[quote="SeRg !$!" post_id= 256083 time=1694606079 user_id=14975] sen tohumdan, aile klanından yanasın [/quote] Ben her zaman kendimden yanayım) Ama Rus geleneklerinde Kesinlikle klançılık yoktur. Akrabalarınız kaç ülkeye dağılmış durumda?
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], Kaç tanede ülkeler Akrabalarınız dağılmış durumda mı? 4 ülke: Kazakistan Letonya Almanya Avustralya (Rusya sayılmaz)
Siz veya yakınınız bir eklem meydana geldiğinde nasıl özür dileyebilirsiniz)?
[quote="SeRg !$!" post_id= 256091 time=1694606986 user_id=14975] Eklem meydana geldiğinde siz veya sevgiliniz nasıl özür dilersiniz)? [/quote] elbette seks! Artı bazı lezzetli yiyecekler) Sonbaharda libidonuzda bir artış fark ettiniz mi?)
[quote="SeRg !$!" post_id= 256091 time=1694606986 user_id=14975] [ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Akrabalarınız kaç ülkeye dağılmış? 4 ülke: Kazakistan Letonya Almanya Avustralya (Rusya sayılmaz)
Nasıl Siz veya sevgiliniz bir şeyler ters gittiğinde özür diler misiniz? [/quote]
O asla özür dilemez. Kiminle seks yapmak istiyorsunuz ama asla seks yapamayacağınızı anlıyorsunuz?
[ref=#bf0000]Holigan Carrie[/ref], Artış fark ediliyor sonbaharda libidoda mı?) Kim olduğunu bilmiyorum, tıpkı ilkbahar ve yaz gibi) - ben bir kediyim))))
öyle öyle. ..nefis, affedeceğiniz en sevdiğiniz nefistir)))?
[quote="SeRg !$!" post_id= 256094 time=1694607537 user_id=14975] Ben bir kediyim )))) [/quote] ama sen bir Cheshire kedisisin, sana göre ava)) [quote="SeRg !$ !" post_id= 256094 time=1694607537 user_id=14975] yummy affedeceğiniz en sevdiğiniz nefis mi)))? [/quote] Evet , genel olarak yemek yemeyi severim) Özellikle ev yapımı turtalar) falan....çikolata, konyak ve beze oldukça yeterli))
En son ne zaman başardınız? bütün günü yatakta birlikte geçirmek mi?
Hooligan Carrie,
Sonuncusu ne zaman bütün günü yatakta birlikte geçirmeyi başardığından beri? uzun zaman önceydi...ama harikaydı, yatak; gün boyu şarap atıştırmalıkları seks vb.
ön sevişmede ne sıklıkla yiyeceklerden (böğürtlen, dondurma, krema) veya "Hot Shots" filmindekine benzer bir şey kullanırsınız? pastırma ve sahanda yumurtaya aldırış etmeyin))) ?
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Sonuncusu ne zaman bütün günü yatakta birlikte geçirmeyi başardığından beri?uzun zaman önceydi...ama harikaydı, yatak; gün boyu şarap atıştırmalıkları seks vb.
ön sevişmede ne sıklıkla yiyeceklerden (böğürtlen, dondurma, krema) veya "Hot Shots" filmindekine benzer bir şey kullanırsınız? pastırma ve sahanda yumurtaya aldırış etmeyin))) ?
SeRg !$!: 13 Sep 2023, 15:44
ön sevişmede ne sıklıkla yiyeceklerden (meyveler, dondurma, krema) veya "Hot Shots" filmindeki gibi bir şey kullanırsınız Pastırma ve çırpılmış yiyeceklere aldırış etmem yumurta))))?
Sıçrayıyor mu? Olur..... Krem şanti, ahududu, şampanya, beze.....
Spring için neyi tercih edersiniz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote="SeRg !$!" post_id= 256099 time=1694609064 user_id=14975] ön sevişmede ne sıklıkla yiyeceklerden (meyveler, dondurma, krema) veya "Hot Shots" filmindeki gibi bir şey kullanırsınız Pastırma ve çırpılmış yiyeceklere aldırış etmem yumurta))))? [/quote]Sıçrayıyor mu? Olur..... :wink: Krem şanti, ahududu, şampanya, beze..... Spring için neyi tercih edersiniz?
[quote="SeRg !$!" post_id= 256105 time=1694610393 user_id=14975] Bir durdurma sözcüğü mü kullanıyorsunuz? ya da ah, hangi cehennemdesin )))! Yanıtla Yanıtla Önceki. konuSonraki konu [/quote] Genellikle "nazik" bir bakış yeterlidir... ============ == ========== Gerçek hayatta yemin eder misin?
[quote=Marinka post_id=256155 time=1694623294 user_id=12161] Yeni Yılı düşünmek için çok mu erken? [/quote]Yeni Yılı düşünmek için hiçbir zaman çok erken değildir ve hiç kimse için de çok geç değildir!
[quote=Belkha post_id=256194 time=1694627164 user_id=18415] Hediyeleri ağacın altına mı saklıyorsunuz? [/quote] Peki, onları nasıl saklayacağız... Sadece asın, evet.
Yeni Yıl tatillerinde genellikle ne yaparsınız? Seyahatte mi yoksa evde mi?
[quote=|_retko_| post_id=256283 time=1694660849 user_id=19139] Yeni Yıl tatillerinde genellikle ne yaparsınız? Seyahatte misiniz yoksa evde mi? [/quote]
Çalışıyorsunuz
Neden herkes birdenbire yeni yıl hakkında konuşmaya başladı?
[quote=Marinka post_id=256296 time=1694665183 user_id=12161] Neden herkes birdenbire yeni yıl hakkında konuşmaya başladı? [/quote] Çünkü konuşacak daha hoş bir şey yok... = == ========================== Sabahları kahve içmeden kendinizi normal hissediyor musunuz?
[quote=Marinka post_id=256309 time=1694667738 user_id=12161] İşe gitmeniz uzun zaman mı alıyor? [/quote] 10 dakika. Eğer 15 yaşında araba kullanıyorsam zaten bunun uzun bir süre olduğunu düşünüyorum)
[quote=Wardlok post_id=256197 time=1694627410 user_id=20668] kendi konunuzu nasıl oluşturabilirsiniz? [/quote] Basit. Bir konu bulun ve yaratın. Kayınvalidenizle seks yaptınız mı?
[quote=Van post_id=256336 time=1694672657 user_id=17998] Toplu taşıma araçlarında el yordamıyla arandınız mı? [/quote] Evet. Ve bir kız öğrenci. Bu bir travmaydı ve o piçlerden nefret ediyorum. Vicdan nedir, kendiniz için nasıl tanımlarsınız?
Hooligan Carrie,
Vicdan bir komşulara yardım etmek, büyüklere saygı göstermek, zayıfları korumak,
Ve en önemsiz şey de kendi yerinden vazgeçmektir yaşlı insanlar için ulaşımda.
Sonbaharı sever misiniz?
These users thanked the author İle for the post (total 2):
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Vicdan bir komşulara yardım etmek, büyüklere saygı göstermek, zayıfları korumak, Ve en önemsiz şey de kendi yerinden vazgeçmektir [url =viewtopic.php?t=6983 ]yaşlı insanlar için ulaşımda[/url].
[quote=Van post_id=256347 time=1694674811 user_id=17998]Sonbaharı sever misiniz?[/quote] Hayır, pek sevmiyorum. Gerçi hasadı da severim. Hangisini tercih edersiniz: MMF, MMF veya FFM?
[quote=Van post_id=256370 time=1694677402 user_id=17998] Aynı anda 5 erkekle birlikte oldun mu? [/quote] Hayır, kalabalığı sevmiyorum, özellikle de yatakta. Büyük bir şehirde mi yoksa küçük bir kasabada mı yaşıyorsunuz?
Tania: 14 Sep 2023, 10:59
Apartmanı mı yoksa küçük bir evi mi tercih edersiniz?
Ev. İçinde benzersizlik vardır, ancak bir apartmanda yalnızca ortalamalık vardır.
Sık sık yemeye hazır olduğunuz ve hala yediğiniz en sevdiğiniz yemek hangisi?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 2):
[quote=Tania post_id=256375 time=1694678370 user_id=10913] Apartmanı mı yoksa küçük bir evi mi tercih edersiniz? [/quote] Ev. İçinde benzersizlik vardır, ancak bir apartmanda yalnızca ortalamalık vardır. Sık sık yemeye hazır olduğunuz ve hala yediğiniz en sevdiğiniz yemek hangisi?
Hooligan Carrie, Köfte, lahana sarması, ızgara et,
============================================= =============== ==========
Telefon numaranız hangi şirket?
[ref=#bf0000]Hooligan Carrie[/ref], Köfte, lahana sarması, ızgara et, ============================================= =============== ========== Telefon numaranız hangi şirket?
Alexsss: 14 Sep 2023, 11:09
Telefonunuz hangi şirket?
iPhone 15 hakkında yalan söylemek istedim ama bugün dürüst olma isteği uyandıran bir şey var: Bir Samsung’um var.
Gadget’ları ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post (total 4):
[quote=Alexsss post_id=256381 time=1694678954 user_id=19944] Telefonunuz hangi şirket? [/quote] iPhone 15 hakkında yalan söylemek istedim 😅 ;ama bugün dürüst olma isteği uyandıran bir şey var: Bir Samsung’um var. Gadget’ları ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
Hooligan Carrie: 14 Sep 2023, 11:07
En sevdiğiniz yemek hangisi, sık sık yemeye hazır olduğunuz ve hala yediğiniz yemeklerden biri?
Güleceksiniz ama benim için çırpılmış yumurta, farklı seçenekler var, örneğin domatesli. Peynirli çırpılmış yumurta yapıyorum ve sabahları kahvenin yanında tadını çıkarıyorum. Gerçi bunu çok sık yapmıyorum.
*
Telegram’ı mı yoksa WhatsApp’ı mı tercih edersiniz?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=256379 time=1694678826 user_id=18654] En sevdiğiniz yemek hangisi, sık sık yemeye hazır olduğunuz ve hala yediğiniz yemeklerden biri? [/quote] Güleceksiniz ama benim için çırpılmış yumurta, farklı seçenekler var, örneğin domatesli. Peynirli çırpılmış yumurta yapıyorum ve sabahları kahvenin yanında tadını çıkarıyorum. Gerçi bunu çok sık yapmıyorum. * Telegram’ı mı yoksa WhatsApp’ı mı tercih edersiniz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: