Garip fotoğraflar - ya da BU NEDİR?

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Garip fotoğraflar - veya BU NEDİR?

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:00 Yenisey’i kendi gözleriyle görenler, orada orman var mı? peki, en az BİR... kişi fotoğrafta EN AZ BİR AĞAÇ mı olmalı?
Yenisey’i gördüm!! Mika tabaklarda fotoğraf çektiler, iyi ki üzerlerinde bir şey vardı, iPhone’ları yoktu, ne kadar kadın onları emerse de, onlara Aifika verilmedi:(
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:05 dua töreninin fotoğrafı 30 Ağustos 1896’da çekildi..
bu SAHTE!!! :deli:
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2709
Registered for: 3 years 3 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Christmas_Christmas »

Eustace: 03 Aug 2024, 19:06
Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:00 Yenisey’i kendi gözleriyle görenler, orada orman var mı? peki, en az BİR... kişi fotoğrafta EN AZ BİR AĞAÇ mı olmalı?
Yenisey’i gördüm!! Mika tabaklarda fotoğraf çektiler, sonunda üzerlerinde bir şeyler olması iyi, ne kadar kadın onları emerse de iPhone’ları yoktu ve onlara Aifika verilmedi :(

tüm soru kapalı... çünkü her şey sizin için zaten açık... Başka hiçbir şey göstermiyorum. ..
iPhone’un bununla ne alakası var... fotoğraflarda hiç ağaç yok... gençler bile... göz ufkun sonuna baktığında değil tepenin en üstünde tek bir ağaç... ve bir çeşit iPhone’dan bahsediyorsun....

tamam işte bu... konuyu kapattık
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:09fotoğraflarda hiç ağaç yok... genç olanlar bile yok... tepenin en tepesine kadar ufkun sonuna kadar gözün bakmadığı, tek bir ağaç bile yok... n
Evet, tepenin tamamı ağaçlarla kaplı, Kahretsin, plaka her şeyi şimdi olduğu gibi aktarmıyordu!!! :)
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali, neden Molibden’e bakıyorsun??? ? :)
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 03 Aug 2024, 19:11
Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:09 fotoğraflarda hiç ağaç yok... genç olanlar bile yok... ufkun sonuna baktığınızda, tepenin en tepesinde tek bir ağaç bile yok.. .
evet, tüm tepe ağaçlarla kaplı, Lanet olsun, plaka her şeyi şimdi olduğu gibi aktarmıyordu!!! :)
"plakalarınız" ve nasıl hiçbir şey iletmedikleri hakkında bir şeyler....
bir anlığına bizden ne sakladıklarını düşünün... bir tür embesil yüzünden tutuluyoruz... ve internetteki tüm bu kısıtlamalar ve bazı sitelerin engellenmesi, biz arıyoruz diye yapılmadı. "yabancı ajanlar" var.. ve böylece insanlar böyle fotoğraflara bakmasın ve böyle makaleler okumasın.....

kaynağı engelledi ve kahretsin ... ve bir kişi bakmak için acele ediyor ve bir 404 hatası var... veya "var olmayan sunucu"... mlm "hatalı ağ geçidi"... ve sadece birkaçı zahmet edip arama yapacak. ekranda böyle bir mesaj var.. nasıl söylediğinizi görmek için engellemeyi atlayın, plastikler için çekilen fotoğraflar...

otamam, bu kadar şarkı sözü yeter... "tabaklar için" " kalitelerinden bahsediyoruz...

"150 yıllık en ünlü Ay’ın ilk fotoğraflarından"... bu fotoğrafı çekti"amatör" - Lewis Morris Rutherford, 1816 - 1892
https://i.postimg.cc/cJSX2RV7/d4ee0959cd9444f6ac03e205e3de849c.jpg

так вот.... этот блин "любитель" 6 марта 1865 года сделал фото Луны... с@ка, в 1865 году сделал... про какие блин пластины нам втирают вообще....
т.е. по словам "историков" фото Сибири без деревьев - это все изза "пластин"... а фото Луны....

это фотография такого разрешения, что приближает снимок практически без искажений и на Луне видно не то что огромные кратеры, а даже мелкую сетку воронок от метеоритов.... ТАК ЧЕМ ЭТОТ ЛЮБИТЕЛЬ СДЕЛАл ЭТО ФОТО? какой КАМЕРОЙ ИЛИ ФОТОАППАРАТОМ?...
а на айфон... шучу... сейчас чтобы такую фотку сделать телескоп нужен.... чтобы фото была не для монитора, а чтобы приближалось изображение до таких деталей как следы от метеоритных дождей на поверхности....

то фото Луны

https://i.postimg.cc/J7v3S3Xy/0892a22134254beab64ec4fbb967f22d.png

ты прросто посмотри и не ищи оправдания для своего мозга, пытаясь "научно" подогнать то что видят твои глаза....
Last edited by Christmas_Christmas on 04 Aug 2024, 10:24, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Venüs, Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Bahane aramıyorum!!! 1722755684 user_id=6331] bu Ay fotoğrafı
mevcut ifadenin prototipidir ....
Natali_Natali:04 Aug 2024, 10:14 bir anlığına bizden ne sakladıklarını düşünün ...
bizden hiçbir şey saklamıyorlar, saklamayın İnternete bakın, ancak daha iyi bir bilimsel kütüphaneye gidin....
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Natali_Natali: 03 Aug 2024, 18:54 ve kahretsin... Krasnoyarsk’ın... fotoğraflarını buldum... peki orman hangi cehennemde? peki kim yalan söylüyor? tarih ders kitapları mı yoksa fotoğraflar mı?... kahretsin, gerçek yerine bir tür saçmalık satıyorlar gibi görünüyor...
Önceden hiçbir şey yoktu Traktörler nedeniyle kereste inşaatlarda kullanıldı ve ısınma şehirlerin hemen çevresinde kesildi. Bu nedenle etrafta ağaçsız bir alan vardı.
Ve tayga bile baş edemedi. Kirov bölgesinde 19. yüzyılın ortalarından bu yana pek çok bölge ağaçsız durumda.
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6486
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 04 Aug 2024, 10:14
Natali_Natali: 03 Aug 2024, 19:09 fotoğraflarda hiç ağaç yok... genç olanlar bile yok... ufkun sonuna doğru göz nereye baksa, en tepede tek bir ağaç bile yok tepe...
Evet, tepenin tamamı ağaçlarla kaplı, Kahretsin, plaka her şeyi şimdi olduğu gibi aktarmıyordu!!! :)
"plakalarınız" ve nasıl hiçbir şey iletmedikleri hakkında bir şeyler....
bir anlığına bizden ne sakladıklarını düşünün... bir tür embesil yüzünden tutuluyoruz... ve internetteki tüm bu kısıtlamalar ve bazı sitelerin engellenmesi, biz arıyoruz diye yapılmadı. "yabancı ajanlar" var.. ve böylece insanlar böyle fotoğraflara bakmasın ve böyle makaleler okumasın.....

kaynağı engelledi ve kahretsin ... ve bir kişi bakmak için acele ediyor ve bir 404 hatası var... veya "var olmayan sunucu"... mlm "hatalı ağ geçidi"... ve sadece birkaçı zahmet edip arama yapacak. ekranda böyle bir mesaj var.. nasıl söylediğinizi görmek için engellemeyi atlayın, plastikler için çekilen fotoğraflar...

otamam, bu kadar şarkı sözü yeter... "tabaklar için" " kalitelerinden bahsediyoruz...

"150 yıllık en ünlü Ay’ın ilk fotoğraflarından"... bu fotoğrafı çekti"amatör" - Lewis Morris Rutherford, 1816 - 1892
https://i.postimg.cc/cJSX2RV7/d4ee0959cd9444f6ac03e205e3de849c.jpg

так вот.... этот блин "любитель" 6 марта 1865 года сделал фото Луны... с@ка, в 1865 году сделал... про какие блин пластины нам втирают вообще....
т.е. по словам "историков" фото Сибири без деревьев - это все изза "пластин"... а фото Луны....

это фотография такого разрешения, что приближает снимок практически без искажений и на Луне видно не то что огромные кратеры, а даже мелкую сетку воронок от метеоритов.... ТАК ЧЕМ ЭТОТ ЛЮБИТЕЛЬ СДЕЛАл ЭТО ФОТО? какой КАМЕРОЙ ИЛИ ФОТОАППАРАТОМ?...
а на айфон... шучу... сейчас чтобы такую фотку сделать телескоп нужен.... чтобы фото была не для монитора, а чтобы приближалось изображение до таких деталей как следы от метеоритных дождей на поверхности....

