[ref=#0000ff]Eragon2324[/ref], Önce soruyu cevaplamanız tavsiye edilir, ve sonra sizinkini ayarlayın. :cat1:
[quote=Eragon2324 post_id=237835 time=1691056769 user_id=20014] ailk buluşmada bir erkeğin yüzüne oturmaya hazır mısın? [/quote] Kontrol edilecek bir durum değil: ilk buluşmada herkes klasiklere çekilir)
Bunun dışında başka iyi seks forumu biliyor musun?
Erogen’i duydum , ama oraya oturmadım)
En iyi MFM deneyimini kim yaşadı?
Bunlar benim arkadaşlarım . Onlar ikiz kardeşler. Onlarla tanıştığımda bana şaka yapmaya çalıştıklarını, kendilerini birbirleriyle tanıştırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum ama görünüşleri aynıydı, karakter ve mizaç olarak tamamen farklıydılar.
Hızlı seksten mi yoksa uzun seksten mi hoşlanırsınız?
30 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: ↑03 Aug 2023, 13:17
Kadın egemenliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bu kesinlikle benim sözüm değil
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=RazVratnik post_id=237840 time=1691057183 user_id=18670] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 237832 time=1691056546 user_id=18654] Bunun dışında başka iyi seks forumu biliyor musun? [/quote]
Erogen’i duydum , ama oraya oturmadım)
En iyi MFM deneyimini kim yaşadı? [/quote]
Bunlar benim arkadaşlarım . Onlar ikiz kardeşler. Onlarla tanıştığımda bana şaka yapmaya çalıştıklarını, kendilerini birbirleriyle tanıştırmaya çalıştıklarını hatırlıyorum ama görünüşleri aynıydı, karakter ve mizaç olarak tamamen farklıydılar.
Hızlı seksten mi yoksa uzun seksten mi hoşlanırsınız?
[size=85] [color=green]30 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size ] [quote = "Hooligan Carrie" post_id=237849 time=1691057833 user_id=18654] Kadın egemenliği hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote]
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237849 time=1691057833 user_id=18654] Kadın egemenliği hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote]
Olmaz, hiç denemedim) Her zaman baskın olurum seks. Belki denemeye değer ama sanırım buna uzun süre dayanamayacağım ve durumun kontrolünü ele alacağım :roll:
Şunu yapar mıydın? sıfır yerçekiminde seks yapmayı denemek ister misiniz?)
[size=85][color=green]2 dakika 41 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=237851 time=1691057992 user_id= 12161] Hızlı seksten mi yoksa uzun süreli seksten mi hoşlanırsınız? [/quote]
Uzun)
Nasıl yapılır fast food gibi abur cubur hakkında ne düşünüyorsunuz?)
[quote="Hooligan Carrie" post_id= 237856 time=1691058197 user_id=18654] Daha sık mı ararsınız yoksa daha sık mesaj mı yazarsınız? [/quote]
Daha sık yazıyorum, genellikle sadece ihtiyaçlara sesleniyorum)
Hooligan Carrie: ↑03 Aug 2023, 13:32
Kim sana daha yakın: "zavallı küçük koyun" gibi bir kız mı yoksa "çözeceğim, merak etme" gibi bağımsız bir kız mı?
Arada bir şey) Sorun çözmek iyidir, ancak yalnızca gerekli olduğunda) Aksi halde kendimi çocuk gibi hissedeceğim.
Peki erkek egemenliği hoş karşılanır mı?
Evet, evet, ben bir erkeğim ve hükmediyorum Başka erkeklerin yanıma yaklaşmasına izin vermiyorum, eğer bahsettiğiniz buysa ))
Şu anda gerçekten istediğiniz biri var mı ama aranızda henüz bir şey olmadı mı?)
[quote="Hooligan Carrie" post_id=237866 time=1691058743 user_id=18654] Kim sana daha yakın: "zavallı küçük koyun" gibi bir kız mı yoksa "çözeceğim, merak etme" gibi bağımsız bir kız mı? [/quote ]
Arada bir şey) Sorun çözmek iyidir, ancak yalnızca gerekli olduğunda) Aksi halde kendimi çocuk gibi hissedeceğim.
[quote=RazVratnik post_id=237874 time=1691059253 user_id=18670] [quote="Hooligan Carrie" post_id= 237866 time=1691058743 user_id=18654] Kim size daha yakın: "zavallı koyun" türünden bir kız mı yoksa "çözeceğim, endişelenme" türünden bağımsız bir kız mı? n[/quote]
Arada bir şey) Sorun çözmek iyidir, ancak yalnızca gerekli olduğunda) Aksi halde kendimi çocuk gibi hissedeceğim. n[quote="Hooligan Carrie" post_id=237863 time= 1691058592 user_id=18654] Erkek egemenliğini hoş karşılıyor musunuz? [/quote]
Evet, ben bir erkeğim ve hükmediyorum :shamp: Bu konuda başka erkeklerin bana yaklaşmasına izin vermem))
Şu anda gerçekten istediğin biri var mı ama hiçbir şey olmadı henüz aranızda mı?) [/quote]
[quote=RazVratnik post_id=237891 time=1691061043 user_id=18670] [quote=Marinka post_id=237883 time=1691060296 user_id= 12161] Aşk kötü mü değil mi? [/quote]
%100
Şunu yapmak ister misiniz? bir aylığına dış dünyadan ayrı mı kalacaksınız? Diyelim ki iletişimin olmadığı bir adaya [/quote]
Bu ay dış dünyayla iletişimim olmazsa delireceğim. Tamamen ayrılmak harika olurdu
RazVratnik: ↑03 Aug 2023, 14:10
Şunlardan ayrılmak istiyoruz: dış dünya? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya
Sadece iletişimin olmadığı, ancak hayatta kalmak için gerekli tüm araçların bulunduğu bir adaya - o zaman %1000 - EVET!!!
Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... gerçi.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığına izin veriyor musunuz? Hayatımızdaki paranormal?
[ref=#804000]RazVratnik[/ref], [quote=RazVratnik post_id=237891 time=1691061043 user_id=18670] Şunlardan ayrılmak istiyoruz: dış dünya? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya [/quote] Sadece iletişimin olmadığı, ancak hayatta kalmak için gerekli tüm araçların bulunduğu bir adaya - o zaman %1000 - EVET!!! Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... gerçi.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığına izin veriyor musunuz? Hayatımızdaki paranormal?
Şunu isterim Bir ay boyunca kendinizi dış dünyadan ayırmak mı istiyorsunuz? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya
Sadece iletişimin olmadığı, ancak hayatta kalmak için gerekli tüm araçların bulunduğu bir adaya - o zaman %1000 - EVET!!!
Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığını kabul ediyor musunuz? hayatımızdaki paranormal şeyler?
Her türlü mistik şeye inanıyorum ve hayatımda bakış açısıyla açıklanamayan bir durum vardı bilimle ilgili ama batıl inançlarla oldukça açıklanabilir
nRenkli rüyalarınız var mı?
[quote=Aion2012Dead post_id=237897 time=1691061517 user_id=6819] [ref=#804000]RazVratnik[/ref], [quote=RazVratnik post_id=237891 time=1691061043 user_id=18670] Şunu isterim Bir ay boyunca kendinizi dış dünyadan ayırmak mı istiyorsunuz? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya [/quote] Sadece iletişimin olmadığı, ancak hayatta kalmak için gerekli tüm araçların bulunduğu bir adaya - o zaman %1000 - EVET!!! Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığını kabul ediyor musunuz? hayatımızdaki paranormal şeyler? [/quote]
Her türlü mistik şeye inanıyorum ve hayatımda bakış açısıyla açıklanamayan bir durum vardı bilimle ilgili ama batıl inançlarla oldukça açıklanabilir nRenkli rüyalarınız var mı?
Bir ay boyunca dış dünyadan ayrı kalmak ister misiniz? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya
Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığını kabul ediyor musunuz? hayatımızdaki paranormal şeyler?
Her türlü mistik şeye inanıyorum ve hayatımda bakış açısıyla açıklanamayan bir durum vardı bilimle ilgili, ancak batıl inançlarla oldukça açıklanabilir
nRenkli rüyalarınız var mı?
evet!
Bu forumdan herhangi biriyle sanal etkileşimde bulundunuz mu?
[quote=Marinka post_id=237925 time=1691064515 user_id=12161] [quote=Aion2012Dead post_id=237897 time=1691061517 user_id= 6819] [ref=#804000]RazVratnik[/ref], [quote=RazVratnik post_id=237891 time=1691061043 user_id=18670] Bir ay boyunca dış dünyadan ayrı kalmak ister misiniz? Diyelim ki, iletişimin olmadığı bir adaya [/quote] Sadece iletişimin olmadığı, ancak hayatta kalmak için gerekli tüm araçların bulunduğu bir adaya - o zaman %1000 - EVET!!! Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de.
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, varlığını kabul ediyor musunuz? hayatımızdaki paranormal şeyler? [/quote]
Her türlü mistik şeye inanıyorum ve hayatımda bakış açısıyla açıklanamayan bir durum vardı bilimle ilgili, ancak batıl inançlarla oldukça açıklanabilir nRenkli rüyalarınız var mı? [/quote] evet! Bu forumdan herhangi biriyle sanal etkileşimde bulundunuz mu?
RazVratnik,
Keşke iletişim olmasaydı ama hayatta kalmanın tüm yolları olsaydı - o zaman %1000 - EVET!!!
Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de. n
Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, paranormalin hayatımızda varlığına izin veriyor musunuz?
Her türlü mistik gizeme inanıyorum ve hayatımda bilim açısından açıklanamaz, ancak popüler inanışa göre oldukça açıklanabilir bir durum vardı
Biliyor musun? renkli rüyalar mı görüyorsunuz?
Evet!
Bu forumdan herhangi biriyle sanal etkileşimde bulundunuz mu?
Hayır ve asla olmayacak. Sanallaştırmayı uzun zaman önce bıraktım. mastürbasyon[/url] web kamerası aracılığıyla, fotoğraf alışverişi yok, sanal metin yok. Her ne kadar sanal metinlerin kullanıldığı bir dönem olsa da, fotoğraf alışverişi çok heyecan vericiydi. İki kez buluşmayı teklif etti ama adamlar korkmuştu. Birçok kez benimle buluşmayı teklif ettiler ama evliydiler. Bu seçenek bana uymuyor. Evet, buradaki insanlar forum üyeleriyle bir toplantı düzenlemekten bile korkuyor
[quote=AlexTDV post_id=237928 time=1691064811 user_id=5510] [quote=Marinka post_id=237925 time=1691064515 user_id= 12161] [quote=Aion2012Dead post_id=237897 time =1691061517 user_id=6819] [ref=#804000]RazVratnik[/ref], Keşke iletişim olmasaydı ama hayatta kalmanın tüm yolları olsaydı - o zaman %1000 - EVET!!! Ama Robinson Crusoe olmak istemezdim..... yine de. n Mistisizm ve ezoterizm hakkında ne düşünüyorsunuz, anlamında, paranormalin hayatımızda varlığına izin veriyor musunuz? [/quote]
Her türlü mistik gizeme inanıyorum ve hayatımda bilim açısından açıklanamaz, ancak popüler inanışa göre oldukça açıklanabilir bir durum vardı
Biliyor musun? renkli rüyalar mı görüyorsunuz? [/quote] Evet! Bu forumdan herhangi biriyle sanal etkileşimde bulundunuz mu? [/quote]
Hayır ve asla olmayacak. Sanallaştırmayı uzun zaman önce bıraktım. [url=viewtopic.php?t=5319]mastürbasyon[/url] web kamerası aracılığıyla, fotoğraf alışverişi yok, sanal metin yok. Her ne kadar sanal metinlerin kullanıldığı bir dönem olsa da, fotoğraf alışverişi çok heyecan vericiydi. İki kez buluşmayı teklif etti ama adamlar korkmuştu. Birçok kez benimle buluşmayı teklif ettiler ama evliydiler. Bu seçenek bana uymuyor. Evet, buradaki insanlar forum üyeleriyle bir toplantı düzenlemekten bile korkuyor
Erkeklere: Yukarıdaki uzmanlar olsaydınız müşteriye doğrudan veya dolaylı olarak seks teklif ederler miydi?
Uzun zaman önce benzer bir alanda çalıştım. Bu tür teklifler kesinlikle tabuydu. Bu sadece filmlerde oluyor sanırım. Ama hostesler bize yemek ve hatta bir bardak bile ikram etti, bu oldu. Ama kesinlikle cinsel temalar yok.
Sekste neyi denedin, beğenmedin ve bir daha yapmadın?
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
[quote=Markul post_id=237953 time=1691068459 user_id=17435] [quote=Marinka post_id=237940 time=1691065476 user_id= 12161]Sigara içiyor musunuz?[/quote] Şu anda bunu yapıyorum.
Erkeklere: Yukarıdaki uzmanlar olsaydınız müşteriye doğrudan veya dolaylı olarak seks teklif ederler miydi? [/quote] Uzun zaman önce benzer bir alanda çalıştım. Bu tür teklifler kesinlikle tabuydu. Bu sadece filmlerde oluyor sanırım. Ama hostesler bize yemek ve hatta bir bardak bile ikram etti, bu oldu. Ama kesinlikle cinsel temalar yok.
Sekste neyi denedin, beğenmedin ve bir daha yapmadın?
[quote=Markul post_id=237959 time=1691069259 user_id=17435] Hiç kendi inisiyatifinizle kumsalda tanıştınız mı? [/quote]hayır, antisosyalim) kaçtı\ seksten sonra ne olacak?
[quote=Lisa24 post_id=237978 time=1691073475 user_id=19112] Aynı cinsiyetten kişiler sizi rahatsız etti mi? [/quote] Sizi rahatsız etmediler ama ilerleme kaydettiler. [quote=Helga post_id=237979 time=1691073614 user_id=18821] yılın en sevdiğiniz zamanı? [/quote] Elbette yaz)
Birden fazla hastalığı olan kişileri gördünüz mü? meme uçları?)
[quote=Markul post_id=237980 time=1691073935 user_id=17435] 14 Şubat için en aptal hediye? [/quote] actus ceketli [quote="fare zehiri" post_id=237981 time=1691074008 user_id=6686] Birden fazla meme ucu olan insanlar gördünüz mü ? [/quote] nooo) ama bakardım))
[quote=Helga post_id=237982 time=1691074263 user_id=18821] Hiç başka bir gezegene uçmak istediniz mi? ve eğer öyleyse hangisi? [/quote] Merkür’e. Metal nehirleri var. Ve sıcak. [quote=Lisa24 post_id=237984 time=1691074596 user_id=19112] Hiç kalbiniz kırıldı mı? [/quote] Evet.
[quote="fare zehiri" post_id=237985 time=1691074845 user_id=6686] Orgazmdan ağladın mı [/quote]çığlık attın) ağlamana gerek yoktu sevdin\ve yaptın siz ikiniz aynı anda mı?
[quote=Lisa24 post_id=237988 time=1691075918 user_id=19112] sevdim\aynı anda iki kişiyi mi sevdin? [/quote] Hayır. Ama ikisine de aynı anda aşık oldum, evet)
Eğer seçme şansınız varsa hangi süper gücü istiyorsunuz?
[quote="fare zehiri" post_id=237993 time=1691076228 user_id=6686] [quote=Lisa24 post_id= 237988 time=1691075918 user_id=19112] sevildiniz\ikiniz aynı anda mıydınız? [/quote] Hayır. Ama aynı anda iki kişiye aşık oldum, evet)
Eğer seçebiliyorsan hangi süper gücü istiyorsun? [/quote]geçmişe dönüp hataları düzeltebilmeniz için :(
Lisa24: ↑03 Aug 2023, 16:51
kaçtınız\seksten sonra mı kaçtınız?
Evet öyleydi. Kızın yanına geldim, her şey açık görünüyordu. Oturduk, içtik ve konuştuk. Daha sonra birkaç arkadaşı onu görmeye geldi. Bağımlılar. Hadi sigara içelim, koklayalım, o onlarla birlikte. Hayretler içerisindeyim. Konuştuk, arkadaşlar gitti. Hadi onunla kucaklaşalım. Hala bu şirkete hayran kaldım. Kızın kafası biraz yüksek ve boşalamıyor. Bir şekilde bunu başardım. Şimdi bunu kendim yapamam. Sadece bir çeşit tiksinti hissediyorum. Hiç bitmedi. Kendini yakaladı ve kaçtı. Orada inliyordu, ah, ne güzel, nereye gidiyorsun? Ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok. Artık onu aramadım bile.
Tek seferlik çok sayıda bağlantın oldu mu?
oops... Sanırım bir anıyı kaçırdım sayfa :hata:
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
[quote=Lisa24 post_id=237965 time=1691070699 user_id=19112] kaçtınız\seksten sonra mı kaçtınız? [/quote] Evet öyleydi. Kızın yanına geldim, her şey açık görünüyordu. Oturduk, içtik ve konuştuk. Daha sonra birkaç arkadaşı onu görmeye geldi. Bağımlılar. Hadi sigara içelim, koklayalım, o onlarla birlikte. Hayretler içerisindeyim. Konuştuk, arkadaşlar gitti. Hadi onunla kucaklaşalım. Hala bu şirkete hayran kaldım. Kızın kafası biraz yüksek ve boşalamıyor. Bir şekilde bunu başardım. Şimdi bunu kendim yapamam. Sadece bir çeşit tiksinti hissediyorum. Hiç bitmedi. Kendini yakaladı ve kaçtı. Orada inliyordu, ah, ne güzel, nereye gidiyorsun? Ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok. Artık onu aramadım bile.
Lisa24: ↑03 Aug 2023, 16:51
kaçtı\seksten sonra mı kaçtın?
Evet öyleydi. Kızın yanına geldim, her şey açık görünüyordu. Oturduk, içtik ve konuştuk. Daha sonra birkaç arkadaşı onu görmeye geldi. Bağımlılar. Hadi sigara içelim, koklayalım, o onlarla birlikte. Hayretler içerisindeyim. Konuştuk, arkadaşlar gitti. Hadi onunla kucaklaşalım. Hala bu şirkete hayran kaldım. Kızın kafası biraz yüksek ve boşalamıyor. Bir şekilde bunu başardım. Şimdi bunu kendim yapamam. Sadece bir çeşit tiksinti hissediyorum. Hiç bitmedi. Kendini yakaladı ve kaçtı. Orada inliyordu, ah, ne güzel, nereye gidiyorsun? Ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok. Artık onu aramadım bile.
oops... Sanırım bir anıyı kaçırdım sayfa
seks sadece ilişkilerdeydi.
Çok şey biliyor musun? ezbere şiirler mi? Favorinizi yazabilirsiniz.
En çok hangi oyunları seversiniz? [/quote]bilgisayar oyunlarını? Minecraft, bitkilere karşı zombilerle oynadığım son seferdi.
[quote=|_retko_| post_id=238003 time=1691077910 user_id=19139] [quote=Lisa24 post_id=237965 time=1691070699 user_id=19112] kaçtı\seksten sonra mı kaçtın? [/quote] Evet öyleydi. Kızın yanına geldim, her şey açık görünüyordu. Oturduk, içtik ve konuştuk. Daha sonra birkaç arkadaşı onu görmeye geldi. Bağımlılar. Hadi sigara içelim, koklayalım, o onlarla birlikte. Hayretler içerisindeyim. Konuştuk, arkadaşlar gitti. Hadi onunla kucaklaşalım. Hala bu şirkete hayran kaldım. Kızın kafası biraz yüksek ve boşalamıyor. Bir şekilde bunu başardım. Şimdi bunu kendim yapamam. Sadece bir çeşit tiksinti hissediyorum. Hiç bitmedi. Kendini yakaladı ve kaçtı. Orada inliyordu, ah, ne güzel, nereye gidiyorsun? Ve artık hiçbir şeye ihtiyacım yok. Artık onu aramadım bile.
oops... Sanırım bir anıyı kaçırdım sayfa :oops: [/quote]seks sadece ilişkilerdeydi.
Çok şey biliyor musun? ezbere şiirler mi? Favorinizi yazabilirsiniz.
I Çok olduğunu düşünmüştüm ama şimdi tek bir tanesini bile hatırlamadığımı fark ettim. Bu ezberden değil))
Dengenizi kaybettiğinizde
zihniniz yorulduğunda,
bu merdivenin basamakları
ayaklarınızın altından uzaklaştığında ,
bir güverte gibi,
insanlık tükürdüğünde
gece yalnızlığınız, -
sonsuzluğu düşünebilir
ve şüphe edebilirsiniz
fikirlerin, hipotezlerin, algının
sanat eserlerinin bütünlüğü,
ve - bu arada - oğul İsa’nın
Madonna anlayışının ta kendisi.
Ama verilenlere
derin mezarlarıyla tapınmak daha iyidir,
daha sonra
uzun zaman önce
çok sevimli görünecektir.
Evet.
Kısa yollarıyla
verili olana ibadet etmek daha iyidir,
bu durumda
garip bir şekilde
sana
geniş,
büyük görünecek,
tozlu,
ödünlerle dolu görünecek,
büyük kanatlar gibi görünecekler,
büyük kuşlara benzeyecekler.
Evet. Verili olana
kötü standartları ile ibadet etmek daha iyidir,
bu durumda,
en uç noktaya kadar, sizin için korkuluk görevi görecektir
(her ne kadar özellikle temiz),
dengeyi koruyarak
topallayan gerçeklerinizi u yontulmuş merdivende.
(c) Bu Brodsky.
Hiç şiir yazdınız mı?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=238008 time=1691078331 user_id=5795] Çok fazla şiiri ezbere biliyor musun? [/quote]
I Çok olduğunu düşünmüştüm ama şimdi tek bir tanesini bile hatırlamadığımı fark ettim. Bu ezberden değil)) Dengenizi kaybettiğinizde zihniniz yorulduğunda, bu merdivenin basamakları ayaklarınızın altından uzaklaştığında , bir güverte gibi, insanlık tükürdüğünde gece yalnızlığınız, - sonsuzluğu düşünebilir ve şüphe edebilirsiniz fikirlerin, hipotezlerin, algının sanat eserlerinin bütünlüğü, ve - bu arada - oğul İsa’nın Madonna anlayışının ta kendisi. Ama verilenlere derin mezarlarıyla tapınmak daha iyidir, daha sonra uzun zaman önce çok sevimli görünecektir.
Evet. Kısa yollarıyla verili olana ibadet etmek daha iyidir, bu durumda garip bir şekilde sana geniş, büyük görünecek, tozlu, ödünlerle dolu görünecek, büyük kanatlar gibi görünecekler, büyük kuşlara benzeyecekler.
Evet. Verili olana kötü standartları ile ibadet etmek daha iyidir, bu durumda, en uç noktaya kadar, sizin için korkuluk görevi görecektir (her ne kadar özellikle temiz), dengeyi koruyarak topallayan gerçekleriniziu yontulmuş merdivende. (c) Bu Brodsky.
[quote=Marinka post_id=238035 time=1691081052 user_id=12161] Hiç şiir yazdınız mı? [/quote] Evet, öyle oldu. Piglet ve Winnie the Pooh temalı, korku unsurları içeren bir şiir yazdım. ))
[quote=Helga post_id=238048 time=1691082318 user_id=18821] [quote=Marinka post_id=238035 time=1691081052 user_id= 12161] Hiç şiir yazdınız mı? [/quote] Evet, öyle oldu. Piglet ve Winnie the Pooh temalı, korku unsurları içeren bir şiir yazdım. ))
En sevdiğiniz renk hangisi? [/quote]
Sarı ve kırmızıyı seviyorum. Bir saksağan gibi parlak şeyleri severim. Önceki arabalarım kırmızıydı)))
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: