Forum RKN’nin kararıyla engellendi

Forum haberleri, yöneticiler ve moderatörlerle iletişim
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1066
Registered for: 1 year 10 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Forum RKN kararıyla engellendi

Unread post by Saç gömlek »

vvm: 15 Dec 2023, 11:17 Dinle, bu kapitalizm. Bugün ülke refah içinde ama yarın krize girecek ve milliyetçiler ortaya çıkacak. Çek Cumhuriyeti’ni ele alalım, elbette pek ilgi çekici değil, ancak bir zamanlar Hitler, Almanların orada rahatsız edildiği bahanesiyle onu elinden aldı. Ancak İngiltere ve Fransa, Almanya’nın Sovyetler Birliği sınırlarına yaklaşması için tek kelime etmedi. Bugünlerde Çek kartını oynayacaklar, Rusları ezmeye başlayacaklar, gençliğe nefret pompalayacaklar. Ne olmuş yani, şimdi ülkeden ülkeye mi koşuyoruz?
Farklı kapitalist ülkelerdeki maaşlar ve yaşam standartlarına gelince, Amerika’da kimse dilencilere ve evsizlere acımıyor. Kendileri için böyle bir hayat seçtikleri için kendilerinin suçlanacağını söylüyorlar. Ve burada yaşam standardından memnun olmayan insanlarımız var. Amerikalıların örneğini takip ederek kimin suçlanacağını söyleyebilir miyiz? İşe git! Yani Avrupa ülkelerinde bazıları en üstte, diğerleri en altta çalışıyor. Bavyeralı bir arkadaşımın dediği gibi, hafta sonuna kadar arka ayaklarım kalmayacak. Ben sosyalizmden yanayım ama bunun yalnızca bir rüya olabileceğini anlıyorum. Halkımız dağınık, dikkatsiz, seçime bile gitmiyor. Neye sahipsek, bizde var. Ancak bu şekilde yaşayabilirsiniz. Gençken ticaretle geçiniyordum, sonra ekmek üretimi vardı, sonra mide bulandırıcı hale geldi, bana göre değil. Bir kutu yaptım, arabaları bir kutuda tamir ettim. Eşimle birlikte bir ev yaptık))), her şeyi planladı ve milimetresine kadar hesapladı. Neredeyse her şeyi yapabilirim, sadece radyo elektroniğine aşina değilim). Sağlık sorunlarını bile kendim çözüyorum. Ameliyata gerek yoksa tüm tedavi protokolleri mevcuttur - çalışın. Testleri geçti, muayene edildi ve tedavi edildi. İlaçlar mevcut.
Tek sorun şu ki, hiç tatile çıkmadım).
Çocuklar büyüdüğünde sağlıklıyım, ülkenin herhangi bir yerine gideceğim. Yurtdışı ilginç değil. Kendi bölgemde yaşamayı seviyorum. Güzel bir yerimiz, lezzetli suyumuz, ucuz enerjimiz, açık alanlarımız var.
Ayrıca Marinka’nın kimsenin bizim arabalarımızı kullanmadığını iddia ettiğini gördüm. Üç yerli arabam var). Her şey iyi çalışır durumda ve memnun. 1994’ten 10 yaşıma kadar ithalata bindim. Bir ev inşa etmeye başladı, bir somun aldı ve sonra bizim arabalarımıza geçti. Ancak yalnızca içe aktarmaları onarıyorum).
Yani tüm hayatınız üç paragrafa sığıyor! Tüm bunların böyle olması çok üzücü. Tüm bu başarılarınız başkasıyla karşılaştırıldığında iyidir. Mesela, genel arka plana karşı harikasın ve seninle ilgili her şey çikolata. Çünkü etrafınızdaki insanlara baktığınızda çoğunluğun tamamen berbat olduğunu görüyorsunuz. Ve sen onlara kıyasla çok şanslı görünüyorsun ve hatta kıskanabilirsin.

Ama kendinize sorarsanız, tüm bunlara neden ihtiyacınız var!? Bütün bunlar bana Orta Asya’daki Moskova gazellerini hatırlatıyor. Onları sık sık gösterişli alışveriş merkezlerinde, pahalı butiklerin önünde selfie çekerken, sosyal ağlarda evlerine ne kadar havalı olduklarını ve ne kadar harika bir yerde yaşadıklarını gönderirken görüyorum. Ama sen ve ben onların karanlıktan karanlığa kadar çalıştıklarını ve serin Moskova’dan eve gelen tüm bu fotoğrafların berbat olduğunu biliyoruz. Ve bazen neden bu Moskova’ya gittiklerini gerçekten anlamıyorum. Soğuk, karlı, soğuk yazlar, yüksek fiyatlar, kendilerine ait bir daireye sahip olma ihtimalinin hiç olmadığı, karanlıktan karanlığa kadar yaptıkları bu lanet iş. Her şeye değer mi? Sırf Moskova’da yaşamak uğruna. Evet, Moskova’da yaşıyorsunuz. Ama tek artısı bu. Ve onları gerçekten anlayamıyorum. Memleketinizde durum gerçekten daha mı kötü?

Doğru anlayın, sizi gücendirmek istemiyorum. Bence en azından kendine karşı dürüst olmalısın ve en azından kendini mahvetmemelisin. Gerçekten bir ev inşa etmek ve üç ya da dört düzine arabayı tamir etmek için mi doğdunuz? Gerçekten istediğin ya da hayal ettiğin şey bu mu? Hâlâ çocuk sahibi olmakla her şeyi haklı çıkarabilirsin. Hepsi boşuna değil. Ama kendine bir bak. Ailenizle sık sık iletişim kuruyor musunuz? Onlar olmadan yaşayamaz mısın? Bir aile olarak onlarla mı yaşıyorsunuz? Ortak bir bütçeniz ve ortak bir buzdolabınız var mı?
Çocuklarınızla her şey aynı olacak.

Büyüyecekler ve ebeveynlerinin yuvasından uçup gidecekler. Ve uçup gitmeleri bile iyi. Aksi takdirde birisi uçup gitmez ve siz hayattan zevk almak yerine onu memeleriyle beslersiniz. Burada pencerelerden birinin altında küçük bir balkonumuz var. Tamamen mimari dekorasyon. Ve orada güvercinler bir yuva kurdular. Ve bu sadece bir kuluçka makinesi. Sadece civcivler uçup gidecek ve bir sonraki çift tekrar yumurtadan çıkacak. Yani bir çiftin uçup gitmek istemeyen iki civcivleri vardı. Ve ebeveynler yeni yumurtalar çıkarmaya başladı ve buna göre bu gençleri beslemeyi bıraktılar. Yemek yemek istiyorlar ama ebeveynleri onları doyurmuyor. Ve uçup gitmiyorlar. Ve bir pasta şırıngası almam, darı kaynatmam, mikserle öğütmem ve bu güvercinleri beslemem gerekiyordu. Ve onlar zaten büyükler. Ama bazı nedenlerden dolayı uçup gitmek istemiyorlar, görünüşe göre uçmaktan korkuyorlar.

Ve bir süre onları beslemek zorunda kaldım. Bu işten bıktık ve onları korkutup kaçırdım. Biri korktu, korkuluğun üzerine atladı ve sonunda bir ağaca uçtu. Ve ertesi gün ve ikincisi tamamen aynı. Bu yüzden bir süre daha uçtular ve geceyi balkonda geçirdiler. Sonra durdular. Çocuklar için de aynı şey geçerli; siz onları korkutana kadar boynunuza oturacaklar. Vay! Besleniyor, su veriyor, çamaşırlarını yıkıyorlar. Kötü mü? :-)

Genel olarak tüm bunları, dünyayı görme konusunda hâlâ yanıldığın gerçeğiyle ilgili ve kendini sınırlamak için yazıyorum. kendi ülken. Dünya çok büyük ve çok çeşitli. Ve yakından bakmaya değer. Ve birkaç haftalık tatil için değil, sadece bir yere gidip bir yıl yaşamak için.
Evet, bunun için para gerekiyor. Ve sağlık. İşte bu yüzden burada bunun hakkında yazıyorum çünkü gerçekte her şey paraya bağlı. Hangisi yok. Ama onu kazanmayı deneyebilirsiniz. Ve Bolşeviklerin 1917’de neyi doğru ya da yanlış yaptığını düşünmek yerine bunu tekrar düşünmek daha iyidir. Ve kim ne için suçlanacaktı.

Ve sonra, filmden alınan bu alıntıda, böylesine basit bir düşünce aniden kafanıza çarpacak - ve her şeyi sikeyim, bu senin hayatın neydi?
Ya da kendine bu tür sorular sormaktan korkuyorsun ve bu yüzden hiçbir yere gitmek istemiyorsun?
Genel olarak şuna bir bak -

Çok bilgilendirici.
Bu arada, bu Pattaya’ya iki değil birden fazla kez gittim. Hatta bir keresinde kışı orada geçirmiştim. Ve her seferinde gerçekten oradan ayrılmak istemedim.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1879
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Pierro »

Ksenofont: 15 Dec 2023, 11:41 efırsatı olan herkes
görünüşe göre herkes değil..
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1439
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by vesaire »

Vasyanitsa: 15 Dec 2023, 19:31 Doğru anlayın, sizi kırmak istemiyorum. Bence en azından kendine karşı dürüst olmalısın ve en azından kendini mahvetmemelisin. Gerçekten bir ev inşa etmek ve üç ya da dört düzine arabayı tamir etmek için mi doğdunuz? Gerçekten istediğin veya hayal ettiğin şey bu mu?
Eh, bir parti kızı olarak forumlarda yazmak için doğdun. Bilinç akışınızı yayınlamayı bırakın; aptal spekülasyonlarınız ve sonuçlarınız hakkında yorum yapamayacak kadar tembelsiniz.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vasyanitsa: 15 Dec 2023, 19:31 Bütün bunlar bana Orta Asya’daki Moskova gasterlerini hatırlatıyor. Onları sık sık gösterişli alışveriş merkezlerinde, pahalı butiklerin önünde selfie çekerken, sosyal ağlarda evlerine ne kadar havalı olduklarını ve ne kadar harika bir yerde yaşadıklarını gönderirken görüyorum. Ama sen ve ben onların karanlıktan karanlığa kadar çalıştıklarını ve serin Moskova’dan eve gelen tüm bu fotoğrafların berbat olduğunu biliyoruz. Ve bazen neden bu Moskova’ya gittiklerini gerçekten anlamıyorum
Yani, destek olmak için para kazanmak için Moskova’ya gelen insanları anlamıyorsunuz aileleri? Peki onları yerel turistik mekanlar önünde selfie çekerken görmek komik mi?
Dünya çok büyük ve çok çeşitli. Ve yakından bakmaya değer. Ve birkaç haftalık tatil için değil, sadece bir yere gidip bir yıl yaşamak için.
Evet, bunun için para gerekiyor. Ve sağlık. İşte bu yüzden burada bunun hakkında yazıyorum çünkü gerçekte her şey paraya bağlı. Hangisi yok. Ama bunu kazanmayı deneyebilirsiniz.
Aileniz için çalışmanın aptalca olduğunu, ancak tatil tatiliniz için çalışmanın harika olduğunu doğru mu anladım? Peki yerel plajların arka planında selfie çekmek güzel mi?
Annenle babanın aptalca yaşadığını düşünmüyor musun? Kazandıkları parayı size harcamadan tatil yerlerinde harika vakit geçirebilirler mi?
These users thanked the author vesaire for the post:
Sibiryak89
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Vasyanitsa: 15 Dec 2023, 19:31
vvm: 15 Dec 2023, 11:17 Dinleyin, bu kapitalizm. Bugün ülke refah içinde ama yarın krize girecek ve milliyetçiler ortaya çıkacak. Çek Cumhuriyeti’ni ele alalım, elbette pek ilgi çekici değil, ancak bir zamanlar Hitler, Almanların orada rahatsız edildiği bahanesiyle onu elinden aldı. Ancak İngiltere ve Fransa, Almanya’nın Sovyetler Birliği sınırlarına yaklaşması için tek kelime etmedi. Bugünlerde Çek kartını oynayacaklar, Rusları ezmeye başlayacaklar, gençliğe nefret pompalayacaklar. Ne olmuş yani, şimdi ülkeden ülkeye mi koşuyoruz?
Farklı kapitalist ülkelerdeki maaşlar ve yaşam standartlarına gelince, Amerika’da kimse dilencilere ve evsizlere acımıyor. Kendileri için böyle bir hayat seçtikleri için kendilerinin suçlanacağını söylüyorlar. Ve burada yaşam standardından memnun olmayan insanlarımız var. Amerikalıların örneğini takip ederek kimin suçlanacağını söyleyebilir miyiz? İşe git! Yani Avrupa ülkelerinde bazıları en üstte, diğerleri en altta çalışıyor. Bavyeralı bir arkadaşımın dediği gibi, hafta sonuna kadar arka ayaklarım kalmayacak. Ben sosyalizmden yanayım ama bunun yalnızca bir rüya olabileceğini anlıyorum. Halkımız dağınık, dikkatsiz, seçime bile gitmiyor. Neye sahipsek, bizde var. Ancak bu şekilde yaşayabilirsiniz. Gençken ticaretle geçiniyordum, sonra ekmek üretimi vardı, sonra mide bulandırıcı hale geldi, bana göre değil. Bir kutu yaptım, arabaları bir kutuda tamir ettim. Eşimle birlikte bir ev yaptık))), her şeyi planladı ve milimetresine kadar hesapladı. Neredeyse her şeyi yapabilirim, sadece radyo elektroniğine aşina değilim). Sağlık sorunlarını bile kendim çözüyorum. Ameliyata gerek yoksa tüm tedavi protokolleri mevcuttur - çalışın. Testleri geçti, muayene edildi ve tedavi edildi. İlaçlar mevcut.
Tek sorun şu ki, hiç tatile çıkmadım).
Çocuklar büyüdüğünde sağlıklıyım, ülkenin herhangi bir yerine gideceğim. Yurtdışı ilginç değil. Kendi bölgemde yaşamayı seviyorum. Güzel bir yerimiz, lezzetli suyumuz, ucuz enerjimiz, açık alanlarımız var.
Ayrıca Marinka’nın kimsenin bizim arabalarımızı kullanmadığını iddia ettiğini gördüm. Üç yerli arabam var). Her şey iyi çalışır durumda ve memnun. 1994’ten 10 yaşıma kadar ithalata bindim. Bir ev inşa etmeye başladı, bir somun aldı ve sonra bizim arabalarımıza geçti. Ancak yalnızca içe aktarmaları onarıyorum).
Yani tüm hayatınız üç paragrafa sığıyor! Tüm bunların böyle olması çok üzücü. Tüm bu başarılarınız başkasıyla karşılaştırıldığında iyidir. Mesela, genel arka plana karşı harikasın ve seninle ilgili her şey çikolata. Çünkü etrafınızdaki insanlara baktığınızda çoğunluğun tamamen berbat olduğunu görüyorsunuz. Ve sen onlara kıyasla çok şanslı görünüyorsun ve hatta kıskanabilirsin.

Ama kendinize sorarsanız, tüm bunlara neden ihtiyacınız var!? Bütün bunlar bana Orta Asya’daki Moskova gazellerini hatırlatıyor. Onları sık sık gösterişli alışveriş merkezlerinde, pahalı butiklerin önünde selfie çekerken, sosyal ağlarda evlerine ne kadar havalı olduklarını ve ne kadar harika bir yerde yaşadıklarını gönderirken görüyorum. Ama sen ve ben onların karanlıktan karanlığa kadar çalıştıklarını ve serin Moskova’dan eve gelen tüm bu fotoğrafların berbat olduğunu biliyoruz. Ve bazen neden bu Moskova’ya gittiklerini gerçekten anlamıyorum. Soğuk, karlı, soğuk yazlar, yüksek fiyatlar, kendilerine ait bir daireye sahip olma ihtimalinin hiç olmadığı, karanlıktan karanlığa kadar yaptıkları bu lanet iş. Her şeye değer mi? Sırf Moskova’da yaşamak uğruna. Evet, Moskova’da yaşıyorsunuz. Ama tek artısı bu. Ve onları gerçekten anlayamıyorum. Memleketinizde durum gerçekten daha mı kötü?

Doğru anlayın, sizi gücendirmek istemiyorum. Bence en azından kendine karşı dürüst olmalısın ve en azından kendini mahvetmemelisin. Gerçekten bir ev inşa etmek ve üç ya da dört düzine arabayı tamir etmek için mi doğdunuz? Gerçekten istediğin ya da hayal ettiğin şey bu mu? Hâlâ çocuk sahibi olmakla her şeyi haklı çıkarabilirsin. Hepsi boşuna değil. Ama kendine bir bak. Ailenizle sık sık iletişim kuruyor musunuz? Onlar olmadan yaşayamaz mısın? Bir aile olarak onlarla mı yaşıyorsunuz? Ortak bir bütçeniz ve ortak bir buzdolabınız var mı?
Çocuklarınızla her şey aynı olacak.

Büyüyecekler ve ebeveynlerinin yuvasından uçup gidecekler. Ve uçup gitmeleri bile iyi. Aksi takdirde birisi uçup gitmez ve siz hayattan zevk almak yerine onu memeleriyle beslersiniz. Burada pencerelerden birinin altında küçük bir balkonumuz var. Tamamen mimari dekorasyon. Ve orada güvercinler bir yuva kurdular. Ve bu sadece bir kuluçka makinesi. Sadece civcivler uçup gidecek ve bir sonraki çift tekrar yumurtadan çıkacak. Yani bir çiftin uçup gitmek istemeyen iki civcivleri vardı. Ve ebeveynler yeni yumurtalar çıkarmaya başladı ve buna göre bu gençleri beslemeyi bıraktılar. Yemek yemek istiyorlar ama ebeveynleri onları doyurmuyor. Ve uçup gitmiyorlar. Ve bir pasta şırıngası almam, darı kaynatmam, mikserle öğütmem ve bu güvercinleri beslemem gerekiyordu. Ve onlar zaten büyükler. Ama bazı nedenlerden dolayı uçup gitmek istemiyorlar, görünüşe göre uçmaktan korkuyorlar.

Ve bir süre onları beslemek zorunda kaldım. Bu işten bıktık ve onları korkutup kaçırdım. Biri korktu, korkuluğun üzerine atladı ve sonunda bir ağaca uçtu. Ve ertesi gün ve ikincisi tamamen aynı. Bu yüzden bir süre daha uçtular ve geceyi balkonda geçirdiler. Sonra durdular. Çocuklar için de aynı şey geçerli; siz onları korkutana kadar boynunuza oturacaklar. Vay! Besleniyor, su veriyor, çamaşırlarını yıkıyorlar. Kötü mü? :-)

Genel olarak tüm bunları, dünyayı görme konusunda hâlâ yanıldığın gerçeğiyle ilgili ve kendini sınırlamak için yazıyorum. kendi ülken. Dünya çok büyük ve çok çeşitli. Ve yakından bakmaya değer. Ve birkaç haftalık tatil için değil, sadece bir yere gidip bir yıl yaşamak için.
Evet, bunun için para gerekiyor. Ve sağlık. İşte bu yüzden burada bunun hakkında yazıyorum çünkü gerçekte her şey paraya bağlı. Hangisi yok. Ama onu kazanmayı deneyebilirsiniz. Ve Bolşeviklerin 1917’de neyi doğru ya da yanlış yaptığını düşünmek yerine bunu tekrar düşünmek daha iyidir. Ve kim ne için suçlanacaktı.

Ve sonra böyle filmden alınan bu alıntıda nasıl bu kadar basit bir düşünce aniden kafanıza çarpacak - ve neden tüm bunlar oldu? hayatını mı aradın!?
Ya da kendine bu tür sorular sormaktan korkuyorsun ve bu yüzden hiçbir yere gitmek istemiyor musun?
Genel olarak şuna bir bak -

Çok bilgilendirici.
Yazan: Bu arada, bu Pattaya’ya iki değil birden fazla kez gittim. Hatta bir keresinde kışı orada geçirmiştim. Ve her defasında gerçekten oradan ayrılmak istemedim.
Pataysk adını değiştirmenin zamanı geldi.)))
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Alex_: 16 Dec 2023, 04:42şimdi adını Pataysk olarak değiştirmenin zamanı geldi.)))
Buraya aşık olanlar uzun zamandır burayı böyle adlandırıyor. Jomtien’i hâlâ özlüyoruz. :-)

21 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Yani, ailelerini geçindirmek için para kazanmak amacıyla Moskova’ya gelen insanları anlamıyor musunuz? Peki onların yerel önemli noktalar karşısında selfie çektiğini görmek sizin için komik mi?
Bölgenize pislikler mi dediniz? Yani sizin saçmalıklarınıza bakılırsa, Moskova’da olup bitenler gerçekte olduğundan tamamen farklı görünüyor. Ailenizi evde bırakıp para kazanmak için tek başınıza Moskova’ya gitmek tam bir delilik. Tamamen yararsız ve gereksiz bir fedakarlık. Bu en saf haliyle köleliğin ta kendisidir. Moskova’ya köle olarak gönderildin ve orada çalışıp para gönderiyorsun. Ve artık hiçbir şey için sana ihtiyaç yok. Peki, kocasının ve babasının olmadığı bu aile nasıl bir aile? Paraya değmez. Para kazanmak için Moskova’ya gidiyorsanız, o zaman ailenizle birlikte gidin.

Orta Asya’da, ailelerde çok sayıda çocuk ve Moskova’ya gönderilen yetişkinler var ve bunlar gerçekten çalışıyor tıpkı o köleler gibi ve kazandıklarını evlerine göndermek zorundalar. Moskova’ya gönderilen bu kölelerin uğruna çalıştığı kişilerin evlerini ve ailelerini gördünüz mü? Zenginliklerini gördün mü? Ve onu gördüm. Onlarla karşılaştırıldığında sen sadece fakir bir adam ve dilencisin. Ve Orta Asya’dan çalışmak için Moskova’ya gelenler, kendileri uyuyor ve bu kölelikten nasıl kurtulacaklarını görüyorlar. Bunun için önce kendinizi yasallaştırmanız, Rus pasaportu ve vatandaşlığı almanız gerekiyor. Resmi ve iyi bir iş bulun. Akrabalarıma evlenmeye ve Moskova’da kalmaya karar verdiğimi duyurun. Ve geri dönme. Ve sonra dikkatli ve yavaş yavaş, evde kazandıkları her şeyi memleketlerine göndermeyi bırakmaları mümkün olacak.

Ve her şeyin güzel ve gösterişli olduğu pahalı alışveriş merkezlerinden akrabalarına selfie gönderiyorlar. Moskova’da gerçekten rahat ve kullanışlı olan pek çok alışveriş merkezi var. Ve en önemlisi demokratiktir ve her bütçeye uygun mağaza ve perakende satış noktaları mevcuttur. Restoran avlularında gruplar halinde toplanmayı ve tüm bu ihtişamın ortasında fotoğraf çektirmeyi seviyorlar. Sanki New York’ta çalışmaya gitmişsiniz ve daha sonra ailenize Wall Street’te ya da Özgürlük Anıtı’nın önünde çekilmiş fotoğraflarınızı göndermişsiniz gibi.

Genel olarak, öyle yapmayın Yeterince iyi bilmediğiniz bir şeyi yargılamak. Yani her şeyi insanların sunduğu şekliyle algılamanıza gerek yok. Çoğu zaman erkekler para kazanmak için uzaklara gider çünkü bu aile zaten berbat durumda. Zaten çalıştığı için bütün gün evde değil. Böylece eve gelir ve beynini çıkarırlar. Ve birisinin uzaklara gitmesi, işten sakince eve gelmesi, rahatlaması ve istediğini yapması daha kolaydır ve kimse beyninizi sikemez. Herkes adına, ailenin yararı için çok ve çok çalışıyorsunuz. Ve sen bir kahramansın ve sana saygı ve onur duyuyorum. Ama gerçekte...
Aslında her şey tamamen farklı.

Ve para kazanmak için Moskova’ya giden oydu, belki uzun süre boşanırdı bir süre önce ama sadece iki çocuk, nafaka. Karınız zaten sizi kazıklayacak. Bu şekilde daha iyi olmasına izin verin - istediğiniz kadar uzakta bir yerde yaşıyorsunuz. Ve kimse ne kadar kazandığınızı kesin olarak bilmediğinden istediğiniz kadar para gönderirsiniz.

14 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
vvm: 16 Dec 2023, 04:33 Aileniz için çalışmanın aptalca olduğunu, ancak kendi tatil tatiliniz için çalışmanın harika olduğunu doğru mu anladım? Ayrıca yerel plajların arka planında selfie çekmek de harika mı?
Anne babanızın aptalca yaşadığını düşünmüyor musunuz? Kazandıkları parayı sana harcamadan tatil köylerinde güzel vakit geçirebilirler mi?
Hala ne demek istediğimi anlamıyorsun...
Bu tatil köyleriyle ilgili değil, sizin sikişlerinizle bitmeyen geniş ve çeşitli bir dünyayla ilgili. Ve insanların yaşadığı ve bir tür Rusya hakkında hiçbir şey bilmediği yer. Ve onun adını bile duymadılar. Ayrıca tüm yıl boyunca kar yağmayan ve kışın soğuk Rus yazına benzeyen yerler de var. Ve insanlar orada yaşıyor. Oraya gidebilir ve orada bir yıl yaşayabilirsin. Oraya git ve bir yıl yaşa. Ve orada ne ev inşa etmeye ne de arabaları tamir etmeye gerek var. Bir yıl boyunca kendin için yaşa. İstediğiniz zaman uyuyun, istediğiniz zaman uyanın. Yemek yemek istediğinde nereye gitmek istersin? Ve oradaki insanlar tamamen farklı. Farklı düşünüyorlar, farklı bir zihniyetleri var.

Ve en önemlisi, kandırmanıza, kurnaz olmanıza, hayatta kalmanıza, birini becermenize, birinden korkmanıza veya korkmanıza gerek yok. Sadece kendin için yaşıyorsun, geldiğin bu yerde yaşıyorsun ve yanında getirdiğin parayla geçiniyorsun. Ve burada tek bir soru var - para. Kirayı da hesaba katarsak bir yıl boyunca sana yetecek belli bir miktara ihtiyacın var.
Neden acı çekmen ve bir şekilde hayatta kalman gerektiğini düşünüyorsun? Genel olarak şunu söylemeliyim ki, er ya da geç asıl soruyu kendiniz yanıtlamak zorunda kalacaksınız: Hayatınızın anlamı nedir?

Ve çocuklarla ilgili hiçbir şeye ihtiyacınız yok. Çarların ve imparatorların çocuklara şiddetle ihtiyacı var. Ve milyarlarca, milyonlarca doların sahipleri. Çocuklarınıza ne aktaracaksınız? Araba hurdası olan bir ev ve kendi ahırınız mı? Buna ihtiyaçları yok. Çok miktarda para mı? Tanrı, yaşlılığınızda onlara sormak zorunda kalmamanızı nasip etsin.
Ve bu nedenle yine de kendinize cevap vermek zorunda kalacaksınız: Hayatınızın anlamı nedir? Anlamı neydi? Bir şey yaptın ve bir şey yaptın - neden ve ne için? Bu hayatta ne gördün?
These users thanked the author Saç gömlek for the post (total 2):
Korsan, Eustace
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 06:40 Topraklarınıza sikikler mi dediniz? Peki abanozunuzdan
Bana bölgeme abanoz dediğim yeri gösterin??? Metinleri anlamada gerçekten kötü müsün? Ben yardım edeceğim. Bizim sikişlerimizde yerli Somun’un rekabeti yok. Bizimkilerde - Ruslarda. Lanet dilde - sıradan insanlardan - vahşi doğada, arazi dışında. Umarım açık bir şekilde anlatmışımdır.
Yoksa canınızı yakmak için bir neden mi arıyorsunuz? Ülkemiz ortaktır, sonsuz genişliklerle büyüktür. Bilmiyor muydun? Hiçbir yere gitmedin mi? Yalnızca Tayland’a mı gittiniz?
Bu tatil yerleriyle ilgili değil, sikişmelerinizle bitmeyen geniş ve çeşitli bir dünyayla ilgili. Ve insanların yaşadığı ve bir tür Rusya hakkında hiçbir şey bilmediği yer. Ve biz bunu duymadık bile.
Orada yaşayan ve okulda coğrafya bile çalışmayan insanları bir şekilde umursamıyoruz. Hayatları boyunca küçük hayatlarını yaşadılar ve yaşattılar. Orada kendin için iyi bir şey buldun mu? Ucuz ülke, hiçbir şey yapmadan ucuza yaşayabilir misin? Bu şekilde tüm hayatınızı boşa harcayabilirsiniz...
Ve oraya gidip bir yıl boyunca orada yaşayabilirsin. Oraya git ve bir yıl yaşa. Ve orada ne ev inşa etmeye ne de arabaları tamir etmeye gerek var. Bir yıl boyunca kendin için yaşa. İstediğiniz zaman uyuyun, istediğiniz zaman uyanın. Yemek yemek istediğinde nereye gitmek istersin? Ve oradaki insanlar tamamen farklı. Farklı düşünüyorlar, farklı bir zihniyetleri var.
Tembel ve tembel birinin hayatı bana ilham vermiyor. Yeşil melankoli. Eğer para ödersen oraya bedava gitmeyeceğim; Kaybedilecek zaman. Ev inşa etmek ilginçtir, çok ilginçtir. Bu, fizik kanunları, teknolojinin kullanımı, tasarım ve icat bilgisidir. Bana ne öneriyorsun; uzanıp hiçbir şey yapmamamı mı?
Çuval: 16 Dec 2023, 06:40 Sadece kendiniz için yaşıyorsunuz ve geldiğiniz bu yerde yaşıyorsunuz ve sadece yanınızda getirdiğiniz parayla geçiniyorsunuz. Ve burada tek bir soru var - para. Ev kiralamayı da hesaba katarsak bir yıl boyunca sana yetecek belli bir miktara ihtiyacın var.
Neden acı çekmen ve bir şekilde hayatta kalman gerektiğini düşünüyorsun?
Parayla yaşıyor, hiçbir şey yapmıyor... - rezalet!
Kayak gömleği: 16 Dec 2023, 06:40 Çocuklarınıza ne aktaracaksınız? Araba hurdası olan bir ev ve kendi ahırınız mı? Buna ihtiyaçları yok. Çok miktarda para mı? Tanrı size yaşlılığınızda bunları sormak zorunda kalmamanızı nasip etsin.
Kaç yaşındasınız? Tüm ihtişamıyla daha az zeki... Yoksa kendiniz mi değerlendiriyorsunuz?
Hem ebeveynlerle hem de çocuklarla mükemmel ilişkilerimiz var. Ebeveynlerle her toplantı bir tatildir. Birbirimize yardım ediyoruz ve birbirimize sahip çıkıyoruz. Ve annem aslında bizimle yaşıyor. Ev büyük, burada kendi dairesi var.
Ve yine de kendinize cevap vermeniz gerekiyor - hayatınızın anlamı nedir? Anlamı neydi? Bir şey yaptın ve bir şey yaptın - neden ve ne için? Bu hayatta ne gördün?
Peki, bu kadar ilkel hedefleri olan çoğu insan için hayatın anlamını anlamak senin için zor olacak. Dünyanın farklı yerlerinde yemek yiyorum, uyuyorum, sıçıyorum, hiçbir şey yapmıyorum.
Beluga
Ksenofon
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 3155
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Ksenofon »

Pierro: 15 Dec 2023, 20:40
Ksenofont: 15 Dec 2023, 11:41 efırsatı olan herkes
görünüşe göre herkes değil..
Ve bu iyi! Aksi takdirde burada yalnızca Friedmanlar, Rolduginler ve Kırgız-Tacik diasporası kaldı.
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vvm: 16 Dec 2023, 10:00 Bana bölgemin pisliklerini aradığım yeri göster???
vvm: Yeni yaylar, yuvarlanma dengeleyici, ZMZ-409 iyi motor. Güçlü, ekonomik. Günümüzde çok az insan gerçek SUV üretiyor. Ve ülkemizde büyük talep görüyorlar. Somun iyi satıyor; alternatifi yok. İçe aktar - lanet [/b]))).
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
Eustace
Eustace
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 5016
Registered for: 1 year 9 months

Unread post by Eustace »

Dedemin bir keçisi vardı, onu hala hatırlıyorum. Onu böyle bir bataklıktan çıkardım. Saçmalık! Daha sonra ona neden keçi dediklerini anladım, oradan atlıyor.

