ilham: 12 Sep 2022, 17:14
Ama benim gerçek deneyimim var.
Bir şekilde bu saf fantezinin doğruluğundan şüpheliyim.
Kim yürüyüşe çıkar ve özellikle de yürüyüşe çıktığında dağlara çıkıp fazladan kıyafet almamak mı? Doğada yağmurlar ve diğer hava dışı olaylar var, bu yüzden dağcılık yeteneğinizden bile şüpheliyim. Eğer yalanlar bu kadar küçük şeylerde başlıyorsa... asıl mesele hakkında ne söyleyebiliriz ki?
[quote=ilham post_id=109909 time=1662992094 user_id=10483] Ama benim gerçek deneyimim var. [/quote]Bir şekilde bu saf fantezinin doğruluğundan şüpheliyim. Kim yürüyüşe çıkar ve özellikle de yürüyüşe çıktığında dağlara çıkıp fazladan kıyafet almamak mı? Doğada yağmurlar ve diğer hava dışı olaylar var, bu yüzden dağcılık yeteneğinizden bile şüpheliyim. Eğer yalanlar bu kadar küçük şeylerde başlıyorsa... asıl mesele hakkında ne söyleyebiliriz ki?
12345: 13 Sep 2022, 05:10
Bir şekilde bunun doğruluğundan şüpheliyim,
Yanılıyorsun. Onun hikayesi gerçeğe benziyor. Yüksekte hava zayıf ve kimse etrafta bir sürü çöp taşımıyor... Everest’e bakın, orada genelde çok küçük sırt çantalı cesetler var. Ailemde bir amcam ve onun ikinci karısı var. Sovyetler Birliği’nde oldukça ünlü dağcılardı, ama bu benim işim değil ama pek çok fotoğraf gördüm. Kural olarak, çok küçük bir sırt çantası.
[quote=12345 post_id=110084 time=1663035006 user_id=10223] Bir şekilde bunun doğruluğundan şüpheliyim, [/quote] Yanılıyorsun. Onun hikayesi gerçeğe benziyor. Yüksekte hava zayıf ve kimse etrafta bir sürü çöp taşımıyor... Everest’e bakın, orada genelde çok küçük sırt çantalı cesetler var. Ailemde bir amcam ve onun ikinci karısı var. Sovyetler Birliği’nde oldukça ünlü dağcılardı, ama bu benim işim değil ama pek çok fotoğraf gördüm. Kural olarak, çok küçük bir sırt çantası.
Troy: 13 Sep 2022, 09:10
yanlarına fazla bir şey götürmüyorlar.
Çok fazla bir şeyden bahsetmiyorum ama oraya tırmanırken sıcaklık sıfırın altında olabiliyor ve onlar da hatta sıcak tutan kıyafetler alın.
Siz ve yazar, dağcıların Elboursier’e tırmanırken aynı kıyafeti giydiğini mi söylemeye çalışıyorsunuz?????
[quote=Troy post_id=110132 time=1663049446 user_id=10300] yanlarına fazla bir şey götürmüyorlar. [/quote]Çok fazla bir şeyden bahsetmiyorum ama oraya tırmanırken sıcaklık sıfırın altında olabiliyor ve onlar da hatta sıcak tutan kıyafetler alın. Siz ve yazar, dağcıların Elboursier’e tırmanırken aynı kıyafeti giydiğini mi söylemeye çalışıyorsunuz?????
[quote=12345 post_id=110234 time=1663071148 user_id=10223] sıcak tutan kıyafetler bile alıyorlar. [/quote] Özel kıyafetleri var ve sanırım çok ağır değiller... Termal iç çamaşırı olduğunu biliyorum. Daha sonra izolasyon katmanı ve dış kısım bulunmaktadır.
d4d, Aramızda 4 yıl var. Bu sabah yakışıklı erkeğimi bir kez daha ona sokmayı başardım. Eşim hâlâ uyuyordu ve ben de sessizce kız kardeşimin odasına, güya sigara içmek için girdim (orada bir balkonumuz var ve genellikle sigara öğütmek için dışarı çıkarım). Kız kardeşim uyumuyordu, külotumu çıkardım, aletim ayaktaydı ve hemen yatağın kenarında köpek stili haline geldi. 5-7 dakika sonra işini bitirip hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. Öğle yemeğinden sonra kız kardeşimi otobüse uğurladık... Şimdi yeni bir buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum!
[ref=#0000ff]d4d[/ref], Aramızda 4 yıl var. Bu sabah yakışıklı erkeğimi bir kez daha ona sokmayı başardım. Eşim hâlâ uyuyordu ve ben de sessizce kız kardeşimin odasına, güya sigara içmek için girdim (orada bir balkonumuz var ve genellikle sigara öğütmek için dışarı çıkarım). Kız kardeşim uyumuyordu, külotumu çıkardım, aletim ayaktaydı ve hemen yatağın kenarında köpek stili haline geldi. 5-7 dakika sonra işini bitirip hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. Öğle yemeğinden sonra kız kardeşimi otobüse uğurladık... Şimdi yeni bir buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum!
Erkek ve kız kardeş arasındaki ilişkinin kötü yanı, çift olarak restorana gidememeniz, el ele tutuşamamanız, sokaktaki aşıklar gibi öpüşememenizdir. Sadece aptalca bir lanet ve hepsi bu. Tek sefer, ki bu çok uzun zaman önceydi, iki hafta boyunca Türkiye’de birlikteydik ve belgelere göre bir keresinde Arkhangelsk’e gitmek zorunda kalmıştık. O zamanlar kimseden şifrelenmiyorlardı.
Erkek ve kız kardeş arasındaki ilişkinin kötü yanı, çift olarak restorana gidememeniz, el ele tutuşamamanız, sokaktaki aşıklar gibi öpüşememenizdir. Sadece aptalca bir lanet ve hepsi bu. Tek sefer, ki bu çok uzun zaman önceydi, iki hafta boyunca Türkiye’de birlikteydik ve belgelere göre bir keresinde Arkhangelsk’e gitmek zorunda kalmıştık. O zamanlar kimseden şifrelenmiyorlardı.
MaksimV: 16 Sep 2022, 11:46
Kız kardeş arasındaki ilişkinin kötü yanı çift olarak restorana gidememeniz, el ele tutuşamamanız, sokaktaki sevgililer gibi öpüşememenizdir.
Tamamen saçmalık. Bu romantizmi gerçekten istiyorsanız, hemen yapın kız kardeşinizle bir restorana gidin, el ele tutuşun ve sevgililer gibi öpüşün çünkü bu sizin hayatınız ve öyle değil. Yaşadığınız ülkenin kanunlarını ihlal mi ediyorsunuz... yoksa tanıdıklarınızın ve arkadaşlarınızın ne söyleyeceğinden mi korkuyorsunuz, bu yüzden kendinizi sizi anlayacak ve yargılamayacak arkadaşlar ve tanıdıklar mı bırakıyorsunuz... hatta bir yere mi taşınıyorsunuz? kimsenin seni tanımadığı bir yer... çünkü bu senin hayatın ve senin heyecanın
[quote=MaksimV post_id=111113 time=1663317996 user_id=6922] Kız kardeş arasındaki ilişkinin kötü yanı çift olarak restorana gidememeniz, el ele tutuşamamanız, sokaktaki sevgililer gibi öpüşememenizdir. [ /quote] Tamamen saçmalık. Bu romantizmi gerçekten istiyorsanız, hemen yapın [url=viewtopic .php?t=3940]kız kardeşinizle[/url] bir restorana gidin, el ele tutuşun ve sevgililer gibi öpüşün çünkü bu sizin hayatınız ve öyle değil. Yaşadığınız ülkenin kanunlarını ihlal mi ediyorsunuz... yoksa tanıdıklarınızın ve arkadaşlarınızın ne söyleyeceğinden mi korkuyorsunuz, bu yüzden kendinizi sizi anlayacak ve yargılamayacak arkadaşlar ve tanıdıklar mı bırakıyorsunuz... hatta bir yere mi taşınıyorsunuz? kimsenin seni tanımadığı bir yer... çünkü bu senin hayatın ve senin heyecanın
Teyzemle ilgili pek çok şey yaşandı. Ben 15 yaşındayım, o ise 25. Komşunun düğününden sonra. Beni yavaş adımlarla sürükledi ve neredeyse el yordamıyla elledi. Üçüncü dansta külotumla geldim ve ellerimle kıçını sıktım.
Bunu fark etti, sonra sürekli beni kışkırttı ve kızardım. Hala ailesiyle birlikte yaşıyordu, yani onlar benim büyükbabam ve büyükannem. Yazın da onlara gittim.
O danslardan sonra sürekli benimle dalga geçmeye, önümde kıyafet değiştirmeye ya da gecelikle çıplak vücudumun üzerinde dönmeye başladı. O yazı hayatımın geri kalanı boyunca hatırlayacağım. Bu bir daha olmadı, kışın kendine birini buldu ve ailesini terk etti.
Birçok bölüm yaşandı. Bir keresinde saçını yıkamaya karar verdi, köyde bu tam bir prosedür, leğenler, ısıtılacak su. Bu yüzden benden şampuan ve saç konusunda yardım etmemi istedi. Hiç düşünmeden kabul ettim ve anında elbisesini çıkardı ve sadece külotuyla kaldı. Küvetin üzerine eğilmiş, göğüsleri sarkıyor. Suyu boşaltın ve ardından şampuanlayın diyor. Sertleştim ama her şeyi itaatkar bir şekilde yaptım. Köpürttükten sonra beklemeniz gerekir. Sırtınızı bir bezle yıkayın diyor. Ve önünde de. Sonuç olarak titreyen ellerimle göğüslerini ya bir bezle ya da avucumla sabunladım. Sonra her şeyi suyla yıkadı.
Başını ikinci kez sabunlamadan önce, külotunu kendisi indirdi ve baştan sonra artık bele, popoya ve kalçalara da ihtiyacı olduğunu söyledi. Amını neredeyse hiç utanmadan yıkadım, özellikle bacaklarını daha geniş açması çok güzeldi. Büyükannenin çiftlikten dönmesiyle bitti ve ben hızla geri çekildim, o da işi kendisinin bitireceğini söyledi. O zaman "bitirip bitirmediğini" bilmiyorum ama yatak odasında iki dokunuşla bitirdim
Teyzemle ilgili pek çok şey yaşandı. Ben 15 yaşındayım, o ise 25. Komşunun düğününden sonra. Beni yavaş adımlarla sürükledi ve neredeyse el yordamıyla elledi. Üçüncü dansta külotumla geldim ve ellerimle kıçını sıktım. Bunu fark etti, sonra sürekli beni kışkırttı ve kızardım. Hala ailesiyle birlikte yaşıyordu, yani onlar benim büyükbabam ve büyükannem. Yazın da onlara gittim. O danslardan sonra sürekli benimle dalga geçmeye, önümde kıyafet değiştirmeye ya da gecelikle çıplak vücudumun üzerinde dönmeye başladı. O yazı hayatımın geri kalanı boyunca hatırlayacağım. Bu bir daha olmadı, kışın kendine birini buldu ve ailesini terk etti.
Birçok bölüm yaşandı. Bir keresinde saçını yıkamaya karar verdi, köyde bu tam bir prosedür, leğenler, ısıtılacak su. Bu yüzden benden şampuan ve saç konusunda yardım etmemi istedi. Hiç düşünmeden kabul ettim ve anında elbisesini çıkardı ve sadece külotuyla kaldı. Küvetin üzerine eğilmiş, göğüsleri sarkıyor. Suyu boşaltın ve ardından şampuanlayın diyor. Sertleştim ama her şeyi itaatkar bir şekilde yaptım. Köpürttükten sonra beklemeniz gerekir. Sırtınızı bir bezle yıkayın diyor. Ve önünde de. Sonuç olarak titreyen ellerimle göğüslerini ya bir bezle ya da avucumla sabunladım. Sonra her şeyi suyla yıkadı. Başını ikinci kez sabunlamadan önce, külotunu kendisi indirdi ve baştan sonra artık bele, popoya ve kalçalara da ihtiyacı olduğunu söyledi. Amını neredeyse hiç utanmadan yıkadım, özellikle bacaklarını daha geniş açması çok güzeldi. Büyükannenin çiftlikten dönmesiyle bitti ve ben hızla geri çekildim, o da işi kendisinin bitireceğini söyledi. O zaman "bitirip bitirmediğini" bilmiyorum ama yatak odasında iki dokunuşla bitirdim
Ded: 21 Sep 2022, 16:58
Devamının olmaması çok yazık
Evet, sonra her şey rezaletle sonuçlandı. Ancak başka durumlar da vardı. O yaz hiç seks yapmadık ama benimle çok dalga geçti. Ve çok izin verdi, bu yüzden birkaç kez onunla birlikte olduk, eminim.
Bir defasında gece yarısından sonra Ren TV’de erotik film izlerken beni yaktı. O zamanlar sık sık oynuyorlardı, ah zamanlar daha basitti. Büyükbabam ve büyükannem yaz mutfağında uyuyorlardı ve oturma odasındaki yerim kulübedeydi, teyzemin kendi küçük yatak odası vardı. Zaten uyuduğunu sanıyordum, televizyonun sesini en aza indirdim.
"Biraz su iç" reklamın hemen ardından kalktı, çoktan geçtiğini sanıyordum. Ve hemen geri döndü, dedi, uyku da pek iyi gitmiyor, benimle bakacak. Orada durduğum her şey yere düştü. Ve bir dakika sonra her şeyi izleyebildiğini fark edince o kadar içine kapanmıştı ki bir daha asla böyle durmadı.
Kanepe yayılmıştı, yeterince yer vardı, yanıma uzandı, beni çekti Battaniyenin yarısını üstümden çekti ve kendini de örttü. nSanırım geceleri Ren-TV izlemek benim hobim değildi, dolayısıyla reklamların nasıl olacağını çok iyi biliyordu.
Çıplak memeler başladı, ayaktayım, kırmızıyım ve teyzem sadece gülümsüyor ama bakıyor. Orada ciğerleri büktüler, kısa elbiseli kutu hanımefendi şu tarafa ve bu tarafa eğildi ve o külotsuz ve göğüsleri yakasının üstüne dökülüyordu. Teyze sanki hiçbir şey olmamış gibi ekranda ne olduğunu tartışmaya başladı: göğüslerin yapıldığını, kıçın şişirildiğini. Ama külot olmadan bunu gerçekten doğruladı ve geceliğinin altında da hiçbir şey olmadığını söyledi.
[quote=Ded post_id=113073 time=1663768725 user_id=8026] Devamının olmaması çok yazık [/quote] Evet, sonra her şey rezaletle sonuçlandı. Ancak başka durumlar da vardı. O yaz hiç seks yapmadık ama benimle çok dalga geçti. Ve çok izin verdi, bu yüzden birkaç kez onunla birlikte olduk, eminim.
Bir defasında gece yarısından sonra Ren TV’de erotik film izlerken beni yaktı. O zamanlar sık sık oynuyorlardı, ah zamanlar daha basitti. Büyükbabam ve büyükannem yaz mutfağında uyuyorlardı ve oturma odasındaki yerim kulübedeydi, teyzemin kendi küçük yatak odası vardı. Zaten uyuduğunu sanıyordum, televizyonun sesini en aza indirdim. "Biraz su iç" reklamın hemen ardından kalktı, çoktan geçtiğini sanıyordum. Ve hemen geri döndü, dedi, uyku da pek iyi gitmiyor, benimle bakacak. Orada durduğum her şey yere düştü. Ve bir dakika sonra her şeyi izleyebildiğini fark edince o kadar içine kapanmıştı ki bir daha asla böyle durmadı. Kanepe yayılmıştı, yeterince yer vardı, yanıma uzandı, beni çekti Battaniyenin yarısını üstümden çekti ve kendini de örttü. nSanırım geceleri Ren-TV izlemek benim hobim değildi, dolayısıyla reklamların nasıl olacağını çok iyi biliyordu.
Çıplak memeler başladı, ayaktayım, kırmızıyım ve teyzem sadece gülümsüyor ama bakıyor. Orada ciğerleri büktüler, kısa elbiseli kutu hanımefendi şu tarafa ve bu tarafa eğildi ve o [url=viewtopic.php?t =7230] külotsuz[/url] ve göğüsleri yakasının üstüne dökülüyordu. Teyze sanki hiçbir şey olmamış gibi ekranda ne olduğunu tartışmaya başladı: göğüslerin yapıldığını, kıçın şişirildiğini. Ama [url=viewtopic.php?t=7230]külot olmadan[/url] bunu gerçekten doğruladı ve geceliğinin altında da hiçbir şey olmadığını söyledi.
Sonra elimi bağladı ve bacaklarının arasına koydu. "Görüyorsun ya, aldatmıyorum." Ona inandım ama hemen elimi çektim. Teyze daha da gülümsedi ve programı izledi. Televizyonda bir adama zor anlar yaşatmaya başladılar. Teyzem yanıma yaklaştı ve başını göğsüme koydu. Göğüsleri kaburgalarıma baskı yapıyordu ve diziyle bir bacağını kasıklarıma atarak penisime baskı yapıyordu. Islak kedisinin uyluğuma bastırıldığını hissettim ve o da böyle bir müzikle diziyle battaniyenin altına penisimi bastırdı. Bir dakika içinde geldim. Amını uyluğuma sürmeye devam etti ve çok geçmeden o da gevşedi.
Sonra ayağa kalktı ve televizyonu kapattı. Neredeyse uyuyordum. Sabah battaniyenin karnıma yapışması dışında bana geceyi hatırlatan hiçbir şey yoktu.
Aslında ikinci kuzenimle evlendim. İlk eşinden boşandıktan bir yıl sonra babam aradı ve miyastenia gravis hastası olduğunu ve yerinde konsültasyon için Moskova’ya gitmesi gerektiğini artık ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi; yılda 2-3 kez yoğun bakıma düşüyordu. Otel kiralamamak için birkaç gün bende kalmalarını istedi. Onu görür görmez hemen aşık oldum, güzel, ince. O zamanlar 50 kiloydu. O gittiğinde yazışmaya başladık. Sonuç olarak ailemin yanına tatile geldiğimde onu yanımda Moskova’ya götürdüm. Artık neredeyse ondan ayrılamıyordum.
Aslında ikinci kuzenimle evlendim. :) İlk eşinden boşandıktan bir yıl sonra babam aradı ve miyastenia gravis hastası olduğunu ve yerinde konsültasyon için Moskova’ya gitmesi gerektiğini artık ne yapacaklarını bilmediklerini söyledi; yılda 2-3 kez yoğun bakıma düşüyordu. Otel kiralamamak için birkaç gün bende kalmalarını istedi. Onu görür görmez hemen aşık oldum, güzel, ince. O zamanlar 50 kiloydu. O gittiğinde yazışmaya başladık. Sonuç olarak ailemin yanına tatile geldiğimde onu yanımda Moskova’ya götürdüm. Artık neredeyse ondan ayrılamıyordum. :roll:
Okuduğum her şeyden, çoğu kişi buna dahil olmak istese de ensestin şiddetle kınandığını fark ettim. Ve en önemlisi, ensest, insanlar tarafından işlenen tüm iğrençlikler arasında o kadar da ağır bir günah değildir (bu arada, ensesti iğrenç bir şey olarak görmüyorum), ancak yalnızca ensest kabul etmek utanç vericidir. Ama pedorast olduğunuzu ve başka birinin karısıyla seksin harika olduğunu itiraf etmekten utanmıyorsunuz. Cinsiyetin cinsiyete, aşkın aşka dönüştüğü, ilişki sona erdiğinde bile çoğunlukla sıcak duyguların kaldığı daha saf bir ilişki bulacaksınız. Bunun için insanları nasıl suçlayabilirsiniz? Ve en önemlisi, hiç kimse bunun tanıtılması gerektiğini ve bu ilişkilere sahip insanların buna ihtiyacı olmadığını söylemiyor. Ancak pedorastizmde gördüğümüz şey, konuyla ilgili olmayan filmlerde bile, örneğin bilim kurguda bile, mümkün olan her şekilde teşvik edilmesidir. Yani günümüzde birçok sapkınlık yasal hale geldi ama ensest cezalandırılıyor (örneğin Almanya). Ve neden evet, çünkü ihtiyaç duyulan kişi zenginliği ve maddi zenginliği değil de bir kişi olduğunda daha dürüst bir ilişki bulmak imkansızdır. Ve yine söylüyorum, ensestin normal olduğunu söylemiyorum ama kesinlikle en ciddi günah da değil.
Okuduğum her şeyden, çoğu kişi buna dahil olmak istese de ensestin şiddetle kınandığını fark ettim. Ve en önemlisi, ensest, insanlar tarafından işlenen tüm iğrençlikler arasında o kadar da ağır bir günah değildir (bu arada, ensesti iğrenç bir şey olarak görmüyorum), ancak yalnızca ensest kabul etmek utanç vericidir. Ama pedorast olduğunuzu ve başka birinin karısıyla seksin harika olduğunu itiraf etmekten utanmıyorsunuz. Cinsiyetin cinsiyete, aşkın aşka dönüştüğü, ilişki sona erdiğinde bile çoğunlukla sıcak duyguların kaldığı daha saf bir ilişki bulacaksınız. Bunun için insanları nasıl suçlayabilirsiniz? Ve en önemlisi, hiç kimse bunun tanıtılması gerektiğini ve bu ilişkilere sahip insanların buna ihtiyacı olmadığını söylemiyor. Ancak pedorastizmde gördüğümüz şey, konuyla ilgili olmayan filmlerde bile, örneğin bilim kurguda bile, mümkün olan her şekilde teşvik edilmesidir. Yani günümüzde birçok sapkınlık yasal hale geldi ama ensest cezalandırılıyor (örneğin Almanya). Ve neden evet, çünkü ihtiyaç duyulan kişi zenginliği ve maddi zenginliği değil de bir kişi olduğunda daha dürüst bir ilişki bulmak imkansızdır. Ve yine söylüyorum, ensestin normal olduğunu söylemiyorum ama kesinlikle en ciddi günah da değil.
ravenbr: 27 Sep 2022, 23:06
ama kesinlikle en ciddi günah değil
Bir rahip yolda yürüyor, çim biçen bir adam görüyor ve elinde bir zil var tırpanına. - Neden örgüne çan astın dostum?
- Ve sonra, çimlerdeki çınlama her türden fare kuşun dağılmasına neden olsun ve ben de tırpanımla kimseye zarar vermeyeyim.
- Avon, sen yeryüzündeki canlıları önemsiyorsun, bunun için senin günahlarını bağışlayayım. Pişman olacak bir şeyin var mı?
- Evet baba, var. Yeğenim (kardeşimin kızı) ve ben samanlıkta günah işliyoruz.
- Peki, bu günahı affediyorum. Başka bir şey var mı?
- Evet baba, ben hâlâ karısıyla birlikte günah işliyorum.
- Elbette iyi değil ama söz verdiğim için bu günahı da affediyorum.
- Ve karısı kızıylaPazara gitmek için şehre gidiyorlar, ben ve kardeşim günah işliyoruz.
- Dostum, örgüne zil asmana gerek yok!
[quote=ravenbr post_id=115337 time=1664309211 user_id=11044] ama kesinlikle en ciddi günah değil [/quote] Bir rahip yolda yürüyor, çim biçen bir adam görüyor ve elinde bir zil var tırpanına. - Neden örgüne çan astın dostum? - Ve sonra, çimlerdeki çınlama her türden fare kuşun dağılmasına neden olsun ve ben de tırpanımla kimseye zarar vermeyeyim. - Avon, sen yeryüzündeki canlıları önemsiyorsun, bunun için senin günahlarını bağışlayayım. Pişman olacak bir şeyin var mı? - Evet baba, var. Yeğenim (kardeşimin kızı) ve ben samanlıkta günah işliyoruz. - Peki, bu günahı affediyorum. Başka bir şey var mı? - Evet baba, ben hâlâ karısıyla birlikte günah işliyorum. - Elbette iyi değil ama söz verdiğim için bu günahı da affediyorum. - Ve karısı [url=viewtopic.php?t=2968]kızıyla [ /url]Pazara gitmek için şehre gidiyorlar, ben ve kardeşim günah işliyoruz. - Dostum, örgüne zil asmana gerek yok!
Tünaydın. Benim hikayem 32 yıl önce başladı. Ben 15, kız kardeşim ise 10 yaşındaydı. Çoğu kişi gibi biz de oyun oynamaya başladık. Birbirlerine dokundular, oynadılar ama ben çoktan sertleşmeye başlamıştım. İlk seks yaklaşık 2 yıl sonra gerçekleşti. Dörtte yaşadık. Annem, ben ve iki kız kardeşim. Biri bir yaş küçük, diğeri ise 5 yaş küçük. Ben en genç olanla ilişkiye girdim ve öyle oldu. En küçüğü 14 yaşında hamile kaldı. Annem her şeyi öğrendi ama kürtaj yaptırmak için artık çok geçti ve tehlikeliydi. Bir kız doğdu. Başka bir yere taşındık ve annem ne kadar azarlasa da bazen seks yaptık ama zaten korumayı kullandık. Benim geldiğim yerde bakire olmayan biriyle evlenmek ayıptır, hatta çocuk sahibi olmak da ayıptır, genellikle atadır. Kız kardeşim 19 yaşında tekrar hamile kaldı. Soyadımı ve göbek adımı biraz değiştirdim ve evlendik. İkinci kız kardeş de evlendi. Biz böyle yaşıyoruz. kardeş ve kız kardeş Kimse bilmiyor, ne orta yaşlı kocamız ne de çocuklarımız. Biz böyle yaşıyoruz. Annem ortadaki ve kız kardeşinin yanında, ben de en küçüğünün yanındayım. Birbirimizi ziyarete gidiyoruz. Annem bunu sakince karşılıyor (istifa ediyor). Üç çocuğumuz ve hatta torunlarımız var. O benim ilk ve tek kadınım. Böylece kız kardeşim benim karım oldu. Kesinlikle yargılamayın, aile hayatımızda mutluyuz.
Tünaydın. Benim hikayem 32 yıl önce başladı. Ben 15, kız kardeşim ise 10 yaşındaydı. Çoğu kişi gibi biz de oyun oynamaya başladık. Birbirlerine dokundular, oynadılar ama ben çoktan sertleşmeye başlamıştım. İlk seks yaklaşık 2 yıl sonra gerçekleşti. Dörtte yaşadık. Annem, ben ve iki kız kardeşim. Biri bir yaş küçük, diğeri ise 5 yaş küçük. Ben en genç olanla ilişkiye girdim ve öyle oldu. En küçüğü 14 yaşında hamile kaldı. Annem her şeyi öğrendi ama kürtaj yaptırmak için artık çok geçti ve tehlikeliydi. Bir kız doğdu. Başka bir yere taşındık ve annem ne kadar azarlasa da bazen seks yaptık ama zaten korumayı kullandık. Benim geldiğim yerde bakire olmayan biriyle evlenmek ayıptır, hatta çocuk sahibi olmak da ayıptır, genellikle atadır. Kız kardeşim 19 yaşında tekrar hamile kaldı. Soyadımı ve göbek adımı biraz değiştirdim ve evlendik. İkinci kız kardeş de evlendi. Biz böyle yaşıyoruz. [url=viewtopic.php?t=4702]kardeş ve kız kardeş[/url] olduğumuz gerçeği hakkında Kimse bilmiyor, ne orta yaşlı kocamız ne de çocuklarımız. Biz böyle yaşıyoruz. Annem ortadaki ve kız kardeşinin yanında, ben de en küçüğünün yanındayım. Birbirimizi ziyarete gidiyoruz. Annem bunu sakince karşılıyor (istifa ediyor). Üç çocuğumuz ve hatta torunlarımız var. O benim ilk ve tek kadınım. Böylece kız kardeşim benim karım oldu. Kesinlikle yargılamayın, aile hayatımızda mutluyuz.
