Kızlarla ilgili fanteziler

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Alek
Potansiyel seks nesnesi
 Re: Kız çocuk fantezileri

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi 19 yaşında Ira, 16 yaşında Natasha, 15 yaşında Alenay, 12 yaşında Lyubov ve 6 yaşında Diana ile yatacağım altıda uyuyacağız
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün bütün kızlarım tamamen çıplak, hatta külot giyerek dolaşıyorlar ve Ira, Natasha, Alena ve Lyubov da sabahtan akşama kadar sütyensiz ve külotsuz yürüyorlar, okula giderken sadece Natasha, Alena, Lyubov ve Sasha giyiniyorlar ve eve vardıklarında tekrar çıplak soyundular, günlüklerine baktım; orada D veya D yoktu
Natasha 6 A aldı Alena 5 A aldı ve B’den Lyubov ve Sasha 4 B aldı Hayır olmayacak kırbaçlama ve bolca seks beni bekliyor
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Kızlarla ben istişarede bulunduk ve bir istisna olarak bugün hep birlikte dokuzuncu odada uyuyacağımıza karar verdik.
Leda
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Leda »

:voprosy: :bel_flag: :smile001: :ireful1:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde hemen çıplak soyundular, okul elbiselerini, çoraplarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar, sonra dördü de tamamen çıplak olarak bana günlüklerini getirdiler. kontrol etmek için ve ben kontrol ederken dördü penisimi emdi ve taşaklarımı okşadı, Natasha, 16 yaşında, 5 B ve bir C aldı, Alena, 15 yaşında, 3 A ve 3 C aldı, Lyubov, 12 yaşında yaşlı, 3 A ve bir B aldı, 9 yaşında Sasha, 3 A ve bir D aldı, bu yüzden Natasha, Alena ve Sasha’ya vereceğim, Natasha kemerle 100 darbe alacak, Alena kemerle 300 darbe alacak ve Sasha çıplak poposuna kemerle 50 darbe alacak. Ayrıca Alenay, Lyubov ve Sashay ile oral, anal ve vajinal seks yapacağım.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Seks ve notlar için dayak yedikten sonra kızlarım giyinmemeye karar verdiler ve sutyensiz ve külotsuz çıplak kaldılar ve ardından 6 yaşındaki en küçük Diana ve 3 yaşındaki Dasha da soyunup külotlarını çıkardılar. Ben 11 aylık Angelika’yı ben soydum ve 19 yaşındaki Ira sutyenini, mini eteğini ve külotunu çıkardı ve onu çıplak bıraktı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bütün kızlarım Veto zamanına kadar akşama kadar çıplak kaldılar. 6 yaşındaki Diana’yı birkaç kez ve üç kez becerdim. 3 yaşındaki Dasha’yı, 11 aylık Angelika’yı ve 19 yaşındaki Ira’yı az önce okşadım ve Natasha, Alena, Lyubov ve Sasha biraz dinlendi, bazen onları öptüm
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi 19 yaşında Ira, 16 yaşında Natasha, 12 yaşında Lyubov, 6 yaşında Diana ile uyuyorum, bugün beş kişilik bir grup olarak uyuyoruz
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Dün, Irai, Natasha, Lyubov ve Diana ile yatağa girdiğimde, 9 yaşındaki Sasha kısa süre sonra aramıza katıldı. Ve bu sabah kızlarım uyandığında hiç umursamadı çünkü bugün hepsi şiddetli bir şaplak yiyecekti.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

19 yaşındaki Ira’yı ilk döven bendim, zaten çıplak olduğu için onu hemen özel bir sütunun üzerine yatırdım, kemeri aldım ve Ira’nın çıplak poposuna 175 kemer vuruşu yaptım. Sonra 16 yaşındaki Natsha’yı kurtardım. yaşında ve 15 yaşındaki Alena, her biri kıçına 150 kemer darbesi aldı Bir sonraki popo Lyubov’du, masaya çıplak uzandı, onu sabitledim ve kemeri aldım ve kızı buharlamaya başladım. Lyubov çıplak kıçına kemerle 125 darbe aldı, sonra ara verildi
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Aradan sonra ilki 9 yaşındaki Sasha’ydı, giyinmeyi bile başardı, ben de üstünü ve şortunu çıkardım ve sonra Sasha külotunu çıkardı ve masaya uzanıp onu sabitledi, ben yine kemeri aldı ve kızıma kemer takılıyken 75 darbe indirdi
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Çıplak kıçına 75 darbe sonra Diana’nın ortasına geldi, 6 yaşında, sabah külotunu silkmek için hızla masaya uzandı, tekrar kemeri aldım ve Diana kemerle 50 darbe aldı onun çıplak kıçı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sonunda sıra 3 yaşındaki Dasha’ya geldi, sabah hala çıplak olan kızı Sibe’nin kucağına koydum ve çıplak poposuna kemerle 33 darbe indirdim, en son her zamanki gibi 11 aylık Angelica’yı şifreledim, Yeleğini, tulumunu ve külotunu çıkarıp bebeği Sibe’nin kucağına yatırdım Kemeri alıp zavallı kıza kemer çıplak kıçına 11 darbe indirdim
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Dün bazı kızların ciddi şekilde cezalandırıldığını göz önünde bulundurarak, bugün onları kırbaçla, kırbaçla ve sopalarla kırbaçlamamaya, kendimi sadece kızların bana minnettar olduğu bir kemerle sınırlamaya karar verdim : ) :ayyy:
Kahkaha
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Kahkaha »

Forumun adı "Kızlarla İlgili Fanteziler", o yüzden fantezi kuruyor...!
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün uyku zamanım geldi, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diany, 9 yaşındaki Sashay, 12 yaşındaki Lyubovya ve 15 yaşındaki Alenay ile yatıyorum, altı kişiyle yatacağız
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bu sabah fena halde üşüttüğümü fark ettim ve şimdilik kızlarımla iletişim kurmamaya karar verdim ve 11 aylık Adzhelika, 3 yaşındaki Dasha ve 6 yaşındaki Diana’nın tüm bakımını Ira’ya emanet ettim. 19 yaşında :(
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün zaten çok daha kötü olduğumu hissettim ve neredeyse iyileştim ve ayrıca kızlarımı çok özledim :smile001: bu yüzden bugün biraz daha erken yatacağım ve bugün onunla yatacağım Irai 19 yaşında, Natashay 16 yaşında, Alenay 15 yaşında, Lyubov 12 yaşında, Sashay 9 yaşında, Dianay 6 yaşında, Dashay 3 yaşında ve Angelika 11 aylık tüm kızlar, genel olarak uyuyacağız 9. odada
kuvvet
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Registered for: 4 years 2 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by kuvvet »

Merak ediyorum. Böyle saçma sapan şeyler yazmaktan yorulmadın mı? Kemerle 300 darbe; bu kadar dayanabilir misin? Ölecek misin?
Kısaca okudum ve böyle bir hayalperestin yalnızca özel kurumlarda tutulması gerektiğini fark ettim. Gerçeklikle ilgili sorunlar ortadadır.
Yurik
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 126
Registered for: 4 years 7 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Yurik »

Kolya 86, ama boşanmayı düşünmedim karım, kız olarak mı yaşıyor?
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Şahsen ben bir sihirbaz olarak 500 darbeye dayanabilirim ve kızlarımın çok fazla dayanıklılığı var, bu yüzden onlar için 1000 darbe bile öldürücü değil, ama onları bu şekilde cezalandırmıyorum, yine de bugün muhtemelen geçenlerde bir istisna vardı gece 6 yaşındaki Diana ve 3 yaşındaki Dasha çok suçluydu, çok kaprisliydiler Bana çok itaat ettiler, bana kaba davrandılar, oyuncaklarını ve diğer eşyalarını kasten dağıttılar ve toplamayı reddettiler ve sonra her biri bir bardak su kırdı, bu yüzden çok şiddetli bir şaplak alacaklar
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

İlk şifre 6 yaşındaki Diana’ydı, Soma kızı soyundu, külotunu çıkardı ve örgü çubuğunun üzerine uzandı, ben de onu bu masaya sıkıca bağladım ve papağan yapmaya başladım. Önce kemeri aldı ve kıza 50 verdi. çıplak poposuna çerçeveli darbeler, sonra onu sopalarla kırbaçladım, çıplak vücuduna 30 sopa, sonra çıplak poposuna 15 kez daha kırbaç darbesi ve son olarak çıplak vücuduna 6 kırbaç darbesi daha oldu. zavallı şey
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Sonra masadaki yerini 3 yaşındaki küçük kız kardeşi Dasha aldı, onu da tıpkı ablası gibi bağladım, önce kemer alıp kızın çıplak poposuna kemerle 33 darbe vurdum, sonra kırbaçladım. Dasha’nın çıplak vücuduna 15 sopa, ardından çıplak poposuna 13 kırbaç ve son olarak da çocuğun çıplak vücuduna 3 kırbaç darbesi uygulandı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde hemen çırılçıplak soyundular, okul elbiselerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Love da sütyenlerini çıkardılar ve sonra dördü de tamamen çıplak olarak beni getirdiler. kontrol etmeleri gereken günlükleri ve ben kontrol ederken Alena ve Sasha sikimi yaladılar Natasha, 16 yaşında, 3 A ve 3 B aldı Alyona, 15 yaşında, 3 A ve 3 B aldı 12 yaşındaki Lyubov, 3 A aldı ve B 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve B aldı Bu yüzden kimseyi dövmeyeceğim çünkü herkesle oral, anal ve vajinal seks yapacağım, Natasha ve Alena ile ve Lyubov ile olacak ve hatta Sasha ile
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi. 19 yaşındaki Irai, 16 yaşındaki Natasha, 12 yaşındaki Lyubov, 6 yaşındaki Diana ve 11 aylık Angelica ile yatıyorum. altıya kadar uyuruz :)
Leda
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Leda »

:( :özür dilerim: :angel: :ireful1: :ireful1: :ireful1:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Yaşasın Cumartesi, bugün tüm aşklarımı buharlayıp kırbaçlayacağım, zaten 19 yaşındaki Ira’yı, 16 yaşındaki Natasha’yı ve 15 yaşındaki Alena’yı buharlamayı başardım, Ira poposuna kemerle 175 darbe ve başka bir 9 darbe aldı çıplak vücuduna kırbaçla darbe alan Natasha, poposuna kemerle 150 darbe ve Alena’yı içerken 60 darbe aldı 15 yaşında yarım kemerle 150 darbe ve kızın çıplak vücuduna da kırbaçla 50 darbe daha aldı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Patom I şifre Aşk 12 yaşındaki kız Soma henüz başka bir şey giymediği için külotunu çıkardı ve ceza olarak o kadar çok uzandı ki onu oraya sıkıca bağladım ve kemerini alıp kıza şaplak atmaya başladım, 125 darbe yedi çıplak poposuna kemer ve poposuna 21 kırbaç daha olan bir sonraki kızın cesedi 9 yaşındaki Sasha’ydı, kız da somayı soymuş, üstünü, şortunu ve külotunu çıkarıp ablanın yerine masaya uzanmış, Onu çözdüm, kemeri aldım, Sasha’nın çıplak poposuna kemerle 75 darbe vurdum ve ardından 6 yaşındaki Dina ve 3 yaşındaki Dasha’nın şaplaktan etkilenen vücuduna cezalarını göz önünde bulundurarak 60 çubuk daha verdim. dün kendimi bir kemerle sınırlamaya ve darbe sayısını biraz azaltmaya karar verdim, bu yüzden Diana çıplak kıçına kemerle 40 darbe aldı ve Dasha çıplak kıçına kemerle 20 darbe aldı
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

En son şifrelediğim 11 aylık Angelica’ydı, kızın atletini, tulumunu ve külotunu çıkardım, kızı kucağına yatırdım, kemerini aldım, sonra zavallı küçük kıza buhar vermeye başladım. Bebeğe 11 darbe yedi. çıplak çocuğunun kıçında kemer.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Şaplaklamanın ardından kızlar külotlarını giymemeye karar verdiler ve günün geri kalanında çıplak dolaştılar. Şaplaklamadan kısa bir süre sonra kıçlarına özel bir şifalı krem ​​sürdüm ve sonra hepimiz akşama kadar anime izledik. Biz izlerken kızlarımı okşadım, özellikle 6 yaşındaki Diana’yı, 9 yaşındaki Sasha’yı ve 12 yaşındaki Love’ı.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Eh, bugün yatma zamanım geldi birlikte uyuyoruz Ben 39 yaşındayım, Ira 19 yaşındayım, Natasha 16 yaşındayım, Alena 15 yaşındayım, Lyubov 12 yaşındayım, Sasha 9 yaşındayım, Diana 6 yaşındayım, Dasha 3 yaşında ve Angelica 11 aylık. Deveteromda uyuyacağız :) :bel_flag: :smile001: :daypyat:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Dün gece 11 aylık Angelica ve 3 yaşındaki Dasha, Sino kaprisli davrandı, dinlemeyi bıraktı ve benim ve kız kardeşlerimin anime izlemesine müdahale etti, bu yüzden bu sabah kızlar uyandığında Dasha’yı aldım, uyuduktan sonra hala çıplak ayaklıydı külotsuz da olsa onu hemen kucağıma yatırdım, kemeri aldım ve çıplak poposuna kemerle 33 darbe alan kıza döktüm, sonra Sibe Nkaleni’yi de çıplak Angelica’yı yatırdım ve ona 11 darbe vurdum. Çıplak poposuna bir kemer takmıştı ve diğer kızlar da çıplaktı ve ben küçük kız kardeşlerini cezalandırırken sürekli izliyorlardı.
Leda
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Leda »

:voprosy: :bel_flag: :smile001: :daypyat:
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bu akşam, pazar günleri her zamanki gibi hep birlikte hamama gittik ve kızlarıma güzelce buhar verdim ve banyodan sonra her zamanki gibi 6 yaşındaki Diana ile 3 yaşındaki Dasha Diana’yı buharda pişirmeye karar verdim. bu sabah kendisi külotunu çıkardı, bütün kızlar külottan başka bir şey giymedi, sonra hala masaya uzandı, yeni bir dar kemer aldım ve kızın çıplak poposuna 50 kemer darbesi verdim, sonra Ben kendim Dasha’nın külotunu çıkardım ve Dasha’yı dizlerinin üzerine koydum ve sabahtan beri cezalandırıldığından beri çıplak kıçına 15 kemer darbesi verdim.
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Tamam, bugün yattım, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Dianay, 9 yaşındaki Sashay, 15 yaşındaki Alenay, 16 yaşındaki Natashay ve 19 yaşındaki Irai ile yatıyorum. Semir’de uyuyacağım
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün neredeyse bütün sabah 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana ve 9 yaşındaki Sasha ile seviştim, ta ki o bugün okula gitmek için ayrılana kadar, yaz tatilinden önceki son gün;
Akrep
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Akrep »

Alec, Anahtar deliği açmayı denedin mi? Denemek! Çok heyecan verici, 3 yaşındaki Dasha ile seksten daha fazlası!
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Hayatım boyunca her şeyi denedim: kuyu, elektrikli süpürge, suda seks, ayakta seks ve benzeri şeyler ama burada bahsettiğimiz şey bu değil. Kızlarım 9 yaşındaki Sasha ve 12 yaşındaki Lyubva’nın okul tatili olduğu için bugün notları yok, ancak 15 yaşındaki Alena ve 16 yaşındaki Natasha için bugün not yok. okulun son günü, şimdi sadece 13-16 Haziran arasında sınavlar var, yani bugün 16 yaşındaki Natasha 3 B, 2 A ve bir C aldı ve 15 yaşındaki Alena 3 A, bir B ve 2 C aldı , bunun için onları savuşturacağım Natasha çıplak poposuna kemerle 100 darbe alacak ve Alena çıplak poposuna kemerle 200 darbe alacak ve sonra herkesle Dört kızla oral, anal ve vajinal olacağım. seks
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Bugün yatma zamanım geldi, kız öğrencilerle ve Diana’yla yatıyorum, altı kişilik bir odada uyuyoruz
Alek
Potansiyel seks nesnesi

Unread post by Alek »

Kızların artık okula gitmesi gerekmediği için yatakta biraz daha yatmaya karar verdik ve bütün sabahı kızlarımla, özellikle de 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay ve kızlarımla sevişerek geçirdim. Alenay, 15 yaşında.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”