Bu yönetici challa
4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: 4ALL forumundan herkes buraya gelebilir
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
nŞu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 45 saniye:
Strecoza, genel olarak burada çok sayıda el vardı, bir değişiklik mümkündü onu (elini) dizinizin üzerinde fotoğraflamak için.. )
iş yerinin reklamını yapmak için buraya gelen işe alınmış bir işçi.
nŞu tarihten sonra gönderildi: 2 dakika 45 saniye:
Strecoza, genel olarak burada çok sayıda el vardı, bir değişiklik mümkündü onu (elini) dizinizin üzerinde fotoğraflamak için.. )
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
artık muhtemelen fotoğraflarım uzun süre burada olmayacak veya hiç olmayacak
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Pierro, şu anda gerçekten utanıyorum. Ben bir yetişkinim ve bu tür saçmalıklar yapıyorum
elbette yapabilirsiniz, ancak önceden sormalısınız, bu arada Burada deli gibi savaşıyordum ve artık arzu yok. Yoruldum
artık muhtemelen fotoğraflarım uzun süre burada olmayacak veya hiç olmayacak
3 dakika 38 saniye sonra gönderildi:
Pierro, şu anda gerçekten utanıyorum. Ben bir yetişkinim ve bu tür saçmalıklar yapıyorum
- These users thanked the author Venüs for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 9 months
Bir zamanlar forumdaydım... Aklıma sadece Tembellik ve Baskerville geldi...
- These users thanked the author Utangaç bebek for the post:
- Alice
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
4 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
haydi... burada kim günahsız?
4 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
İnternet’te aynı kişiler dolaşıyor..Utangaç Bebek: ↑15 Jan 2024, 23:52 ben de
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 10 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
O forumda dilencilik yapan Pinokyo’nun hikayesini hemen hatırladım. Şu an forumda mı? Canlı? Biriktirdin mi?
-
- Nirvana’dayım
5 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Hayır, bunu daha fazla tartışmak istiyorum. Tartışmayı seviyorum ama bir gün ilgimi çekiyor.
5 dakika 27 saniye sonra gönderilir:
Pinokyo bir Vaginist. O çok iyi. O bir eksantrik, zararlı olmasına rağmen, ama yine de ondan hoşlanıyorum))) Bu konu işe yarıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 9 months
Vay, ne tutkular! Zaten ilginç olmaya başladı) ama yine de bu konuda tartışmayacağım

- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Venüs
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 17
- Registered for: 2 years 1 month
Eski 4all ile şimdikinin iki farklı forum olduğu gerçeğiyle başlayayım. Yönetici onu çaldı. Geçen yıl 4’ü gördüğümde ben de mutlu olmuştum...
Fizruk’un eşine yaklaştım ama o özel olarak iletişim kurmayı sevmiyor, fotoğraf göndermiyorum. Forumda kocaman bir avluda oturduğu bir fotoğraf buldum, sonra bu fotoğrafı internette buldum ve sanırım her şey açık. Tania da bana eski forumdan yazdı. Eski forumda nasıl sikildiğini, ofiste, askeri birlikte Lenin odasında nasıl sikildiğini ve kızıyla birlikte gölde nasıl sikildiğini hatırlıyorum. Ostap daha sonra kendini kaptırdı ve orada ne tür bir Ostap olduğu açık. Cevap vermedim ama güzel Ava’nın yanındaki bayana yazdım. Bana kendi bedeniyle çekilmiş fotoğraflarını gönderdi. Bütün o osuruklar ve sonra onun bir köpek kulübesinde tutulduğunu yazdığımda, siktir et diye düşündüm...
Ivanushka’nın forumda bir kadına bağlandığını görüyorum. Fraer düşündü. Ona yazıyorum, yavaşla. Ağzını açar açmaz onun bir fraerok değil, bir ibne olduğu ortaya çıktı.
Monitör aracılığıyla bir siki alamazsınız. Bence yaşamasına izin ver. Eğer kader yolumun kesişmesine izin verirse dilimi koparırım.
Eski bir menti ile boğuştum. Kelime kelime. Bir uyarı aldım. Yöneticiye yazdım, bu ne böyle? İkinci bir uyarı aldım. Oradan ayrıldıktan sonra
4her şey ibne forumuna dönüştü...
Tanya’yı eski forumdan hatırlıyorum. Ateşli kadın. Sahte fotoğraf sokmaya çalışan adam onun adını kullanıyor. Kendisi fotoğraf çekilmeyi seviyordu ve neden sahte bir fotoğrafla uğraşsın ki... Yüz pound ibneliktir.
Fizruk’un eşine yaklaştım ama o özel olarak iletişim kurmayı sevmiyor, fotoğraf göndermiyorum. Forumda kocaman bir avluda oturduğu bir fotoğraf buldum, sonra bu fotoğrafı internette buldum ve sanırım her şey açık. Tania da bana eski forumdan yazdı. Eski forumda nasıl sikildiğini, ofiste, askeri birlikte Lenin odasında nasıl sikildiğini ve kızıyla birlikte gölde nasıl sikildiğini hatırlıyorum. Ostap daha sonra kendini kaptırdı ve orada ne tür bir Ostap olduğu açık. Cevap vermedim ama güzel Ava’nın yanındaki bayana yazdım. Bana kendi bedeniyle çekilmiş fotoğraflarını gönderdi. Bütün o osuruklar ve sonra onun bir köpek kulübesinde tutulduğunu yazdığımda, siktir et diye düşündüm...
Ivanushka’nın forumda bir kadına bağlandığını görüyorum. Fraer düşündü. Ona yazıyorum, yavaşla. Ağzını açar açmaz onun bir fraerok değil, bir ibne olduğu ortaya çıktı.
Monitör aracılığıyla bir siki alamazsınız. Bence yaşamasına izin ver. Eğer kader yolumun kesişmesine izin verirse dilimi koparırım.
Eski bir menti ile boğuştum. Kelime kelime. Bir uyarı aldım. Yöneticiye yazdım, bu ne böyle? İkinci bir uyarı aldım. Oradan ayrıldıktan sonra
4her şey ibne forumuna dönüştü...
Tanya’yı eski forumdan hatırlıyorum. Ateşli kadın. Sahte fotoğraf sokmaya çalışan adam onun adını kullanıyor. Kendisi fotoğraf çekilmeyi seviyordu ve neden sahte bir fotoğrafla uğraşsın ki... Yüz pound ibneliktir.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 186
- Registered for: 1 year 8 months
Oksanka: ↑08 Ocak 2024, 10:20: yasaları ihlal ediyor RF
Forum fiziksel olarak Rusya Federasyonu dışında barındırılıyorsa buna göre düşmez yetkisi altındadır. Forumun yönetimine katılan kişiler Rusya Federasyonu dışında yaşayan yabancı vatandaşlarsa, Rusya Federasyonu yasalarına göre forum okyanusta bir buzdağıdır. Rusya Federasyonu’nun yürütme organının bu konuda yapabileceği maksimum şey, RKN kararıyla yasaklanmasıdır. Peki ne?Bağlantı çubuğu: 08 Ocak 2024, 11:58: Yani Rusya Federasyonu’nda değilim tatlım. Burası uluslararası bir forum. Dünyada Rusya Federasyonu’ndakinden daha fazla Rusça konuşan kişi var
-
Gidip 4all’a baktım. Artık bir yönetici var, Kız ve avatarda kadın yalda emiyor. Hangi kız böyle bir avatar koyar? Dişbudak ağacı bir kütük bile sağlamıyor.
4Her şey tamamen berbat durumda.
4Her şey tamamen berbat durumda.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 303
- Registered for: 2 years 2 months
Sıkıcı ve yapacak hiçbir şey yok (
- These users thanked the author Murzik85 for the post:
- Utangaç bebek
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
sadece anlamadın, asıl mesele Baba değil Avatar’da!!!! yerinizde durmayın ve bakın!!! her şey eşleşiyor!!!

-
Strecoza, şimdi bu konuyu dikkatlice okudum. Ateşlisin. Yatakta mizacınızı gösterin. Gerçeği olmayan yerde aramayın.
Oksanka, engellediğinizde sürükler misiniz? Bugün forumunuzu geziyordum. 4all’ın engellenmesiyle ilgili bir şeyler okudum. RK sinirlerini mi bozdu? Bu sana hiçbir şey öğretmedi. Senin için hiçbir şey ters gitmedi. İnsanlara canavar muamelesi yapmaya devam ediyorsunuz.
Bu bir önsözdür. Artık ciddi insanlar gibi konuşalım. Sorunlarınızı ve bunları çözmenin olası yollarını tartışacağız. Yarın bir avukatla görüşeceğim. Forumunuzu gösteriyorum, o anda alakalı olanı ve kesinlikle işe yarayacak olanı seçiyoruz ve Kazakistan Cumhuriyeti’ne bir bildiri hazırlıyoruz. Şu anda hem forumu temizliyorsunuz hem de engellemeye hazırlanıyorsunuz, aynı zamanda bürokratik sistemimizle uzun vadeli iletişim kuruyorsunuz. Zaten tecrübeniz var. İkinci seçenek. Sistem yavaş çalışır ve bloke olana kadar farklı isim ve adresle yeni bir forum oluşturursunuz. Dost ekibiniz dışında kimseye bundan bahsetmeyin. Orada küçük bir daire içinde sakin bir şekilde iletişim kurarsınız. Gerçekten istediğinizde bunları birer birer yasaklayın.
Oksanka, engellediğinizde sürükler misiniz? Bugün forumunuzu geziyordum. 4all’ın engellenmesiyle ilgili bir şeyler okudum. RK sinirlerini mi bozdu? Bu sana hiçbir şey öğretmedi. Senin için hiçbir şey ters gitmedi. İnsanlara canavar muamelesi yapmaya devam ediyorsunuz.
Bu bir önsözdür. Artık ciddi insanlar gibi konuşalım. Sorunlarınızı ve bunları çözmenin olası yollarını tartışacağız. Yarın bir avukatla görüşeceğim. Forumunuzu gösteriyorum, o anda alakalı olanı ve kesinlikle işe yarayacak olanı seçiyoruz ve Kazakistan Cumhuriyeti’ne bir bildiri hazırlıyoruz. Şu anda hem forumu temizliyorsunuz hem de engellemeye hazırlanıyorsunuz, aynı zamanda bürokratik sistemimizle uzun vadeli iletişim kuruyorsunuz. Zaten tecrübeniz var. İkinci seçenek. Sistem yavaş çalışır ve bloke olana kadar farklı isim ve adresle yeni bir forum oluşturursunuz. Dost ekibiniz dışında kimseye bundan bahsetmeyin. Orada küçük bir daire içinde sakin bir şekilde iletişim kurarsınız. Gerçekten istediğinizde bunları birer birer yasaklayın.
-
- Nirvana’dayım
Onları affedelim ve unutalım. Hayat onları oldukları kişi haline getirerek onlara zarar verdi. Artık onlara dokunmayalım, onları hatırlamayalım.
))) Ahaha. Muhtemelen bilmiyorsunuz ama orada forum yok. Normal insanlar gelir, bir süre oturur ve ilginç bir şey bulamadan ayrılırlar. Ve onların dost canlısı ekibi hiç de arkadaş canlısı değil. Evet, onlara takım demek zor. Sadece birine karşı dostluk içinde birleşirler. Çünkü istisnasız herkesin özgüveni düşüktür ve bu nedenle onu arttırmaya çalışır. Forumun yöneticisi hiç gelişmiyor. Bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Buraya geliyor, insanları oraya çekiyor ama insanlar orada kalmıyor. Hiçbir yere seyahat etmenize ve herhangi bir beyana ihtiyacınız yok. Forumları kendi kendine çökecek. O dost ekipte tek bir normal insan yok. Güven bana.Geralt: ↑16 Jan 2024, 13:12 Strecoza, şimdi bunu dikkatle okudum başlık . Ateşlisin. Yatakta mizacınızı gösterin. Gerçeği olmayan yerde aramayın.
Onları affedelim ve unutalım. Hayat onları oldukları kişi haline getirerek onlara zarar verdi. Artık onlara dokunmayalım, onları hatırlamayalım.
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Biyel kolu, Eustace
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
- Registered for: 1 year 9 months
Kişisel olarak kimsenin hangi yönelime sahip olduğu umurumda değil. İlgimi çekmeyen konuları izlemiyorum. Bazı insanlar benim sapmalarımdan da hoşlanmayabilir. Bazen bunun için azarlanıyorum. Belki bazı açılardan hak edilmiştir 
Peki, seni yasaklamayacaklar, bunun için teşekkürler

Peki, seni yasaklamayacaklar, bunun için teşekkürler

- These users thanked the author Biyel kolu for the post (total 2):
- Venüs, Alice
-
- Nirvana’dayım
İşte iyi bir yönetici ve orada konuyu okursanız onun kim olduğunu görürsünüz. Zeki değil, yeterli değil ve resmi pozisyonunu kullanarak insanları aşağılamaktan zevk alıyor. Eğer oraya kaydolursanız, şu anda kollarınızı açarak karşılanacaksınız. Burada anlattığım gibi olmadıklarını kanıtlamaları gerekiyor ama uzun süre rol yapamayacaklar ve asıl özleri içlerinden çıkacak, sonra zorbalığa, sonra da uygunsuz davranışla suçlanmaya hazır olacaklar.Bağlantı çubuğu: ↑16 Jan 2024, 14:58 Kimin yöneliminin ne olduğu kişisel olarak umurumda değil. İlgimi çekmeyen konuları izlemiyorum. Bazı insanlar benim sapmalarımdan da hoşlanmayabilir. Bazen bunun için azarlanıyorum. Belki bazı açılardan hak edilmiştir
Eh, seni yasaklamıyorlar, bunun için teşekkürler![]()
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Eustace, Biyel kolu
-
- Orgazm!
- Total posts: 704
Ortak çabalarla forum için mükemmel reklamlar ortaya çıktı. Herkese teşekkürler, herkes özgür. :teşekkür ederim:

-
- Nirvana’dayım
ne oluyor... Reklam :lol:
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Biyel kolu, Utangaç bebek
-
- Orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Geralt,
Biliyorsun ben fikrimi değiştirdim. Şimdi oraya baktım ve insanlar hakkında çok iyi düşündüğümü anlamam iki dakikamı aldı. Takımlarını iyi ve kötü olarak ikiye ayırdım ve masum insanların acı çekebileceğini düşündüm ama iyilerden sadece bizimkiler oradaydı. Ancak engelleme gerçekleştiğinde geri döneceklerdir. Orada affedilecek kimse yok, bu yaratık Oksanka orada dalga geçmeye devam ediyor ve iyi olduğunu düşündüğüm herkesin o beşiyle aynı fare olduğu ortaya çıktı.
Biliyorsun ben fikrimi değiştirdim. Şimdi oraya baktım ve insanlar hakkında çok iyi düşündüğümü anlamam iki dakikamı aldı. Takımlarını iyi ve kötü olarak ikiye ayırdım ve masum insanların acı çekebileceğini düşündüm ama iyilerden sadece bizimkiler oradaydı. Ancak engelleme gerçekleştiğinde geri döneceklerdir. Orada affedilecek kimse yok, bu yaratık Oksanka orada dalga geçmeye devam ediyor ve iyi olduğunu düşündüğüm herkesin o beşiyle aynı fare olduğu ortaya çıktı.
Last edited by Venüs on 16 Jan 2024, 16:01, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
Oksana içiyor, Oksana sigara içiyor
Oksana oral seks yapıyor
Doğum günü partinize neden geliyorsunuz
Daha fazla Fahişe diyeceğim....
:özür dilerim :
Oksana oral seks yapıyor
Doğum günü partinize neden geliyorsunuz
Daha fazla Fahişe diyeceğim....
:özür dilerim :
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Onlar benim bağışlanmamı hak etmiyorlar, yani, bir zerre kadar bile.
Oraya bakmamalıydım ama çoktan baktım.
)))) Levyeye karşı başka bir levye dışında hiçbir hile yoktur))) Vurmaz. Buna yurttaşlık görevinizi yerine getirmek denir))))
Onlar benim bağışlanmamı hak etmiyorlar, yani, bir zerre kadar bile.
Oraya bakmamalıydım ama çoktan baktım.
-
- Nirvana’dayım
-
- Orgazm!
Doğrudan War of Thrones veya daha doğrusu Tori ve Figi forumları bile ilginç
-
- Nirvana’dayım
War of Thrones’u izlemedim. TV dizilerini kelimenin tam anlamıyla hiç sevmiyorum.
))) Brother filmini hatırlayın. Orada GG, "Güç nedir?" diye sordu ve ardından "Güç gerçektedir" diye yanıtladı. Gerçek bizim tarafımızdadır. Kazanacağız)))
War of Thrones’u izlemedim. TV dizilerini kelimenin tam anlamıyla hiç sevmiyorum.
-
- Nirvana’dayım
ve yukarıda üç gün boyunca yaşananlara diziden başka bir şey denemez mi?

-
- Orgazm!
Orada değildim, onları tanımıyorum , bu yüzden buradaki insanları destekleyeceğim
nHerkesin kendi gerçeği var ama o kadar da derine inmeyelim.
Bana bayrak ve davul verecekler mi?
Filmi hatırlıyorumStrecoza: ↑16 Jan 2024, 15:54))) Filmi hatırla Erkek kardeş. Orada GG, "Güç nedir?" diye sordu ve ardından "Güç gerçektedir" diye yanıtladı. Gerçek bizim tarafımızdadır. Kazanacağız)))War of Thrones’un doğrudan olması, daha doğrusu Tori ve Figi forumları bile ilginç
Orada değildim, onları tanımıyorum , bu yüzden buradaki insanları destekleyeceğim
nHerkesin kendi gerçeği var ama o kadar da derine inmeyelim.
Bana bayrak ve davul verecekler mi?
-
- Nirvana’dayım
))) Her zamanki gibi haklısın. Diğer konularda ayrışıyoruz. Yeterli.
-
- Nirvana’dayım
-
- ön sevişme
- Total posts: 100
- Registered for: 2 years 2 months
Strecoza, ne kadar çaba ve zaman harcıyorsunuz? Erkek olmadığını kanıtlamak çok yazık... bu zamanda pek çok yararlı şey yapılabilirdi.
-
- Nirvana’dayım
Burada kendini utandırmayı bırakıp kendi forumunu kurmalısın.
))) Ah, nefrete bulaşmak yerine ne kadar faydalı olabilirsin? Bunu düşündün mü? Bugün seni görmeye geldim. Mesaj istatistiklerine baktım. İlk başta saatte bir kez, sonra neredeyse üç saatlik bir ara, sonra tekrar saatte bir, ardından iki saatlik bir ara veriyorlardı. Ve bu, bazılarımızın size kayıtlı olmasına rağmen. Bir süre otururlar, canınızın kalmadığını anlarlar ve giderler. Bu, forumunuzun normal halidir, saatte bir mesaj gönderilir ve sabahları yazdıkları günler vardı, sonra sadece akşamları. Bütün gün sessizlik.
Burada kendini utandırmayı bırakıp kendi forumunu kurmalısın.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1868
- Registered for: 3 years 4 months
Vay, bu nedir, başka bir forumun yöneticisi kızlarımıza çürük mü saçıyor? Evet, bu tam bir kaos

- These users thanked the author Yün for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
anlamıyorsun! İnsanlar oraya sessizce oturup dinlenmeye geliyorlar.Strecoza: ↑16 Jan 2024, 19:50 ))) Ah, nefrete bulaşmak yerine ne kadar faydalı olabilirsin. Bunu düşündün mü? Bugün seni görmeye geldim. Mesaj istatistiklerine baktım. İlk başta saatte bir kez, sonra neredeyse üç saatlik bir ara, sonra tekrar saatte bir, ardından iki saatlik bir ara veriyorlardı. Ve bu, bazılarımızın size kayıtlı olmasına rağmen. Bir süre otururlar, canınızın kalmadığını anlarlar ve giderler. Bu, forumunuzun normal halidir, saatte bir mesaj gönderilir ve sabahları yazdıkları günler vardı, sonra sadece akşamları. Bütün gün sessiz olun.
Burada kendinizi utandırmayı bırakıp forumunuza devam etmelisiniz.

Last edited by Eustace on 16 Jan 2024, 20:00, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
))) Beni ziyarete geliyor. Görünüşe göre sıkılmış)))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Eustace, Yün, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
Oksanka, bu arada Oksanka, ama sen 15 puan, Forumda yapılması yasak olan şeyler ve yalnızca 5, izin verilen ancak bir şekilde eşitlenemeyen şeyler. En az 5 mi yoksa 15 mi?
- These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
- Venüs, Zorba Carrie
-
- Orgazm!
- Total posts: 543
- Registered for: 1 year 10 months
-
- Nirvana’dayım
)) Hadi koşsun. Ben de onu özlüyorum ama günde birkaç kez görüşüyoruz. O benim için kız kardeş gibidir. Nasıl aile olduk ve sonra bam ayrıldık))))
- These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
- Eustace, Stopkin, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
evet ürkütücü! Öyle ki Dragonfly yakında "4ALL forumundan kim var, oradan uzaklaşalım" konusunu açacak... Tamamen Kardeşçe!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 104 Replies
- 3855 Views
-
Last post by Sibiryak89
-
- 134 Replies