..KAYNAK bu demektir!)))
Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
Tapkin
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1232
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Ogest
- Orgazm!

- Total posts: 710
-
Tapkin
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1232
Re: Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
:facepalm:
..bu ne saçmalık?(((Veronika: ↑19 Jun 2022, 11:34 Oğlum uzun zamandır beni beceriyor. O da beni sorunlarının çözümü için bir araç olarak kullandı. Sınıf arkadaşlarıma, okuldayken komutanlarına, hatta bazı sınıf arkadaşlarıma verdim. İlk kez kendimi sınıf arkadaşına verdiğimde utandım ama oğlum ona yardım etmem için bana gözyaşlarına kadar yalvardı. Sonra kime vereceği emirleri vermeye başladı. Son zamanlarda o kadar şefkatliydi ki sanki bir zincirden kurtulmuş gibiydi. Hatta beni bir kere dövmüştü. En son arkadaşlarını eşleriyle birlikte getirip beni onlara çıplak hizmet etmeye zorladı. Sonunda herkes beni becerdi ve oğlum izledi ve sevindi: benim annem bir fahişe, onu gönderdiğim herkese vereceksin. Zaten teğmendi. Bütün öğrencilerine hizmet etmek zorunda kalacağımdan korkuyordum. Komutanını arayıp defalarca verdim. Beni terfiyle başka bir birime göndereceğine söz verdi. Ama asıl önemli olan, beni aşağılamaları ve son fahişe gibi becermeleri hoşuma gitti. Sanırım bunu uzun zamandır içimde istiyordum ve ben bir fahişeyim, öyle mi? Beni dövdüğünde ve tecavüz ettiğinde bile hoşuma gitti.
:facepalm:
-
çapkın
- Orgazm!

- Total posts: 830
- Registered for: 3 years 2 months
Size kız kardeşimle olan hikayemi anlatacağım. Bunun bir ensest girişimi olduğunu söyleyeceğim. 12-14 yaşlarındaydım. Bir zamanlar köye vardığımda kardeşlerim ve kuzenim (o da aynı yaştaydı, 12-14 yaşlarındaydık - aynı yaştaydık) saklambaç oynuyorlardı. Kız kardeşim ve ben ahşap tuvalete koştuk. Saklanır gibi kendilerini kancaya kapattılar. Ve bizi bulana kadar beklemeye başladılar. Sonra ona amımı içine sokmayı denemesini önerdim. Kabul etti. O ayağa kalktı ve ben de ayağa kalktım. Ona teklif ettiğimde bile penisim uzun süredir ereksiyon halindeydi. Ve penisimle ona nüfuz etmeye çalışıyorum... ama hiçbir şey işe yaramıyor, çünkü penisim sadece onun labiasının üzerinde kayıyor ve vajinanın girişi daha aşağıda. Yani tuvalet koltuğuna oturmak zorunda kaldı. Kısacası gerçekte hiçbir şey olmadı. Kancayı çıkardı, kapıyı açtı ve kaçtı, sonra ben de onu takip ettim.
Zamanla yetişkin olduğumuzda, ona keskin bir soruyla yaklaştım ve bir şekilde bana bu olayı hatırlattı ve şöyle dedi: "Tuvalette ne yediğimizi hatırlıyor musun o zaman? Annemlere söyleyebilirim!" Ben de "Evet hatırlıyorum. Öyle söyleme!" dedim. sorular (Ona o zaman ne teklif ettiğimi veya söylediğimi tam olarak hatırlamıyorum). Ama yine de, daha sonra geçici binanın çatı katında uyuduğumuzda onu uyurken izledim. Dizlerini kapadı ama ayakları bir üçgen oluşturacak şekilde yere yerleştirildi. Ve battaniyeyi tamamen çıkarmadan yatıyordu, böylece tişörtünün ve külotunun arasından meme uçları görülebiliyordu. Ben de kasıklarına hayran kaldım ve üzerinde mastürbasyon yaptım.
Zamanla yetişkin olduğumuzda, ona keskin bir soruyla yaklaştım ve bir şekilde bana bu olayı hatırlattı ve şöyle dedi: "Tuvalette ne yediğimizi hatırlıyor musun o zaman? Annemlere söyleyebilirim!" Ben de "Evet hatırlıyorum. Öyle söyleme!" dedim. sorular (Ona o zaman ne teklif ettiğimi veya söylediğimi tam olarak hatırlamıyorum). Ama yine de, daha sonra geçici binanın çatı katında uyuduğumuzda onu uyurken izledim. Dizlerini kapadı ama ayakları bir üçgen oluşturacak şekilde yere yerleştirildi. Ve battaniyeyi tamamen çıkarmadan yatıyordu, böylece tişörtünün ve külotunun arasından meme uçları görülebiliyordu. Ben de kasıklarına hayran kaldım ve üzerinde mastürbasyon yaptım.
-
Sevgililer Günü-74
- ön sevişme

- Total posts: 119
- Registered for: 3 years 3 months
Oldu, ama zaten yetişkinlikte. Neredeyse 19 yaşında askere alındım. Annem yemin için birime geldi. Babam işinin yoğunluğundan dolayı evde kalıyordu. Annem günlük kiralık bir daire kiraladı. İki gün izinli sayıldım. Daha sonra herkes ebeveynlerinin yanına bırakıldı. İlk gece annem bana sorular sormaya devam etti, uzun süre uyuyamadım, dönüp durdum. Sonra tuvalete gitti ve geri döndüğünde çoktan benimle yataktaydı. Her şeyi kendim başlattım. İlk başta bana prezervatif verdi ve takmama yardım etti ama başladığımız anda prezervatifi kendisi çıkarıp yere attı. Benimle prezervatifsiz gitmek istediğini söyledi. Bitirdiğimde beni sertçe öptü ve yanına götürdü. Daha fazlasını istedim. İki gün böyle geçti. Bunu asla unutmayacağım. Sonra babamı kıskandım. Annem gerçekten çok güzeldi ve nasıl seks yapılacağını şimdiye kadar tanıştığım herkesten daha iyi biliyordu.
-
VessTPneis
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 89
- Registered for: 2 years 10 months
Kostya72, annen sana herhangi bir işaret vermedi sorun olmadığını, bunun bununla bir ilgisi var mı ve belki kendisi denemek ister)?
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
- Registered for: 3 years
Şu tarihten sonra gönderildi: 13 dakika 18 saniye:
Cidden ensestin yalnızca çocukların gelişimsel olarak gecikmesi nedeniyle ortaya çıktığını mı düşünüyorsunuz?Kotofeicheg: ↑10 Aug 2022, 17:48 Ensest nadir değildir; genellikle sorunlu çocukları olan ailelerde görülür. Nörolojide, psikiyatride ya da ağır psikolojik rahatsızlıklarda sorunlar nerede? Eşim anaokulu ve ilkokul çağındaki sorunlu çocuklarla çalışıyor. Ve kendisinin işteyken gördüğü bir şeyi söylüyor. Vücudunuzun büyümesi ama beyninizin büyümemesi çok kötü. Erotizm veya cinsellik sıklıkla teşvik veya güvence aracı olarak kullanılır. Peki gençlik psikiyatrisinde sıradan olan şey...
Şu tarihten sonra gönderildi: 13 dakika 18 saniye:
SSCB’den bahsetmişken... idealleştirmeye zaman yok. .. Seks açısından her şey vardı ...hem iyi hem de kötü... ama her şey sessiz tutuldu...Kotofeicheg:10 Aug 2022, 20:35 Anlayamadık. Muhtemelen gerçekten kötü vakaları görmemişsinizdir. İyi uzmanlar ve özel eğitim kurumları vardı. Yetenekli kişilerin çok yüksek bir yüzdesi serbest bırakıldı. Artık sorunlu olanları da normal olanlarla birlikte öğretmeye ya da bir öğretmen tahsis etmeye, o da varsa yapmaya karar verdik. Ve eğer ebeveynlerin yeterli parası yoksa, sonuçta her şey kötü olur.
-
Kotofeicheg
- Flört etmek

- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 5 months
-
Andrey Lukashov
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
Ayrıca kuzenle ensest sayılır mı??? Kuzenlerle ilişkiler hakkında pek çok hikaye ve film var. Orada aşk, seks ve hamilelik günün gündemidir.
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
- Registered for: 3 years
Andrey Lukashov,
Ve okuryazarlık hakkında Vsevolish’i tek dilin yazılış bilgisine göre mi yargılıyorsunuz? ya da genel olarak bilgi ve beceriler hakkında...?
Ve okuryazarlık hakkında Vsevolish’i tek dilin yazılış bilgisine göre mi yargılıyorsunuz? ya da genel olarak bilgi ve beceriler hakkında...?
-
SergeiKa
- Orgazm!

- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 11 months
-
Timuryai
- Sürtünmeler

- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 7 months
-
jonny_t
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 84
Kız kardeşlerinle hamamda çıplak yıkanmak ensest değildir. Şimdi sikişirsen hamamda yani buhar odasında hem kalbini hem de kemiklerini zorlarsın.
-
MariannaLo
- Flört etmek

