[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 64 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
[quote="Hooligan Carrie" post_id=260846 time=1695415638 user_id=18654] Akrabalarınızı ve arkadaşlarınızı ziyaret etmek için mezarlığa gider misiniz? [/quote]Genel olarak mezarlıkları severim, sessizdir, genellikle sakindir ve bakılması ilginç anıtlar var
[quote=Belkha post_id=260849 time=1695415758 user_id=18415] Genel olarak mezarlıkları severim, [/quote] Ben de. [quote=Belkha post_id=260849 time=1695415758 user_id=18415] Genel olarak insanları sever misiniz? [/quote] Hayır. Ama çoğu zaman topluca onlara sempati duyuyorum. Ve ben de halkımı seviyorum. Genel olarak insanları seviyor musun?
Yapabildiğim şeyi iyi yapıyorum. Ama ben beğendim, sıkılmayacaksın!
Genel olarak insanları sever misin?
Saygılarımla, eh bundan hoşlanmadım. Ve herkes değil. Erkek erkeğe - kime?
====================================== ==========================
Dışarıdakilere taviz veriyor musunuz?
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Marinka post_id=260848 time=1695415688 user_id=12161] Arıyorum Ya sen? [/quote] Yapabildiğim şeyi iyi yapıyorum. Ama ben beğendim, sıkılmayacaksın! [ quote="Hooligan Carrie" post_id=260854 time=1695416004 user_id=18654] Genel olarak insanları sever misin? [/quote] Saygılarımla, eh bundan hoşlanmadım. Ve herkes değil. Erkek erkeğe - kime? ====================================== ========================== Dışarıdakilere taviz veriyor musunuz?
[quote=Marinka post_id=260848 time=1695415688 user_id=12161]Ah, sen?[/quote] artık heyecanın ve heyecanın var ama bedava çalışamazsın. Kendine, tarzını değiştirme izni veriyor musun? prensip olarak meslek?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=260861 time=1695416481 user_id=18654] Prensip olarak mesleğinizi değiştirmenize izin veriyor musunuz? [/quote] Evet. Ama istemiyorum! [quote=Marinka post_id= 260867 time=1695416664 user_id=12161] Her zaman tek bir yerde mi çalıştınız? [/quote] Hayır. İlk başta bir bankada çalıştım, ödemeleri yönetiyordum. === Hiç banka krediniz var mı?
Marinka: ↑23 Sep 2023, 00:04
Her zaman tek bir yerde mi çalıştınız?
Hiç de değil: çok farklı, ilginç pek çok şey vardı.
Size veya çocuğunuza antibiyotik reçete edilirse, kursa giderseniz ve pakette sadece 1 tablet kaldıysa, onu saklıyor musunuz yoksa atıyor musunuz? Sonuçta, herhangi bir şey olursa kurs için yine de onu tekrar satın almanız gerekecek.
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=260867 time=1695416664 user_id=12161] Her zaman tek bir yerde mi çalıştınız? [/quote] Hiç de değil: çok farklı, ilginç pek çok şey vardı. Size veya çocuğunuza antibiyotik reçete edilirse, kursa giderseniz ve pakette sadece 1 tablet kaldıysa, onu saklıyor musunuz yoksa atıyor musunuz? Sonuçta, herhangi bir şey olursa kurs için yine de onu tekrar satın almanız gerekecek.
Hooligan Carrie: ↑23 Sep 2023, 00:10
Size veya çocuğunuza antibiyotik reçete edilirse, kursa giderseniz ve pakette yalnızca 1 tablet kaldıysa, onu saklıyor musunuz yoksa atıyor musunuz? Sonuçta, herhangi bir şey olursa kurs için yine de onu tekrar satın almanız gerekecek.
Onu çöpe atıyorum. Antibiyotik kullanıyorsanız kursa gidin. Ama başka hapları bırakıyorum.
