Soru başlıkta soruluyor. Bazı çevrelerde, bir erkeğin kadınlarla takılabileceği, ancak bir kadının yalnızca bir erkeğe sadık kalması gerektiği yönündeki yaygın fikrin temelden yanlış olduğuna inanıyorum. Ve aptalca "kilit ve anahtar" deyiminin geçerliliğini çoktan yitirdiğini. Aynı resmi "favori" ABF forumumda da paylaşmak istiyorum (sanırım pek çok kişi bunu biliyor).
Doğrudan konuya sorun! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?
-
Автор темыMarion
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 1 month
- Orientation: heteroseksüel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 77
- Registered for: 1 year 8 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?
Modern dünyada da aynı
- These users thanked the author arthur.isimsiz for the post:
- Aion2012Ölü
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 3 months
Yanıt: Doğrudan soru! Cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu düşünüyor musunuz?
Özgürlük asla aynı değildir! Asla!!! Her şey her bireyin bireyselliğine bağlıdır. Birbirinin aynı
insan yoktur; biz robot değiliz...
insan yoktur; biz robot değiliz...
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 1 year 7 months
Kadınlara olan tüm sevgime rağmen cinsel özgürlüğün kadın ve erkek için aynı olduğunu söyleyemem. Bunun temel nedeni de erkeklerin kadınlardan (kural olarak) daha güçlü olmasıdır. Bu durum hem cinsel özgürlüğe hem de hayatımızın birçok alanına damgasını vuruyor.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
- Registered for: 1 year 11 months
- Orientation: biseksüel
Ve eğer toplum hakkında konuşursak, o zaman evet erkeklere yönelik şikayetler çok daha az. Ama gerçekte bu hiçbir şeyi değiştirmez. Sosyal baskıyı dikkate almıyorum, sadece zihinsel olarak zayıf olanlar için önemli (kınamak ya da trollemek değil, anlamı daha akademik)
Bir çiftte tam olarak karşılıklı olarak mutabakata varılan şeye izin verilir. Her ikisi de tatmin olursa, o zaman kişi yürüyebilir, ikisi de yürüyebilir veya yalnızca sadık kuğular olabilirler. Önemli olan herkesin olup bitenden memnun olması ve "bırak gitsin. Tiksiniyorum ama bu beni tamamen bırakmaktan daha iyi."
Ve eğer toplum hakkında konuşursak, o zaman evet erkeklere yönelik şikayetler çok daha az. Ama gerçekte bu hiçbir şeyi değiştirmez. Sosyal baskıyı dikkate almıyorum, sadece zihinsel olarak zayıf olanlar için önemli (kınamak ya da trollemek değil, anlamı daha akademik)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 3 Replies
- 1504 Views
-
Last post by Tanya
-
- 30 Replies