то фото Луны

https://i.postimg.cc/J7v3S3Xy/0892a22134254beab64ec4fbb967f22d.png

ты прросто посмотри и не ищи оправдания для своего мозга, пытаясь "научно" подогнать то что видят твои глаза....
Я видела видюшку, там рассказывали, что не было никакой войны с Наполеоном. Наполеон служил в русской армии и все его войска - это были русские войска, а война была с пришельцами. От нас много что скрывают.
А Луна действительно блин. Как и Земля тоже. Это я другую видюшку видела.
These users thanked the author Venüs for the post:
Christmas_Christmas
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Natasha, şunu oku: https://ru.wikipedia.org/wiki/Opolje_(natural_area)
Moskova’nın kuzeydoğusundaki orman 12.-13. yüzyıllarda kesildi.
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Venüs: 04 Aug 2024, 13:56 Ve Ay gerçekten de lanet olsun. Aynı zamanda Dünya gibi. Başka bir video gördüm.
ve Ay, sonuçta o Ay değil!!! tıpkı bir gece lambası gibi, babam güneşi kapattığında..... sonra gece lambası açılıyor!!!! günahkarlar istedikleri delikleri bulabilsinler diye!!!
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Eustace: 04 Aug 2024, 15:10
Ve Ay gerçekten lanetli. Aynı zamanda Dünya gibi. Başka bir video gördüm.
ve Ay, sonuçta o Ay değil!!! tıpkı bir gece lambası gibi, babam güneşi kapattığında..... sonra gece lambası açılıyor!!!! günahkarlar istedikleri delikleri bulabilsinler diye!!!
Piramitler hakkında bir video izledim. Kazaklar onları inşa etti. Amerika’yı da keşfettiler.
These users thanked the author Venüs for the post (total 3):
Sibiryak89, Canis91, Eustace
Canis91
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 793
Registered for: 1 year 6 months

Unread post by Canis91 »

Omeriga, "Sümer" medeniyetinin temsilcileri tarafından keşfedildi. Tıpkı Pontus Denizi’nin kazılması gibi. Bunu herkes biliyor. Kitaplarda yazıyor. Bu arada, başlangıç ​​harflerini de buldular.
Ve Terra üç heffalumpun üzerinde duruyor. Gökyüzü çıplak bir adam tarafından destekleniyor.
Ve dünya diskinin diğer ucunda kel insanlar yaşıyor. 😊
These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
Venüs, Eustace
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Her şeyi anladım... orman kesildi... hiç fotoğraf çekilmedi.... Ay Hvonar’dı, falan....
Konuyu bırakıyorum..... böyle şeyler hakkında konuşacak aklım yokken...

bu benim için... benim t.s. seviye.... özellikle anlaşılmaz olanlar için ceza....
defkasaurus...
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 2):
Venüs, Eustace
Venüs
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Venüs »

Natali_Natali: 04 Aug 2024, 20:29 Her şeyi anladım... orman kesildi... fotoğraflar hiç çekilmedi.... Luna KhVonar, vs....
Konuyu bırakıyorum..... hayır beynim böyle şeylerden bahsederken...

bu benim için... benim t.s. seviye.... özellikle anlaşılmaz olanlar için ceza....
defkasaurus...
Acele etmeyin.
Ben de bu tür videoları izliyorum. Alternatif tarih. Orada her şey gerçeklerle kanıtlanmıştır. Bizim ordumuzla Fransız ordusu aynı üniformayı taşıyordu ve hiçbir şey savaştığımızı göstermiyor. Tam tersine her şey Fransızların imdada yetiştiğini gösteriyor. Ordumuzun bir parçasıydı.
Okuldayken ve Napolyon’un sürgününü okuduğumda bile, Napolyon’u adanın valisi olarak atamanın bir ceza olmadığını her zaman düşünmüştüm. Ve yenilginin ardından vali olarak atandı... Gerçekten bizden çok şey saklıyorlar.
These users thanked the author Venüs for the post:
Christmas_Christmas
Müdür
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 124
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Müdür »

Venüs: 04 Aug 2024, 20:36 Hâlâ okuldayken ve Napolyon’un sürgünüyle ilgili haberleri okuduğumda, Napolyon’u adanın valisi olarak atamanın bir ceza olmadığını düşünürdüm hep.
Ne güzel ceza. Biz ölümlüler için krallıktan prensliğe geçiş çok önemli değil ama onlar için bu ölümden daha kötü.
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs: 04 Aug 2024, 20:36
Natali_Natali: 04 Aug 2024, 20:29 Her şeyi anladım... orman kesildi... fotoğraf hiç çekilmedi.... Luna KhVonar, vs....
Konudan ayrılıyorum.. ... Böyle şeyler hakkında konuşmak bana göre değil...

defkasaurus...
Acele etmeyin.
Ben de bu tür videoları izliyorum. Alternatif tarih. Orada her şey gerçeklerle kanıtlanmıştır. Bizim ordumuzla Fransız ordusu aynı üniformayı taşıyordu ve hiçbir şey savaştığımızı göstermiyor. Tam tersine her şey Fransızların imdada yetiştiğini gösteriyor. Ordumuzun bir parçasıydı.
Okuldayken ve Napolyon’un sürgününü okuduğumda bile, Napolyon’u adanın valisi olarak atamanın bir ceza olmadığını her zaman düşünmüştüm. Ve yenilginin ardından vali olarak atandı.... Gerçekten bizden pek çok şey saklıyorlar.
Ben de çok izledim Napolyon ile ilgili videoların bir kısmı... her şey ortada, belirsiz... üniformadan başlayarak... Her iki ordunun askerlerinin de beyaz taytlarla savaştığı gerçeğinden bahsetmiyorum... savaşa giderken tayt giymelerine rağmen muhtemelen en iyisi...
üniformalar nerede yapıldı? A? sonuçta bu, soylu lordların ellerinden geldiğince giyindiği Polonyalı soylu milisler değil... bu tek modelden oluşan bir askeri üniforma... ve eğer Tolstoy’un "Savaş ve Barış" kitabını okursanız, sonra "fabrika paltosundan" bahsediyor.. ancak dikiş makinesi savaştan birkaç on yıl sonra ortaya çıktı... Ve Tolstoy romanını çok daha sonra yazdı....
ook... PEKİ BUNU KİM DİKTİ? SOLDER’IN FORMU? NEREDE? EN AZ 2 TAKIM.... dövüş ve geçit töreni için.... elle dikilmiş?.... tek tip düğmeler neye basılmıştı?* bunlardan kaç milyon tane var.... vs....
1812 Savaşı’nda... Tolstoy’un romanından ve Bondarchuuk’un filminden biliyoruz.... orada bütün Soldatlar geçit töreni için giyinmişler...
yani şuna bakarsanız Kırım Savaşı’nın fotoğrafı.... orada tüm müttefikler evsizler gibi giyinmiş... erlerden başlayıp İngiliz subaylara kadar.....
Bu arada sevgili Bolbol, Kırım’da da TEK BİR AĞAÇ yok... genel olarak, ufuk devam ettiği sürece HİÇ AĞAÇ YOK... garip bir şekilde doğru...

Ayrıca bazı videolarda Napolyon ve İskender’imizin müttefik olduğunu ve savaştığını da okudum. başkasına karşı.... Çok izledim...
Last edited by Christmas_Christmas on 04 Aug 2024, 21:37, edited 1 time in total.
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post:
Venüs
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Venüs
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kırım değil, bir tür "Mars manzarası" sadece.... kısacası, orada bir sürü fotoğraf var...
işte ilgilenen herkes için bir kaynak.... şuraya bakın: kendin şekillendir.... kimin umrunda, dedikleri gibi... ve bu, 1812 Savaşı’ndan 50 yıl sonra... neden beyaz tayt olmasın?)... ve AĞAÇLAR NEREDE? EN AZ BİR AĞAÇ? yoksa bir şey mi onları yok etti? ama tahmin edeyim... onlar da elendi))),,,,

https://statehistory.ru/2822/Angliyskie ... -1856-gg-/
Venüs
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Natali_Natali: 04 Aug 2024, 20:54 Ayrıca Napolyon’la ilgili birçok video da izledim... oradaki her şey genel olarak belirsiz
Peki, nasıl net değil? Nerede doğduğunu, kim olduğunu ve ne yaptığını biliyoruz. Ve nereye sürgün edildiği ve nerede öldüğü. Bilmemiz gereken tek şey bu.
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Vad1k: 04 Aug 2024, 21:20
Natali_Natali: 04 Aug 2024, 20:54 Ayrıca Napolyon hakkında da birçok video izledim... Oradaki her şey genel olarak belirsiz
Peki, nasıl açık değil? Nerede doğduğunu, kim olduğunu ve ne yaptığını biliyoruz. Ve nereye sürgün edildiği ve nerede öldüğü. Bilmemiz gereken tek şey bu.
Katılıyorum.. her şeyi biliyor gibiyiz.. ama yine de Napolyon’u öğretiyorlar, en azından bizim okulumuzda. böylece "Allah korusun, çocukların gereksiz soruları olmasın....
bu arada.. o döneme ait bir çizim.. Napolyon’un cenazesi...

https://i.postimg.cc/htJ45KML/i-029.jpg

такие пыщные похороны... так он в ссылке или таки не в ссылке? хоронят как бога просто.. четырехэтажный "ГРОБ"... лошади еле везут...
ну тут ладно.. типа процессия такая для "пышности"...
но его саркофаг, где он похоронен.. там поместится не один Наполеон и даже не два.. и не три.... "так он был карлом или таки чуточку повыше ростом" ...
шучу.. коненчо же карлом.. а то сейчас камнями закидают.....

https://i.postimg.cc/jjPxRvpC/i-030.jpg
These users thanked the author Christmas_Christmas for the post (total 4):
Venüs, Müdür, Neşeli Roger, Topçik
Müdür
ön sevişme
ön sevişme

Unread post by Müdür »

Natali_Natali: 04 Aug 2024, 21:32 ama yine de Napolyon hakkında, en azından bizim okulumuzda öyle öğretiyorlar ki "Allah korusun, çocukların gereksiz soruları olmasın....
Okulun bununla hiçbir ilgisi yok. Bir okul programı var ve bunu öğretmenler uyguluyor. Bu durumda biz sadece tahmin edip hayal edebiliyoruz.
These users thanked the author Müdür for the post:
Christmas_Christmas
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Venüs: 04 Aug 2024, 13:56 Ve Ay gerçekten de lanet olsun. Dünya gibi.
ve Dünya iki Filin üzerinde duruyor, biri geçen yıl öldü!!! Prokopenko anlattı!!! :(
These users thanked the author Eustace for the post:
Canis91
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 04 Aug 2024, 21:32 dört katlı "TABUT"... atlar onu zar zor taşıyor...
atların onu zar zor taşıyabildiğini nereden biliyorsun? BT??? Bu atlarla ilgili bir röportaj gördünüz mü bir yerlerde??? muhtemelen YouTube’da??? :deli:
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

Eustace: 05 Aug 2024, 06:24 Dünya iki Filin üzerinde duruyor, biri geçen yıl öldü!!! Prokopenko söyledi
Cidden mi? Aman Tanrılar!! Ne dehşet! Derin bir üzüntü ve depresyondayım. 🤒
Şimdi bu dünyaya ne olacak?
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Canis91: 05 Aug 2024, 11:59 Şimdi bu dünyaya ne olacak?
Baloya yuvarlanacaklar!!! :deli:
Canis91
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

https://i.postimg.cc/VL6CX5my/image.jpg
Вот это формы...
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Yün »

Bu fotoğraf beni kedi yüzünden değil, manzarayı engelleyen çalılıklar yüzünden tedirgin ediyor.

https://s00.yaplakal.com/pics/pics_orig ... 292657.jpg
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

https://i.postimg.cc/Pr317Y2r/image.jpg

Кто угадает что это?
Но это совсем не то о чем вы подумали
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Тания: 05 Aug 2024, 14:01 https://i.postimg.cc/Pr317Y2r/image.jpg

Кто угадает что это?
и что это???? :-D
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Görüyorum ki Konu sonunda "girilmedi".... yazık....
konudan ayrıldı....
sıkılma... forumda daha birçok ilginç konu var.... ama kimsenin buna ihtiyacı yok....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 05 Aug 2024, 16:21 Görüyorum ki konu sonunda "gitmedi".... kusura bakmayın....
konudan ayrıldı....
sıkılma. ..
Amca!!! Ne oldu??? Uzaklaştı mı???
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Eustace: 05 Aug 2024, 16:26
Natali_Natali: 05 Aug 2024, 16:21 Konu sonunda "gitmedi".... üzgünüm....
konudan ayrıldı....
don’ sıkılma...
Pusya!!! Ne oldu??? Uzaklaştı mı???
hiçbir şey olmadı....sadece konu insanların ilgisini çekmiyor....
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Eustace »

Natali_Natali: 05 Aug 2024, 16:30sadece konu insanların ilgisini çekmiyor....
bunu nereden buldun??? Çok ilginç, zaten 7 sayfa uzunluğunda, bir erkek ve bir kızın olduğu ve ortasında bir Tavşan olan fotoğrafa takıntılıyım!!!! :-D
Christmas_Christmas
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Natali_Natali,
Bu konu daha fazla olacak ilginç, diğerleri.
İsimsizin buna inanıp inanmaması hiç fark etmez.
Ve her zaman tartışabilirsiniz!
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
Christmas_Christmas
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Tanya »

Юстас: 05 Aug 2024, 14:06
Тания: 05 Aug 2024, 14:01 https://i.postimg.cc/Pr317Y2r/image.jpg

Кто угадает что это?
и что это???? :-D
А вот что

https://i.postimg.cc/ZKJc78Pg/2.jpg
Aion2012Ölü
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1286

Unread post by Aion2012Ölü »

Tania,
İki zirve, bir diğerinden daha yüksek, muhtemelen Chomolunga’ya bir atıf!
Kızın poposu, şu ifadeye bir atıf - Siktir git!
Everest fatihlerinin ölüm oranı dikkate alındığında, bu mesajın anlamı...
- Bu deneyime sahip değilseniz zirveye tırmanmaya çalışmayın, aksi takdirde Everest Dağı’na yaklaşırken ölürsünüz!

Umarım bu kriptogramı doğru şekilde ayrıştırmışımdır!
Neşeli Roger
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 1 year 5 months

Unread post by Neşeli Roger »

Natali_Natali: 05 Aug 2024, 16:30
Natali_Natali: 05 Aug 2024, 16:21 Konu sonunda "dahil edilmedi".... kusura bakmayın....
konudan ayrıldı....
nsıkılma ..
Pusya!!! Ne oldu??? Uzaklaştı mı???
hiçbir şey olmadı....sadece konu insanların ilgisini çekmiyor....
Neden insanların konuyla ilgilenmediğine karar verdiniz? Konuya "nepotmeme" fotoğrafı ekledikleri için mi? :)
Böyle insanlara aldırış etmeyin. Böyle insanların var olmadığını düşünün ve onlara aldırış etmeyin.
Ve konuyu kapatmaya cesaret etmeyin! Bu kadar ilginç "küçük şeyleri" başka nerede öğreneceğiz.
Ve ayrıca Natali_Natali, uzun süredir "Forumumuzun kartvizitleri" grubunun üyesisiniz. Ve sizi rahatsız eden veya uygunsuz davrananları güvenle "şamandıraya" gönderebilirsiniz :) Hakkınız var. Ve eğer insanlar anlamıyorsa, o zaman sadece "bağırın", buradaki forumun yarısı sizin adınıza abone olacak
These users thanked the author Neşeli Roger for the post:
Christmas_Christmas
Canis91
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by Canis91 »

These users thanked the author Canis91 for the post (total 2):
çoban, Zorba Carrie
Автор темы
Christmas_Christmas
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

İşte bazı çok ilginç şeyler daha...
Bunun elbette bir "çekiç ve keski" ile yapıldığını anlıyorum... ama bunun bir "çekiç ve keski" ile yapılabileceğine inanmıyorum "çivi"... . Sadece bu kadar olduğuna inanmıyorum....
asıl derler ki, bugüne kadar kimse böyle bir şey yaratmadı... yani, evet... sonra vardı saf yetenekler...
şimdi bu muhtemelen fabrika yazıcısında bile çalışmayacaktır.... aynen böyle...

https://i.postimg.cc/QNPCzgRt/marble-veil-by-raphael-monti-how-such-sculptures-were-created.jpg

https://i.postimg.cc/P5nxXXfn/marble-veil-by-raphael-monti-how-such-sculptures-were-created.jpg

https://i.postimg.cc/q7kvK1Cm/marble-veil.jpg

https://i.postimg.cc/jjZd4yHR/marble-veil-by-raphael-monti-how-such-sculptures-were-created.jpg
Neşeli Roger