50’den 75’e kadar yaşlı kadınların sevgilisi var mı?

[/url]< /’i seven için olanlar için e>daha eski
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 395
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: 50’den 75’e kadar yaşlı kadınları seven var mı?

Post by temiz »

palyaço, orada olsa bile prezervatif kullanılması tavsiye edilir sağlıklı temiz farklı bir flora ve faunadır... bu sağlığı olumsuz etkileyebilir.......
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 72
Registered for: 3 years 3 months

Post by palyaço »

güle güle: 07 Oct 2022, 18:18 87 yaşında büyükannemle seks yaptıktan sonra.. ilk defa 50 60 70 yaşlarındaki kadınlara değil büyükannelere dikkat etmeye başladım bu daha önce de olmuştu ama çok nadirdi ve ruhuma dokunan bir şeydi..
Muhtemelen makyaj yapmayan ve eski kadın kıyafetleri giyen kadınları mı kastediyorsunuz? Ama bunların çoğu aynı zamanda sikişmek de istiyor. Bu insanlar sıklıkla reklamlara kanıyor. "Yerel Saat" gazetesinde. İnternet onlar için çok zor. Böyle insanlarla tanıştığınızda, bu büyük bir piyango olabilir. Ya da, tamamen uygunsuz bir kadınla karşılaşabilirsiniz. tam tersine ondan beklemediğiniz bir şeyi yapabilir.
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Elbette herkese kefil olamam, bana öyle geliyor ki 85 yaş üstü bir kadınla seks yapmayı denediyseniz
İlk başta olumsuz tiksinti ve belki olumsuz deneyimlemiş olabilirsiniz... Birkaç günler sonra, her şeyin nasıl olduğunu anlatan filmi kafanızda yeniden oynatın. Bana öyle geliyor ki, 80 yaş üstü bir büyükanneyi sikme arzusu yeniden ortaya çıkacak ve 80 yaş üstü yaşlı kadınlara karşı sağlıksız bir ilgi ortaya çıkacak. Söylemek istediğim şu ki, bundan sonra 80 yaş üstü kadınlara daha çok bakıyorum..
biliyorsunuz dün ve bugün 82 ve 83 yaşlarındaki kadınlarla tanıştım.. Tabi ki hiçbir şey işime yaradı .. İletişim kurmayı başardım (en azından tanışmaya çalıştım) ve böylece konuştuk, mekal’de hayat, aile vb. hakkında sorular sordum flört .. ..
Değildi hiç öyle.... İkincisi 83 yaşında, tombul, hareketli kadını daha çok sevdim, 72 yaşındaydım, 83 demedim.... kalça figürü, dışbükey popo, vücudun zaten çömelmiş olduğunu görebiliyorsun.. Sanırım bir fotoğraf çekmem gerekiyor, en azından kiminle tanıştığımı görebilirler..
ve ben de olmayan kadınları seviyorum çok güzeller, onları gerçekten uzun zamandır tanıyorum, bugün tanıştım, çocuğu yok, evli değil, 44 yaşında, çok korkutucu, Ermeniye benziyor... ...eğiliyor....merhaba dedik işte bu...işte böyle gidiyor...s.v. hoşçakal!!!!!!!!

4 dakika 8 saniye sonra gönderildi:
palyaço ve işte paçavralar, herkese herkese dikkat etmelerini tavsiye ederim, sık sık kadın değiştiriyorsanız, o sağlıklı olsa da siz de sağlıklı olsanız bile prezervatif kullanın.....
Sadece eşi olmayan bir eşiniz olsun. prezervatif ve o zaman onunla uzun süre sürekli yaşadığın tek kişinin o olduğundan emin olmalısın !!!!!
Kadınların sağlıklarını etkileyen farklı flora ve faunaya sahip olduğunu zaten yazmıştım. .....Seninkiyle uyuyorum!!!!!!!!
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by palyaço »

güle güle: 11 Oct 2022, 22:20 Sağlıklı, temiz, farklı flora ve fauna olsa bile prezervatif kullanılması tavsiye edilir... Sağlığınızı olumsuz etkileyebilir......
nBunu büyükanneler için hiç kullanmadım ve garip bir şekilde hâlâ hayattayım ve penisimde hiçbir canlı ortaya çıkmadı
güle güle: Kesinlikle herkese kefil olamam, denediyseniz sanırım 85 yaş üstü bir kadınla seks
Şu ana kadar mutlak rekorum 81’di ve bundan kesinlikle keyif aldım - iğrenme yok
These users thanked the author palyaço for the post:
temiz
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Fotoğraflarım 22 yaşıma birkaç yıl kala selfie çekmiştim, bakın ruha dokunuyor
yine fotoğraflar internetten değil, fotoğraf çektim, bu tip kadınları sevdim , Fotoğraf da çektim, her şey hızlı bir şekilde yapıldı .... Baktım fotoğrafı beğendim ........... yine fotoğraflarımı kendim çektim.
These users thanked the author temiz for the post:
Arip11
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 84

Post by Arip11 »

Özellikle bu, pembe elbiseli ve mavi ceketli... Sadece yalvarıyor... diyalog :oops: :oops: Bunları seviyorum! Sokakta otostop çektiğim bile oluyor...
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

bugün 87 yaşımı siktim yazmak istemiyorum kulübedeki yatakta çok fena siktim
IMG_20221018_181325.jpg
These users thanked the author temiz for the post (total 4):
Kola, palyaço, Arip11, Travolta
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by palyaço »

güle güle: 18 Oct 2022, 20:25 bugün 87 yaşımı siktim, yazmak istemiyorum, kulübedeki yatakta öyle fena sikiştim
Güle güle, umarım o da aynısını mı bitirdi, hatta seni kıskanıyorum!
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

işte Maya’nın 2013’te tanıştığı başka bir fotoğraf, seks yapan havalı bir büyükanne ortaya çıktı ve seks 4 5 dakika sürdü ama ödül bir orgazmdı, normalden kat daha fazlaydı ve poz o kadar orijinaldi ki, hayal ettiğiniz gibi değil, sadece dondum yazmak istemiyorum....
yıllar geçti, evin önünden birkaç kez geçtim, büyük ihtimalle öldü sonra dışarı çıkmadı sonra 68 yaşındaydı.... büyük olasılıkla öldü, hiçbir bağlantı yoktu
yetişkin çocuklar ve senin yaşında bir torunun var
fotoğrafa bak, ne düşünüyorsun?
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Post by Tanya »

Yaşlanmak istemiyorum!
These users thanked the author Tanya for the post:
Juravl
Sergey.v
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: biseksüel

Post by Sergey.v »

Tecrübeliyim. Oldu.
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

işte 2011’den bir fotoğraf, ama ben 2013’te tanıştım... büyük ihtimalle öldü, öyle sanıyorum

15 saat 50 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Tamara, 69 yaşında, fotoğraf 2018’de elimden geldiğince çekildi, internet üzerinden iletişim kuruyoruz
These users thanked the author temiz for the post (total 3):
Alex yapardı, Travolta, Rahatla_19
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Arip11 »

Merhaba arkadaşlar! Geçen gün burada harika bir kadınla tanıştım!!! Adı Nina. Konumu dışında her şey güzel... Tyumen, maza faka!!!! Genelde bu kadar uzak insanları tanımam... ama bu gerçekten gözüme çarptı... Zaten 5 kez mastürbasyon yaptım ve bunu gerçekten onun ağzına itmek istiyorum...... I öyle bir EROTomaniacım ki!!! :) :) :) :)
These users thanked the author Arip11 for the post (total 3):
Ivp1967, Travolta, Nick1979
Gaz 1981
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Registered for: 3 years 2 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Gaz 1981 »

35 yaşındayım ve büyükannem-sevgili 73 yaşında. Beden elbette Babkin’e ait, ama ruh ve şehvet kız gibi)
These users thanked the author Gaz 1981 for the post:
Travolta
Katil007
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Post by Katil007 »

Yaşlı kadınları seviyorum! Kendi enerjileri var ve genellikle onlarla farklı bir kek yapıyorlar)
These users thanked the author Katil007 for the post:
Travolta
HATA
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 776
Registered for: 4 years 5 months

Post by HATA »

Elbette büyükannelerin de kendi enerjileri vardır ve her biri kendine göre bireyseldir.
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by palyaço »

Arip11: 21 Oct 2022, 10:22 Merhaba arkadaşlar! Geçen gün burada harika bir kadınla tanıştım!!! Adı Nina. Konumu dışında her şey güzel... Tyumen, maza faka!!!!
Erişilemeyen mesafelerdeki hanımlarla tanışmak yalnızca ciddi manevi travmaya neden olur penis..Peki, ya da avuç içlerinde nasır var. Böyle bir durumda yapabileceğiniz en iyi şey, bayanın koordinatlarını Tyumen bölgesindeki hobici arkadaşımıza göndermektir. Acaba o bölgelerden büyükanneleri sevenler var mı?

