Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Çoklu organizma
- Potansiyel seks nesnesi
Yanıt: Ensest
öpüşmeyle başladı. sonra bir ay sonra göstermek istedim ve kendim gösterdim
i sekse bir yıl sonra geldi
i sekse bir yıl sonra geldi
-
Ölüm
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
-
Yüz
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Yüz
O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra bana verdi
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Sanırım bu düşünce bile aklıma geldi!.. Eğlenmeyi neden bıraktın?Yüz: 07 Oct 2020, 16:09 O 19 yaşında, ben de 18. Beni samanlıkta bir adamı emerken yakaladı. Ve bana şantaj yapmaya başladı. Önce soyundu ve onun önünde mastürbasyon yaptı. Sonra oral seks. Sonra onu bana verdi
-
Yüz
Bunu köyde sadece yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ve ayrıca bir arkadaş da vardı))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Ve bir arkadaş - ne?Yüz: 07 Oct 2020, 16:20 Bunu köyde yalnızca yazın yaşadık. Her zaman bir heyecan değildi. Bazen günde üç kez gerekliydi. Kız arkadaşıma bile gücüm yetmedi. Ayrıca bir arkadaş da vardı))
-
Nikk
- Nirvana’dayım

İtiraf ediyorum - bir erkeğin oral seks yapmasından hoşlanmıyorum! Bunu düşündüğüm anda penisim anında düşüyor! Bir kızdan - evet! Bu bir patlama!!!
-
Yüz
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Evet, birçok kız oral seks yapmaktan mutluluk duyar! Ve onlar da oral seks yapmayı seviyorlar!
\
Evet, birçok kız oral seks yapmaktan mutluluk duyar! Ve onlar da oral seks yapmayı seviyorlar!
-
Yüz
Oral seksten hoşlanmıyorum. Yazık ki herkes değil)). Kız kardeş ve ilk eş berbat değildi
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Cunnilingus’tan hoşlanmıyor musun?!! Belki henüz denemedin? Dilimi bekleyen açık bir kedinin görüntüsü beni coşkuya getiriyor!Yüz: 07 Oct 2020, 16:55 Cunnilingus’u sevmiyorum. Yazık ki herkes değil)). Kız kardeşim ve ilk eşim berbat değildi
-
Yüz
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Ama asıl heyecan bu! Küçük kıllı olan kokuları daha iyi tutar ve spermi kabul eder! Ama aynı zamanda kel kediyi yalamayı da severim...
-
Yüz
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Neden öyle? Dövülmekten korktun mu?Yüz: 07 Oct 2020, 17:20 Ona her zaman hayranlık duyuyorum. Her hafta eczaneye gitmek için 20 km yol kat etmek zorunda kalıyordum
-
AuthorUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
- Registered for: 6 years
Peki, bunu anlıyorum...Peki, ensest ilişkiniz nedir?Geor: 07 Oct 2020, 12:55 Ben 14 yaşındaydım, o ise yeğenlerimden 8 yaşındaydı. Ben başlatmadım. kız yetişkin öpücüğü istedi. tutkuyla.
-
Daire
Bu çok büyük bir günahtı. Bir kere. Bir şekilde kendiliğinden. 6 yıldır evliyim, 30 yaşındayım, eşim 29 yaşında, bizde her şey yolunda! 24 yaşında çok güzel bir kız kardeş var! Ona kayıtsız davrandım! Hala bir kız kardeş. Sık sık evimize gelir ve karısıyla çok iyi arkadaştır! Ve biz de evi yeniliyorduk. O yardım etti. Eşim ve ben kulübe gitmek istedik, umurumda değil. Dinlenmek gerekli olsun. Üstelik kızlar çalışıyordu. Sabah saat ikide kızlarım sarhoş ve çöpte geldiler. Onları soyup yatağa yatırmam gerekiyordu. Bir yatağa 3 kişi sığabilir. Doğal olarak iç çamaşırlarıyla yatıyorlardı. Eşimle birlikte duvara yaslandık ve kız kardeşimi de ortasına sakladım. Bana ne olduğunu bile bilmiyorum.. Sessizce kız kardeşimin poposunu okşamaya başladım. Hiçbir tepki olmadı, dantel tangayla yatıyordu. Kalbim küt küt atıyordu ve çok güçlü bir gafım vardı. Bunun doğru olmadığını anladım. Ama onun güzel figürü ve kokusu beni çok etkiledi. Eşimin yanımda uyuduğunu anladım. Sessizce külotunu çıkardı ve içeri girdi... uyuyordu.. İçine girdim, çok utanç vericiydi!
-
George
-
Kardeş.
Ben 12, o ise 10 yaşlarından askere gidene kadar çocukluk ve ergenlik döneminde iki kız kardeşimle birbirimizi okşadık.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
tenzör
- Sürtünmeler

- Total posts: 304
- Registered for: 5 years 2 months
Bunu nasıl yapmalı? Belki bir kadından onunla seks yapmasını isteyebilirsin (ya da işe alabilirsin).
-
AuthorUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
- Registered for: 6 years
-
hera
-
Nikk
- Nirvana’dayım

-
Vitalizm
Annemin kız kardeşiyle 2 yıl geçirdim, teyzemle yattım... Ben 18 yaşındaydım, o 32 yaşındaydı... güzel, zayıf. Evli ve çocuklu. Eşimle sorunlar başladı. Her gün kavga çıkıyor. Ona çocuk konusunda yardım ettim. Ve ona aşık oldu ve ilgi belirtileri gösterdi. Ve güzel bir gün içtiler. Ve oldu! Yatakta harika! O da benden hoşlandı. İki yıl boyunca haftada 2-3 kez gizlice buluştuk.. Sonra hamile kaldı.. Benden mi, kocamdan mı bilmiyorum.. Buna bir son vermemiz gerektiğini söyledi. Onu hala hatırlıyorum... Evli olmama rağmen.
-
Beğenmek
roman, peki? Annenle ilişkiniz nereye gidiyor? Ancak benzer bir forumda benzer bir vaka hakkında okudum - engelli bir çocuk istiyorum, ancak kendi annem dışında yardım edecek kimse yok. Şey... Onlar için her şey böyle oldu. Belki de ona bu konuda doğru ipucunu vermen gerekiyor? Oğlunun kulağına bu tür bayağılıkları fısıldamasına izin verdiği için kendisinin buna şiddetle karşı çıkması pek olası değil.
-
bir peri
- Penetrasyon

- Total posts: 257
- Registered for: 5 years 11 months
- Orientation: biseksüel
-
Nikk
- Nirvana’dayım

Genellikle kafanla sorun yaşıyorsun!..nymphet: 19 Oct 2020, 10:31 Annem, babam ve kızımla birlikteydim. Her şeyi kafanla yapıyorsan bu harika
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15499 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies