[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 79 of 131 bytes Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı? - Page 8 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra bana verdi
O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra bana verdi
Yüz: ↑07 Oct 2020, 16:09
O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra onu bana verdi
Sanırım bu düşünce bile aklıma geldi!.. Eğlenmeyi neden bıraktın?
[quote=Yüz post_id=9054 time=1602076148 user_id=1] O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra onu bana verdi [/quote] Sanırım bu düşünce bile aklıma geldi!.. Eğlenmeyi neden bıraktın?
Bunu köyde sadece yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ve ayrıca bir arkadaş da vardı))
Bunu köyde sadece yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ve ayrıca bir arkadaş da vardı))
Yüz: ↑07 Oct 2020, 16:20
Bunu köyde yalnızca yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ayrıca bir arkadaş da vardı))
[quote=Yüz post_id=9059 time=1602076837 user_id=1] Bunu köyde yalnızca yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ayrıca bir arkadaş da vardı)) [/quote] Ve bir arkadaş - ne?
[quote=Yüz post_id=9062 time=1602077162 user_id=1] Onunla oral seks yaptım☺️ [/quote] İtiraf ediyorum - bir erkeğin oral seks yapmasından hoşlanmıyorum! Bunu düşündüğüm anda penisim anında düşüyor! Bir kızdan - evet! Bu bir patlama!!!
[quote=Yüz post_id=9070 time=1602078940 user_id=1] Cunnilingus’u sevmiyorum. Yazık ki herkes değil)). Kız kardeşim ve ilk eşim berbat değildi [/quote] Cunnilingus’tan hoşlanmıyor musun?!! Belki henüz denemedin? Dilimi bekleyen açık bir kedinin görüntüsü beni coşkuya getiriyor!
[quote=Yüz post_id=9080 time=1602080402 user_id=1] Ona her zaman hayranlık duyuyorum. Her hafta eczaneye gitmek için 20 km yol kat etmek zorunda kalıyordum [/quote] Neden öyle? Dövülmekten korktun mu?
[quote=Geor post_id=9023 time=1602064532 user_id=1][/quote][quote=Geor post_id=9023 time=1602064532 user_id=1] Ben 14 yaşındaydım, o ise yeğenlerimden 8 yaşındaydı. Ben başlatmadım. kız yetişkin öpücüğü istedi. tutkuyla.[/quote] Peki, bunu anlıyorum...Peki, ensest ilişkiniz nedir?
Bu çok büyük bir günahtı. Bir kere. Bir şekilde kendiliğinden. 6 yıldır evliyim, 30 yaşındayım, eşim 29 yaşında, bizde her şey yolunda! 24 yaşında çok güzel bir kız kardeş var! Ona kayıtsız davrandım! Hala bir kız kardeş. Sık sık evimize gelir ve karısıyla çok iyi arkadaştır! Ve biz de evi yeniliyorduk. O yardım etti. Eşim ve ben kulübe gitmek istedik, umurumda değil. Dinlenmek gerekli olsun. Üstelik kızlar çalışıyordu. Sabah saat ikide kızlarım sarhoş ve çöpte geldiler. Onları soyup yatağa yatırmam gerekiyordu. Bir yatağa 3 kişi sığabilir. Doğal olarak iç çamaşırlarıyla yatıyorlardı. Eşimle birlikte duvara yaslandık ve kız kardeşimi de ortasına sakladım. Bana ne olduğunu bile bilmiyorum.. Sessizce kız kardeşimin poposunu okşamaya başladım. Hiçbir tepki olmadı, dantel tangayla yatıyordu. Kalbim küt küt atıyordu ve çok güçlü bir gafım vardı. Bunun doğru olmadığını anladım. Ama onun güzel figürü ve kokusu beni çok etkiledi. Eşimin yanımda uyuduğunu anladım. Sessizce külotunu çıkardı ve içeri girdi... uyuyordu.. İçine girdim, çok utanç vericiydi!
Bu çok büyük bir günahtı. Bir kere. Bir şekilde kendiliğinden. 6 yıldır evliyim, 30 yaşındayım, eşim 29 yaşında, bizde her şey yolunda! 24 yaşında çok güzel bir kız kardeş var! Ona kayıtsız davrandım! Hala bir kız kardeş. Sık sık evimize gelir ve karısıyla çok iyi arkadaştır! Ve biz de evi yeniliyorduk. O yardım etti. Eşim ve ben kulübe gitmek istedik, umurumda değil. Dinlenmek gerekli olsun. Üstelik kızlar çalışıyordu. Sabah saat ikide kızlarım sarhoş ve çöpte geldiler. Onları soyup yatağa yatırmam gerekiyordu. Bir yatağa 3 kişi sığabilir. Doğal olarak iç çamaşırlarıyla yatıyorlardı. Eşimle birlikte duvara yaslandık ve kız kardeşimi de ortasına sakladım. Bana ne olduğunu bile bilmiyorum.. Sessizce kız kardeşimin poposunu okşamaya başladım. Hiçbir tepki olmadı, dantel tangayla yatıyordu. Kalbim küt küt atıyordu ve çok güçlü bir gafım vardı. Bunun doğru olmadığını anladım. Ama onun güzel figürü ve kokusu beni çok etkiledi. Eşimin yanımda uyuduğunu anladım. Sessizce külotunu çıkardı ve içeri girdi... uyuyordu.. İçine girdim, çok utanç vericiydi!
[quote=Guest post_id=2830 time=1584025487 user_id=1] Evet, ancak onu başka bir nesneye geçirmeniz gerekiyor. [/quote] Bunu nasıl yapmalı? Belki bir kadından onunla seks yapmasını isteyebilirsin (ya da işe alabilirsin).
Annemin kız kardeşiyle 2 yıl geçirdim, teyzemle yattım... Ben 18 yaşındaydım, o 32 yaşındaydı... güzel, zayıf. Evli ve çocuklu. Eşimle sorunlar başladı. Her gün kavga çıkıyor. Ona çocuk konusunda yardım ettim. Ve ona aşık oldu ve ilgi belirtileri gösterdi. Ve güzel bir gün içtiler. Ve oldu! Yatakta harika! O da benden hoşlandı. İki yıl boyunca haftada 2-3 kez gizlice buluştuk.. Sonra hamile kaldı.. Benden mi, kocamdan mı bilmiyorum.. Buna bir son vermemiz gerektiğini söyledi. Onu hala hatırlıyorum... Evli olmama rağmen.
Annemin kız kardeşiyle 2 yıl geçirdim, teyzemle yattım... Ben 18 yaşındaydım, o 32 yaşındaydı... güzel, zayıf. Evli ve çocuklu. Eşimle sorunlar başladı. Her gün kavga çıkıyor. Ona çocuk konusunda yardım ettim. Ve ona aşık oldu ve ilgi belirtileri gösterdi. Ve güzel bir gün içtiler. Ve oldu! Yatakta harika! O da benden hoşlandı. İki yıl boyunca haftada 2-3 kez gizlice buluştuk.. Sonra hamile kaldı.. Benden mi, kocamdan mı bilmiyorum.. Buna bir son vermemiz gerektiğini söyledi. Onu hala hatırlıyorum... Evli olmama rağmen.
roman, peki? Annenle ilişkiniz nereye gidiyor? Ancak benzer bir forumda benzer bir vaka hakkında okudum - engelli bir çocuk istiyorum, ancak kendi annem dışında yardım edecek kimse yok. Şey... Onlar için her şey böyle oldu. Belki de ona bu konuda doğru ipucunu vermen gerekiyor? Oğlunun kulağına bu tür bayağılıkları fısıldamasına izin verdiği için kendisinin buna şiddetle karşı çıkması pek olası değil.
[ref=#000000]roman[/ref], peki? Annenle ilişkiniz nereye gidiyor? Ancak benzer bir forumda benzer bir vaka hakkında okudum - engelli bir çocuk istiyorum, ancak kendi annem dışında yardım edecek kimse yok. Şey... Onlar için her şey böyle oldu. Belki de ona bu konuda doğru ipucunu vermen gerekiyor? Oğlunun kulağına bu tür bayağılıkları fısıldamasına izin verdiği için kendisinin buna şiddetle karşı çıkması pek olası değil.
[quote=nymphet post_id=9491 time=1603092681 user_id=182] Annem, babam ve kızımla birlikteydim. Her şeyi kafanla yapıyorsan bu harika [/quote] Genellikle kafanla sorun yaşıyorsun!..
Gençken olgun bir kadınla seks yapıp yapmadığını söyle bana
Last post
Beni götürmediler. Seçim kriterlerini karşılamadı. Geceyi geçirmek üzere yerel gençleri evine götüren boşanmış bir hanımefendimiz vardı. Sadece yetişkinleri almaya çalıştım ama bazen küçükler de...