9 saniye sonra gönderilir:
Dedemin bir keçisi vardı, onu hala hatırlıyorum. Onu böyle bir bataklıktan çıkardım. Saçmalık! Ona neden keçi dediklerini sonradan anladım, oradan atlıyor.
These users thanked the author Eustace for the post (total 2):
Beluga, Bekçi
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vvm: 16 Dec 2023, 10:00 Orada yaşayan ve okulda coğrafya bile çalışmayan insanları umursamıyoruz. Hayatları boyunca küçük hayatlarını yaşadılar ve yaşattılar. Orada kendin için iyi bir şey buldun mu? Ucuz ülke, hiçbir şey yapmadan ucuza yaşayabilir misin? Bütün hayatınızı bu şekilde boşa harcayabilirsiniz...
Biz de tam olarak bundan bahsediyoruz. Hayatını neye harcadın? Ya da neredeyse yok oldu. Bir ev inşa etmek ve yabancı arabaları onarmak için mi? Tekrar soracağım - yirmi yaşındayken bunu hayal ettin mi? Peki “hayatını boşa harcamamak” derken ne demek istiyorsun?

Burada ve şimdi bahsettiğim şey tam olarak bu, çok geç olmadan bunun hakkında düşünebilirsiniz - neden yaşıyorum ki? Ben bu hayatta ne gördüm? Şu anda hayatta elde ettiğim şey gerçekten istediğim şey miydi, değil miydi? Belki bir yere gitmeye, kendi sikişlerinden başka bir şeyi görmeye gerçekten değer. Her şeyin o kadar kötü olduğu bir yerde, Belarus bir somun ekmek ve bir traktör dışında hiçbir şeyin üstesinden gelemiyor.

Ve burada amaç daha iyi bir yerde yaşamak için bir yere gitmek bile değil, sadece dünyayı görmek. Mesela bir ülkeye geliyorsunuz ve orada demiryolu yok. Genel olarak kelimeden. Bu nedenle ülke genelinde oldukça iyi bir yol ağı bulunmaktadır. En derin yerlerde bile. Elektrikli trenlerin rolü ise düzenli şehirlerarası otobüsler tarafından yerine getiriliyor. Bir uçak kabininde olduğu gibi - uyuyabileceğiniz sandalyeli bir iş sınıfı var, tuvalet var. Mağazalarda ekşi krema, süzme peynir, kefir veya haşlanmış sosis bulunmamaktadır. Ancak diğer her şeyin fiyatları sizi hoş bir şekilde şaşırtacak. İnsanların kendileri de evde alışkın olduklarınızdan tamamen farklı. Ve sadece farklı bir dil konuştukları için farklı değiller. Zihniyetleri farklıdır. Ve senin için tamamen anlaşılmaz. Hayır, Avrupalı ​​bir görünümleri var ama sizin için anlaşılmaz ve eylemleri sizin için tahmin edilemez.

Ve nereye giderseniz gidin diğer tüm ülkelerde de buna benzer bir şey.
Ama eğer onların dilini öğrenip konuşmaya başlarsanız, önünüzde yepyeni bir dünya açılır. Daha önce bilmediğiniz yepyeni bir evren. Tüm bu saçmalıklarınıza dalmak, Putin’i azarlamak (veya övmek), komşularınızdan nefret etmek, çünkü onlar güvenilmeyecek açgözlü, kurnaz ve zararlı orospu çocukları oldukları için gerçekten daha mı iyi? Yaptığın şey bu.
Last edited by Saç gömlek on 16 Dec 2023, 18:10, edited 3 times in total.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1627
Registered for: 2 years 2 months

Unread post by Beluga »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 17:44 neden yaşıyorum?
Sürecin kendisini seviyorum
These users thanked the author Beluga for the post:
Alice
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vvm: 16 Dec 2023, 10:00 Hiçbir şey yapmadan parayla geçinmek... rezalet!
Bu parayı yiyecek misin? Para sadece fırsatları artırır. Ancak onların varlığı mutluluk getirmez, yalnızca sorun getirir. Onları nasıl kurtaracağınızı düşünmelisiniz, eğer birisi bunları biliyorsa, kesinlikle ya sizden çalacak ya da geri ödemeden ödünç almanızı isteyecektir. Hemen bir şeye para yatırmanız gerekiyor. Kendimde demek istiyorum. Sen bunları kendine yatırmazsan, mutlaka birileri sana yatırım yapacaktır. Ve sen de kıçta kalacaksın.

Kurtarmak için iyi bir ekonomist olmalısın. Bir keresinde Moskova’daki bir tezgah zincirinin sahibiyle sohbet etmiştim. Ve şu anda hareketsiz durmamaya ve yoluma devam etmeye çalıştığımı söylüyor. Bir tezgah ağım var. Ben onların sahibiyim. Daha sonra bunu yavaş yavaş ortak sahiplere devredeceğim - 50/50 Başarılı bir tezgahı, kârın ikiye bölünmesi şartıyla, tezgahın sahibi olduğum birine devrediyorum. yarım. Ama artık tezgahı ben işletmiyorum ama ortak sahibi yönetiyor.

Amaç iş adamı değil yatırımcı olmaktır. Bir şeye para yatırın ama işin kendisiyle meşgul olmayın. Sadece kendi paranızla yatırım yapın. Ve bundan kar elde edin. Ve iyi bir ölçü olarak, herhangi bir iş adamının hedefi de yatırımcı olmaktır. Ve sonra girişimcilikten kazandığınızı akıllıca bir şekilde başka birinin işine yatırın. Ama sikişlerinizin özelliklerini de hesaba katarak bu mutfağın tamamını iyi bilmeniz gerekiyor. Yani, bölgenizde bu tür şeylerin nasıl yapıldığını bilmek. Aksi halde sahip olduğunuz her şeyi elinizden alacaklar ve hâlâ hayatta olduğunuza sevineceksiniz.

36 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
vvm: 16 Dec 2023, 10:00 Yemek, uyumak, sıçmak gibi ilkel hedefleri olan çoğu insan için hayatın anlamını anlamak sizin için zor olacak. dünyanın farklı yerlerinde hiçbir şey yapmıyorum.
Bu hayatta gerçekten sevmediğim şey bu kahrolası Sovyet ikiyüzlülüğü. Her şey ortadayken rakip her şeyin berbat olduğunu, her şeyden hoşlandığını iddia etmeye devam ediyor. Sovyetler Birliği’nde yetmiş yıl böyle yaşadık; sorduğunuz herkes her şeyi beğeniyor. Mağazada her zaman sosis ve patates yüzünden kavga çıkması hoşuma gidiyor. Yani mağazalarda hiç sosis veya et yok ve insanlar ortaya çıktığında insanlar nöbet tutuyor. Ve tüm bunlar ortaya çıktığı anda - bir kuyruk ve sonuç olarak bir kavga - burada durmuyordunuz! Ve bu çok hoşuma gitti!

Ayrıca şarap dükkanında kavga olması ve alkol kuyruğu oluşması da hoşuma gitti. Ayrıca tavukların işletmelerdeki sendika komitesi aracılığıyla dağıtıldığı da belirtildi. Şu anda hayal etmek bile zor. Ve görünüşe göre bu da hoşuma gitti. Ayrıca bir araba veya mobilya almak için bekleme listesine kaydolmak ve yıllarca beklemek zorundaydınız. Yine işletmedeki sendika komitesi aracılığıyla.

İlkel hedefler hakkında...
Aslında bu herkesin hayalidir; bu lanet iş için hiçbir yere gitmemek ama en azından şu ya da bu işte alacağınız kadar düzenli ve aylık maaş almak. Bu insanları yurt dışında da gördüm. Ve onlarla iletişim kurduk. Bunlar ya Avrupalılar ya Amerikalılar ya da Avustralyalılar. Ebeveynler iyi bir miras bıraktılar ve bunu israf etmesinler diye mirasçılara değil, kredi geçmişi iyi olan bir yönetim şirketinin yönetimine verdiler. Ve mirasçılar bu mirastan sadece ölen büyükbabanın koyduğu aylık tutarı alıyorlar.

Yani bu insanlar, sizin yabancı arabalarınızın tamirinden kazandığınız paranın hemen hemen aynısını alıyorlar. Ama sadece batırmanız gerekiyor ve kazancınız sabit değil ama paralarını düzenli olarak alıyorlar. Ama fark şu ki hiçbir işe gitmiyorlar. Ve ne isterlerse yapabilirler. Sizin anlayışınıza göre bu insanlar ya sarhoş olmalı ya da aptalca bir şey yapmalıdır. Ama görünüşe göre kendi başına yargılıyorsun. Başkası için bu sadece bir rüyadır - istediğini yapmak, geçinecek paraya sahip olmak ve tüm hayatını buzdolabını doldurarak ve fatura ödeyerek harcamamak. İnsanlar hayallerini gerçekleştiriyor; birisi programcı olmak istiyor. Kendim için aynen böyle. Neden? Belki okuldan beri bunun hayalini kuruyordum ama işte fırsat! Yaş asla bir engel değildir.

Birleşik Devlet Sınavını ilk kez geçtikten sonra üniversiteye girmenizi hiçbir şey engellemez. Daha önce okul müfredatını yenilemiştim. Okulda aritmetik, fizik ve geometri derslerini hızla tekrar almak zor mu? Kesinlikle içki içmeye ve yozlaşmaya zaman kalmayacak. Ancak her gün işe giderseniz veya garajınızda başkalarının arabalarını tamir ederek takılırsanız, o zaman bunu kesinlikle asla yapamazsınız. Ancak zengin bir tembelseniz ve babanız size yalnızca yırtık pırtık eşofman bırakmadıysa, bu çok kolaydır.

Ve dünya çapında bu türden çok çok fazla zengin tembel var. Ve ikiyüzlülük olmadan gerçekten mutlular. Böyle yaşamaları gerçekten çok güzel. Sevdiğiniz işi yapın ve düzenli bir gelire sahip olun. Ve bu sadece bir rüya. Uygulaması çok zor ve çok az kişi tarafından erişilebilir. Çünkü çoğu insan o lanet işe gitmek zorunda. Bir zamanlar birisine yaşattığın ve prezervatif takmayı unuttuğun tüm sonuçların bedelini ödemek için. Ve önümüzdeki yirmi yıl boyunca bunun bedelini ödemek zorundayım. Umarım çocuklar büyür ve ben de sonunda...
Sonunda!? Ne!?
Last edited by Saç gömlek on 16 Dec 2023, 18:53, edited 3 times in total.
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 18:31 Mağazada her zaman sosis ve patates yüzünden kavga çıkması hoşuma gidiyor. Yani mağazalarda hiç sosis veya et yok ve insanlar ortaya çıktığında insanlar nöbet tutuyor. Ve tüm bunlar - bir kuyruk ve bunun sonucunda da kavga - ortaya çıktığı anda burada durmuyordunuz!
Bu, son yılların bir açıklamasıdır SSCB’nin varlığından, daha doğrusu 90’lardan ve evet Burada açıkça çok fazla patates var.
vesaire
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Belkha: 16 Dec 2023, 18:38 Bu, SSCB’nin varlığının son yıllarının, daha doğrusu 90’ların açıklamasıdır ve evet, burada patates açıkça gereksizdir.
Hayır yol. Şu anda hatırladığım kadarıyla - 1977. Moskova. Süpermarkete. İçinde kağıt torba patates bulunan tekerlekli bir kafes getirdiler ve insanlar bu patatesler için kavga ediyor. Paketini kafanın üzerinden kapmak. Ve birisi onu elinizden kapıyor. Torba kırılır ve patatesler yerde yuvarlanır.

Ve et reyonunda, arabasıyla şişman bir kadın gelip paketlenmiş sosisleri ve haşlanmış sosisleri kelimenin tam anlamıyla çöpe atıyor. Bu sosis için sıraya girenlerin sinirleri bozuluyor. İnsanlar çıldırıyor ve kalabalığın içinde sıraya girmeden bu atılan sosislere koşuyorlar ve anında her şeyi parçalara ayırıyorlar, bu sosisleri birbirlerinin elinden kapıyorlar ve götürmemek için salonun etrafına dağılıyorlar. Belki de bundan hoşlanıyoruz ve bundan hepimiz gurur duymalıyız?
Beluga
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Beluga »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 18:44
Bu, SSCB’nin varlığının son yıllarının, daha doğrusu 90’ların açıklamasıdır ve evet, burada patates açıkça gereksizdir.
Mümkün değil. Şu anda hatırladığım kadarıyla - 1977. Moskova. Süpermarkete. İçinde kağıt torba patates bulunan tekerlekli bir kafes getirdiler ve insanlar bu patatesler için kavga ediyor. Paketini kafanın üzerinden kapmak. Ve birisi onu elinizden kapıyor. Torba kırılır ve patatesler yerde yuvarlanır.

Ve et reyonunda, arabasıyla şişman bir kadın gelip paketlenmiş sosisleri ve haşlanmış sosisleri kelimenin tam anlamıyla çöpe atıyor. Bu sosis için sıraya girenlerin sinirleri bozuluyor. İnsanlar çıldırıyor ve kalabalığın içinde sıraya girmeden bu atılan sosislere koşuyorlar ve anında her şeyi parçalara ayırıyorlar, bu sosisleri birbirlerinin elinden kapıyorlar ve götürmemek için salonun etrafına dağılıyorlar. Belki de bu hoşumuza gidiyor ve hepimiz bundan gurur duymalıyız?
Ve bu Kolyma’nın çevresi korkumuzun ve çalışma kampının doğduğu yer :)
vesaire
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Belkha: 16 Dec 2023, 18:56 Ve bu Kolyma’nın çevresi korkumuzun ve gulag’ımızın doğduğu yerdir
O zamanlar Kolyma’da nasıldı bilmiyorum. Ama Ukrayna’ya gittim. Bulunduğum şehirde bakkallarda et reyonu yoktu çünkü bu mağazalarda et hiç satılmıyordu. İnsanların yemek için eti nereden aldıklarını bilmiyorum. Görünüşe göre işe gitmem gerekiyordu ve kantinde şu et vardı - pirzola, dana straganof, azu, başka ne vardı? Görünüşe göre Lyulya kebabı.
Genel olarak evde farklı turşular pişirip geceleri sarhoş olmanın bir sakıncası yok. İşten eve geldim, zencefilli kurabiyeyle çay içtim ve yattım. Yarın işe gitmek için erken kalkmam gerekiyor!

Eh, köylüler kendi çiftliklerinde yaşıyorlardı. Hemen hemen herkes yerel kolektife veya eyalet çiftliğine atandı. corvée iş günü çalışmaları gerekiyordu. Bunun için ikramiye almaya hak kazandılar; çiftlikte birkaç veya üç sığır bulundurma izni. Görünüşe göre domuz ve tavuklar izinsiz olarak beslenebilir; devlete ait arazilerde otlatılmalarına gerek yoktur. Buna göre köylerdeki herkesin birkaç veya üç domuzu ve her zaman süt için bir ineği, bir düve veya boğası vardı. Bir inek günde o kadar çok süt üretir ki onu koyacak yer yoktur. İşte bu yüzden herkes süzme peynir, ekşi krema, krema ve tereyağı üretmeye başladı. Zor değil. Kentsel koşullarda bile sıradan sütten süzme peynir veya yüzde 15 ekşi krema yapabilirsiniz. Hem süzme peynir hem de ekşi krema, mağazadan satın alınanlardan daha kötü olmayacaktır.
İki litre yüzde üç sütten yarım kilo normal süzme peynir elde edilir. Ve 700 gram süt ve 350 gram yüzde kırk krema ile 900 gram yüzde 15 ekşi krema elde edersiniz. Ekşi krema üretimi için malzemelerin tam oranını hesaplayabileceğiniz bir Excel dosyam var. :-)

Peki, eğer günde iki kova sütünüz varsa, içinde ne kadar süzme peynir olacağını tahmin edebilirsiniz. bir hafta ve ekşi krema, krema ve tereyağı. Hepsini yiyemezsin. Ve elbette insanlar tüm bunları arzın talebi aştığı yerel pazara sürükledi. Demek istediğim, her şey doğal ve ucuzdu. Ancak et konusunda sorunlar vardı. Sığırları kendi başımıza kesmek imkansızdı; yalnızca belirli bir miktar para karşılığında onları kesilmek üzere devlete teslim etmek gerekiyordu. Ancak domuzlar mümkündü. Ancak her aile domuz besleyemez. Bu nedenle domuz etinin maliyeti pahalıydı ve Toko domuzlarını kendilerine ayırıyorlardı. Domuzu beslemek için halka açık bir yemekhanede bir yerde çalışmak ve her gün eve kovalar dolusu hurda taşımak gerekiyordu. Domuzu beslemek çok zordur. Tarlalarda bir inek gibi otlamasına izin veremezsiniz; orada yenilebilir hiçbir şey bulamaz.
İşler böyle.
:-)

Ama burası Ukrayna’da. Diğer yerlerde nasıldı bilmiyorum.
Last edited by Saç gömlek on 16 Dec 2023, 20:02, edited 2 times in total.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 17:27 Ve ülkemizde büyük talep görüyorlar. Somun iyi satıyor; alternatifi yok. İthalat kahrolası kalplerimizde ölecek))).
Tamamen okuma yazma bilmiyor musun? Bölgemin pisliklerini nerede aradım?
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vvm: 16 Dec 2023, 19:52 İçe Aktar - bizim sikişlerimizde ölecek
Burada. Siyah ve beyaz - sikişlerimizde. Bu başka nasıl anlaşılabilir!? Nasıl yazıldığını anlıyorum.
Belki de metindeki düşüncelerinize gülümsemeyip daha net, basit ve belirsizlikten uzak yazmalısınız?
Burada düşüncelerinizi nasıl okuyacağımızı bilmiyoruz. Yazılanları anlıyoruz.
Ve bu, lanet olası zihinlerimizde yazılıdır. Yani yaşadığınız yer.
Çünkü örneğin bizim eben’imizde yazıyorsam bu Moskova’da olduğu anlamına gelecektir. Ve başka hiçbir yerde.
Amerika’da, Ukrayna’da, Stavropol bölgesinde veya Tula’da değil.

Yine bir somundan ve sikişlerimizden bahsediyoruz. . Peki, senin sikişmelerine ne olduğu açık. Çünkü Moskova sikikleri için somuna gerek yok. Ve New Yorklu pisliklerin de buna ihtiyacı yok. Ve İngiliz sikikleri için de. Ve sözlerinizden, buna özellikle sizin kahrolası insanlarınız için ihtiyaç duyulduğu ortaya çıktı.
Ve burada hepimiz merak ediyoruz - bir somun ekmeğe ihtiyaç duyanlar ne tür lanet şeyler ve sakinler nerede bu kadar gurur duyuyor? İspanyol büyükleri nasıl yaşıyor? En sevdiği sikiklere sikik dendiğinde kim dirgeni kapar ki? :-)

Ve gelecek için, sadece ne yazdığınızı düşünün ve sizin için bu kadar önemliyse, kimin ne düşündüğünün belirsizliğinden kaçınmaya çalışın.
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Vasyanitsa: 16 Dec 2023, 20:00 Siyah beyaz - aklımızda
Sorumu oku!
vvm: 16 Dec 2023, 19:52 Bölgeme abanoz adını nerede verdim?
Belukha: 16 Dec 2023, 18:38 Bu, SSCB’nin varlığının son yıllarının, daha doğrusu 90’ların açıklamasıdır ve evet, patatesler burada açıkça gereksizdir.
Ah, iradesi zayıf birine bir şeyleri açıklamakla zaman kaybetmeyin. Size bir sürü başka masal uyduracak. Bu yürüyen bir spam. Bu sayfada bu karalamacının paragraflarının başlangıcına göz attım - başka bir saçmalık. Zaman kaybetmeyi bırakın.
Beluga
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

vvm: 16 Dec 2023, 21:09 Ah, iradesi zayıf birine bir şeyleri açıklamakla zaman kaybetmeyin. Size bir sürü başka masal uyduracak. Bu yürüyen bir spam. Bu sayfada bu karalamacının paragraflarının başlangıcına göz attım - başka bir saçmalık. Zaman kaybetmeyi bırak.
Dostum, beni cömertçe bağışla. Görünüşe göre sana hayatın anlamı ile biraz yanlış yönden hitap etmeye başladım. Tekrar özür dilerim.
Sana dünyayı görmen gerektiğini falan söylediğim doğru. Her biri kendine ait. Arabalarınızı tamir edin, her şey yolunda, endişelenmeyin. Diğerlerinden ne daha iyi ne de daha kötü.
Eh, bir yerlerde hayatın daha iyi olduğu doğru; iyi yaşamadık, o yüzden başlamanın bir anlamı yok. Bunların hepsi boş.
Dedikleri gibi, Tanrı katlandı, bize bunu söyledi ve sen de katlanmalısın!
Genel olarak yargılamayın ve kin tutmayın. Yanlış adresteyim...
lera2000, Anastasya 2005
Kral Kuş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1371
Registered for: 2 years 10 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kral Kuş »

vvm: 16 Dec 2023, 10:00 Bizim sikişlerimizde yerli Somun’un rakibi yok. Bizimkinde - Rusça olanlarda.
Rus saçmalığı çok gevşek bir kavram. Bir şey, 200 km’nin mesafe olarak kabul edilmediği Habarovsk Bölgesi veya bazı Volga bölgeleridir. "Wilderness, Saratov"... Yani Uzak Doğu’da yaşayanlar bile ya Toyota Hiace’yi ya da Mitsubishi Delica’yı tercih edecek. Prensip olarak elbette bir somun ikinci bir araba görevi görecektir. Yabancı bir araba kullanmanın yazık olacağı yerde, yalnızca arkadaşlarla balık tutmaya ve avlanmaya gitmek. Ancak her duruma uygun tek pop-kıç gibi bir arabaya sahip olmak aptalca. Motorları gerçekten hiçbir şey değil (eğer paranoyak modda izlerseniz). Ancak bu arabanın iki ciddi sorunu, tüm avantajlarından daha ağır basıyor. Öncelikle vücut tüketilebilir bir eşyadır. Deli gibi paslanıyor. Ve yağ sızmaya başladığında (bu yerli otomobiller için normaldir), bir nedenden dolayı doğrudan fren balatalarına düşer. Bu arada UAZ, oldukça büyük bir cip gibi görünse de "vatansever"de bile bu yarayı tedavi etmedi.

38 saniye sonra gönderildi:
saç gömlek: 16 Dec 2023, 19:05 İnsanların yemek için eti nereden aldığını bilmiyorum.
Ukrayna için söylemeyeceğim ama bir zamanlar Kazan’da yaşıyordum, aynı çöp. Yerel bilmece: "Uzun, yeşil, gözler yanıyor, et kokuyor - nedir bu?" Cevap Moskova - Kazan arasındaki "Tataristan" markalı trendir. Mağazalar çılgın olduğundan yerel halk hafta sonları alışveriş yapmak için başkente gidiyordu. Ve bu arada burası özerk bölgenin başkenti. Ve taşrada olanları anlamak tamamen imkansız. Küçük kasabalardan Kazan’a gittik ve bir şeyler yakalamayı başardık. Muhtemelen Ukrayna ve diğer bölgeler de aynıdır. Bu nedenle ordudaki herkes Moskovalılara karşı birleşti. Aslında çocukların hiçbir suçu yoktu ama sırf Moskovalı oldukları için yüzlerine vuruldu. Doldurulmuş. Güzel zamanlar vardı, ne olmuş yani...
These users thanked the author Kral Kuş for the post:
vesaire
vesaire
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by vesaire »

Kral Zogu: 17 Dec 2023, 06:34 Rus saçmalığı çok gevşek bir kavram. Bir şey, 200 km’nin mesafe olarak kabul edilmediği Habarovsk Bölgesi veya bazı Volga bölgeleridir. "Wilderness, Saratov"... Yani Uzak Doğu’da yaşayanlar bile ya Toyota Hiace’yi ya da Mitsubishi Delica’yı tercih edecek. Prensip olarak elbette bir somun ikinci bir araba görevi görecektir. Yabancı bir araba kullanmanın yazık olacağı yerde, yalnızca arkadaşlarla balık tutmaya ve avlanmaya gitmek. Ancak her duruma uygun tek pop-kıç gibi bir arabaya sahip olmak aptalca. Motorları gerçekten hiçbir şey değil (eğer paranoyak modda izlerseniz). Ancak bu arabanın iki ciddi sorunu, tüm avantajlarından daha ağır basıyor. Öncelikle vücut tüketilebilir bir eşyadır. Deli gibi paslanıyor. Ve yağ sızmaya başladığında (bu yerli otomobiller için normaldir), bir nedenden dolayı doğrudan fren balatalarına düşer. Bu arada UAZ, oldukça büyük bir cip gibi görünse de "vatansever"deki bu yarayı bile iyileştiremedi
Somun için çürüyor çok uzun bir süre). Lanet yerlerde servis yok o yüzden somun kullanıyorlar. Kuzeyde bu bir eşek ve orada akrabalar kamyonları tercih ediyor - MAZ’ler)). Ana araç olarak disk frenli ve hidrolik direksiyonlu olarak kullanılabilmektedir. Disk olanları kurdum ve hemen kolaylaştı. Ve ormanda binmek güzel, her şey uyuyor, botlarınızın içinde oturuyorsunuz).
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kral Zogu: 17 Dec 2023, 06:34 Prensip olarak elbette bir somun ikinci araba görevi görür.
Orduda ve topçu birliklerimizde görev yaptım alayda bir radar birimi istihbaratı vardı. O zamanlar ordudaki insanlar görünüşe göre topçu düellolarını denemiş ve öngörmüşlerdi. İşte bu yüzden radar hizmetini icat etti. İşin özü, düşman topçusunu çalışırken tespit etmekti. Ve o sırada GPS izinin olmadığı gerçeğini dikkate alarak hızlı bir şekilde koordinatları alın. Ve bu birimde bunun için bir tür ekipman vardı ve hepsi somunlara dayanıyordu. Jiroskoplar ve başka bazı ekipmanlar içeriyorlardı. Ve bazı nedenlerden dolayı bu somunlar operasyonlar için baskınlara taşındı.

Topçu alayındaki tüm ekipmanlar MTLB, MTLB, Gaz-66, Urallar, Zil 131 ve birkaç hamurlar, bir karışıklık ve BMP’ye dayalı bir PRP. Tüm bu ekipman en azından arazide iyi gitti. Elbette bozuldu ama gayet iyi çalıştı. Ancak bu ekmeklerde çok ciddi sorunlar vardı. Yukarıda bahsedilen ekipmanlarla karşılaştırıldığında hiç çekmediler. Hatta bu somunu Ural’ın sırtına yükleyip bu şekilde taşımak gibi çılgın bir fikir bile vardı. Ve dört somun vardı. Ve her zaman kırılmayan bir şeyleri vardı, hayır. Hareket halindeyken düştü.

Ayrıca UAZ’ın operasyon baskınlarında yanımıza alınması bile düşünülmedi. Ancak alayda yalnızca bir UAZ vardı. Alay komutanı tümen boyunca ileri geri gitti.
Fakat ciddi ekipmanlara alışkın olan herkes bu UAZ’a baktı ve ne kadar sevimli ve oyuncağa benzediğinden etkilendi.

Bütün bunları yazıyorum çünkü ya sikişmekten bahsediyorsak, Gaz-66’ya ya da Ural’a ihtiyaçları var. Genel olarak, muhtemelen attan daha iyi bir şey henüz icat edilmemiştir.
Genel olarak binek otomobiller başlangıçta yollar için tasarlandı. Ve bunların olmadığı yerde, bence arabaları unutmanız gerekiyor. Arabanın bir alay konusu.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

bizim Puşkincimiz.. anlaşılan o ki o da bir otomobil uzmanı..)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Pierro: 17 Dec 2023, 18:15 Puşkinistimiz.. aynı zamanda bir otomotiv uzmanı olduğu ortaya çıktı.. aynı zamanda..)
Operasyonlar sırasında sıklıkla tek başına girişim, zırhlı personel taşıyıcının (BTR- 60) direksiyonuna geçti. Görünüşe göre Gaz-51’den iki motoru var. Bağımsız süspansiyonlu sekiz tekerlek. Urallardan sonra en fena arazi aracı. Ve bir süre sonra hiçbir yola dikkat etmeden arazide sürüş yapma becerisini kazandım. Bu becerinin kendine has nüansları vardır. Açıklamaları zordur, neyi ve nasıl olduğunu pratikte göstermeniz gerekir. Hızlanamayacağınız ve hızlanma ile nereye gitmeniz gerektiği ve nereye tıklamamanız gerektiği ve tam olarak nereye döneceğinize çok hızlı bir şekilde karar verin. Ayrıca şu anda o yoldan değil, bu yoldan dönmemiz gerektiğine dair sezgiye de ihtiyacımız var. Neden? Nedenini kim bilebilir, ama oraya dönmeye kesinlikle gerek yok!

Ve sonra ordudan döndüğümde kayınvalidemin Tula’daki kulübesine gittim. bölge. Ve orada otoyoldan toprak yol boyunca kulübeye kadar yaklaşık yirmi kilometre var. Ve ilkbaharda, bir Kirov sürücüsü veya bir Belarus traktörü bu toprak yoldan geçecek ve beline kadar bir iz bırakacaklar - sevgili iki veya dört klasiği sür!
Böylece ordudan sonra sakince gidiyorum orada bu izler boyunca yürüdüm - asıl mesele, çaprazlardaki iki tekerleğin sürekli olarak zeminle çekişe sahip olmasıdır. Görsel olarak kontrol etmek zor, sadece bu anı kıçınızla hissetmeniz gerekiyor.

Merdivenlerden yukarı çıkarken olduğu gibi - ayaklarınıza bakmıyorsunuz ama kesinlikle yerleştiriyorsunuz ayağınız bir sonraki adımda. Burada da durum aynı.
Ama yine de elbette, bunun gibi traktörlerin geçtiği kırsal yollar arabalarla alay ediliyor.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Vasyanitsa: 17 Dec 2023, 20:04 sadece bu anı kıçınla hissetmen gerekiyor
gözün yakalanıyor..)
Eminim berbatsın. . en iyisi!))
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Pierro: 17 Dec 2023, 20:39 gözün takıldı..)
Eminim, sen de berbatsın.. herkesten daha iyisin!))
Yapacaksın Belki şaşıracaksınız ama sivil pilotlar kalkış ve iniş sırasında uçağı dipçikleriyle hissediyor ve kontrol ediyor. Pilotlarla bu konuyu konuştum. Hiçbir uçuş simülatörünün size gerçek bir iniş sırasında yaşadığınız uçuş hissini vermediğini söylüyorlar. Ve direksiyon simidinin daha fazla manipülasyonu hakkında bilgi sağlayan da beşinci noktadan alınan duyulardır. Ayrıca pilotlardan en çok korktukları şeyin, zorunlu uçuş duraklamalarında uçmayı unutmak olduğunu duydum. Eh, bir tatil ya da bir çeşit ameliyat var.

Ve uçmayı unutmanın mümkün olduğunu iddia ediyorlar; daha önce hissettiklerinizi kıçınızda hissetmeyi bırakacaksınız. Ve buna göre artık yetkin ve doğru bir şekilde uçamayacaksınız. Ve saklanmak imkansızdır. Yardımcı pilot öğrencinizden daha kötü bir uçağı indirmeye başladığınızda.

Eh, trollemenize gelince, bu size hiçbir itibar kazandırmıyor; bu sadece bir tür okul gençliği holiganlığı .
Bütün bunlar biraz sıkıcı. Bu foruma birisini trollemek için mi geldin?
Okul çocukları için bu affedilebilir bir durum. Ben de bir zamanlar böyleydim.
Ama yetişkin bir erkekseniz, bence bu sadece bir tür zihinsel sapmadır. Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.
Last edited by Saç gömlek on 17 Dec 2023, 21:26, edited 1 time in total.
Pierro
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Pierro »

Vasyanitsa: 17 Dec 2023, 21:25 bu sana bir onur kazandırmıyor
neden?)
Saç gömlek
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Pierro: 17 Dec 2023, 21:26neden?)
Çünkü sizinle iletişim kurmayı bırakacaklar. Hepsi bu. Forumda bunun için bir araç var; takma adınızı durdurma listesine eklemeniz yeterli; mesajlarınız görünmeyecektir. Sizi okumayı bırakacaklar ve buna göre sizinle iletişim kurmayı bırakacaklar. Elde edeceğiniz tek şey budur. Tekrar soracağım; buraya neden geldin? İlginç insanlarla ilginç konularda iletişim kurmak için mi? Yoksa insanları bir sopayla dürtmek ve bundan ne kadar sinirlenmelerinin tadını çıkarmak için mi?

İkincisiyse, o zaman bunu yapmamalısın. Çünkü sizinle iletişim kurmayı bırakacaklar.
Başarmaya çalıştığınız şey bu mu?
Ama neden?
Eğer genç biriyseniz bunu hâlâ anlayabiliyorum. Ama eğer yetişkin bir adamsa, bence bunun tek bir açıklaması var - ruhta bir sorun var. Ve sonra kesinlikle böyle bir kişiyle iki kez iletişim kurmamalısınız.
Sibiryak89, Zorba Carrie
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Forumumuz”