Çocukken veya gençken ensest yaşadınız mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 185
- Registered for: 3 years 2 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 61
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 3 months
Yanıt: Ensest
Kızımı düşündüğümde her zaman hareketsiz duruyorum.
Bu yüzden onu becermeyi ve mastürbasyon yapmayı hayal etmeyi seviyorum...
Bu yüzden onu becermeyi ve mastürbasyon yapmayı hayal etmeyi seviyorum...
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 74
Selamlar
Biz St. Petersburg’dan 20 ve 25 yaşlarında erkek bir çiftiz. Bir çift ya da bir kızla ilginç tanıdıkları seviyoruz
Biz St. Petersburg’dan 20 ve 25 yaşlarında erkek bir çiftiz. Bir çift ya da bir kızla ilginç tanıdıkları seviyoruz
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Ensest nadir değildir ve sıklıkla sorunlu çocukları olan ailelerde görülür. Nörolojide, psikiyatride ya da ağır psikolojik rahatsızlıklarda sorunlar nerede? Eşim anaokulu ve ilkokul çağındaki sorunlu çocuklarla çalışıyor. Ve kendisinin işteyken gördüğü bir şeyi söylüyor. Vücudunuzun büyümesi ama beyninizin büyümemesi çok kötü. Erotizm veya cinsellik sıklıkla teşvik veya güvence aracı olarak kullanılır. Ve gençlik psikiyatrisinde olağan olan şey...
-
- Flört etmek
- Registered for: 4 years
Bana bunun hakkında daha fazla bilgi verebilir misin?Kotofeicheg: ↑10 Aug 2022, 17:48 Ensest nadir değildir; genellikle sorunlu çocukları olan ailelerde görülür. Nörolojide, psikiyatride ya da ağır psikolojik rahatsızlıklarda sorunlar nerede? Eşim anaokulu ve ilkokul çağındaki sorunlu çocuklarla çalışıyor. Ve kendisinin işteyken gördüğü bir şeyi söylüyor. Vücudunuzun büyümesi ama beyninizin büyümemesi çok kötü. Erotizm veya cinsellik sıklıkla teşvik veya güvence aracı olarak kullanılır. Peki gençlik psikiyatrisinde yaygın olan şey nedir...
-
- Flört etmek
Peki ya? Erkeklerde davranıştaki erotizm hemen zevkle ilişkilendirilirken, kızlar ise tam tersine yetişkinlerin davranışlarını gördüklerinde dikkatleri kendilerine çekebilirler. Ve yaklaşık 9 yaşında, gelişimsel gecikmeleri olan bir kız çocuğunun gözlerini açmaya çalışması gerçekte çok üzücü bir manzaradır.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
Kotofeicheg: ↑10 Aug 2022, 17:48 Ensest nadir değildir; genellikle sorunlu çocukları olan ailelerde görülür. Nörolojide, psikiyatride ya da ağır psikolojik rahatsızlıklarda sorunlar nerede? Eşim anaokulu ve ilkokul çağındaki sorunlu çocuklarla çalışıyor. Ve kendisinin işteyken gördüğü bir şeyi söylüyor. Vücudunuzun büyümesi ama beyninizin büyümemesi çok kötü. Erotizm veya cinsellik sıklıkla teşvik veya güvence aracı olarak kullanılır. Ve gençlik psikiyatrisinde olağan olan şey...
Last edited by merhaba duymuyorum. on 15 Aug 2022, 17:14, edited 1 time in total.
-
- Flört etmek
Bu sadece aptallık ama en azından becerikli ve ısrarcı. 3-5 yaşlarında bir çocuğun 15-16 yaşında bir çocuğun bedeninde olduğunu hayal edin. Ve hormonlarım hala çok yüksek. Ne olduğunu anlamıyorlar. Artı sosyalleşmeyle ilgili sorunlar. Günümüzde herkese teşhis koymak bir şekilde kolaydır. "İki kutupluluk" modası çileden çıkarıyor. Bunun gerçekte nasıl olduğunu görmediler. Şiddetli aşamada adamı yakaladım ve ambulans gelene kadar tuttum. Görürlerdi ki, bütün hayali hastalıklarını inkar etmiş olacaklardı.slavik.neskaju: ↑10 Aug 2022, 18:47 15 yaşın altındaki gençlerde beyin çalışmıyor. Hediyeler ve beğeniler için neler yaptıklarını her türlü görüntülü sohbetten gördüm.
-
- Flört etmek
Biz başaramadık. Muhtemelen gerçekten kötü vakaları görmemişsinizdir. İyi uzmanlar ve özel eğitim kurumları vardı. Yetenekli kişilerin çok yüksek bir yüzdesi serbest bırakıldı. Artık sorunlu olanları da normal olanlarla birlikte öğretmeye ya da bir öğretmen tahsis etmeye, o da varsa yapmaya karar verdik. Ve eğer ebeveynlerin yeterli parası yoksa her şey kötüye gider.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 225
-
- Penetrasyon
Bana daha fazlasını anlat. Bazı gerçek örnekler verin. İlginç.Kotofeicheg: ↑10 Aug 2022, 17:48 Ensest nadir değildir; genellikle sorunlu çocukları olan ailelerde görülür. Nörolojide, psikiyatride ya da ağır psikolojik rahatsızlıklarda sorunlar nerede? Eşim anaokulu ve ilkokul çağındaki sorunlu çocuklarla çalışıyor. Ve kendisinin işteyken gördüğü bir şeyi söylüyor. Vücudunuzun büyümesi ama beyninizin büyümemesi çok kötü. Erotizm veya cinsellik sıklıkla teşvik veya güvence aracı olarak kullanılır. Ve gençlik psikiyatrisinde yaygın olan şey...
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1065
-
- Penetrasyon
Sakın bana söyleme ..kafası zayıfslavik.neskaju: ↑10 Aug 2022, 20:28 Artık tüm ebeveynler çocukları için psikoterapi arıyor![]()
SSCB daha önce onsuz nasıl idare ediyordu?

-
- Penetrasyon
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 5 months
Her şey senin.
Gerisi için - kanun!
Köy böyle.
Safsın. Orijinalde şöyle sesleniyor:
Her şey senin.
Gerisi için - kanun!
Köy böyle.
Last edited by rmt on 11 Aug 2022, 06:05, edited 1 time in total.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
46 saniye sonra gönderildi:
bu arada soru şu ki siklerin peşinden gitmek hangisi daha kötü veya dahil mi?
46 saniye sonra gönderildi:
en fazla bir hafta mı?)Vay be, bir uygulama!Seks bu yaşam için gerekli değil,
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 340
- Registered for: 4 years 5 months
1 saat 13 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Adamın hayatı berbat.
Görünüşe göre geri zekalı olan sizsiniz. Mesela 12 yaşındayken arkadaşımın annesini gerçekten seviyordum. Ve bunu gerçekten onunla denemek istedim. Ama doğal olarak utangaçtı. 13 yaşında taşındık ve 28 yaşındaki komşumuza aşık olduk. Ve 10 yaşımdayken yan odada amcam ve teyzemin bunu yaptığını duyduğumda her şeyi çok iyi anlamıştım. 7 yaşındayken komşu kızıyla “yetişkinler gibi” yapmaya çalıştım. Orada kız arkadaşı (8 yaşında) ve erkek kardeşi (6 yaşında) ile grubun ikiye iki olduğunu söyleyebiliriz. Böylece erkek kardeşim de arkadaşını test ettikten sonra amının daha iyi olduğunu söyledi. "Uzman", anlıyorsunuz.) kız kardeşiyle evde yalnız kaldıklarında düzenli olarak anne ve baba oynadılar.
1 saat 13 dakika 54 saniye sonra gönderildi:
Pekala, sıçtım. Arkadaşım benimle dalga geçiyor ve izin vermiyor. Şimdi annem de benimle dalga geçiyor ve izin vermiyor.Lara: ↑01 Jul 2022, 21:59 Hayır, fantazilerimi kesinlikle daha fazla geliştirmeyeceğimi düşünüyorum) kibrimi okşarken, ben genç oğlanları almak, onu iyi durumda tutmak. Bir kız arkadaşı var ve görünüşe göre henüz vermiyorve şimdilik onu memnun edeceğim
Geceleri perdeleri kapatırdım ama şimdi onları biraz açık tutuyorum ve akşamları kendimi gereğinden fazla gürültülü bir şekilde okşadığımda, Odasındaki balkon kapısının sessizce açıldığını duyuyorum) iki oda için ortak bir balkonumuz var ve sanırım televizyondan gelen ışıkta pek çok ilginç şey görüyor
![]()
Adamın hayatı berbat.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 22
yani, pislik olarak büyüdüler, kötü örnekslavik.neskaju: ↑10 Aug 2022, 20:28 Artık tüm ebeveynler çocukları için psikoterapi arıyor
SSCB’de psikoterapi olmadan nasıl idare ediyorlardı.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Orgazm!
- Total posts: 624
Bir gence böyle bir yardımın ancak zarar vermesi mümkündür. Ve olgun insanların ilişkileri iyi düşünülmüş. Kendi deneyiminize dayanarak, sıradan bir ilişkiyi sevdiğiniz biriyle olan ilişkiyle gerçekten karşılaştırabilirsiniz.Austin Healey: ↑03 Aug 2022, 16:25 Tamamen farklı bir fikrim var. Aksine, olgun insanlar arasındaki bu tür ilişkiler, başka fırsatlara ve kendi deneyimlerine sahip olduklarında bir sapma olarak değerlendirilebilir. Gençlerin hormonal ve diğer ilgili sorunlarını çözmelerine yardımcı olmak daha ziyade gerekli bir önlemdir. Deyim yerindeyse - kötülük ne kadar azsa!
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
Birisi bu konuyla ilgilenmiyorsa veya bunu iğrenç buluyorsa neden buraya gelsin ki?
- These users thanked the author Gizli13 for the post (total 2):
- Guguk kuşu, Maks7674
-
- Potansiyel seks nesnesi
slavik.neskaju, Nesin sen, kahrolası bir sahtekar .. Orada nasılsın? https://ibb.co/4RWxX49 ah, neler oluyor değil mi? :)
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
Burada birçok konu ve gönderi okudum , bu tür temaların neredeyse% 90’ı, muhtemelen burada yazdıkları saçmalıklara dayanarak, gerçek hayatta gözleri önünde bir kadının amını bile görmemiş olan büyük F harfiyle başlayan bazı Hayalperestlerin muhteşem aptallığıyla doludur. Bazen buna benzer bir şeyler okurum ve ilk izlenimim bunun taygadan gelen bir keşiş tarafından yazıldığı yönündedir. :kullanıldı:
-
- En güçlü orgazm!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 325
Bu konularda yazan tek bir "kadın" sözde "kadın"ın bile öyle olduğunu doğrulamadığını hatırlatmak isterim. Ve onaylamayacak.
Ve “paha biçilmez deneyim” ile dolu manyakınız aslında pedofillerin ıslak rüyalarından başka bir şey değil.
Bir bakın ve bu konuyu açanlara gülün. bu konu hakkında konuş saçmalık.
Bu konularda yazan tek bir "kadın" sözde "kadın"ın bile öyle olduğunu doğrulamadığını hatırlatmak isterim. Ve onaylamayacak.

Ve “paha biçilmez deneyim” ile dolu manyakınız aslında pedofillerin ıslak rüyalarından başka bir şey değil.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
Burada konu olmayan şey, her şeyin faulün eşiğinde olması: tüyler, annenin iç çamaşırını koklayanlar, gözetleyenler, vb. eğer başka bir şey arıyorsanız, o zaman saf hetero ilişkilere yönelik bir forum olduğuna eminim)

-
- Potansiyel seks nesnesi
slavik.neskaju, bağlantıyı açın ve siz görecek. ve böylece herkes fotoğraflarınızla sahte olduğunuzu anlıyor.
-
- En güçlü orgazm!
psihleh,
Nereye saçma sapan yazıyorsun Fotoğrafların bana ait olduğunu yazdım mı?
Sana başka fotoğraf göndermeyeceğim, canın cehenneme.
Nereye saçma sapan yazıyorsun Fotoğrafların bana ait olduğunu yazdım mı?
Sana başka fotoğraf göndermeyeceğim, canın cehenneme.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 1 month
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
Babaları ve kızlarını gerçekten seven ve isteyen biri var mı? Hadi fotoğraf alışverişinde bulunalım.. Anne ve kız.. Sadece gerçek olanlar
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Yani...
Uzun zamandır forumunuza girmediğim doğru ama sanırım öyle. Ebeveynlerle seks pek iyi değil...
Ama forumdaki herkesin görüşü hem deneyim hem de ifadedir ve bunlar paha biçilemez...
Örneğin oğlumun annemle (karımla) ilk deneyimim oldu.
Doğal olarak buna karşı çıkıyor, başka bir kız arkadaş bulacağını söylüyorlar...
Onunla yaptığım görüşmelere dayanarak, nazikçe şunu ima ediyorum: eğer istersen annemle konuşabilirim...ya da ona deneyimli bir bayan bulabilirim.
Elbette eşime de dışarıdan bir akrabayla olmanın daha iyi olabileceğini söylüyorum..
Nasıl görüneceğini hayal edemiyorum ama duş çoktan yapıldı koydu.
Peki o zaman nasıl yani...
Uzun zamandır forumunuza girmediğim doğru ama sanırım öyle. Ebeveynlerle seks pek iyi değil...
Ama forumdaki herkesin görüşü hem deneyim hem de ifadedir ve bunlar paha biçilemez...
Doğal olarak buna karşı çıkıyor, başka bir kız arkadaş bulacağını söylüyorlar...
Onunla yaptığım görüşmelere dayanarak, nazikçe şunu ima ediyorum: eğer istersen annemle konuşabilirim...ya da ona deneyimli bir bayan bulabilirim.
Elbette eşime de dışarıdan bir akrabayla olmanın daha iyi olabileceğini söylüyorum..
Nasıl görüneceğini hayal edemiyorum ama duş çoktan yapıldı koydu.
Peki o zaman nasıl yani...
-
- Orgazm!
Bu pek iyi değil ama aynı zamanda iyi.Thet87: ↑18 Aug 2022, 01:15 Uzun zamandır forumunuza girmediğim doğru ama sanırım öyle. Ebeveynlerle seks pek iyi değil...
Fakat forumdaki herkesin görüşü hem deneyim hem de ifadelerdir ki bunlar paha biçilemez...
Onunla yaptığım görüşmelere dayanarak dikkatlice ipucu veriyorum istersen annemle konuşabilirim...Ya da tecrübeli bir bayan bulmalı.
Tabii ki eşime de söylüyorum belki dışarıdan bir aile üyesiyle olmak daha iyidir..
Nasıl görüneceğini hayal edemiyorum ama çoktan yıkanıp uzandım.
Eh, bunun gibi bir şey...
-
Автор темыUtangaç bebek
- Sürtünmeler
- Total posts: 408
- Registered for: 5 years 9 months
Bunu nasıl anlıyorsunuz: "Ebeveynlerle seks kötü, ama ben değilim annesiyle oğluma karşı..."
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Ben o şekilde cevap vermedim, "ailesiyle ilk deneyimini yaşamak istiyorsa" dedim, sakıncası yok, yine de kendim satın almam gerektiğini düşünüyorum ve video rehberi artık alakalı değil, çünkü orada herkes doğum kontrol haplarından bahsediyor, hiçbir yerde bundan bahsedilmiyor...
-
- Orgazm!
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 57 Replies
- 15258 Views