[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_display.php on line 885: unserialize(): Error at offset 45 of 50 bytes Sorulacak soru - Page 51 - Seks ve cinsel sapmalar hakkında anonim forum
Markul: ↑10 Sep 2023, 21:41
Ve uzun vadede yalnızca güvensizlik olacak ve her şeyi bir adım ileriyi düşünmek olacak - bundan ilişkiler daha da güçlenmeyecek.
Açık sözlülükle ne tür bir ilişki olabilir? Onlara ulaşamıyor)))
Markul: ↑10 Sep 2023, 21:41
Size çok fazla iyilik verdiklerinde veya çok fazla iyilik yaptıklarında kendinizi "satın alınmış" gibi hissetmiyor musunuz?
Peki, bırakın rüşvet versinler
Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı tercih edersiniz?
These users thanked the author Geçit for the post:
[quote=Markul post_id=254535 time=1694371312 user_id=17435] Ve uzun vadede yalnızca güvensizlik olacak ve her şeyi bir adım ileriyi düşünmek olacak - bundan ilişkiler daha da güçlenmeyecek. [/quote] Açık sözlülükle ne tür bir ilişki olabilir? Onlara ulaşamıyor)))
[quote=Markul post_id=254535 time=1694371312 user_id=17435] Size çok fazla iyilik verdiklerinde veya çok fazla iyilik yaptıklarında kendinizi "satın alınmış" gibi hissetmiyor musunuz? [/quote]
Peki, bırakın rüşvet versinler
Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı tercih edersiniz?
[quote=Marinka post_id=254538 time=1694371598 user_id=12161] Doğruluk ile nasıl bir ilişki olabilir? Onlara ulaşamayacak))) [/quote] Ya farklı şeylerden bahsediyoruz, ya da büyük olasılıkla çok farklı görüşlerimiz var, belki de sadece erkek ve kadın ve fark bu. [quote=Marinka post_id=254538 time =1694371598 user_id=12161 ] Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı tercih edersiniz? [/quote] verin
[quote=Marinka post_id=254538 time=1694371598 user_id=12161] Hediye vermeyi mi yoksa almayı mı tercih edersiniz? [/quote] Al. Ve bunu oğlunuza verin! ============================= Konuşabilirsin seks sırasında başka bir şey hakkında mı?
[quote=Miyav post_id=254537 time=1694371490 user_id=20398] Ne kadar uykuya ihtiyacınız var? [/quote] Birkaç gün boyunca en az 7 saat. Aslında 5-6 saat uyuyorum.
Cunnilingus sırasında adamın kafasına/yüzüne bakar mısın, bakmaz mısın?
[size=85][color=green]36 saniye sonra gönderildi:[ /color][/size] [quote=Meow post_id=254540 time=1694371844 user_id=20398] Seks sırasında başka bir şey hakkında konuşabilir misiniz? [/quote] Evet, ama bu eğlence veya trolleme amaçlı
[quote=Markul post_id=254541 time=1694371856 user_id=17435] Cunnilingus sırasında adamın kafasına/yüzüne bakar mısın, bakmaz mısın? [/quote] Çoğunlukla bakmazsın. ==== ==== ========================= Spontane seksi sever misiniz?
Markul: ↑10 Sep 2023, 21:49
Ya farklı şeylerden bahsediyoruz ya da büyük olasılıkla çok farklı görüşlerimiz var, belki de bu sadece eril ve dişildir ve fark budur.
Evlilik yıldönümüyle ilgili konuyu gördünüz mü? Peki, açık sözlülüğüm neye yol açtı? Çünkü ukalalar koşarak geldiler ve onu savunmaya başladılar. Kendisi ikna olmadı ama ukala insanlar benden rahatsız oldular. Tabii ki benim için mor. Sadece burada neredeyse tüm forum benden rahatsız oluyor. Ah, açık sözlülük diyorsun.
Last edited by Geçit on 10 Sep 2023, 22:32, edited 1 time in total.
[quote=Markul post_id=254539 time=1694371747 user_id=17435] Ya farklı şeylerden bahsediyoruz ya da büyük olasılıkla çok farklı görüşlerimiz var, belki de bu sadece eril ve dişildir ve fark budur. [/quote]
Evlilik yıldönümüyle ilgili konuyu gördünüz mü? Peki, açık sözlülüğüm neye yol açtı? Çünkü ukalalar koşarak geldiler ve onu savunmaya başladılar. Kendisi ikna olmadı ama ukala insanlar benden rahatsız oldular. Tabii ki benim için mor. Sadece burada neredeyse tüm forum benden rahatsız oluyor. Ah, açık sözlülük diyorsun.
[quote=Marinka post_id=254543 time=1694372057 user_id=12161] Sadece burada neredeyse tüm forum zaten benim tarafımdan rahatsız [/quote] Forum bir forumdur, burada bazen bazılarını değil ilişkileri rahatsız etmek günahtır "bu farklı, gerekli olduğunu anlayın" ®
[size=85][color=green]1 dakika 7 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=254545 time=1694372125 user_id=12161] Saat kaçta yatıyorsun? [/quote] 10-15 dakika sonra)
Miyav: ↑10 Sep 2023, 21:58
Kolayca uykuya dalıyor musunuz? (kimseyle olmasa bile?)
Her zaman kolayca uykuya dalıyorum, uykuya daldığım anı zihinsel olarak bile kontrol edebiliyorum.
n
İlginç rüyalarınız var mı?
Özellikle ilginç rüyalarınız yok. Beyin gerçekte var olan karakterleri ve mekanları gözden geçirerek tamamlar. Bazen parlak ve ilginç bir şey olsa da sabahları beynimin bunu nasıl ürettiğini merak ediyorum.
[quote=Miyav post_id=254548 time=1694372287 user_id=20398] Kolayca uykuya dalıyor musunuz? (kimseyle olmasa bile?) [/quote] Her zaman kolayca uykuya dalıyorum, uykuya daldığım anı zihinsel olarak bile kontrol edebiliyorum. n[quote=Marinka post_id=254549 time=1694372422 user_id=12161] İlginç rüyalarınız var mı? [/quote] Özellikle ilginç rüyalarınız yok. Beyin gerçekte var olan karakterleri ve mekanları gözden geçirerek tamamlar. Bazen parlak ve ilginç bir şey olsa da sabahları beynimin bunu nasıl ürettiğini merak ediyorum.
Rüyalarınızı hatırlıyor musunuz? [/quote]. Bir yıl önce bile savaşımızı rüyamda görmüştüm (. Adamları tanıyor musun ve o zaman onlara nasıl bakıyorsun?)
United. Evet... Bazen uyumadığımı anlıyorum ve uyanmaktan korkuyorum, devam! Ama 2-3 dakikayı hatırlıyorum.
=================================== =======
Rüyaların yorumlanmasına inanır mısınız?
These users thanked the author Bir miyav for the post (total 3):
[quote=Miyav post_id=254569 time=1694374203 user_id=20398] Rüya yorumlarına inanır mısınız? [/quote] Hayır. Bir yabancı beynimin ne ürettiğini nasıl anlayabilir?
[quote=Marinka post_id=254691 time=1694407297 user_id=12161] [quote=Tania post_id=254659 time=1694395851 user_id= 10913] [/quote] Sık sık uzun mesafeler mi sürüyorsunuz? [/quote] n Hayır, şehirde, yani kulübeye, satana kadar, artık sahile (Tucson)
[quote=Tania post_id=254694 time=1694407765 user_id=10913] Araba sürmeyi seviyor musun? [/quote] evet. Kısa saç, saç kesimi veya mahrem bölgede epilasyon yapmayı sever misiniz?
Renkli rüyalar görüyorum, bunun herkes için böyle olduğunu düşünürdüm. Sık sık ilginç rüyalar görüyorum ve bunların bazılarını hayatım boyunca hatırlıyorum. Hatta arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bazılarını yazmaya başladım)))
*
Uykusuzlukla nasıl başa çıkıyorsunuz?
These users thanked the author Serg_A for the post:
[quote=Marinka post_id=254549 time=1694372422 user_id=12161] İlginç rüyalar mı görüyorsunuz? [/quote] Renkli rüyalar görüyorum, bunun herkes için böyle olduğunu düşünürdüm. Sık sık ilginç rüyalar görüyorum ve bunların bazılarını hayatım boyunca hatırlıyorum. Hatta arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine bazılarını yazmaya başladım))) * Uykusuzlukla nasıl başa çıkıyorsunuz?
[quote=Serg_A post_id=254707 time=1694411612 user_id=18010] Uykusuzlukla nasıl başa çıkıyorsunuz? [/quote]çok nadir oluyor ama olduğunda eşime dönüp onun nasıl tatlı uyuduğunu izliyorum.
[quote=Marinka post_id=254732 time=1694417394 user_id=12161] [quote=Markul post_id=254724 time=1694417055 user_id= 17435] Belirli bir kıyafet türüne (katı tarz, askeri, spor vb.) yönelik bir fetiş var mı? [/quote]
Orada fetiş değil ama denimi ve spor giyimi de çok seviyorum
Yeni giyim koleksiyonları mı yoksa geçen yılın indirimlerini mi satın alıyorsunuz? [/quote] Koleksiyonlar konusunda hiç endişelenmiyorum)
Kendiniz mi soyunursunuz yoksa bunu bir erkeğin yapmasından mı hoşlanırsınız?
[quote=Markul post_id=254765 time=1694420308 user_id=17435] Kendiniz mi soyunursunuz yoksa bir erkeğin bunu yapmasını mı seversiniz? [/quote] ilginç bir soru....Bir erkeğin soyunmasını kesinlikle severdim, ama şimdi onu kendim de seviyorum, bazen striptiz yaparak)) Nasıl buldun?
Markul: ↑11 Sep 2023, 11:18
Kendiniz mi soyunursunuz yoksa bunun bir erkek tarafından yapılmasını mı seversiniz?
ilginç bir soru.. ..Eskiden bir erkeğin beni soyması kesinlikle hoşuma giderdi ve şimdi onu kendim de seviyorum, bazen striptiz yaparak))
Nasıl buldun?
[quote="Hooligan Carrie" post_id=254768 time=1694420449 user_id=18654] [quote=Markul post_id= 254765 time=1694420308 user_id=17435] Kendiniz mi soyunursunuz yoksa bunun bir erkek tarafından yapılmasını mı seversiniz? [/quote] ilginç bir soru.. ..Eskiden bir erkeğin beni soyması kesinlikle hoşuma giderdi ve şimdi onu kendim de seviyorum, bazen striptiz yaparak)) Nasıl buldun? [/quote]
Markul: ↑11 Sep 2023, 11:25
Tamamen karanlıkta, hafif ışıkta mı yoksa gündüz vakti olduğu gibi iyi ışıkta mı seks yapmayı seversiniz?
Seksten kesinlikle hoşlanmıyorum karanlıkta, ancak aydınlatmanın güçlü veya zayıf olması önemli değil.
Karanlıkta seksin atalarımız tarafından icat edildiğini düşünmüyor musun? Ne zaman herkes aynı odada uyumak zorunda kaldı?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote=Markul post_id=254771 time=1694420704 user_id=17435] Tamamen karanlıkta, hafif ışıkta mı yoksa gündüz vakti olduğu gibi iyi ışıkta mı seks yapmayı seversiniz? [/quote] Seksten kesinlikle hoşlanmıyorum karanlıkta, ancak aydınlatmanın güçlü veya zayıf olması önemli değil. Karanlıkta seksin atalarımız tarafından icat edildiğini düşünmüyor musun? Ne zaman herkes aynı odada uyumak zorunda kaldı?
Markul,
Şunu sever misiniz? tamamen karanlıkta mı, hafif ışıkta mı yoksa gündüz gibi iyi ışıkta mı seks yapıyorum?
Işıkta seviyorum, partnerimi görmem gerekiyor, eğer birlikteysek o zaman tüm utanç daha önce kalmalıydı .
Peki herkes hafta sonu planladığını nasıl başardı?
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
[ref=#bf0000]Markul[/ref], Şunu sever misiniz? tamamen karanlıkta mı, hafif ışıkta mı yoksa gündüz gibi iyi ışıkta mı seks yapıyorum? Işıkta seviyorum, partnerimi görmem gerekiyor, eğer birlikteysek o zaman tüm utanç daha önce kalmalıydı .
Peki herkes hafta sonu planladığını nasıl başardı?
Tania,
Ve sen çok uzaktasın uzakta mı işe gidiyorsunuz yoksa yakında mı?
yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürüyor (arabayla 30 dakika arabayla, metroyla 40 dakika yürüyerek 20 dakika)
peki panel panosunda kimin ilginç bir şeyi var (simgeler hariç) ve dikiz aynasının ağırlığı ne??)
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
[ref=#bf0000]Tania[/ref], Ve sen çok uzaktasın uzakta mı işe gidiyorsunuz yoksa yakında mı? yolculuk yaklaşık 1,5 saat sürüyor (arabayla 30 dakika arabayla, metroyla 40 dakika yürüyerek 20 dakika) peki panel panosunda kimin ilginç bir şeyi var (simgeler hariç) ve dikiz aynasının ağırlığı ne??)
SeRg !$!: ↑11 Sep 2023, 11:59
Peki panel panosunda kimin ilginç bir şeyi var (simgeler hariç) ve dikiz aynasında ne var?)
hiçbir şey takılmıyor: Görsel gürültüden hoşlanmıyorum. Simge torpido gözündedir. Sadece fan ızgarasında emayeli küçük bir kelebek var: sevgili bir arkadaştan hediye.
Trafik sıkışıklığında diğer sürücülere mi bakıyorsunuz?
These users thanked the author Zorba Carrie for the post:
[quote="SeRg !$!" post_id= 254795 time=1694422741 user_id=14975] Peki panel panosunda kimin ilginç bir şeyi var (simgeler hariç) ve dikiz aynasında ne var?) [/quote] hiçbir şey takılmıyor: Görsel gürültüden hoşlanmıyorum. Simge torpido gözündedir. Sadece fan ızgarasında emayeli küçük bir kelebek var: sevgili bir arkadaştan hediye. Trafik sıkışıklığında diğer sürücülere mi bakıyorsunuz?
Merhaba
Soru şu: Evlilikte hamile bir eşle veya kız arkadaşla seks yapmak neden mümkün olabilir ama siz bunu öylece yapamıyorsunuz?
Doktorlar ve hatta evli çiftler bile rahim ağzının genişletilmesini...
Last post
Gökyüzünde hamile kadın var mı? En azından oral seks yap.
Sevgili ve sevgili hanımlar, size bir soru. Genel olarak oral seks ve çevreleme hakkında ne düşünüyorsunuz ve bu partnerinize mi bağlı? Gerçek şu ki, arkadaşım geleneksel sekse daha çok ilgi duyuyor...
Last post
Benimki de oral seks yapmayı seviyor, bunu sık sık kendisi istiyor. Bunu reddeden hiçbir kadınla tanışmadım. Sadece oral seks yapan birkaç kişi vardı. Bir tanesini teslim ettiğimi hatırlıyorum, 50....
Herkese merhaba, mesele şu ki 20 yaşındayım ve bir kız penisimin küçük (15cm) olduğunu söyleyerek beni terk etti, kızlara bir soru, sizce 15cm norm mu yoksa bir şeyler yapmalı mıyım?
Last post
16’dan 4’e. Herkes mutlu. Önemli olan ayakta durmaktır. Nothing Else Matters! :evet: