Hooligan Carrie: ↑15 Jan 2024, 21:16
Birdenbire çok zengin olursan ne çılgınca şey yaparsın?
Bir hayalim var ama hazır değilim bunu herkesle paylaşmak, ya çok ama çok, o zaman en modern ekipmanlara sahip modern bir onkoloji merkezi kurar ve dünyanın her yerinden en iyi doktorları oraya çekerdim.
Yap başıboş sanatçıları sokaktaki müzisyenlere mi yediriyorsunuz?
These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320565 time=1705342615 user_id=18654] Birdenbire çok zengin olursan ne çılgınca şey yaparsın? [/quote]Bir hayalim var ama hazır değilim bunu herkesle paylaşmak, ya çok ama çok, o zaman en modern ekipmanlara sahip modern bir onkoloji merkezi kurar ve dünyanın her yerinden en iyi doktorları oraya çekerdim.
Yap başıboş sanatçıları sokaktaki müzisyenlere mi yediriyorsunuz?
[quote=AryaMari post_id=320574 time=1705343171 user_id=18087] Sokakta dolaşan sanatçılara ve müzisyenlere mi ikram ediyorsunuz? [/quote] Beğendiyseniz kesinlikle. Ama temelde herkes kalpten değil, notalara göre çalıyor, bundan hoşlanmıyorum. Artık her gün sebze yiyor musun?
Tania: ↑15 Jan 2024, 21:45
Diyetinizde et sıklıkla yer alıyor mu?
Son derece nadir! Domuz eti ve kuzu eti sevmiyorum ama bu günlerde düzgün bir sığır eti bulamazsınız. Yaklaşık ayda bir kez. Ve böylece tavuk ve hindi yiyoruz.
En lezzetli peynir hangisi?
[quote=Tania post_id=320594 time=1705344346 user_id=10913] Diyetinizde et sıklıkla yer alıyor mu? [/quote] Son derece nadir! Domuz eti ve kuzu eti sevmiyorum ama bu günlerde düzgün bir sığır eti bulamazsınız. Yaklaşık ayda bir kez. Ve böylece tavuk ve hindi yiyoruz. En lezzetli peynir hangisi?
Hooligan Carrie: ↑15 Jan 2024, 21:50
Son derece nadir! Domuz eti ve kuzu eti sevmiyorum ama bu günlerde düzgün bir sığır eti bulamazsınız. Yaklaşık ayda bir kez. Ve böylece tavuk ve hindi yiyoruz.
Hangi peynir en lezzetli?
Parmejian/Parmesan. Oldukça doyurucu ve ete ihtiyacınız yok.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320601 time=1705344643 user_id=18654] Son derece nadir! Domuz eti ve kuzu eti sevmiyorum ama bu günlerde düzgün bir sığır eti bulamazsınız. Yaklaşık ayda bir kez. Ve böylece tavuk ve hindi yiyoruz. Hangi peynir en lezzetli? [/quote] Parmejian/Parmesan. Oldukça doyurucu ve ete ihtiyacınız yok.
VARG_: ↑15 Jan 2024, 22:47
Hindi tavuktan nasıl daha sağlıklı ve lezzetli?
Hiçbir fikrim yok)) Sadece farklı bir tat. Hindi göğsü filetosundan biftek yapmak çok lezzetlidir, tavuk etinden daha yoğundur. Öğütülmüş hindi yemek pişirmede daha çok yönlüdür.
Sık sık evde yemek pişiriyor musunuz?
[quote=VARG_ post_id=320655 time=1705348030 user_id=22702] Hindi tavuktan nasıl daha sağlıklı ve lezzetli? [/quote] Hiçbir fikrim yok)) Sadece farklı bir tat. Hindi göğsü filetosundan biftek yapmak çok lezzetlidir, tavuk etinden daha yoğundur. Öğütülmüş hindi yemek pişirmede daha çok yönlüdür. Sık sık evde yemek pişiriyor musunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320658 time=1705348177 user_id=18654] Evde sık sık yemek pişirir misiniz? [/quote] İki günde bir - kemerde. Sıklıkla. Ama ben aşçı değilim.
Köfte mi yoksa chebureki mi? Köfte kızarttın mı?))
VARG_: ↑15 Jan 2024, 22:53
Köfte mi yoksa chebureki mi? Köfte kızarttınız mı?))
Köfte! One Love! Kızarttılar ama ne? En önemli şey, kızartılmış bir mantıyı ısırdığınızda suyundan yanmamaktır.
Epifani için buz deliğine dalmayı mı planlıyorsunuz?
[quote=VARG_ post_id=320660 time=1705348405 user_id=22702] Köfte mi yoksa chebureki mi? Köfte kızarttınız mı?)) [/quote] Köfte! One Love! Kızarttılar ama ne? En önemli şey, kızartılmış bir mantıyı ısırdığınızda suyundan yanmamaktır. Epifani için buz deliğine dalmayı mı planlıyorsunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320665 time=1705348866 user_id=18654] Epifani için bir buz deliğine mi dalmayı düşünüyorsunuz? [/quote] Bir kazada bir ineğin ineğinin içine belinize kadar düştükten sonra Çocukken inek ahırında soğuk bir kış idrarı yapmak için özel bir istek yoktur))
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320676 time=1705349523 user_id=18654] Özel ev! SUV mu yoksa spor araba mı? [/quote] Crossover)). Ne yazık ki araba kullanmıyorum. Topuklu ayakkabı mı yoksa spor ayakkabı/spor ayakkabı mı?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=320899 time=1705393594 user_id=5795] Bugün ne pişiriyorsun? [/quote] Havuç ve domates soslu kirpi eti. Fırında pancar ve beyaz peynirden oluşan bir salata içerirler. Kışın daha uzun uyumayı sever misiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320939 time=1705398726 user_id=18654] Kışın daha uzun uyumayı sever misiniz? [/quote]Sadece uzanın, evet. Ama uyumak istemiyorum, bir rutin geliştirdim.
[quote=Stopkin post_id=320987 time=1705404671 user_id=22151] Ne tür mantarlar yetiştiriyorsunuz? [/quote] Hala hayatta olduğumuza bakılırsa, bazı yenilebilir mantarlar büyüyor. "dacha" kelimesiyle çağrışımlarınız neler? Üç kelime!
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: