İlk seks oyuncağı
-
Автор темыEvil_donut
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 4 months
İlk seks oyuncağı
Geçen gün bir seks oyuncağı almayı düşünüyordum. Mastürbasyona uygun bir şey, ayrıca bir kızla da kullanmak isterim.
Bana ilk seks oyuncaklarınızı, duygularınızın nasıl olduğunu, ilişkilerinizi nasıl etkilediğini anlatın. eşleriniz/kız arkadaşlarınız
Bana ilk seks oyuncaklarınızı, duygularınızın nasıl olduğunu, ilişkilerinizi nasıl etkilediğini anlatın. eşleriniz/kız arkadaşlarınız
- These users thanked the author Evil_donut for the post:
- seksforumu_
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1704
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 466
- Registered for: 2 years
- Orientation: biseksüel
Re: İlk seks oyuncağı
Kaliteli tabi ki pek iyi değildi, çok sertti ve kafası çok belirgin ve namludan daha kalındı. Baş 5 cm’den biraz daha kalındı ve gövde 4 cm idi. Tabii ilk hisler muhteşemdi ama penisi kıçından çıkardığımda sanki kıç ters çevriliyormuş gibi görünüyordu. büyük kafa.
Sonra başkentteyken kendime daha yumuşak bir tane aldım, ancak 3 cm ince çaplı başka kimse yoktu.
İlk oyuncak bana Novorossiysk’ten bir adamın yazışmasıyla gönderildi. henüz satılmadı ve denizciler tarafından getirildi.
Kaliteli tabi ki pek iyi değildi, çok sertti ve kafası çok belirgin ve namludan daha kalındı. Baş 5 cm’den biraz daha kalındı ve gövde 4 cm idi. Tabii ilk hisler muhteşemdi ama penisi kıçından çıkardığımda sanki kıç ters çevriliyormuş gibi görünüyordu. büyük kafa.
Sonra başkentteyken kendime daha yumuşak bir tane aldım, ancak 3 cm ince çaplı başka kimse yoktu.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 85
- Registered for: 2 years
- Orientation: heteroseksüel
Eşimin ilk oyuncağı penguen ve en sevdiği oyuncağı gibi görünüyor, bazen kendisi bazen birlikte oynuyor. Sonra daha çok oyuncak vardı ama önce penguen geldi.
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 1 year 9 months
İlk oyuncak bakire bir vajinaydı. Bordo, çok dar. Aslında yılbaşından önce tesadüfen satın aldım.
Gözlerimi ısıtmak için bir seks dükkanına girdim. Utangaçlığımı yenmeye çalıştım. Orada da genç bir kız satıcısı beni bir şekilde konuşmaya ikna etti ve ben de böyle bir şeyle oradan ayrıldım. Eve gidene kadar gerginlikten titriyordum.
Herhangi bir yağlayıcı almadığımı düşününce karışık duygular içerisindeydim. Çok dardı, hoştu ama başka bir şey değildi. Birkaç dakika içinde geldim.
Sonra aklıma geldi - işte böyle hissettiriyor
Şimdi bunun oldukça zor bir iş olduğunu söyleyebilirim. kauçuk ikinci kez hızlanmaya başladı.
Ee kızlarla iletişimimi hiç etkilemedi, utandım ve devam ettim.
Gözlerimi ısıtmak için bir seks dükkanına girdim. Utangaçlığımı yenmeye çalıştım. Orada da genç bir kız satıcısı beni bir şekilde konuşmaya ikna etti ve ben de böyle bir şeyle oradan ayrıldım. Eve gidene kadar gerginlikten titriyordum.
Herhangi bir yağlayıcı almadığımı düşününce karışık duygular içerisindeydim. Çok dardı, hoştu ama başka bir şey değildi. Birkaç dakika içinde geldim.
Sonra aklıma geldi - işte böyle hissettiriyor

Şimdi bunun oldukça zor bir iş olduğunu söyleyebilirim. kauçuk ikinci kez hızlanmaya başladı.
Ee kızlarla iletişimimi hiç etkilemedi, utandım ve devam ettim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 353
- Registered for: 2 years 3 months
Svetik’e katılıyorum. Her şeyi bacaklarının arasına sürükledi. Tanrıya şükür, kendime hiçbir şey sokmadım.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 1 year 9 months
İlk anal plug’ı aldık, eşim çok beğendi. Artık elimizde bir fiş, bir vibratör ve bir kırbaç var :)
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 1 year 8 months
İlk mastürbasyon ten ışığıydı. Artık modelini hatırlamıyorum. Bu duygu muhteşem.
Şu anda cephanelikte yaklaşık 8 parça var. Düzenli olarak kullanıyorum.....
Şu anda cephanelikte yaklaşık 8 parça var. Düzenli olarak kullanıyorum.....
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
- Registered for: 2 years 7 months
İlki vibratördü, Ali Express’li))) eşim beğenmedi) tam bir saçmalık dedi) sonunda 3 yılda 5 kere kullandık...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post