Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Kafkasyalılarla Seks
Bu bize karşı bir şeyleri olanlar için. Barışçıl Ruslarla aramızda kötü bir şey yok. Onlar bizimkiler gibi!!
Ne yaptığınızı bilmiyorum? Azerbaycanlılar hizmetlerin parasını ödemedi ama bana öyle geliyor ki sen her yerde olduğu gibi başkalarının kıçının altına saklanan bir Ermeni korkağısın. Ama eğer Russanız, cumhuriyetimizdeki petrolün %70’i pahasına zaferi kazandığınızı unutmayın. Diz çöküp Azerbaycan’a teşekkür etmek için yüze bakıp yazın. Ocak 1990’da binlerce silahsız insanın, çocuğun, kadının, yaşlının nasıl vurulduğunu da unutmayın. Unutmayın Hocalı’da 3000 masum insan öldürüldü, hamile kadınların karınları kesildi... Bütün bunları unuttuğunuza emin misiniz? Ve her şeyden sonra Azerbaycanlıları mı duruluyorsunuz?!! Bizden bu kadar nefret ediyorsanız bırakın bizi, aç köpek gibi et aramayın bize.Karanlık Lord: ↑09 Feb 2022, 18:18 SSCB’nin çöküşünden sonra Rusların Azerbaycan’dan nasıl çıkarıldığını muhtemelen bilmiyorsunuz. Çocukların toplu halde tecavüze uğraması artık normal bir durumdu.
ve 13 yaşındaki 6 erkek artık kayıt sırasında pek çok sıradan dışkı çıkarıyor.
Bu bize karşı bir şeyleri olanlar için. Barışçıl Ruslarla aramızda kötü bir şey yok. Onlar bizimkiler gibi!!
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Orientation: biseksüel
Hımm... Dağıstanlı kadının biriyle birlikte bir daire içinde dolaşmasına izin vermeyi tercih ederim, bu benim hakkımı vermekten çok daha ilginç
-
- İlgi gösteriliyor
Gün ışığı yok , Bu doğru. Herkesle yatakta yatamazsın. İfade için özür dilerim. Ancak kız normal, yeterliyse ve aklında seks ve ilişki kurmaktan daha fazlası varsa, o zaman erkek onunla bir aile kurma konusunda mantıklı olmalıdır. Kaç akrabam var, eşleri var, Ruslarla evlendiler biliyor musun? Birçok akraba, birçok arkadaş ve birçok tanıdık. Kızın nasıl davrandığına bağlı. Birçok vaka ilk adımdan başlar. Ne merhaba ve böyle bir cevap.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 8 months
Buna nasıl baktığınıza ve suçlu olarak kimi gördüğünüze katılıyorum.
Batı’da durum daha iyi, öyle olduğu için değil “daha doğru” ". Ve orada kapitalizm dürüst olduğu için değil, burada hırsızlarımız var. Ve oradaki oligarklar farklı olduğu için değil.
Uluslararası şirketlerden elde edilen kârların yeni-sömürgeci yeniden dağıtımı faktörüne ek olarak (ki bu da başka bir tartışmanın parçası), Batı’daki aynı doktorların daha yüksek maaşları, daha fazla sosyal güvenlik hakları için onlarca yıldır verilen mücadelenin sonucudur. Bütün bu maaşları ve sosyal yardımları sendikalar, yerel sosyal demokratlar ve komünist partiler aracılığıyla dişleriyle çıkardılar. Birliğin dağılması ve Büyük Kızıl Tehdit’in ortadan kalkmasının ardından Avrupa’daki siyasi yaşamın ana arka planını sosyal haklara yönelik saldırılar ve sosyal ücretleri kesme girişimleri oluşturuyor. Bu her yerde oluyor: Britanya’da, Almanya’da ve hatta sözde "İskandinav sosyalizmi" olan İsveç’te. Bu her yerde farklı hızlarda ve farklı başarılarla oluyor ama emekçilerin daha iyi direndiği yerlerde toplumsal koşullar daha iyi. Mesela Fransa’ya bakın. Yani orada sosyal güvenlik liberal kapitalizme rağmen sağlanıyor, onun sayesinde değil.
Bu sizin yazdıklarınız ve benim yazdıklarım bağlamında önemli, çünkü eğer Bunu BİLMİYORSUNUZ ve bunu aklınızdan çıkarmazsanız, Rusya’daki kapitalizmi "düzelterek" herkesin Almanya’daki gibi yaşayabilmesi için sorunlarını düzeltebileceğiniz yanılsamasına kapılabilirsiniz. Ancak gerçekte, emekçilerin kendileri çalışma hakları ve ücretleri için siyasi mücadele de dahil olmak üzere mücadele edene kadar dışarıdan hiç kimse onları ödüllendirmeyecektir. İş dünyasının çıkarlarını temsil eden partiler, son 30 yılda kelimenin tam anlamıyla her durumda olduğu gibi, sıradan işçilerin çıkarları üzerinden dans edecekler. Kendiniz hakkında yazdıklarınıza bakılırsa, siz de benim gibi bir oligark veya işletme sahibi değil, tıp alanında bir çalışansınız. Yani bu ikimizi de ilgilendiriyor.
Ben de bunu işaret ediyordum. Oligarklarımızın, büyük iş dünyasının ve onlarla iç içe olan hükümetin hırsız ve pislik olduğunu iddia etmeyeceğim. Açıkça görülen şeyler hakkında sessiz kalabilirsiniz.
Z.Y. Konu bağlamında, burada sizin ve benim gibi mutfak şovenizmi ve Ermenilerin yatakta Dağıstanlılardan ne kadar farklı olduğuna dair aptalca tartışmalar nedeniyle donup kalan yeterince insanın olması iyi bir şey.
Olay şu. Güçlerimizin "fakat Batı’da" demesi, bir hırsızın diğer yönü işaret etmesi gibidir, buna katılıyorum. Bizim asıl sorunumuzun yatlardaki kendi adamlarımız olduğu açık. Burada tartışılacak bir şey yok. Hatta size Rusya nüfusunun çoğunluğunun (ve Ukrayna ve BDT’nin çoğunun) modern Afrika düzeyinde maaşlar aldığı hakkında daha fazla bilgi verebilirim (hepiniz ortalama maaşı doğru bir şekilde belirttiniz, ancak aslında her şey daha da kötü) . Hammadde ihracatçıları (yani büyük işletmelerin yetkililerle en çok birleşen kısmı) için faydalı olan rublenin zayıf döviz kuru nedeniyle emek fiyatının yapay olarak nasıl düşük olduğu hakkında. Ayrıca, zayıf korunan ve düşük ücret ödenen vasıflı emeğin bazı işletmeler tarafından ne kadar rekabet avantajı olarak değerlendirildiği hakkında da. Ve ayrıca hükümetin, miras aldığı büyük Sovyet eğitim, bilim ve tıp sistemini onlarca yıldır nasıl sömürdüğünü, bunu çok düşük ücretlerle mahvettiğini ve insanların özgüvenini ve mesleklerine olan bağlılıklarını sömürdüğünü de anlatıyor. Vesaire vesaire.Marinka: ↑19 Dec 2022, 21:43 Bana inanabilirsiniz ya da inanmayabilirsiniz ama Batı’da ne olduğu umurumda değil. Orada yolsuzluk olduğunu, zenginlerin, fakirlerin, hatta dilencilerin olduğunu anlıyorum. Ama bana Batı hakkında konuştuklarında her zaman şu soruyu sormak istiyorum: Batı’daki doktorların ne kadar kazandığını biliyor musun? Ve bana fiyatlarını anlattıklarında fiyatların ne olduğunu biliyorum. Ne yazık ki fiyatları bizimkilerden neredeyse hiç farklı değil; bazıları daha pahalı, bazıları daha ucuz. Ama orada bizim burada kazandığımızdan binlerce kat daha fazla kazanıyorlar.
Buna nasıl baktığınıza ve suçlu olarak kimi gördüğünüze katılıyorum.
Batı’da durum daha iyi, öyle olduğu için değil “daha doğru” ". Ve orada kapitalizm dürüst olduğu için değil, burada hırsızlarımız var. Ve oradaki oligarklar farklı olduğu için değil.
Uluslararası şirketlerden elde edilen kârların yeni-sömürgeci yeniden dağıtımı faktörüne ek olarak (ki bu da başka bir tartışmanın parçası), Batı’daki aynı doktorların daha yüksek maaşları, daha fazla sosyal güvenlik hakları için onlarca yıldır verilen mücadelenin sonucudur. Bütün bu maaşları ve sosyal yardımları sendikalar, yerel sosyal demokratlar ve komünist partiler aracılığıyla dişleriyle çıkardılar. Birliğin dağılması ve Büyük Kızıl Tehdit’in ortadan kalkmasının ardından Avrupa’daki siyasi yaşamın ana arka planını sosyal haklara yönelik saldırılar ve sosyal ücretleri kesme girişimleri oluşturuyor. Bu her yerde oluyor: Britanya’da, Almanya’da ve hatta sözde "İskandinav sosyalizmi" olan İsveç’te. Bu her yerde farklı hızlarda ve farklı başarılarla oluyor ama emekçilerin daha iyi direndiği yerlerde toplumsal koşullar daha iyi. Mesela Fransa’ya bakın. Yani orada sosyal güvenlik liberal kapitalizme rağmen sağlanıyor, onun sayesinde değil.
Bu sizin yazdıklarınız ve benim yazdıklarım bağlamında önemli, çünkü eğer Bunu BİLMİYORSUNUZ ve bunu aklınızdan çıkarmazsanız, Rusya’daki kapitalizmi "düzelterek" herkesin Almanya’daki gibi yaşayabilmesi için sorunlarını düzeltebileceğiniz yanılsamasına kapılabilirsiniz. Ancak gerçekte, emekçilerin kendileri çalışma hakları ve ücretleri için siyasi mücadele de dahil olmak üzere mücadele edene kadar dışarıdan hiç kimse onları ödüllendirmeyecektir. İş dünyasının çıkarlarını temsil eden partiler, son 30 yılda kelimenin tam anlamıyla her durumda olduğu gibi, sıradan işçilerin çıkarları üzerinden dans edecekler. Kendiniz hakkında yazdıklarınıza bakılırsa, siz de benim gibi bir oligark veya işletme sahibi değil, tıp alanında bir çalışansınız. Yani bu ikimizi de ilgilendiriyor.
Ben de bunu işaret ediyordum. Oligarklarımızın, büyük iş dünyasının ve onlarla iç içe olan hükümetin hırsız ve pislik olduğunu iddia etmeyeceğim. Açıkça görülen şeyler hakkında sessiz kalabilirsiniz.
Z.Y. Konu bağlamında, burada sizin ve benim gibi mutfak şovenizmi ve Ermenilerin yatakta Dağıstanlılardan ne kadar farklı olduğuna dair aptalca tartışmalar nedeniyle donup kalan yeterince insanın olması iyi bir şey.
Last edited by Şamanakalar on 19 Dec 2022, 23:34, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- Geçit, Spica5
-
- İlgi gösteriliyor

. Böyle kelimeleri nereden buluyorsun? 

❤.
Moralimi yükselttiğin için çok teşekkür ederim.
n Lanet olsun, bu kelimeye o kadar çok güldüm ki
Moralimi yükselttiğin için çok teşekkür ederim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
Kahretsin, bu eski bir şaka, sanki herkes zaten biliyormuş gibi görünüyor BT)
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Bir Müslümanın bir Müslümanı sikmesi haramdır, büyük bir günahtır.
Ve Ermeniler Müslüman değil.
Genel olarak artık yalan, ikiyüzlülük ve aldatma çağıdır ve zaten kendi dinlerinin kanunlarına uymayan, deyim yerindeyse, pek çok Müslüman var.
Hıristiyanlar arasında ise çöküş çok daha erken başladı çünkü dini normların ihlaline yönelik yaptırımlar daha zayıf.
Bu neye yol açacak?
Siktir et
Ve Ermeniler Müslüman değil.
Genel olarak artık yalan, ikiyüzlülük ve aldatma çağıdır ve zaten kendi dinlerinin kanunlarına uymayan, deyim yerindeyse, pek çok Müslüman var.
Hıristiyanlar arasında ise çöküş çok daha erken başladı çünkü dini normların ihlaline yönelik yaptırımlar daha zayıf.
Bu neye yol açacak?
Siktir et
- These users thanked the author Vasyavasilek for the post:
- Elnur
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 9 months
Marinka, Tania, silver_fox,
Burada siyasetten bahsediyorsun. Akıllı insanları severim, sizinle şarap ve mangal eşliğinde tartışmak isterim.
Burada siyasetten bahsediyorsun. Akıllı insanları severim, sizinle şarap ve mangal eşliğinde tartışmak isterim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Şarap ve barbekü için ziyarete gelseydim kesinlikle yapardım o zaman tartışmak için) Ve seksten bahsetmiyorum bile, sadece dinlenmek, rahatlamak, dans etmek ve eğer konuşursak, o zaman olumlu, güzel, neşeli bir şey hakkında)))) Dans etmeyi gerçekten seviyorum)))
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 3 years 8 months
Burada hiçbir şey bilmiyorsun, sadece bir Müslüman için masallar duydun herhangi bir kadını evlenmeden sevmek haramdır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Bazı Müslüman ülkelerde geçici evlilikler bile yaygındır. Kelimenin tam anlamıyla çok kısa bir süre için
Kural olarak seyahat edenler için.
Müslümanlar arasında gerçek çok eşliliğin yanı sıra çok eşliliğin de yasallaştırılması.
Evet, evet.
Bazı Müslüman ülkelerde geçici evlilikler bile yaygındır. Kelimenin tam anlamıyla çok kısa bir süre için
Kural olarak seyahat edenler için.
Müslümanlar arasında gerçek çok eşliliğin yanı sıra çok eşliliğin de yasallaştırılması.
- These users thanked the author Vasyavasilek for the post:
- seksforumu_
-
- Flört etmek
16 dakika 35 saniye sonra gönderilir :
Ancak bunu yalnızca onlar değil, herkes yapıyor.
16 dakika 35 saniye sonra gönderilir :
n İran diye bir ülke var, onların bu geleneği var, onların kendi inançları varVasyavasilek: ↑ eh, evet.
Geçici evlilikler bile yaygındır bazı Müslüman toplulukların olduğu ülkelerde. Kelimenin tam anlamıyla çok kısa süreler için
Kural olarak gezginler için.
Gerçek çok eşliliğin yanı sıra Müslümanlar arasında çok eşliliğin de yasallaştırılması
-
- Nirvana’dayım
İran’ın vahşi bir düzeni var. Her yer 21. yüzyıl ama Orta Çağ var.Smerch13: ↑23 Dec 2022, 19:37Ancak bunu yalnızca onlar değil, herkes yapıyor.Ancak bunu yapıyorlar
Şu tarihten sonra gönderildi: 16 dakika 35 saniye:n İran gibi bir ülke var, onların bu geleneği var, kendi inançları varVasyavasilok: ↑23 Dec 2022, 18:09 eh, evet.
Etle Bazı Müslüman ülkelerde geçici evlilikler yaygındır. Kelimenin tam anlamıyla çok kısa süreler için
Gerçek çok eşliliğin yanı sıra Müslümanlar arasında çok eşliliğin de yasallaştırılması
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 4 months
Bunu herkes yapıyor ama sadece Arap ülkelerinde eğer bunu evlilik dışında yaparsa, bu yüzden hapse girebilir. Bunu da yapıyorlar ama kendi kanunlarına göre bu suçtur.Smerch13: ↑23 Dec 2022, 19:37Ancak bunu yalnızca onlar değil, herkes yapıyor.Ancak bunu yapıyorlar
Şu tarihten sonra gönderildi: 16 dakika 35 saniye:n İran gibi bir ülke var, onların bu gelenekleri var, kendi inançları varVasyavasilok: ↑23 Dec 2022, 18:09 eh, evet.
Etle Bazı Müslüman ülkelerde geçici evlilikler yaygındır. Kelimenin tam anlamıyla çok kısa süreler için
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Yargılamıyorum ama bunu asla kendim yapmam (muhtemelen), sadece onlardan korkuyorum.
- These users thanked the author Katia for the post (total 2):
- Sibiryak89, Esinti
-
- Flört etmek
Dedikleri gibi, bu asla çok geç değil. Ve korkmanıza gerek yok, asıl önemli olan iyi bir insan bulmak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
Çeçenler seni yeterince sikmiyor... Bırak aynı ruhla devam etsin... Sadece daha fazla alıç stokla
-
- Nirvana’dayım
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
Alkolizm hakkında ne kadar derin bilgiye sahipsiniz? Herhangi bir deneyiminiz oldu mu?
-
- Penetrasyon
Hayır, uzun süre sizin Uzakdoğu’nuzda yaşamak zorunda kaldım... Yeterince gördüm... ama ürünümü yalnızca atalarım Litvinov’un eski tariflerine göre içiyorum.
-
- Nirvana’dayım
nYeterince nerede gördün? Eczanede mi çalıştın?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Lis, Nicolausblind
-
- Penetrasyon
-
- Nirvana’dayım
O halde neden sarhoşlarınızın eczaneden alıç satın aldığına karar verdiğinizi anlamıyorum ? Sık sık hastalanıp eczaneye mi gittiniz?
-
- Penetrasyon
sarhoşlar sadece sizindir)) Ruslar.. sadece eczanede alıç alkolünün tentürü sudan çok daha ucuzdu ve daha kaliteliydi. ve votkanın yüksek kalitede olduğu bir gerçek değil... pek çok insan bundan öldü - yanmış votka
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years 11 months
-
- Nirvana’dayım
Cevap vermediniz benim sorum. Tentenin ne kadara mal olduğunu ve votkanın ne kadar ucuz olduğunu bilseniz de, onu satın alıp içen kişinin siz olduğunuzu anlıyorum. Hakkında yazdığınız sarhoş siz misiniz?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Rudi, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
aynen böyle.. nasıl hayatta kaldığıma şaşırdım.. bu yüzden Rashka’dan kaçtım... kendimi ölene kadar içmeye devam etmemek için...
-
- Nirvana’dayım
İçinize zorla mı döküldü?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- Rudi, Lis, Sibiryak89
-
- Penetrasyon
aksi halde... doğruca eve koştular, ellerini ovuşturdular ve su döktüler))) peki, peki... parlak mizahınızı anlamıyorum... gönderileri dikkatlice okuyun, size sadece kendi suyumu içtiğimi yazdım kendime ait... ben kendim yaptım... içki kültürünü bilen ve gözlemleyen var, o yüzden hoşuma gidiyor... Gelin bana ikram edin))
-
- Nirvana’dayım
Davetiniz için teşekkür ederiz. O zaman nereye gelmeliyiz? Bir şekilde kırgınsın. Seni kimin ve nasıl rahatsız ettiği belli değil mi?anlap: ↑07 Jan 2023, 20:58 aksi halde... doğruca eve koştular, ellerini ovuşturdular ve döktüler))) ama ah peki... parlak mizahınızı anlamıyorum... gönderileri dikkatlice okuyun, size sadece içtiğimi yazmıştım kendi yaptığım... kendi yaptığım.. . içki kültürünü anlayanlar ve gözlemleyenler beğensin... Gelin ikram edin))
-
- Penetrasyon
Tanrı korusun))) Alınmıyorum.. özellikle internette.. kişisel olarak yaz.. konuşalım))) peki, her şeyi tartışacağız))) ya gerçekten gelirsen))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
Alıç uzun zamandır alışılageldik anlamda alkolle yapılmıyordu, bu yüzden günümüzde hala satıldığı yer garip. Konu aslında beyaz bir adamla seksti. Kafkasya’da tüm gezegendekiyle aynı yıl ve aynı yüzyıldır. Kafkasyalıların vahşi olduğunu söyleyenler de belli kişiliklerden yola çıkarak çıkarımlarda bulunuyorlar. Kafkasya çok ulusludur. Bu nedenle insanları din ve milliyetlerine göre, özellikle de bir bütün olarak herhangi bir millete, tek tek bireylere göre yargılamamalısınız. Yine de her yerde içki içiyorlar, BAE ve İran’da bile ama her köşede bu konuda bağırmıyorlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 6 months
Karım Kafkasyalılar tarafından sikildi, pek iyi olmadığını söylüyor! Dominik Cumhuriyeti ve Küba’daki siyahlar daha iyi sikişiyor
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 197
- Registered for: 2 years 1 month
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 1 year 11 months
-
- ön sevişme
- Total posts: 115
- Registered for: 3 years 6 months
sen forumda bir adamsın!! Solovyov’un programı değilKaranlık Lord: ↑09 Feb 2022, 18:18 Ben Lazar, muhtemelen SSCB’nin çöküşünden sonra Rusların Azerbaycan’dan nasıl sürüldüğünü bilmiyorsunuz. Çocukların toplu halde tecavüze uğraması artık normal bir durumdu.
a 13 etapta 6 mczhchin artık kayıt sırasında birçok sıradan çıkış noktası için geçerli.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 154
- Registered for: 3 years
Karım onun çok dikkatli, kibar ve dayanıklı olduğunu söyledi. Karım onu becermeyi seviyordu.
Eşim ve ben 2017’de Batum’da tatil yaptık. Ameliyattan sonra sekse pek ilgi duymadım. Tatile yeni geldik ve karımın dişi kırıldı. Dişçilik aramaya onunla birlikte gittik. Mahalleli doktor önerdi. Kendisi Gürcüydü ve gözü karımın üzerindeydi. Benim gücümün yetmeyeceği kadar çok sikişmek istiyordu. Bu nedenle Gürcüyü baştan çıkarmayı kendisi teklif etti.
Karım onun çok dikkatli, kibar ve dayanıklı olduğunu söyledi. Karım onu becermeyi seviyordu.
- These users thanked the author Alexander Trofimoviç for the post (total 4):
- Anastasya 2005, andylee, Sibiryak89, Martin
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post