13 saat 52 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
Sadece sohbet ettik, sokakta tanıştık ve bir bankta oturduk, iletişim başladı, olanları anlattım aklıma
Geçen gün bir kez daha POC yöntemini denedim Ve bizim bölgemizde dating[/url] Sokakta hanımlarla uğraşmak hiç işe yaramıyor. Büyükannelerimiz korkuyor. Tanışmaya çalıştıklarında, onlara bir Herbalife daha satmak, bir çanta çalmak ve benzeri şeyler yapmak istediğinizi düşünmeye başlarlar. Genelde nadiren ziyaret ettiğim bir bölgeyi deney için seçmem boşuna değildi.
Aynı zamanda bir emeklinin haftalık gazetesi reklam sayfasıyla birlikte istikrarlı sonuçlar veriyor.
ilnurvipufa2
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 17

Post by ilnurvipufa2 »

İlginç konu! Ben de bazen yaşlı kadınları sikiyorum. Genellikle Mamba’daki insanlarla tanışırım. Yaşı 55 olarak belirledim. 33 yaşındayım.
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Fotoğrafları görmem, canlı çocukları, kadınları veya yaştaki kadınları görmem gerekiyordu..
40 yaşında bir kızım pazarda satış yapıyor, o yüzden merhaba diyoruz, hatta anneme bile merhaba diyorum... I annemi tanıyor mu bilmiyorum; becerdim, söylemek zor...?

Diğer bir seçenek de Tanya, kendisi zaten 3 yıl önce sarhoştu, onu becerdim, oğlunu gördüm, oğlum yaklaşık 45 yaşında, alkolik ve evsiz bir insan. kurumuyor, biraz iletişim kurmak zorunda kaldı, aynı okulda okudu ama kişiliği bozuldu ..

Galina’nın kızını da uzun zamandır tanıyorum, hatta arkadaştık 2000’li yıllarda onunlayken annemi tanımıyordum, onu sonuna kadar sikeceğimi bile söyleyemezdim anne Galina 65 ya da 66 yaşında Kızı (44 yaşında) sadece sayfada görüyorum Tamam, iletişim kuramıyoruz, birbirimize baktık ve hepsi bu... Galina, kızının onu tanımasından çok korkuyor... Yazık!!!!!!

nÖyle bir Valya var ki, 70 yıldır onunla yatmıyorum, yatmıyor ama yaklaşık 2 yıl önce Skype’ta kanser oldum, külotunu çıkardı, çocuklarımı mastürbasyon yaptım , Torunlarımı iyi görüyorum. Valya ile nadiren iletişim kuruyoruz

Tanya, 65 yaşında, kızının 30 yaşında, büyük olmasa da torununun 9 yaşında güzel bir kız olduğunu gördüm. uzun omuz uzunluğunda saçlı uzun kız Tanya bu tür pozisyonlarda birden fazla kez sikildi sadece yazmak istemiyorum

Tanya 72 yaşında biraz yaşlı 3 çocuk .kısa bir süre önce ben onu ziyaret ediyordum (seks yoktu) kanepesinde uzanmış bir fotoğraf albümüne ve çocuklara bakıyordum

Eve geldiğimi bile hatırlıyorum, duvarda çocukların fotoğrafı var , 50 yaşlarında bile, albay rütbesinde oğlum.. .oturup çay içiyorsun, çocukların fotoğraflarına bakıyorsun ve kendi kendine düşünüyorsun anne, seni sikeceğim ve seni farklı pozisyonlarda sikeceğim, sonra bakıyorsun fotoğrafta, oğullarımın fotoğrafının önünde o kadar çok sırıtıyordum

Bu yüzden bu konu üzerinde oturan herkese şunu söyleyeceğim, anneleriniz de sikişiyor, biz sadece yapmıyoruz bunu yapmayın ve annelerinizin benim yattığım veya sizin yattığınız kadınlardan ne kadar farklı olduğunu hiç düşünmeyin bile?!!
O halde kusura bakmayın, beni aramanın zamanı geldi (devam daha sonra)
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by palyaço »

güle güle: 24 Oct 2022, 16:05 Tanya 72 yaşında, biraz yaşlı, 3 çocuk. Kısa bir süre önce onu ziyaret ediyordum (seks yok) Kanepesinde uzanmış bir fotoğraf albümüne ve çocuklara bakıyordum
Nasıl misafir olup da hanımı tatmin etmezsin dayanamadım.
Ahlaki
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163
Registered for: 4 years 7 months

Post by Ahlaki »

Peki, tamam, yoksa orada 50 yaşının üzerinde olacağımı düşünüyorum, hepsi bu. Ve işte seksi bayanlar.
These users thanked the author Ahlaki for the post (total 3):
Fargal94, Genç değil, Slogancı
palyaço
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by palyaço »

güle güle: 24 Oct 2022, 16:05 40 yaşındaki kızım tek başına çarşıda ticaret yapıyor, o yüzden merhaba diyoruz, hatta anneme bile merhaba diyorum... Annemi tanıyor mu bilmiyorum, becerdim, zor söyle...?
n 50 yaşındaki kızım 73 yaşındaki annesine sevgili ararken yaşadım. Annesi tatmin olmayınca çıldırıyor ve birlikte yaşamalarına izin vermiyor. Bu arada annem de küçük ve zayıf çıktı ki ben bunu pek sevmiyorum. Ve evinde birkaç vibratörü var - yatmadan önce biraz yaramazlık yapmayı sevdiğini söyledi. Birkaç aylığına onu görmeye gittim.
These users thanked the author palyaço for the post:
Ded
eduard.novikov
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by eduard.novikov »

Göt çok iyi, ben sikerim

9 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Kıç çok güzel ve ben onu sikerim
Küresel çip
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 39
Registered for: 3 years 5 months

Post by Küresel çip »

Elli yaşından sonra bir kadın ateştir!
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Arip11 »

Herkese selam! Övüneceğim. Mamba web sitesinde tanıştık! Hamamın onarımına yardım etme konusunu da yakaladım... Bakalım sonuç ne olacak :) :) :)
These users thanked the author Arip11 for the post (total 3):
Fargal94, Ded, Nick1979
Genç değil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 4 years 3 months

Post by Genç değil »

Buradayken ne tür insanlar...
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

evet buradayım.... yeni fotoğraf yakında geliyor susuyorum ve okuyorum........
Genç değil
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 4 years 3 months

Post by Genç değil »

Geçen gün 81 yaşındaki birine saldırdım. Evet, hoşuma gitmedi. Çok fazla. Ama sadece eski öğretmenim olduğu için karar verdim ve okulda ona mastürbasyon yaptım. Eğer o zaman vermiş olsaydım, dünyanın en mutlu insanı olurdum. Ama o zamanlar platonik aşktan öteye gidemedi. Ona eşofmanla ereksiyon halindeki penisimi göstermiş olmama rağmen. Ve beğendiğini söyledi. Ve sonra tüm ilişkilerini kesti.
Ordudan sonra periyodik olarak ona yaklaşmaya çalıştı ama işe yaramadı. Şimdi tesadüfen tanıştık, yürüyüşe çıktık, okul yıllarımı, çıkıntılı penisimi hatırladım. Hadi sana gelelim dedim, o da gidelim, kaybedecek bir şeyim yok... yani genel olarak sorun yok, üç delikte sorun yok. Ama sadece kapalı gözlerle, onu daha genç hayal ederek.
These users thanked the author Genç değil for the post (total 2):
temiz, seksforumu_
Çocuk
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 57

Post by Çocuk »

50 yaş üstü insanları severim ama sadece bakımlılarsa, berbat değillerse, onlarla seks havai fişek gibidir, güzel bir milfle sikişme fırsatını kaçırmam.
These users thanked the author Çocuk for the post:
Arip11
Nick1979
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2516
Registered for: 3 years 1 month

Post by Nick1979 »

Olgun kadınları gerçekten seviyorum, özellikle de bakımlı ve kendilerine dikkat ediyorlarsa. Ben de insanları bu şekilde becerdim ve kaç yaşında olduklarını öğrendiğimde senin bu yaşta böyle görünebileceğine inanamadım. Bu adamlarla seks tek kelimeyle harika. Ve penis kendi kendine ayağa kalkar.
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

Tanya 64 yaşında ve Tanya’nın yaşı da yaklaşık 60

7 dakika 18 saniye sonra gönderilir:
Böyle fotoğraflar yayınladım, görsel değil, gerçek fotoğraflar, bu yüzden artık yazmayacağım, her şeye sahibim...
Olmasa da, önlem olarak ekleyeceğim. ..... Bugünlük bu kadarım..... hoşçakal!
These users thanked the author temiz for the post (total 8):
Sibiryak89, Arip11, Travolta, Rahatla_19, Alex 17, Popülatör, eduard.novikov, Denchik42
Bui82
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Post by Bui82 »

Yaşlı kadınlardan gerçekten hoşlanıyorum. 55 yıldır bende vardı, onun büyük, sarkık göğüslerini seviyordum.
İlaç2011
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 163

Post by İlaç2011 »

Yaşlı kadınları yalamayı seviyorum... Birden fazla vardı, en büyüğü 68 yaşındaydı. Onu yalamamdan gerçekten hoşlandı
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 4 years 4 months

Post by alex503311 »

Fotoğrafa bir sürü beğeni geldi :-)
Ne yazık ki o sadece 20-30 yaşında bir anne, 60 yaşında ise bir kız.
I demek istediğim, 20-30 yaşlarındayken bir yetişkini alırsın ki bu hoşuma gitti, yaşlı bir kadına boyun eğdirdiğinde ve 50 yaşında bir kız zaten emekli olduğunda
ana rağmen belki ben de emekli olurum bu tür insanları davet etmeye çalışıyorum, yine de istersem yaparım.
Dün buraya videoya baktım, 50 yaş ve üzeri biriyle takılıyor, onun 60 yaşında olması ve kafayı bulması hoşuma gidiyor, birisi 60-70 yaşlarında bile düzgün bir vücudu var, model değil ama kırışıksız ve çok şişman değil, bazılarını kendim becerebilirim ve bazıları oldukça hoş, en azından şimdi böyle bir metresin olmaması üzücü.
These users thanked the author alex503311 for the post (total 2):
Arip11, temiz
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

en sevdiğim pozisyon genellikle ilk tanıştığımızda, bunu kural olarak yapıyorum, hiçbir şikayet yok
birçok kadın bu pozisyondan utanıyor ve sonra alışıyor.. Sonra böyle bir soru sormayı seviyorum poz verin ve çocuklar ve torunlarla ilgili her şeyden sonra... Kadınlara hep sorarım öyle geliyor .... Mesela çocuklarınız var, oğlunuz 36 yaşında ve ben sikiyorum, klitorisinizi ve joa’nızı balla yalıyorum. .. Bunun cevabı şu olacaktır; insan mıyız, çocuk muyuz, benim kişisel meselemden çok uzak... Bu yüzden sizinkini yazıyorum, anneler de fotoğrafta olabilir... Sadece gerçeği olduğu gibi yazıyorum, ama işte poz........ Peki bu benim en sevdiğim poz, bal mı dondurma mı orada.. Bir sorum var, bu pozu kim kullanıyor?
güzelememici
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Registered for: 3 years

Post by güzelememici »

++++++++++++++++++++
Baltık
İlgi gösteriliyor
Total posts: 9

Post by Baltık »

63 yaşında bir kadını denedim. Emekli polis yarbay. Önemli bir araştırmacı olarak emekli oldu. anus[/url] vermedi ama sorun değil!
These users thanked the author Baltık for the post:
temiz
Author
temiz
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Post by temiz »

onunla yattım Tanya kendini öldüresiye içti, bir fotoğraf 2017’den, başka bir fotoğraf 2022’den, bakın alkol nasıl öldürüyor... Genel olarak Tanya’yı uzun zamandır tanıyorum, yaklaşık 18 yıl önce, yıllar içinde 7 kez Onunla en son 2017 civarında yattım ve zaman ne kadar çabuk geçiyor, cep telefonumla fotoğraf çektim.
These users thanked the author temiz for the post:
Ded
Büyük oğlan
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 410
Registered for: 3 years 6 months

Post by Büyük oğlan »

güle güle: 11 Aug 2022, 16:50 internetten fotoğraf, hangisini beğendiğinizi seçin
İkinci, üçüncü ve dördüncü fotoğraflarda sikeceğim kadınlar var.
Arip11
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Arip11 »

Bu arada pek çok kadın 55-60 yaşlarında içki içmeye başlıyor.... Bu çok bilinen bir konu... Çok rastladım...
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yaşlı insanlarla seks”