ne kadar zaman önce başladınız?
Ensesti kim sever?
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Orientation: heteroseksüel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Re: Ensesti kim sever?
İlginç, birisinin başına kız kardeşin kendisi sikişmeyi teklif etti, benimle ve benimkiyle her zaman inisiyatif gösterdim, bu sadece oldu, bu bizim 6. seferimizdi, ailem onların odasında uyuyordu, ben odamızda yatıyordu, onu becermeyi bile düşünmedim, ilk başta onu evde kimse yokken siktim ya da onu terk edilmiş terkedilmiş yerlere sürdüm, odaya girdiğinde şok oldum, bornozunun düğmelerini çözüp konuşmaya başladı aletimi emdi, ardından yukarıdan onun üstüne oturdu ve o kadar çok zıplamaya başladı ki ertesi gün aletim acıdı, okula gitmeden önce kız kardeşimin ağzına vermeyi her zaman severdim, birkaç kez öyle oldu Onu okulda becerdim, bir süre anlaştık, izin istedik, kendimizi aynı dolaba kilitledik ve oradaydık ve hızlıca sevişip derslere geri dönmek için dağıldık, ancak sırayla zamanımız vardı
- These users thanked the author Pişmanlık yok for the post (total 2):
- mastelik, Maxim......
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Geçen hafta nihayet gerçekleşti, ben ve annem, inanılmaz bir şeydi
- These users thanked the author Qwertydream for the post (total 6):
- pvl1808, Aleks, SergeiKa, Dalgıç, alex503311, annem adam yaptı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
Qwertydream, kaç yaşındasın? Annenizle ilk buluşmanız hangi koşullar altındaydı?
-
- Flört etmek
Tolqala, 20 yaşındayım, her şey kararlaştırıldığı gibi oldu
- These users thanked the author Qwertydream for the post:
- SergeiKa
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1436
-
- En güçlü orgazm!
Qwertydream, o sizin ilk kadınınız veya ondan önceydi Zaten başkalarıyla seks mi yapıyorsunuz?
-
- Flört etmek
Tolqala, ilk
Daha sonra gönderildi 8 dakika 5 saniye:
Evgenii-SPb, neden ayrıntılar? Burada yeterince hikaye okumadın mı?
Daha sonra gönderildi 8 dakika 5 saniye:
Evgenii-SPb, neden ayrıntılar? Burada yeterince hikaye okumadın mı?
- These users thanked the author Qwertydream for the post:
- SergeiKa
-
- En güçlü orgazm!
Qwertydream,
Bu size kalmış . İnsanlarla daha sosyal olmanız gerekiyor, görüyorsunuz - daha önce bekaretinizi biraz kaybetmiş olurdunuz))
Bu size kalmış . İnsanlarla daha sosyal olmanız gerekiyor, görüyorsunuz - daha önce bekaretinizi biraz kaybetmiş olurdunuz))
- These users thanked the author Evgeniy-Spb for the post:
- alex503311
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
-
- Flört etmek
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
Demek St. Petersburg’lusun?!) Çok hoş!)Qwertydream: ↑01 Dec 2021, 08:41 Evgenii-SPb, böyle bir şeye sahibiz St. Petersburg’lu olmanın bir özelliği)
-
- Flört etmek
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: biseksüel
Bunun gerçek bir hikaye olduğundan eminim , çünkü ben de sarhoşum, bir keresinde annemi becerdim, ancak tüm izleri sildim ve ona şantaj yapmadım ve bir süre gereksiz bir şey hatırlarım diye çok korktum, o biraz katı ve. birden fazla kez orospuluk yaptı. Kimse inanmasa da okulda öğretmen ve insanların önünde sesini yükseltmez ama yüzünde evde kürek çektiğini gördüm.niqk: ↑12 Feb 2021, 16:37 Tolya: ↑12 Şubat 2021, 14:10
