Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
- These users thanked the author Vadim77 for the post (total 3):
- OwDrin, Fargal94, Evgeniy7519
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 1 year 2 months
- Orientation: biseksüel
Ne harika bir forum, insanların aşk hakkında bu kadar açık konuşması ne kadar güzel
Maalesef Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklandı, bu hikayeye tüm katkımı yapacağım
İlkim. zaman 9 yaşındayken yaşandı. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
Sonra annem bana nasıl oral seks yapılacağını öğrettiğini hatırlıyorum. Sonra kıçım üzerinde çalışmaya başladılar
O andan itibaren popo tıkacı takmaya başladım. Okula giderken bunları giymek ne kadar güzeldi
Her zaman çok heyecanlıydım ve eve geldiğimde hemen babama veya anneme saldırabiliyordum
Annem ve babam hiçbir zaman tıpkı benim gibi seksi reddetmedi. Artık evli ve küçük bir oğlu var
5 yaşındayken onun kıçına çalışmaya başladık ve aynı yaşta ona oral seks yapmaya başladım.
Ayrıca oral seks ve yumruklama da yapıyor kocama ve bana, Aaaah iki elini de amına sokması çok harika.
Ayrıca Rex adında bir köpeğimiz var. Kocamın sadık köpeği, bu arada bir hayvanlık
Oğluma da nasıl orospu olunacağını öğrettim Tabii ki denedim ama 50 saniyeyi sevmedim, hepsi bu. Ve ben 10 yaşındayken oğlum ilk kez amının içine girdi. Oğlunuzun içinize boşalması çok tuhaf bir duygu. Artık çok sık üçlü pratik yapıyoruz. Bu arada şimdi 6 aylık hamileyim, eşimden mi, oğlumdan mı bilmiyorum, hiç fark etmiyor. Bir kız çocuğum var Ona seksin tüm inceliklerini nasıl öğreteceğimi şimdiden hayal edebiliyorum.
Kusura bakmayın oğlum arıyor, sikişmek istiyor, muhtemelen daha sonra başka bir şey yazacağım
Maalesef Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklandı, bu hikayeye tüm katkımı yapacağım
İlkim. zaman 9 yaşındayken yaşandı. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
Sonra annem bana nasıl oral seks yapılacağını öğrettiğini hatırlıyorum. Sonra kıçım üzerinde çalışmaya başladılar
O andan itibaren popo tıkacı takmaya başladım. Okula giderken bunları giymek ne kadar güzeldi
Her zaman çok heyecanlıydım ve eve geldiğimde hemen babama veya anneme saldırabiliyordum
Annem ve babam hiçbir zaman tıpkı benim gibi seksi reddetmedi. Artık evli ve küçük bir oğlu var
5 yaşındayken onun kıçına çalışmaya başladık ve aynı yaşta ona oral seks yapmaya başladım.
Ayrıca oral seks ve yumruklama da yapıyor kocama ve bana, Aaaah iki elini de amına sokması çok harika.
Ayrıca Rex adında bir köpeğimiz var. Kocamın sadık köpeği, bu arada bir hayvanlık
Oğluma da nasıl orospu olunacağını öğrettim Tabii ki denedim ama 50 saniyeyi sevmedim, hepsi bu. Ve ben 10 yaşındayken oğlum ilk kez amının içine girdi. Oğlunuzun içinize boşalması çok tuhaf bir duygu. Artık çok sık üçlü pratik yapıyoruz. Bu arada şimdi 6 aylık hamileyim, eşimden mi, oğlumdan mı bilmiyorum, hiç fark etmiyor. Bir kız çocuğum var Ona seksin tüm inceliklerini nasıl öğreteceğimi şimdiden hayal edebiliyorum.
Kusura bakmayın oğlum arıyor, sikişmek istiyor, muhtemelen daha sonra başka bir şey yazacağım
- These users thanked the author Dasha Nymphomaniac for the post (total 11):
- mef4ik, Ded, Guguk kuşu, abartı, PavelNokia, Sibiryak89, fötr şapka_1986, sağırlığın, George, Endişeli, Tolkala
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 359
- Registered for: 1 year 8 months
Yeni fanteziler, yeni hayaller. Ah siz gençler...Ne harika bir forum, insanların aşk hakkında bu kadar açık konuşması ne kadar güzel
Maalesef Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklanmış durumda. Ben de elimden gelen tüm katkıyı yapacağım. bu hikaye
Yeni fantezi, yeni hayaller. Eh, gençler. ...
İlk deneyimimi 9 yaşındayken yaşadım. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
Oğluma da nasıl orospu olunacağını öğrettim Tabii ki denedim ama 50 saniyeyi sevmedim, hepsi bu. Ve 10 yaşından itibaren oğlumilk kez amcıkla karşılaştım. Oğlunuzun içinize boşalması çok tuhaf bir duygu. Artık çok sık üçlü pratik yapıyoruz. Bu arada şimdi 6 aylık hamileyim, eşimden mi, oğlumdan mı bilmiyorum, hiç fark etmiyor. Bir kız çocuğum var Ona seksin tüm inceliklerini nasıl öğreteceğimi şimdiden hayal edebiliyorum.
Kusura bakma, oğlum arıyor, sikişmek istiyor, muhtemelen daha sonra başka bir şey yazacağım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 7 months
kesinlikle bir nemfomanNe harika bir forum, insanların aşk hakkında bu kadar açık konuşması ne kadar güzel
Maalesef Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklanmış durumda. Ben de elimden gelen tüm katkıyı yapacağım. bu hikaye
İlk hikayem 9 yılda bir yaşandı. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
Oğluma da nasıl orospu olunacağını öğrettim Tabii ki denedim ama 50 saniyeyi sevmedim, hepsi bu. Ve 10 yaşından itibaren oğlumilk kez amcıkla karşılaştım. Oğlunuzun içinize boşalması çok tuhaf bir duygu. Artık çok sık üçlü pratik yapıyoruz. Bu arada şimdi 6 aylık hamileyim, eşimden mi, oğlumdan mı bilmiyorum, hiç fark etmiyor. Bir kız çocuğum var Ona seksin tüm inceliklerini nasıl öğreteceğimi şimdiden hayal edebiliyorum.
Kusura bakma, oğlum arıyor, sikişmek istiyor, muhtemelen daha sonra başka bir şey yazacağım
-
- Sürtünmeler
Büyük ihtimalle mastürbasyona meraklı bir hikaye anlatıcısı.
Büyük olasılıkla bir hikaye anlatıcısı, ancak özellikle mastürbasyona odaklanıyor.Oluyor: ↑28 Apr 2024, 22:33kesinlikle bir nemfomanNe harika bir forum, insanların aşk hakkında bu kadar açık konuşması ne kadar güzel
Ne yazık ki Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklandı. bu hikayeye tüm katkımı yapacağım
İlk deneyimimi 9 yaşımdayken yaşadım. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 396
- Registered for: 2 years 11 months
Pek çok insan bunu kabul etti ancak herkes bunu kabul etmeye hazır değil.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1875
- Registered for: 3 years 9 months
Not alın -
Urfin Suyu ile onun tahta askerleri.Kusura bakmayın oğlum arıyor, sikişmek istiyor, muhtemelen sonra başka bir şeyler yazarım

Not alın -

-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 2 months
Daha çok mastürbasyon yapan bir amcık gibiOluyor: ↑28 Apr 2024, 22:33kesinlikle bir nemfomanNe harika bir forum, insanların aşk hakkında bu kadar açık konuşması ne kadar güzel
Ne yazık ki Ukrayna Federasyonu tarafından yasaklandı. bu hikayeye tüm katkımı yapacağım
İlk deneyimimi 9 yaşımdayken yaşadım. Aslında her şey bir masajla başladı; ailemizde birbirimize masaj yapmak adetti. Bu günü annemin ellerinin göğsümde olduğunu, sonra aşağı, aşağı......
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 5):
- Fargal94, Mart, Juss, Sibiryak89, Morpheus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
Ancak herkes bu tür deneyime sahip olanların yalnızca kendileri olup olmadığını merak ediyor. ya da değil?
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 2):
- Ahah, sağırlığın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Tecrübem var ve bunu itiraf etmekten utanmıyorum.
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post (total 15):
- Mart, Oleg257, Funtik, Ahah, Evgeniy7519, abartı, OwDrin, Juss, Sibiryak89, sağırlığın, Müdür, George, Mosiya, olur, Tolkala
-
- Sürtünmeler
Ben de utangaç değilim ama gerçek hayatta bunu kimseye anlatmıyorum çünkü insanların tepkileri çok farklı ve çok eleştirel olacaktır.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Sürtünmeler
Her deneyim tecrübedir. Ve artık onu hayatından silemezsin.
- These users thanked the author Juss for the post (total 3):
- Rastgele Tatiana, abartı, OwDrin
-
- İlgi gösteriliyor
Ve sen seks denetimini bozdun. Vaizlerle aynı operadan
Ensest günahtır ve genel olarak herkesi hadım edin. Ve bu forumda unuttuğunuz şeyleri atıyor
İnsanlar nerede kendi hayat hikayelerini yaratıyorlar, çünkü başka bir yerde bundan bahsederlerse onları hapse atabilirler.
Bunu nerede gördünüz seks hikayeleri Süslemediler değil mi?
Ayrıca forumun kötüye gittiğini, sadece kızların dikildiğini de öne sürüyor
Forumda karısının maceralarını yazan bir adam vardı. mesajlarından her biri
Bu fantezileri yazmayı bırakın, başka bir mastürbasyon yapın
Seks hayatınız: Aynı masada oturduğunuz bekaretinizden bir arkadaşınızla evliyseniz
Düğün gecesi misyoner pozisyonunda seks yaptın ve sonra yılda bir kez, sırf önlem almak için seviştik. Bu, tüm dünyanın aynı şeyi yaptığı anlamına gelmiyor
Üzgünüm, bunu açıkça söylemek zorunda kaldım.
Ensest günahtır ve genel olarak herkesi hadım edin. Ve bu forumda unuttuğunuz şeyleri atıyor
İnsanlar nerede kendi hayat hikayelerini yaratıyorlar, çünkü başka bir yerde bundan bahsederlerse onları hapse atabilirler.
Bunu nerede gördünüz seks hikayeleri Süslemediler değil mi?
Ayrıca forumun kötüye gittiğini, sadece kızların dikildiğini de öne sürüyor
Forumda karısının maceralarını yazan bir adam vardı. mesajlarından her biri
Bu fantezileri yazmayı bırakın, başka bir mastürbasyon yapın
Seks hayatınız: Aynı masada oturduğunuz bekaretinizden bir arkadaşınızla evliyseniz
Düğün gecesi misyoner pozisyonunda seks yaptın ve sonra yılda bir kez, sırf önlem almak için seviştik. Bu, tüm dünyanın aynı şeyi yaptığı anlamına gelmiyor
Üzgünüm, bunu açıkça söylemek zorunda kaldım.
- These users thanked the author Dasha Nymphomaniac for the post (total 7):
- Ahah, rmt, sağırlığın, Sibiryak89, sapık, George, Tolkala
-
- Orgazm!
- Total posts: 610
- Registered for: 2 years 1 month
Kıçına dokunmak çok heyecan verici ve orada orada bir mantar
Kızım da okula giderken mantar takıyorduAynı dönemde popo tıkacı takmaya da başladım. Okula giderken bunları giymek ne kadar güzeldi
Kıçına dokunmak çok heyecan verici ve orada orada bir mantar
- These users thanked the author İçi Boş Şövalye for the post (total 3):
- Sibiryak89, sağırlığın, Tolkala
-
- İlgi gösteriliyor
Hikaye benim değil, annemin
Annemin nasıl tacize uğradığının hikayesi
Annem bir köyde geniş bir ailede yaşıyordu: Büyükanne, anne, baba, 3 oğul ve annem.
O zamanlar herkesin herkesle seks yaptığı zamanlar normaldi. Ve büyükannem (büyük büyükannem) 14 yaşında doğum yaptığı için hâlâ çok genç görünüyordu.
Annemin on yılına cevap babamın erkek kardeşi (büyükbabamın erkek kardeşi) oldu. Köyde seks konusunda çok nazik olmasıyla (kendisinin 4 kızı vardı) ve penisinin büyük olmamasıyla ünlüydü. Annemin bunu bana on yıl kadar önce söylediğini tam olarak hatırlamıyorum.
İlk başta kardeşimin adı olan Yura’yı aldım, annemi hamamda buharda pişirdim ve üzerine biraz çatı kaplama keçesi, nane ve kaçak içki solüsyonu döktüm. bir sulama kabı aracılığıyla kıçına. Bundan sonra biraz yıkanmak için tuvalete ve tekrar hamama gittim ve eve gidip yatağa gittim ve yağla masaj yapmaya başladım, ardından iki parmağımı kıçıma ve amına soktum ve bir hafta boyunca böyle devam ettim. Böyle bir eğitimle, yavaş yavaş parmak sayısını arttırdım ve 3. günde penisi yerleştirdim.
Bu işlemin sonunda herhangi bir üye kıçına ve amına sorunsuzca ama sadece yarıya kadar sığdı.
Anneme göre hiçbir zaman acı çekmedi ve gerçekten daha fazla üyeden hoşlanırdı.
nBundan sonra annem ailesindeki herkesi memnun etmeye başladı.
Ah, bu ne yazık ki o dönemde doğmuşum. Aksi takdirde artık herkes bu yüzden ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak ve çocuklar yetimhaneye gönderilecekti.
Ancak modern ahlaka göre 10 yaşında bir kız çocuğu yetimhaneye verildi. Amcası, böyle bir hamamda, çocuğun vücudunun ağır sarhoş olması için reşit olmayan çocuğa rektal ilaç vererek onu taciz etti.
Annemin nasıl tacize uğradığının hikayesi
Annem bir köyde geniş bir ailede yaşıyordu: Büyükanne, anne, baba, 3 oğul ve annem.
O zamanlar herkesin herkesle seks yaptığı zamanlar normaldi. Ve büyükannem (büyük büyükannem) 14 yaşında doğum yaptığı için hâlâ çok genç görünüyordu.
Annemin on yılına cevap babamın erkek kardeşi (büyükbabamın erkek kardeşi) oldu. Köyde seks konusunda çok nazik olmasıyla (kendisinin 4 kızı vardı) ve penisinin büyük olmamasıyla ünlüydü. Annemin bunu bana on yıl kadar önce söylediğini tam olarak hatırlamıyorum.
İlk başta kardeşimin adı olan Yura’yı aldım, annemi hamamda buharda pişirdim ve üzerine biraz çatı kaplama keçesi, nane ve kaçak içki solüsyonu döktüm. bir sulama kabı aracılığıyla kıçına. Bundan sonra biraz yıkanmak için tuvalete ve tekrar hamama gittim ve eve gidip yatağa gittim ve yağla masaj yapmaya başladım, ardından iki parmağımı kıçıma ve amına soktum ve bir hafta boyunca böyle devam ettim. Böyle bir eğitimle, yavaş yavaş parmak sayısını arttırdım ve 3. günde penisi yerleştirdim.
Bu işlemin sonunda herhangi bir üye kıçına ve amına sorunsuzca ama sadece yarıya kadar sığdı.
Anneme göre hiçbir zaman acı çekmedi ve gerçekten daha fazla üyeden hoşlanırdı.
Ah, bu ne yazık ki o dönemde doğmuşum. Aksi takdirde artık herkes bu yüzden ömür boyu hapis cezasına çarptırılacak ve çocuklar yetimhaneye gönderilecekti.
Ancak modern ahlaka göre 10 yaşında bir kız çocuğu yetimhaneye verildi. Amcası, böyle bir hamamda, çocuğun vücudunun ağır sarhoş olması için reşit olmayan çocuğa rektal ilaç vererek onu taciz etti.
- These users thanked the author Dasha Nymphomaniac for the post (total 8):
- abartı, Fargal94, Ded, sağırlığın, Sibiryak89, rulo, Igor.Zhuravlev, Endişeli
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 5 months
- These users thanked the author Vadim77 for the post (total 3):
- OwDrin, PavelNokia, Mart
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
- Registered for: 2 years 4 months
Çocukken bana öyle geliyor ki bu tür deneyimler yetişkinlerden ziyade akranlarla sıklıkla yaşanıyor. Kardeşler, kız kardeşler...
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 4):
- Oleg257, Kayfolov, OwDrin, Rastgele Tatiana
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 1 year 1 month
Tam olarak ensest sayılmaz ama yine de
Bir okul arkadaşım vardı, birinci sınıftan beri arkadaştık. Çok arkadaş canlısıydı ve ben dahil herkese sarılmayı severdi. Bir keresinde ona eve kadar eşlik ettiğimde üçüncü sınıftaydı, sanki şaka olsun diye kavga ediyorlardı ve öyle oldu ki dizim onun kıçının üzerine düştü. Ve sağlam bir şey hissettim. Uzun süren sorgulamalardan sonra popo tıkacı taktığı ortaya çıktı. İlk başta ne giydiğini ve neden giydiğini anlamadım.
Sonra onu yatıya davet ettim, o da beni öptü, sonra birbirimizden öpüşmeyi öğrendik. Daha sonra beni gece için evine davet etti. Bir şeydi, annesi ve kız kardeşi ortalıkta çıplak dolaşıyorlardı, bu onların adetiydi ve babası, kızının gözü önünde annesini sikti.
Malenka insert Ben çok dindar bir aileden geliyorum ve bu benim için çok günahtı. Bir arkadaşım beni aceleyle odasına götürdü, yaklaşık bir saat sonra orada oynadık, babası geldi ve oğlundan stres atmasına yardım etmesini ve bu bir aile sırrı olduğu için benden kimseye bahsetmemesini istedi. İşte o zaman ensestin ne olduğunu öğrendim.
Bir süre yatıya kalmanın ardından babası beni bu oyunlara davet etti. İlk başta canımı acıttı ama sonra giderek daha fazlasını istedim. Yani 9 yaşındayken baştan çıkarıldım.
Daha sonra arkadaşımın doğuştan değil, 10 yaşında kız kardeşinin baştan çıkarıldığını öğrendim. Bir arkadaşım ve kız kardeşi bir yerde uyuyorlardı, onu çok kıskanıyordum; ailedeki tek kişi bendim ve annemle babam sürekli işteydi.
Ben de 19 yaşıma kadar onları görmeye gittim. yaşında. Annesi ona nasıl oral seks yapılacağını ve oral seks yapılacağını öğretmişti ve arkadaşının kız kardeşi de onunla sevişiyordu. Benim için ikinci bir aile oldular. Ve şimdi gittiler, altı ay önce başka bir ülkeye gittiler
Messenger’lardaki erişim dışı bölgelerdeki telefonlar cevap vermiyor, tüm bağlantılar koptu.
Burada oturup ağlıyorum.
28 dakika 58 saniye sonra gönderildi:
Çok güzel anılar
Derslerden sonra tuvalette birbirlerine oral seks yaptıklarını hatırlıyorum. Okuldan sonra onun evine gittiğimizde beni babamın sikine dayadılar. Annesiyle nasıl yüzdük. Ailem tatillerde kulübeye gitmeme nasıl izin verdi, ama orası o kadar sıcaktı ki herkes etrafta çıplak dolaşıyordu. ve sonra babası ve babasının erkek kardeşi başka bir hamama gittiler ve daire şeklinde gitmeme izin verdiler.
Ne kadar harika bir zamandı, neden gitti......
Kendinizi koruyan birisinin olması o kadar iyi ki.
Bir okul arkadaşım vardı, birinci sınıftan beri arkadaştık. Çok arkadaş canlısıydı ve ben dahil herkese sarılmayı severdi. Bir keresinde ona eve kadar eşlik ettiğimde üçüncü sınıftaydı, sanki şaka olsun diye kavga ediyorlardı ve öyle oldu ki dizim onun kıçının üzerine düştü. Ve sağlam bir şey hissettim. Uzun süren sorgulamalardan sonra popo tıkacı taktığı ortaya çıktı. İlk başta ne giydiğini ve neden giydiğini anlamadım.
Sonra onu yatıya davet ettim, o da beni öptü, sonra birbirimizden öpüşmeyi öğrendik. Daha sonra beni gece için evine davet etti. Bir şeydi, annesi ve kız kardeşi ortalıkta çıplak dolaşıyorlardı, bu onların adetiydi ve babası, kızının gözü önünde annesini sikti.
Malenka insert Ben çok dindar bir aileden geliyorum ve bu benim için çok günahtı. Bir arkadaşım beni aceleyle odasına götürdü, yaklaşık bir saat sonra orada oynadık, babası geldi ve oğlundan stres atmasına yardım etmesini ve bu bir aile sırrı olduğu için benden kimseye bahsetmemesini istedi. İşte o zaman ensestin ne olduğunu öğrendim.
Bir süre yatıya kalmanın ardından babası beni bu oyunlara davet etti. İlk başta canımı acıttı ama sonra giderek daha fazlasını istedim. Yani 9 yaşındayken baştan çıkarıldım.
Daha sonra arkadaşımın doğuştan değil, 10 yaşında kız kardeşinin baştan çıkarıldığını öğrendim. Bir arkadaşım ve kız kardeşi bir yerde uyuyorlardı, onu çok kıskanıyordum; ailedeki tek kişi bendim ve annemle babam sürekli işteydi.
Ben de 19 yaşıma kadar onları görmeye gittim. yaşında. Annesi ona nasıl oral seks yapılacağını ve oral seks yapılacağını öğretmişti ve arkadaşının kız kardeşi de onunla sevişiyordu. Benim için ikinci bir aile oldular. Ve şimdi gittiler, altı ay önce başka bir ülkeye gittiler
Messenger’lardaki erişim dışı bölgelerdeki telefonlar cevap vermiyor, tüm bağlantılar koptu.
Burada oturup ağlıyorum.
Çok güzel anılar
Derslerden sonra tuvalette birbirlerine oral seks yaptıklarını hatırlıyorum. Okuldan sonra onun evine gittiğimizde beni babamın sikine dayadılar. Annesiyle nasıl yüzdük. Ailem tatillerde kulübeye gitmeme nasıl izin verdi, ama orası o kadar sıcaktı ki herkes etrafta çıplak dolaşıyordu. ve sonra babası ve babasının erkek kardeşi başka bir hamama gittiler ve daire şeklinde gitmeme izin verdiler.
Kendinizi koruyan birisinin olması o kadar iyi ki.
- These users thanked the author Ivan Korablev for the post (total 5):
- Guguk kuşu, Ded, PavelNokia, fötr şapka_1986, MağaralarJ
-
- Orgazm!
P...nefes aldıkça nefes alırsınızIvan Korablev: ↑07 May 2024, 13:49 Tam olarak ensest sayılmaz ama yine de
Burada oturup ağlıyorum.
Çok güzel anılar
Kendinizi izole eden birisinin olması o kadar güzel ki.
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post (total 3):
- Mart, Morpheus, Juravl
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
- Registered for: 3 years
Ivan Korablev, Arkadaşın şanslı. Ve harika bir ailesi var. Bu tür ailelerde cinsiyet konusunda herhangi bir kısıtlamanın olmadığını duymak çok güzel. Baba ve oğlunun çok heyecanlı olduğu bu seçenek. Ve anne ve kızı.
- These users thanked the author Ded for the post (total 2):
- Guguk kuşu, Tolkala
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
- Registered for: 3 years 3 months
Ivan Korablev: ↑07 May 2024, 13:49 Tam olarak ensest sayılmaz ama yine de
Burada oturup ağlıyorum.
Çok güzel anılar
Çitlerin dışında birinin olması o kadar iyi ki.
[/quote
Trafik sıkışıklığı metal gibiydi. İyi ki dizimi kırmadım
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Veronica, seviyorum, tapıyorum, takdir ediyorum. Belli nedenlerden dolayı fotoğraflarınızı görmedim, ancak okuduğum yorumlara dayanarak güçlü sempatimi, hatta sevgimi ifade etmek istiyorum Çılgın Kadın!!! İnanılmaz!!! İlkel, Adem’in yönetimi altında bir KADIN olduğu ve öyle kaldığı anlamında... Seninle bir şekilde iletişim kurmak isterim... falan
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 5 months
Bu hikayeyi birkaç yıl önce başka bir forumda okumuştum, ancak yazar babaydı, ancak düzen 1x1’e benziyordu.Hikâye benim değil, annemin
Annemin nasıl tacize uğradığı
Annem bir köyde geniş bir ailede yaşıyordu: Büyükanne, anne, baba, 3 oğlum ve benim annem.
O zamanlar herkesin herkesle seks yapması normaldi. Ve büyükannem (büyük büyükannem) 14 yaşında doğum yaptığı için hâlâ çok genç görünüyordu.
İlk başta kardeşimin adı olan Yura’yı aldım, annemi hamamda buharda pişirdim ve üzerine biraz çatı kaplama keçesi, nane ve kaçak içki solüsyonu döktüm. bir sulama kabı aracılığıyla kıçına. Bundan sonra biraz yıkanmak için tuvalete ve tekrar hamama gittim ve eve gidip yatağa gittim ve yağla masaj yapmaya başladım, ardından iki parmağımı kıçıma ve amına soktum ve bir hafta boyunca böyle devam ettim. Böyle bir eğitimle, yavaş yavaş parmak sayısını arttırdım ve 3. günde penisi yerleştirdim. Bu işlemin sonunda herhangi bir üye kıçına ve amına sorunsuzca ama sadece yarıya kadar sığdı. Anneme göre hiçbir zaman acı çekmedi ve gerçekten daha fazla üyeden hoşlanırdı.
Ancak modern ahlaka göre 10 yaşında bir kız çocuğu yetimhaneye verildi. amcası böyle bir hamamda reşit olmayan çocuğa rektal ilaç vererek çocuğun vücudunun şiddetli sarhoşluk durumuna geçmesini ve ardından onu taciz etmesini sağlamıştı.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
- Registered for: 1 year 4 months
12345,
Kesinlikle! Bu durumdan da bir çıkış yolu bulduk ve herkes çok mutlu.
51 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
vikylechka75 ,
Elbette yalnız değil!
Kesinlikle! Bu durumdan da bir çıkış yolu bulduk ve herkes çok mutlu.
51 dakika 4 saniye sonra gönderilir:
vikylechka75 ,
Elbette yalnız değil!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 1 year
Olga, haklısın, ben de mastürbasyon yapmaya başladım anneme, çünkü o utangaç değildi ve benim önümde kıyafetlerini değiştiriyordu, sadece odaya arkasını dönüyordu.
-
- Orgazm!
Anneme mastürbasyon yapmaktansa hatasız yazmayı öğrenmek daha iyi olurdu
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Mart
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Evgenii7519, başka bir eski cüzdan herkese yazmayı ve yazmayı öğretiyor ne yazmalıyım. Yedek kulübesindeki büyükanne gibi o da her zaman her şeyden memnun değildir.
Sen akıllısın, git ve öğretmen olarak çalış.
Sen akıllısın, git ve öğretmen olarak çalış.
-
- Orgazm!
Nasıl bu kadar aptal olabiliyorsun? Böyle ilkel bir insanla tartışmaya girmek bile istemiyorum.
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- Kayfolov
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 88
-
- Penetrasyon
- Total posts: 263
-
- Sürtünmeler
Beğenmiyorsan kendin yaz
- These users thanked the author vikylechka75 for the post:
- Andrey...
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Çocuklukta, eğer çocuklar farklı cinsiyetteyse, yine de temaslar vardı. Organları görmek ve dokunmak için bir aile üyesiyle anlaşmak daha kolaydır. Ve utanç duygusu bu şekilde ifade edilmiyordu. Sanırım pek çok kişi kardeşlerin hem dokunuşunu hem de tadını denedi. Burada utanılacak bir şey olamaz, her şey doğal
- These users thanked the author cilalı for the post (total 8):
- Ded, Utangaç bebek, abartı, Aion2012Ölü, PavelNokia, Vadim77, Guguk kuşu, Manfred
-
- Sürtünmeler
Kız kardeşimin durumunun da böyle olduğunu onaylıyorum ama onlar çok küçüktü ve bu konuda herhangi bir konuşma yapılmamıştı. herhangi bir cinsel uyarılma. Sadece merak, ilgi... yani, dokunmanın verdiği hoş hislergipanis: ↑30 Jun 2024, 15:14 Çocuklukta, eğer çocuklar farklı cinsiyetteyse, yine de temaslar vardı. Organları görmek ve dokunmak için bir aile üyesiyle anlaşmak daha kolaydır. Ve utanç duygusu bu şekilde ifade edilmiyordu. Sanırım pek çok kişi kardeşlerin hem dokunuşunu hem de tadını denedi. Burada utanılacak bir şey olamaz, her şey doğal
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 2):
- abartı, cilalı
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
14 yaşına gelene kadar aynı kanepede uyuduk. zina. Yurtta bir programa göre su vardı, bu yüzden annem 10 yaşına gelene kadar birlikte duşta yıkandı.PavelNokia: ↑02 Jul 2024, 08:26 Kız kardeşimin de aynı durumda olduğunu doğruluyorum. Ancak onlar çok küçüktü ve herhangi bir cinsel uyarılmadan söz edilmiyordu. Sadece merak, ilgi... yani, dokunmadan gelen hoş hisler
- These users thanked the author cilalı for the post (total 3):
- abartı, Guguk kuşu, PavelNokia
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
- Registered for: 1 year 1 month
-
- Sürtünmeler
Çok iyi hatırlıyorum; sırtımı yıkıyor ve benim de payım var. Arkanı dön diyor, utangaç bir şekilde arkamı dönüyorum ve sikim doğrudan annemin yüzüne bakıyor. Her şey yolundaymış gibi davrandı, hiçbir şey olmadı ve beni yıkadı. Ancak bir süre sonra artık yetişkin olduğumu ve kendimi yıkamam gerektiğini söyledi.
suyun yanında her şey yolundaydı ama annem 13 yaşıma kadar beni kendisi yıkadı. Ancak sertleşmeye başladığımda durdum.gipanis: ↑02 Jul 2024, 14:5914 yaşına gelene kadar aynı kanepede uyuduk. zina. Yurtta su zamanında akıyordu, bu yüzden annem 10 yaşına gelene kadar beni duşta yıkadıKız kardeşimin de aynı durumda olduğunu doğruluyorum. Ancak onlar çok gençti ve herhangi bir cinsel uyarılmadan söz edilmiyordu. Sadece merak, ilgi... yani, dokunmadan gelen hoş hisler
Çok iyi hatırlıyorum; sırtımı yıkıyor ve benim de payım var. Arkanı dön diyor, utangaç bir şekilde arkamı dönüyorum ve sikim doğrudan annemin yüzüne bakıyor. Her şey yolundaymış gibi davrandı, hiçbir şey olmadı ve beni yıkadı. Ancak bir süre sonra artık yetişkin olduğumu ve kendimi yıkamam gerektiğini söyledi.
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
- abartı, Aion2012Ölü, Gilbert
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 7 months
Eşimin 10 yaşından evliliğimize kadar amcasıyla deneyimi vardı, onun için bu normal bir şeydi.
- These users thanked the author Max.Seibel for the post:
- abartı
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 1 year 9 months
Ve bu ikisi, özellikle de tanışırlarsa, kendilerini kolayca yatağa atabilirler. Üstelik bu onlar için tanıdık ve normal bir şey.
Genel olarak demek istediğim, karınızın, anladığım kadarıyla, amcasıyla sevişmeye devam edeceği gerçeğine hazırlıklı olun. Ve bunu siz isteseniz de istemeseniz de yapacaktır. Yani onu senden saklayacak. Ve bunu durdurmaya çalışsa bile amcası buna izin vermeyecektir. Ve onunla önceki ilişkisini devam ettirmek için kesinlikle her şeyi yapacaktır.
Anlayın, onunla ilk kez seks yaptı. Ona sikişmeyi öğretti. Onun genç vücudunu ve dar deliğini seviyor. Onunla yarım tur akmasını, bir dakika içinde, bazen tek bir dokunuşla, bir öpücükle kelimenin tam anlamıyla nasıl heyecanlandığını seviyor.
Genel olarak tüm bunlardan vazgeçmeyecek. Ve tüm bunlarla ilgili bir şeyler yapmanız gerekiyor. Ya da amcanızın kollarını ve bacaklarını kırın ve ona, onu bir daha karınızın yanında görürseniz, yüz beş dolar almaya hazır olduğunuzu söyleyin. İkna edici olmak için en azından gözünü morartın.
Ya da devam edin ve üçlü seks konusunda anlaşın. Ve üçünüz de hoşunuza gitsin ya da gitmesin, bu bir şekilde bu amcayla aynı karı paylaşmak gibi bir şey. Veya zaman zaman MFM’yi düzenleyin. Ya da bırakın sikişmek için ona gitsin. Ya da tüm bunların ima ettiği bir aile dostu olmasına izin verin. Yani her an evinize gelebilir ve siz futbol izlerken eşinizle birlikte yatak odanızda emekli olabilir. Ve üçünüz için de bu korkunç bir şey olmayacak. O kadar ki, istediğin zaman gidip onlara katılabilirsin.
Fakat bu tür şeyler genellikle bir erkek olarak sana bir miktar hareket özgürlüğü verir. Yani, bir yandan da bir tür hobi sahibi olabilirsiniz ve buna her türlü hakkınız vardır. Ayrıca zaman zaman eve bir kız, hatta belki karısının kız arkadaşını da getiriyordu. Bu en kabul edilebilir seçenek olacaktır. Ama karımın da bundan hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmiyorum.
Kısacası, iyi bir ilişkinin pek çok koşulu vardır ve bir şey kesinlikle her şeyi mahvedebilir ve hayatınızı mahvedebilir. ilişki. İşte bu yüzden insanlar, eğer birisiyle sevişirlerse, bunu diğer yarısından gizlice yaparlar. Evet, eğer öğrenirse, o zaman bu bir sorundur, ancak bu öğrenilene kadar hiçbir sorun olmaz. Herkes memnun ve mutlu. Sola yürüyen seksten memnun, diğer yarısı ise hiçbir şey bilmiyor ve bu nedenle her şeyin normal olduğunu, ailede herhangi bir sorun olmadığını düşünüyor.
Dolayısıyla bir Yani sana amcasıyla seviştiğini anlatması boşunaydı. Çünkü artık ne olacağı konusunda uyarıldınız. Ve şimdi bir şeye karar vermen ve üçünüzle de her konuda bir şekilde anlaşmanız gerekiyor. Önce eşinizle konuşun, sonra bu adamla üçünüzün halka açık bir yerde buluşması konusunda pazarlık yapın. Evde olmasa daha iyi. Ona her şeyi bildiğinizi ve eşinizin huzurunda üçünüzün de bir konuda hemfikir olduğunu söyleyin.
Başka yolu yok. Onunla seks yapmaya devam etmeyi reddedmeyecek. Ve bunu yapmalarını yasaklasanız bile, yine de arkanızdan iş çevirecekler. Şu anda birbirlerine sizin eşinize olduğunuzdan daha yakınlar.
Gelinin, düğünden sonra bile bir süre eski sevgilisiyle sikişmesinin en azından kadınlar arasında yaygın bir uygulama olduğunun farkında mısınız? Yani, senden önce sahip olduğu şeyle. Yani bir kadının sizden önce düzenli seks yaptığı biri varsa, onları birbirine bağlayan bu göbek bağı bir süre daha kalır. Ve bir süre daha iletişim kurmaya devam ediyorlar çünkü o adam ona senden daha yakın. Ve kural olarak, yalnızca iyi olan şeyler hatırlanır.Max.Seibel: ↑19 Jul 2024, 16:34 Eşimin 10 yaşından evliliğimize kadar amcasıyla ilişkisi vardı, onun için bu normal bir şeydi.
Ve bu ikisi, özellikle de tanışırlarsa, kendilerini kolayca yatağa atabilirler. Üstelik bu onlar için tanıdık ve normal bir şey.
Genel olarak demek istediğim, karınızın, anladığım kadarıyla, amcasıyla sevişmeye devam edeceği gerçeğine hazırlıklı olun. Ve bunu siz isteseniz de istemeseniz de yapacaktır. Yani onu senden saklayacak. Ve bunu durdurmaya çalışsa bile amcası buna izin vermeyecektir. Ve onunla önceki ilişkisini devam ettirmek için kesinlikle her şeyi yapacaktır.
Anlayın, onunla ilk kez seks yaptı. Ona sikişmeyi öğretti. Onun genç vücudunu ve dar deliğini seviyor. Onunla yarım tur akmasını, bir dakika içinde, bazen tek bir dokunuşla, bir öpücükle kelimenin tam anlamıyla nasıl heyecanlandığını seviyor.
Genel olarak tüm bunlardan vazgeçmeyecek. Ve tüm bunlarla ilgili bir şeyler yapmanız gerekiyor. Ya da amcanızın kollarını ve bacaklarını kırın ve ona, onu bir daha karınızın yanında görürseniz, yüz beş dolar almaya hazır olduğunuzu söyleyin. İkna edici olmak için en azından gözünü morartın.
Ya da devam edin ve üçlü seks konusunda anlaşın. Ve üçünüz de hoşunuza gitsin ya da gitmesin, bu bir şekilde bu amcayla aynı karı paylaşmak gibi bir şey. Veya zaman zaman MFM’yi düzenleyin. Ya da bırakın sikişmek için ona gitsin. Ya da tüm bunların ima ettiği bir aile dostu olmasına izin verin. Yani her an evinize gelebilir ve siz futbol izlerken eşinizle birlikte yatak odanızda emekli olabilir. Ve üçünüz için de bu korkunç bir şey olmayacak. O kadar ki, istediğin zaman gidip onlara katılabilirsin.
Fakat bu tür şeyler genellikle bir erkek olarak sana bir miktar hareket özgürlüğü verir. Yani, bir yandan da bir tür hobi sahibi olabilirsiniz ve buna her türlü hakkınız vardır. Ayrıca zaman zaman eve bir kız, hatta belki karısının kız arkadaşını da getiriyordu. Bu en kabul edilebilir seçenek olacaktır. Ama karımın da bundan hoşlanıp hoşlanmayacağını bilmiyorum.
Kısacası, iyi bir ilişkinin pek çok koşulu vardır ve bir şey kesinlikle her şeyi mahvedebilir ve hayatınızı mahvedebilir. ilişki. İşte bu yüzden insanlar, eğer birisiyle sevişirlerse, bunu diğer yarısından gizlice yaparlar. Evet, eğer öğrenirse, o zaman bu bir sorundur, ancak bu öğrenilene kadar hiçbir sorun olmaz. Herkes memnun ve mutlu. Sola yürüyen seksten memnun, diğer yarısı ise hiçbir şey bilmiyor ve bu nedenle her şeyin normal olduğunu, ailede herhangi bir sorun olmadığını düşünüyor.
Dolayısıyla bir Yani sana amcasıyla seviştiğini anlatması boşunaydı. Çünkü artık ne olacağı konusunda uyarıldınız. Ve şimdi bir şeye karar vermen ve üçünüzle de her konuda bir şekilde anlaşmanız gerekiyor. Önce eşinizle konuşun, sonra bu adamla üçünüzün halka açık bir yerde buluşması konusunda pazarlık yapın. Evde olmasa daha iyi. Ona her şeyi bildiğinizi ve eşinizin huzurunda üçünüzün de bir konuda hemfikir olduğunu söyleyin.
Başka yolu yok. Onunla seks yapmaya devam etmeyi reddedmeyecek. Ve bunu yapmalarını yasaklasanız bile, yine de arkanızdan iş çevirecekler. Şu anda birbirlerine sizin eşinize olduğunuzdan daha yakınlar.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post:
- Max.Seibel
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 3 years 7 months
Bana biraz rahatlık verdi...PavelNokia: ↑15 Jul 2024, 08:53suyun yanında her şey yolundaydı ama annem 13 yaşıma kadar beni kendisi yıkadı. Ancak sertleşmeye başladığımda durdum.14 yaşına gelene kadar aynı kanepede uyuduk. zina. Yurtta su zamanında akıyordu, bu yüzden annem 10 yaşına gelene kadar beni duşta yıkadıPavelNokia: ↑02 Jul 2024, 08:26 Kız kardeşimin de aynı durumda olduğunu doğruluyorum. Ancak onlar çok küçüktü ve herhangi bir cinsel uyarılmadan söz edilmiyordu. Sadece merak, ilgi... yani, dokunmadan gelen hoş hisler
Çok iyi hatırlıyorum; sırtımı yıkıyor ve benim de payım var. Arkanı dön diyor, utangaç bir şekilde arkamı dönüyorum ve sikim doğrudan annemin yüzüne bakıyor. Her şey yolundaymış gibi davrandı, hiçbir şey olmadı ve beni yıkadı. Ama bir süre sonra artık yetişkin olduğumu ve kendimi yıkamam gerektiğini söyledi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15114 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies