[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 58 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Rasrom: ↑15 Sep 2023, 15:01
En son ne zaman bayılacak kadar sarhoş oldunuz ve hatırlamadınız?
20 yıl önce.
Ağır içki nedeniyle ölümcül aptallıklar yaptınız mı?
Örneğin, üniversitede okudu, kızların canını sıktı ve hatta küçük holiganlık nedeniyle polise ihbar edildi
Daha sonra iş yerinde içki içtikleri bir vaka oldu, herkes içmedi yakalandım ama şanssızdım...
Tüm bunlar ölümcül olmasa da elbette.
Kuvvetli alkolü (30 derecenin üzerinde) ilk kez hangi yaşta denediniz?
Last edited by Rasaroam on 15 Sep 2023, 15:19, edited 1 time in total.
These users thanked the author Rasaroam for the post:
[quote=|_retko_| post_id=257153 time=1694779722 user_id=19139] [quote=Rasrom post_id=257145 time=1694779300 user_id=7703] En son ne zaman bayılacak kadar sarhoş oldunuz ve hatırlamadınız? [/quote] 20 yıl önce.
Ağır içki nedeniyle ölümcül aptallıklar yaptınız mı? [/quote]
Örneğin, üniversitede okudu, kızların canını sıktı ve hatta küçük holiganlık nedeniyle polise ihbar edildi ;) Daha sonra iş yerinde içki içtikleri bir vaka oldu, herkes içmedi yakalandım ama şanssızdım... :( Tüm bunlar ölümcül olmasa da elbette.
Kuvvetli alkolü (30 derecenin üzerinde) ilk kez hangi yaşta denediniz?
Marinka: ↑15 Sep 2023, 15:12
Hayır, elbette o kadar sarhoş olmadım.
Evet, striptiz sırasında masaya sıçsa bile, sana söylemeyecek. Bu bir fahişe. Zekice bir bakışla bana teşhis koydu. Her şeyi berbat ettiğini anlayınca sanki o değilmiş gibi sustu. Çünkü Marinka suça eğilimi olan bir sürtük.
[quote=Marinka post_id=257161 time=1694779927 user_id=12161] Hayır, elbette o kadar sarhoş olmadım. [/quote]
Evet, striptiz sırasında masaya sıçsa bile, sana söylemeyecek. Bu bir fahişe. Zekice bir bakışla bana teşhis koydu. Her şeyi berbat ettiğini anlayınca sanki o değilmiş gibi sustu. Çünkü Marinka suça eğilimi olan bir sürtük.
[quote=Marinka post_id=257155 time=1694779834 user_id=12161] [quote=Rasrom post_id=257145 time=1694779300 user_id= 7703] En son ne zaman bayılacak kadar sarhoş oldunuz ve hatırlamadınız? [/quote]
Asla
Ne sıklıkla alkol kullanıyorsunuz? [/quote]
Ne yazık ki (veya belki de neyse ki) son zamanlarda pek sık değil...
Katya18: ↑15 Sep 2023, 15:21
Örneğin ölümleri veya başka sebeplerden dolayı evcil hayvanlarınızdan ayrılmakta zorlanıyor musunuz?
Seks, sapıklık, içki , yemek yemek, kimin nerede mastürbasyon yaptığı - bunlar onların tartışılacak konularıdır. Ayrıca araç kullanırken hatalı davranan kişiler...
[quote=Katya18 post_id=257172 time=1694780472 user_id=20685] Örneğin ölümleri veya başka sebeplerden dolayı evcil hayvanlarınızdan ayrılmakta zorlanıyor musunuz? [/quote]
Seks, sapıklık, içki , yemek yemek, kimin nerede mastürbasyon yaptığı - bunlar onların tartışılacak konularıdır. Ayrıca araç kullanırken hatalı davranan kişiler...
Rasrom: ↑15 Sep 2023, 14:58
Tanrı aşkına, kötü bir şey gibi
Buradaki ölçüyü anlamalısın . Bir düşünün, milyonlarca sik şu anda mastürbasyon yapma sürecinde. Ancak o dönemde bu ellerle ülkeye faydalı bir şeyler yaratmak, GSYİH’yi artırmak, bilimsel araştırmaları teşvik etmek, gerekli malları üretmek ve önemli hizmetleri sağlamak mümkündü. Yine kanalizasyona akıtmak için su kullanılıyor ve tatlı su kaynakları sonsuz değil. Asıl sorun, tüm bunların silinip gitmesi, ülkenin vatandaşları haline gelmesi, demografinin yükselmesi vb.
Şunun gönderilerini okumayın: o robot artık seni kötü etkiliyor))))))))
These users thanked the author Fargal94 for the post:
[quote=|_retko_| post_id=257149 time=1694779583 user_id=19139] [quote=Rasrom post_id=257145 time=1694779105 user_id=7703] Tanrı aşkına, kötü bir şey gibi [/quote] Buradaki ölçüyü anlamalısın . Bir düşünün, milyonlarca sik şu anda mastürbasyon yapma sürecinde. Ancak o dönemde bu ellerle ülkeye faydalı bir şeyler yaratmak, GSYİH’yi artırmak, bilimsel araştırmaları teşvik etmek, gerekli malları üretmek ve önemli hizmetleri sağlamak mümkündü. Yine kanalizasyona akıtmak için su kullanılıyor ve tatlı su kaynakları sonsuz değil. Asıl sorun, tüm bunların silinip gitmesi, ülkenin vatandaşları haline gelmesi, demografinin yükselmesi vb. [/quote] Şunun gönderilerini okumayın: o robot artık seni kötü etkiliyor))))))))
[quote=Fargal94 post_id=257191 time=1694782886 user_id=7900] Artık o botun gönderilerini okumayın, o sizin üzerinizde kötü bir etkiye sahip))))))) [/quote] Tamam, sizi ikna ettim :)
[quote=Katya18 post_id=257013 time=1694765411 user_id=20685] M [/quote] ile karşılıklı olmadığı sürece mastürbasyon yapmam. Bu doğru. [url=viewtopic.php?t=5319]Mastrubasyon[/url] Örneğin sigara içmek gibi bir alışkanlık haline gelir.
[quote=Vert post_id=257405 time=1694828781 user_id=18255] [quote=Katya18 post_id=257013 time=1694765411 user_id= 20685] M [/quote] ile karşılıklı olmadığı sürece mastürbasyon yapmam. Bu doğru. [url=viewtopic.php?t=5319]Mastrubasyon[/url] Mesela sigara içmek gibi bir alışkanlığa dönüşüyor. [/quote] Yollarımızı ayırıyoruz. Hepimiz buraya gelmemeliydik :üzgünüm:
[quote=Katya18 post_id=257172 time=1694780472 user_id=20685] Örneğin ölümleri ya da başka sebeplerden dolayı evcil hayvanlarınızdan ayrılmakta zorlanıyor musunuz? [/quote]
Bu beni üzüyor, ama kafamda hayvanların sahiplerinden daha az yaşadığını anlıyorum.
[quote=Alenka post_id=257435 time=1694847003 user_id=19239] Atıştırmalık yer misin veya sert içecekler içer misin? [/quote]Sıcak atıştırmalıklar yerim ve çalışmaya çalışırım
[quote=Belkha post_id=257439 time=1694847275 user_id=18415] [quote=Alenka post_id=257435 time=1694847003 user_id= 19239] Atıştırmalık yer misin veya sert içecekler içer misin? [/quote]Sıcak atıştırmalıklar yerim ve çalışmaya çalışırım
En sevdiğiniz tatil hangisi? [/quote]
Yeni Yıl ve Doğum Günü.
Hangisini tercih edersiniz? hediye vermek mi almak mı?
[quote=Belkha post_id=257445 time=1694848045 user_id=18415] Yeni Yıl için geleneksel olarak ne pişirirsiniz? [/quote] Vermeyi de gerçekten seviyorum..... nYeni Yıl için bir kürk manto altında ringa balığı ve ev yapımı bir Napolyon olmalı. Gerisi isteğe bağlıdır.
Hayatınızda Yeni Yılı kutlamak için alışılmadık bir yer mi var?
Her zaman evde kutlarım, onunla yalnızca bir kez karşılaştım kocamın iş yerinde.
Alenka: ↑16 Sep 2023, 10:14
Benim için Yeni Yıl aynı zamanda tamamen bir aile tatilidir. Her zaman ebeveynlerle ve çocuklarla buluşuyorum ya da işte çalışıyorum. Alışılmışın dışında hiçbir yer yoktu.
Yeni Yıl için bir dilek mi tutuyorsunuz? Eğer öyleyse, bunlar gerçekleşti mi?
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Alenka post_id=257450 time=1694848493 user_id=19239] Hayatınızda Yeni Yılı kutlamak için alışılmadık bir yer mi var? [/quote]
Benim için Yeni Yıl aynı zamanda tamamen bir aile tatilidir. Her zaman ebeveynlerle ve çocuklarla buluşuyorum ya da işte çalışıyorum. Alışılmışın dışında hiçbir yer yoktu.
Yeni Yıl için bir dilek mi tutuyorsunuz? Eğer öyleyse, bunlar gerçekleşti mi?
Marinka: ↑16 Sep 2023, 16:24
Benim için Yeni Yıl aynı zamanda tamamen bir aile tatilidir. Her zaman ebeveynlerle ve çocuklarla buluşuyorum ya da işte, çalışırken.
Yani sürtükler de aile değerlerine yabancı değiller.
[quote=Marinka post_id=257522 time=1694870680 user_id=12161] Benim için Yeni Yıl aynı zamanda tamamen bir aile tatilidir. Her zaman ebeveynlerle ve çocuklarla buluşuyorum ya da işte, çalışırken. [/quote] Yani sürtükler de aile değerlerine yabancı değiller.
Marinka: ↑16 Sep 2023, 16:24
Yeni Yıl için bir dilek mi tutuyorsunuz? Eğer öyleyse, gerçekleşti mi?
Bir keresinde bir dilek tutmuştum, hatta bütün grup bir kağıt parçasına, her biri kendine ait bir dilek yazmıştı, sonra yaktım ve küllerini şampanyayla içtim)). Benim için gerçekleşmedi ve sırf şirket için hiçbir önem vermedim.
Konu oluşturmak istedim ama bunu reklam olarak değerlendirecekler. Burada soracağım. Paco Rabanne’nin "One Million" parfümünü kullanan var mı? 20 yaşında bir erkeğe hediye olarak uygun mu? Yoksa yaşlılar için mi?
[quote=Marinka post_id=257522 time=1694870680 user_id=12161] Yeni Yıl için bir dilek mi tutuyorsunuz? Eğer öyleyse, gerçekleşti mi? [/quote]
Bir keresinde bir dilek tutmuştum, hatta bütün grup bir kağıt parçasına, her biri kendine ait bir dilek yazmıştı, sonra yaktım ve küllerini şampanyayla içtim)). Benim için gerçekleşmedi ve sırf şirket için hiçbir önem vermedim.
Konu oluşturmak istedim ama bunu reklam olarak değerlendirecekler. Burada soracağım. Paco Rabanne’nin "One Million" parfümünü kullanan var mı? 20 yaşında bir erkeğe hediye olarak uygun mu? Yoksa yaşlılar için mi?
Katya18: ↑17 Sep 2023, 08:29
Bir kez bir dilek tutmuştum, hatta Bütün grup, her biri kendine ait bir kağıt parçasına yazdı, sonra onu yaktı ve küllerini şampanyayla içti)). Benim için gerçekleşmedi ve sırf şirket için hiçbir önem vermedim.
Bilmiyorum.
Parfüm kullanma fikrini ilk kez duyuyorum.
Arzularla ilgili soru bana ilginç geliyor.
Yeni Yıl dileklerinin yanı sıra başka dilekleriniz de oldu mu?
Genel olarak, zaman içinde gerçekleşen dilekleriniz var mı?
2 dakika sonra gönderildi: Katya18,
Katya18: ↑17 Sep 2023, 08:29
Paco Rabanne’nin "One Million" parfümünü kullanan var mı? 20 yaşında bir erkeğe hediye olarak uygun mu? Yoksa bu ileri yaş için mi?
Bir erkeğin bu tür şeylerden hoşlandığını biliyorsanız o zaman belki bu da bir seçenek olabilir. Sözcüklerle hiç ilgilenmiyorum ama bir hediye olarak muhtemelen onu kabul eder ve kullanırdım.
[ref=#0000ff]Katya18[/ref], [quote=Katya18 post_id=257715 time=1694928575 user_id=20685] Bir kez bir dilek tutmuştum, hatta Bütün grup, her biri kendine ait bir kağıt parçasına yazdı, sonra onu yaktı ve küllerini şampanyayla içti)). Benim için gerçekleşmedi ve sırf şirket için hiçbir önem vermedim.
Konu oluşturmak istedim ama bunu reklam olarak değerlendirecekler. Burada soracağım. Paco Rabanne’nin "One Million" parfümünü kullanan var mı? 20 yaşında bir erkeğe hediye olarak uygun mu? Yoksa yaşlılar için mi? [/quote] Bilmiyorum. Parfüm kullanma fikrini ilk kez duyuyorum. Arzularla ilgili soru bana ilginç geliyor. Yeni Yıl dileklerinin yanı sıra başka dilekleriniz de oldu mu? Genel olarak, zaman içinde gerçekleşen dilekleriniz var mı?
[size=85] [color=green]2 dakika sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#0000ff]Katya18[/ref], [quote=Katya18 post_id=257715 time=1694928575 user_id= 20685] Paco Rabanne’nin "One Million" parfümünü kullanan var mı? 20 yaşında bir erkeğe hediye olarak uygun mu? Yoksa bu ileri yaş için mi? [/quote] Bir erkeğin bu tür şeylerden hoşlandığını biliyorsanız o zaman belki bu da bir seçenek olabilir. Sözcüklerle hiç ilgilenmiyorum ama bir hediye olarak muhtemelen onu kabul eder ve kullanırdım.
[quote=Aion2012Dead post_id=257743 time=1694933966 user_id=6819] Yeni Yıl dileklerinin yanı sıra başka dilekleriniz de oldu mu? Genel olarak zamanla gerçekleşen dilekleriniz var mı? [/quote]
[quote=Marinka post_id=257744 time=1694934203 user_id=12161] Benim için her şey her zaman gerçek olur [/quote] 2 GÜN BOYUNCA HİÇ GRİPTEN HASTALANMAM gibi bir şey mi var? :ROFL: :ROFL: :ROFL: Tut beni, gülmekten ölüyorum. Pencereyi aç diyorum. [quote=Marinka post_id=257744 time= 1694934203 user_id=12161] Bir idolünüz var mı? [/quote] Ah, evet! Adı Marinka, sinekliğinde bir delik var.
Sürtüklerin beyinleri neden eriyip gidiyor, bu çok açık. Peki ama neden bilmeden bu kadar sinsice çözülüyorlar? Kim bilir?
Marinka: ↑17 Sep 2023, 10:03
Benim için her şey gerçek olur, her zaman
Şanslıyım.
Hayata karşı iyi bir tutum.
Ben de inanıyorum ki, eğer doğru düşünürseniz o zaman düşünceniz bir ölçüde gerçekleşir ve gerçekleşir.
Kaçınmak istediğim şey gerçekleşti, yani tehlikeden kaçındım ve aynı zamanda (o zamanlar) sadece istediğimi elde ettim: Üniversiteye kısıtlı bir bütçeyle girdim.
Bir yandan, bunlar sadece benim kişisel anlarım ve seçimlerim buna yol açtı. Öte yandan ben sonuçtan emin değildim ve endişeliydim ama istediğim gibi çıktı.
nHayır.
Hiçbir zaman dindar olmadım ve olmayacağım. Ama bir deyim var; kendinizi idol yapmayın.
Nedense bana yakınlaştı.
Muhtemelen kendimde hayal kırıklığına uğradığımda, genel olarak insanlarda hayal kırıklığına uğradım.
Hayır.
İnsanların farklı olduğunu, bazılarının kötü, bazılarının normal, bazılarının ise normal olduğunu anlıyorum. gerçekten iyiler. Ama hepimiz insanız.
Bazı insanlardan hoşlanabilirim, örneğin Keanu Reeves gibi aktörler; iyi bir insan, pek çok iyilik yapan ve her zaman kibar ve düşünceli olan.
Fakat sevmiyorum Onu tanımıyorum ve Bilmiyorum. Sadece sana saygı duyuyorum. Rollerini seviyorum, kibirli olmamasını ve normal bir insan gibi davranmasını seviyorum.
Ama bir idol?
Hayır. Benim için bir idolün ortaya çıkacağı bir durumu hayal edemiyorum.
Jack Pot piyangosunu gerçekten kazandıysanız, en az 100 lyam rublesi yapacaksınız bu kadar parayla mı?
(Umarım kendimi tekrarlamıyorumdur, yoksa uzun süre tüm soruları hatırlamıyorum)
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=257744 time=1694934203 user_id=12161] Benim için her şey gerçek olur, her zaman [/quote] Şanslıyım. Hayata karşı iyi bir tutum. Ben de inanıyorum ki, eğer doğru düşünürseniz o zaman düşünceniz bir ölçüde gerçekleşir ve gerçekleşir. Kaçınmak istediğim şey gerçekleşti, yani tehlikeden kaçındım ve aynı zamanda (o zamanlar) sadece istediğimi elde ettim: Üniversiteye kısıtlı bir bütçeyle girdim. Bir yandan, bunlar sadece benim kişisel anlarım ve seçimlerim buna yol açtı. Öte yandan ben sonuçtan emin değildim ve endişeliydim ama istediğim gibi çıktı. [quote=Marinka post_id=257744 time=1694934203 user_id=12161] Bir idolünüz var mı? [/quote] nHayır. Hiçbir zaman dindar olmadım ve olmayacağım. Ama bir deyim var; kendinizi idol yapmayın. Nedense bana yakınlaştı. Muhtemelen kendimde hayal kırıklığına uğradığımda, genel olarak insanlarda hayal kırıklığına uğradım. Hayır. İnsanların farklı olduğunu, bazılarının kötü, bazılarının normal, bazılarının ise normal olduğunu anlıyorum. gerçekten iyiler. Ama hepimiz insanız. Bazı insanlardan hoşlanabilirim, örneğin Keanu Reeves gibi aktörler; iyi bir insan, pek çok iyilik yapan ve her zaman kibar ve düşünceli olan. Fakat sevmiyorum Onu tanımıyorum ve Bilmiyorum. Sadece sana saygı duyuyorum. Rollerini seviyorum, kibirli olmamasını ve normal bir insan gibi davranmasını seviyorum. Ama bir idol? Hayır. Benim için bir idolün ortaya çıkacağı bir durumu hayal edemiyorum.
Jack Pot piyangosunu gerçekten kazandıysanız, en az 100 lyam rublesi yapacaksınız bu kadar parayla mı? (Umarım kendimi tekrarlamıyorumdur, yoksa uzun süre tüm soruları hatırlamıyorum)
Aion2012Dead: ↑17 Sep 2023, 10:28
Eğer Jack Pot piyangosunu gerçekten kazansaydınız, yani en az 100 ruble, bu parayla ne yapardınız?
Denerdim kendi işini açmak için. Bir fikrim var. Henüz ham ve henüz bir iş planı yapmadım, bu yüzden yatırımcılara başvuracak hiçbir şeyim yok, ancak kendi param olsaydı denerdim. Kazandığınız parayı kaybetme korkusu yok
Kendinizi şanslı biri olarak görüyor musunuz? Yaşam boyunca
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Aion2012Dead post_id=257759 time=1694935714 user_id=6819] Eğer Jack Pot piyangosunu gerçekten kazansaydınız, yani en az 100 ruble, bu parayla ne yapardınız? [/quote]
Denerdim kendi işini açmak için. Bir fikrim var. Henüz ham ve henüz bir iş planı yapmadım, bu yüzden yatırımcılara başvuracak hiçbir şeyim yok, ancak kendi param olsaydı denerdim. Kazandığınız parayı kaybetme korkusu yok
Kendinizi şanslı biri olarak görüyor musunuz? Yaşam boyunca
Marinka: ↑17 Sep 2023, 10:45
Kendinizi şanslı biri olarak görüyor musunuz? Hayatta
Ne kadar tuhaf olursa olsun - evet.
Gerçekleşmeyen tüm endişeleri ve deneyimleri hesaba katarsanız ve hala hayatta olduğum ve hasta olmadığım gerçeği - o zaman evet - şanslı bir insanım.
Dünyamızın bir oyun gibi yanıltıcı olduğunu hiç düşündünüz mü? biz buna mı kilitlendik?
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
[quote=Marinka post_id=257769 time=1694936726 user_id=12161] Kendinizi şanslı biri olarak görüyor musunuz? Hayatta [/quote] Ne kadar tuhaf olursa olsun - evet. Gerçekleşmeyen tüm endişeleri ve deneyimleri hesaba katarsanız ve hala hayatta olduğum ve hasta olmadığım gerçeği - o zaman evet - şanslı bir insanım.
Dünyamızın bir oyun gibi yanıltıcı olduğunu hiç düşündünüz mü? biz buna mı kilitlendik?
Alenka: ↑16 Sep 2023, 10:14
11. sınıfta, saat 0:00’da (neredeyse) tüm sınıf okuldaydı. şehir Noel ağacı... Sadece saat 2:00’de gruplara dağıldık. Don berbat olmasına rağmen eğlenceliydi!
Yeni Yıl için geleneksel olarak ne pişirirsiniz?
Standart: Olivier salatası, jöleli et , salatalar, kızarmış et ve balık... + her çeşit lezzet, başka ne var?
====
Yeni Yıl için şimdiden plan mı yapıyorsunuz?
[quote=Alenka post_id=257450 time=1694848493 user_id=19239] Hayatınızda Yeni Yılı kutlamak için alışılmadık bir yer mi var? [/quote] 11. sınıfta, saat 0:00’da (neredeyse) tüm sınıf okuldaydı. şehir Noel ağacı... Sadece saat 2:00’de gruplara dağıldık. Don berbat olmasına rağmen eğlenceliydi! [quote=Beluha post_id= 257445 time=1694848045 user_id=18415] Yeni Yıl için geleneksel olarak ne pişirirsiniz? [/quote] Standart: Olivier salatası, jöleli et , salatalar, kızarmış et ve balık... + her çeşit lezzet, başka ne var? ==== Yeni Yıl için şimdiden plan mı yapıyorsunuz?
Aion2012Dead: ↑17 Sep 2023, 11:04
Dünyamızın bir oyun gibi hayali olduğunu ve onun içinde kilitli kaldığımızı hiç düşündünüz mü?
Çocukluğumdan beri farklı seçenekler hayal ettim bu dünyanın aldatıcı doğası nedeniyle. Sonra bu konuyla ilgili birçok felsefi literatür okudum. Şunu söyleyeyim, eğer öyleyse bizim için pek bir şey değişmez. Hiçbir şeyi değiştirmemesi mümkün.
*
Alıngan biri misiniz?
These users thanked the author Serg_A for the post (total 2):
[quote=Aion2012Dead post_id=257779 time=1694937847 user_id=6819] Dünyamızın bir oyun gibi hayali olduğunu ve onun içinde kilitli kaldığımızı hiç düşündünüz mü? [/quote] Çocukluğumdan beri farklı seçenekler hayal ettim bu dünyanın aldatıcı doğası nedeniyle. Sonra bu konuyla ilgili birçok felsefi literatür okudum. Şunu söyleyeyim, eğer öyleyse bizim için pek bir şey değişmez. Hiçbir şeyi değiştirmemesi mümkün. * Alıngan biri misiniz?
Gelecek yıl artık bir yıl. Ondan kötü şeyler mi bekliyorsun yoksa buna inanmıyor musun? [/quote]kesinlikle böyle bir şey olacak... biz Rusya’da yaşıyoruz))
[ref=#bf0000]Serg_A[/ref], hayır, kendimi fark etmedim.
Bir kedi üzerinizde yatıyorsa ve sizin kalkıp işinize gitmeniz gerekiyorsa ama kedi bunu yapmazsa ne yaparsınız? içeri girmene izin verir miyim?))
Alenka: ↑17 Sep 2023, 21:08
TAZMİNAT TEKLİFİ ifadesiyle hangi çağrışımlar ortaya çıkıyor?
Aşırı ilgi... tıpkı bana şunun gibi bir şey söylemeleri gibi: " bu olabilir sana tuhaf geliyor"- Nispeten gri günlük hayatı aydınlatacak, nihayet ilginç bir şeyin beklentisiyle neredeyse coşkuyla iç çekiyorum! Ve genel olarak, bence bu, açık sözlü bir şeyi ima ediyor.
Nasıl uzun Seks yapmadan yaşadın mı?
Üvey babanı saymazsan, bekaretini bir arkadaşına kaybedene kadar 20 yıl (üvey baba hakkında) - şaka)
Hiç kendinizle veya habercinizle tanışmakla ilgili böyle içsel fantazi düşünceleriniz oldu mu? gelecek mi? Özellikle: Ona inanmanız için ne söylemesi gerekiyor? Diziden: Geçmişteki benliğinize, gelecekten gelen kişinin siz olduğunuza kesinlikle ikna olması için şimdi ne söylerdiniz? Mesela tam da bunun için bir şifrem var:
Last edited by -AlexNova- on 17 Sep 2023, 21:53, edited 5 times in total.
These users thanked the author -AlexNova- for the post:
[quote=Alenka post_id=258071 time=1694974087 user_id=19239] TAZMİNAT TEKLİFİ ifadesiyle hangi çağrışımlar ortaya çıkıyor? [/quote]
Aşırı ilgi... tıpkı bana şunun gibi bir şey söylemeleri gibi: " bu olabilir sana tuhaf geliyor"- Nispeten gri günlük hayatı aydınlatacak, nihayet ilginç bir şeyin beklentisiyle neredeyse coşkuyla iç çekiyorum! Ve genel olarak, bence bu, açık sözlü bir şeyi ima ediyor. [H2][/H2] [quote=Miyav post_id=258082 time=1694976480 user_id=20398] Nasıl uzun Seks yapmadan yaşadın mı? [/quote] Üvey babanı saymazsan, bekaretini bir arkadaşına kaybedene kadar 20 yıl (üvey baba hakkında) - şaka) [H2][/H2] Hiç kendinizle veya habercinizle tanışmakla ilgili böyle içsel fantazi düşünceleriniz oldu mu? gelecek mi? Özellikle: Ona inanmanız için ne söylemesi gerekiyor? Diziden: Geçmişteki benliğinize, gelecekten gelen kişinin siz olduğunuza kesinlikle ikna olması için şimdi ne söylerdiniz? Mesela tam da bunun için bir şifrem var: :smile103:
Marinka: ↑17 Sep 2023, 20:26
Gelecek yıl artık bir yıl. Ondan kötü şeyler mi bekliyorsun yoksa buna inanmıyor musun?
Şahsen benim için o kesinlikle özel... kişisel açıdan. Ancak genel olarak herkes için kesinlikle kötü şeyler olacaktır. İktisat okuduğum için bunu söylüyorum. Ve savaşa gelince... Çocuklar için üzülüyorum. [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=258074 time=1694974446 user_id=5795]
Bir kedi olursa ne yaparsınız? üzerinizde yatıyor ve kalkıp işinize gitmeniz gerekiyor ama kedi içeri girmenize izin vermiyor mu?))
Bende bir kedicik... Benimle uykuya dalmayı seviyor. Mırıldanmayı bırakıp yüksek sesle nefes verip sessizleştiğinde, onu dikkatlice kenara çekiyorum ve uyumaya devam ediyor. Bunun nesi var?
=============================
Ne kadar zamandır gittin seks olmadan mı?
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 2):
[quote=Marinka post_id=258060 time=1694971583 user_id=12161] Gelecek yıl artık bir yıl. Ondan kötü şeyler mi bekliyorsun yoksa buna inanmıyor musun? [/quote] Şahsen benim için o kesinlikle özel... kişisel açıdan. Ancak genel olarak herkes için kesinlikle kötü şeyler olacaktır. İktisat okuduğum için bunu söylüyorum. Ve savaşa gelince... Çocuklar için üzülüyorum. [quote="◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊" post_id=258074 time=1694974446 user_id=5795] Bir kedi olursa ne yaparsınız? üzerinizde yatıyor ve kalkıp işinize gitmeniz gerekiyor ama kedi içeri girmenize izin vermiyor mu?)) [/quote] Bende bir kedicik... Benimle uykuya dalmayı seviyor. Mırıldanmayı bırakıp yüksek sesle nefes verip sessizleştiğinde, onu dikkatlice kenara çekiyorum ve uyumaya devam ediyor. Bunun nesi var? ============================= Ne kadar zamandır gittin seks olmadan mı?
[quote=Marinka post_id=258095 time=1694978345 user_id=12161] İlk görüşte aşka inanır mısınız? [/quote] İnanıyorum... Okuldayken. Bu herkes için geçerlidir. ===== Aşksız bir evlilik (eşinizden cinsel tatmin) yaşamaya hazır mısınız?
Marinka: ↑17 Sep 2023, 22:29
Misafir evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz?
Neden soruyorsun? Daha iyi bir şey olmadığı için...
=====
SİZ-SEN-SEN, günde ne kadar süre forumda oturuyorsunuz? Burada birçok insanın yaşadığını hissediyorum...
These users thanked the author Bir miyav for the post:
[quote=Marinka post_id=258102 time=1694978954 user_id=12161] Misafir evliliği hakkında ne düşünüyorsunuz? [/quote] Neden soruyorsun? Daha iyi bir şey olmadığı için... ===== SİZ-SEN-SEN, günde ne kadar süre forumda oturuyorsunuz? Burada birçok insanın yaşadığını hissediyorum...
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: