Çıplak fotoğraflar hakkında:
1) Kızım, çıplak fotoğraflar çektim.
2) Kızım, Seksten sonra ve çıplak olarak, bir oyuncakla oynarken fotoğraf çekti.
3) Hanım, çıplak olarak filme alındı, çoraplarla filme alındı, gizlendi, soyunurken, sikişirken, tuvalete giderken. Maalesef disk uçtu ve tüm videolar kapandı sevgilim, soyunduğumda ~4 memesi vardı ve sonra yatakta külotunu çıkardı, o kadar da ilginç değil. Ayrıca seks sırasında kız arkadaşlarının inlediği ve çığlık attığı 50’ye yakın sesli kayıt da vardı.
Bunun için özellikle üzgünüm, "Hadi, çabuk, gitmem lazım", "Tamam, bırak gideyim" arkadan bayılacağım.> geri kalanı başlarının altında, yani kimse yok. Unuttum, bir meslektaşımla birlikte iki video daha var, kendini ona veriyor, izlemesi güzeldi ve 1) seks ile birlikte filme aldım onun izniyle
Meslektaşımı gizli kamerayla çektim.
Ama bunu internette yayınlamam ve yayınlamayacağım, ama bunu üç metresle hayal etme konusunda yalan söylemeyeceğim , ya da kız kardeşimle.
Yani çıplak fotoğraf çekmekten çekinmeyen kadınlar var ama sizi ikna edebilirim, bir meslektaşım da bunu doğrulayacaktır.
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Bilmiyorum, doğum yapmadım ama SSCB’de oldu, artık komşular genellikle yabancı.Tura:Acaba komşuyu genelde nerede doğuruyorlar!?))) Bir de komşuya benzeyen bu deyimin nereden geldiğini merak ediyorum))) nher zamanki gibi bir komşu doğurdu.
4 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Komşularla ilgili olarak hatırlıyorum, komşu tuz almaya geldi (yaklaşık olarak), ve 6-8 ayı vardı ve ben 15 yaşındayım, hala rüyamda onun
bornozunu çıkaracağını ve şimdi sana nasıl okşayacağımı göstereceğim diyeceğini hayal ediyorum ve bir kadını öptüm.
Sonra ona ikinci bir çocuk yaptırdım. Hamileyken harika görünüyordu. Ancak tüm hayallerin gerçekleşmemesi üzücü.