Tanrım.. Bir yusufçuktan daha kötü bir saçmalık okumadım uzun zamandır :haha:
Yönetici mevcut mu?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Admin var mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Yağmurcu, Kral Kuş
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6486
- Registered for: 2 years 6 months
))) Okumayı mı öğrendiniz? Tebrikler. senin adına çok sevindim)))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑29 Feb 2024, 06:55Tanrım.. Uzun zamandır bir yusufçuktan bu kadar iğrenç bir saçmalık okumamıştım![]()
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 5016
- Registered for: 1 year 11 months
-
- Nirvana’dayım
))) Tanya ve ben arkadaşız. Onunla konuşmak güzel. Dışarıdan empoze edilmeyen, ancak yaşam deneyimine dayanarak elde edilen kendi bakış açısına sahip az sayıdaki kişiden biridir. Tartışıyoruz çünkü olup bitenler hakkında farklı görüşlerimiz var ve bu normal.
-
- Nirvana’dayım
Tanyushka, onunla gerçekten arkadaş mısın?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Eustace
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: aseksüel
Artık "Arkadaşlık" kavramı o kadar "esnek" ki kavramın kendisi pek mantıklı gelmiyor :)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 478
- Registered for: 1 year 9 months
- These users thanked the author Hımmm for the post (total 2):
- Yağmurcu, |_nadiren_|
-
Автор темыYağmurcu
- Orgazm!
- Total posts: 686
- Registered for: 2 years 2 months
"- O benim arkadaşımdı!
- Karını becerdi ve seni katillerin emrine vermeye çalıştı!
- Arkadaşlar mükemmel olamaz".
- Karını becerdi ve seni katillerin emrine vermeye çalıştı!
- Arkadaşlar mükemmel olamaz".
-
- Nirvana’dayım
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 5 years
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
:tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar: :tulpanlar:
Gönderildi 40 saniye sonra :
Yönetici doğal olarak mevcuttur
Çok meşgulsün)Yusufçuk

Gönderildi 40 saniye sonra :
Yönetici doğal olarak mevcuttur

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 429
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Tanrıya şükür!

Last edited by Firavun faresi on 29 Feb 2024, 19:17, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1066
- Registered for: 2 years 1 month
Yazmana gerek yok artık benim için göreceğim hiçbir şey değil.
Seni düşmanım yaptım...
Yazmana gerek yok artık benim için göreceğim hiçbir şey değil.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 346
- Registered for: 5 years
Beyler, birbirinize hakaret etmeden yeterli şekilde iletişim kurmayı öğrenin. Aksi halde daha sonra foruma gidemeyebilirsiniz
yani, asla bilemezsiniz... ama yöneticinin var olduğundan emin olacaksınız
:haha:

- These users thanked the author Slogancı for the post (total 3):
- Yağmurcu, sağırlığın, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
Çok basit - eğer buraya birisiyle kavga etmek için gelmiyorsanız ama başka bir nedenden dolayı geliyorsanız, o zaman size hakaret eden birini Düşman olarak listelemek çok daha kolaydır.
Ve kendiniz için daha fazla yaşayın.
Hayatta yeterince saygınız yoksa ve buraya birisine bir şey kanıtlamak veya birinin pahasına kendinizi savunmak için geliyorsanız, o zaman bu kişiye küfür etmemesini tavsiye etmenin faydası yoktur. Buraya tam olarak bunun için geldi.
Bu mantrayı her gün söylemenin bir anlamı yok. zaman. İşe yaramaz.
Çok basit - eğer buraya birisiyle kavga etmek için gelmiyorsanız ama başka bir nedenden dolayı geliyorsanız, o zaman size hakaret eden birini Düşman olarak listelemek çok daha kolaydır.
Ve kendiniz için daha fazla yaşayın.
Hayatta yeterince saygınız yoksa ve buraya birisine bir şey kanıtlamak veya birinin pahasına kendinizi savunmak için geliyorsanız, o zaman bu kişiye küfür etmemesini tavsiye etmenin faydası yoktur. Buraya tam olarak bunun için geldi.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
- Yağmurcu, sağırlığın
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
hiçbir yaz, pedofililerle diğerleri arasındaki kavganın yaşandığı dönemde, çocuklarına okulda seks öğretileceğini hayal ettiğini söyledi.
Kim olduğunu bilmiyorum, işçi mi yoksa beden eğitimi öğrencisi mi? öğretmenim..
o yüzden yazdığı her şeyi ciddiye almayın..) hamamböceklerini hesaba katın..)
o zararsızdır ve hiç de kötü değildir..)
Yusufçuk tartışmayı sever.
hiçbir yaz, pedofililerle diğerleri arasındaki kavganın yaşandığı dönemde, çocuklarına okulda seks öğretileceğini hayal ettiğini söyledi.
Kim olduğunu bilmiyorum, işçi mi yoksa beden eğitimi öğrencisi mi? öğretmenim..
o yüzden yazdığı her şeyi ciddiye almayın..) hamamböceklerini hesaba katın..)
o zararsızdır ve hiç de kötü değildir..)
-
- Sürtünmeler
Sadece onun bakış açısı var ve bu doğru, millet aksi takdirde yanlıştır)
Yalnızca onunla aynı fikirde olanları sever)
Evet, evet)
Sadece onun bakış açısı var ve bu doğru, millet aksi takdirde yanlıştır)
Yalnızca onunla aynı fikirde olanları sever)
- These users thanked the author Hımmm for the post (total 3):
- Yağmurcu, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
- En güçlü orgazm!
İkiniz de anlamadığım bir şey var, Pierro, Hmmmm, neden buraya geldin? Pedofiller ve ensest bağımlılarıyla 31’lük bir mücadeleye mi katılmak istiyorsunuz? Yoksa birine bir şey kanıtlamayı umursuyor musun? Rakibinizin bir konuda sizinle aynı fikirde olmaması önemli mi?
Hayattaki sorunları mı kaçırıyorsunuz? Veya evdeki tüm aile üyelerinizi zaten mahvetmişsinizdir ve onlar da tüm pisliği ortadan kaldırma ve aynı fikirde olmayan herkesi hapse atma arzunuzla sizi başından savıyorlar.
Ve görünüşe göre aile üyeleriniz de İvanoviç gibi bunu görmezden geliyorlar. , siktir git...
Ve görünüşe bakılırsa seni hâlâ ciddiye alıyorlar, sanki sana bir şey anlatmaya çalışıyorlarmış gibi, tüm argümanlarını oldukça ciddiye alıyorlar.
Ama görünüşe göre buna gerek yok. bunu yapmak için. Çünkü tüm bunlar umurunda değil.
Hayattaki sorunları mı kaçırıyorsunuz? Veya evdeki tüm aile üyelerinizi zaten mahvetmişsinizdir ve onlar da tüm pisliği ortadan kaldırma ve aynı fikirde olmayan herkesi hapse atma arzunuzla sizi başından savıyorlar.
Ve görünüşe göre aile üyeleriniz de İvanoviç gibi bunu görmezden geliyorlar. , siktir git...
Ve görünüşe bakılırsa seni hâlâ ciddiye alıyorlar, sanki sana bir şey anlatmaya çalışıyorlarmış gibi, tüm argümanlarını oldukça ciddiye alıyorlar.
Ama görünüşe göre buna gerek yok. bunu yapmak için. Çünkü tüm bunlar umurunda değil.
Last edited by Saç gömlek on 29 Feb 2024, 20:33, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 3):
- Venüs, sağırlığın, misafirler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Gerçek, tartışmanın içinde doğar. Peki ona kızdığımı nereden çıkardın? Sadece internet. Okulda çocuklara seks ve güvenlik türleri hakkında eğitim verilmesi konusuna da yüzde 100 katılıyorum. En büyük oğlum, en küçüğüme hamileyken bana, çocukların karnından nasıl doğduğunu sordu. Doğumun aşamalarını ayrıntılı olarak gösteren bir kadın doğum kitabım vardı... Okuması ve izlemesi için ona verdim... Çocukların çocukluktan itibaren tehlikeleri de dahil olmak üzere anlamak için neyi, nasıl yapacağını bilmesi normaldir. pedofililerle iletişim kurmakPierro: ↑29 Feb 2024, 20:19
Yusufçuk tartışmayı seviyor.
Bir yaz, sübyancılar ve diğerleri arasındaki savaş döneminde, çocuklarına okulda seks öğretileceğini hayal ettiğini söyledi. peki kim, Trudovik mi yoksa beden eğitimi öğretmeni mi - bilmiyorum..
o yüzden onun yazdığı her şeyi ciddiye almayın..) hamamböceklerini hesaba katın..)
Yani o zararsızdır ve hiç de kötü değildir.)
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Yağmurcu, Venüs, Zorba Carrie, Slogancı
-
- Nirvana’dayım
Havasız!!! Yüz pound, bunu hayatından kopyaladın!Vasyanitsa: ↑29 Feb 2024, 20:27 Evdeki tüm aile üyelerinizi zaten mahvettiniz ve onlar da sizi başından savıyorlar
- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- Firavun faresi, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 3155
- Registered for: 2 years 5 months
Ve ]mastürbasyon yapıp mücadeleye katılanlar ne yapmalı? Hayır, öyle değil. Savaşa katılın ve sonra mastürbasyon yapın.Vasyanitsa: ↑29 Feb 2024, 20:27 İkiniz de bir şey anlamıyorum, Pierro , Hmmmm, neden geldin Burada? Pedofiller ve ensest bağımlılarıyla 31’lük bir mücadeleye mi katılmak istiyorsunuz? Yoksa birine bir şey kanıtlamayı umursuyor musun? Rakibinizin bir konuda sizinle aynı fikirde olmaması önemli mi?
- These users thanked the author Ksenofon for the post:
- Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
Buraya kaydolmak için izninizi almam mı gerekiyor?
İstiyorum ve içeri gireceğim)
Peki ya niya?
Bekle... Burada ensest sübyancılarıyla mı savaşıyorsunuz?
40 saniye sonra gönderilir:
Don Kişot galerisi mi?Vasyanitsa: ↑29 Feb 2024, 20:27 İkiniz de bir şey anlamıyorum, Pierro , Hmmmm, neden geldin Burada? Pedofiller ve ensest bağımlılarıyla 31’lük bir mücadeleye mi katılmak istiyorsunuz? Yoksa birine bir şey kanıtlamayı umursuyor musun? Rakibinizin bir konuda sizinle aynı fikirde olmaması önemli mi?
Buraya kaydolmak için izninizi almam mı gerekiyor?
İstiyorum ve içeri gireceğim)
Peki ya niya?
Bekle... Burada ensest sübyancılarıyla mı savaşıyorsunuz?
40 saniye sonra gönderilir:
Bunu aynı anda yapamaz mısınız?)Ksenofont: ↑29 Feb 2024, 20:33Ve ]mastürbasyon yapıp mücadeleye katılanlar ne yapmalı? Hayır, öyle değil. Savaşa katılın ve sonra mastürbasyon yapın.saç gömlek: ↑29 Feb 2024, 20:27 İkiniz de bir şeyi anlamıyorum, Pierro, Hmmmm, neden buraya geldin? Pedofiller ve ensest bağımlılarıyla 31’lük bir mücadeleye mi katılmak istiyorsunuz? Yoksa birine bir şey kanıtlamayı umursuyor musun? Rakibinizin bir konuda sizinle aynı fikirde olmaması önemli mi?
Last edited by Hımmm on 29 Feb 2024, 20:35, edited 1 time in total.
-
- En güçlü orgazm!
-
- Nirvana’dayım
Lanet olsun, beni defalarca aşağılamaktan yorulmadın mı? ? Arkadaş Siktir Et

- These users thanked the author Eustace for the post (total 3):
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Fargal94, Firavun faresi
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1879
- Registered for: 3 years 9 months
ama devam et, devam et, seni rahatsız etmeyeceğim..)
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
4 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
kaybetme BT!))
Spekülasyon yapıyorsun) Az önce bir kişinin umursamadığını söyledim ne tartışalım.. )
ama devam et, devam et, seni rahatsız etmeyeceğim..)
1 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
üzgünüm.. Vlasyanitsa neden havasız ?)
4 dakika 22 saniye sonra gönderildi:
ooo.. kelime akışında makul bir tanecik var mıydı?)Hiç umursamıyorsun
kaybetme BT!))
- These users thanked the author Pierro for the post:
- Firavun faresi
-
- Nirvana’dayım
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
- Eustace, Fargal94, Firavun faresi, Slogancı
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
))) Ahah, sürekli okullardaki cinsellik eğitimi hakkında yazıyorum. Ancak gerçek şu ki, forum üyelerinin çoğunluğu buna karşı çünkü kendi başlarına fap yapmayı öğrendiler ve görünüşe göre bu onlar için yeterli))) hala fap yapıyorlar
- These users thanked the author Venüs for the post (total 4):
- Ksenofon, Tanya, Zorba Carrie, Slogancı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 372
- Registered for: 2 years 3 months
4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ve bazen bazıları için bu bir şaka gibi olur. Vasili İvanoviç evden çıkıyor, çatıdaki Petka’ya bakıyor.
- Petka, orada ne yapıyorsun?
- Anteni çekiyorum.
- Anten. .. Güzel bir isim. Neden çatıda?
İşte böyle..Sanki herkes 13 yaşında doğum yapmıyormuş gibi. Bu iki ucu keskin bir kılıç. Ancak genç çiftler için, kayıt ofisine başvuruda bulunmaları ve kayıt olmaları arasındaki süre boyunca cinsiyetin tüm inceliklerini öğretmekten zarar gelmez
4 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
Ve bazen bazıları için bu bir şaka gibi olur. Vasili İvanoviç evden çıkıyor, çatıdaki Petka’ya bakıyor.
- Petka, orada ne yapıyorsun?
- Anteni çekiyorum.
- Anten. .. Güzel bir isim. Neden çatıda?
-
- Nirvana’dayım
İşte bu yüzden öğretmemiz gerekiyor ki onlar da doğum yapmasınlar 13 yaşında doğum yapın. Doğum kontrol yöntemleri dahil her şeyi öğretin.
Kayıt ofisine başvuruyu yaptığımda zaten hamileydim ve regl olmuştum 12-14 hafta. Ve tek kişi ben değilim. İnsanlar ilişkilerini tamamlamadan önce yıllarca birlikte uyurlar. Bakirelerin evlenmesi muhtemelen milyon çiftten biridir. Nadir, nadir. Öğretmeniz gereken çifti aramak için uzun zaman harcayacaksınız.Gourmet: ↑01 Mar 2024, 05:11 Ancak genç çiftler için, kayıt ofisine başvuruda bulunma ve kayıt olma arasındaki süre boyunca Seksin tüm inceliklerini öğretmek bana acı veriyor
- These users thanked the author Venüs for the post (total 2):
- Ksenofon, Zorba Carrie
-
- Sürtünmeler
. Oral seksten hamile kalmadıklarını öğrenirler ve herkes bunu ağzına koyar
Birlikte uyumak, nasıl yapılacağını bilmek anlamına gelmez. Herkes bacaklarını nasıl doğru şekilde kaldıracağını bile bilmiyor. Erkekler orgazmı penisten boşalma olarak anlar ve kadın orgazmı [/url]ve bir kadını nasıl memnun edebiliriz, bunu duymadık bile. Çoğu insan için seks eğilmek...yapışmak...alçalmak...sarsılmak ve gitmektir.Strecoza: ↑01 Mar 2024, 10:28 Başvuruyu kayıt ofisine gönderdiğimde zaten hamileydim ve bir süreliğine hamileydim. 12-14 hafta. Ve tek kişi ben değilim. İnsanlar ilişkilerini tamamlamadan önce yıllarca birlikte uyurlar. Bakirelerin evlenmesi muhtemelen milyon çiftten biridir. Nadir, nadir. Öğretmenlik yapacak doğru çifti bulmak için uzun zaman harcayacaksınız.
-
- Nirvana’dayım
n
Aynı şey daha önce seks yapmış yeni evliler için de geçerli olacak. Bir kulağından girip diğerinden uçacak. Bazıları açıkça bir bilim adamına eğitim verilmeyeceğini söyleyecektir.
Eh, çocuklar doğaları gereği meraklıdırlar ve boş kağıtlardır. Anlamıyorum neden okulda hayatta işe yaramayan konuları öğretiyoruz ve her gün gerekli, önemli ve ihtiyaç duyulan şeyleri öğretmiyoruz.
)) ) Evet, genel olarak sevişmek ve sevişmenin bir parçası olarak ağızdan okşamak, gençlerin daha yakın iletişim istedikleri, ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmak veya planlanmamış, erken hamilelikten kaçınmak istemedikleri durumlardan kurtulmanın iyi bir yoludur.
n
Elbette bir anlamı yok, ama onlar zaten seks yapıyorlar ve. nasıl bir deneyime sahipler? Bir liderlik pozisyonuna sahipseniz veya liderlik deneyiminiz varsa, bir çalışana öğretmenlik yapmanın, bir çalışanı yeniden eğitmekten çok daha kolay olduğunun farkındasınızdır. Farklı bir uzmanlıktan bahsetmiyorum ama uzmanlık aynı olduğunda, ancak yalnızca kişi zaten başka bir kuruluşta çalışmış ve tecrübesi vardır. Siz ona şunu bunu yapmanız gerektiğini anlatıyorsunuz ama o size bunu bu şekilde değil, bu şekilde yaptığımızı söylüyor. Hatta bazıları hiçbir şey söylemiyor. Sessizce aynı fikirdeler ama yine de alıştıkları gibi davranıyorlar.Gourmet:01 Mar 2024, 11:50 Birlikte uyumak, bunu yapabilmek anlamına gelmez
Aynı şey daha önce seks yapmış yeni evliler için de geçerli olacak. Bir kulağından girip diğerinden uçacak. Bazıları açıkça bir bilim adamına eğitim verilmeyeceğini söyleyecektir.
Eh, çocuklar doğaları gereği meraklıdırlar ve boş kağıtlardır. Anlamıyorum neden okulda hayatta işe yaramayan konuları öğretiyoruz ve her gün gerekli, önemli ve ihtiyaç duyulan şeyleri öğretmiyoruz.
-
- Nirvana’dayım
Okulda nasıl para kazanılacağını, diğer insanlarla agresif olmayan doğru iletişim ve verimli ilişkiler kurmayı öğretseler daha iyi olurdu..
Seks hakkında konuşulacak ne var?.. penisin hangi ucuna sokulmalı? vajina mı?
Seks hakkında konuşulacak ne var?.. penisin hangi ucuna sokulmalı? vajina mı?
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Büyücü
-
- Sürtünmeler
Onlar gibi söyle... .haydi çılgına dönelim. Tartışmayacağım, burası bir tartışma kulübü değil))). M-evet... senin hakkında yazdıkları hiçbir şey için değil, yerleşeceğim ama teslim olmayacağım))))))))))Strecoza: ↑01 Mar 2024, 12:45 Gurme: ↑55 dakika önce
Oral seks olduğunu, hamile kalmadıklarını öğrendiler ve herkes bunu ağzına götürdü
))) Evet, sevişmek genel olarak ve oral seks de bir parçası olarak Sevişme, gençlerin daha yakın iletişim istedikleri ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmak veya planlanmamış, erken hamilelikten kaçınmak istemedikleri durumlardan kurtulmanın iyi bir yoludur.
Gurme: ↑55 dakika önce
Birlikte uyumak, yapabilmek anlamına gelmiyor.
Tabii ki de değil ama zaten seks yapıyorlar ve nasıl bir deneyime sahipler. Bir liderlik pozisyonuna sahipseniz veya liderlik deneyiminiz varsa, bir çalışana öğretmenlik yapmanın, bir çalışanı yeniden eğitmekten çok daha kolay olduğunun farkındasınızdır. Farklı bir uzmanlıktan bahsetmiyorum ama uzmanlık aynı olduğunda, ancak yalnızca kişi zaten başka bir kuruluşta çalışmış ve tecrübesi vardır. Siz ona şunu bunu yapmanız gerektiğini anlatıyorsunuz ama o size bunu bu şekilde değil, bu şekilde yaptığımızı söylüyor. Hatta bazıları hiçbir şey söylemiyor. Sessizce aynı fikirdeler ama yine de alıştıkları gibi davranıyorlar.
Eh, çocuklar doğaları gereği meraklıdır ve boş bir kağıt sayfasıdırlar. Anlamıyorum neden okulda hayatta işe yaramayan konuları öğretiyoruz ve her gün gerekli, önemli ve ihtiyaç duyulan şeyleri öğretmiyoruz.
- These users thanked the author Gurme for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 174
- Orientation: aseksüel

4 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Sapıklar forumunda, bu konu, daha dün bir adamı nasıl becerdikleri ve yeğenlerini nasıl yozlaştırdıklarıyla övünenlerden dönen, korkunç bir bok fokurdamasına ve çılgına dönmüş ahlak düşkünleri denizine neden oluyor. Çoğunluğun çocukları dini saçmalıklarla kandırmanın yabancı dil ve matematik öğrenmekten daha önemli olduğuna inandığı bir toplumda neler olacağını hayal edebiliyor musunuz?

4 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
Agresif olmayan insanları manipüle etmek daha zordur. Kimse size bunu öğretmeyecek ve sizi bu şekilde eğitmeyecek. Bunlar gelecekteki askerler için zararlı becerilerdir.diğer insanlarla saldırgan olmayan iletişimi ve verimli ilişkileri düzeltin
-
- Nirvana’dayım
Kendi bakış açısına sahip olanlar kendi argümanlarını sunuyorlar. Ve elbette tartışmayı sevmeyenler. Asla kimseyle tartışmazlar.
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi: n
) )) Bu, başlangıçta yanlış düşünen veya hiç düşünmeyenler tarafından söyleniyor. Bu karakterlerin hepsi çok düşük zekaya, çok dar bir bakış açısına ve akıllı olma arzusuna sahiptir.Gourmet: ↑01 Mar 2024, 12:54Onlar gibi söyle... .haydi çılgına dönelim. Tartışmayacağım, burası bir tartışma kulübü değil))). M-evet... senin hakkında sakinleşeceğimi yazmaları boşuna değil ama boyun eğmeyeceğim))))))))))Gurme: ↑55 dakika önce
Oral seks yapıldığını, hamile kalmadıklarını öğrendiler ve herkes bunu ağzına götürdü
)) ) Evet, genel olarak sevişmek ve sevişmenin bir parçası olarak ağızdan okşamak, gençlerin daha yakın iletişim istedikleri, ancak cinsel yolla bulaşan bir hastalığa yakalanmak veya planlanmamış, erken hamilelikten kaçınmak istemedikleri durumlardan kurtulmanın iyi bir yoludur.
nGurmet: ↑55 dakika önce
Birlikte uyumak, bunu yapabilmek anlamına gelmiyor.
Elbette bir anlamı yok ama zaten seks yapıyorlar ve nasıl bir deneyime sahipler. Bir liderlik pozisyonuna sahipseniz veya liderlik deneyiminiz varsa, bir çalışana öğretmenlik yapmanın, bir çalışanı yeniden eğitmekten çok daha kolay olduğunun farkındasınızdır. Farklı bir uzmanlıktan bahsetmiyorum ama uzmanlık aynı olduğunda, ancak yalnızca kişi zaten başka bir kuruluşta çalışmış ve tecrübesi vardır. Siz ona şunu bunu yapmanız gerektiğini anlatıyorsunuz ama o size bunu bu şekilde değil, bu şekilde yaptığımızı söylüyor. Hatta bazıları hiçbir şey söylemiyor. Sessizce aynı fikirdeler ama yine de alıştıkları gibi davranıyorlar.
Eh, çocuklar doğaları gereği meraklıdır ve boş bir kağıt sayfasıdırlar. Anlamıyorum neden okulda hayatta işe yaramayan konuları öğretiyoruz ve her gün gerekli, önemli ve ihtiyaç duyulan şeyleri öğretmiyoruz.
Kendi bakış açısına sahip olanlar kendi argümanlarını sunuyorlar. Ve elbette tartışmayı sevmeyenler. Asla kimseyle tartışmazlar.
2 dakika 4 saniye sonra gönderildi: n
Kimin umurunda, üstelik paran var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑01 Mar 2024, 12:53 Okulda nasıl para kazanılacağını öğretseler daha iyi olurdu
Last edited by Venüs on 01 Mar 2024, 13:35, edited 1 time in total.
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2154
Adem ile Havva sikişmeyi okul olmadan öğrendiler.)
- These users thanked the author Büyücü for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
- Penetrasyon
- Total posts: 213
Annen nasıl? 15 yaşında doğum yap... evet, evet. Görünüşe göre gerçekten çocuk istiyordum. Evet? Kendimi nasıl koruyacağımı bilmiyordum, bu yüzden doğdun.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post