- Total posts: 32
- Registered for: 2 years 9 months
Bir babanın küçük bir kızı
olduğunu ve onu taciz ettiğini varsayalım. Neden? :bilinmiyor:
Olumsuz özellikler:
1). Babamın zihinsel sorunları var. Çocuğun gidecek hiçbir yeri yok, boyun eğmek zorunda kalıyor. Bu sapık baba için kolay bir zafer, neden yapmasın ki?
2). Evet, katılıyorum, buraya yasak meyve yazmışlar.
Olumlu özellikleri:
1). Baba çocuğu seviyor ve her şey sevgiden kaynaklanıyor (çocuğun da aynı şekilde karşılık vermesi şartıyla).
Akrabalar arasında neden sevgi doğar?
Çocuğun sevgisi yok ama yine de yakın yakınlığa daha çok ilgi duyuyor. (Yaşına bağlıdır, eğer çocuk bunu zaten anlıyorsa, o zaman yakınlık arzusu mümkündür). Bir baba için kızını tutkuyla sevmek mümkündür; onda annesinin tekrarını, kendi sanat eserini, bir tanrıyı, bir periyi, bazen de pahalı bir oyuncağı görür. Aşk sözcüğünü vurgulayacağım. Kendisiyle ilgilenir, korur, giydirir, sıklıkla idol yapar ve hayrandır. Şiddetli kıskanç aşk ortaya çıkabilir. Bu tür ailelerde baba, kızının kişisel yaşamını düzenlemesine izin vermeyebilir; gizlice takip etmeye, tehdit etmeye veya güç kullanmaya başlayabilir. Kıskançlık yüzünden birini öldürebilirsin. Kıskançlık nedeniyle oğullarının kendi ailesini kurmasına izin vermeyen anneler de var.
Babalar neden genellikle kendi çocuklarıyla kalıyor?
çocuklarla cinsel ilişkiye girme eğilimi herhangi bir çocukla ilişkiye girebilir, umursamıyor (diyelim), ama ona kim izin verecek? Bunu evde yapmak ve çocuğu sessiz olmaya zorlamak çok daha kolaydır. Evde oyun kisvesi altında bir çocuğa vb. dokunabilirsiniz.
Bir çocuk neden babasına aşık olabilir? Çünkü bunlar aynı mahrem anlar... Kız babasına dokunur, onu izler, onunla oynar, babası onunla ilgilenir, ona her şeyi satın alır, bazen onu yıkar, yatırır. Bütün bunlar bazen ilk hisleri ve ilk arzuları uyandırır. Yetişkinlere yönelik oyunlarda öncelikle baba en iyi arkadaştır, sonra da en iyi partnerdir.
Aynı şey bir oğul ile anne arasında da olabilir.
İlişkiler Kız ve erkek kardeşler arasındaki çocukluk genellikle bir hastane oyunuyla başlar. Garip ama çocuklar zaten yasak bir şey yaptıklarını anlıyorlar, oyunu ebeveynlerinden saklıyorlar ve bu tür oyun hastanelerinde kural olarak birbirlerinin cinsel organlarını tedavi ediyorlar. Bu pekala başlangıç olabilir.
Bugün bize ensestin tehlikeleri hakkında düşünmemiz öğretildi. Bunun çocuklar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğu görülüyor.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Eski zamanlarda klanlar vardı, insanlar klanlar halinde yaşıyordu. Kızın yabancı biriyle evlenmesi yasaktı; ailenin kanını bozuyordu. Ve sonra safkan Ruslar vardı.
Bugün ulusların karışmasına izin vererek ırkımızı kaybediyoruz. Neredeyse hiç saf Rus yok. Bilmiyorum mümkün mü canlandır. Yani belki de yasaklar bilerek yapılmıştır ve korkunç ensest kelimesi, doğru yöne yönlendirilirse o kadar da korkutucu değildir? Klan, akraba, doğum, anne-baba... aynı kökten gelen kelimeler. Bu böyle... Belki de yanılıyorumdur diye düşünüyorum... Ensesti savunmuyorum ama son zamanlarda karşıydım ve artık karşı değilim. Bilmiyorum. Kişisel görüşüm. Uzun hikaye için özür dilerim
Oooh, mantık yürütmeye çalışacağım...belki de saçma sapan şeyler yazarım, Beni affet.Akraba arzusu neden ortaya çıkıyor?)
Bir babanın küçük bir kızı
Olumsuz özellikler:
1). Babamın zihinsel sorunları var. Çocuğun gidecek hiçbir yeri yok, boyun eğmek zorunda kalıyor. Bu sapık baba için kolay bir zafer, neden yapmasın ki?
2). Evet, katılıyorum, buraya yasak meyve yazmışlar.
Olumlu özellikleri:
1). Baba çocuğu seviyor ve her şey sevgiden kaynaklanıyor (çocuğun da aynı şekilde karşılık vermesi şartıyla).
Akrabalar arasında neden sevgi doğar?
Çocuğun sevgisi yok ama yine de yakın yakınlığa daha çok ilgi duyuyor. (Yaşına bağlıdır, eğer çocuk bunu zaten anlıyorsa, o zaman yakınlık arzusu mümkündür). Bir baba için kızını tutkuyla sevmek mümkündür; onda annesinin tekrarını, kendi sanat eserini, bir tanrıyı, bir periyi, bazen de pahalı bir oyuncağı görür. Aşk sözcüğünü vurgulayacağım. Kendisiyle ilgilenir, korur, giydirir, sıklıkla idol yapar ve hayrandır. Şiddetli kıskanç aşk ortaya çıkabilir. Bu tür ailelerde baba, kızının kişisel yaşamını düzenlemesine izin vermeyebilir; gizlice takip etmeye, tehdit etmeye veya güç kullanmaya başlayabilir. Kıskançlık yüzünden birini öldürebilirsin. Kıskançlık nedeniyle oğullarının kendi ailesini kurmasına izin vermeyen anneler de var.
Babalar neden genellikle kendi çocuklarıyla kalıyor?
çocuklarla cinsel ilişkiye girme eğilimi herhangi bir çocukla ilişkiye girebilir, umursamıyor (diyelim), ama ona kim izin verecek? Bunu evde yapmak ve çocuğu sessiz olmaya zorlamak çok daha kolaydır. Evde oyun kisvesi altında bir çocuğa vb. dokunabilirsiniz.
Bir çocuk neden babasına aşık olabilir? Çünkü bunlar aynı mahrem anlar... Kız babasına dokunur, onu izler, onunla oynar, babası onunla ilgilenir, ona her şeyi satın alır, bazen onu yıkar, yatırır. Bütün bunlar bazen ilk hisleri ve ilk arzuları uyandırır. Yetişkinlere yönelik oyunlarda öncelikle baba en iyi arkadaştır, sonra da en iyi partnerdir.
Aynı şey bir oğul ile anne arasında da olabilir.
İlişkiler Kız ve erkek kardeşler arasındaki çocukluk genellikle bir hastane oyunuyla başlar. Garip ama çocuklar zaten yasak bir şey yaptıklarını anlıyorlar, oyunu ebeveynlerinden saklıyorlar ve bu tür oyun hastanelerinde kural olarak birbirlerinin cinsel organlarını tedavi ediyorlar. Bu pekala başlangıç olabilir.
Bugün bize ensestin tehlikeleri hakkında düşünmemiz öğretildi. Bunun çocuklar üzerinde olumsuz bir etkisi olduğu görülüyor.
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Eski zamanlarda klanlar vardı, insanlar klanlar halinde yaşıyordu. Kızın yabancı biriyle evlenmesi yasaktı; ailenin kanını bozuyordu. Ve sonra safkan Ruslar vardı.
Bugün ulusların karışmasına izin vererek ırkımızı kaybediyoruz. Neredeyse hiç saf Rus yok. Bilmiyorum mümkün mü canlandır. Yani belki de yasaklar bilerek yapılmıştır ve korkunç ensest kelimesi, doğru yöne yönlendirilirse o kadar da korkutucu değildir? Klan, akraba, doğum, anne-baba... aynı kökten gelen kelimeler. Bu böyle... Belki de yanılıyorumdur diye düşünüyorum... Ensesti savunmuyorum ama son zamanlarda karşıydım ve artık karşı değilim. Bilmiyorum. Kişisel görüşüm. Uzun hikaye için özür dilerim
- These users thanked the author MariannaLo for the post:
- Al Admin Rutovich
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler

- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 11 months
I ebeveynler ve çocuklar arasında cinsel ilişkilerin nasıl ortaya çıkabileceğini hiç anlamadım...MariannaLo: ↑23 Feb 2023, 04:33Diyelim ki bir babanın küçük bir kızı var...Akraba arzusu neden ortaya çıkıyor?)
Kendi çocuklarıyla karşılaşmak neden sıklıkla babaların elinde olur?......
Bir çocuk neden babasına aşık olabilir? ........
Aynı şey bir oğul ile anne arasında da olabilir........
Fakat buna tamamen katılıyorum. Bunu bizzat yaşadım. Yani asıl mesele, bunun en azından mantıklı ve doğal olmasıdır...Çocuklukta kız ve erkek kardeşler arasındaki ilişkiler genellikle bir hastane oyunuyla başlar. Garip ama çocuklar zaten yasak bir şey yaptıklarını anlıyorlar, oyunu ebeveynlerinden saklıyorlar ve bu tür oyun hastanelerinde kural olarak birbirlerinin cinsel organlarını tedavi ediyorlar. Bu pekala başlangıç olabilir.
-
MariannaLo
- Flört etmek

- Total posts: 32
nBu çok eski bir oyun, sanırım...muhtemelen 50 ya da 100 yıl sonra değişmeyecek...çok daha fazlası oynayacak))
İnsanların yarısının bunu çocukluklarında oynadığını düşünüyorum ama hatırlamıyorlar...
nBu çok eski bir oyun, sanırım...muhtemelen 50 ya da 100 yıl sonra değişmeyecek...çok daha fazlası oynayacak))
-
vikylechka75
- Sürtünmeler

- Total posts: 361
- Registered for: 4 years 2 months
Ve ebeveynler ile çocuklar arasındaki seks asla ortadan kalkmayacak
-
Veronika
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2146
Kardeşim ilk kez kıçımı tattı. 11-12-13 yaşımda olduğumu hatırlamıyorum. Ama onu zaten okula verdim. Lanet olsun, yetişkin bir şekilde - çıplak olarak soyulurken, masalar taşındı. Bacaklarım patladı ve sınıf içeri girdi. Herkesin önünde sikiliyorum. Herkesin önünde çıplak giyinmek zorunda kalmam sorun değildi, harikaydı.
Beğendim
T.
Beğendim
T.
-
XiaH
- Sürtünmeler

- Total posts: 373
Benzer bir durum bende de olmuştu, para üstümü okulda sıramın altında unutmuştum. Eve ulaştım ve yanımda nöbet olmadığını fark ettim. Ders kitaplarımı fırlatıp okula koştum ve sınıfa girdiğimde vardiyamın bittiğini gördüm. Sandalyelerin hepsi masaların üzerine devrilmiş ve yerde yeni lekeler var. Sanırım çoktan temizlediler, o yüzden temizlikçilere gidip onlara soracağım. Okul zaten boş, koridorlarda kimse yok. Gündüzleri temizlikçilerin oturduğu alt sınıflara yakın odada da kimse yok. Çalışma derslerinin verildiği okul binasının arkasındaki avluya çıkıyorum ve aynı zamanda sıcak mevsimlerde temizlikçilerin takıldığı bir ek bina da vardı. Oraya gidiyorum ve kapının hafifçe açık olduğunu görüyorum. Oraya bakıyorum - ve sınıf arkadaşım temizlikçi kadını yalıyor, kadın eski bir el arabasının üzerinde yatıyor ve adam da orada onu coşkuyla parlatıyor! Onu yalnızca kıyafetlerinden tanıdım, o karanlıkta sadece temizlikçi kadın normal bir şekilde görülebiliyordu ve burnunun üzerinde bir tür büyük siğil olan, sahip olduğumuz en korkunç temizlikçi kadın olduğu ortaya çıktı. Şok içinde dondum, ne yapacağımı düşündüm, dışarı çıkmam gerekiyor. O anlarda kapıyı dikkatli tutarken biraz geriye çekildi, gıcırdadı ve beni fark ettiler. Bahçenin karşısına koştum ve yüksek sesle güldüm, koşarken patlıyordum. Bir sınıf arkadaşım bana yetişiyor, nefes nefese kalıyoruz ve o neredeyse gözyaşları içinde beni kimseye söylememem konusunda ikna etmeye başlıyor. Yüzün tamamı kırmızı, ıslak, nedenini tam olarak bilmiyorum)) Ve koşmaktan gelen baygın bir nefesle karışan bir kahkaha krizi bana saldırdı.
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
En önemli şey güzel bir kahkaha atmaktır!!! Ve sonra belki de gördüğü şey karşısında sarsıldı...
-
Veronika
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2146
Anlamıyorsun. İlk kez çıplak... ve aniden. Ve onu ve kıçını, aklında pirodurum ile göreceksiniz.
-
XiaH
- Sürtünmeler

- Total posts: 373
niqk, evet, sapkın bir biçimde mastürbasyon yaptım , bir arkadaşımın cilaladığı şapkayı nasıl siktiğimi düşünüyorum
Hatta birkaç kez ona asılma düşüncesi bile vardı, ancak mastürbasyon yaptıktan sonra böyle bir düşünce hemen ortadan kayboldu, özellikle de o zamandan beri o zamanlar sarhoş evsiz bir kadını sırayla erkeklerle sikme deneyimim vardı, çıtayı yükseltmek ve sonunda akranlarımı alt etmeyi denemek istedim
-
Polonya
- Orgazm!

- Total posts: 547
Sadece mastürbasyon yapıyordum, kuzenlerimi düşünüyordum, bir türlü yakınlaşmaya varamadım...
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler

-
Polonya
- Orgazm!

-
İntihar777
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 8 months
Ensestim olmadı ve sadece 15 yıl sonra gerçekten pişman oldum çünkü çok güzel bir annem var ve ergenlik yıllarımda tabii ki babam evde olmadığında önümde hep çıplak dolaşıyordu. Tüm cazibesini gördüm ve şimdi o anda ayakta olup olmadığımı hatırlıyorum...
Burada Şimdi annemle seks yapmayı denemek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü çok zamanım var geçti ve onu ancak çocukluğumda çıplak gördüm.
Burada Şimdi annemle seks yapmayı denemek istiyorum ve bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum çünkü çok zamanım var geçti ve onu ancak çocukluğumda çıplak gördüm.
-
Tolkala
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 8 months
Suicide777, telafi etmek için zaman kaybetmeyin. Kayıp zaman Bunun için çabalarsan her şey yoluna girecek.
-
MaxPain
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
Yardım etmek
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 71
Harika bir forum. 
16 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Bazı nedenlerden dolayı fotoğraflar açılmıyor. Kayıt oldum gibi görünüyor.
16 dakika 7 saniye sonra gönderilir:
Bazı nedenlerden dolayı fotoğraflar açılmıyor. Kayıt oldum gibi görünüyor.
-
karina.yakovleva
- Flört etmek

- Total posts: 40
-
Yardım etmek
- heyecanlanıyorum

Ensest ilişkim olmadı ama gençliğimde yaklaşık 15 yaşımdayken bir deneyim yaşadım ve o zaman Almanya’nın Magdeburg şehrinde yaşadık. Babam orada görev yaptı. Subay kasabasında kulübelerde yaşıyorduk. Orada bir kız vardı, 12 yaşlarındaydı ve komşuydu. Uzun bacaklar ve göğüsler yeni yeni ortaya çıkmaya başlıyordu. O zamanlar kasık kıllarının olup olmadığı çok ilgimi çekiyordu. Birlikte oynadık, Elbe’ye gittik, etrafta bahçeler vardı. Elbisesiyle ve çıplak bacaklarıyla koşuyordu. Nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama bir şekilde onun külotunun içine girdim. Ve orada ne kadar saçı olduğuna şaşırdım. O umursamadı. Orasının çok nemli olduğunu hatırlıyorum ama daha ileri gitmeye korkuyordum. O zamandan beri kıllı kasıkları seviyorum.
-
Yardım etmek
- heyecanlanıyorum

-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler

...,,Büyük olasılıkla bunun nedeni forumda geçirilen zamanın uzunluğudur... ...Mesaj sayısı .....
-
Yardım etmek
- heyecanlanıyorum

-
merhaba duymuyorum.
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1200
-
Polonya
- Orgazm!

69 numaralı mesajdan sonra fotoğrafları görme fırsatım oldu)))
-
Arhivarius
- Sürtünmeler

- Total posts: 303
Çocukluğumdan beri Birkaç vaka hatırlıyorum
Ablam banyoda yüzerken sürekli amımla oynuyordu ve ben küçüktüm ve benden ne istediğini anlamıyordum. Biraz büyüyüp kız kardeşimin başka ilgi alanları olduğunu fark ettiğimde artık çok geçti.
Sonra ben yaklaşık 10 yaşındayken küçük kız kardeşime şunu söyledim: Onu seviyordum ve onu öpmek istiyordum. Reddetmedi ve kendisinin de istediğini söyledi. Daha sonra kulübede tavan arasına tırmandılar ve birbirlerine amlarını gösterdiler. Benimkini ovmaya çalıştı, ben de onunkini okşadım. Sonra neredeyse bir yıl boyunca böyle eğlendik ve bir şekilde kendi isteğimizle durduk.
En unutulmaz durum. Ve birkaç yıl sonra, daha da küçük bir kız kardeşimle (ben 12 yaşındayım, o 7 yaşında) ilişkim oldu, çünkü o en küçüktü ve her zaman kırgındı, onu sürekli savundum ve ona güven verdim. Ona karşı hiçbir çekim hissetmiyordum, sadece onu seviyordum ve koruyordum. Ve bir gün sabah erkenden gözyaşlarına boğuldu çünkü annesi işe gitmişti. Hala uyuyordum ve kalkmak istemedim, bu yüzden onu yatağıma çağırdım. O uzandı, ben de biraz uyumaya başladım. Sonra bir rüyamda elimi nasıl alıp karnına koyduğunu hissettim (sadece külot giyiyordu), sonra yavaş yavaş parmaklarımı külotunun elastik bandının altına koymaya başladı. Sonra parmaklarını kasıklarının üzerine koydu. Daha sonra daha da düşük. Göğüs dekoltesini hissettim ama derin uyuyormuş gibi yaptım. Daha da cesurlaştı ve parmaklarımla küçük amını okşamaya başladı. Sonra sanki tesadüfen orta parmağımı büküp dudakların arasına girdim ve klitorisinin bezelyesini hissettim. Sonra ne olduğunu bilmiyordum. Kız kardeşim bacaklarını hafifçe açtı ve bu tüberkülü parmağımla ovmaya başladı. Sonra aniden bacaklarını sıktı ve biraz sonra elimi külotumdan çıkardı. Bir süre sonra yatağına koştu. Bu yüzden sabahın erken saatlerinde her fırsatta koşarak geldi. Gözlerindeki ışıltıdan ne istediğini anladım ve gün boyunca cömertçe “uyumaya” gittim. O, yanımda uzanıp televizyon izliyormuş gibi yaptı, ben de derin uyuyormuşum gibi davrandım. Birkaç kez kıyafetlerimin üzerinden penisime dokunmaya çalıştı ama nedense utandım ve yüz üstü yattım. Neredeyse bir yıl boyunca böyle eğlendik.
Ablam banyoda yüzerken sürekli amımla oynuyordu ve ben küçüktüm ve benden ne istediğini anlamıyordum. Biraz büyüyüp kız kardeşimin başka ilgi alanları olduğunu fark ettiğimde artık çok geçti.
Sonra ben yaklaşık 10 yaşındayken küçük kız kardeşime şunu söyledim: Onu seviyordum ve onu öpmek istiyordum. Reddetmedi ve kendisinin de istediğini söyledi. Daha sonra kulübede tavan arasına tırmandılar ve birbirlerine amlarını gösterdiler. Benimkini ovmaya çalıştı, ben de onunkini okşadım. Sonra neredeyse bir yıl boyunca böyle eğlendik ve bir şekilde kendi isteğimizle durduk.
En unutulmaz durum. Ve birkaç yıl sonra, daha da küçük bir kız kardeşimle (ben 12 yaşındayım, o 7 yaşında) ilişkim oldu, çünkü o en küçüktü ve her zaman kırgındı, onu sürekli savundum ve ona güven verdim. Ona karşı hiçbir çekim hissetmiyordum, sadece onu seviyordum ve koruyordum. Ve bir gün sabah erkenden gözyaşlarına boğuldu çünkü annesi işe gitmişti. Hala uyuyordum ve kalkmak istemedim, bu yüzden onu yatağıma çağırdım. O uzandı, ben de biraz uyumaya başladım. Sonra bir rüyamda elimi nasıl alıp karnına koyduğunu hissettim (sadece külot giyiyordu), sonra yavaş yavaş parmaklarımı külotunun elastik bandının altına koymaya başladı. Sonra parmaklarını kasıklarının üzerine koydu. Daha sonra daha da düşük. Göğüs dekoltesini hissettim ama derin uyuyormuş gibi yaptım. Daha da cesurlaştı ve parmaklarımla küçük amını okşamaya başladı. Sonra sanki tesadüfen orta parmağımı büküp dudakların arasına girdim ve klitorisinin bezelyesini hissettim. Sonra ne olduğunu bilmiyordum. Kız kardeşim bacaklarını hafifçe açtı ve bu tüberkülü parmağımla ovmaya başladı. Sonra aniden bacaklarını sıktı ve biraz sonra elimi külotumdan çıkardı. Bir süre sonra yatağına koştu. Bu yüzden sabahın erken saatlerinde her fırsatta koşarak geldi. Gözlerindeki ışıltıdan ne istediğini anladım ve gün boyunca cömertçe “uyumaya” gittim. O, yanımda uzanıp televizyon izliyormuş gibi yaptı, ben de derin uyuyormuşum gibi davrandım. Birkaç kez kıyafetlerimin üzerinden penisime dokunmaya çalıştı ama nedense utandım ve yüz üstü yattım. Neredeyse bir yıl boyunca böyle eğlendik.
-
Yardım etmek
- heyecanlanıyorum

