7667975_57.jpg
7667975_69.jpg 50’den 75’e kadar yaşlı kadınların sevgilisi var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: 50’den 75’e kadar yaşlı kadınları seven var mı?
7667975_69.jpg
- These users thanked the author helikopter9 for the post (total 9):
- Alex 17, Ded, Travolta, Kola, Nick1979, Oldsnake2104, Rahatla_19, Kötü niyetli, Denchik42
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
- Registered for: 3 years 1 month
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 3 years 11 months
Ayrıca kayınvalidenizin bir fotoğrafı. 48 yaşında
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Dün o kız beni aradı ve gerçekten benimle tanışmak istiyor ama öncelikle tarafsız tarafta
gerçek hayatta pek iyi şeyler yok, havalı kadınlar var ama gerçek hayatta orada otlanacak hiçbir şey yok.. . peki, bilmiyorum, hafta sonu A.’yı tekrar sikmek istiyorum Pazar günü, bu kızla yürüyüşe çıkabilirsin.....
Şunu belirtmek isterim ki o kız oldukça yaşlıyım, o zaman kendime bir rekor kıracağım
eğer bir şey olursa onun fotoğrafını çekeceğim
gerçek hayatta pek iyi şeyler yok, havalı kadınlar var ama gerçek hayatta orada otlanacak hiçbir şey yok.. . peki, bilmiyorum, hafta sonu A.’yı tekrar sikmek istiyorum Pazar günü, bu kızla yürüyüşe çıkabilirsin.....
Şunu belirtmek isterim ki o kız oldukça yaşlıyım, o zaman kendime bir rekor kıracağım
eğer bir şey olursa onun fotoğrafını çekeceğim
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 4 months
Ne sürtükler!Milfhairy_lover: ↑13 Sep 2022, 19:18 Yaklaşık olarak aynı, ancak bunlar C sınıfıdır. Muhteşem aktrisler varScreenshot_2022-09-14-01-13-37-522_ru.yandex.searchplugin.jpg
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
- Registered for: 4 years 2 months
Büyük oğlumun öğretmeni. Oldukça sosyal bir bayan. Valentina, 57 yaşında. Son zamanlarda onunla iletişim kurmaya başladım, hatta onu ziyaret ediyorum. Ama henüz bir yakınlaşma olmadı.
b-16.JPG
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 319
- Registered for: 4 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 3 years
Din71, Bazı nedenlerden dolayı bana öyle geliyor ki o emmeye kesinlikle karşı değil! Bu oral seks...
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Din71, bu başka bir şey, güzel okuyun, devamını sabırsızlıkla bekliyorum iyi çalışmalar 
6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Din71, Arip11, bu yılın kışında, 2022 şubat gibi görünüyor, eve yürüyordum ve böyle bir büyükanneyi bir seçenek olarak gördüm, hayran olduğunu söylemeyeceğim ama böyle bir büyükanneyi reddetmem, elbette yaşlı, Riske girerim, tabi ki herkese göre değil..... ayrıca 21 35 45 yaşındaki genç kızları da severim....
sadece konumuz farklı.... tebrikler ... senin!!!!!!!!!!!!!!!!

6 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Din71, Arip11, bu yılın kışında, 2022 şubat gibi görünüyor, eve yürüyordum ve böyle bir büyükanneyi bir seçenek olarak gördüm, hayran olduğunu söylemeyeceğim ama böyle bir büyükanneyi reddetmem, elbette yaşlı, Riske girerim, tabi ki herkese göre değil..... ayrıca 21 35 45 yaşındaki genç kızları da severim....
sadece konumuz farklı.... tebrikler ... senin!!!!!!!!!!!!!!!!

-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Din71, Arip11, Lida’yı pek tanımıyoruz ama birkaç kez bahçede ona yardım ettim dün büyük taşları yerinden oynattım... ama zaten birkaç kez ondan hoşlandığımı itiraf ettim, daha doğrusu figürünün harika olduğunu ima ettim, dün köpek stilindeyken göğüsleri harikaydı ( Lida’nın kıçı yuvarlaklaşıyor ve büyüyor, oldukça ilginç bir büyükanne, bunu fark ettim, bazen onun bir büyükanne olduğunu düşünüyorum) süper !!!!!!!!!!!! sadece bugün tanışıyorum, belki bugün görüşürüz. ...şerefe!!!!!!!!!
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben, 30+’ım, eğer ilgilenirsen yaz , daha detaylı konuşalım))
- These users thanked the author Arkadaşım Pirazhok, bana Chpok’tan bahseder misin? for the post:
- İvannavi
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
74 yaşında bakımlı bir kadınla manikür ve pedikür yaptırdım. O zamanlar 38 yaşındaydım. Hiçbir şey! Bayan iriydi, dolgundu, yaklaşık 100 kg’dı, göğüsleri kocamandı ama dolgun ve ağırdı, ağırlığın altında neredeyse beline kadar sarkıyordu, kıçı da güçlü, iri, bir şekilde çıkıntılıydı, kalçaları genişti. O zamanlar 62-65 yaşlarından fazla olamayacakmış gibi görünüyordu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 6 months
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Bu benim hoşuma giden bir kadın figürü, bu arada bu Lida, iletişim sürerken bu tür gözlükler ideal figür olarak görülüyor
Bu tür figürleri severim ama bu tavan!!!! 5+ görünüm
Pok’unuzla!!!!!!!!! :bilinmiyor:
Bu tür figürleri severim ama bu tavan!!!! 5+ görünüm
Pok’unuzla!!!!!!!!! :bilinmiyor:
- These users thanked the author temiz for the post (total 4):
- Arip11, Ded, Travolta, Rahatla_19
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 94
Merkez, Çok hoş bir açıdan! Bunu beklemiyordum bile. Güçlü şekline rağmen kedi dardır! Ben onu özellikle köpek stiliyle yırtarken o kadar yüksek sesle inledi ve çığlık attı ki. Kolayca rahim ağzına ulaştı, bu yüzden inledi! Ayrıca onu kocaman, ağır göğüslerinden tutup ona vurmayı, yüksek sesli inlemelerine aldırış etmemeyi de sevdim.
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
-
- heyecanlanıyorum
pok, Bu Venüs!! Rubensian kadın! Böyle bir resimden yazmak için! Ama önce, bir kez defolup git...yirmi

3 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
pok, Kıç iyidir, özellikle eğilirken!!!

3 dakika 55 saniye sonra gönderildi:
pok, Kıç iyidir, özellikle eğilirken!!!
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler

27 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Arip11, Çıplak duran bir kadının fotoğrafından bahsediyorsan arkası ile, o zaman evet, tavan çok havalı bir figür, ideal tipim bu tip bir kadın hoşuma gidiyor tamam haberleri takip et fotoğraf güle güle
Gönderildi 9 dakika 40 saniye sonra:
Kulağa ne kadar tuhaf gelse de, Büyük pazarlarda sebze, her türlü küçük şey, külot satan bir sürü havalı kadın var, örneğin bölgede. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, bölgeyi dolaşırsanız yan yana tanışabilirsiniz. senin evin .... Arada bir de gerekli değil ama 5 ay içinde üç kişiyle tanıştım, birini daha kalemime siktim, bu gözlüklü Lida, şu gözlüklü büyükanneye benziyor, aynı figür .............. :özür dilerim:
mavi eşofmanlı, sağdaki kötü bir kadın değil

27 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Arip11, Çıplak duran bir kadının fotoğrafından bahsediyorsan arkası ile, o zaman evet, tavan çok havalı bir figür, ideal tipim bu tip bir kadın hoşuma gidiyor tamam haberleri takip et fotoğraf güle güle

Gönderildi 9 dakika 40 saniye sonra:
Kulağa ne kadar tuhaf gelse de, Büyük pazarlarda sebze, her türlü küçük şey, külot satan bir sürü havalı kadın var, örneğin bölgede. Büyük bir şehirde yaşıyorsanız, bölgeyi dolaşırsanız yan yana tanışabilirsiniz. senin evin .... Arada bir de gerekli değil ama 5 ay içinde üç kişiyle tanıştım, birini daha kalemime siktim, bu gözlüklü Lida, şu gözlüklü büyükanneye benziyor, aynı figür .............. :özür dilerim:

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 5 months
Sokaktan bilmiyorum, denemedim ama internetteki arkadaşlık sitelerinden - evet.
Tam olarak ilk buluşmadan itibaren. Ve bu tanıştığımız ilk günden itibaren oluyor. Bu benim 62 yaşında bir kadınla olan gerçek kişisel deneyimim. Üstelik oldukça güzel ve ilkeleri var. Kocasından boşandıktan sonra 30 yıldır seks yapmıyor. Ruh hali böyle oldu ve görünüşe göre bundan hemen hoşlandı. Aslında sırf onunla tanışmak için onu görmeye gittim. Deyim yerindeyse, gerçekte birbirinize bakın.
PS. Yakınlarda yaşayanlara bu kartı vermediklerini unutmayın, çünkü çoğu zaman sarhoşken konuşmayı ve hatta sorun yaratmayı severler. Ve sen hiçbir bok bilmiyorsun. İçeri girdi, seğirdi, indi ve tatmin oldu: bir nevi onu becermişti. Ve ısınmaya bile vakti olmadı.
Haydi, insanların kafasını kandırıyorsun.Eski: ↑21 Aug 2022, 21:06 İlk flörtünden itibaren sokağın hemen dışında oldukça yaşlı bir kadınSeks bağımlısı olmak gerçekçi değil. Bütün fanteziler. Daha önce başlattığınız cinsel ilişkilere devam edebilirsiniz. Bunların hepsi benim kişisel deneyimim. Başka bir şey yok.
Sokaktan bilmiyorum, denemedim ama internetteki arkadaşlık sitelerinden - evet.
Tam olarak ilk buluşmadan itibaren. Ve bu tanıştığımız ilk günden itibaren oluyor. Bu benim 62 yaşında bir kadınla olan gerçek kişisel deneyimim. Üstelik oldukça güzel ve ilkeleri var. Kocasından boşandıktan sonra 30 yıldır seks yapmıyor. Ruh hali böyle oldu ve görünüşe göre bundan hemen hoşlandı. Aslında sırf onunla tanışmak için onu görmeye gittim. Deyim yerindeyse, gerçekte birbirinize bakın.
PS. Yakınlarda yaşayanlara bu kartı vermediklerini unutmayın, çünkü çoğu zaman sarhoşken konuşmayı ve hatta sorun yaratmayı severler. Ve sen hiçbir bok bilmiyorsun. İçeri girdi, seğirdi, indi ve tatmin oldu: bir nevi onu becermişti. Ve ısınmaya bile vakti olmadı.
-
- heyecanlanıyorum
rmt, seni tam olarak destekleyeceğim! Bir kez sokakta yaşandı, 2 toplantı sonrasında ve arkadaşlık sitesi aracılığıyla seks yapıldı 10 tanıdıktan, 7’si ilk buluşmadan seks, 3’ü ikinci buluşmadan...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Forumda pek çok hikaye okudum, herkesin anlatımına göre her şey çok kolay yürüyor. 28 yaşındayım ve böyle bir deneyimim bile olmadı ama yaşamayı gerçekten çok isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 187
50 yaş ve üzeri eşlerin fotoğraflarını göstermek güzel olurdu.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Şu anda 65 yaşında bir kadınla yatıyorum. Biraz uzakta yaşaması çok yazık, bu pek işe yaramıyor. Bu şimdiye kadar yaşadığım en yaşlı şey, ondan önce 50’den fazla kişi vardı. Genç bir kadın gibi akmasına şaşırdım, hiç kuruluk yok. 40 yaşındayım
n
1 saat 25 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Onunla Mamba’da tanıştım
3 saat 36 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
nVe ben fotoğraf gönderemiyorum. Bunun için neden 50 mesaj yazıyorsunuz ki, siz salak değilsiniz
22 dakika sonra gönderildi :
Nasıl olduğunu ancak hayal edebilirsiniz birçok kişi buna tükürdü ve halk kaç fotoğraf kaybetti
n
1 saat 25 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Onunla Mamba’da tanıştım
3 saat 36 dakika 17 saniye sonra gönderildi:
nVe ben fotoğraf gönderemiyorum. Bunun için neden 50 mesaj yazıyorsunuz ki, siz salak değilsiniz
22 dakika sonra gönderildi :
Nasıl olduğunu ancak hayal edebilirsiniz birçok kişi buna tükürdü ve halk kaç fotoğraf kaybetti
-
- heyecanlanıyorum
Peki neden depresyondasınız meslektaşlarım!!! Yaşlı köpekte hâlâ hayat var mı???
- These users thanked the author Arip11 for the post (total 8):
- Ded, Alex 17, Fargal94, Eskimiş, Nick1979, Oldsnake2104, Rahatla_19, Denchik42
-
- heyecanlanıyorum
Merhaba beyler! Sonunda burayı Chall forumu kapatıldıktan sonra buldum ve anladığım kadarıyla yaşlı bayanların tüm sevgilileri buraya taşındı.
Bu konuyla çok uzun zamandır ilgileniyorum. 70+ kadınları tercih ediyorum yani en az 65. Ben Mamba’da ve ayrıca "Yerel Saat" gazetesindeki ilanlar aracılığıyla bayanları arıyorum, anladığım kadarıyla bu gazete emekliler arasında dağıtılıyor. İnternette pek çok lezzetli şey besliyorum ama sokakta birden fazla buluşmayı başaramadım.
Anladığım kadarıyla, fotoğraf yayınlasanız 50 mesaj almam gerekiyor mu?
Bu konuyla çok uzun zamandır ilgileniyorum. 70+ kadınları tercih ediyorum yani en az 65. Ben Mamba’da ve ayrıca "Yerel Saat" gazetesindeki ilanlar aracılığıyla bayanları arıyorum, anladığım kadarıyla bu gazete emekliler arasında dağıtılıyor. İnternette pek çok lezzetli şey besliyorum ama sokakta birden fazla buluşmayı başaramadım.
Anladığım kadarıyla, fotoğraf yayınlasanız 50 mesaj almam gerekiyor mu?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Evet, doğru). Sohbet forumunu da özledim. Güzel bir siteydi, ne yazık ki bilinmiyor. Ve bu site daha az ilginç değil, tartışılacak bir şey var)))
-
- heyecanlanıyorum
En azından burada zaten POK takma adını görmüştüm. Bu iyi bir haber. Sonuna kadar kız arkadaşlarının kıçlarını oraya astı.
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Tanya, 68 yaşında, fotoğraf 2017’den, şu anda alkolik ve birden fazla içki içiyor. 2021 civarında içmeye başladım. Kocam öldü, oğlum ayyaştı, kızım öldü........ aramayacaksın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
İşyerimizde 60 yaş altı bir çalışanımız var. Kendine bakar. Figürü ince, kıçı ateş gibi, bacakları görülmeye değer. Spor salonuna, yüzme havuzuna vb. gider. Özgürleşmiş bir kadın. Taşaklarımı onun üzerine atmak için doğru anı bekliyorum
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
lubluminet, bence böyle bir kadın zaten alınmış ve o zaman kadınlar güzel, ince ve nazik erkekleri sever, oraya 5 bin rubleye kadar yatırım yapmaları gerekir, hatta daha fazla...
böyle kadınlar meşguldür, pazarda üzüm çekirdeği satan büyükannelerin teyzelerine giderler, onlar bu kişiden hiçbir farkı yok ve sonra şu sonuca vardım, tanışmak için şehre gitmenize bile gerek yok, girişten çıkıp çevreyi tanımaya gittim (aynı pazar yakında) bir park evin yakınında
Sadece gelip MERHABA diyorsunuz, NASILSIN?.... ilk cümlede yavaş yavaş sakin bir şekilde diyalog kurmaya başlıyorsunuz, yazmanıza gerek yok.... Sana söylüyorum, bu bayanla uğraşma, uv’nin işi bitti!!!!!!
3 saat 29 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
palyaço, doğru 50 mesaj..nasıl 50 olacak orada eski yenilerini göreceksin fotoğraflarım evet ben de aynısıyım...
87 yaşındaki büyükannemi kızdırmak istiyorum, sanırım beni ziyaret etmek istemek çok fazla
40 yaşında çok güzeldi, zaman nasıl da öldürüyor hepimizi.. . Gerçek hayatta 87 yaş zaten tırpanla ölümdür
n Eğer öyle düşünmüyorsam o zaman forumdaki fotoğraf ve hikaye o yüzden uzun boylu, ince yapılı bir genç kızla tanışmak istedim. düz popo, basketbol oyuncusu gibi görünmek, bu tarz şeyleri seviyorum........ tebrikler!
böyle kadınlar meşguldür, pazarda üzüm çekirdeği satan büyükannelerin teyzelerine giderler, onlar bu kişiden hiçbir farkı yok ve sonra şu sonuca vardım, tanışmak için şehre gitmenize bile gerek yok, girişten çıkıp çevreyi tanımaya gittim (aynı pazar yakında) bir park evin yakınında
Sadece gelip MERHABA diyorsunuz, NASILSIN?.... ilk cümlede yavaş yavaş sakin bir şekilde diyalog kurmaya başlıyorsunuz, yazmanıza gerek yok.... Sana söylüyorum, bu bayanla uğraşma, uv’nin işi bitti!!!!!!
3 saat 29 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
palyaço, doğru 50 mesaj..nasıl 50 olacak orada eski yenilerini göreceksin fotoğraflarım evet ben de aynısıyım...
87 yaşındaki büyükannemi kızdırmak istiyorum, sanırım beni ziyaret etmek istemek çok fazla
40 yaşında çok güzeldi, zaman nasıl da öldürüyor hepimizi.. . Gerçek hayatta 87 yaş zaten tırpanla ölümdür
n Eğer öyle düşünmüyorsam o zaman forumdaki fotoğraf ve hikaye o yüzden uzun boylu, ince yapılı bir genç kızla tanışmak istedim. düz popo, basketbol oyuncusu gibi görünmek, bu tarz şeyleri seviyorum........ tebrikler!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 6 months
Tüm cevapları ve soruları bir kayıt cihazına kaydedip evde çözmeleri daha iyi olur
Yaşlı kadınlara kaç erkeğin yaklaşacağını hayal edebiliyor musunuz?!

Tüm cevapları ve soruları bir kayıt cihazına kaydedip evde çözmeleri daha iyi olur

-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Merkez, bilmiyorum, sadece anladım birbirimizi tanımak ve bir gülümsemeye ihtiyaç var, eklemeyi unuttum.... merhaba!!!! Nasılsın? genellikle kadınların %80’i merhaba diye cevap verir ama biz gerçekten birbirimizi tanıyor muyuz? ya da normal %30
Şöyle cevap veriyorum, yazın konuşmuştuk, unuttun herhalde...... kısacası yazmak istemiyorum, yattım... .
Şöyle cevap veriyorum, yazın konuşmuştuk, unuttun herhalde...... kısacası yazmak istemiyorum, yattım... .
-
- heyecanlanıyorum
Bu çok fazla değil - ihtiyacın olan şey bu, üstelik kendisi de seni ziyaret etmek istiyor! Hanımı mutlu ettiğim için özür dilerim ve aynısını kendiniz için de yapın.
Sizin sınırlarınızda ve bizim ülkemizde vakaların yüzde 90’ında bir bayanın nasıl düşüneceğini bilmiyorum sen bir manyaksın ve eğer bağırmazsa iyi olur. Bu yaklaşımın sokaktaki etkinliği 100 üzerinden yüzde 10’dur. Aynı zamanda, yüzde 10’un yarısı hiçbir şey olmadan hayatı boyunca her şeyi berbat etmek isteyecektir. devamSadece yaklaşın ve MERHABA deyin, nasılsınız?... ilk cümlede yavaş yavaş sakin bir şekilde diyalog kurmaya başlarsınız, buna gerek yoktur herhangi bir yere yazın....
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
tamam, o yüzden Tanya’yı çıplak görmek isterim, ama dral’dan bile daha iyi.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
Bir kadın konyak gibidir ve yaşlandıkça daha da güzelleşir
-
Автор темыtemiz
- Sürtünmeler
Putnik 161, işte iki fotoğraf, o bir fotoğraf 2017’de bir yerdeydi ikinci fotoğraf 2020’de
birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz, 12 yıldan fazla bir süredir, muhtemelen en son sikiştiğimiz yıl 2019’du, yaklaşık 20 yıl
tanımadık’ düzenli olarak buluşmuyoruz ve pek de fazla buluşmuyoruz.. 5-6 kez görüştük.....
anda alkolik oldu, yaşlandı, alkoliklere çok benziyor ve artık alkolik olmuyor kendine iyi bak
kocası öldü, oğlu ayyaş, evsiz insan kurumaz, düşmanın için bu kadar acı bir kader istenmez....
bir tuştan fotoğraf, telefonu hatıra olarak yaptım...
birbirimizi çok uzun zamandır tanıyoruz, 12 yıldan fazla bir süredir, muhtemelen en son sikiştiğimiz yıl 2019’du, yaklaşık 20 yıl
tanımadık’ düzenli olarak buluşmuyoruz ve pek de fazla buluşmuyoruz.. 5-6 kez görüştük.....
anda alkolik oldu, yaşlandı, alkoliklere çok benziyor ve artık alkolik olmuyor kendine iyi bak
kocası öldü, oğlu ayyaş, evsiz insan kurumaz, düşmanın için bu kadar acı bir kader istenmez....
bir tuştan fotoğraf, telefonu hatıra olarak yaptım...
-
- Penetrasyon
- Total posts: 208
- Registered for: 3 years 3 months
Ben de 71 yaşında olan biriyle sikiştim. Beni bir arkadaşlık sitesinde buldu. Bu büyükanne.. Sadece ateş et ve her şey akıp gidecek..
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 11 months
Ben de kayınvalidemi istiyorum, 63 yaşında, OK’te sol sayfayı açtım ve ona yazmaya başladım! Şimdi onunla ilginç konular hakkında konuşuyorum)) Hatta onu birkaç fotoğrafla kandırmayı bile başardım))
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 2 Replies
- 1379 Views
-
Last post by viktor_zet
-
- 11 Replies