Annemi seks yaparken kim gördü?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemi seks yaparken kim gördü
Annemin babamla bile seks yaptığını hiç görmedim. Babam, sanırım o pislik, zayıftı, çünkü anneme sadece şaka yollu bir şekilde, onun bir yandan sikiştiğini söyleyerek dalga geçiyordu. Babanın kendisi seksten çok iş konusunda tutkuluydu. Annem çok güzel ve ilginçti. O zamanlar zaten ince güpür külot giyiyordu ve içinden koyu renkli kasık kılları her zaman önden görülebiliyordu. Eminim babam haklıydı ve annemin başka erkeklerle yattığını biliyordu. Orduya katılıp eğitime başladığımda annem yemin için beni görmeye geldi. Bir daire kiraladım ve iki gün izne çıkarıldım. Muhtemelen bana acıdığından ya da sikişme arzusundan dolayı akşam yatağıma taşındı. Bu sadece annemle değil genel olarak ilk seksimdi. Onun bunu yapma şekli yüzünden kelimenin tam anlamıyla delirdim.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post (total 2):
- annem adam yaptı, PavelNokia
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
Yaklaşık 7 yaşındaydım. Misafirlerimiz bir şeyi kutluyorlardı. Beni daha erken yatırdılar. Ama uyuyamadım. Misafirler gitti ve annem ağlıyormuş gibi nefes nefese kaldım. Babam dışarı çıktı ve mutfakta masanın üzerinde göğüsleri köpek stili olan anneme baktı ve elbisesini sırtına giydirdi. Hatırlamıyorum, külotu göremedim. ve midesiyle itti. Beni gördüler. Baba kendini anneye bastırdı. Ve bana ya da odaya rüya gördüğünü söyledi. Sabah gerçekten bunun bir rüya olduğunu düşündüm. Hiçbir şey olmamış gibi davrandılar
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
Okumaya çalıştım... Tolstoy’un savaş ve barışı gibi... ne kadar hayalperestler... romanı okumak daha keyifli
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
Ben 16 yaşındayken ailem boşandı. Babam başka bir eve taşındı, ben de annemle birlikte yaşamaya devam ettim.
Erkekler annemi ziyarete gelmeye başladı, ilk başta annem işten meslektaşlarımızın bizimle çalışmaya geldiklerini söyledi çünkü... İşyerinde zamanımız yok. Anneme her şeyi anladığımı, kıskanmadığımı söyledim.
Akşam geç saatlerde ayrılıp geri döndüler ve ben de annemin seks yapmasını izlemek için odasının kapısını yavaşça açtım. Haraç ödemeliyiz - yatakta her şeyi yapabilir.
Erkekler annemi ziyarete gelmeye başladı, ilk başta annem işten meslektaşlarımızın bizimle çalışmaya geldiklerini söyledi çünkü... İşyerinde zamanımız yok. Anneme her şeyi anladığımı, kıskanmadığımı söyledim.
Akşam geç saatlerde ayrılıp geri döndüler ve ben de annemin seks yapmasını izlemek için odasının kapısını yavaşça açtım. Haraç ödemeliyiz - yatakta her şeyi yapabilir.
- These users thanked the author Rastgele Tatiana for the post:
- Şalun70
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Rastgele Tatyana,
Aferin, Annemle babamın boşanmasından sonra annemin hayatı mahvolmadı. Aynı cinsiyetten çocukların geceleri ebeveynlerinin ne yaptığını görmeye çalışmaları da normaldir... Hele ki internetin olmadığı o günlerde.
Aferin, Annemle babamın boşanmasından sonra annemin hayatı mahvolmadı. Aynı cinsiyetten çocukların geceleri ebeveynlerinin ne yaptığını görmeye çalışmaları da normaldir... Hele ki internetin olmadığı o günlerde.
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Rastgele Tatiana
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post