-
tenzör
- Sürtünmeler

- Total posts: 304
- Registered for: 5 years 1 month
Büyüüyor kalkar, evlenir, bir oğlan doğurur ve çocukluğunda kardeşiyle nasıl dalga geçtiğini hatırlayacak ve onunla da dalga geçmek isteyecektir, boşansa bile...Arhivarius: ↑10 Mar 2023, 06:19 Çocukluğumdan beriBirkaç vaka hatırlıyorum
Abla biz yüzerken banyoda sürekli amımla oynuyordu ve
-
Seninkinden daha iyi olan koca28
- Seksi sinyaller gönderme

- Total posts: 12
İyi akşamlar . Bilmiyorum, konuyla alakalı hayır. Ama sana hayattan bir şey söyleyeceğim. 2. yasal erkek kardeş, biz 12-14 yaşlarındayız ve anlaşılır bir şekilde göğüsleri ve cinsiyeti vb. düşünüyoruz. Fantezilerimizi vs. paylaşırız. Ve annesinin (benim tyutya’mın) babası olmayan bir adam olduğunu söyledi... tam mutfakta ve annesi dizlerinin üzerinde dudaklarıyla işi bitirirken, kardeşini gördü. her şeyi gördü ve gözetledi. bir sonraki adımda Amcasıyla amcasıyla oynamak istediği için annesi tarafından nabzı kesilinceye kadar dövüldü. Genelde annem gibi sinirlenir, baksanız döver, soyunur. Onu emdim ve şişip morarıncaya kadar dövdüm. Bundan sonra ağabeyim benimle göğüsler hakkında konuşmayı bıraktı ve babama ihanetten bahsetmedi. Ancak 2 yıl sonra eşcinsel olduğunu ve kadınlardan hoşlanmadığını itiraf etti ve hâlâ bakire16 yıl geçmesine rağmen.
Benim fikrim şu: Eğer oğul bir eş istiyorsa, o zaman kahretsin, eğer kendisi istiyorsa ve bu onun arzusuysa, o zaman bacaklarını açmak vb. o kadar da kötü bir seçenek değil. çünkü o zaman bu bir oyundur ve ilk yükseltici vb. Küçük çocuğun annesinin sabunu nasıl yıkadığına dair anılar vb. 12 yaşında bana gösterip ona dokunmama izin verecek bir kadını nereden bulabilirim? Kızlar kaçıyor ve iletişim kurmuyor. Annemden başka kimse yok .. Veya bir şekilde oğlumun nasıl oral seks yaptığını görün bir arkadaşınıza gidip onun eşcinsel olduğunu ve torununun olmayacağını vs. öğrenin. bu pzz. Evet, belki konuşup açıklayabilirsiniz ama o 15 yaşında ve kafasında hiçbir şey yok. Size belki de dışlanmış biri olduğunu ya da herkesin ondan nefret ettiğini ve annesi dışında kimsenin ona sarılmadığını söylemeyecektir. ya da belki bunların hepsi sincabın bir manyak olmasına ya da bu şekilde kavga etmesine neden olur, o zaman hatırladığım kadarıyla birçok faktörü anlayacaktır, o yüzden bırakın banyoya baksın, külotla mastürbasyon yapsın ve olgun anneler hakkında porno izlesin, hatta zaman zaman çıplak, parlak bir kedi veya göğüslerle dolaşıyor ve mümkün olan her şekilde seksi bir şeyler yapıyordu. Aslında yemek yapmaması gerçeğinde derinden yankı uyandıran bir şeyler var. arzunun geldiği yer burasıdır.
27 dakika 4 saniye sonra gönderildi: Üreme açısından akrabalarla aile kurmanın veya isteğiniz dışında zorlanmanın vahşice olduğuna katılıyorum. ve dahası her yönüyle şiddet (eğitim amaçlı olanlar hariç, bu iş için tanga ya da terliğin kıçına çarpmasıdır) kim olursa olsun, kaç yıldır ayrı bir kazandır....
nYalnızca istiyorsanız ve bir ilginiz varsa, eğer gelecekte bir şekilde olumlu etkilenecekse, o zaman bunu nasıl doğru yapacağınızı, bir kadınla nasıl birlikte olunacağını, ona nasıl davranılacağını, ne yapacağınızı göstermek, anlatmak, öğretmek daha iyidir. yapmamak, ne yapmak. Ve sadece yakınlık açısından değil, genel olarak hayatta, çünkü kimse bunu öğretmiyor ve oğlanlar aptalca hatalar yapıyor ve onlara seçenek sunulmuyor, sadece anneye veriliyor. hatalar için özür dilerim. Genel olarak ensestten yanayım))
10 dakika 31 saniye sonra gönderilir:
Evet ve eğitmek vb., bir kadının bunu ortadan kaldırmaya ne kadar hazır olacağını göstermek babanın görevidir, ancak o orada değilse o zaman. Anne bunu ihmal etmemeli ve en azından bir şekilde kendinden başlayarak, bir şeyler anlatacak gibi konuya yaklaşarak, kendisinin de paylaşmak isteyeceği şekilde sohbete destek vermelidir. ve omuzdan kesilmemelidir. Bir seçenek denizi var)
Benim fikrim şu: Eğer oğul bir eş istiyorsa, o zaman kahretsin, eğer kendisi istiyorsa ve bu onun arzusuysa, o zaman bacaklarını açmak vb. o kadar da kötü bir seçenek değil. çünkü o zaman bu bir oyundur ve ilk yükseltici vb. Küçük çocuğun annesinin sabunu nasıl yıkadığına dair anılar vb. 12 yaşında bana gösterip ona dokunmama izin verecek bir kadını nereden bulabilirim? Kızlar kaçıyor ve iletişim kurmuyor. Annemden başka kimse yok .. Veya bir şekilde oğlumun nasıl oral seks yaptığını görün bir arkadaşınıza gidip onun eşcinsel olduğunu ve torununun olmayacağını vs. öğrenin. bu pzz. Evet, belki konuşup açıklayabilirsiniz ama o 15 yaşında ve kafasında hiçbir şey yok. Size belki de dışlanmış biri olduğunu ya da herkesin ondan nefret ettiğini ve annesi dışında kimsenin ona sarılmadığını söylemeyecektir. ya da belki bunların hepsi sincabın bir manyak olmasına ya da bu şekilde kavga etmesine neden olur, o zaman hatırladığım kadarıyla birçok faktörü anlayacaktır, o yüzden bırakın banyoya baksın, külotla mastürbasyon yapsın ve olgun anneler hakkında porno izlesin, hatta zaman zaman çıplak, parlak bir kedi veya göğüslerle dolaşıyor ve mümkün olan her şekilde seksi bir şeyler yapıyordu. Aslında yemek yapmaması gerçeğinde derinden yankı uyandıran bir şeyler var. arzunun geldiği yer burasıdır.
27 dakika 4 saniye sonra gönderildi: Üreme açısından akrabalarla aile kurmanın veya isteğiniz dışında zorlanmanın vahşice olduğuna katılıyorum. ve dahası her yönüyle şiddet (eğitim amaçlı olanlar hariç, bu iş için tanga ya da terliğin kıçına çarpmasıdır) kim olursa olsun, kaç yıldır ayrı bir kazandır....
nYalnızca istiyorsanız ve bir ilginiz varsa, eğer gelecekte bir şekilde olumlu etkilenecekse, o zaman bunu nasıl doğru yapacağınızı, bir kadınla nasıl birlikte olunacağını, ona nasıl davranılacağını, ne yapacağınızı göstermek, anlatmak, öğretmek daha iyidir. yapmamak, ne yapmak. Ve sadece yakınlık açısından değil, genel olarak hayatta, çünkü kimse bunu öğretmiyor ve oğlanlar aptalca hatalar yapıyor ve onlara seçenek sunulmuyor, sadece anneye veriliyor. hatalar için özür dilerim. Genel olarak ensestten yanayım))
10 dakika 31 saniye sonra gönderilir:
Evet ve eğitmek vb., bir kadının bunu ortadan kaldırmaya ne kadar hazır olacağını göstermek babanın görevidir, ancak o orada değilse o zaman. Anne bunu ihmal etmemeli ve en azından bir şekilde kendinden başlayarak, bir şeyler anlatacak gibi konuya yaklaşarak, kendisinin de paylaşmak isteyeceği şekilde sohbete destek vermelidir. ve omuzdan kesilmemelidir. Bir seçenek denizi var)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15310 Views
-
Last post by Sanatçı
-
- 24 Replies