Düşüncelerim benimleNewDim: 22 Jun 2022, 18:08+200 nedir? Daha ayrıntılı olabilir misiniz?)))Ah, bu da daha kötü olmayan bir seçenek))) Ama en azından yapmıyorsun’ seninkini daha sonra sunmayacak mıyız?
Karısının sorunlu geçmişi
-
Sibiryak89
- Nirvana’dayım

- Total posts: 4644
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşimin çalkantılı geçmişi
-
Gerasim
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 66
TS’nin anlattığı sahneyi hayal ederek karısını becerdi (Evde sarhoş uyurken karısının bir restorandan alınması),
Çok ileri gitti))))
Çok ileri gitti))))
-
Kostik
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 99
- Orientation: biseksüel
Ve arkadaşımın bir fahişe olduğundan eminim))) arkadaşı kesinlikle bir fahişeydi, hatta Rusya’da çok ünlü bir adamla yattı. Ama şimdi bile onun para karşılığında seks yapmasına [/url] ))) ama çok istiyor ve artık 40 yaşındaki birine o kadar fazla vermiyorlar)))))))))
-
YeniDim
- Orgazm!

- Total posts: 520
Ayrıca o bölgede çok sık yürüyoruz, bazen arkadaşlarımızla ve her seferinde beni itiyor ve başını o yere doğru sallıyor. Oraya birlikte gittik, orada her şeyin değiştiği doğru, her yer çalılarla kaplı, ama her şeyi çok iyi hatırlıyor))))
Gerasim,
Eşinize bizden bahsetmediler mi?)))) Sadece resimlere mi göz atıyorlardı? kafalarında mı?))))
Ve benim için nasıl gittiğini bir düşünün)))) Kelimenin tam anlamıyla beş yıl önce, bu kadar yıldan sonra birlikte açılmaya karar verdiler)) birdenbire, benim isteğim üzerine değil, kendi başına. Evet, ayrıntılarla birlikte, kısa bir süre önce, ucu yüzüne yapıştırılan ilk sopanın ardından bara geri döndüklerini, bir masaya gittiklerini ve orada birkaç saat daha oturduklarını ve kendisinin zaten külotsuz ve taytsız olduğunu söyledi. Daha doğrusu külotlu çoraplarında bir delik vardı, bir arkadaşlarıyla oturup sohbet ediyorlardı, hâlâ dans ediyorlardı ve ancak kapanış saatinde barın arkasındaki köşeye geri döndüler ve orada zaten bir saat veya daha fazla sevişmeye başladılar.
Ayrıca o bölgede çok sık yürüyoruz, bazen arkadaşlarımızla ve her seferinde beni itiyor ve başını o yere doğru sallıyor. Oraya birlikte gittik, orada her şeyin değiştiği doğru, her yer çalılarla kaplı, ama her şeyi çok iyi hatırlıyor))))
Gerasim,
Eşinize bizden bahsetmediler mi?)))) Sadece resimlere mi göz atıyorlardı? kafalarında mı?))))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
Gerasim
- heyecanlanıyorum

Eşime söylemedim, son zamanlarda bu tür konuşmalara karşı olumsuz bir tavır takınmaya başladı. Hatta kızgın. Dikkat dağıttıklarını söylüyor. Daha önce daha yeterli olmasına rağmen kendisinin de anlatacak bir şeyi vardı.NewDim: 23 Jun 2022, 19:19Ve bunun beni nasıl etkilediğini bir düşünün)))) Kelimenin tam anlamıyla beş yıl önce, Birlikte geçirdiğim bunca yıldan sonra açılmaya karar verdim)) birdenbire, benim isteğim üzerine değil, kendi başıma. Evet, ayrıntılarla birlikte, kısa bir süre önce, ucu yüzüne yapıştırılan ilk sopanın ardından bara geri döndüklerini, bir masaya gittiklerini ve orada birkaç saat daha oturduklarını ve kendisinin zaten külotsuz ve taytsız olduğunu söyledi. Daha doğrusu külotlu çoraplarında bir delik vardı, bir arkadaşlarıyla oturup sohbet ediyorlardı, hâlâ dans ediyorlardı ve ancak kapanış saatinde barın arkasındaki köşeye geri döndüler ve orada zaten bir saat veya daha fazla sevişmeye başladılar.Bu beni gerçekten etkiledi))))
Gerasim,
Eşinize bizden bahsetmediniz mi?)))) Sadece resimlere mi göz atıyorlardı? kafanda mı?))))
-
YeniDim
- Orgazm!

Ve siz, anladığım kadarıyla, bunu dinlemeyi ve okumayı seviyor musunuz? Tadını çıkarın)))) Kişisel sorularınız varsa sorun, cevaplamaktan memnuniyet duyarım)))
-
Gerasim
- heyecanlanıyorum

Bu oldukça ahlaksız bir kadından neredeyse püriten bir kadına dönüşümü anlamıyorum.
Tamam, sizin durumunuzda Olya’nın yeni maceralarına vereceğiniz tepkiden korktuğunu varsayabiliriz (eğer varsa) herhangi biri), çünkü... Sizin çiftinizin böyle bir deneyimi yok.
Fakat benimki - aniden ne oldu?
Onun maceralarının çoğu ya benimle ya da bensizdi, ama ben biliyordum ve çoğu zaman da bu macerayı başlatan bendim (Bilmediğim ve bana söylenmediği şeyler olduğundan şüpheleniyorum) ben).
Ve şimdi - konuşmak ve olanları hatırlamak bile zaten yasak.
Ben bile bilmiyorum, siz Zaten her şeyi ayrıntılı olarak anlattım, çok şey anlatıyorsun.NewDim: 23 Jun 2022, 21:33Peki, anladığım kadarıyla siz bunu dinlemeyi ve okumayı seviyor musunuz? Keyfini çıkarın)))) Kişisel sorularınız varsa sorun, yanıtlamaktan memnuniyet duyarım)))önceden daha yeterliydi
Bu oldukça ahlaksız bir kadından neredeyse püriten bir kadına dönüşümü anlamıyorum.
Tamam, sizin durumunuzda Olya’nın yeni maceralarına vereceğiniz tepkiden korktuğunu varsayabiliriz (eğer varsa) herhangi biri), çünkü... Sizin çiftinizin böyle bir deneyimi yok.
Fakat benimki - aniden ne oldu?
Onun maceralarının çoğu ya benimle ya da bensizdi, ama ben biliyordum ve çoğu zaman da bu macerayı başlatan bendim (Bilmediğim ve bana söylenmediği şeyler olduğundan şüpheleniyorum) ben).
Ve şimdi - konuşmak ve olanları hatırlamak bile zaten yasak.
- These users thanked the author Gerasim for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
Veronika
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2146
-
Onizm
- Orgazm!

- Total posts: 558
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Harika fotoğraf. Çok güzel bir figür, çok seksi, sikim hemen sertleşiyor. Veronica, belki bize nelerden ilginç şeyler söyleyebilirsin? ihanet konusundaki geçmişiniz?Veronika: 23 Jun 2022, 22:05 Konuş benimle, ben de aynıyım. Sizin için yeni fotoğraf.0895a05f74f4544cb5bb5906a1a76a57_thumb104.jpg
-
Vladtsst
- Orgazm!

- Total posts: 717
YeniDim,
Evet, 50 çok fazla görünmüyor. Görüntüle video seks maratonları. Orada ve arka arkaya 300 cinsel partner için. Bir de Kathy var, 5 yıldan fazla bir süredir 3.000’e yakın cinsel partneri oldu.
Evet, 50 çok fazla görünmüyor. Görüntüle video seks maratonları. Orada ve arka arkaya 300 cinsel partner için. Bir de Kathy var, 5 yıldan fazla bir süredir 3.000’e yakın cinsel partneri oldu.
- These users thanked the author Vladtsst for the post:
- Vik.ruba80
-
Kostik
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 99
- Orientation: biseksüel
Eh, burada zevk almaktan bahsediyoruz ve bu hanımefendiler gibi değil, koy, bir sonrakini çıkar
- These users thanked the author Kostik for the post (total 2):
- YeniDim, Evgeniy-Spb
-
YeniDim
- Orgazm!

Ortak deneyime gelince, evet maalesef yoktu. Her ne kadar ben, özellikle başlangıçta onu sürekli buna doğru ittim.
Bilmiyorum... Belki hatırlaması çok hoş olmayan bir şey oldu, belki bunların hepsi başıma geldi İlk etapta ondan hoşlanmadım ama seni memnun etmek istedim, kim bilir.
Ortak deneyime gelince, evet maalesef yoktu. Her ne kadar ben, özellikle başlangıçta onu sürekli buna doğru ittim.
- Onizm, Vik.ruba80
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Bildiğiniz gibi sadece bir günlük evliydim. Doğru, Moskova’da çalışırken Alexey adında bir oda arkadaşım vardı. Bir karısı vardı, beni biliyordu, asıl mesele para getirmesiydi. Daha sonra Kuskovo’da tek odalı bir daire kiraladık. Uzakdoğu’dan kız kardeşi ve eşi ziyarete geldi. Dairede bir yatak ve bir kanepe vardı. Biz yataktayız, misafirler ise kanepede. Yaklaşık bir ay yaşadık. Alexey’in iyi bir alışkanlığı var: sabahları seks. İşe erken gitti ve bir minibüste çalıştı. Yani sabahın beşinde her zaman bir üyeyi kabul etmeye hazırım.
Çıplak uyudum, hava sıcaktı ve misafirler de öyleydi, üzerimi bir çarşafla örttüler. Bir keresinde Leshka beni yanına almıştı. Çarşaf elbette uyudu. Kolaylık sağlamak için bacak kaldırıldı, Leshkin’in penisi doğru yönde hareket etti. Sonra konuklar uyandılar ve mutfağa gittiler, durakladılar, aksiyona hayran kaldılar ve amımı ve aletimi takdir ettiler. Gitmiş. İşimiz bitti. Alexey işe gitti, konuklar biraz uyumak için yattı. Duş alıyorum. Alexey her zaman içime girdi. Duştan çıkıp buzdolabına geldi, elbette çıplaktı. Herkes uyuyor. Sonra Andrei arkamdan geldi ve göğüslerimi sıkarak bana sarıldı.
Bağırmaya başlamadım, diye fısıldadım, ne yapıyorsun? Seni istiyorum ama bugün amını gördüğümde gücüm kalmadı. Lyuba uyanacak ama hayır uyuyor. Onlar konuşurken el zaten kasık bölgesini ve perineyi okşuyordu. Akmaya başladım. Masaya yaslandım, sikim beni fazla bekletmedi. Uzun süre beni becerdin. Daha erken geldim, ikincisi çoktan hazırlanıyordu ama Andrey onu sırtıma indirdi. Bu ihanet mi? Bence de. Planlanmamasına rağmen ne o ne de ben diğer tarafa gittik. Her altı ayda bir eşimi görmeye giderdim, o benim eşimdir.
Çıplak uyudum, hava sıcaktı ve misafirler de öyleydi, üzerimi bir çarşafla örttüler. Bir keresinde Leshka beni yanına almıştı. Çarşaf elbette uyudu. Kolaylık sağlamak için bacak kaldırıldı, Leshkin’in penisi doğru yönde hareket etti. Sonra konuklar uyandılar ve mutfağa gittiler, durakladılar, aksiyona hayran kaldılar ve amımı ve aletimi takdir ettiler. Gitmiş. İşimiz bitti. Alexey işe gitti, konuklar biraz uyumak için yattı. Duş alıyorum. Alexey her zaman içime girdi. Duştan çıkıp buzdolabına geldi, elbette çıplaktı. Herkes uyuyor. Sonra Andrei arkamdan geldi ve göğüslerimi sıkarak bana sarıldı.
Bağırmaya başlamadım, diye fısıldadım, ne yapıyorsun? Seni istiyorum ama bugün amını gördüğümde gücüm kalmadı. Lyuba uyanacak ama hayır uyuyor. Onlar konuşurken el zaten kasık bölgesini ve perineyi okşuyordu. Akmaya başladım. Masaya yaslandım, sikim beni fazla bekletmedi. Uzun süre beni becerdin. Daha erken geldim, ikincisi çoktan hazırlanıyordu ama Andrey onu sırtıma indirdi. Bu ihanet mi? Bence de. Planlanmamasına rağmen ne o ne de ben diğer tarafa gittik. Her altı ayda bir eşimi görmeye giderdim, o benim eşimdir.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 6):
- YeniDim, Onizm, Fedor36, Barlar450, Vik.ruba80, PavelNokia
-
Onizm
- Orgazm!

Çok ilginç bir hikaye! Bu güzel resmi hayal ettiğim anda heyecanlandım. Başka birinin seksi çok heyecan vericidir. Andrey gibi ben de direnemezdim. Veronika, elbette Alexey’e bundan bahsedilmedi Andrey mi?
Acaba bu hikayeden sonra Andrei’yle ilgili başka vakalar da oldu mu? :ayyy:
Acaba bu hikayeden sonra Andrei’yle ilgili başka vakalar da oldu mu? :ayyy:
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Tabii ki bana söylemedi. Bana güvendi, birlikte yaşadık. Ve aynı şey Andrey ile tekrar oldu. Leshka’nın bir günü izinliydi. Hep birlikte Kuskovsky Göletlerine gittik. Bunlardan bir çağlayan var. Çimlere oturup biraz içtik. Hava sıcak, bir bira istiyorum. Yakınlarda bir tezgah vardı ama çok pahalıydı. Lekha ve Lyuba, Zhemchugova Sokağı’ndaki mağazaya gittiler. Andrey ve ben kaldık. Elini dizime koydu, sonra daha da yukarıya. Zaten biraz sarhoş olduğum için müdahale etmedim. Onun daha rahat etmesi için bacaklarımı biraz açtım. El külotun içinde, klitorisi okşuyor, vajinaya giriyor, ben zaten ıslağım. Andrey’e gerek yok, artık yapamam. külotlarını benden, kıçımı kaldırdım. Kot pantolonunu indirdi ve ben de üzerine oturdum, neyse ki neredeyse hiç kimse yoktu. Onun üzerine atladıktan sonra köpek gibi durdum, banka yaslandım ve o da bana girdi. Neredeyse birlikte bitirdik. Yol boyunca bana yaslandı ve içimde elastik akıntılar hissettim. Harikaydı. Kısa sürede normale döndüler. İçimden sızan spermleri külotuyla sildi. Kovan var mı? Her şey dökülünce sildim. Tabii ki külotumu attım. Bira içip biraz daha yürüdüğümüzde, görünüşe göre bir yere eğildim ve Leshka külotsuz olduğumu gördü. Giymedim, diyorum ki, çoğu zaman iç çamaşırı giymediğimi biliyordu. Ama onlar misafir. Evet alışkanlıktan çıktı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 3):
- YeniDim, Onizm, Vik.ruba80
-
YeniDim
- Orgazm!

Veronika,
Dinle, sen sadece ateşsin))) Prensip olarak, kadınlarımın neredeyse tamamı yumuşak huyluydu, yani, bu tür insanlardan her zaman etkilenmiştim), ama hepsine bir şans bırakmıyorsun)) ne ne yazık ki yollarımız kesişmedi. Zamanında sizlerleyiz, bilemezsiniz, sonuçta burası küçük bir dünya))) Açıklamalarınızla hepimizi memnun etmeye devam edin, daha fazla fotoğraf bekliyoruz, ben sanırım herkes burada bana katılacak
Eh, uzak bir yerde bu doğru değil))) ve işte burada, sevgilim, orada boşalmayacak bir yer yok)) ve nereye koyarlarsa koysunlar tek bir delik bile yok. Ve evet, yukarıdaki yoldaş kesinlikle haklı olarak belirtti, bu sadece bir tozdan ibaret değil, onunla olan hemen hemen herkes ya romantizm ya da genel olarak aşktır)) ender istisnalar dışında.
Veronika,
Dinle, sen sadece ateşsin))) Prensip olarak, kadınlarımın neredeyse tamamı yumuşak huyluydu, yani, bu tür insanlardan her zaman etkilenmiştim), ama hepsine bir şans bırakmıyorsun)) ne ne yazık ki yollarımız kesişmedi. Zamanında sizlerleyiz, bilemezsiniz, sonuçta burası küçük bir dünya))) Açıklamalarınızla hepimizi memnun etmeye devam edin, daha fazla fotoğraf bekliyoruz, ben sanırım herkes burada bana katılacak
- Onizm, Vik.ruba80
-
Onizm
- Orgazm!

Veronica, her zaman kışkırtıcı ve heyecan verici hikayelerin var! Hakkındaki açıklamalarınızı görmek arzusuyla NewDim’i destekliyorum cinsel maceralar
Merak ediyorum, şu anda yalnız mısın yoksa "kocanla" mı birliktesin?
Soru çok kişiselse özür dilerim.
Merak ediyorum, şu anda yalnız mısın yoksa "kocanla" mı birliktesin?
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Bir. Alexey, yabancı bir şehirde yaşadığım ve bir daire kiraladığım zamandı. Ve evde benimle yakından bağlantılı kimse yok. Yükümlülüklere alışık olmayan, özgür bir kadın. Ve yavaş yavaş hayatımı anlatacağım. İşten eve yeni geldim. Yıkayın, akşam yemeği için lezzetli bir şeyler pişirin. Bir şişe beyaz yarı tatlı ve hafta sonu için.
-
Onizm
- Orgazm!

Sabırsızlıkla bekleyeceğiz ama aynı zamanda dinlenmeye ve rahatlamaya da ihtiyacımız var! Özellikle çok güzel bir kız! :ayyy:Veronika: 24 Jun 2022, 17:33 Yıka, akşam yemeği için lezzetli bir şeyler pişir. Bir şişe beyaz yarı tatlı ve hafta sonu için.
-
YeniDim
- Orgazm!

Veronica, acaba hafta sonu seks yapmayı planlıyor musun? Pazartesi günü bir şey olursa bana anlatır mısın? Tabiri caizse sıcak haber))))
-
Veronika
- Nirvana’dayım

IMG_20220316_181124.jpgIMG_20220316_181124.jpgSonra ben’ m 17 idi. Şimdilik büyükannemle birlikte özel bir evde yaşıyorduk. Üniversiteye yeni girdim ve derslerden önce geri kalanın tadını çıkarıyordum. Babam işteydi, annem işteydi, yani sadece büyükannem evdeydi. Bahçeye gittim, yabani otları temizledim ya da bir şeyleri gevşettim, şimdi hatırlamıyorum. Çalıştıktan sonra duşa girdim. Babam araziye yazlık duş yaptırdı. Dört boru kazdım ve onları muşambaya sardım. Sadece üç tarafı kapalıydı. Kim utansın ki, hamamda birbirimizi yeterince gördük. Hangi yolu açık bırakmalıyım? Etrafımızda komşular var, önümüzde ansızın birisi içeri girecek. Komşulardan biri 80 yaşlarında yalnız bir dedeydi. Açık tarafı oraya yönlendirmeye karar verdiler.
Soyundum ve vücudumdaki teri mutlulukla yıkadım. Su henüz çok ısınmadı, bu da sıcakta gayet iyi. Uzun süre yüzdüm ve dışarı çıkmak istemedim. Elini kıyafetlerin ve havluların asıldığı kancaya uzattı, hiçbir şey yoktu. Dışarı çıktığımda kıyafetlerim masanın üzerindeydi. İçerisine kazılmış bir masa ve çevresinde banklar vardı. Sanırım çok çalıştım, önceden soyundum.
Ayağa kalktım, birden sırtımdan bir itme oldu, masaya düştüm, ellerimi dinlendirdim, dizlerimi bankın üzerine koydum. Birinin elleri göğüslerimi yakalıyor, yoğuruyor. Kardeşimin yaramazlık yaptığını düşündüm. Durdur şunu. Zaten bacaklarımı ayırıyorlardı ve arkamı döndüğümde tanımadığım bir adamı çıplak gördüm. Konuşamıyordum. Penisin başının dudaklarımın üzerinde durduğunu ve yavaşça onları ayırdığını hissettim. Göğüslerim hâlâ ellerimde ağrıyor, meme uçlarım sert ve su sızdırıyorum. Üye yavaş yavaş içimde hareket etti ve yavaş yavaş temposunu artırdı. Bir el de memeyi sıkıyor, diğeri anüse masaj yapıyordu. Zaten kıçımı daha derine hareket ettiriyordum, kendimi sikin üzerine itiyordum ve ciyaklıyordum. Kızım bir kopya, onu siktiklerinde her hamlede ciyaklıyor - ah, ah, ah. Titreyerek, penisime asılarak geldim. Peki el göğsümü tutuyordu. Cum ve yabancı sırtımda. Oturmama yardım etti. Sonunda ona baktım. Yaklaşık 40 yaşında, dövmelerle kaplı.
Uzun zamandır seni izliyorum bebeğim, dayanamadım. Komşunun bir oğlu olduğu ortaya çıktı. Bir yere gitti, sonra oturdu. Şimdi evime geri döndüm. Bir içki iç. Masada porto şarabına benzer bir şişe şarap duruyordu.
Ne zaman soyunmayı başardın?
Ben senin amını yıkamanı izliyordum. Çitte delik olduğunu, tahtanın koptuğunu biliyordum.
İçtik ve sigara içtik. Harika bir amın var ve göğüslerin de tam benim sevdiğim gibi.
Dinle, kıçıma vuracak mısın?
Neden olmasın? Sadece çalış.
İşeme, ben pislikler konusunda uzmanım.
Tekrar poz verdim, elbette ondan önce kendimi yıkadım ve Sergei sırtımı yıkadı .
Amımın içine soktu, tekrar sikişmeye başladı ve parmaklarıyla kıçıma masaj yaparak penisi yavaşça kıçıma sokmaya başladı. Neredeyse eşiğindeydim. Üye yavaş ama emin adımlarla içeri girdi. Kıçımı dövmeye başladı, ben de masaya tutundum. Bitirdik birlikte, penisini hâlâ kıçında tutuyor, kalan spermi akıtıyordu. Ve işte misafirler. Geriye dönüp baktığımda ağabeyim ve ablamı gördüm. Bizi rahatsız etmeden izliyor gibiydiler.
Nika, harika sikiyorsun ama neden inliyorsun, acımıyor.
Sergei sikini içimden çıkardı. Ve yaklaşır yaklaşmaz tanışalım. Yakınlaşmak ister misin? Kız kardeş: Zevkle, gözlerini penisinden ayırmadan
Ama sonra sen zaten her şeyi kız kardeşine döktün.
Bilmiyorum, belki o zamanlar bir şeyler vardı. Kendimi tekrar yıkadım, şarabı bitirdim ve yollarımıza ayrıldım. Sergei sordu, tekrar koşacak mıyım? Tabii ki yan tarafta. Ebeveynlere oğullarının gelişi bildirilmediğinden duşun açık tarafı kaldı. Bırakın bunu düşünsün. Erkeklerin vücuduma hayran kalması hoşuma gidiyor.
5 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
Ve sikişme konusunda da belki. Bir arkadaşım aradı ve yapılacak bir şey olduğunu ve bunu beğendiğimi söyledi. Yazacağım.
Soyundum ve vücudumdaki teri mutlulukla yıkadım. Su henüz çok ısınmadı, bu da sıcakta gayet iyi. Uzun süre yüzdüm ve dışarı çıkmak istemedim. Elini kıyafetlerin ve havluların asıldığı kancaya uzattı, hiçbir şey yoktu. Dışarı çıktığımda kıyafetlerim masanın üzerindeydi. İçerisine kazılmış bir masa ve çevresinde banklar vardı. Sanırım çok çalıştım, önceden soyundum.
Ayağa kalktım, birden sırtımdan bir itme oldu, masaya düştüm, ellerimi dinlendirdim, dizlerimi bankın üzerine koydum. Birinin elleri göğüslerimi yakalıyor, yoğuruyor. Kardeşimin yaramazlık yaptığını düşündüm. Durdur şunu. Zaten bacaklarımı ayırıyorlardı ve arkamı döndüğümde tanımadığım bir adamı çıplak gördüm. Konuşamıyordum. Penisin başının dudaklarımın üzerinde durduğunu ve yavaşça onları ayırdığını hissettim. Göğüslerim hâlâ ellerimde ağrıyor, meme uçlarım sert ve su sızdırıyorum. Üye yavaş yavaş içimde hareket etti ve yavaş yavaş temposunu artırdı. Bir el de memeyi sıkıyor, diğeri anüse masaj yapıyordu. Zaten kıçımı daha derine hareket ettiriyordum, kendimi sikin üzerine itiyordum ve ciyaklıyordum. Kızım bir kopya, onu siktiklerinde her hamlede ciyaklıyor - ah, ah, ah. Titreyerek, penisime asılarak geldim. Peki el göğsümü tutuyordu. Cum ve yabancı sırtımda. Oturmama yardım etti. Sonunda ona baktım. Yaklaşık 40 yaşında, dövmelerle kaplı.
Uzun zamandır seni izliyorum bebeğim, dayanamadım. Komşunun bir oğlu olduğu ortaya çıktı. Bir yere gitti, sonra oturdu. Şimdi evime geri döndüm. Bir içki iç. Masada porto şarabına benzer bir şişe şarap duruyordu.
Ben senin amını yıkamanı izliyordum. Çitte delik olduğunu, tahtanın koptuğunu biliyordum.
İçtik ve sigara içtik. Harika bir amın var ve göğüslerin de tam benim sevdiğim gibi.
Tekrar poz verdim, elbette ondan önce kendimi yıkadım ve Sergei sırtımı yıkadı .
Amımın içine soktu, tekrar sikişmeye başladı ve parmaklarıyla kıçıma masaj yaparak penisi yavaşça kıçıma sokmaya başladı. Neredeyse eşiğindeydim. Üye yavaş ama emin adımlarla içeri girdi. Kıçımı dövmeye başladı, ben de masaya tutundum. Bitirdik birlikte, penisini hâlâ kıçında tutuyor, kalan spermi akıtıyordu. Ve işte misafirler. Geriye dönüp baktığımda ağabeyim ve ablamı gördüm. Bizi rahatsız etmeden izliyor gibiydiler.
Sergei sikini içimden çıkardı. Ve yaklaşır yaklaşmaz tanışalım. Yakınlaşmak ister misin? Kız kardeş: Zevkle, gözlerini penisinden ayırmadan
Bilmiyorum, belki o zamanlar bir şeyler vardı. Kendimi tekrar yıkadım, şarabı bitirdim ve yollarımıza ayrıldım. Sergei sordu, tekrar koşacak mıyım? Tabii ki yan tarafta. Ebeveynlere oğullarının gelişi bildirilmediğinden duşun açık tarafı kaldı. Bırakın bunu düşünsün. Erkeklerin vücuduma hayran kalması hoşuma gidiyor.
Ve sikişme konusunda da belki. Bir arkadaşım aradı ve yapılacak bir şey olduğunu ve bunu beğendiğimi söyledi. Yazacağım.
-
Gerasim
- heyecanlanıyorum

Tam olarak hatırlıyorum, sikişen bir oğul vardı sen onun arkadaşlarıyla birliktesin. Seni de siken (ya da hala sikiyor) ve bekaretini bozan bir baban var.
Bir erkek kardeşin var ama onun neleri olduğunu ve kiminle olduğunu hatırlamıyorum.
Kız kardeşim hakkında bir şeyler okudum ama görünüşe göre ondan bahsetmemişsiniz. Kızım hakkında da. Yoksa yanılıyor muyum?
(Büyükanneyi sormuyorum)))
Ailenizin bileşimi konusunda kafam karıştı.Veronika: 25 Jun 2022, 09:30 IMG_20220316_181124.jpgIMG_20220316_181124.jpgIMG_20220316_181124.jpgO zamanlar 17 yaşındaydım. Şimdilik büyükannemle birlikte özel bir evde yaşıyorduk. Üniversiteye yeni girdim ve derslerden önce geri kalanın tadını çıkarıyordum. Babam işteydi, annem işteydi, yani sadece büyükannem evdeydi. Bahçeye gittim, yabani otları temizledim ya da bir şeyleri gevşettim, şimdi hatırlamıyorum. Çalıştıktan sonra duşa girdim. Babam araziye yazlık duş yaptırdı. Dört boru kazdım ve onları muşambaya sardım. Sadece üç tarafı kapalıydı. Kim utansın ki, hamamda birbirimizi yeterince gördük. Hangi yolu açık bırakmalıyım? Etrafımızda komşular var, önümüzde ansızın birisi içeri girecek. Komşulardan biri 80 yaşlarında yalnız bir dedeydi. Açık tarafı oraya yönlendirmeye karar verdiler.
Tam olarak hatırlıyorum, sikişen bir oğul vardı sen onun arkadaşlarıyla birliktesin. Seni de siken (ya da hala sikiyor) ve bekaretini bozan bir baban var.
Bir erkek kardeşin var ama onun neleri olduğunu ve kiminle olduğunu hatırlamıyorum.
Kız kardeşim hakkında bir şeyler okudum ama görünüşe göre ondan bahsetmemişsiniz. Kızım hakkında da. Yoksa yanılıyor muyum?
(Büyükanneyi sormuyorum)))
- These users thanked the author Gerasim for the post (total 2):
- Kırk beşinci, Vik.ruba80
-
YeniDim
- Orgazm!

Olya, ben 17 yaşımdayken, benden çok daha yaşlı bir adamla sevişmeye yeni başladım, aşk yüzünden. O zamanlar gelmedi bile, hiç deneyimi yoktu, sadece sikilmeyi seviyordu, öyle) güzeldi ve hepsi bu. Daha sonra beni evde nasıl öptüğünü ve sonra beni becermeye gittiğini anlattı. O zamanlar benden hoşlandığını ve daha ısrarcı olmam gerektiğini, gerçekten korktuğunu söyledi. Zaten kadın olduğunu öğrendim, ona karşı tavrımı değiştirecektim. Yani o zamanlar 10. sınıftaydık, bu adam sabah onunla arabada buluşacaktı. onu okula bırakıyor ve yolda onu beceriyordu ve o zaten okula geliyordu, konuşuyorduk, şakalaşıyorduk, vs. ve en kötü kabusumda bile bir saatten daha kısa bir süre önce onun böyle olacağını hayal edemezdim. en yakın dikimlerde sikinin üzerine atlıyordu((((
Bu anılar benim için en nahoş anılar ama aynı zamanda beni tahrik ediyorlar, diğerlerinden daha güçlüler. Olya daha önce bekaretini kaybetmekten bahsetmemişti çünkü) bazı nedenlerden dolayı bu onun için tatsızdı, ama ona pek baskı yapmadım, ilk kez tecavüze uğradığına dair bazı belirsiz söylentileri hatırlıyorum, genel olarak bu bir tabu konusuydu.
Ve yakın zamanda sevişiyorduk, gençliğimizdeki buluşmalarımızı hatırlamaya başladık, benden daha fazlasına sahip olan adama benden nasıl kaçtığını ve kazara ilk kez onunla olduğunu ağzından kaçırdığını, anlaşmaya göre onu gerçekten istiyordu, pek acımıyordu vb. Planlamam biraz zaman alsa da hemen geldim. Onu zorlukla ondan çıkarmayı başardı ve yüzü ve göğsü kendisine doğru olacak şekilde onu ters çevirdi. Ayrıntıları bağışlayın, öyle bir çeşme vardı ki, Olechka’dan bahsetmeye bile gerek yok, ben de şaşkına döndüm. Yine de, yıllar geçti, gençlikteki o baskı artık yok ve burada onu gözlerden mideye kadar her yere doldurdum))) İkisi de şoktaydı))) Ama yine istemiyor Bu konu hakkında daha fazla konuşun ve açıkçası ayrıntıları bilmek istemiyorum, aksi takdirde daha da tatsız olacak başka bir şey ortaya çıkacaktır. Bu adamla iş yerinde hala yolumuzun kesiştiği gerçeğini hesaba katarsak, o hala iyi korunmuş))), zaten 60’a yaklaşıyor olmasına rağmen.
Sadece senin için deli oluyorum))) 17 yaşımda zaten bir popom ve diğer her şeyim var, ve bir sürü erkek))) Peki, bu adamlar benim zamanımda neredeydi? ((((((
Olya, ben 17 yaşımdayken, benden çok daha yaşlı bir adamla sevişmeye yeni başladım, aşk yüzünden. O zamanlar gelmedi bile, hiç deneyimi yoktu, sadece sikilmeyi seviyordu, öyle) güzeldi ve hepsi bu. Daha sonra beni evde nasıl öptüğünü ve sonra beni becermeye gittiğini anlattı. O zamanlar benden hoşlandığını ve daha ısrarcı olmam gerektiğini, gerçekten korktuğunu söyledi. Zaten kadın olduğunu öğrendim, ona karşı tavrımı değiştirecektim. Yani o zamanlar 10. sınıftaydık, bu adam sabah onunla arabada buluşacaktı. onu okula bırakıyor ve yolda onu beceriyordu ve o zaten okula geliyordu, konuşuyorduk, şakalaşıyorduk, vs. ve en kötü kabusumda bile bir saatten daha kısa bir süre önce onun böyle olacağını hayal edemezdim. en yakın dikimlerde sikinin üzerine atlıyordu((((
Bu anılar benim için en nahoş anılar ama aynı zamanda beni tahrik ediyorlar, diğerlerinden daha güçlüler. Olya daha önce bekaretini kaybetmekten bahsetmemişti çünkü) bazı nedenlerden dolayı bu onun için tatsızdı, ama ona pek baskı yapmadım, ilk kez tecavüze uğradığına dair bazı belirsiz söylentileri hatırlıyorum, genel olarak bu bir tabu konusuydu.
Ve yakın zamanda sevişiyorduk, gençliğimizdeki buluşmalarımızı hatırlamaya başladık, benden daha fazlasına sahip olan adama benden nasıl kaçtığını ve kazara ilk kez onunla olduğunu ağzından kaçırdığını, anlaşmaya göre onu gerçekten istiyordu, pek acımıyordu vb. Planlamam biraz zaman alsa da hemen geldim. Onu zorlukla ondan çıkarmayı başardı ve yüzü ve göğsü kendisine doğru olacak şekilde onu ters çevirdi. Ayrıntıları bağışlayın, öyle bir çeşme vardı ki, Olechka’dan bahsetmeye bile gerek yok, ben de şaşkına döndüm. Yine de, yıllar geçti, gençlikteki o baskı artık yok ve burada onu gözlerden mideye kadar her yere doldurdum))) İkisi de şoktaydı))) Ama yine istemiyor Bu konu hakkında daha fazla konuşun ve açıkçası ayrıntıları bilmek istemiyorum, aksi takdirde daha da tatsız olacak başka bir şey ortaya çıkacaktır. Bu adamla iş yerinde hala yolumuzun kesiştiği gerçeğini hesaba katarsak, o hala iyi korunmuş))), zaten 60’a yaklaşıyor olmasına rağmen.
- Onizm, Vik.ruba80
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Bundan kısa süre sonra kız kardeşim bir kazada öldü ve benim de Mashenka adında bir kızım var. Sürtük, her şey ben ve annemle ilgili. Bekaretinin gözümün önünde nasıl kırıldığını anlatacağım. Oğlum ve ben ve kızımız büyükannesiyle birlikte yaşadık. Tarif ettiği evde hâlâ orada yaşıyor.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
YeniDim
- Orgazm!

Mümkünse biraz daha ileri gitmek ister misin)))? "Canlı yayın"a ne dersiniz? Peki, eğer burada hepimizin umduğu gibi, bugün hala sikiliyorsanız, kimin size ne yaptığını yazabilir ve ideal olarak bir fotoğraf çekebilirsiniz. Tam bu süreçte mi? Peki, ya da hemen ardından, mola sırasında))) Sanırım partneriniz de izlenimlerinizi kamuya açık bir şekilde anlatmanız nedeniyle açılacak))) ve sizi daha da iyi becerdi))) Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Biz yaşlı sapıkları memnun eder misiniz?))))Veronika: 25 Jun 2022, 09:30 Ve belki de sikişmek hakkında. Bir arkadaşım aradı ve yapılacak bir şey olduğunu ve bunu beğendiğimi söyledi. Yazacağım
- Onizm, Vik.ruba80
-
Fedor36
- Penetrasyon

- Total posts: 206
NewDim, 1. Çok ilginç yazıyorsun. 2. Söyle bana, Olya bir kadınla seks yaptı mı? Olya’yla yaşadığınız en unutulmaz seks hangisiydi?
-
Onizm
- Orgazm!

mahrem ayrıntılar için özür dilerim ama okurken geldim ve hala istiyorum, sikim yarı dik durumda dondu..
İleriye bakacağız hikayelerinize ve heyecanınıza...Veronika: 25 Jun 2022, 10:12 Bundan kısa bir süre sonra kız kardeşim bir kazada öldü ama Mashenka adında bir kızı var. Sürtük, her şey ben ve annemle ilgili. Bekaretinin gözümün önünde nasıl kırıldığını anlatacağım. Oğlum ve ben ve kızımız büyükannesiyle birlikte yaşadık. Tarif ettiğim evde hâlâ orada yaşıyor.
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Ne olacağını bilmiyorum, ilgileniyorum, eğer kabul ederlerse o zaman büyük bir zevkle internet yıldızı olacağım. Sadece maske takmanız yeterli. Ama muhtemelen ağzınıza itilirse ve büyük olasılıkla kesinlikle acıtmaz. Şimdi bir saniye. Müdahale edip ağzımı kapatıyor. Prensip olarak bu aşamada onu yükseltmek mümkündür. Deneyeceğim. Binlerce kişinin deliklerimin sikilmesini nasıl izlediğini zaten hayal ettiğimden terlemeye başladım ve aramayı tercih ettim.
-
Onizm
- Orgazm!

1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Veronika , harika fotoğraf! Güzel vücut, daha fazlasını gönder. Ve eğer varsa, nasıl sikildiğinizi veya nasıl mastürbasyon yaptığınızı. Gerçekten böyle fotoğraflar görmek istiyorum...
1 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
Ve buna benzer fotoğraflar da. Gerçekten siklerin deliklerine nasıl girdiğini görmek istiyorum...Verenika: 25 Jun 2022, 10:52 Ne olacağını bilmiyorum, ilgilendim, eğer kabul ederlerse o zaman büyük keyifle internet yıldızı olacağım. Sadece maske takmanız yeterli. Ama muhtemelen ağzınıza itilirse ve büyük olasılıkla kesinlikle acıtmaz. Şimdi bir saniye. Müdahale edip ağzımı kapatıyor. Prensip olarak bu aşamada onu yükseltmek mümkündür. Deneyeceğim. Binlerce kişinin benim deliklerimin düzüştüğünü nasıl izlediğini zaten hayal etmiştim, terlemeye başladım ve aramayı tercih ederdim.
-
YeniDim
- Orgazm!

fedor36,
Derecelendirme için teşekkür ederiz edebi yeteneklerim)))) İçimden geldiği gibi yazıyorum)))
Hayır, bildiğim kadarıyla hiç olmadı. Ve kendisi de kategorik olarak bunu reddediyor, bu yüzden öyle düşünmüyorum. O çok doğal)))
İlk eşimin ikinci kuzenimle birkaç kez yattığını kesinlikle biliyorum. Karısı ufak tefekti, iyi bir vücuda sahipti, düzgün göğüslere sahipti ve çok kadınsıydı. Ve kız kardeşim, diyelim ki, vücudu olan bir kızdı, tam olarak şişman değildi, çok dolgun, daha uzun, kalçalı, göğüsleri 4’e yakın ve şahsen çok güzel)) Daha önce onun bir çeşit olduğunu fark etmiştim. .. bazen oğlanlarla işler hiç yürümezdi, karımla sürekli gruplar halinde dalga geçerlerdi, bazen eşim onu dizlerinin üstüne oturturdu, tanıştıklarında onu dudaklarından öperdi, falan. Sonra bir gün tatilde evdeydik, bir konuda tartıştık ve ben de geceyi kız kardeşimle geçirmeye gittim. Özel bir şey söylemedim ama birlikte yattık. Daha sonra boşandıktan sonra kız kardeşim bana sahip olduklarını itiraf etti. Genel olarak her şey standart: öpüşmek, birbirlerini elleriyle okşamak. O zamanlar oyuncak da yoktu; oral seks de yapmıyorlardı. Genel olarak her şey oldukça zararsızdır.
Olya’yla yaşadığım en unutulmaz sekse gelince... Bilmiyorum bile... Prensip olarak o kadar doğaüstü bir şey hatırlamıyorum, her şey aşağı yukarı standart. Geçmişinden sonra onu şimdi bir şeyle şaşırtmam pek mümkün değil.
Bir kez oldu, ilişkinin başlamasından yaklaşık üç yıl sonra, onun hakkında her şeyi zaten biliyordum, başka bir şehirdeki arkadaşını ve kocasını ziyarete gittik. Ayrı bir odada uyuduk, alışmaya başladım)) ve Olya hala bir şeyden utanıyordu, sahiplerin duymaması için daha sessiz konuştu ve sonra bana bir zamanlar arkadaşının kocası olduğu için rahatsız olduğunu itiraf etti. Karşımda sevgilisi vardı, arkadaşı elbette hiçbir şey bilmiyordu ama çok şiddetli seks yaptılar, oral seks yaptılar, her şey olması gerektiği gibiydi.
Ve ondan önce, sahipleri ve ben yüzme havuzlu bir saunadaydık, birlikte buhardaydık, hatta Sasha Olya’mı bir süpürgeyle kırbaçladı, yüz üstü yatıyordu, poposu sadece bir havluyla kaplıydı. Tabii ki, bu konuda delirdim, Olya eski sevgililerinin isimlerinden nadiren bahsetti, eminim en fazla beş veya altı, gerisi hala bir sır.
Ve burada, kelimenin tam anlamıyla duvarın arkasında uyuyan bir adam var, benden önce onu istediği gibi yırttı ve bir saatten az bir süre önce buhar odasında onun vücuduna hayran kaldı, ona dokundu ve ben oturup baktım pek bir duyguya kapılmadan yaptım arkadaşlar)))
Bundan sonra artık kendimi tutmadım, gıcırdaması veya kapıyı çalmaması için onu yataktan kaldırdım, köpek stilini pencerenin yakınına koydum ve onu düzgünce becerdim)))
Ertesi sabah elbette hiçbir belirti göstermedim. Onlar hakkında bildiğim şey şu ki, birkaç gün daha kaldık, sonra ayrıldık, hala iletişim halindeyiz ancak çok sık olmasa da uzaktaki başka bir şehre gidiyorlardı.
Ayrıca, çoğunlukla eski sevgilileriyle ilgili ve sadece parlak anlarla ilgili çeşitli anlar da vardı.
1 saat 34 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Yanında bir kadınla birlikte olmadığı tek an saunadaydı, o ve arkadaşları Oğlanlardan biri o sırada Olya’nın yanındaydı ve yaklaşık bir aydır flört ediyorlardı. Eh, doğru düzgün içtik, önce erkekler buhar odasına gittiler, sonra kızlar akşama doğru gerçekten heyecanlandılar ve çiftler halinde emekli olmaya başladılar. Buhar odası çoktan soğumuştu, pek ısı yoktu, Olya ve ailesi oraya gittiler, uzandılar ve sevişmeye başladılar. Bu sırada arkadaşı ve bir kız buhar odasına daldılar, Olya onu tanıyordu ama aslında arkadaş değillerdi, kızlar itiraz etmeye başladı ama alkol işe yaradı, adam arkadaşını yatağın üzerine yatırdı sonraki rafta onunla ilgilendi. Genel olarak bunu bir süre birlikte yaptılar, Olya ilk zaman Başka birinin seksini yakından gördüm, hatta bunun onu tahrik ettiğini bile söyledi, ama neyse ki hiçbir takas ya da grup seks olmadı, Olin’in erkeği bitirdi, Olya yapamadı’ Bitirmeden kendini tekrar havluya sardı ve duşa gitti, sonra o ve kendisi eve gitti. Ve arkadaşı, daha sonra öğrendiği gibi, şirketten başka biri tarafından becerilmişti, Olechka’dan daha sürtüktü)))) Artık tekrar yoktu, bu durumu adamla özellikle tartışmadılar. Genel olarak grup sekse karşı çok olumsuz bir tutumu var, bildiğim tek vaka, gerçekten hatırlamaktan hoşlanmıyor, neredeyse hiçbir ayrıntıyı bilmiyorum.
Derecelendirme için teşekkür ederiz edebi yeteneklerim)))) İçimden geldiği gibi yazıyorum)))
Hayır, bildiğim kadarıyla hiç olmadı. Ve kendisi de kategorik olarak bunu reddediyor, bu yüzden öyle düşünmüyorum. O çok doğal)))
İlk eşimin ikinci kuzenimle birkaç kez yattığını kesinlikle biliyorum. Karısı ufak tefekti, iyi bir vücuda sahipti, düzgün göğüslere sahipti ve çok kadınsıydı. Ve kız kardeşim, diyelim ki, vücudu olan bir kızdı, tam olarak şişman değildi, çok dolgun, daha uzun, kalçalı, göğüsleri 4’e yakın ve şahsen çok güzel)) Daha önce onun bir çeşit olduğunu fark etmiştim. .. bazen oğlanlarla işler hiç yürümezdi, karımla sürekli gruplar halinde dalga geçerlerdi, bazen eşim onu dizlerinin üstüne oturturdu, tanıştıklarında onu dudaklarından öperdi, falan. Sonra bir gün tatilde evdeydik, bir konuda tartıştık ve ben de geceyi kız kardeşimle geçirmeye gittim. Özel bir şey söylemedim ama birlikte yattık. Daha sonra boşandıktan sonra kız kardeşim bana sahip olduklarını itiraf etti. Genel olarak her şey standart: öpüşmek, birbirlerini elleriyle okşamak. O zamanlar oyuncak da yoktu; oral seks de yapmıyorlardı. Genel olarak her şey oldukça zararsızdır.
Olya’yla yaşadığım en unutulmaz sekse gelince... Bilmiyorum bile... Prensip olarak o kadar doğaüstü bir şey hatırlamıyorum, her şey aşağı yukarı standart. Geçmişinden sonra onu şimdi bir şeyle şaşırtmam pek mümkün değil.
Bir kez oldu, ilişkinin başlamasından yaklaşık üç yıl sonra, onun hakkında her şeyi zaten biliyordum, başka bir şehirdeki arkadaşını ve kocasını ziyarete gittik. Ayrı bir odada uyuduk, alışmaya başladım)) ve Olya hala bir şeyden utanıyordu, sahiplerin duymaması için daha sessiz konuştu ve sonra bana bir zamanlar arkadaşının kocası olduğu için rahatsız olduğunu itiraf etti. Karşımda sevgilisi vardı, arkadaşı elbette hiçbir şey bilmiyordu ama çok şiddetli seks yaptılar, oral seks yaptılar, her şey olması gerektiği gibiydi.
Ve ondan önce, sahipleri ve ben yüzme havuzlu bir saunadaydık, birlikte buhardaydık, hatta Sasha Olya’mı bir süpürgeyle kırbaçladı, yüz üstü yatıyordu, poposu sadece bir havluyla kaplıydı. Tabii ki, bu konuda delirdim, Olya eski sevgililerinin isimlerinden nadiren bahsetti, eminim en fazla beş veya altı, gerisi hala bir sır.
Ve burada, kelimenin tam anlamıyla duvarın arkasında uyuyan bir adam var, benden önce onu istediği gibi yırttı ve bir saatten az bir süre önce buhar odasında onun vücuduna hayran kaldı, ona dokundu ve ben oturup baktım pek bir duyguya kapılmadan yaptım arkadaşlar)))
Bundan sonra artık kendimi tutmadım, gıcırdaması veya kapıyı çalmaması için onu yataktan kaldırdım, köpek stilini pencerenin yakınına koydum ve onu düzgünce becerdim)))
Ertesi sabah elbette hiçbir belirti göstermedim. Onlar hakkında bildiğim şey şu ki, birkaç gün daha kaldık, sonra ayrıldık, hala iletişim halindeyiz ancak çok sık olmasa da uzaktaki başka bir şehre gidiyorlardı.
Ayrıca, çoğunlukla eski sevgilileriyle ilgili ve sadece parlak anlarla ilgili çeşitli anlar da vardı.
1 saat 34 dakika 1 saniye sonra gönderilir:
Yanında bir kadınla birlikte olmadığı tek an saunadaydı, o ve arkadaşları Oğlanlardan biri o sırada Olya’nın yanındaydı ve yaklaşık bir aydır flört ediyorlardı. Eh, doğru düzgün içtik, önce erkekler buhar odasına gittiler, sonra kızlar akşama doğru gerçekten heyecanlandılar ve çiftler halinde emekli olmaya başladılar. Buhar odası çoktan soğumuştu, pek ısı yoktu, Olya ve ailesi oraya gittiler, uzandılar ve sevişmeye başladılar. Bu sırada arkadaşı ve bir kız buhar odasına daldılar, Olya onu tanıyordu ama aslında arkadaş değillerdi, kızlar itiraz etmeye başladı ama alkol işe yaradı, adam arkadaşını yatağın üzerine yatırdı sonraki rafta onunla ilgilendi. Genel olarak bunu bir süre birlikte yaptılar, Olya ilk zaman Başka birinin seksini yakından gördüm, hatta bunun onu tahrik ettiğini bile söyledi, ama neyse ki hiçbir takas ya da grup seks olmadı, Olin’in erkeği bitirdi, Olya yapamadı’ Bitirmeden kendini tekrar havluya sardı ve duşa gitti, sonra o ve kendisi eve gitti. Ve arkadaşı, daha sonra öğrendiği gibi, şirketten başka biri tarafından becerilmişti, Olechka’dan daha sürtüktü)))) Artık tekrar yoktu, bu durumu adamla özellikle tartışmadılar. Genel olarak grup sekse karşı çok olumsuz bir tutumu var, bildiğim tek vaka, gerçekten hatırlamaktan hoşlanmıyor, neredeyse hiçbir ayrıntıyı bilmiyorum.
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Onizm, Fedor36, Vik.ruba80
-
Fedor36
- Penetrasyon

- Total posts: 206
YeniDim, Evet! Özgür ve deneyimli bir eş önemli bir şeydir. Muhtemelen erkeklerin ilgisini çeken parlak ve güzel bir kadındır. Sadece senin ve onun adına mutlu olabiliriz.
Yüksek sesle sevişir misin? Eh, cinsiyetinizi kaydedebilir misiniz??? Biz de keyifle dinlerdik!!!
1 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
Videoyu değil, sesi kastediyorum
Yüksek sesle sevişir misin? Eh, cinsiyetinizi kaydedebilir misiniz??? Biz de keyifle dinlerdik!!!
- These users thanked the author Fedor36 for the post (total 2):
- Onizm, Vik.ruba80
-
YeniDim
- Orgazm!

Bilmiyorum, hâlâ ondan aynı şekilde etkileniyorum, çok iyi hatırlıyorum her şey bizimle nasıl başladı, onun için nasıl delirdim) ve diğer erkekler... Eh, muhtemelen akranlarımızdan bazıları onu dizlerinin üstüne çöktürmeyi reddetmez))
Ama ne yazık ki öyle yapıyor bunun hakkında konuşmayı bile kabul etmiyorlar ((((
Ses konusuna gelince.. . Bilmiyorum, burada fotoğraf ve video kesinlikle yasak ama sesi kaydetmeye çalışacağım))), belki de onlar fark etmeyecek. Her ne kadar son zamanlarda telefonlarını başka bir odada bırakmayı bile istese de, hissettiği gibi))))
Dürüst olmak gerekirse, parlak ve güzel olma ihtimali daha yüksekti, sonuçta 49 yaşında, kilo almış, göğüsleri biraz sarkmış, neredeyse 4 yaşında, yıllara direnmek zor ((((ama cildi 20 yıl önceki kadar beyaz ve pürüzsüz, makyajı da bir o kadar parlak) , özellikle dudakları, dolgun ve güzel kavisli))) , öpüşmek ve oral seks için mükemmel))))fedor36: 25 Jun 2022, 14:05 NewDim, Evet! Özgür ve deneyimli bir eş önemli bir şeydir. Muhtemelen erkeklerin ilgisini çeken parlak ve güzel bir kadındır. Sadece senin ve onun adına mutlu olabiliriz.
Bilmiyorum, hâlâ ondan aynı şekilde etkileniyorum, çok iyi hatırlıyorum her şey bizimle nasıl başladı, onun için nasıl delirdim) ve diğer erkekler... Eh, muhtemelen akranlarımızdan bazıları onu dizlerinin üstüne çöktürmeyi reddetmez))
Ama ne yazık ki öyle yapıyor bunun hakkında konuşmayı bile kabul etmiyorlar ((((
Ses konusuna gelince.. . Bilmiyorum, burada fotoğraf ve video kesinlikle yasak ama sesi kaydetmeye çalışacağım))), belki de onlar fark etmeyecek. Her ne kadar son zamanlarda telefonlarını başka bir odada bırakmayı bile istese de, hissettiği gibi))))
- These users thanked the author YeniDim for the post (total 3):
- Onizm, Fedor36, Vik.ruba80
-
Stanbuyan
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 51
Nereden biliyorsun? Gördün mü, duydun mu? Kızınız kaç yaşında?
- These users thanked the author Stanbuyan for the post:
- Vik.ruba80
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Aradım, akşama hazırlanın, lavmanı unutmayın komedyen, neye ihtiyacım olduğunu biliyorum. Müsaitsen kızını ara.
Vakit buldukça kızımın bekaretini kaybetmesini de anlatacağım.
Annemin evinin yakınında bir hamamımız var. Buharlı lokomotifle ısıtılıyor. Küçük, programa göre yıkanıyorlar: erkek ve kadın günleri. Pazar günü saatlik kiralama yapıyoruz. Bir gün komşum Galya beni aradı, oğlum benimle yıkanmasına rağmen insan gibi buhar banyosu yapalım. İki tane var, biri kızımın sınıf arkadaşı (7. sınıf) ve bir kızı, Masha’dan iki yaş büyük. Umrumda değil, eğer kabul ederse kızımı da davet edeceğim.
Kabul ettim. Kızıma falan söyledim. Ve Masha, oğulları Anton’u uzun süredir seviyordu.
Çıplak mı olacağız? Mükemmel. Ben gideceğim.
Geldiler, Galya ve çocuklar çoktan yıkanıyorlar. Soyunup içeri giriyoruz. Anton, çıplak sınıf arkadaşını ve komşusu Nika Teyzesini görünce gözlerini genişletti. Nina da gözlerini bizden ayırmadı. Anton hemen kendini bir bezle örttü. Mashenka gururla yanlarından geçti ve kıçını bu şekilde döndürmeyi öğrendi. Merhaba, Anton’un penisi kalkarken el bezinin işe yaramadığını görünce memnun bir şekilde homurdandı.
Kendimizi yıkamaya başladık zavallı Anton, aleti düşmedi. Önce bana, sonra Masha’ya bakıyor. Ve bu kurumuş kadın adamların karşısına oturdu, bir ayağını sıraya koydu, diğer ayağını dışarı çıkardı, dudakları bile aralıktı. Anton ve bezi musluğa gitti. Zavallı adam işini bitirdi. Bu arada penisi yaşına göre yeterince büyük.
Galya geldi kusura bakma ama kocam seni sikmek istiyor, şimdi gelecek. Uzun zamandır istiyordum ama bu bir arkadaş ve sonra şans. Ne oldu? Kocam bir filmden sonra seninle üçlü seks yapmamı istedi. Daha sonra beni biriyle sikerlerse kabul ettim. Etrafıma baktım, Masha köpek gibi ayakta duruyordu, Anton da bir bezle onun sırtını ovuşturuyordu. Penis zaten ayakta duruyor ve kızımın kasıklarına sürtünüyor. Tamam, diyorum ki, çocukların uzaklaştırılması gerekiyor. Çocuklar yıkandı ve giyindi.
Sonra çıplak Oleg-koca içeri giriyor. Anton’un aletini Mashka’nın kalçalarına ve kasıklarına, çıplak olarak bana sürtmesini ilgiyle izledim. Nika, çok güzelsin, seni uzun zamandır istiyordum. Ama yine de Galka’yı seviyorum ve onu başının bir yerinden öptüm. Üye büyüyordu, iyi bir üye. Galya’nın küçük, zayıf olduğunu ve muhtemelen boğazına ulaştığını düşündüm.
Sonra adamlar dışarı çıktı, Oleg göğsümü aldı, sıktı, meme ucunu büktü, sadece nefesim kesildi. Diğer eli zaten kasıklarını sıkıyordu. Vücudumu sıkarak beni dizlerimin üzerine indirdi. Delikanlı dudaklarını dürttü. İtaatkar bir şekilde ağzımı açtım ve penisini yalamaya başladım. Ağzımı sikmeye başladı. Üye zaten çalıyordu. Beni bacaklarım dirseklerimin üzerine oturttu ve gösterişle içime girdi, bacaklarımı hareket ettirdi, sonra açtı. Daha sonra kapı açılıyor ve içeri çıplak bir adam giriyor. Beni becermeye devam eden Oleg, bu senin için çok tatlı bir küçük eş, diyor. Adamın penisi zaten dikleşmişti. Evet, işte oğlunuz bir fahişeyi sikiyor. Anlıyorum, onlar lanet Masha. Ama artık çok geç ve böyle bir sikten nasıl kurtulabilirim.
Bitirdik, önce Oleg, bir sperm akıntısı rahme çarptı ve hemen hamile kalma zamanı geldi.
Adam zaten Galya’yı okşuyordu. Ben kalkarken Oleg dışarı çıktı ve Mashka ile Anton’u kanlar içinde ama mutlu bir şekilde yıkamaya gitti. Oleg onun kıçına tokat attı, Anton, kızı yıka. Oleg’in penisi yeniden yükseldi, belki Masha beni uyandırdı, belki de ereksiyonum. Sonra bunu ilk kez gördüm. Oleg bankta oturdu, Galya’yı aradı ve kıçını aletinin üzerine koydu. Adam penisini Galka’nın amına sokmaya çalıştı ama işe yaramadı. Oleg, sikini kıçında tutarak Galka’nın sırtına yaslandı. Adam, Galya ve Oleg’in açık bacakları arasına yerleşti ve sonunda Galka, içinde aynı anda iki penis hissetti. Çığlık atmayı bırakmadı. Oleg kıçına taşındı, adam onu kedi dövdü. Hayranlıkla baktık. Galya inledi ve bir şeyler bağırdı. Anton’un amcığı yine diken diken oldu. Masha klitorisini ovuşturdu. Anton mekanik olarak göğüslerini sıktı. Ben de bunu isterim. Ayrıca klitorisini ve diğer eliyle meme uçlarını ovuşturdu.
Masha bayıldı. Onu üyelerden alıp bir bankın üzerine koydular. Bacakları iki yana sallanıyordu. Anton’un orada durduğunu gören Oleg, anneni seviyor musun oğlum? Evet. Peki siktir et onu. Onu getirip annesinin bacaklarının arasına koydu. Anton tereddüt etmeden annesinin amına girdi. Galka uyandı, zevkle inledi, oğlunun kıçına sarıldı, onu kendisine yaklaştırdı, penisini daha derine sokmaya çalıştı. Bitirdikten sonra gözlerini açtı, onu siken oğluydu. Ağlamaya başladı. Oleg şöyle dedi: Aynı anda iki adam istedim ama üç tane buldum.
Mastürbasyon yaptığımı gören bir adam (Sergey) geldi, beni sırtıma attı ve sevincimi yalamaya başladı. Nefesimi kesti. Daha sonra köpek stilinde yerleştirip içime girdi. Göz ucuyla Mashka’nın Oleg’i emdiğini gördüm. Anton hepsine baktı. Burada bir hamam var. Tam ortasında kapıyı çaldılar, süre dolmuştu.
Oleg, Galkina’nın isteğine böyle yanıt verdi. Evet, iki erkek istemiyordu, sadece kocasının isteği üzerine FFM dedi.
8 dakika 25 saniye sonra gönderildi:
Ve bizi birlikte gördüm, duydum ve siktim, o artık 20 yaşında Fotoğrafı
5 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
Saydım, saydım, o 1999’dan beri ortalıkta. Ben Aynı zamanda ekonomistim ama kafam bununla meşgul değil. Evet, 18 yaşında bir oğul, 21 yaşında bir kız doğurdum.
Annemin evinin yakınında bir hamamımız var. Buharlı lokomotifle ısıtılıyor. Küçük, programa göre yıkanıyorlar: erkek ve kadın günleri. Pazar günü saatlik kiralama yapıyoruz. Bir gün komşum Galya beni aradı, oğlum benimle yıkanmasına rağmen insan gibi buhar banyosu yapalım. İki tane var, biri kızımın sınıf arkadaşı (7. sınıf) ve bir kızı, Masha’dan iki yaş büyük. Umrumda değil, eğer kabul ederse kızımı da davet edeceğim.
Kabul ettim. Kızıma falan söyledim. Ve Masha, oğulları Anton’u uzun süredir seviyordu.
Geldiler, Galya ve çocuklar çoktan yıkanıyorlar. Soyunup içeri giriyoruz. Anton, çıplak sınıf arkadaşını ve komşusu Nika Teyzesini görünce gözlerini genişletti. Nina da gözlerini bizden ayırmadı. Anton hemen kendini bir bezle örttü. Mashenka gururla yanlarından geçti ve kıçını bu şekilde döndürmeyi öğrendi. Merhaba, Anton’un penisi kalkarken el bezinin işe yaramadığını görünce memnun bir şekilde homurdandı.
Kendimizi yıkamaya başladık zavallı Anton, aleti düşmedi. Önce bana, sonra Masha’ya bakıyor. Ve bu kurumuş kadın adamların karşısına oturdu, bir ayağını sıraya koydu, diğer ayağını dışarı çıkardı, dudakları bile aralıktı. Anton ve bezi musluğa gitti. Zavallı adam işini bitirdi. Bu arada penisi yaşına göre yeterince büyük.
Galya geldi kusura bakma ama kocam seni sikmek istiyor, şimdi gelecek. Uzun zamandır istiyordum ama bu bir arkadaş ve sonra şans. Ne oldu? Kocam bir filmden sonra seninle üçlü seks yapmamı istedi. Daha sonra beni biriyle sikerlerse kabul ettim. Etrafıma baktım, Masha köpek gibi ayakta duruyordu, Anton da bir bezle onun sırtını ovuşturuyordu. Penis zaten ayakta duruyor ve kızımın kasıklarına sürtünüyor. Tamam, diyorum ki, çocukların uzaklaştırılması gerekiyor. Çocuklar yıkandı ve giyindi.
Sonra çıplak Oleg-koca içeri giriyor. Anton’un aletini Mashka’nın kalçalarına ve kasıklarına, çıplak olarak bana sürtmesini ilgiyle izledim. Nika, çok güzelsin, seni uzun zamandır istiyordum. Ama yine de Galka’yı seviyorum ve onu başının bir yerinden öptüm. Üye büyüyordu, iyi bir üye. Galya’nın küçük, zayıf olduğunu ve muhtemelen boğazına ulaştığını düşündüm.
Sonra adamlar dışarı çıktı, Oleg göğsümü aldı, sıktı, meme ucunu büktü, sadece nefesim kesildi. Diğer eli zaten kasıklarını sıkıyordu. Vücudumu sıkarak beni dizlerimin üzerine indirdi. Delikanlı dudaklarını dürttü. İtaatkar bir şekilde ağzımı açtım ve penisini yalamaya başladım. Ağzımı sikmeye başladı. Üye zaten çalıyordu. Beni bacaklarım dirseklerimin üzerine oturttu ve gösterişle içime girdi, bacaklarımı hareket ettirdi, sonra açtı. Daha sonra kapı açılıyor ve içeri çıplak bir adam giriyor. Beni becermeye devam eden Oleg, bu senin için çok tatlı bir küçük eş, diyor. Adamın penisi zaten dikleşmişti. Evet, işte oğlunuz bir fahişeyi sikiyor. Anlıyorum, onlar lanet Masha. Ama artık çok geç ve böyle bir sikten nasıl kurtulabilirim.
Bitirdik, önce Oleg, bir sperm akıntısı rahme çarptı ve hemen hamile kalma zamanı geldi.
Adam zaten Galya’yı okşuyordu. Ben kalkarken Oleg dışarı çıktı ve Mashka ile Anton’u kanlar içinde ama mutlu bir şekilde yıkamaya gitti. Oleg onun kıçına tokat attı, Anton, kızı yıka. Oleg’in penisi yeniden yükseldi, belki Masha beni uyandırdı, belki de ereksiyonum. Sonra bunu ilk kez gördüm. Oleg bankta oturdu, Galya’yı aradı ve kıçını aletinin üzerine koydu. Adam penisini Galka’nın amına sokmaya çalıştı ama işe yaramadı. Oleg, sikini kıçında tutarak Galka’nın sırtına yaslandı. Adam, Galya ve Oleg’in açık bacakları arasına yerleşti ve sonunda Galka, içinde aynı anda iki penis hissetti. Çığlık atmayı bırakmadı. Oleg kıçına taşındı, adam onu kedi dövdü. Hayranlıkla baktık. Galya inledi ve bir şeyler bağırdı. Anton’un amcığı yine diken diken oldu. Masha klitorisini ovuşturdu. Anton mekanik olarak göğüslerini sıktı. Ben de bunu isterim. Ayrıca klitorisini ve diğer eliyle meme uçlarını ovuşturdu.
Masha bayıldı. Onu üyelerden alıp bir bankın üzerine koydular. Bacakları iki yana sallanıyordu. Anton’un orada durduğunu gören Oleg, anneni seviyor musun oğlum? Evet. Peki siktir et onu. Onu getirip annesinin bacaklarının arasına koydu. Anton tereddüt etmeden annesinin amına girdi. Galka uyandı, zevkle inledi, oğlunun kıçına sarıldı, onu kendisine yaklaştırdı, penisini daha derine sokmaya çalıştı. Bitirdikten sonra gözlerini açtı, onu siken oğluydu. Ağlamaya başladı. Oleg şöyle dedi: Aynı anda iki adam istedim ama üç tane buldum.
Mastürbasyon yaptığımı gören bir adam (Sergey) geldi, beni sırtıma attı ve sevincimi yalamaya başladı. Nefesimi kesti. Daha sonra köpek stilinde yerleştirip içime girdi. Göz ucuyla Mashka’nın Oleg’i emdiğini gördüm. Anton hepsine baktı. Burada bir hamam var. Tam ortasında kapıyı çaldılar, süre dolmuştu.
Oleg, Galkina’nın isteğine böyle yanıt verdi. Evet, iki erkek istemiyordu, sadece kocasının isteği üzerine FFM dedi.
Ve bizi birlikte gördüm, duydum ve siktim, o artık 20 yaşında Fotoğrafı
Saydım, saydım, o 1999’dan beri ortalıkta. Ben Aynı zamanda ekonomistim ama kafam bununla meşgul değil. Evet, 18 yaşında bir oğul, 21 yaşında bir kız doğurdum.
- Onizm, Vik.ruba80
-
YeniDim
- Orgazm!

Veronica,
Veronica, sen al kolay)))) aksi takdirde Olechka’mın tüm adamlarını elinizden alırsınız)))) Sizin bu tür ifşaatlarınızdan sonra kim ona mastürbasyon yapacak)))) Dürüst olmak gerekirse, zaten öyleyim)))
Daha iyi ol akşam için hazırlandık)) ), tüm görkeminizle olmak için)))) burada hepimiz sizi destekliyoruz)))
Kızınız sizinle mi yaşıyor? Erkek arkadaşın ya da kocan yok mu?
Ve bunu PM olarak yanıtlayın lütfen))
Veronica, sen al kolay)))) aksi takdirde Olechka’mın tüm adamlarını elinizden alırsınız)))) Sizin bu tür ifşaatlarınızdan sonra kim ona mastürbasyon yapacak)))) Dürüst olmak gerekirse, zaten öyleyim)))
Daha iyi ol akşam için hazırlandık)) ), tüm görkeminizle olmak için)))) burada hepimiz sizi destekliyoruz)))
Kızınız sizinle mi yaşıyor? Erkek arkadaşın ya da kocan yok mu?
Ve bunu PM olarak yanıtlayın lütfen))
- Onizm, Vik.ruba80
-
Stanbuyan
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 51
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Kızım annemle birlikte özel bir evde yaşıyor, komşum beni duşta sikti. Şimdi kaç yaşında olduğunu sayıyordum ama takılıp kaldı, 23 yaşında olduğu ortaya çıktı. Kocası yok ama erkek arkadaşı var gibi görünüyordu. Ama onları değiştiriyor. Bugün gelirse öğreneceğim. Ne olacağını öğrenmek için aradım. Söz vermedim.IMG_20220625_130708.jpg Burada 15 yaşında.
- Onizm, Vik.ruba80
-
Onizm
- Orgazm!

Ve kızımın fotoğrafı bitti.... Kendimi tutamadım... Tıpkı annem gibi, o da bir o kadar güzel!
Saatlerce bakardım...
Veronika, hamamın Tolstoy’un hikayelerindekinden daha kötü olmadı. Okurken sikim neredeyse şortumu yırtıyordu.Veronika: 25 Jun 2022, 14:55 Aradım, akşama hazırlanın, lavmanı unutmayın komedyen, neye ihtiyacım olduğunu biliyorum. Müsaitsen kızını ara.
Ve bizi birlikte gördüm, duydum ve siktim, o artık 20 yaşında IMG_20220625_131755.jpg
Fotoğrafı
Düşündüm, düşündüm, o oldu 1999’dan beri buralardayım. Ben de ekonomistim ama kafam bununla meşgul değil. Evet, 18 yaşında bir erkek çocuk, 21 yaşında bir kız çocuğu doğurdum.
Ve kızımın fotoğrafı bitti.... Kendimi tutamadım... Tıpkı annem gibi, o da bir o kadar güzel!
Üzgünüm bu fotoğrafı göremiyorum...Veronika: 25 Jun 2022, 15:05 Kızım annemle birlikte özel bir evde yaşıyor ve komşum beni duşta sikti . Şimdi kaç yaşında olduğunu sayıyordum ama takılıp kaldı, 23 yaşında olduğu ortaya çıktı. Kocası yok ama erkek arkadaşı var gibi görünüyordu. Ama onları değiştiriyor. Bugün gelirse öğreneceğim. Ne olacağını öğrenmek için aradım. Söz vermedim.IMG_20220625_130708.jpg Burada 15 yaşında.
- These users thanked the author Onizm for the post:
- Vik.ruba80
-
Veronika
- Nirvana’dayım

Kızımızla eğleniyoruz ama nadiren. Arkadaşlar size yeni şeyimi göstermeyi unuttum, ilk defa dışarı çıktığımda giyeceğim. Arkadaşımın ne hazırladığını bilmiyorum ama işime yarayacaktır
- Onizm, Vik.ruba80
-
Onizm
- Orgazm!

Mmmmmm at kuyruğunu seviyorum, tam benim tarzım fetiş. Güzel, pofuduk... Onu sende görmeyi nasıl da isterim...Veronika: 25 Jun 2022, 15:27 Kızımızla eğleniyoruz ama nadiren. Arkadaşlar size yeni şeyimi göstermeyi unuttum, ilk defa dışarı çıktığımda giyeceğim. Arkadaşımın ne hazırladığını bilmiyorum ama işime yarayacaktır.screenshot_20220619-011839_chrome-1.jpg
- These users thanked the author Onizm for the post (total 2):
- Veronika, Vik.ruba80
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 179 Replies
- 9210 Views
-
Last post by George