Kızlarla ilgili fanteziler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız çocuk fantezileri
Dasha’dan sonra 6 yaşındaki Diana ile büyüleyici kıçıyla anal seks yaptım ve sonra bütün sabah 9 yaşındaki Sashay ve 15 yaşındaki Alenay ile okula gidene kadar seviştim.
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde çıplak soyundular, okul elbiselerini, keplerini ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar, sonra dördü de tamamen çıplak olarak bana günlüklerini getirdiler. kontrol ettim ve Alena ve Sasha’nın sikimi emmesini kontrol ederken, 16 yaşındaki Natasha, 3 A, 2 B ve bir C aldı, Alena, 15 yaşında, 3 A ve 3 B aldı, Lyubov, 12 yaşında, 4 B aldım ve 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir D aldı, bu da Sasha’yı savuşturacağım ve Natasha Natasha’nın 100 darbe alacağı ve Sasha’nın çıplak poposuna kemerle 50 darbe alacağı anlamına geliyor. Natasha, Alenay ve Sasha ile oral, anal ve vajinal seks yapacak ve Lyubov ile sadece patsylui olacak
-
Notlar için şaplak attıktan ve seks yaptıktan sonra kızlar rahatsız etmemeye karar verdiler ve tamamen çıplak bırakıldılar ve ardından 6 yaşındaki en küçük Diana ve 3 yaşındaki Dasha da sabahları külotsuz gittiler, büyük kızlar oturdu ödevlerini yapmak için aşağı indim ve ben soyundum, sonra Ira ve Adzhelika’yı çırılçıplak soyduk ve beşimiz, ben Adzhelika Dasha Diana ve Ira tamamen çıplak, çizgi film ve anime izlemek için oturduk biz izlerken, kızları okşadım. ellerimle, dilimle ve bazen de sikimle
-
Dün Angelika ve Dasha sızlanmaya, itaatsizlik etmeye ve genellikle kendilerini kötü yemeye başladılar, sonra kemeri aldım, Dasha’nın kucağına koydum ve kemer çıplak poposuna gelecek şekilde ona 20 darbe indirdim ve sonra yeni bir kemer alıp ona verdim. kıza 10 darbe, Angelika’yı Siba’nın kucağına yatırdım ve yeni kemerle ona 5 darbe daha vurdum, sonra eski askerin kemerini alıp kızın çıplak kıçına 7 darbe daha yağdırdım.
-
Tamam, uzun zamandır yatıyorum :) bugün 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Dianay, 12 yaşındaki Lyubovya ve 16 yaşındaki Natasha ile yatıyorum yaşında. beş odada uyuyoruz
-
Sabahın erken saatlerinde bütün kızlarım külotlarıyla yatağımın yanında duruyorlar: Baba, bugün hangimizi buharlayacaksın? : Orijinal deftere baktım ve çarpıttım: dün 9 yaşındaki Sasha ve 19 yaşındaki Ira çok kötü davrandılar, bu da Ira ve Sasha’yı savuşturacağım anlamına geliyor, Ira kemerle 175 darbe alacak ve Sasha 75 darbe alacak. çıplak poposuna kemerle darbeler, soyun: En büyüğü olan Ira, külotunu çıkarıp tükürme masasına uzanan ilk kişi oldu, onu sabitledi, kemeri aldım ve kıza kemerle 175 darbe verdim onun çıplak poposu üzerinde
-
Ira’ya şaplak attıktan sonra onu serbest bıraktım, ardından Sasha da külotunu çıkardı ve masada Ira’nın yerini aldım. Ben de Sasha’yı Ira gibi sabitledim ve Sasha’nın çıplak poposuna kemerle 75 darbe vurdum. Ve sonra okula gidene kadar Sashay ile 9 yıl, Lyubov ile 12 yıl ve Natasha ile 16 yıl seviştim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
- Registered for: 4 years 6 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Pislik, hikaye beslemeden önce yazmayı öğren
- These users thanked the author Onlar oluşturuldu for the post (total 2):
- Maks111, Mart
-
Kızlarım okuldan eve geldiklerinde çıplak soyundular, okul kıyafetlerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar, sonra dördü birlikte tamamen çıplaktı, bana günlüklerini getirdiler kuru ve ben kontrol ederken Natasha ve Alena sikimi emdi. 16 yaşındaki Sasha, 3 B ve 3 C aldı, 15 yaşındaki Alena, 3 A ve 3 B aldı, 12 yaşındaki Lyubov, 3 A ve bir B aldı, 9 yaşındaki Sasha, 4 B aldı, yani Sadece Natasha’yı papağanlaştıracağım, çıplak poposuna kemerle 300 darbe alacak. Alenay ve Lyubov, oral anal ve vajinal seks yapacağım.