Üç kişilik bir ailemiz var, ben 16, annem 35, babam 40 yaşında, babam subay, sık sık gider iş gezilerinde annesi ondan ateş gibi korkuyor ama onu sürekli aldatıyor, yılbaşı için babası iş gezisindeydi, annesi yılbaşını kutlamak için bir komşunun evine gitti, geceleri ben girişte bir ses duydum, gözetleme deliğinden baktım, anne orada duruyordu, külotunu çıkarmış tamamen sarhoştu ve genç bir adam onu sikmeye çalışıyordu, dayanamıyor, sallanıyor, kapıyı açtım , çocuk kaçtı, annemi eve götürdüm, düştü, çıkarılan külot yürümesini engelliyor, sandalyeye oturttum, külotunu çıkardım, hepsi spermle kaplı, anlaşılan oğlandan başka biri daha varmış orada, onu yatak odasına götürdü, soydu, ıslak bir havluyla amını sildi, hareket bile etmedi, orada horlayarak yattı, üzerine uzandı, bir am soktu, daha doğrusu adam içeri atladı, amcığı ortaya çıktı amcığım için çok büyük, biraz hareket etti, bitti, yanına uzandım, uzandım, göğüslerine dokundum, amcık, tekrar kalktım, üzerine yatmak istedim ve yüz üstü döndü, uzandım arkadan, bacaklarımı açtım, sikişmeye başladım ve sonra kıçımdan deneyeceğim diye düşündüm, ittim, ittim, sığmadı, am ve deliğime yağ sürdüm, parmağımla geliştirdim, onu çok sıkı bir şekilde soktum, bitti, çıkardı ve o benim bokumun içindeydi, yıkamaya gitti, tekrar kalktı, bir şekilde onu sırtına çevirdim, boynuzlarını kaldırdım ve uzun süre yürekten becerdim, yapmadım hiçbir şeyi temizlemedim, yattım, geç uyandım, anne zaten çay içtim, bana kimin getirdiğini soruyor, iki adam diyorum, sonra siktiler seni, sabah gittiler, babama söylerim, anlatırım o zaten çaydan boğuldu, kusura bakma oğlum diyor ki, ne istersen alırım, babam alır diyorum, ne istersen yaparım, sessiz ol, almak istiyorum ayık bir kadının seks yapması, işe yarayacağını düşünüyorum, fahişesine üzülmüyorum.
- These users thanked the author Zhenya 29 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Travolta
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 15
Kuzenimle çalışıyordum, yüz üstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına yattım ve bacaklarımı bir araya getirdim, başının arkasına doğru baktım ve onu başının yanına yatırdım, Dalgalar halinde yürüdüm, biraz alkışladık, sanki bu pozisyon çıkıyormuş gibi, bacaklarımın arasını vajina boyunca ovuşturdum, uzandım ve kıçından o annemin kız kardeşinin kızı
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
Zhenya29: ↑10 Dec 2021, 21:25Öyle sanıyoruz, diye yazdım, meslektaşım ve ben muhtemelen iletişim halinde, daha az sosyal ve katı bir yerde ve zorlu bir yerde çalıştık. Ama ilginç olan onu rüyamda gördüm, yataktaydık ve kendini teslim ediyordu, tanıdım, çok şaşırdı ve gülümsedi.Tolya: ↑12 Şubat 2021, 14:10
Gereksiz hiçbir şey hatırlamayacağımdan korkuyordum, o biraz katı biri ve birden fazla kez kaltaklık yaptı.
Sonunda yukarıdan sevdi ve ne zaman Onu sıktım, artık ayakları üzerinde duramıyordu.
nÜstteyken onunla dalga geçmeyi sevdiğini hatırlıyorum, o üstteydi ve sanki asıl omuş gibi devam ediyordu,
Bazen onu kalçalarından tuttum ve 10 kez keskin bir şekilde ittim ve sonra aktiften pasife geçti
ve sonra ben de gelene kadar kalçasından tutup kabaca ittim, genellikle birlikteydi.
Sonra, bu arada, arkadaşlık, tutku ve bir yerlerde aşk vardı ve o da bana bağlandı.
Ciddilik hakkında daha fazla bilgi, sonra kadınlardan hoşlandım, SZ’de tanıştım, kendisinden 15 yaş büyük,
br/> hemen: "Sen genç bir adamsın, oğlum seninle aynı yaşta, vb." ama denemeye devam etti ve 5 dakika sonra zaten
ciddilik ve ahlak bir yerlerde ortadan kayboldu ve çoğu kişi genellikle nasıl olduğunu izliyor penis onlara giriyor ve o da
baktı ve zaten bunu düşünüyordu.
Ve bazen öyle oldu, telefon kapıda çaldı ve daha sonra sordu ve çoğu duymadı bile, gerçeklikten kopuklar.
Yani burada öğretmen katı davranıyor ama diyelim ki eve geldi ve kendine bir vibratör taktı ve onu siken kişinin sen olduğunu hayal etti ama gerçek hayatta bunu kabul etmiyor, Bütün bir yıl boyunca sana oral seks yapacağının hayalini kurmuş olsa bile sen onu sert bir şekilde ele alacaksın.
9 dakika 43 saniye sonra gönderildi:Bu sosyallik değil, kibir ve hareketlilik, ben kendim karşılaştım, mütevazıydım. Yazarken üç tanıdık (iki kız ve meslektaşım) ve hep bana izin vermeyeceklerini düşündüm, sadece hayal kuruyordum.Evgenii-SPb: ↑01 Dec 2021, 08:31 Qwertydream,
Bu size kalmış. Anlayacağınız, insanlarla daha sosyal olmanız gerekiyor - biraz bekaretinizi kaybetmeden önce))
Sonuçta İlkini öptüm, birkaç kez öptü ama beni yavaşlattı, sonra onunla yürüyüşe çıktım, sonra ayrıldık
Sonunda onun isteği üzerine işte, bir meslektaşını öptü ve o buna karşıydı ama onu ikna etti ve sevgili oldu, üçüncüsü ziyarete geldi, ama belki birlikte yaşayabilecekleri fikri ortaya çıktı, sonunda duşa gitti ve sonra yattı. Tırmanmasaydım böyle bir şey olmayacaktı. Üstelik SZ’den kadınlar da vardı.
Evlenmememe rağmen bulamadım, daha doğrusu karşılıklı bir ilişkim yoktu.
7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:Benim için olağan bir durum ama bir meslektaşımdan bahsediyordum, sonra denedim.Qwertydream: ↑ Geçen hafta nihayet gerçekleşti, ben ve annem, inanılmaz bir şeydi n
İçeriye girdim, olmaz sarılmama izin ver, üç kez denedim, çok şükür meslektaşım yoktu.
nPes ettiğimde otomatik olarak geldi, benden öpüşmeyi öğretmemi istedi ve bir gezintiye çıktı.
harika, kızla 10 saniyeye kadar oturduk, öpüştük ve sözünü kesmedik ve bu yeterliydi,
bu beni kızdırdı, ama burada onu yıllarca ikna etmek istedim ve öptüm.
br/> Sonunda, bir hafta sonra yattık ama kalkmadık, hazırlıklı olmak için onu yine kanepede sıkıştırmaya başladık,
sonra kot pantolonumu indirdim ve o göründü etek giymiş olmak üzerime oturdu ve sonunda geldi ve ben de buna alıştım
sonra bir veya iki hafta sakinleştikten sonra. Ama bir şekilde zıplamadı bile, seks tamam ama öptü, eve gitti ve mutluydu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
alex503311: ↑06 Jan 2022, 13:53Ne zaman ayık olacaksın?Öyle sanıyoruz, diye yazdım, meslektaşım ve ben muhtemelen iletişim halinde, daha az sosyal ve katı bir yerde ve zorlu bir yerde çalışıyorduk. .
