Kızlar amlarını kaç yaşında tıraş etmeye başlar?
-
Автор темыFabian 38
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Registered for: 2 years 4 months
Kızlar amlarını kaç yaşında tıraş etmeye başlar?
Bize amını tıraş etmeye başladığında kaç yaşında olduğunu söyle. Ne için? Kızlar, arkadaşlarınızın tıraşsız amcıklarına dikkat eder misiniz?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızlar amlarını kaç yaşında tıraş etmeye başlar?
, sanırım 17 yaşımdan önce kırdım yukarı, nasıl oldu bilmiyorum, askere gittiler, bir daha görüşmedik.
Gördüğünüz gibi muhtemelen 13 yaşındayken oğlunuzla birlikte yıkanmışsınızdır?
Eh, onun sözüne güvendimYana-Yanochka: ↑12 Jan 2023, 08:1613 yaşındaki bir erkek çocuk, kendi yaşındaki bir kızın kızlık zarını kırmayabilir. 13 yaşındayken oğlumun penisi çok ince kalınlıktaydı ve kızlarda kızlık zarında kızlık zarına zarar vermeden penisin esneyip tamamen gireceği bir delik var.Sibiryak89: ↑12 Jan 2023, 07:37 Küçük kız kardeşiyle bir arkadaşım var, durun, o 13 yaşındaydı, onun 12 yaşındaki bakiresini öldürdü ve onu becerdiğinde
Gördüğünüz gibi muhtemelen 13 yaşındayken oğlunuzla birlikte yıkanmışsınızdır?
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Öyle oldu ki bir gün okuldan beni işten aradılar ve oğlumun karnının kötü ağrıdığını söylediler. ve acilen hastaneye gitmesi gerekiyordu. Bir arkadaşımın arabasını ödünç alıyorum, sabah işe minibüsle gittiğim için okula geliyorum, oğlum bembeyaz kıvranıyor. Zaten okula ambulans çağırmışlardı. Beklemedim, onu aldım ve doğrudan acil servise götürdüm. Doktor baktı ve apandisit olduğunu ve çoktan ameliyathaneyi hazırlamaya başladıklarını söyledi. Ameliyattan önce doktor orayı tıraş etmesi gerektiğini, oğlunun acı içinde kıvrandığını ancak utangaç olduğunu söyledi. Bunu da yan girişteki evimizde oturan genç kız hemşireye emanet ettiler. Kısacası bu hemşireyle birlikte ikna ettik ve sonunda kendimi tıraş ettim. Orada yetişkin bir erkekteki kadar kıl yoktu; her şeyin yeni yeni büyümeye başladığı açıktı. Çok acımasına rağmen penisi iyice düzeldi. İşte o zaman her şeyi gördüm.
Ve bir buçuk yıl sonra öyle oldu ki oğlum artık benden utanmıyordu.
Hayır. O zamanlar oğlum ve ben birlikte yıkanmadık. O zamanlar benden çok korkmuştu ve nedense kocamdan daha da çok korkmuştu

Ve bir buçuk yıl sonra öyle oldu ki oğlum artık benden utanmıyordu.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 5):
- Sibiryak89, Fan, Onizm, sapık, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 10 months
görüntü hayatımın geri kalanı boyunca canlı bir şekilde aklımda kaldı)) oğlumun penisi dik pozisyon. İçeride tepkiniz ne oldu, gördüğünüzde ne hissettiniz? Penisi neden sertleşti? Apandisit hastası olduğum ve penisim sertleşmediği için hemşire beni de tıraş etti.Yana-Yanochka: ↑12 Jan 2023, 14:13 Kısacası bu hemşireyle birlikte ikna ettik ve sonunda kendimi tıraş ettim. Orada yetişkin bir erkekte olduğu kadar çok kıl yoktu,
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months

Ben utanmıyordum. puan konusunda çekingen, daha ayrıntılı olarak, ilginç bir şekildeYana-Yanochka: ↑12 Jan 2023, 14:13Hayır. O zamanlar oğlum ve ben birlikte yıkanmadık. O zamanlar benden çok korkmuştu ve nedense kocamdan daha da çok korkmuştuSibiryak89: ↑12 Jan 2023, 13:41 Gördüğünüz gibi, muhtemelen 13 yaşındayken oğlunuzla birlikte duş almışsınızdırÖyle oldu ki bir gün okuldan beni işten aradılar ve oğlumun karnının kötü ağrıdığını söylediler. ve acilen hastaneye gitmesi gerekiyordu. Bir arkadaşımın arabasını ödünç alıyorum, sabah işe minibüsle gittiğim için okula geliyorum, oğlum bembeyaz kıvranıyor. Zaten okula ambulans çağırmışlardı. Beklemedim, onu aldım ve doğrudan acil servise götürdüm. Doktor baktı ve apandisit olduğunu ve çoktan ameliyathaneyi hazırlamaya başladıklarını söyledi. Ameliyattan önce doktor orayı tıraş etmesi gerektiğini, oğlunun acı içinde kıvrandığını ancak utangaç olduğunu söyledi. Bunu da yan girişteki evimizde oturan genç kız hemşireye emanet ettiler. Kısacası bu hemşireyle birlikte ikna ettik ve sonunda kendimi tıraş ettim. Orada yetişkin bir erkekteki kadar kıl yoktu; her şeyin yeni yeni büyümeye başladığı açıktı. Çok acımasına rağmen penisi iyice düzeldi. İşte o zaman her şeyi gördüm.
Ve bir buçuk yıl sonra oğlum artık benden utanmıyordu.
-
- ön sevişme
18 dakika 7 saniye sonra gönderildi: n
Burada, forumda zaten yazmıştım. Mesajlarıma bakarsanız her şeyi bulabilirsiniz. Kendimi tekrarlamayacağım.
18 dakika 7 saniye sonra gönderildi: n
İşte o zaman benim için gerçekten bir gösteriydi. Benim için oğlum hâlâ bir çocuktu. Doktor, oğlumun kasık bölgesini tıraş etmek için eczane büfesine gidip tek kullanımlık bir tıraş makinesi almam gerektiğini söylediğinde, oğlumun orada zaten tıraş edecek bir şeyi olduğuna bile inanmadım. O zaman penisinin neden dikleştiğini bilmiyorum. Çocuğun penisinin kalkmaması için elinden geldiğince kendini tuttuğu belliydi ama hiçbir şey yapamıyordu, penisi daha da fazla zorlanıyordu. Benim önümde rahatsız olduğunu fark ettim, ona hiçbir sorun olmadığına dair güvence verdim, sonra oğlum sakinleşmiş görünüyordu ama bir nedenden dolayı penisi zaten tam olarak ayağa kalkmıştı. Oldukça uzun ama inceydi ve bence daha büyük bir kıza, hatta onun yaşındakine göre oğlumun penisi kızlık zarındaki delikten, kızlık zarını yırtmadan elbette serbestçe değil ama oldukça sıkı bir şekilde geçebilirdi. O dönemde hem ameliyattan endişeleniyordum hem de gördüklerim karşısında sakinleşemiyordum.Bu manzarayı hayatımın geri kalanı boyunca canlı bir şekilde hatırlıyorum)) oğlumun penisi ayakta duruyor. İçeride tepkiniz ne oldu, gördüğünüzde ne hissettiniz? Penisi neden sertleşti? Bir hemşire de apandisit nedeniyle beni traş etti, penisim sertleşmedi.
Last edited by O Yanochka on 12 Jan 2023, 16:21, edited 1 time in total.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- Sibiryak89, Yün, Onizm, sapık
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Ve kendi kendine mi sızdı? Gerçekten istedin mi?

- These users thanked the author Nikk for the post:
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
Sızıntı olmadı orası kesin, sonra sen istemedin. Sonra oğlumun her şeyi yoluna girsin diye ameliyat konusunda çok endişelendim ama zaman zaman kafamda pek çocuksu olmayan bir penis görüntüsü belirdi. Zaten yaşlı olduğum gerçeğini daha çok düşündüm. O zamanlar oğlumu cinsel çekim nesnesi olarak düşünmüyordum. Bunu sözlerimin tüm sorumluluğuyla söyleyebilirim.
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 7):
- Fan, Onizm, Sibiryak89, sapık, Juravl, Mart, Dmitri244
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 5 months
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Kadınlar kendilerini küçümsemeyi sever! Ah, ben zaten yaşlandım! Ah, şişmanladım! Ah, çirkinim! Oh-oh-oh-oh! Ne için?
Sızıntı olmadı orası kesin, sonra ben de sızdırmak istemedim. Sonra oğlumun her şeyi yoluna girsin diye ameliyat konusunda çok endişelendim ama zaman zaman kafamda pek çocuksu olmayan bir penis görüntüsü belirdi. Zaten yaşlı olduğum gerçeğini daha çok düşündüm. O zamanlar oğlumu cinsel çekim nesnesi olarak düşünmüyordum. Bunu sözlerimin tüm sorumluluğuyla söyleyebilirim.
[/quote]
Kadınlar kendilerini küçümsemeyi sever! Ah, ben zaten yaşlandım! Ah, şişmanladım! Ah, çirkinim! Oh-oh-oh-oh! Ne için?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
AlinaKovpaka, kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim?
-
- Total posts: 18
- Registered for: 3 years 10 months
Yana-Yanochka, O zamanlar oğlunuz kaç yaşındaydı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Genelde kızlar bunu sormaz :) Eğer gerçekten ilgileniyorsanız, o zaman yakında 26 yaşında olacaksın
-
- Nirvana’dayım
Hmm... O zaten büyük bir kız... Şimdiden sikişebilirsin! :şampuan:AlinaKovpaka: ↑17 Jan 2023, 20:32Genelde kızlar bunu sormaz :) Eğer gerçekten ilgileniyorum, o zaman 26’sı yakındaAlinaKovpaka, kaç yaşında olduğunu sorabilir miyim?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 9 months
Alina Kovpaka, evet, 10 yıldan fazla zaman geçti ve kimin nereye baktığını, dokunduğunu vb. gibi ayrıntıları hatırlarsınız.
Tıpkı dünkü gibi...
İnanılmaz yetenekler
Tıpkı dünkü gibi...
İnanılmaz yetenekler

-
- heyecanlanıyorum
Yani henüz eski değil gibi görünüyor. Ben skleroz hastası değilim.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post:
- Nikk
-
- Nirvana’dayım
Ve elbette, gerçekten çok beğendim! Asla unutmayacaksın!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
AlinaKovpaka, muhtemelen zaten evli, sevgi dolu bir koca ve küçük çocuklar?
-
- heyecanlanıyorum
Bir kocam var, henüz çocuğum yok
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post:
- Bay x
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
- Registered for: 2 years 4 months
Günümüzde çoğunluk tıraş oluyor. Hijyen, görsellik vb. Hangi yaşta? Bireysel olarak. 16 yaşından beri.
-
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 3 months
Kızlar, babanız orada tıraş olmaya başladığınızı öğrendi mi? Nasıl tepki verdi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 162
Ne aptal bir soru! Saçından memnun olmayan kimse, uzadıkça tıraş eder. Saçı sevenler tıraş olmaz. Saçlarının hangi yaşta çıkmaya başladığını sormalısınız. Bu şekilde daha mantıklı görünüyor. Ve eğer büyürlerse ve bundan hoşlanmazlarsa, o zaman tıraş olurlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 7 months
Eğer konu bir erkek (veya kız) içinse bu anlaşılabilir bir durum. Ama kendin için kimse görmüyorsa ortalığı karıştırmanın ne anlamı var?
Neden aptalca. Bir kadın forumunda bir kadın, 13 yaşındaki kızının amını tıraş ettiğini ve bunu kendisi için mi yoksa erkek çocuğu için mi yaptığını öğrenmek istediğini yazmıştı. Görüşler bölünmüş durumda.Sobesednik_1996: ↑21 Feb 2023, 15:07 Ne kadar aptal bir soru! Saçından memnun olmayan kimse, uzadıkça tıraş eder. Saçı sevenler tıraş olmaz. Saçlarının hangi yaşta çıkmaya başladığını sormalısınız. Bu şekilde daha mantıklı görünüyor. Yani büyüyüp bundan hoşlanmazlarsa tıraş oluyorlar.
Eğer konu bir erkek (veya kız) içinse bu anlaşılabilir bir durum. Ama kendin için kimse görmüyorsa ortalığı karıştırmanın ne anlamı var?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 202
- Registered for: 3 years 10 months
Kız kardeşim ilk kez 18 yaşındayken amını tıraş etti. Zaten kıllı olmasına alışmıştım, annemle babamın yanına geldim, onlarla yaşadı, odasına çekildik, bana kendisi gösterdi.
- These users thanked the author 1520’yi al for the post (total 2):
- sapık, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
15 yaşından itibaren. Seks yapmaya başladığımda. Erkekler tamamen pürüzsüz olduğunda onu sever. Orada saçı seven tek kişiyle tanıştım
- These users thanked the author ira. kafa for the post (total 3):
- Bay x, sapık, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 199
- Registered for: 3 years 1 month
İlginç soru! ))) Kız kardeşim muhtemelen 13 yaşındayken tıraş olmaya başlamıştı. Ondan önce küçük siyah yumuşak saçları kasıklarını yeni kaplamaya başlamıştı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
n
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Akrabalar arasında cinsel çekim olmaması gerekiyor gibi görünüyor ama var!
n
Söyleyin bana, ilk kez 11 yaşımdayken tıraş oldum. 11 Orada hiçbir şeyin yok muydu? Ve bu doğru, orada neredeyse hiçbir şey yoktu, sadece tüy. Ama gerçekten olmasını istedim. Arkadaşlarımdan tıraş olmaya başlarsan uzamaya başlayacağını duydum. Ve tıraş oldu!
6 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years
Büyükannem 10 yaşındayken tatil sırasında kuzeninin bacaklarını tıraş ettiKız Alla: ↑12 Mar 2023, 14:35 İlk defa 11 yaşımdayken amımı tıraş ettim. Söylesene, 11 yaşındayken orada hiçbir şeyin yok muydu? Ve bu doğru, orada neredeyse hiçbir şey yoktu, sadece tüy. Ama gerçekten olmasını istedim. Arkadaşlarımdan tıraş olmaya başlarsan uzamaya başlayacağını duydum. Ve tıraş oldu!

-
- Flört etmek
- Total posts: 47
- Registered for: 2 years 2 months
14 yaş civarında tıraş olmaya başladım, bacaklarımı ve kollarımı daha erken tıraş etmeye başladım, çok fazla kılımın olmaması iyi)) sonra şekerleme veya lazer, pürüzsüzlük süper
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Ama benim farklı bir durumum vardı. Kızım kendini yıkamak için banyoya gittiğinde tıraş makinemin saçlarla tıkandığını fark ettim. Özel olarak kızıma amını tıraş etmek için ustura kullanıp kullanmayacağını sordum. İtiraf ettim. Ona nasıl tıraş edileceğini ve tıraş makinesinin nasıl düzgün bir şekilde temizleneceğini öğretmeyi teklif etti. Kabul ettim. Soyundum, banyoya uzandım, kasıklarına usturayı nasıl düzgün tutacağını, tüm kıvrımları nasıl dikkatli ve doğru bir şekilde tıraş edeceğini gösterdim. Peki, bir tıraş makinesinin nasıl düzgün şekilde kullanılacağı. Kızım son derece utangaç ve utangaçtı, ancak bu beceriyi ve eğitimi metanetli bir şekilde aldı. Daha sonra ona kişisel bir tıraş makinesi aldım.
- These users thanked the author Arhivarius for the post (total 2):
- sapık, Aslan 123540
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 2 months
Karınız yok mu? Siz ve kızınız birlikte mi yaşıyorsunuz?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
Karınız var ama sonra bana şunu söyledi: Usturanız sizin öğretmeniz için. Ben öğrettim.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
Kız kardeşim benden dört buçuk yaş küçük. 12 yaşındayken bana karşı daha az utangaç hale geldi. Yazın nehre gittiğimizde bunu fark ettim. Kıyafetlerini değiştirdiğinde, eskisi gibi değil, başka bir odaya gitti ama benden sadece arkamı dönüp bakmamamı istedi. Sonra bir gün onunla kıyafet değiştiriyorduk, birbirimize sırtımızı dönüyorduk, o daha yavaş kıyafet değiştiriyordu ve ben de ona profilden bakmayı başardım. Zaten tüylü bir pubisi vardı. Görünüşe göre kız kardeşim de artık bir yetişkin olduğuyla övünmek için bir neden arıyordu.
