyorum - normal şekilde bitiriyorum. Açıkçası, birkaç yıl süren mastürbasyondan sonra vücut ele alıştı - ve kızın amına boşalmak imkansızdı - duyumlar farklıydı ve orgazm mekanizması işe yaramadı.
Bu ilk seks Bir kızla birlikteydim.
Sonra, birkaç ay sonra ilk kez 15 yaşında başka bir kızla geldim (zaten 20 yaşındaydım!!!) - beş katlı bir binanın girişinde seviştiler - geceleri merdivenlerde - ve ilk kez bir kızla geldim - aletini zamanında çıkardım - ve karnına sperm damlattım.
Olduğu gibi anlattım.
Her şey tamamen doğru.
Fotoğrafta - gençliğimde mastürbasyon yaptığım bir çocuk ansiklopedisinden bir resim)
https://i.postimg.cc/KjsXyCcV/Screenshot-2023-09-10-15-30-18-10-4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
Biz memnun kaldık.
Herkes 12 yaşında başlamasa da 18 yaşına geldiğinde zaten yüz partneri aşmıştı)))
Benim için her şey daha basitti.
14 ila 19 yaş arası - mastürbasyon; Bu işi gerçekten çok sevdim,
Birkaç fotoğraf ve kitap buldum - amcık nerede olursa olsun
31 çekebilirdim. 90’lar - akıllı telefonlar yoktu, internet yoktu!!! Hatta çocuk ansiklopedisindeki "Apollo, Sümbül ve Selvi" resmine bile çekildim. (Fotoğrafı internette bulabilirim)
Yaşında 19 yaşında üniversitede okurken paralel akıntıdan gelen, en sıradan görünüşlü bir kızla tanıştım. Arkadaşlar beni bir şekilde tanıştırdılar. Onunla telefonda konuşmaya başladım ve saatlerce konuştum. Daha sonra konu sekse döndü. Bunu telefonda tartıştık. Görünüşe göre, o da bakireydi, sevişme gibi kızlığı bozmadan seks yapmayı deneyeceğimiz konusunda bir anlaşma vardı.
Tatile giden teyzesinin dairesinde çiçekleri sulamak için anahtarları bıraktığını öne sürdü.
Tanıştık ve oraya gittik.
Yaz, sıcak.
Biraz alkol içtim.
19 yaşındayım, neredeyse 20 yaşındayım.
O da 19 yaşında.
İkisi de bakire.
Soyun. Öpücükler falan.
O da biraz regl döneminde.
Bu benim ilk seferim!
Korku yoktu.
Ve amcığı yaladı, meme uçlarını emdi ve bundan keyif aldı.
Her ne kadar kız benim tipim olmasa da, pek de tipim değil. Ama çok kadınsı bir vücut istedim.
Kısacası, nazikçe onun amını dürtmeye başladı. O umursamadı. Hadi canım acıyor ama sabredeceğim diyor.
Bir süre sonra yavaş yavaş amın içine girdi.
Ve başladı.
Onu gerçekten siktim, tıpkı pornodaki gibi.
Pozisyonları ve ritmi değiştirdi ve elinden geldiğince okşadı - dışarıdan, eğer biri bunu görseydi - o adamın bu hayatımdakiilk seks!!!
Terminatör gibiydim; aletim taş gibi, makineli tüfek gibi duruyordu. Çok profesyonel.
Görünüşe göre o kadar çok kitap okudum, o kadar çok film izledim ki, bunun ilk seferim olduğu hissine kapılmadım!!! Sanki hayatım boyunca bunu yapıyormuşum gibi hissediyorum.
Ancak bir sorun vardı; bitiremedim.
Onunla o dairede birkaç kez karşılaştık, seks harikaydı ama ben gelmedim. Sonra eve dönüyorum ve banyoda mastürbasyon yapıyorum - normal şekilde bitiriyorum. Açıkçası, birkaç yıl süren mastürbasyondan sonra vücut ele alıştı - ve kızın amına boşalmak imkansızdı - duyumlar farklıydı ve orgazm mekanizması işe yaramadı.
Bu ilk seks Bir kızla birlikteydim.
Sonra, birkaç ay sonra ilk kez 15 yaşında başka bir kızla geldim (zaten 20 yaşındaydım!!!) - beş katlı bir binanın girişinde seviştiler - geceleri merdivenlerde - ve ilk kez bir kızla geldim - aletini zamanında çıkardım - ve karnına sperm damlattım.
Olduğu gibi anlattım.
Her şey tamamen doğru.
Fotoğrafta - gençliğimde mastürbasyon yaptığım bir çocuk ansiklopedisinden bir resim)
https://i.postimg.cc/KjsXyCcV/Screenshot-2023-09-10-15-30-18-10-4641ebc0df1485bf6b47ebd018b5ee76.jpg
- These users thanked the author Juravl for the post (total 7):
- Morpheus, Fargal94, slavik.meshalkin, Alexsss, sapık, Sibiryak89, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
- Registered for: 3 years 2 months
On birinci sınıfta bir sınıf arkadaşıyla tanıştık. yürüdü, ütülendi. Onu nerede ve nasıl yapabileceğimi rahatsız ettim. Önce onu okşadı, sonra ovuşturdu ve yavaş yavaş, her seferinde biraz sokmaya başladı. izin verildiği kadar. Sonra sikişmeye başladılar. yani ne ben ne de o ilk seferin ne zaman olduğunu biliyoruz. onunla daha sonra evlendin, seni aptal. Başka kimsenin vermeyeceğini düşünmüştüm :)
-
- ön sevişme
- Total posts: 114
Gerçek bir erkek seks yapmaz, gerçek bir erkek bir kıza mastürbasyon yapar

- These users thanked the author Fısıldayan for the post:
- Morpheus
-
- En güçlü orgazm!