Ama ilginç olan rüyamda beni gördü, onunla yataktaydık ve o teslim oldu, öğrendim, çok şaşırdı ve gülümsedi.
Sonunda yukarıdan sevdi , ve onu sıktığımda artık ayakları üzerinde duramıyordu.
Üst üste çıktığında onunla dalga geçmeyi sevdiğini hatırlıyorum, o üstte ve sanki sorumluymuş gibi devam ediyor, Bazen onu kalçalarından tuttum ve 10 kez keskin bir şekilde ittim ve o aktiften pasife geçti
ve sonra o aldı ve ben de gelene kadar kabaca kalçalarından itti, genellikle birlikteydi .
Bu arada, arkadaşlık, tutku ve bir yerlerde aşk vardı ve o da bana bağlandı.
Katılık hakkında daha fazla bilgi, kadınlardan hoşlanırdım, SZ’de tanıştık, kendisinden 15 yaş büyük ,
hemen: "Sen genç bir adamsın, oğlum da seninle aynı yaşta, vb.", ama denemeye devam etti ve 5 dakika sonra
ciddilik ve ahlak bir yerlerde ortadan kayboldu ve çoğu insanlar genellikle penisin onlara nasıl girdiğini izler ve o da
izledi ve bunu çoktan düşündü.
Ve bazen bu oldu, telefon, kapı zili çaldı ve daha sonra sordu, ancak çoğu kişi bunu yapmadı duysalar bile gerçeklikten kopuyorlar.
Burada öğretmen katı davranıyor ama diyelim ki eve geldi ve kendine bir vibratör taktı ve onu siken kişinin sen olduğunu hayal etti ama gerçek hayatta bunu kabul etmiyor bütün bir yıl boyunca sana oral seks yapacağının hayalini kurmuş olsa bile, sen de ona kaba davranacaksın.
9 dakika 43 saniye sonra gönderildi:Bu sosyallik değil, kibir ve hareketlilik, ben kendim karşılaştım, mütevazıydım. Yazarken üç tanıdık (iki kız ve meslektaşım) ve hep bana izin vermeyeceklerini düşündüm, sadece hayal kuruyordum.Evgenii-SPb: ↑01 Dec 2021, 08:31 Qwertydream,
Bu size kalmış. Anlayacağınız, insanlarla daha sosyal olmanız gerekiyor - biraz bekaretinizi kaybetmeden önce))
Sonuçta İlkini öptüm, birkaç kez öptü ama beni yavaşlattı, sonra onunla yürüyüşe çıktım, sonra ayrıldık
Sonunda onun isteği üzerine işte, bir meslektaşını öptü ve o buna karşıydı ama onu ikna etti ve sevgili oldu, üçüncüsü ziyarete geldi, ama belki birlikte yaşayabilecekleri fikri ortaya çıktı, sonunda duşa gitti ve sonra yattı. Tırmanmasaydım böyle bir şey olmayacaktı. Üstelik SZ’den kadınlar da vardı.
Evlenmememe rağmen bulamadım, daha doğrusu karşılıklı bir ilişkim yoktu.
7 dakika 19 saniye sonra gönderildi:Benim için olağan bir durum ama bir meslektaşımdan bahsediyordum, sonra denedim.Qwertydream: ↑ Geçen hafta nihayet gerçekleşti, ben ve annem, inanılmaz bir şeydi n
İçeriye girdim, olmaz sarılmama izin ver, üç kez denedim, çok şükür meslektaşım yoktu.
nPes ettiğimde otomatik olarak geldi, benden öpüşmeyi öğretmemi istedi ve bir gezintiye çıktı.
harika, kızla 10 saniyeye kadar oturduk, öpüştük ve sözünü kesmedik ve bu yeterliydi,
bu beni kızdırdı, ama burada onu yıllarca ikna etmek istedim ve öptüm.
br/> Sonunda, bir hafta sonra yattık ama kalkmadık, hazırlıklı olmak için onu yine kanepede sıkıştırmaya başladık,
sonra kot pantolonumu indirdim ve o göründü etek giymiş olmak üzerime oturdu ve sonunda geldi ve ben de buna alıştım
sonra bir veya iki hafta sakinleştikten sonra. Ama bir şekilde zıplamadı bile, yani seks, tamam ama öptü, eve gitti ve mutluydu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler

[/quote]
Yargılamıyorum
Kendi başınıza mı yargılandınız?

[/quote]
Yargılamıyorum
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- Total posts: 23
Nasıl öğrendin?Gri Gandalf: ↑24 Oct 2021, 09:05 Akrabalarımı sikme şansım olmadı ama amcam neredeyse 11 yaşından beri karımı sikti
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
Onun kıçına mı girdim? o zaman kaç yaşındaydın?gima_17: ↑21 Dec 2021, 18:59 Kuzenimle çalışıyordum, yüzüstü yattı, ben de onun üzerine tamamen uzunlamasına uzandım ve bacaklarımı bir araya getirdim, başının arkasına doğru baktım ve onu yan tarafına yatırdım. kafası, dalgalar halinde yürüdüm, biraz alkışladık, öyle görünüyor ki, bu pozisyonda, bacaklarımın arasını vajina boyunca ovuşturdum, orada yattım ve kıçından o annemin kız kardeşinin kızı
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
Çocukluğundan beri annesi amını öpen insanlar var mı ve bu nasıl bitti? Veya bitmedi.
-
- Sürtünmeler
,, amın arkasına çekebilirsin
,, am için ısırabilirsin
,, am için öpemezsin
,, amın arkasına saklanabilirsin,
,, amın arkasına çekebilirsin
,, am için ısırabilirsin
,, am için öpemezsin
- These users thanked the author Kırk beşinci for the post:
- Evgeniy-Spb
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- These users thanked the author Avare for the post (total 2):
- Nikk, serbest sürüş
-
- Nirvana’dayım
Üstelik ZORUNLU gerekli!!!

- These users thanked the author Nikk for the post:
- serbest sürüş
-
- Total posts: 12
Son zamanlarda oğlumu sikiyordum, onun arkadan gelip dik sikini kıçıma bastırması ve külotumu çıkarması, sikini kasıklarım boyunca hareket ettirmesi, eliyle klitorise masaj yapması gerçekten hoşuma gidiyor, bazen ben penetrasyon olmadan bile bundan gelir. Tabii ki, o zaman hala bana giriyor... Doğru, onu kedime boşalmasını yasakladım, buna bayılıyorum) çoğunlukla ağzıma boşalmasına izin veriyorum, ama bazen kıçıma, ama bundan pek hoşlanmıyorum biraz acıyor (((
- These users thanked the author Nadya for the post (total 10):
- annem adam yaptı, pavel.petrov, Denisimo, SergeiKa, Esnek, Austin Healey, Rexx, Kirya, Eski Şeytan, kaptan63
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Selamlar, bana kimin ensestten hoşlanmadığını söyleseniz iyi olur, kişisel olarak benim için kız kardeşimle sevişmemde yanlış bir şey yok, hayır, tam tersine, sol küçüğü siktiğinizde kahrolası bir heyecan duyuyorum , şemaya göre her şey bir şekilde bayatlaşıyor, ama kız kardeşimle istediğimi anladım, o beni hiçbir şeyi reddedemez
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Merhaba oğlum böyle bir annesi olduğu için çok şanslı ama benim birkaç nedenden dolayı sadece hayallerim var
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
-
- Penetrasyon
- Total posts: 232
Çoğu zaman baba-kız, kız kardeş-kardeş, anne-oğul rollerini oynadı. Ama şimdi düşünüyorum da, belki gerçek hayatta ensest rolüne sahip bir kız bulabilirim
- These users thanked the author Maxim...... for the post:
- Marik :)
-
- Total posts: 12
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 18 Replies