Öpücüklerle değil, doğrudan ağza mı?)))) Güven puanı artmadı))
[size=85][color=green]2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Fantaser post_id=26116 time=1630755437 user_id=2345] Kız zaten 23 yaşında. Evet, büyük bir çatışmanın ardından [/quote]
Anlıyorum((( Ve annesine yaptığı açıklamalar silinemez; bu bir zorunluluktur.) Kızım sanırım bunu ifade ettiği için pişman oldu.
Tüm ailenizin yapması gereken tek şey barıştırmak, bunu sizin için içtenlikle diliyorum!
gynecologist_homegrown: ↑04 Sep 2021, 23:38
Öpücüklerle değil, doğrudan ağza mı?))))
Güven puanı artmadı)))
2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:
Dreamer: ↑04 Sep 2021, 14:37
Kız zaten 23 yaşında. Evet, büyük bir çatışmanın ardından
Anlıyorum(((
Ve annesine yaptığı açıklamalar silinemez; bu bir zorunluluktur.) Kızım sanırım bunu ifade ettiğine pişman oldu.
Geriye kalan tek şey tüm ailenizin barışması, bunu sizin için içtenlikle diliyorum!
Onları banyoda yakaladım. Onu ağzında tutuyordu ama daha önce ne yaptıklarını bilmiyorum. Bazen ondan önce onu duvara itti ve külotunun içine tırmandı. onu kışkırttı.
These users thanked the author Ayrılıyorum for the post:
[quote=gynecologist_homegrown post_id=26236 time=1630787916 user_id=2674] Öpücüklerle değil, doğrudan ağza mı?)))) Güven puanı artmadı)))
[size=85][color=green]2 dakika 46 saniye sonra gönderildi:[/color ][/size] [quote=Fantaser post_id=26116 time=1630755437 user_id=2345] Kız zaten 23 yaşında. Evet, büyük bir çatışmanın ardından [/quote]
Anlıyorum((( Ve annesine yaptığı açıklamalar silinemez; bu bir zorunluluktur.) Kızım sanırım bunu ifade ettiğine pişman oldu.
Geriye kalan tek şey tüm ailenizin barışması, bunu sizin için içtenlikle diliyorum! [/quote] Onları banyoda yakaladım. Onu ağzında tutuyordu ama daha önce ne yaptıklarını bilmiyorum. Bazen ondan önce onu duvara itti ve külotunun içine tırmandı. onu kışkırttı.
Kızın provokasyonlarına cevap vermemek elde değil. Özellikle hormonları bilincini baskılayan on dört yaşındaki bir erkek çocuk için
nErgenlik döneminde sonuçları olmasa da oral seks. Ev yapımı olduğu ortaya çıkması iyi. Sokakta değil.
Bir kızın neden bu kadar "şöhret"e ihtiyacı var?
Kızın provokasyonlarına cevap vermemek elde değil. Özellikle hormonları bilincini baskılayan on dört yaşındaki bir erkek çocuk için😉 nErgenlik döneminde sonuçları olmasa da oral seks. Ev yapımı olduğu ortaya çıkması iyi. Sokakta değil. Bir kızın neden bu kadar "şöhret"e ihtiyacı var?
[ref=#0000ff]Dreamer[/ref], benim ve ben 11 yaşımdan beri birlikteyiz yaşında, bu yüzden ben de anneme söylemememi istedim ve annem 5 yıl sonra hala bilmiyor.
[quote=vit123 post_id=19187 time=1625651394 user_id=1243] Georgy, telgrafın var mı? istersen malzemeleri orada gösterebilirim [/quote] Yaz, benim de 12 yaşında bir kızım var TG gretplitt
Ben de benimkinden onun maceralarını filme almasını istedim) ilk başta şaşkınlık vardı! Ama ikna ettim. Kızımda şişman bir x görmek için sabırsızlanıyorum...
These users thanked the author KirDen for the post (total 5):
Ben de benimkinden onun maceralarını filme almasını istedim) ilk başta şaşkınlık vardı! Ama ikna ettim. Kızımda şişman bir x görmek için sabırsızlanıyorum...
KirDen: ↑19 Sep 2021, 06:49
Ben de benimkinden maceralarını filme almasını istedim) ilk başta şaşkınlık vardı! Ama ikna ettim. Kızımda büyük bir x görmek için sabırsızlanıyorum...
Onun maceralarından emin misin? Belki sadece bir fantezidir?
[quote=KirDen post_id=29863 time=1632023397 user_id=2952] Ben de benimkinden maceralarını filme almasını istedim) ilk başta şaşkınlık vardı! Ama ikna ettim. Kızımda büyük bir x görmek için sabırsızlanıyorum... [/quote] Onun maceralarından emin misin? Belki sadece bir fantezidir?
[quote=Kunikolai post_id=30148 time=1632148121 user_id=2362] Arkadaşımın babası onun için bir video yapmamı önerdi) [/quote] Peki neden bir video hazırladınız?
Kızım ve ben onun jimnastik dersi bahanesiyle ikinci haftadır evden ayrılıyoruz. Şehirden ayrılıyoruz, kendimizi bir otele kilitliyoruz ve neredeyse sürekli sevişiyoruz. Uzun zamandır bu kadar...
Kızım çok güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil,...
Last post
Kızım güzel, düzgün vücutlu, dolgun göğüslü, elbette onu hissediyorum ama sabrım çoktan tükendi. Haziran sonunda onu güneşlenmeye davet ettim. Battaniyeyi aldım. Beni kalabalık bir yere değil,...
Bir gün 12 yaşındaki kızımın vücudunun her yerinde döküntüler oluştu. Eşim bebeğe bakıyordu ve kızıyla birlikte hastaneye gidemediği için beni gönderdi. Klinikte önümde kızımın külotuna kadar...
Last post
Üvey kızımla yürüdüm, kas çekti, erkek doktor kendisi dedi, baba kal, neden dedim? O, daha sonra kızınızı taciz ettiğime dair ne söylerlerse söylesin, bunun normal bir uygulama olduğu ortaya çıktı🤔...