[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 92 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote=AryaMari post_id=320045 time=1705259016 user_id=18087] [quote=Sibiryak89 post_id=319998 time=1705254881 user_id= 944] Balık mı et mi?))) [/quote]Sonra et
"Balık mı et mi?)))"
Cevap değil, soru değil, sadece fikir/fikir - Balık yedikten sonra kendimi yıkamak istiyorum. Balık yemeyi severim ama yedikten sonra (birkaç saat sonra) duşa gitmek istiyorum.
"Balık mı et mi?)))" Cevap değil, soru değil, sadece fikir/fikir - Balık yedikten sonra kendimi yıkamak istiyorum. Balık yemeyi severim ama yedikten sonra (birkaç saat sonra) duşa gitmek istiyorum.
VARG_: ↑14 Jan 2024, 23:42
"Balık mı et mi?)))"
Ne cevap ne de soru, sadece bir görüş/fikir - Balık yedikten sonra kendimi yıkamak istiyorum. Balık yemeyi severim ama yedikten sonra (birkaç saat sonra) duş almak istiyorum.
))) Neydi bu? O? Soruyu kendin sorup kendin mi cevapladın?
Burada önceki oyuncunun sorusunu cevaplıyorlar ve sonra kendi sorusunu soruyorlar - bu bir oyun
These users thanked the author Venüs for the post:
[quote=VARG_ post_id=320077 time=1705264943 user_id=22702] "Balık mı et mi?)))" Ne cevap ne de soru, sadece bir görüş/fikir - Balık yedikten sonra kendimi yıkamak istiyorum. Balık yemeyi severim ama yedikten sonra (birkaç saat sonra) duş almak istiyorum. [/quote]
))) Neydi bu? O? Soruyu kendin sorup kendin mi cevapladın? Burada önceki oyuncunun sorusunu cevaplıyorlar ve sonra kendi sorusunu soruyorlar - bu bir oyun
Hayır, bu Sibiryalının sorusuydu.
Tırnak içine aldım çünkü forum üyelerinin tavsiyesine rağmen burada nasıl alıntı yapacağımı hala anlamadım. İşe yaramıyor. Algoritmalar şunu söyledi, ama... işe yaramıyor.
Teknik eğitimimden utanıyorum, bu yüzden bu alıntıyla burada aptallık yapıyorum)))
Hayır, bu Sibiryalının sorusuydu. Tırnak içine aldım çünkü forum üyelerinin tavsiyesine rağmen burada nasıl alıntı yapacağımı hala anlamadım. İşe yaramıyor. Algoritmalar şunu söyledi, ama... işe yaramıyor. Teknik eğitimimden utanıyorum, bu yüzden bu alıntıyla burada aptallık yapıyorum)))
VARG_: ↑14 Jan 2024, 23:59
Hayır, bu Sibiryalının sorusuydu.
Tırnak içine aldım çünkü forum üyelerinin tavsiyesine rağmen burada nasıl alıntı yapacağımı hala anlamadım. İşe yaramıyor. Algoritmalar dedi ki, ama... işe yaramıyor.
Teknik eğitimimden utanıyorum, bu yüzden bu alıntıyla burada aptallık yapıyorum)))
Alıntı yapmak istediğiniz yeri seçeceksiniz ve orada bir seçenek belirecek - vurgulananı alıntılayın (alıntıyı cevap penceresine ekleyin)
[quote=VARG_ post_id=320084 time=1705265983 user_id=22702] Hayır, bu Sibiryalının sorusuydu. Tırnak içine aldım çünkü forum üyelerinin tavsiyesine rağmen burada nasıl alıntı yapacağımı hala anlamadım. İşe yaramıyor. Algoritmalar dedi ki, ama... işe yaramıyor. Teknik eğitimimden utanıyorum, bu yüzden bu alıntıyla burada aptallık yapıyorum))) [/quote]
Alıntı yapmak istediğiniz yeri seçeceksiniz ve orada bir seçenek belirecek - vurgulananı alıntılayın (alıntıyı cevap penceresine ekleyin)
Alıntı yapmak istediğiniz yeri vurgulayacaksınız ve orada bir seçenek belirecek - vurgulanan yerden alıntı yapın (alıntıyı yanıt penceresine ekleyin)
İşte böyle oldu(
I dediklerini yaptım.
Zaten üç yöntemi denedim.
Belki de tarayıcıyla ilgili bir sorundur?
Tamam, eğer durum buysa, ben de öyle yapıyorum gerek;)
Ama gerçekten, gerçekten aptalım...
Diğer cihazlardan deneyeceğim.
Alıntı yapmak istediğiniz yeri vurgulayacaksınız ve orada bir seçenek belirecek - vurgulanan yerden alıntı yapın (alıntıyı yanıt penceresine ekleyin)
İşte böyle oldu( I dediklerini yaptım.
Zaten üç yöntemi denedim. Belki de tarayıcıyla ilgili bir sorundur? Tamam, eğer durum buysa, ben de öyle yapıyorum gerek;) Ama gerçekten, gerçekten aptalım... Diğer cihazlardan deneyeceğim.
VARG_: ↑15 Jan 2024, 00:15
Alıntı yapmak istediğiniz yeri seçeceksiniz ve orada bir seçenek belirecek - seçili olanı alıntılayın (alıntıyı cevap penceresine ekleyin)
İşte böyle oldu (
Dedikleri gibi yaptım.
Zaten üç yöntem denedim.
Belki de bir tarayıcı sorunudur?
Tamam, eğer durum bu, o halde ihtiyacım olan şey bu;)
Ama gerçekten, gerçekten aptalım...
Diğer cihazlardan deneyeceğim.
Daha önce size forumun diğer bölümlerinde iletişim kurmanız gerektiğini yazmıştım, böylece mesaj sayısı daha fazla olur, o zaman alıntı yapabilirsiniz.
[quote=VARG_ post_id=320086 time=1705266901 user_id=22702] Alıntı yapmak istediğiniz yeri seçeceksiniz ve orada bir seçenek belirecek - seçili olanı alıntılayın (alıntıyı cevap penceresine ekleyin)
İşte böyle oldu ( Dedikleri gibi yaptım.
Zaten üç yöntem denedim. Belki de bir tarayıcı sorunudur? Tamam, eğer durum bu, o halde ihtiyacım olan şey bu;) Ama gerçekten, gerçekten aptalım... Diğer cihazlardan deneyeceğim. [/quote]Daha önce size forumun diğer bölümlerinde iletişim kurmanız gerektiğini yazmıştım, böylece mesaj sayısı daha fazla olur, o zaman alıntı yapabilirsiniz.
Ben çeşitlilikten yanayım) Üstelik bazı kızlarda bazen gerçekten alttaki olmak istersiniz;)
Nasıl Bazı insanların çift için "koca ve kadın" gibi tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?))
These users thanked the author Galce for the post:
[quote=Stopkin post_id=320111 time=1705287264 user_id=22151] Üst mü alt mı? [/quote] Ben çeşitlilikten yanayım) Üstelik bazı kızlarda bazen gerçekten alttaki olmak istersiniz;) Nasıl Bazı insanların çift için "koca ve kadın" gibi tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?))
Gelik: ↑15 Jan 2024, 06:14
Bazı kişilerin çift için "koca ve kadın" gibi tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?))
Normal ve hatta bazen olumlu bile olsa, ben de neredeyse yarı kırsal, yarı gopnik, yarı subayım, bu nedenle cinsiyet referansları ve bunlara karşılık gelen kelimeler kulaklarımı veya zihnimi incitmiyor.
Bahçenizde veya mahallenizde hiç "hediye" verdiniz mi?
[quote=Gelik post_id=320112 time=1705288477 user_id=21019] Bazı kişilerin çift için "koca ve kadın" gibi tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz?)) [/quote] Normal ve hatta bazen olumlu bile olsa, ben de neredeyse yarı kırsal, yarı gopnik, yarı subayım, bu nedenle cinsiyet referansları ve bunlara karşılık gelen kelimeler kulaklarımı veya zihnimi incitmiyor.
Bahçenizde veya mahallenizde hiç "hediye" verdiniz mi?
Gelik: ↑15 Jan 2024, 06:14
Bazı kişilerin çift için şu tür tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz: "koca ve kadın"?))
Normal ve hatta bazen olumlu bile olabiliyor, bilirsiniz, neredeyse yarı kırsal, yarı gopnik, yarı subayım, bu nedenle cinsiyet referansları ve bunlara karşılık gelen kelimeler kulaklarımı veya beynimi acıtmıyor dikkat edin.
Hiç bahçenizde veya mahallenizde "verici" olarak bulundunuz mu?
Evet, bir tane vardı ve bana cinsel güven verdiği için ona teşekkür ederim.
Pazartesi günü uyumak mı yoksa çalışmak mı istersiniz?
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
[quote=Değişikliği Koru post_id=320127 time=1705293738 user_id=17435] [quote=Gelik post_id=320112 time=1705288477 user_id= 21019] Bazı kişilerin çift için şu tür tanımları kullanması hakkında ne düşünüyorsunuz: "koca ve kadın"?)) [/quote] Normal ve hatta bazen olumlu bile olabiliyor, bilirsiniz, neredeyse yarı kırsal, yarı gopnik, yarı subayım, bu nedenle cinsiyet referansları ve bunlara karşılık gelen kelimeler kulaklarımı veya beynimi acıtmıyor dikkat edin.
Hiç bahçenizde veya mahallenizde "verici" olarak bulundunuz mu? [/quote] Evet, bir tane vardı ve bana cinsel güven verdiği için ona teşekkür ederim. Pazartesi günü uyumak mı yoksa çalışmak mı istersiniz? 🤣
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, geriye kalan tek şey deneyiminize güvenmektir. İletişimi yavaşlatan ve "hasarlı bir telefona" dönüşebilen tam da fiyat teklifi yeteneklerinin eksikliğidir.
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
[ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref], geriye kalan tek şey deneyiminize güvenmektir. İletişimi yavaşlatan ve "hasarlı bir telefona" dönüşebilen tam da fiyat teklifi yeteneklerinin eksikliğidir.
VARG_: ↑15 Jan 2024, 12:50◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , sadece deneyiminize güvenmeniz gerekiyor. İletişimi yavaşlatan ve "bozuk bir telefona" dönüşebilen şey tam olarak alıntı yapma yeteneğinin olmamasıdır.
Bir alıntı seçersiniz ve yanıt penceresinde alıntının hemen altında ekleme seçeneği görünür, üzerine tıklayın ve seçim yanıt penceresine taşınır
[quote=VARG_ post_id=320246 time=1705312234 user_id=22702] [ref=#bf0000]◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊[/ref] , sadece deneyiminize güvenmeniz gerekiyor. İletişimi yavaşlatan ve "bozuk bir telefona" dönüşebilen şey tam olarak alıntı yapma yeteneğinin olmamasıdır. [/quote]
Bir alıntı seçersiniz ve yanıt penceresinde alıntının hemen altında ekleme seçeneği görünür, üzerine tıklayın ve seçim yanıt penceresine taşınır
Strecoza: ↑15 Jan 2024, 13:48
Bir teklif seçiyorsunuz ve hemen altında teklifi yanıt penceresine ekleme seçeneği beliriyor, üzerine tıklayın ve seçim yanıt penceresine taşınıyor
Tarayıcı tuhaftı, diğerine geçmek zorunda kaldım - ah, işe yaradı!
İpuçlarını önemseyen herkese teşekkürler!
These users thanked the author MENZİL_ for the post:
[quote=Strecoza post_id=320268 time=1705315697 user_id=15698] Bir teklif seçiyorsunuz ve hemen altında teklifi yanıt penceresine ekleme seçeneği beliriyor, üzerine tıklayın ve seçim yanıt penceresine taşınıyor [/quote] Tarayıcı tuhaftı, diğerine geçmek zorunda kaldım - ah, işe yaradı!
[quote="Rebus 2" post_id=320168 time=1705302230 user_id=12119] Soğutucu etkili jel kayganlaştırıcı, sperme benziyor mu? [/quote] Hayır, hiç de öyle değil: görünmüyor sperm gibi! Farklı tatlara sahip yağlayıcıları denediniz mi?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320474 time=1705335808 user_id=18654] Hayır, hiç de değil: hiç sperme benzemiyor! Farklı tatlara sahip kayganlaştırıcıyı denediniz mi? [/quote] Kirazla denedim - nadir görülen iğrenç bir :D İlk öpücüğünüzü hatırlıyor musunuz? Bu kaç yaşındaydı?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320474 time=1705335808 user_id=18654] [quote=" Rebus 2" post_id=320168 time=1705302230 user_id=12119] Soğutucu etkili jel yağlayıcı, sperme benzer mi? [/quote] Hayır , hiç: bir kez bile sperme benzemiyor! Farklı tatlara sahip kayganlaştırıcıları denediniz mi? [/quote] Sperm neye benziyor?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=320485 time=1705336354 user_id=5795] İlk öpücüğünüzü hatırlıyor musunuz? Bu kaç yaşındaydı? [/quote] 15 yaşında) Moskova, Mayıs tatilleri, Neskuchny Bahçesi...... Ve sen zaten bahar için plan mı yapıyorsunuz?)
Rebus 2: ↑15 Jan 2024, 10:03
Soğutucu etkili jel kayganlaştırıcı, sperme benzer mi?
Hayır, hiç de öyle: bir kez bile sperme benzemiyor!
Farklı tatlara sahip kayganlaştırıcıları denediniz mi?
Sperm neye benzer?
Soruyu yanıtlamanız ve ardından kendi sorunuzu sormanız gerekir) Peki ya Eğer tam olarak bunu tartışmak istiyorsanız, ayrı bir konu başlatmak veya foruma göz atmak güzel olurdu: belki zaten böyle bir konu vardır, o zaman içine yaz.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote="Rebus 2" post_id=320486 time=1705336420 user_id=12119] [quote=" Hooligan Carrie" post_id=320474 time=1705335808 user_id=18654] [quote="Rebus 2" post_id=320168 time=1705302230 user_id=12119] Soğutucu etkili jel kayganlaştırıcı, sperme benzer mi? [/quote ] Hayır, hiç de öyle: bir kez bile sperme benzemiyor! Farklı tatlara sahip kayganlaştırıcıları denediniz mi? [/quote] Sperm neye benzer? [/quote] Soruyu yanıtlamanız ve ardından kendi sorunuzu sormanız gerekir) Peki ya [url=viewtopic.php?t=10052] Eğer[/url] tam olarak bunu tartışmak istiyorsanız, ayrı bir konu başlatmak veya foruma göz atmak güzel olurdu: belki zaten böyle bir konu vardır, o zaman içine yaz.
[quote="Hooligan Carrie" post_id=320494 time=1705336702 user_id=18654] Halihazırda bahar için plan mı yapıyorsunuz?) [/quote]Ana plan, donmak ve güneşe maruz kalmamak daha sık parlayacak!
Şehrinizi sonsuza kadar terk etmeye hazır mısınız?
[quote=AryaMari post_id=320504 time=1705337263 user_id=18087] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 320494 time=1705336702 user_id=18654] Halihazırda bahar için plan yapıyor musunuz?) [/quote]Ana plan şu ki, bunu yapmak zorunda kalmayacaksınız donarsanız güneş daha sık parlayacak!
Şehrinizi sonsuza kadar terk etmeye hazır mısınız? [/quote] Evet, Fırsat ve mali durum ortaya çıkar çıkmaz tereddüt etmeden hemen ayrılacağım.
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=320534 time=1705339457 user_id=5795] Nerede yaşamak istersiniz? [/quote]Akdeniz ikliminde n Bir kadın ile bir erkek arasındaki dostluğa inanır mısınız?
Bir kadın ile bir erkek arasındaki dostluğa inanır mısınız?
İnternet üzerinden arkadaş olmak harika .. diğer koşullar altında erkekler flört etmeye başlar .. bir erkek ve bir kadın arasındaki dostlukta her zaman bir şeyler ortaya çıkar.. sağlam bir şeyler)
Bir kadın ile bir erkek arasındaki dostluğa inanır mısınız? [/quote] İnternet üzerinden arkadaş olmak harika .. diğer koşullar altında erkekler flört etmeye başlar .. bir erkek ve bir kadın arasındaki dostlukta her zaman bir şeyler ortaya çıkar.. sağlam bir şeyler)
[quote=AryaMari post_id=320556 time=1705341869 user_id=18087] İçinde uçtuğunuz rüyalar görüyor musunuz? [/quote] Var ama artık eskisinden çok daha az sıklıkta. Birdenbire çok zengin olursan ne çılgınca şey yaparsın?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: