Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler

Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?

Не было, к счастью
49
21%
Не было, к сожалению
78
33%
Был хороший разнополый опыт
81
34%
Был травмирующий разнополый опыт
0
No votes
Был хороший однополый опыт
28
12%
Был травмирующий однополый опыт
3
1%

Total votes: 239

Truva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel
 Yanıt: Ensest

Post by Truva »

12345: 06 Sep 2022, 06:36 beni Biseksüelliğe itti.
Belki bilinçsizce kardeşinin erkekliğini beğendin, onun daha yaşlı olduğunu kendin yazdın. Bu da daha gelişmiş olabileceği anlamına geliyor. doğrudan kardeşimin sikini yedim... Yanımda hizmet eden bir Arap vardı... o da tek bir amı bile kaçırmadı ama bir keresinde sarhoşken, iri yapılı, kaslı bir adam gördüğünde kelimenin tam anlamıyla titrediğini söyledi. daha sonra bu görüntüye uzun süre mastürbasyon yaptığını... Bu arada, onun mastürbasyonunun hedefi bendim) evet, dokuz yaşımdan beri, erkeklerle birlikte olmaktan o kadar etkileniyordum ki. ve vücut ve yüzdeki erkeksiliği tam olarak beğendim. Daha sonra sadece bana benzeyen atletik erkeklerle arkadaş oldum... Asteniklerle, romantiklerle, ev çocuklarıyla ilgilenmiyordum... bana öyle geliyor ki biseksüellik doğuştan itibaren oradadır. Belki herkeste bu yoktur... Sen de benim ve diğer biseksüel insanlar gibi, muhtemelen diğerlerinden daha cesurdun ve bunu saklamadın ya da bastırmadın...

39 dakika 3 saniye sonra gönderildi:
sonya: 04 Sep 2022, 12:29 Doğrudan annenin önünde babam ve büyükbaban tarafından düzülüyorum n
Ailelerde bu nasıl oluyor merak ediyorum. Baban ve amcan seni prezervatifsiz mi sikiyorlar? Seni sadece amcıktan mı yoksa kıçından mı sikiyorlar? Senin de saçmalıklarını mı açığa vuruyorlar? Ayrıntılar istediğim için özür dilerim. Aile ilişkilerinizdeki özgürlüğün eşiğiyle ilgileniyorum.

56 dakika 31 saniye sonra gönderildi:
Austin Healey: 23 Aug 2022, 19:48 Dikkat etmeyin, nasıl büyüyeceğini fark etmezsiniz
Maalesef ya da neyse ki bu büyümüyor Derinlerde gizli. Tabu bir akıntıya yerleştirildi... ama yine de içeride oturanların yalnızca %10’u bunu acısız bir şekilde atlatabiliyor ve gelecekte yüzde 5-7’si istediklerini elde edebiliyor. Bunu elde ettiklerinde hayal kırıklığına uğrarlar. Geri kalan her şey "psikolojik olarak tamamen sağlıklı olmayan" insanlardır. Yani, gizli, kılık değiştirmiş arzular - daha sonra çeşitli cinsel tezahürlerde ortaya çıkarlar.
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years 6 months
Orientation: heteroseksüel

Post by Kırk beşinci »

Troy: 06 Sep 2022, 22:01 Bu konuyu okuyorum. Elbette buradaki insanların çoğu hayalperesttir) Muhtemelen gerçek insanlar vardır. Ensest zor bir konudur. Bazen umutsuzluktur, bazen bir hatadır, bazen de inançtır. doğru. oğlumla ilişkim o 14 yaşındayken başladı. eşimle boşandık. askerdeydim ve genellikle geldiğimde aylarca ortadan kaybolurdum. eşim senin bütün kadınları siktiğin gibi sahneler yaptı. Oğlum bu yüzden ben uzaktayken onun başına oturdu ve ne yapacağını bilemedi. sigara içmek, daha sonra alkol almak, 12 yaşımdan beri evden uzakta geçirdiğim geceler... ancak ben geri dönüyordum, o benden çok fazla korkmuştu. 6 ay onunla bir ülkede yaşıyor, sonra o 6 ay benimle yaşıyor, onunla baş edemiyor, yanımda harika bir çocuğum var. 13 yaşındayken benimle gizlice sigara içti ve içti. Ona bir kez duvara dokunmak zorunda kaldım... ama 12 yaşımdan itibaren bana hayranlıkla baktığını fark etmeye başladım. Bakışlarını korkuyla kaçırdın. İlk başta öyle göründüğünü düşündüm. 14 yaşındayken bu durum kesin bir özgüvene dönüştü. Annesinin yanına dönmek istemedi ve arkadaşlarıyla iyi sohbet etmeye başladı. partiler, içine kapanık, kasvetli oldu... konuşmaların tek bir cevabı var, anlayamayacaksın, her şey geçecek... Anladım ki benden uzaklaşıyor ve bu onu içten içe çok üzüyor. .. Onu kendim kışkırttım çünkü onu kaybedebileceğimi düşündüm... Ona sadece teklif ettim... Sana istediğin her şeyi teklif ederim yoksa bu konuşmayı unutacağız Seni baştan çıkarmayacağım. seçim, bir noktada ilkini seçti, sarıldı ve yaklaşık yarım saat boyunca ağladı... Ona iyi bir spor eğitimi vermeye başladım. ... sert, kaba, inanılmaz bir uğultu ile.. sümük yok ama yine de birbirimizi tam olarak anlıyoruz... doğal olarak onu sadece ben becerdim... ama zamanla erkeklik ürpermeye başladı. Sonuçta her konuda beni kopyaladı ve kendisinin bir erkek olduğunu, bir erkeğin oğlu olduğunu, beni becermek istediğini ima etmeye başladı ama sonra kendimi atlayamadım. Beni becermeleri bana göre değil... Sadece buna ihtiyaç hissetmiyorum ve bir boşluk var... On altı yaşımdayken denedim... oğlum büyüdü ve bir erkek kardeş istediğim fikrini yaymaya başladı. . ama daha yaşlı. Bir düşün baba, bizim için ne kadar eğlenceliydi.. ve Evlat edinilmiş bir oğul buldum)) Rusya’dan her fırsatta yalan söyleyen bir adam ve doğal olarak onun evli ve iki çocuğu olduğu ortaya çıktı... ve tabii ki dünya görüşü ve vücudu açısından. Fotoğrafta yüksekteydim ve onu üç kişilik bir aile olarak götürecektim ama yalan söylemeye devam etti, bir daha yapmayacağına yemin etti. Onunla hiçbir şey yolunda gitmedi ve onu ikinci oğlum, oğlumu da kardeşim olarak aldım. Hayal kırıklığı elbette korkunç. Şimdi oğlum zaten 20 yaşında. yoksa o beni bekliyor. o da başkasını kabul etmiyor. ama o yalancı piç yüzünden onu çok fazla dikkate almıyorum. Başarısız bir oğul ve görünüşe göre ihanet edemem... bu tam bir saçmalık... yani ensest bazen korkunç bir kötülüktür. ve kulağa ne kadar tuhaf gelse de bazen iyidir...
Gerçekten bu saçmalık
Tamamen saçmalık
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kırkbeşinci: 10 Sep 2022, 01:34 Gerçekten bu saçmalık
Düşüncelerini daha net ifade etmeliydin, yoksa kendini kaybedersin, ne oluyor hakkında mı konuşuyorsun?
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 4 years 1 month

Post by SergeiKa »

Troy: 10 Sep 2022, 07:55
Kırkbeşinci: 10 Sep 2022, 01:34 Gerçekten saçmalık
Düşüncelerinizi daha net ifade etmeliydiniz, yoksa neyin içinde kaybolacaksınız? saçmalık bu ve sen neden bahsediyorsun?
Alınma.
Kendi sunumuna inanıyor musun?
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

SergeiKa: 10 Sep 2022, 10:19 kendi açıklamam
Sorun ne? Sikişme sürecini anlatmadım ve ünlü olmak için de yeni konular yaratmadım. , bunu yazmamın nedeni ile benzer babalar bulmak istememdi. anonim iletişim kurmak için çünkü durum gerçek ama burada sadece serseriler ve hayalperestler saçmalıklara gülüyorum. bu arada burada da birkaç ilginç insan var... Bu gönderiyi silmekten vazgeçeceğim ama kimseye bir şey kanıtlamak zorunda olmayacağım.
uzun
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 146
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by uzun »

Misafir: 15 Apr 2020, 11:08 üvey kızımla sevişiyoruz
bu ensest değil
Kırk beşinci
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 333
Registered for: 4 years 6 months

Post by Kırk beşinci »

Troy: 10 Sep 2022, 07:55
Kırkbeşinci: 10 Sep 2022, 01:34 Gerçekten saçmalık
Düşüncelerinizi daha net ifade etmeliydiniz, yoksa neyin içinde kaybolacaksınız? saçmalık bu ve sen neden bahsediyorsun?
Az önce seninle aynı fikirdeyim.
Sonunda bir açıklama yapma lütfunda bulundun senin saçmalığın - ""... Bu çok saçmalık, kahretsin .,,
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kırkbeşinci: 10 Sep 2022, 22:12 Az önce seninle aynı fikirdeydim
Saçma sonuçlara ihtiyacım yok.)
Pollyc22
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Post by Pollyc22 »

Ensest ilişkiye izin veriyorum ama sadece uzak akrabalarla. Mesela daha önce neredeyse hiç görmediğim bir kuzenimle. Ama bunu yakın bir akrabamla asla yapmam...
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 7 months

Post by merhaba duymuyorum. »

Bu saçmalığı yazmadan önce bu kelimenin ne anlama geldiğini okuyun. Listeye başka bir komşu ekleyin😆
Bulkin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 94
Registered for: 3 years 5 months

Post by Bulkin »

Birkaç hafta önce Dvacha’da bir ensest hikayesi gördüm ve bunu tekrar anlatıyorum:

Anonymous’un annesi çocukluğunda bazen elini onun iç çamaşırına sokup şunu sordu: “Pekala, senin amın henüz büyümedin mi?" Anonim, gıdıklama ve hoş hislerden memnun bir şekilde kıkırdadı ve yavaş yavaş büyüdü.

Zamanla bu tür nüfuzlar giderek azaldı.

Ve sonra, bir Ertesi gün, kahramanımız ergenlik çağındayken annesi tekrar elini aile kitaplarına soktu ve orada bir erkek çocuk değil genç bir adam buldu.

Elini çekmedi . Kanepede yan yana uzandılar, sohbet ettiler, televizyon izlediler ve annenin eli sanki dikkatlice kendi penisini okşuyor gibiydi.

Sonunda geldi ve külotunu spermle doldurdu. Anne de bir süre yanında yattıktan sonra ıslak elini çıkarıp yıkanmak için banyoya gitti.

Kimse ne olduğuna dair tek kelime etmedi.
frefbjgbjdfbjdf
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 34

Post by frefbjgbjdfbjdf »

Bulkin: 12 Sep 2022, 02:21 Birkaç hafta önce Dvacha’da bir ensest hikayesi gördüm ve bunu tekrar anlatıyorum
Bu saçmalığı neden Dvacha’dan buraya gönderiyorsun? Orada oturan çılgın ve hayalperest troller var.
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Bulkin, xtongt,
Bu kurgu olmayabilir.
Örneğin Hindistan ve Arap ülkelerinde anneler sıklıkla oğullarıyla mastürbasyon yapıyor. Bu oldukça yaygın bir durum. Bunun oğullarını daha erkeksi yapacağından eminler.
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Post by Süpürme »

Troy: 12 Sep 2022, 13:11 bunun oğlunu daha cesur yapacağından eminler
sorunun nasıl etkileyeceği tartışmalı ama bence onun rahatlamasına yardımcı olabilirsiniz böyle bir masajla.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 260

Post by Takma ad »

Evet. Peki ya oğul daha fazlasını isterse?))
Böylece anne, örneğin eliyle değil ağzıyla rahatlamasına yardımcı olabilir?)))
Piero
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 778
Registered for: 4 years 1 month

Post by Piero »

Pollyc22, Uzak akrabalarla - bu ensest değil! Ensest yakın akrabalarla sikişmekten ibarettir!

4 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Bulkin , Aslında ne olmuş? Anne oğluna mastürbasyon yaptı mı? Peki bu nasıl bir ensesttir? Vajinasına hiçbir giriş olmadı mı? HAYIR! Ve cinsel organlarla temas olmadığı için bu ensest sayılmaz! Bu ahlaksız eylemler, reşit olmayan birini baştan çıkarma veya başka bir şey olarak değerlendirilebilir, ancak ensest değil!
Last edited by Piero on 12 Sep 2022, 13:29, edited 1 time in total.
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Süpürme »

Peki ya oğul daha sonra daha fazlasını isterse?))
burada herkes neye hazır olduğuna kendisi karar verecek ve ne yapmalı buna değer. Bana göre oral seks masajdan çok uzak değil.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Takma ad »

Kse72, yani oral seks erotik bir masaj türüdür Neyse . Ve sonra oral seks ile diğer her şey arasında çok ince bir çizgi var. Mesela neden oral sekse izin veriliyor da geri kalanına izin verilmiyor?
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Böylece anne eliyle değil ağzıyla rahatlamanıza yardımcı olabilir örneğin?)))
Farklı bir dünya görüşüne sahipler ve Orada bu daha çok bir masaja benziyor, tıpkı Sloven kültüründe, bir annenin oğlunu ağzıyla yıkaması gibi, bu da herkeste yok ama onlarda var... Ben sık sık oraya gittim. Dubai’de Burj Khalifa’nın yakınında büyük bir iskelesi olan bir otelde kaldım. Ve Balmanlar ve Dormanlar beni tanıyordu. Orada Rusya’dan ve Ukrayna’dan adamlar çalışıyordu. Ve bu otele sık sık Suudi Arabistan’dan büyük aileler geliyordu. .. ve bir şekilde asansörle yukarı çıkıyorum ve arkadaşım Belman da bir sürü pislik taşıyor. Neden bu kadar çok sayıda Suudi’nin geldiğini soruyorum... Sırayla. Her ne kadar toplum içinde ahlakın savunucuları olsalar da...
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200
Registered for: 3 years 7 months

Post by merhaba duymuyorum. »

Troy: 12 Sep 2022, 13:11 Bulkin, xtongt,
Bu kurgu olmayabilir.
Örneğin, Hindistan ve Arap ülkelerinde anneler genellikle oğullarıyla dalga geçiyor. Bu oldukça yaygın bir durum. Bunun oğullarını daha erkeksi yapacağından eminler.
Görünüşe göre kız çocukları üreme amaçlı olarak erkekler kadar pek sevilmiyor.
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

slavik.neskaju: 12 Sep 2022, 13:36 erkekler gibi kızlardan pek hoşlanmazlar
Bu aileye bağlıdır. Bazen aile çok katıdır ve hiçbir şey yoktur. Orada her şey haramdır. Bazen bir anne oğlunu sıçar, oğul da babasını siker... bazen de bir baba, oğlu cesur olsun diye, kadınları siker... orada çok tuhaf bir kültür vardır.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Takma ad »

Troy, bu hafif bir ifadeyle)))))) ) )

26 dakika 45 saniye sonra gönderildi:
n Troy, ahlak savunucuları kahretsin)))
Çifte standartlar yalnızca her yerde geçerlidir
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Ve eğer oğul daha sonra isterse
Görüyorum ki bu konu hakkında ciddi olarak endişeleniyorsun, hiç böyle bir ilişkisi olmayan bir anne ve oğulla? Baba-oğul, dede-torun, büyükbaba-torun, amca ve yeğen. Sizin durumunuzda bunlar bir oğulsanız ve sahipseniz hemen söyleyeyim. Ama gerçek hayatta uzun zaman önce büyüdün ya da annen yok... o zaman iki yol var bir kadın bul ve onunla oyna Ama bana göre oyun çöp. korkunç yüceltme. İkinci yol, oğluyla gerçekten ilişki kurmasını isteyen bir kadın bulmak ve bunu hayat olarak resmileştirmektir.
Takma ad
Penetrasyon
Penetrasyon

Post by Takma ad »

Troy, Bu konu çocukken beni endişelendiriyordu, sen haklıdır)
Ayrıca arzuların ortaya çıkmasının sebeplerinin daha çok psikolojik yönleri vardır.
Birçok nedenden dolayı arzunun kendisi gerçekleşmedi
Oyunlara gelince, bu artık eskisi gibi değil, haklısın.
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

arzuların ortaya çıkma nedenleri yani zorlama olmadan ama karşılıklı olarak gerçekleşirse.
Hepsi birbirinden çok farklı ama hepsinin ortak noktası var. Bu, ne en iyi arkadaşla ne de eşle mümkün olmayan bir yakınlıktır ve basitçe bir vızıltı ile sarhoş olan bir özgürlüktür. gözleri hafif bir gülümsemeyle ve vızıldayarak diyor ki - hadi sikelim baba bana çok fazla....
Eh, anne ve oğul konusunda sanırım çözebilirsin...bunlar iki ana şey... yakınlık ve özgürlük... yani doğal olarak yasak olan bir unsur. ama bu en azından benim açımdan böyle bir ilişkinin doğru gelişmediğini düşünüyorum. ...
Testosteron
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 32

Post by Testosteron »

Dünden önceki gün, Cumartesi günü kız kardeşimi aldattım... Çocukken o ve ben amcıklarla oynardık, karşılıklı mastürbasyon yapardık ve hatta "yarım yumru" ile sevişirdik. Neredeyse kırk yıl geçti, onu çok nadir gördük, internetin gelişiyle birbirimizden çok uzakta yaşamasak da daha sık iletişim kurmaya başladık. Ve sonunda bizi ziyarete geldi. Cuma günü geldim ve cumartesi günü eşim kuaföre gitti (saçını kestirip boyamak için) ve kız kardeşime çocukluktaki sevimli şakalarımızı hatırlattım. Hemen cevap verdi ve yola çıktık... Eşim evde yokken iki kere içine girdim, o da defalarca geldi. Buna açım! Eşim kamyon şoförü, iki üç gün sevişiyor, bir ay yolculuk yapıyor. 14 Eylül Çarşamba günü gidiyor, mümkünse onu tekrar istiyorum (eğer eşim bir yere giderse). Kız kardeş tatlıdır, küçük göğüsleri ve büyük kıçı vardır. Amını tıraş etmiyor ama ona kıvırcık saç kesimi yapıyor...
d4d
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Post by d4d »

Testosteron ve hangisi Kız kardeşinizle yaş farkı mı var?
Testosteron: 12 Sep 2022, 16:02 14 Eylül Çarşamba günü ayrılıyorum, mümkünse onu tekrar istiyorum (eğer eşim bir yere giderse).
В Bu durumda, bizzat Tanrı, karısını "yürüyüş için" başka bir yere göndermesini ve onun arzusunu (ve kız kardeşinin arzusunu) tatmin etmesini emretti.
Travolta
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 319
Registered for: 4 years 8 months

Post by Travolta »

Testosteron: 12 Sep 2022, 16:02 Önceki gün, Cumartesi günü kendi kız kardeşimi aldattım... Çocukken o ve ben amcıklarla oynardık, karşılıklı mastürbasyon yapardık ve hatta "yarım yumru" bile sevişirdik. Neredeyse kırk yıl geçti, onu çok nadir gördük, internetin gelişiyle birbirimizden çok uzakta yaşamasak da daha sık iletişim kurmaya başladık. Ve sonunda bizi ziyarete geldi. Cuma günü geldim ve cumartesi günü eşim kuaföre gitti (saçını kestirip boyamak için) ve kız kardeşime çocukluktaki sevimli şakalarımızı hatırlattım. Hemen cevap verdi ve yola çıktık... Eşim evde yokken iki kere içine girdim, o da defalarca geldi. Buna açım! Eşim kamyon şoförü, iki üç gün sevişiyor, bir ay yolculuk yapıyor. 14 Eylül Çarşamba günü gidiyor, mümkünse onu tekrar istiyorum (eğer eşim bir yere giderse). Kız kardeş tatlıdır, küçük göğüsleri ve büyük kıçı vardır. Amını tıraş etmiyor ama kıvırcık kesiyor...
Büyük kıçlı ve tıraşsız amlı havalı kız kardeş
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Süpürme »

d4d: 12 Sep 2022, 16:07 Bu durumda bizzat Tanrı, karısını "yürüyüş için" başka bir yere göndermesini ve onun arzusunu (ve kız kardeşinin arzusunu) tatmin etmesini emretti.
ya da belki şirkette kalma teklifinde bulunabilirsiniz
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kse72: 12 Sep 2022, 16:28 birlikte kalmayı teklif edebilir
Ama bundan iyi bir şey çıkmayacak, çıksa bile o zaman karının şikayetleri başlayacak.... Eğer içeri girmene izin verirse bu sadece yabancılara özgü bir şeydir. Ama bu zaten tüm dedikodular kaybolacak.
d4d
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by d4d »

Kse72: 12 Sep 2022, 16:28 birlikte kalmayı teklif edebilir
Arkadaşın karısının Testosteron böyle bir teklifi takdir etmeyecektir.
Süpürme
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by Süpürme »

d4d: 12 Sep 2022, 16:36 Yoldaş Testosteron’un karısının böyle bir teklifi takdir etmemesi ihtimali oldukça yüksek.
Kocamı reddetmeyeceğim, bu herkesin sesini yükseltecek . kız kardeşi ihanet değil, onun için ayrılmayacak.
d4d
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Post by d4d »

Kse72, kadınlar yaralanabilir ve Konuya bazılarının çok olumsuz bir tutumu var. Hatta “kardeş+kız kardeş” seçeneğine bile.
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kse72: 12 Sep 2022, 16:42 aldatıyorsa, ona gitmeyecektir
yanılıyorsun... kolaylıkla ayrılabilir. Ensestin heyecanı daha fazladır. psikolojik. Ve eğer psikolojiye ve mükemmel fizikselliğe daha fazlasını eklerseniz, böyle bir karışım elde edersiniz... ve zayıflamaz, aksine büyür. Çünkü tabu neredeyse yoktur ve yeni arzular gelmeye devam eder... ve sanki bir kartopu...
ilham
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Post by ilham »

Bu konuyla ilgili biraz yorum okudum ve burada yazılanların çoğunun konuyla ilgili fanteziler olduğunu söyleyeceğim... Ama gerçek deneyimim var. Kız kardeşim ve ben çocukluğumuzdan beri dağcılık yapıyoruz. Kız kardeşim ve ben artık 30 yaşındayız! Biz ikiziz. Sık sık dağlara gidiyoruz. Verne evlendikten ve benim evliliğimden sonra gitti, bu nadiren oldu.... kocası hobilerini paylaşmıyor ve çocuklar hala küçük, üçü benimki gibi, en küçüğü benim gibi 6. Genel olarak kız kardeşimlebiz. e> biz her zaman çok yakındık, muhtemelen tüm ikizlerde durum böyledir, yani 12-13 yaşına kadar birlikte yüzdük, o yüzden pek cinsel çekim hissetmedim, yani kız kardeşler kız kardeştir. ... Onları sık sık çıplak görüyordum, hiç bu kadar utanç duymamıştım. Ama kız kardeşimi çok seviyorum. Bir yıl önce Elbrus yakınındaki Kafkas dağlarına gittik. Kamp alanına doğru tepelere tırmanıyorduk. Oraya ulaşmak neredeyse 24 saat sürdü. Neyse rota belli. Ama çok sayıda vadi var ve hava kötüleşti. Kısacası tırmanırken bir vadiye yuvarlandı ve beni bir bohça halinde sürükledi. Genelde ikisi de suya sıçradı ve tenine kadar ıslandı. Eşyalarımızı kurutmak için geceyi bir çadırda geçirmek zorunda kaldık ama ne onun ne de benim kuru olanımız yoktu; uyku tulumu kuru olmasına rağmen her şey ıslanmıştı. Neden çırılçıplak soyunup çantaya koymaya utanalım ki? Orada yatıp bu konuyla ilgili şakalaşıyorduk, kısacası bir anda kendimden geçtim ve sonra korkunç bir rüya gördüm kız kardeşimin suya çekildiği, çığlık atıyordum, hiçbir şey yapamadım... Uyandım, yani korktum ve korkudan sarılmaya, sıkmaya, öpmeye başladım. Aklım başıma geldiğinde zaten dudaklarında bir morluk vardı... ve o direnmedi. O zaman sik ayakta duruyor ve ona bacaklarının arasından bakıyorum ve hafifçe başını salladığını görüyorum ve gidiyoruz... :oops: kız kardeşim bir dakika sonra geldi ama karım ve ben muhtemelen beş kez hiç bu kadar zor ve bu kadar çok gelmemişti. Genel olarak eşimle düzgün ve normal bir seks yapıyorum, ancak bazı nedenlerden dolayı bu birden fazla işe yaramıyor. Genel olarak tüm yolculuk boyunca ve üç gün boyunca geceleri sabaha kadar seks yaptık. Tırmanış arkadaşlarım sizin haşlanmış kerevit gibi olduğunuzu ve deneyimli dağcılara benzediğinizi söylemelerine hala şaşırdılar. Genel olarak iki yıldır neredeyse her gün seks yapıyoruz. Benim karşımdaki evde yaşıyorlar. Bu konu hakkında onunla konuşmaya çalıştım ama bana iyi olduğumu ve herhangi bir rahatsızlığımın olmadığını söyledi. Onları ziyarete gelir gelmez bana fısıldıyor, gidelim, yoksa sızdırıyorum... Ve görünüşe göre benden hamile. Bu gerçektir, yorumcuların fantezisi değil
These users thanked the author ilham for the post:
Mutfak
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

ilham: 12 Sep 2022, 17:14 Ama benim gerçek bir deneyimim var
Bu saf gerçeğe benziyor ve şöyle hikayeler yok: Annem geldi ve ben mastürbasyon yapıyordum Annem gülümsedi. Külotunu çıkardı ve bana amını gösterdi)))
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 4 years 5 months

Post by Kardeş »

Troy, elinde mum mu tutuyordun? Doğrudan haram konularda uzman birine bakıyorum *x)
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kardeş: 12 Sep 2022, 19:54 bir mum tuttun mu? Dürüst bakıyorum
Hayır, uzman değilim. Ama bunu ortalama bir insandan daha iyi anlıyorum çünkü Araplarla 4 yıl hizmet ettim. sadece geçmedi...
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 4 years 5 months

Post by Kardeş »

Troya, bazı Ass’lı Arapların size söyledikleri dünya İslam ülkelerinde herkese proje verip kültürden bahsetmemek lazım
Truva
ön sevişme
ön sevişme

Post by Truva »

Kardeş: 12 Sep 2022, 20:12 Dünyanın bazı eşeklerinden
Fas ve İspanya’daki Arapların yanı sıra BAE’deki yerli halk bana bunun Eşek olduğunu söylediler. Dünya mı yoksa değil mi?
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”