RealMax: 11 May 2023, 15:28
İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle nasıl bir şey olduğunu anlatmak daha iyi olurdu
Peki tam olarak ne anlatılmalı? Kural olarak, gerçek hikayeler mastürbasyon yapanların fantezileri kadar renkli değildir :)
Olgun kızların amları diğer kadınlarla aynı yerdedir, bu yüzden herhangi bir sürpriz beklemeyin.
Teknik olarak gerçekten ne kadar farklı olduklarından bahsedersek, o zaman:
1) Ne istediklerini biliyorlar. İkinci bir randevuya gelirseniz eteğinizin altına uzanmaktan çekinmeyin. Her ne kadar ilk başta o anı sıklıkla hissedebilseniz de, başarı oranı 50’den çok daha yüksektir.
2) Çaresizce sikişiyorlar, memnun etmek istiyorlar, görünüşe göre fark edilir derecede daha genç bir partnerle biraz karmaşıklar
3 ) İçinize boşalmanıza izin veriyorlar ve bazıları doğrudan soruyor
4) Aşık olurlarsa bu konuda size yük olmazlar
These users thanked the author sptlh for the post (total 5):
[quote=RealMax post_id=201560 time=1683808123 user_id=18308] İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle nasıl bir şey olduğunu anlatmak daha iyi olurdu [/quote] Peki tam olarak ne anlatılmalı? Kural olarak, gerçek hikayeler mastürbasyon yapanların fantezileri kadar renkli değildir :) Olgun kızların amları diğer kadınlarla aynı yerdedir, bu yüzden herhangi bir sürpriz beklemeyin.
Teknik olarak gerçekten ne kadar farklı olduklarından bahsedersek, o zaman: 1) Ne istediklerini biliyorlar. İkinci bir randevuya gelirseniz eteğinizin altına uzanmaktan çekinmeyin. Her ne kadar ilk başta o anı sıklıkla hissedebilseniz de, başarı oranı 50’den çok daha yüksektir. 2) Çaresizce sikişiyorlar, memnun etmek istiyorlar, görünüşe göre fark edilir derecede daha genç bir partnerle biraz karmaşıklar 3 ) İçinize boşalmanıza izin veriyorlar ve bazıları doğrudan soruyor 4) Aşık olurlarsa bu konuda size yük olmazlar
sptlh, her durumda gerçeklik daha ilginçtir. İnternetten uydurulmuş hikayeler ve fotoğraflar ölümcül bir melankolidir. Üstelik burada birlikte eğlenebileceğiniz yetişkinler de yok.
These users thanked the author RealMax for the post:
[ref=#804000]sptlh[/ref], her durumda gerçeklik daha ilginçtir. İnternetten uydurulmuş hikayeler ve fotoğraflar ölümcül bir melankolidir. Üstelik burada birlikte eğlenebileceğiniz yetişkinler de yok.
RealMax: 11 May 2023, 16:04sptlh, her durumda gerçeklik daha ilginç. İnternetten uydurulmuş hikayeler ve fotoğraflar ölümcül bir melankolidir. Üstelik burada birlikte eğlenebileceğiniz yetişkin yok.
Gerçeklik daha ilginçse, internette ne yapıyorsunuz? Ve özellikle burada, ihtiyacınız olan hiçbir şey yoksa?
These users thanked the author sptlh for the post (total 2):
[quote=RealMax post_id=201569 time=1683810275 user_id=18308] [ref=#804000]sptlh[/ref], her durumda gerçeklik daha ilginç. İnternetten uydurulmuş hikayeler ve fotoğraflar ölümcül bir melankolidir. Üstelik burada birlikte eğlenebileceğiniz yetişkin yok. [/quote]Gerçeklik daha ilginçse, internette ne yapıyorsunuz? Ve özellikle burada, ihtiyacınız olan hiçbir şey yoksa? *x)
İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle nasıl bir şey olduğunu anlatmak daha iyi olurdu
Peki tam olarak ne anlatılmalı? Kural olarak, gerçek hikayeler mastürbasyon yapanların fantezileri kadar renkli değildir :)
Olgun kızların amları diğer kadınlarla aynı yerdedir, bu yüzden herhangi bir sürpriz beklemeyin.
Teknik olarak gerçekten ne kadar farklı olduklarından bahsedersek, o zaman:
1) Ne istediklerini biliyorlar. İkinci bir randevuya gelirseniz eteğinizin altına uzanmaktan çekinmeyin. Her ne kadar ilk başta o anı sıklıkla hissedebilseniz de, başarı oranı 50’den çok daha yüksektir.
2) Çaresizce sikişiyorlar, memnun etmek istiyorlar, görünüşe göre fark edilir derecede daha genç bir partnerle biraz karmaşıklar
3 ) İçinize boşalmanıza izin veriyorlar ve bazıları doğrudan soruyor
4) Aşık olurlarsa bu yükü size yüklemezler
Tamamen katılıyorum. Ve genel olarak bu tür insanlar yatakta her şeye hazırdır. Bu insanların neredeyse hiçbir konuda yasağı yok. Beynin önemi yok. Sanki son sefermiş gibi sikiş.
Çok sık olarak tüm inisiyatifi kendilerine alıyorlar. Kendimden biliyorum. Benim de öyle bir metresim var; zor bir günün ardından ona gelirseniz, tamamen rahatlamanıza yardımcı olur.
Genelde yaşlı kadınlar amatörler içindir, bazıları onlardan hoşlanır, bazıları hoşlanmaz. Her biri kendine ait.
3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle olmanın nasıl bir şey olduğunu sana anlatsalar daha iyi olurdu
Otuz yapmak için fotoğraf yükle. Sonuçta çoğu insan bu foruma bu yüzden geliyor.
Güzel fotoğraflara hayran olmak için.
Ama anlatacak pek bir şey yok. Sadece böyle bir kadını alıp becermen gerekiyor. Ve eğer onlardan hoşlanıyorsan, o zaman her şeyi kendin anlayacaksın. Duygu hala kelimelerle ifade edilemiyor.
These users thanked the author Nick1979 for the post (total 4):
[quote=sptlh post_id=201564 time=1683808796 user_id=1522] [quote=RealMax post_id=201560 time=1683808123 user_id= 18308] İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle nasıl bir şey olduğunu anlatmak daha iyi olurdu [/quote] Peki tam olarak ne anlatılmalı? Kural olarak, gerçek hikayeler mastürbasyon yapanların fantezileri kadar renkli değildir :) Olgun kızların amları diğer kadınlarla aynı yerdedir, bu yüzden herhangi bir sürpriz beklemeyin.
Teknik olarak gerçekten ne kadar farklı olduklarından bahsedersek, o zaman: 1) Ne istediklerini biliyorlar. İkinci bir randevuya gelirseniz eteğinizin altına uzanmaktan çekinmeyin. Her ne kadar ilk başta o anı sıklıkla hissedebilseniz de, başarı oranı 50’den çok daha yüksektir. 2) Çaresizce sikişiyorlar, memnun etmek istiyorlar, görünüşe göre fark edilir derecede daha genç bir partnerle biraz karmaşıklar 3 ) İçinize boşalmanıza izin veriyorlar ve bazıları doğrudan soruyor 4) Aşık olurlarsa bu yükü size yüklemezler [/quote]
Tamamen katılıyorum. Ve genel olarak bu tür insanlar yatakta her şeye hazırdır. Bu insanların neredeyse hiçbir konuda yasağı yok. Beynin önemi yok. Sanki son sefermiş gibi sikiş. Çok sık olarak tüm inisiyatifi kendilerine alıyorlar. Kendimden biliyorum. Benim de öyle bir metresim var; zor bir günün ardından ona gelirseniz, tamamen rahatlamanıza yardımcı olur. Genelde yaşlı kadınlar amatörler içindir, bazıları onlardan hoşlanır, bazıları hoşlanmaz. Her biri kendine ait.
[size=85] [color=green]3 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=RealMax post_id=201560 time=1683808123 user_id=18308] İnternetten fotoğraf yayınlamanın amacı nedir? Birisiyle olmanın nasıl bir şey olduğunu sana anlatsalar daha iyi olurdu [/quote] Otuz yapmak için fotoğraf yükle. Sonuçta çoğu insan bu foruma bu yüzden geliyor. Güzel fotoğraflara hayran olmak için. Ama anlatacak pek bir şey yok. Sadece böyle bir kadını alıp becermen gerekiyor. Ve eğer onlardan hoşlanıyorsan, o zaman her şeyi kendin anlayacaksın. Duygu hala kelimelerle ifade edilemiyor.
sptlh: 11 May 2023, 16:27
Gerçeklik daha ilginçse, internette ne yapıyorsunuz? Ve özellikle burada, eğer burada ihtiyacın olan bir şey yoksa?
Burada cinsel deneyler için benzer düşünen insanları bulmayı umuyordum. Ama öyle görünüyor ki burada toplananlar sadece başkalarının sahte hikayelerine salyaları akıtan ve mastürbasyon yapanlar ya da belki kendileri de bu hikayeleri kendileri uydurup birisinin onlara mastürbasyon yapmasını bekleyenler.
These users thanked the author RealMax for the post:
[quote=sptlh post_id=201574 time=1683811639 user_id=1522] Gerçeklik daha ilginçse, internette ne yapıyorsunuz? Ve özellikle burada, eğer burada ihtiyacın olan bir şey yoksa? [/quote] Burada cinsel deneyler için benzer düşünen insanları bulmayı umuyordum. Ama öyle görünüyor ki burada toplananlar sadece başkalarının sahte hikayelerine salyaları akıtan ve mastürbasyon yapanlar ya da belki kendileri de bu hikayeleri kendileri uydurup birisinin onlara mastürbasyon yapmasını bekleyenler.
[quote=Audi post_id=204713 time=1684404092 user_id=9474] Bizim olgun Ruslarımız en iyi ve en seksi olanlardır. Gerçek [/quote]%100 katılıyorum, genel olarak kızlarımız her yaşta en güzel olanlardır.
Olgun bir kadının da sulu kalçaları olmalı. Büyük kalçalar çok heyecan vericidir. Az önce [url=viewtopic.php?t=2121]olgun kadın[/url] muhteşem kalçaları, güzel saç kesimi, büyük göğüsleri... Kalçaları çok seksi sallanıyordu...
Herkese merhaba, olgun kadınlardan çok tahrik oluyorum. Beni en çok tahrik eden olgun kızların fotoğraflarını yayınlayacağım. Seni heyecanlandıran olgun kızların fotoğraflarını gönder
Last post
ikinci fotoğraf bir sonraki konudan bir öğretmen , görünüşe göre kazara internetten olgun kızlarla da karışmış :D