TekrarGeri,
Sakın şaka yapmak. Ben şahsen 16 yaşında bir kızın erkek kardeşini doğurduğu ve annesinin utancını gizlemek için çocuğu kendi üzerine imzaladığı bir durumu biliyorum.
[ref=#804000]TekrarGeri[/ref], Sakın şaka yapmak. Ben şahsen 16 yaşında bir kızın erkek kardeşini doğurduğu ve annesinin utancını gizlemek için çocuğu kendi üzerine imzaladığı bir durumu biliyorum.
Şansölye, genç Shlendra’nın basitçe verdiği durumları biliyorum 15 yaşında doğum ve anne çocuğu kendisi için kaydettirdi, ama erkek kardeşiyle birlikte mi? Bu 10.000.000’de 1 görülen bir durum. Jamie Lannister, sakin ol .
[ref=#0000ff]Şansölye[/ref], genç Shlendra’nın basitçe verdiği durumları biliyorum 15 yaşında doğum ve anne çocuğu kendisi için kaydettirdi, ama erkek kardeşiyle birlikte mi? Bu 10.000.000’de 1 görülen bir durum. Jamie Lannister, sakin ol :-D.
Geri Dön,
Hayır dostum, ben onunla aynı fikirdeyim. Aynı olayı ben de biliyorum. .......Açık ağlara sızdı! Aynen kendi kardeşimden!!
26 saniye sonra gönderildi: GeriYine,
Hayır dostum, ona katılıyorum. Aynı olayı ben de biliyorum. .......Açık ağlara sızdı! Aynen kendi kardeşimden!!
3 dakika 56 saniye sonra gönderildi: Kırkbeşinci, sana katılıyorum. Tamamen saçmalık ve sıkıntılar sadece düşük seviyedeki hayalperestler için.... Sinirleri bozuldu... uzun zamandır emmedi...((( )
[ref=#804000]Geri Dön[/ref], Hayır dostum, ben onunla aynı fikirdeyim. Aynı olayı ben de biliyorum. .......Açık ağlara sızdı! Aynen kendi kardeşimden!! :muza: :oops:
[size=85] [color=green]26 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [ref=#804000]GeriYine[/ref], Hayır dostum, ona katılıyorum. Aynı olayı ben de biliyorum. .......Açık ağlara sızdı! Aynen kendi kardeşimden!! :muza: :oops:
[size=85] [color=green]3 dakika 56 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [ref=#804000]Kırkbeşinci[ /ref ], sana katılıyorum. Tamamen saçmalık ve sıkıntılar sadece düşük seviyedeki hayalperestler için.... Sinirleri bozuldu... uzun zamandır emmedi...((( :oops:)
Kuzen Benden 4 yaş küçük. İlk kez 8 yaşımdayken şortum aracılığıyla kendime dokunulmasına izin verdim. Uyanan cinselliği mi yoksa sadece merakı mı vardı bilmiyorum ama tavana kadar geldim. Ondan sonra huzurumu kaybettim. Sık sık gizlice yatak odasına giriyor ve uyurken ona el yordamıyla dokunuyordu. Bir keresinde, ben onun zaten seyrek saçlı olan amını okşadığımda, kırık bir kalpten ölmemeye çalışırken uyandı. 80. seviyedeki bir fitildi, bundan kurtulmanın bir yolu yoktu ama kimseye bir şey söylemedi ama ben gece gezilerimi durdurdum.
En lezzetli şey oldu birkaç yıl sonra büyükannemle birlikte yaşadığımızda. Ben 15 yaşındaydım, o ise 11 yaşındaydı. Bu yaşta, o zaten lüks yeleli saçları, C-cup göğüsleri ve inanılmaz bir kıçıyla kocaman, sulu bir kısraktı. Bu tam bir hızlandırıcı kız.
Artık onun cinselliği hakkında hiçbir şüphem kalmamıştı. Her şey büyükannesinin pinscher’ı tarafından yalanmasına izin verdiğinde onu yakmamla başladı. Bu manzaralar neredeyse pantolonuma işememi sağlayacaktı. Yıllar sonra sanırım onu yakmamı İSTEDİ. Ondan bana bacaklarının arasında ne olduğunu göstermesini istedim ve ardından beni bu güne kadar geceleri ayakta tutan en çılgın cinsel macerama başladım (şu anda 38 yaşındayım).
Nasıl kokuyordu? ! Gerçekten sikişmek isteyen 11 yaşındaki bir kızın bacaklarının arasının nasıl koktuğunu biliyor musun? O yüzden korkak, ahlak fanatikleri olmayın.
Benim beceriksiz, salyalı okşamalarım ona hiç yakışmıyordu, en çok da ona parmaklarımla dokunmam hoşuna gidiyordu. O ilk gün bunu üç kez yaptık ve üç kez de kendimi bitirdim, yanında büyük bir su birikintisi bıraktım çünkü bana dokunmak için acelesi yoktu. Cesaretlenerek ertesi gün bana hayatındaki ilk oral seksi yaptı. Evet, ustaca değil, ısırarak, ama o kadar hoştu ki çığlık atmak istedin! Yeni, ilahi duygulardan, 0 yaşından beri tanıdığım 11 yaşındaki kuzenimin bitirmeme iki saniye kala beni emmesinden dolayı, elimi tuttu ve kıçımı onun arasına sıkıştırdı. bacaklarımı ve parmaklarımla olgun klitorisi hissettim. Ve sonra doğal olarak çığlık attım. Bir tartışma sırasında küçük alçak tüm spermleri üzerime tükürdü ve her şeyi en ilginç yerde bırakarak duşa koştu. İçimden ne kadar aktığını bilmiyorum ama on saniye daha fışkırmaya devam ettim.
Elbette hemen devamını istedim. Onu penetrasyonla gerçek sekse ikna etmek için mümkün olan her yolu denedim, ama şükürler olsun ki beni yavaşlatacak kadar beyni vardı. Hayır, Tanrıya şükür ki 11 yaşındaydı ve benim olduğu için değil kuzen kız kardeş - ahlaken doğru olanlar yine cehenneme gidecek. Oyunlarımızın yalnızca yüzde 99’u hamileliğiyle sona erecekti.
Sonraki 2-3 yıl boyunca birbirimizi ara sıra gördük ve bu, oral seksin ötesine geçmedi. . Hala bakireydi, ancak 14 yaşına geldiğinde zaten tam teşekküllü bir sikişmeye hazır, aç bir kadındı. 14 yaşındaki bir çocuğun ne kadar çok sıvı sızdırabileceğini biliyor musun? O yüzden bir daha aptallık etme. Kelimenin tam anlamıyla uyluklarından aşağı damlıyordu. Aşırı uyarılmadan inleyerek onun kayganlaştırıcısını içtim. Ve nasıl geldi, Tanrım! En çok onun üstüne yatıp aletimi klitorisine sürtmeye başlamamı seviyordu. Doğal olarak gözlerini devirdi. Boğuk bir şekilde nefes almaya başladı ve bana ona orospu ve fahişe dememi fısıldamaya başladı. İlk 15 saniyede boşalmadıysam, bir süre sonra beni bacaklarıyla arkamdan yakaladı ve gerçek bir kadın gibi uzun bir inleyerek geldi.
En son ben 19 yaşımdayken, o da 15 yaşındaydı. O zamana kadar ben gerçek seksi denemiştim ve zaten oldukça tecrübeli bir sikişmiştim. Yine yalnız kaldık ve onu döndürmeye başladım. Sürtük bakışları onu tamamen ele vermesine rağmen, beni şaşırtan bir şekilde yıkılmaya başladı. Daha sonra onu duvara yasladım ve elimi külotunun içine soktum. Sıcaktı ve bol miktarda akıyordu. Şortunu çekip içeri girmeye çalıştım. Beni yine sert bir şekilde durdurdu ve içeri girmeme izin vermeyeceğini söyledi ama bu sefer bu kadar kolay pes etmeyecektim ve onu dürtmeye devam ettim. Benden uzaklaştı ve çok ileri gittiğimizi, oyunlarımızı durdurmamız gerektiğini söyledi. Bu anın geleceğini hissettim ama onunla gerçekten bağlantı kurma takıntım vardı. Onu kendime doğru çektim ve kabaca içeri girmeye çalıştım. o anda aslında tecavüz15 yaşındaki kuzeni ve olası hamileliği. Tek istediğim onun muhteşem yelesini yumruklarıma sarmak, onu dikmek ve onu ve kendimi yarı ölene kadar becerinceye kadar bu kaltağı sikmek, sikmek, sikmekti. Onun hırıltısını dinlemek, sürtük parlak gözlerine bakmak ve ona ve onunla birlikte boşalmak, boşalmak, boşalmak istiyorum! Dilediğine şikayet etsin, hamile kalsın, sonra sel bassın!
Ne mutlu ki kız kardeşim bir kez daha benden daha akıllı ve akıllı çıktı. Bir yandan ikimizi de zarardan korudu. Öte yandan, beynindeki tüm spermlerle beni koparmayacak ve beni (ve aynı zamanda kendisinden) patlayıcı gerilimden kurtarmayacak kadar beyni vardı. Elimi tuttu ve kanepede yanıma oturdu. Harika olduğumu, benimle iyi vakit geçirdiğini ama kuzenim olduğu için durmamız gerektiğini söyledi. Bunu son kez yapacağımızı söyledi ve bu kadar. Sonra kanepeye uzandı, bacaklarını tamamen açtı ve onu yalamak istedi. Tanrım, ne kadar lezzetliydi! Zaten yoğun kıllarla kaplı, misk ve biraz idrar kokan kasıklarının tadını asla unutmayacağım. Tüm becerimi ve hassasiyetimi buna katarak onu kıpırdattım. Bitirdi, penisimi eline aldı ve 10 saniye sonra karnına ve göğsüne bol miktarda su döktüm.
Bu anılar hayatım boyunca aklımdan çıkmıyor. Ona benzeyen arkadaşlarımı seçiyorum ve o olduğunu hayal ediyorum. Bunlar zararsız fantezilerdir. Ama işin başka yönleri de var.
11-14 yaş arası çocuklarla porno izliyorum. Kız kardeşimde gördüğüm tutku ve arzuyu bu kızlarda bulmaya çalışıyorum. Kendilerine yapılan her şeyin videoya kaydedilmesini mi istiyorlar? Zamanın %99’u istemiyorlar. Ne tutku var ne de gözlerde ışıltı. Sadece korku ve acıdan oluşan bir uçurum var. Ya da en iyi ihtimalle - kayıtsızlık. Burada küçük bir açıklama yapmamız ve tüm bu çılgınlık akışını bir damla normallikle sulandırmamız gerekiyor. Hayır, gerçek hayatta 11-15 yaş arası gençlerden etkilenmiyorum. 20+ yaşındakilerin tümü bile çocuk gibi davrandıklarında beni tahrik etmiyor. Çocuk pornosunu her bitirdiğimde, onu çekenlerden ve kendimden tiksinerek her şeyi siliyorum. Bunun tek istisnası gençlerin kendi aralarında sikişmeleridir. Ve evet, reşit olma yaşının büyük ölçüde düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak! 11-12 yaşındaki bir kızın, olgun da olsa, yetişkin bir erkeğin yanında neler yapabileceğini gerçekten hayal edemiyorum. Bunu gönüllü olarak yapsa bile neredeyse yüzde 100 oranında aile içi şiddetten kurtulan biri oluyor. Onu teknik olarak zorlamamış olsan bile, bunu sen kahrolası bir adam olduğun için yapıyor olması pek mümkün değil. İnanın konuyu derinlemesine araştırdım. Eğer yetişkin ve bilgili biriyseniz, bunu okuduktan sonra su perisi komşunuza asılmayı düşünüyorsanız, yalvarırım yapmayın. Özellikle de bu sizin kızınız/yeğeninizse. Hiçbir seçenek yok. İnanın bana, bir klasörde neyin bir ağ geçidinde olduğundan daha iyi olduğuna dair tüm fantezileriniz sadece sizin fantezilerinizdir. Her ne kadar sana şehvetle bakıyor gibi görünse de. Olgun olabilir ama senin için değil domuz! Sınıf arkadaşı için, hatta belki kendisinden 3-4 yaş büyük bir erkek çocuk için olgunlaştı. Veya kardeşim için, hehe. İşte bu - evet, bırakın hıçkırıncaya kadar birbirlerini becersinler, eğer her şey gönüllü ve hıçkırıksızsa buna hiçbir itirazım yok. Ama kendi adıma bir şeyin farkına vardım; beni heyecanlandıran çocuklar değil. Aslında geçmişin hayaletlerine mastürbasyon yapıyorum. Tekrar tekrar benim 15 yaşında olduğumu, onun ise 11 yaşında olduğunu ve bana oral seks yaptığını hayal ediyorum.
Bazen onu sarhoş edip samimi bir sohbet başlatmak istiyorum. Olan biten her şey hakkında ne düşündüğünü öğrenin. Unutmaya çalışıyor ya da tam tersi, her gece hatırlıyor ve şiddetle susuz kalıyor, kocasına sessizce benim adımla sesleniyor. Cevabınız evet ise, o zaman neden onunla buluşmuyorsunuz ve nihayet yıllardır süregelen yetersiz ifadeyi kapatmıyorsunuz? Her ne kadar büyük olasılıkla onu sadece utandıracağım ve her şey sona erecek ve bunların hepsi benim ateşli hayal gücümün meyveleri. Eğer kendisi teklif etmiş olsaydı, reddetmezdim. Dört ayak üzerinde, genişçe yayılan, tükürüğü damlayan bu kadına doğru sürünürdüm ve başımı onun bacaklarının arasına gömerdim.
Ahlak.
Sikeyim beyler, kim isterseniz, hatta kız kardeşler, hatta erkek kardeşler, hatta anneler bile, onun %100 rızasından emin olun. Ve ikna olduğunuzda bile çatıyla anlaştığınız konuda her şeyin yolunda olup olmadığını düşünün. Aksi takdirde bu ceza gerektiren bir durumdur ve ruhunuzun bir parçasını öldürerek kendinizi cezalandırmış olursunuz. Dünyanın hiçbir hapishanesinde olmayan bir şekilde cezalandırılacaksınız.
Burada ıslak anılarla başladı, kim bilir nelerle bitirecek. Herkese barış.
[url=viewtopic.php?t=4902]Kuzen[/url] Benden 4 yaş küçük. İlk kez 8 yaşımdayken şortum aracılığıyla kendime dokunulmasına izin verdim. Uyanan cinselliği mi yoksa sadece merakı mı vardı bilmiyorum ama tavana kadar geldim. Ondan sonra huzurumu kaybettim. Sık sık gizlice yatak odasına giriyor ve uyurken ona el yordamıyla dokunuyordu. Bir keresinde, ben onun zaten seyrek saçlı olan amını okşadığımda, kırık bir kalpten ölmemeye çalışırken uyandı. 80. seviyedeki bir fitildi, bundan kurtulmanın bir yolu yoktu ama kimseye bir şey söylemedi ama ben gece gezilerimi durdurdum.
En lezzetli şey oldu birkaç yıl sonra büyükannemle birlikte yaşadığımızda. Ben 15 yaşındaydım, o ise 11 yaşındaydı. Bu yaşta, o zaten lüks yeleli saçları, C-cup göğüsleri ve inanılmaz bir kıçıyla kocaman, sulu bir kısraktı. Bu tam bir hızlandırıcı kız.
Artık onun cinselliği hakkında hiçbir şüphem kalmamıştı. Her şey büyükannesinin pinscher’ı tarafından yalanmasına izin verdiğinde onu yakmamla başladı. Bu manzaralar neredeyse pantolonuma işememi sağlayacaktı. Yıllar sonra sanırım onu yakmamı İSTEDİ. Ondan bana bacaklarının arasında ne olduğunu göstermesini istedim ve ardından beni bu güne kadar geceleri ayakta tutan en çılgın cinsel macerama başladım (şu anda 38 yaşındayım).
Nasıl kokuyordu? ! Gerçekten sikişmek isteyen 11 yaşındaki bir kızın bacaklarının arasının nasıl koktuğunu biliyor musun? O yüzden korkak, ahlak fanatikleri olmayın.
Benim beceriksiz, salyalı okşamalarım ona hiç yakışmıyordu, en çok da ona parmaklarımla dokunmam hoşuna gidiyordu. O ilk gün bunu üç kez yaptık ve üç kez de kendimi bitirdim, yanında büyük bir su birikintisi bıraktım çünkü bana dokunmak için acelesi yoktu. Cesaretlenerek ertesi gün bana hayatındaki ilk oral seksi yaptı. Evet, ustaca değil, ısırarak, ama o kadar hoştu ki çığlık atmak istedin! Yeni, ilahi duygulardan, 0 yaşından beri tanıdığım 11 yaşındaki kuzenimin bitirmeme iki saniye kala beni emmesinden dolayı, elimi tuttu ve kıçımı onun arasına sıkıştırdı. bacaklarımı ve parmaklarımla olgun klitorisi hissettim. Ve sonra doğal olarak çığlık attım. Bir tartışma sırasında küçük alçak tüm spermleri üzerime tükürdü ve her şeyi en ilginç yerde bırakarak duşa koştu. İçimden ne kadar aktığını bilmiyorum ama on saniye daha fışkırmaya devam ettim.
Elbette hemen devamını istedim. Onu penetrasyonla gerçek sekse ikna etmek için mümkün olan her yolu denedim, ama şükürler olsun ki beni yavaşlatacak kadar beyni vardı. Hayır, Tanrıya şükür ki 11 yaşındaydı ve [url=viewtopic.php?t=3274]benim olduğu için değil kuzen kız kardeş[/url] - ahlaken doğru olanlar yine cehenneme gidecek. Oyunlarımızın yalnızca yüzde 99’u hamileliğiyle sona erecekti.
Sonraki 2-3 yıl boyunca birbirimizi ara sıra gördük ve bu, oral seksin ötesine geçmedi. . Hala bakireydi, ancak 14 yaşına geldiğinde zaten tam teşekküllü bir sikişmeye hazır, aç bir kadındı. 14 yaşındaki bir çocuğun ne kadar çok sıvı sızdırabileceğini biliyor musun? O yüzden bir daha aptallık etme. Kelimenin tam anlamıyla uyluklarından aşağı damlıyordu. Aşırı uyarılmadan inleyerek onun kayganlaştırıcısını içtim. Ve nasıl geldi, Tanrım! En çok onun üstüne yatıp aletimi klitorisine sürtmeye başlamamı seviyordu. Doğal olarak gözlerini devirdi. Boğuk bir şekilde nefes almaya başladı ve bana ona orospu ve fahişe dememi fısıldamaya başladı. İlk 15 saniyede boşalmadıysam, bir süre sonra beni bacaklarıyla arkamdan yakaladı ve gerçek bir kadın gibi uzun bir inleyerek geldi.
En son ben 19 yaşımdayken, o da 15 yaşındaydı. O zamana kadar ben gerçek seksi denemiştim ve zaten oldukça tecrübeli bir sikişmiştim. Yine yalnız kaldık ve onu döndürmeye başladım. Sürtük bakışları onu tamamen ele vermesine rağmen, beni şaşırtan bir şekilde yıkılmaya başladı. Daha sonra onu duvara yasladım ve elimi külotunun içine soktum. Sıcaktı ve bol miktarda akıyordu. Şortunu çekip içeri girmeye çalıştım. Beni yine sert bir şekilde durdurdu ve içeri girmeme izin vermeyeceğini söyledi ama bu sefer bu kadar kolay pes etmeyecektim ve onu dürtmeye devam ettim. Benden uzaklaştı ve çok ileri gittiğimizi, oyunlarımızı durdurmamız gerektiğini söyledi. Bu anın geleceğini hissettim ama onunla gerçekten bağlantı kurma takıntım vardı. Onu kendime doğru çektim ve kabaca içeri girmeye çalıştım. o anda aslında [url=viewtopic.php?t=7165]tecavüz umurumda değildi. [/url ]15 yaşındaki kuzeni ve olası hamileliği. Tek istediğim onun muhteşem yelesini yumruklarıma sarmak, onu dikmek ve onu ve kendimi yarı ölene kadar becerinceye kadar bu kaltağı sikmek, sikmek, sikmekti. Onun hırıltısını dinlemek, sürtük parlak gözlerine bakmak ve ona ve onunla birlikte boşalmak, boşalmak, boşalmak istiyorum! Dilediğine şikayet etsin, hamile kalsın, sonra sel bassın!
Ne mutlu ki kız kardeşim bir kez daha benden daha akıllı ve akıllı çıktı. Bir yandan ikimizi de zarardan korudu. Öte yandan, beynindeki tüm spermlerle beni koparmayacak ve beni (ve aynı zamanda kendisinden) patlayıcı gerilimden kurtarmayacak kadar beyni vardı. Elimi tuttu ve kanepede yanıma oturdu. Harika olduğumu, benimle iyi vakit geçirdiğini ama kuzenim olduğu için durmamız gerektiğini söyledi. Bunu son kez yapacağımızı söyledi ve bu kadar. Sonra kanepeye uzandı, bacaklarını tamamen açtı ve onu yalamak istedi. Tanrım, ne kadar lezzetliydi! Zaten yoğun kıllarla kaplı, misk ve biraz idrar kokan kasıklarının tadını asla unutmayacağım. Tüm becerimi ve hassasiyetimi buna katarak onu kıpırdattım. Bitirdi, penisimi eline aldı ve 10 saniye sonra karnına ve göğsüne bol miktarda su döktüm.
Bu anılar hayatım boyunca aklımdan çıkmıyor. Ona benzeyen arkadaşlarımı seçiyorum ve o olduğunu hayal ediyorum. Bunlar zararsız fantezilerdir. Ama işin başka yönleri de var.
11-14 yaş arası çocuklarla porno izliyorum. Kız kardeşimde gördüğüm tutku ve arzuyu bu kızlarda bulmaya çalışıyorum. Kendilerine yapılan her şeyin videoya kaydedilmesini mi istiyorlar? Zamanın %99’u istemiyorlar. Ne tutku var ne de gözlerde ışıltı. Sadece korku ve acıdan oluşan bir uçurum var. Ya da en iyi ihtimalle - kayıtsızlık. Burada küçük bir açıklama yapmamız ve tüm bu çılgınlık akışını bir damla normallikle sulandırmamız gerekiyor. Hayır, gerçek hayatta 11-15 yaş arası gençlerden etkilenmiyorum. 20+ yaşındakilerin tümü bile çocuk gibi davrandıklarında beni tahrik etmiyor. Çocuk pornosunu her bitirdiğimde, onu çekenlerden ve kendimden tiksinerek her şeyi siliyorum. Bunun tek istisnası gençlerin kendi aralarında sikişmeleridir. Ve evet, reşit olma yaşının büyük ölçüde düşürülmesi gerektiğini düşünüyorum. Ancak! 11-12 yaşındaki bir kızın, olgun da olsa, yetişkin bir erkeğin yanında neler yapabileceğini gerçekten hayal edemiyorum. Bunu gönüllü olarak yapsa bile neredeyse yüzde 100 oranında aile içi şiddetten kurtulan biri oluyor. Onu teknik olarak zorlamamış olsan bile, bunu sen kahrolası bir adam olduğun için yapıyor olması pek mümkün değil. İnanın konuyu derinlemesine araştırdım. Eğer yetişkin ve bilgili biriyseniz, bunu okuduktan sonra su perisi komşunuza asılmayı düşünüyorsanız, yalvarırım yapmayın. Özellikle de bu sizin kızınız/yeğeninizse. Hiçbir seçenek yok. İnanın bana, bir klasörde neyin bir ağ geçidinde olduğundan daha iyi olduğuna dair tüm fantezileriniz sadece sizin fantezilerinizdir. Her ne kadar sana şehvetle bakıyor gibi görünse de. Olgun olabilir ama senin için değil domuz! Sınıf arkadaşı için, hatta belki kendisinden 3-4 yaş büyük bir erkek çocuk için olgunlaştı. Veya kardeşim için, hehe. İşte bu - evet, bırakın hıçkırıncaya kadar birbirlerini becersinler, eğer her şey gönüllü ve hıçkırıksızsa buna hiçbir itirazım yok. Ama kendi adıma bir şeyin farkına vardım; beni heyecanlandıran çocuklar değil. Aslında geçmişin hayaletlerine mastürbasyon yapıyorum. Tekrar tekrar benim 15 yaşında olduğumu, onun ise 11 yaşında olduğunu ve bana oral seks yaptığını hayal ediyorum.
Bazen onu sarhoş edip samimi bir sohbet başlatmak istiyorum. Olan biten her şey hakkında ne düşündüğünü öğrenin. Unutmaya çalışıyor ya da tam tersi, her gece hatırlıyor ve şiddetle susuz kalıyor, kocasına sessizce benim adımla sesleniyor. Cevabınız evet ise, o zaman neden onunla buluşmuyorsunuz ve nihayet yıllardır süregelen yetersiz ifadeyi kapatmıyorsunuz? Her ne kadar büyük olasılıkla onu sadece utandıracağım ve her şey sona erecek ve bunların hepsi benim ateşli hayal gücümün meyveleri. Eğer kendisi teklif etmiş olsaydı, reddetmezdim. Dört ayak üzerinde, genişçe yayılan, tükürüğü damlayan bu kadına doğru sürünürdüm ve başımı onun bacaklarının arasına gömerdim.
Ahlak.
Sikeyim beyler, kim isterseniz, hatta kız kardeşler, hatta erkek kardeşler, hatta anneler bile, onun %100 rızasından emin olun. Ve ikna olduğunuzda bile çatıyla anlaştığınız konuda her şeyin yolunda olup olmadığını düşünün. Aksi takdirde bu ceza gerektiren bir durumdur ve ruhunuzun bir parçasını öldürerek kendinizi cezalandırmış olursunuz. Dünyanın hiçbir hapishanesinde olmayan bir şekilde cezalandırılacaksınız.
Burada ıslak anılarla başladı, kim bilir nelerle bitirecek. Herkese barış.
Gençken olgun bir kadınla seks yapıp yapmadığını söyle bana
Last post
Beni götürmediler. Seçim kriterlerini karşılamadı. Geceyi geçirmek üzere yerel gençleri evine götüren boşanmış bir hanımefendimiz vardı. Sadece yetişkinleri almaya çalıştım ama bazen küçükler de...