hahahahahahahahahahahaha, yüksek sesle çığlık atıyorum!!)))) peki, gerçekten günümü güzelleştirdi!
Spermlerinin tadına kim baktı
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Sperminin tadına kim baktı
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
- Registered for: 1 year 3 months
- Orientation: heteroseksüel
Başka bir başlıkta sevgilimle öpüşürken spermimi denediğimi yazmıştım. Bitirdikten sonra onun ağzında.
Şu karar veremediğim şey: Spermimitatmak istiyorum. Tamamen. Mastürbasyondan sonra yalayın ve için. Parmaklarını ondan yala. Ama şimdilik karar veremiyorum.
İlk mastürbasyon yaptığında bunu yapmaya nasıl karar verdin?
Şu karar veremediğim şey: Spermimitatmak istiyorum. Tamamen. Mastürbasyondan sonra yalayın ve için. Parmaklarını ondan yala. Ama şimdilik karar veremiyorum.
İlk mastürbasyon yaptığında bunu yapmaya nasıl karar verdin?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
heretuta,
Hemen değil. Sperm deneme isteği okulda ortaya çıktı, ancak ilk seferler başarısız oldu. Bitirdikten sonra hemen tiksinti hissettim ve her şeyi silip süpürme arzusu duydum. Daha sonra orgazmdan kurtulmak için karnıma boşalıp bir süre uzanmaya çalıştım. Sonra parmağına alıp yüzüne götürdü, ilk başta karakteristik bir koku vardı ama çabuk alışıldı. Ve her şey yolunda gitti, sonra parmağımı dudaklarımın üzerinde gezdirdim, sonra dilimle ona dokundum. Sonuç olarak her şeyi yaladı. Zamanla gelir gelmez ağzıma koymaya alıştım. Sizi harekete geçiren şey spermin tadı değil, kimsenin bilmemesi gereken ahlaksız bir şey olarak eylemin kendisidir.heretuta: ↑29 Apr 2024, 05:36 Yapamadığım şey bu karar ver: Denemek istiyorum sperminiz. Tamamen. Mastürbasyondan sonra yalayın ve için. Parmaklarını ondan yala. Ama şimdilik karar veremiyorum.
İlk mastürbasyon yaptığında böyle bir şey yapmaya nasıl karar verdin?
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- zorunlu, Gami
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 87 Replies
- 14751 Views
-
Last post by Oyuncak