=======================
Kendi kendine ilaç kullanıyor musun?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=260871 time=1695417055 user_id=18654] Size veya çocuğunuza antibiyotik reçete edilirse, kursa giderseniz ve pakette yalnızca 1 tablet kaldıysa, onu saklıyor musunuz yoksa atıyor musunuz? Sonuçta, herhangi bir şey olursa kurs için yine de onu tekrar satın almanız gerekecek. [/quote] Onu çöpe atıyorum. Antibiyotik kullanıyorsanız kursa gidin. Ama başka hapları bırakıyorum. ======================= Kendi kendine ilaç kullanıyor musun?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=260815 time=1695413403 user_id=18654] Diplomanızda yazan uzmanlık alanında mı çalışıyorsunuz? [/quote] Hayır. Ekonomi, bankacılık ve muhasebe diplomam var. ========================= A Kimin için çalışıyorsun?
Fargal94: ↑23 Sep 2023, 10:25
Prof. deformasyonlar?
Henüz değil, umarım ortaya çıkarlarsa yakın zamanda da olmaz
Ne yapmalı işte mi yapıyorsun? Sorumluluklarınız nelerdir?
Ekipmanların doğru çalışma modunu izlemek ve sürdürmek, (gerekirse) ayarlamalar yapmak, Bana emanet edilen tesislerde acil durumların önlenmesi ve önlenmesi
hastalarla veya meslektaşlarınızla (cinsel imalar içeren) herhangi bir entrika yaşandı mı?)
Henüz değil, umarım ortaya çıkarlarsa yakın zamanda da olmaz
Ne yapmalı işte mi yapıyorsun? Sorumluluklarınız nelerdir? [/quote] Ekipmanların doğru çalışma modunu izlemek ve sürdürmek, (gerekirse) ayarlamalar yapmak, Bana emanet edilen tesislerde acil durumların önlenmesi ve önlenmesi
hastalarla veya meslektaşlarınızla (cinsel imalar içeren) herhangi bir entrika yaşandı mı?)
Son zamanlarda sizi ne gülümsetti? Neydi, söyleyebilir misiniz? [/quote][quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=261027 time=1695456299 user_id=5795] Son zamanlarda sizi gülümseten şey nedir ? Bana ne söyleyebilirsin? [/quote]Başka bir forum başlığında bazı bayanların özgüvenleri)
Son zamanlarda sizi ne gülümsetti? Neydi, söyleyebilir misiniz? [/quote][quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=261027 time=1695456299 user_id=5795] Son zamanlarda sizi gülümseten şey nedir ? Bana ne söyleyebilirsin? [/quote]Başka bir forum başlığında bazı bayanların özgüvenleri)
Bunu sever misin? sevgilime oral seks mi yapacağım? [/quote]sevgilime evet.. istediği okşamalar, onun nasıl kafayı bulduğunu görmek bana zevk veriyor.
Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı daha çok seviyorsunuz?
[quote="◊_NeBo[_Na_] LaDoNi_◊" post_id=261039 time=1695457045 user_id=5795] Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı daha çok seversiniz? [/quote]çocukluğunuzda ve gençlik - almak için ve şimdi - vermek için
[quote=Fargal94 post_id=261045 time=1695457246 user_id=7900] aldığınız en samimi hediye? [/quote] Aldığım son samimi hediye bir SUV arabaydı Geçen pazar gününüz nasıldı? Bu hafta?
Hooligan Carrie: ↑24 Sep 2023, 22:18
Bu haftanın son Pazar günü nasıldı?
"Bu haftanın son Pazar günü nasıldı?" - Bugün bir !!! Ama harika! Annemin yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor...
======================= ===== =======
Yeni bir cinsel partnerin yeni hislerini seviyor musunuz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=261767 time=1695583103 user_id=18654] Bu haftanın son Pazar günü nasıldı? [/quote] "Bu haftanın son Pazar günü nasıldı?" - Bugün bir !!! Ama harika! Annemin yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor... ======================= ===== ======= Yeni bir cinsel partnerin yeni hislerini seviyor musunuz?
