Annemin sikildiğini gördüm
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Orientation: heteroseksüel
Re: Annemi sikişirken gördüm
Hatta bir arkadaşım daha sonra bana göğüslerinin fotoğrafını özel mesajla gönderdi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de küçük hikayemi paylaşmak istiyorum.
Bu bir yıl önce oldu: Vardiyalı çalışıyoruz, bize şehirde konut sağlıyorlar ama biz şehir dışında, şantiyede çalışıyorduk. Bir akşam işten sonra yorgunum ve her zamanki gibi eve dönüyorum, yıkanıyorum, akşam yemeği yiyorum ve veda ediyorum... ve sonra gece yarısına doğru nefes nefese ve iç çekişler başlıyor, sanırım işyerinde yeterince seks yok ve sonra Komşular seks yapıyor, kulaklarımı kapatmaya çalıştım olmuyor, üye kalkıyor. Zaten yukarı çıkıp onlara katılmayı düşünüyordum ama yetiştirilme tarzım beni engelliyor. Genç çiftin bu tür seksleri birkaç ay sürdü ve o kadar heyecanlıydım ki, sabah bunu yapacak gücüm yoktu. Sonra bir gece kulübünde bir kız buldum, onu eve getirdim, o da seksi çıktı ve tüm komşulardan intikam aldı))
Daha sonra çok sessiz ve televizyon sesiyle seks yaptılar, böylece cinsiyetimi ve duvarların ince olduğunu duyabiliyorlardı, dinlenebilirlerdi. İşte hikaye.
Bu bir yıl önce oldu: Vardiyalı çalışıyoruz, bize şehirde konut sağlıyorlar ama biz şehir dışında, şantiyede çalışıyorduk. Bir akşam işten sonra yorgunum ve her zamanki gibi eve dönüyorum, yıkanıyorum, akşam yemeği yiyorum ve veda ediyorum... ve sonra gece yarısına doğru nefes nefese ve iç çekişler başlıyor, sanırım işyerinde yeterince seks yok ve sonra Komşular seks yapıyor, kulaklarımı kapatmaya çalıştım olmuyor, üye kalkıyor. Zaten yukarı çıkıp onlara katılmayı düşünüyordum ama yetiştirilme tarzım beni engelliyor. Genç çiftin bu tür seksleri birkaç ay sürdü ve o kadar heyecanlıydım ki, sabah bunu yapacak gücüm yoktu. Sonra bir gece kulübünde bir kız buldum, onu eve getirdim, o da seksi çıktı ve tüm komşulardan intikam aldı))
Daha sonra çok sessiz ve televizyon sesiyle seks yaptılar, böylece cinsiyetimi ve duvarların ince olduğunu duyabiliyorlardı, dinlenebilirlerdi. İşte hikaye.
- These users thanked the author Paul Oakenfold for the post (total 3):
- Fargal94, Roman89, Mart
-
- Penetrasyon
- Total posts: 250
- Orientation: biseksüel
rakia, Çocuğa neden işkence ediyorsun? Ver şunu ona! Ve yükü boşaltmak senin ve çocuğun için iyi olacak! Ve inan bana, bundan sonra seni daha da çok sevecek!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 366
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Annem de bir insandır ve insani olan hiçbir şey ona yabancı değildir ve casusluk etik değildir.
Annen bu gördüklerini yapmasaydı sen bu dünyada olmazdın :)
Annen bu gördüklerini yapmasaydı sen bu dünyada olmazdın :)
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Fargal94, Wolffr
-
- Total posts: 15
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Annem birini getirdiğinde her zaman dinliyorum bu yüzden birden fazla boşalıyorum)) İlk kez konuşmaktan boşalabiliyorum) Mesela emmek dedikleri zaman)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1208
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
O zaten peri masalları yazıyor))) Burada hikaye anlatıcılarından oluşan bir forum var)))
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Wolffr, vesaire, RockstarAjansı, Zorba Carrie, Veloman
-
- heyecanlanıyorum
Burada neyin muhteşem olabileceğini anlayamıyorum) Daha önce, geceleri babamla seviştiğimde uyanır ve mastürbasyon yapardım. Bana öyle geliyor ki hepsi olmasa da bunu kesinlikle yaptılar, özellikle de erkekler)
-
- Nirvana’dayım
Kaç yaşındasınız?)Denissss71: ↑18 Apr 2023, 15:04 Burada ne muhteşem olabilir anlamıyorum) Önceden, geceleri babamla seviştiğimde uyanır ve mastürbasyon yapardım. Bana öyle geliyor ki hepsi olmasa da kesinlikle bunu yaptılar, özellikle de erkekler)
-
- heyecanlanıyorum
Ben 20 yaşındayım, o ise 44. Bunun oldukça normal olduğunu düşünüyorum)
- These users thanked the author Denisss71 for the post:
- O geri dönecek
-
- Nirvana’dayım
-
- heyecanlanıyorum
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 336
Taşınma zamanı geldi)) Kişisel hayatınızı düzenlemeyi denediniz mi? hayat? Yoksa bu tür şeyler hakkında telaşlanmak daha mı ilginç?))
-
- heyecanlanıyorum
Lerunchik, fırsat ortaya çıktığında kesinlikle go) Çok ilginç tabii ki) Elimde değil, cihaz otomatik olarak külotumun içinde yükseliyor
-
- Nirvana’dayım
Hangi derse çalışıyorsunuz ve kimin için?Denissss71: ↑18 Apr 2023, 15:16 Marinka, üniversitede okuyorum , bir barda yönetici olarak çalışıyor.
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
Bu hayatta her şey olabilir ama merak kediyi mahveder.
Görmedim ama duydum.
Görmedim ama duydum.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Orgazm!
- Total posts: 829
çeşitli, ilgi, şok ve benzeri ve her şey

- These users thanked the author aryamari for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Zorba Carrie
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
Arkadaşımın nasıl çarptığını da gördüm
- These users thanked the author Kıskançlık for the post:
- Hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 452
En büyük oğul beni defalarca karımı sikerken gördü. Bunu büyükanneme (anneme) güvenle anlattım. Sanırım bundan tahrik oldum. Hatırlıyorum, dört ya da beş yaşındayken beşiğinde uyuyordu ve karısı orgazmdan çığlık atarak onu uyandırmıştı ve ben de az önce bitirmiştim. Beşiğinden kalkıyor ve endişeyle soruyor: "Baba, annemle ne yapıyorsun?" Ben de bitirdim, penisimi ondan çıkarıp ona cevap veriyorum: "Bir şey değil."
Karısı daha sonra şöyle cevap vermesi gerektiğini söyledi: "Babam anneyi seviyor."
Gerçekten oğlunun sonunda annesini sikmeye başlayacağını umuyorum. Bunu onunla yapmayı bile çok isterim. Veya arkadaşlarıyla.

Karısı daha sonra şöyle cevap vermesi gerektiğini söyledi: "Babam anneyi seviyor."
Gerçekten oğlunun sonunda annesini sikmeye başlayacağını umuyorum. Bunu onunla yapmayı bile çok isterim. Veya arkadaşlarıyla.
- These users thanked the author Endişeli for the post (total 4):
- Ded, PavelNokia, Mart, Tolkala
-
- Flört etmek
- Total posts: 47
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Çocukken 6 yaşındayken gördüm ama ne yaptıklarını anlamadım... ve zaten 10 yaşındayken her şey açıktı, ama tek odalı bir daire, yanından geçmek sakıncalı özellikle sabahın erken saatlerinde, acilen tuvalete gitmeniz gerektiğinde. Buna katlanmak zorunda kaldık, gıcırdamayı bırakana kadar iki veya üç saat beklemek zorunda kaldık. Bir kez kendime işedim... yoldayken, yatakla tuvalet arasında bir yere.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Kendini evinde gibi hisset küçük kumar, hiçbir şeyi reddetmeyeceğim. İstersen sana bir sürü hikaye anlatırım)
- These users thanked the author RockstarAjansı for the post (total 2):
- Zorba Carrie, 6996
-
- ön sevişme
- Total posts: 105
8 yaşımdayken annemi ormanda sikilirken gördüm, çok hoşuma gitti, annem inledi, muhtemelen iyi hissetmiştir eve geldiğimizde annemden ona dayısının aynısını yapmasını istedim, dedi. hala küçük olduğumu ama göğüslerime dokunmama izin verdiğini
- These users thanked the author İskender 7 for the post (total 5):
- Hayalet, PavelNokia, Mart, Sibiryak89, hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 68
Oğlumun seksten ne kadar keyif aldığımı duyabilmesi için daha yüksek sesle inliyorum
- These users thanked the author Liza for the post (total 5):
- PavelNokia, Veloman, Mart, fötr şapka_1986, tahmini
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
Çocukluğumu hatırlıyorum, belki 6 yaşımdayken ailemi bunu yaparken görmüştüm. Koridorda uyuyakaldım ve inlemelerim düzeldiği için uyandım, sonra hala ne yaptıklarına dair hiçbir şey anlamadım. Gözlerimi açtım, onlara baktım ve babamın ona ne yaptığını, böyle çığlık attığını anlayamadım, sonra kafasını çevirdi, bana baktı ve beni odama götürdü, muhtemelen benim olduğumu fark etti. izliyorum. Şimdi nasıl hatırladım. Ayrıca periyodik olarak onları duvarın arkasından duyuyorum, duvara çarpan sallanan bir yatak gibi, bütün eve bağıran bir anne gibi.
-
- Potansiyel seks nesnesi
21 yaşındaydım. Bir Ermeninin anneme nasıl vurduğunu fark ettim. Açıkça umursamadı ve onun ilerlemelerine çapkın bir şekilde karşılık verdi. Müdahale etmemeye karar verdim. Ama bir göz atma fırsatını kaçıramazdım. Pencereden. Sehpadaki Ara istediği her şeyi elde etti.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Annemle babamın seks yaptığını ilk kez 12 yaşımdayken gördüm. Anneannemin yanına geldik, onun yıldönümüydü ve uzun süre kutladılar. Annem ve babam odaya geldiğinde ben zaten uyuyordum, ben yatakta uyudum, onların da yerde bir yatağı vardı. Hışırtılarından ve fısıltılarından uyandım, babamın annemi ikna etmeye çalıştığını duydum, o istemedi, oğlunun burada olduğunu söyledi. Yattım ve onları dinledim, penisim kazık gibi duruyordu. Gözlerim kapalı yatıyordum ve onları açmaya korkuyordum, ta ki annem inlemeye başlayana kadar. Gözlerimi açtığımda babamın annemin üstüne yattığını ve onu yavaşça becerdiğini gördüm. Annem battaniyenin altından dışarı çıkmış, bacaklarını iki yana açmış yatıyordu. O andan itibaren annemi kadın olarak algılamaya başladım. Onu gerçekten istiyorum, Casusluk yapıyorum yatak odalarının kapısının önünde sikişip mastürbasyon yaptıklarında arkalarında.
- These users thanked the author Maksimum for the post (total 8):
- Maxik90, Fedor36, annem adam yaptı, PavelNokia, Kazayağı, Mart, Pol66, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
Annemin sık sık sikildiğini görürdüm, çocukluğumdan beri bunu gözetlerdim. Daha sonra ablalarına, kuzenlerine ve kendisininkine geçti. Onlarla birlikte bir adam gördüm ve aynı anda birkaç tane daha
- These users thanked the author PavelNokia for the post (total 3):
- Mart, Sibiryak89, hayalet
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Nasıl, nerede, hangi pozisyonlarda olduğunu sana daha detaylı anlatırdım. Casusluk mu yaptınız yoksa kulak misafiri oldunuz mu?)
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
-
- Penetrasyon
- Total posts: 214
- Orientation: aseksüel
Yani kimse bunda kötü bir şey olduğunu söylemiyor bu... Eğer annenizin tam teşekküllü bir cinsel hayatı varsa ve uzun kış gecelerinde sıkıcı, soğuk, kirli bir yatağı yoksa ve sürekli seks yapıyorsa (ki bu gerçekten iyi - hem kadınlar için hem de kadınlar için) fiziksel sağlık ve duygusal denge), o zaman ancak onun adına mutlu olabilirsiniz. Biz de bunu yapıyoruz. Ve biz de bu gerekli davaya elimizden geldiğince mütevazi bir katkıda bulunuyoruz...

9 dakika sonra gönderildi 40 saniye:
5 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
10 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
(Şaka). Ama cidden, her şeyi doğru yaptın. Tebrikler. Ve iyi bir anne. Benim olmasa bile. Not: Çoğu zaman, evlat edinen anneler ve üvey anneler kendilerini biyolojik "doğal" annenin çok üstünde bulurlar. Ne yazık ki ah.
18 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
11 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 12 saniye sonra gönderildi: n
8 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
6 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Yoksa inledi mi? :melek:

9 dakika sonra gönderildi 40 saniye:
Harika bir fırsatınız var... :)
5 dakika 55 saniye sonra gönderilir:
Bir yetişkin? Eğer şimdi rastladıysanız, nasıl seks yaptığınızı (birden fazla) gördüğünden emin olabilirsiniz. Not: Endişelenmeyin... Yeter ki gelecekte kapıları daha sıkı kapatın. Sadece iş... :)rakia: ↑11 Jun 2021, 21:13 Evet, zaten bir yetişkinim
13 dakika 1 saniye sonra gönderildi:
Pek sayılmaz. Gençlerin HEPSİ mastürbasyon yapıyor veya mastürbasyon yapıyor. Doğa yolunu sorar ama henüz kimse olmayınca o zaman... Eski moda ama gerçek. Ve erkekler/genç erkekler, cinsel-erotik rüyalarında HER ZAMAN bunun için (ve daha canlı bir orgazm için) bir cinsel nesne seçerler. Çoğu zaman bu bir sınıf arkadaşı veya yan kapıdan bir kızdır. Ya da belki daha da havalı: genç bir "seksi" öğretmen, oyun parkındaki bir komşu ya da kendi anneniz ya da üvey anneniz. Ve "anneler" genellikle bir sabahlıkla (veya hiçbir şey olmadan) dairenin etrafında "yüzdüklerinde", bu, oğlanı/genç erkeği çok heyecanlandırır. Ve istemeden onun cinsel hayallerinin ve sana sahip olma hayallerinin nesnesi oluyorsun. Hayat hayattır. Not: Lütfen bunu bilmediğinizi söylemeyin. Ve BUNU ilk defa duyuyorsunuz.

10 dakika 48 saniye sonra gönderilir:
Ve şimdi, Tanrıya şükür, fimozis yok. Ve kafa iyi bir şekilde açığa çıkıyor.ve şimdi ne olacak)

18 dakika 28 saniye sonra gönderildi:
"Çıplak poponla bir fotoğrafın çekildiğini" nasıl öğrendin? Fotoğrafı sana kendisi mi gösterdi? Peki bu eylemi nasıl yorumladınız? Peki tepkiniz ne oldu? Ona ne söyledin? Kocanızın bu cinsel yaklaşımlardan haberi var mı?Ben uyuyordum ve o bir fotoğraf çekti
11 dakika 6 saniye sonra gönderildi:
İlginç. Ve her geçen saat daha da kolaylaşmıyor...Peki neden üvey oğlunun telefonunu karıştırıyorsun? Ve erişim şifresi elbette telefonun arkasındaki bir bant parçasına yazıp yapıştırılıyor, öyle mi? :üzgünüm: Her şey daha çok sanal gerçekliğe benziyor. seks. Basitçe Rusça: Kablolama.telefonumda buldum)
5 dakika 12 saniye sonra gönderildi: n
Ve elbette, pencerelerde perdeniz yok mu?
8 dakika 35 saniye sonra gönderilir:
Ve buna bayılıyorum sıska kızlar. Küçük göğüslü. Her durumda, kovada meme kalmaması için. Ancak bu doğaya ve bilime aykırıdır. Kadın göğüsleri (meme bezleri) çoğunlukla YAĞ birikintileridir. "Zayıf" ve "yağ birikintileri" ifadesi saçmadır. Herhangi bir mamolog bunu size söyleyecektir. Bu nedenle, genellikle zayıf insanların göğüsleri küçük olur.onu siktiğini duymadım, ayrıca 10-15 kilo alsaydı benim tipim olurdu.
6 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Aman Tanrım... Evet, git sonraki şube. Buna "Erotik fanteziler ve hikayeler" deniyor. Ve mutlu olacaksın! "Ziyaretçi 12 yaşında..." Sanırım ŞİMDİ 12 yaşındasın. Bu güne gireceğinize inanıyorum. Nirvana’ya! Çünkü astarınızın tamamını zaten fümelediniz!12 yaşımdayken ilk kez onun uyurken yanına girdim
5 dakika 11 saniye sonra gönderilir:
Cıyakladı mı?O kadar heyecan verici bir şekilde inledi ve ciyakladı ki.

-
- Total posts: 14
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
Bir keresinde görmüştüm; bir adam gece uyanmış ve annesini köpek stiliyle becermişti. Tam olarak hatırlamıyorum, sanırım daha sonra uyuyakalmışım)
- These users thanked the author Dikey12 for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
Park bir keresinde anne ve babasının seks yaptığını duymuştu. Ne çekildi ne de baktı, bunun yerine başını bir yastıkla örttü ve duymamak için hemen uykuya dalmaya çalıştı.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
IMHO, açıklanan durumda muhteşem ya da özellikle fantastik hiçbir şey yok)) Bir anneye emzirmesinin nasıl teklif edildiğini duydum - oluyor ...
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post