İşyerinde bir milfin baştan çıkarılması. Ofis romantizmi.

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Ahtung
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77
Registered for: 2 years 3 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: İş yerinde milf’i baştan çıkarmak. Ofis romantizmi.

Unread post by Ahtung »

İlk evliliğimde işyerinde birçok ilişki vardı. Hatta bir kez bir çalışanı siktikleri oldu, sonra karım aradı ve ben aletimi çıkarmadım ama telefonda konuşmayı bıraktım, konuştum ve devam ettim. Çalışan kocasının ve patronunun arkasındaydı ve ben ona aynı anda değil, tek tek vurdum. İkinci evliliğimde hiç aldatmadım. 1 kez bir hikaye vardı. Bizim için bir karı koca çalıştı, o benim yardımcım. Bir süre sonra adam işi bıraktı ve o da işte kaldı, sonra boşandılar ve çok geçmeden, görünüşe göre hayatını bir şekilde düzenlemek istiyordu, önce işte bana asılmaya başladı, sonra beni bir kez aradı. Evdeydim ve beni yürüyüşe davet ettim, reddettim ve bir sonraki vardiyada boşanmayacağımı ve kaderi toplarından çekmek istemediğimi söyledim. 5 saniyelik mutluluk bir evliliği bozmaya değmez. Biraz sakinleşti ve sonra kocasıyla evlendi. Eski karımla ilişkimi kurmam uzun zaman aldı, bu yüzden onlara değer veriyorum ve sekste her şey bana o kadar yakışıyor ki, kelimenin tam anlamıyla sola gitmek bile istemiyorum. Lezzetli olan her şey her zaman evde ama ben oyun oynayıp telefonumu saklamak istemiyorum, ilk evliliğimde de bunu yaptım, sen yanarsın diye hep tetikte oluyorum.
These users thanked the author Ahtung for the post:
Vik.ruba80
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Danafil »

Şimdi yeni bir işteyim, bir yıl geçti ve patronu becerdim. Daha doğrusu karşılıklı rıza ve anlaşmayla seks yaptık. Kurumsal partiden sonra herkes şenlik masasından ayrıldığında. Uzun zamandır elinde olmadığı için üç dakikada geldi. Peki ben de
Polonya
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 547
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Polonya »

Bir şekilde TS ortadan kayboldu... İstifa mı etti yoksa ne?))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”