Fargal94: ↑23 Sep 2023, 11:20
eekstra samimi bir hediye, ne aldın?
aldığım son samimi hediye bir SUV arabaydı
Bu haftanın son Pazar günü nasıldı?
ifadeler harika)) Bu haftanın geçen Pazar günü). Bir şeyler yaptım ve dinlendim. Site olmasaydı gerçekten sıkıcı olurdu. Sitedeki kızlar neden her zaman yanıt vermiyor ve donmuyor?
47 saniye sonra gönderildi:
Hooligan Carrie: ↑24 Sep 2023, 22:18
Bu haftanın son pazar günü nasıldı?
"Nasıldı? bu haftanın son Pazar günü mü?" - Bu bir!!! Ama harika! Annemin yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor...
======================= ===== =======
Yeni bir cinsel partnerin yeni hislerini seviyor musun?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=261767 time=1695583103 user_id=18654] [quote=Fargal94 post_id= 261045 time=1695457246 user_id=7900] eekstra samimi bir hediye, ne aldın? [/quote] aldığım son samimi hediye bir SUV arabaydı Bu haftanın son Pazar günü nasıldı? [/quote] ifadeler harika)) Bu haftanın geçen Pazar günü). Bir şeyler yaptım ve dinlendim. Site olmasaydı gerçekten sıkıcı olurdu. Sitedeki kızlar neden her zaman yanıt vermiyor ve donmuyor?
[size=85][color=green]47 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Miyav post_id=261771 time=1695583447 user_id = 20398] [quote="Hooligan Carrie " post_id=261767 time=1695583103 user_id=18654] Bu haftanın son pazar günü nasıldı? [/quote] "Nasıldı? bu haftanın son Pazar günü mü?" - Bu bir!!! Ama harika! Annemin yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor... ======================= ===== ======= Yeni bir cinsel partnerin yeni hislerini seviyor musun? [/quote]o halde neden hâlâ Burada????
Miyav: ↑24 Sep 2023, 22:24
"Bu hafta geçen Pazar mı?" gibi - Bu bir!!! Ama harika! Annemle babamın yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor...
Miyav:
"bu haftanın geçen Pazar günü mü? " - Bu bir !!! Ama harika! Ailemin yanına gittim
[quote=Miyav post_id=261771 time=1695583447 user_id=20398] "Bu hafta geçen Pazar mı?" gibi - Bu bir!!! Ama harika! Annemle babamın yanına gittim, bir adamla tanıştım, bugün geceyi benimle geçiriyor... [/quote][quote=Meow post_id=261771 time=1695583447 user_id=20398] "bu haftanın geçen Pazar günü mü? " - Bu bir !!! Ama harika! Ailemin yanına gittim [/quote] iyi akşamlar ve fırtınalı geceler)))
[quote=Fargal94 post_id=261772 time=1695583582 user_id=7900] Sitedeki kızlar neden her zaman yanıt verip donup kalmıyorlar? [/quote] yani sitedeki kızlar da işin içinde: ne derse desin, İnternet hayattaki en önemli şey değildir :bel_flag: Çay yanında tatlı sever misiniz?
[quote=Miyav post_id=261771 time=1695583447 user_id=20398] Yeni bir partnerin yeni hislerini sever misiniz? [/quote] Eski bir partnerin yeni hislerini seviyorum)) Neler düşünüyorsunuz? yeni bir partnerden seks beklentileri?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=261777 time=1695585055 user_id=18654] Yeni bir partnerden seks konusunda beklentileriniz nelerdir? [/quote] Her şey yolunda! == === ===================== Sık sık partner değiştiriyor musunuz?
[quote=Fargal94 post_id=262922 time=1695821738 user_id=7900] Çok güzel) Ne tür erkeklerden hoşlanırsınız? [/quote] Baskın, penisi tıraşlanmış, aşağılamayı seven erkeklerden hoşlanırsınız. Bunu sever misiniz? Seks sırasında partnerinizi küçük düşürmek ister misiniz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: