Spermlerinin tadına kim baktı

yıldız benzeri
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 107
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Sperminin tadına kim baktı

Unread post by yıldız benzeri »

Syshu: 25 Nov 2021, 23:10 Vay canına, o kadar açsın ki sikini tuzsuz kemiriyorsun ve kanibolizmle meşgul oluyorsun. Bir iş bulmayı ya da biraz yiyecek kazanmayı denedin mi?))
hahahahahahahahahahahaha, yüksek sesle çığlık atıyorum!!)))) peki, gerçekten günümü güzelleştirdi!
zorunlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 27
Registered for: 1 year 3 months
Orientation: heteroseksüel

Unread post by zorunlu »

Başka bir başlıkta sevgilimle öpüşürken spermimi denediğimi yazmıştım. Bitirdikten sonra onun ağzında.
Şu karar veremediğim şey: Spermimitatmak istiyorum. Tamamen. Mastürbasyondan sonra yalayın ve için. Parmaklarını ondan yala. Ama şimdilik karar veremiyorum.
İlk mastürbasyon yaptığında bunu yapmaya nasıl karar verdin?
These users thanked the author zorunlu for the post:
Gami
Alex yapardı
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2157
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Alex yapardı »

heretuta,
heretuta: 29 Apr 2024, 05:36 Yapamadığım şey bu karar ver: Denemek istiyorum sperminiz. Tamamen. Mastürbasyondan sonra yalayın ve için. Parmaklarını ondan yala. Ama şimdilik karar veremiyorum.
İlk mastürbasyon yaptığında böyle bir şey yapmaya nasıl karar verdin?
Hemen değil. Sperm deneme isteği okulda ortaya çıktı, ancak ilk seferler başarısız oldu. Bitirdikten sonra hemen tiksinti hissettim ve her şeyi silip süpürme arzusu duydum. Daha sonra orgazmdan kurtulmak için karnıma boşalıp bir süre uzanmaya çalıştım. Sonra parmağına alıp yüzüne götürdü, ilk başta karakteristik bir koku vardı ama çabuk alışıldı. Ve her şey yolunda gitti, sonra parmağımı dudaklarımın üzerinde gezdirdim, sonra dilimle ona dokundum. Sonuç olarak her şeyi yaladı. Zamanla gelir gelmez ağzıma koymaya alıştım. Sizi harekete geçiren şey spermin tadı değil, kimsenin bilmemesi gereken ahlaksız bir şey olarak eylemin kendisidir.
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
zorunlu, Gami
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Cum aşk”