Ve iki hafta sonra o ve ben birbirimizden utanmadık ve onun zaten bir yetişkin olduğunu gördüm. Elbette bir yetişkin kadar iyi değildi ama yeni yeni büyümeye başlıyor. Birbirimizle daha çok ilgilenmeye başladık, sonra "anne ve babanın yaptığı gibi" denemeye başladık. Kız kardeşim yedinci sınıfa geçiyordu; en önemlisi o ve ben okuldaki tıbbi muayeneden korkuyorduk, çünkü ailelerimize tek bir haber söylenmiş olsaydı, ailelerimiz bizi sorguya çekerdi.
Ve iki hafta sonra o ve ben birbirimizden utanmadık ve onun zaten bir yetişkin olduğunu gördüm. Elbette bir yetişkin kadar iyi değildi ama yeni yeni büyümeye başlıyor. Birbirimizle daha çok ilgilenmeye başladık, sonra "anne ve babanın yaptığı gibi" denemeye başladık. Kız kardeşim yedinci sınıfa geçiyordu; en önemlisi o ve ben okuldaki tıbbi muayeneden korkuyorduk, çünkü ailelerimize tek bir haber söylenmiş olsaydı, ailelerimiz bizi sorguya çekerdi.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post:
- abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 2 months
ve kızınız ona tıraş olmayı öğretmeye başladığınızda kaç yaşındaydı?Arhivarius: ↑12 Mar 2023, 22:58 Ve farklı bir durumla karşılaştım. Kızım kendini yıkamak için banyoya gittiğinde tıraş makinemin saçlarla tıkandığını fark ettim. Özel olarak kızıma amını tıraş etmek için ustura kullanıp kullanmayacağını sordum. İtiraf ettim. Ona nasıl tıraş edileceğini ve tıraş makinesinin nasıl düzgün bir şekilde temizleneceğini öğretmeyi teklif etti. Kabul ettim. Soyundum, banyoya uzandım, kasıklarına usturayı nasıl düzgün tutacağını, tüm kıvrımları nasıl dikkatli ve doğru bir şekilde tıraş edeceğini gösterdim. Peki, bir tıraş makinesinin nasıl düzgün şekilde kullanılacağı. Kızım çok utangaç ve çekingendi ama bu beceriyi ve eğitimi metanetli bir şekilde aldı. Daha sonra ona kişisel bir tıraş makinesi aldım.
-
- Total posts: 20
- Registered for: 1 year 3 months
Ben de tıraş olmaktan korkuyorum.
Annem benim için tıraş oluyor.
Yaklaşık altı ay önce başladık
Henüz o kadar büyümemiş olmalarına rağmen mayo yüzünden. Üvey babam, erkeklerin saçlarının mayo altından görünmesini sevmediklerini söyledi.
Annem benim için tıraş oluyor.
Yaklaşık altı ay önce başladık
Henüz o kadar büyümemiş olmalarına rağmen mayo yüzünden. Üvey babam, erkeklerin saçlarının mayo altından görünmesini sevmediklerini söyledi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years
Babamın her türlü aptalca şeyi yapmak için makineler kullanmasının hiçbir anlamı olmadığını dikkatlice açıkladı.Lyubitel22: ↑20 Feb 2023, 16:40 Kızlar, babanız orada tıraş olmaya başladığınızı öğrendi mi? Nasıl tepki verdi?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
- Registered for: 2 years 6 months
Arkadaşlar ve aile sahilde dinleniyorlardı. Bir kızları var, muhtemelen 12-13 yaşlarında. Mayo, tişört ve sıradan külot olmadan. Yüzdüm, külotum ıslandı... yani amım zaten bir yetişkininki gibi çalılarla kaplıydı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 268
- Registered for: 1 year 5 months
12 yaşlarındayken bana da aynı şey anlatılmıştı
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 4 months
Murzik45, işte burada
Me annem ve üvey babam da bunun estetik açıdan hoş olmadığını söylediler
Şimdi beni orada tıraş ediyorlar
Me annem ve üvey babam da bunun estetik açıdan hoş olmadığını söylediler
Şimdi beni orada tıraş ediyorlar
- These users thanked the author sağırlığın for the post:
- Tolkala
-
- Orgazm!
- Total posts: 793
- Registered for: 1 year 4 months
Yakın bir akrabası 16 yaşındayken tıraş olmaya başladı ama o sadece bir süngerdi. Kasık bölgesinde geniş şeritli bir saç kesimi vardı. Eşim 21 yaşında temiz tıraş olmaya başladı. Halen de yapıyor. Ondan önce dar bir şeridi vardı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post