-
Not almak için şaplak atıp seks yaptıktan sonra kızlar bu şekilde giyinmemeye karar verdiler ve ortalıkta tamamen çıplak dolaşmaya başladılar. 19 yaşındaki genç kızlar da sabahları külotsuz dolaşıyordu. 11 aylık Adzhelika da sadece ince külot giymişti.
-
Bugün yatma vaktim geldi, 11 aydır Angelika’yla, 3 yıldır Dashay’la, 9 yıldır Sashay’la, 19 yıldır Irai’yle, 6 yıldır Diana’yla ve 16 yıldır Natasha’yla uyuyorum, uyuyacağız yedi kişiyle
-
Sabahları kızların anüsünü siktim, klitorislerini ve büzgülerini okşadım ve ayrıca büyük kızların göğüslerini yoğurdum, meme uçlarını öptüm
-
Sasha ve Natasha okula gidene kadar uzun süre seviştiler, gittiklerinde, 8 yaşındaki komşunun kızı Masha ziyarete geldi ve bu onun etrafta dolaştığı ilk sefer değildi, bu yüzden hızla ayakkabılarını çıkardı. Sandaletlerini çıkardı ve odaya girdi.
-
Odaya giren Masha elbisesini çıkardı, diz çoraplarını çıkardı ve külotunu çıkardı, sonra Masha sırtüstü yatıp bacaklarını iki yana açtım. Ben de hızla soyundum ve Masha’nın üstüne uzandım, iyice yaladım. Masha’nın vajinasına penisin tüm uzunluğu boyunca iyice nüfuz ettim Masha zevkle inledi ve ben ona hareket ederek nüfuz etmeye başladım, bazen pozisyon değiştirerek Natasha, Alena, Lyubov ve Sasha okuldan gelene kadar onu becerdim.
-
Kızlarım bugün okuldan eve geldiklerinde hemen çıplak soyundular, okul elbiselerini ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubovt soyunurken başka bir sütyen çıkardılar, Masha yavaşça eve koştu ve kızlarım tamamen soyunup getirdiler. 16 yaşındaki Natasha 3 A ve 3 B aldı, 15 yaşındaki Alena 6 B aldı, 12 yaşındaki Lyubov 4 B aldı ve 9 yaşındaki Sasha 3 A ve aldı. a B, bu da kimseyi affetmeyeceğim ve Natasha ve Sasha ile oral, anal ve vajinal seks yapacağım anlamına geliyor
-
Not almak için seks yaptıktan sonra tüm kızlarımı çırılçıplak soydum ve ben de mutluydum. Kızlar akşama kadar çıplak dolaştılar ve onlar da çıplak yattılar.
-
Yatma zamanım geldi, kızlara danıştık ve hep birlikte uyuyacağımıza karar verdik, bu yüzden yarın onları şifrelemem benim için uygun olacak, böylece dokuzda uyuyacağız.
-
-
Ira’yı benimle çıplak yattığı için savuşturan ilk kişi bendim, onu hemen özel bir masaya yatırdım ve kemeri alarak Büyükelçi Ira’nın çıplak poposuna kemerle 175 darbe vurdum, Natasha ve Alena’yı papağan gibi tekrarladım, 16 ve 15 yaşında, onlar da uykulu ve Ira çıplak uyudular, bu yüzden hızla Natsha’yı Ira’nın yerine yatırdım, kıza 150 darbe verdi, sonra Alena onun yerine uzandı, o da çıplak poposuna kemerle 150 darbe aldı sonra sıra Lyubov’a geldi, yine 12 yaşında, tamamen çıplak bir kız masaya yatırıldı, kemeri tekrar aldım ve çıplak poposuna kemerle Lyubi’ye 125 darbe verdim, sonra ben ve kızlar bir ziyafet çektik. kahvaltı için
-
Kahvaltıdan sonra biraz dinlendikten sonra şaplak atmaya geri döndük. Sırada 9 yaşındaki Sasha vardı, itaatkar bir şekilde üstünü, şortunu ve külotunu çıkarıp masaya uzandı, onu oraya sabitledim, kemerini aldım. ve Sasha’yı buharlamaya başladı, çıplak poposuna 5 darbe yedi, sonraki 6 yaşındaki Diana’ydı, başka bir şey giymediği için külotunu kendisi çıkardı ve oradaki masaya uzandı. kız kardeşlerini alıp kemeri alıp çıplak poposuna kemerle 50 darbe indirdim. Sonra Sibe Dasha’yı getirdim, 3 yaşındaydı, tişörtünü ve külotunu çıkarıp yatırdım. dizine çöktü ve çıplak poposundaki kemerle Dasha’ya 33 darbe indirdi
-
Sasha 75 darbe aldı, sonuncusu 11 aylık Angelica’nın şifresiydi, yeleğini, tulumunu ve külotunu çıkardım, bebeği dizlerimin üzerine koydum, kemeri aldım ve papağan gibi yapmaya başladım Angelica 11 darbe aldı. çıplak poposuna kemer tak
-
Öğle yemeğinden sonra tüm kızlarım ve ben hamama gittik, burada kızlara iyice buhar verdim ve ardından 6 yaşındaki Diana’yı ve 9 yaşındaki Sasha’yı çubuklarla kırbaçladım. Diana 25 çubuk ve Sasha 50 çubuk aldı. Kırbaçlamanın ardından 12 yaşındaki Love’a, 15 yaşındaki Alena’ya ve 16 yaşındaki Natasha’ya 12 kırbaç yedim. 15 yaşındaki Alena’ya 15 kırbaç ve 16 yaşındaki Natasha’ya 16 kırbaç yedim. çıplak vücut
-
Akşam 19 yaşındaki Ira çıplak vücuduna 9 kırbaç darbesi aldı ve benim uyku zamanım geldi ve bugün 16 yaşındaki Natasha, 15 yaşındaki Alenay, Lyubovya ile yatacağım. 12 yaşında, Sashay, 9 yaşında, Dianay, 6 yaşında ve Dashay, 3 yaşında, dünyada uyuyacağız

-
Bugün kızlarım tamamen çıplaktı, külotsuz bile, havuzda ya kayıyordu ya da tamamen çıplak yüzüyordu, popoları parlak kırmızıydı :)
-
Akşam 6 yaşındaki Diana’yı ve 3 yaşındaki Dasha’yı odama getirdim, çünkü her iki kız da külotsuz bile çıplaktı, Diana’yı hemen masaya yatırdım ve onu sabitleyerek yeni bir fotoğraf çektim. dar kemer ve kıza 60 darbe verdim, sonra hızla Dasha’yı dizlerinin üzerine yatırdım ve tekrar yeni bir dar kemer aldım ve kemer çıplak poposuna gelecek şekilde kıza 33 darbe vurdum.
-
O gece altı kişilik bir grup olarak uyuduk, 16 yaşındaki Nvtashay, 12 yaşındaki Lyubovya, 9 yaşındaki Sashay, 6 yaşındaki Dianay ve 3 yaşındaki Dashay ile yattım.
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde hemen çırılçıplak soyundular, okul elbiselerini, çoraplarını ve külotlarını çıkardılar; Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar ve sonra dördü de tamamen çıplak olarak bana kıyafetlerini getirdiler. kontrol etmem gereken günlükler vardı ve ben Natasha ve Alena’yı kontrol ederken 16 yaşındaki Natasha 6 B aldı. 15 yaşındaki Alena 3 A ve 12 yaşındaki Lyubov 3 A ve bir aldı. B. Sasha ayrıca 3 A ve bir B aldı. Bu, kimseyi ayrıştırmayacağım anlamına geliyor, ancak Alenay, Lyubov ve Sashay ile oral anal ve vajinal seks yapacağım
-
Bugün benim uyku zamanım geldi, 19 yaşındaki Irai, 16 yaşındaki Natashay, 6 yaşındaki Diany, 3 yaşındaki Dashay ve 11 aylık Andilika ile yatacağım, altı kişiyle yatacağım bizden
-
-
Bu sabah dünkü hücumda 15 yaşındaki Alyon’a çıplak poposuna kemerle, 6 yaşındaki Diana’ya ve 11 aylık Angelika’ya ilk kez vurdum.
-
Alena’yı ilk savuşturan bendim, yakında okula hazırlanmak zorunda olduğu için külotunu çıkardım ve kızı dübelin üzerine yatırarak kemeri aldım ve Alena’nın çıplak poposuna kemerle 150 darbe verdim. sonra Diana onun yerini aldı, ben de külotunu çıkardım ve o masaya uzandı, onu tekrar masaya yatırdım ve kemeri alarak kıza kemer çıplak poposuna 55 darbe vurdu, sonra ben aldım Angelica, uyanır uyanmaz hala tamamen çıplaktı, onu kucağıma yatırdım, kemeri aldım ve çıplak kıçındaki kemerle Angelica’ya 10 hediye verdim.
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde hemen hızla soyundular, okul elbiselerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sutyenlerini çıkardılar ve sonra dördü de tamamen çıplak olarak beni getirdiler. kontrol etmek için günlükleri ve güle güle günlükleri kontrol ettim Lyubov ve Sasha sikimi yaladı, 16 yaşında, 6 B aldı, 15 yaşında Alena, 3 A ve 3 B aldı, 12 yaşında Lyubov, 4 B aldı. 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir B aldı, bu da kimseyi affedemeyeceğim anlamına geliyor ama Alena ve Sashay ile oral, anal ve vajinal seks yapacağım
-
Bugün yatma zamanım geldi, 11 aydır Adzhelika, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Diana, 12 yaşındaki Lyubovya, 16 yaşındaki Natashay ve 19 yaşındaki Irai ile uyuyorum. , yedi kişiyle yatacağız
-
Bugün yatma vaktim geldi, 11 ay Angelika, 3 yıl Dasha, 6 yıl Diana, 12 yıl Lyubovya, 16 yıl Natasha ve 19 yıl Irai ile yatıyorum. yedi kişilik bir grup olarak
-
Dün en küçük kızlarım 3 yaşındaki Dasha ve 6 yaşındaki Diana çok sorun yaşadılar, yaramazlık yaptılar, dinlemediler, sadece kötü davrandılar ve hatta birkaç tabak ve bardak kırdılar ve Diana da çok pahalı bir şeyi kırdı. kristal vazo, sabah erken kalktıklarında, önceki vizyonlar için şimdi derilerini yüzeceğim dedim, önce Dashulya pastelden kalktı ve uyurken tamamen inledi, bebek masasına gitti ve uzandı. hatta kızı sıkıca sabitledi, kemeri aldı ve Diana’yı savuşturmaya başladı Kaprisler için 10 darbe itaatsizlik için 10 darbe Kötü davranış için 10 darbe Kırık bir kase için 10 darbe ve kırık bir vazo için kemerle + 30 darbe toplamda kız çıplak kıçına kemerle 70 darbe aldı ve sonra çıplak Dasha’yı kucağıma yerleştirdim ve kemeri alarak Dasha’ya çıplak kıçına kemerle 40 darbe verdim, tıpkı kız kardeşinin kaprisleri için 10 vuruş yaptığı gibi, çünkü itaatsizlik, kötü davranış ve bozulmuş yiyecek nedeniyle
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde hızla soyundular, okul kıyafetlerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov başka bir sutyen çıkardılar ve sonra dördü de tamamen çıplak olarak bana günlüklerini getirdiler. kontrol etmek için ve ben kontrol ederken Natasha ve Sasha sikimi emdiler. 16 yaşındaki Natasha, 6 B aldı. 15 yaşındaki Alena, 3 A ve 3 B aldı. 12 yaşındaki Lyubov, 3 A ve bir B aldı. 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir B aldı. Sasha’yı affedeceğim anlamına geliyor, çıplak poposuna kemerle 50 darbe alacak, ayrıca Alena ve ben, Love ve Sashay oral anal ve vajinal seks yapacağız
-
Not almak için yapılan şaplak ve seksten sonra kızlarım hiçbir kıyafet giymediler ve külotsuz bile ortalıkta çıplak dolaşmaya başladılar. Küçük kızlar da sabah şaplak attıktan sonra külotlarını giymediler. 19 yaşındaki Ira, ince bir külot, kısa bir tişört ve bir yelek giymişti ve Ira bir bikini üstü ve tanga külot giymişti.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 433 Views
-
Last post by Alex yapardı
-
- 12 Replies