Annemi seks yaparken kim gördü?
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Re: Annemi seks yaparken kim gördü
Sık sık duydum, daha az gördüm. Bir keresinde çıplak bir kadın gördüm, telefon çaldı, sevgilimle sevişiyordum... yan odadan çıplak bir şekilde telefona koştum, kıllı bir vajina ve kasık aklıma geldi. , büyük meme uçları..., sonra sikişmeye devam ettiler. :şampuan:
- These users thanked the author Popülatör for the post (total 4):
- Fedor36, Makar1977, PavelNokia, O geri dönecek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Çoğunlukla dinliyorum, periyodik olarak birini getiriyor ve onu oraya nasıl çektiklerini duyabiliyorum)) Ama onu yalnızca bir kez gördüm, bir komşu bizi nehre götürdü, oradaki yatak örtüsünü yırttı)
-
- ön sevişme
Denissss71, iyi bir komşun var, görünüşe göre geliyor sık sık şekerli mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
- Orientation: heteroseksüel
Ayrıca bir keresinde şunu duymuştum: o ve babası arkadaşlarıyla bir partiye gittiler. Geç döndük. O zamanlar 1. veya 2. sınıftaydım. Neredeyse uyuyordum. Ama annemin babama bir arkadaşının orada poposuna dokunduğunu söylediğini duydum. Annem o zamanlar 30 yaşındaydı.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
- Orientation: biseksüel
Ben de gördüm. O zamanlar henüz öğrenciydim. İlk defa çok kötüydü. Annemin bunu yapabileceğini düşünmüyordum. Ve sonra bir mıknatıs gibi bir göz atmak için çekildim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 206
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
lensa, Bu kalıcı bir ortak mıydı? yoksa farklı mı? Annem yorgun muydu?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 168
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Beni birden fazla kez gördüler. Sınıf arkadaşlarıyla son seksten sonra onu annesini her iki deliğinde de sikerken gördüm ve mutluydum ve çocuklardan birini yaladım. Oğlum beni balkonda sikti. Bornozumu kaldırdım ve beni köpek stili becerdim, sadece çıplak göğüslerim göğüslerimin arkasında sallanıyordu. İnsanlar bunu beğendi.
4 dakika 33 saniye sonra gönderildi:
BEN GÜZELLİK, YANLIŞ ŞEY SÖYLEYECEĞİM, IMKKT ile anlaşacağım, babam öldü, kardeşim koruyacak. Güvenliğe şikayet edin, orada yardım edecek normal bir adam var.
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Söyle bana, bir isim düşün. Gerçek dışı.
BEN GÜZELLİK, YANLIŞ ŞEY SÖYLEYECEĞİM, IMKKT ile anlaşacağım, babam öldü, kardeşim koruyacak. Güvenliğe şikayet edin, orada yardım edecek normal bir adam var.
Söyle bana, bir isim düşün. Gerçek dışı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 5):
- Sürü, annem adam yaptı, Fargal94, Popülatör, fötr şapka_1986
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Veronica, görünüşe bakılırsa sen asil bir sürtüksün yazmışsın)) Keşke benim de böyle bir annem olsaydı)
En çok kimin sikişini hatırlıyorsun?
En çok kimin sikişini hatırlıyorsun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2146
Baba, onu hamamda gördüm, benim de bekaretimi yırttı.
- These users thanked the author Veronika for the post (total 2):
- annem adam yaptı, Popülatör
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
-
- heyecanlanıyorum
Her yaz büyükannemle birlikte büyükbabamın bahçesine giderdik. Ama ailem genellikle beni bırakıp şehre giderdi. Ama bir gün geceyi orada geçirdik ve geceyi hamamda geçirdik. Zaman zaman orada sadece uyumadıklarını düşünüyorum...
Evet, beni bahçeye tek başıma gönderdiklerinde, açıkça sadece televizyon izlemediler de... Eh
Evet, beni bahçeye tek başıma gönderdiklerinde, açıkça sadece televizyon izlemediler de... Eh
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
Annemle babamın seks yaptığını görmedim ama birkaç kez teyzemi ve kocasını gözetledim. Bu, büyükannemle tatildeyken, büyük bir köy kulübesinde geceleri oldu. Teyzem annemden küçüktü, büyük bir şehirde yaşıyordu ve yazın buraya tatile geliyordu. Geceleri ay ışığında ne gördüğümü hala gerçekten anlamadım ve olup biten her şeyin anlamını tam olarak anlamadım. Ama tamamen çıplak olmaları ve hareket ederken boğuk inlemeler yapmaları çok çekiciydi. Daha sonra birden fazla kez bu gizlice bakışların anılarına daldım.
- These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 2):
- Makar1977, Mart
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Listelenen kıyafetlerin dışında hiçbir şey net değil. Ya başkalarının kınamasına aldırış etmeden istedikleri her şeye izin veren izole insanlardı ya da bir zamanlar seks sırasındaki ikonlar gibi Stalin ve Lenin’in portrelerini saklıyorlardı))) ya da hiç seks yoktu ve tüm bunlar ailedeki çocuklar evlat edinilir)))Mart: ↑17 Oct 2022, 15:48Aile zekiydi ve "Eski Bolşeviklerin" eski geleneklerine sahipti. Büyükbaba - üç savaşın katılımcısı, emperyalist için (kısmi) bir St. George Şövalyesi, Don Kazak, soylulardan büyükanne (anne) - 20’li yılların Komsomol neslinden, baba - savaşın bir katılımcısı, annesiyle tanıştı - Komsomol kuponuyla bölgemize geldi. Anne... annem iletişimden kopmuştu. Etrafındakiler korkuyordu... bir nedeni vardı. Yani ailenin "sosyal profili" hakkında şikayet etmeye gerek yoktu...Ve annemle babam ahlaki karakterin örnekleriydi
"Ahlak şekli"yle daha zordu.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Ben ikinci sınıftayken annemin evine bir komşu çay içmeye gelmişti. Ortak bir dairede yaşıyorduk, ebeveynlerimiz boşanmıştı. Genellikle sadece konuştuk ve o gitti. Ama bir keresinde garip bir sarsıntıyla uyandım ve ne olduğunu anlamadım. Gözlerimi açmadım, sadece dinledim. Tek odamız olduğu için tek kanepemiz vardı. Annem bana arkadan sarıldı ve anladığım kadarıyla bu komşu onu arkadan tutuyordu. Elbette her şeyi anladım ve uyandığımı onlara belli etmemeye çalıştım.
oyunundan uyanmam çok utanç vericiydi...
- These users thanked the author Sergio16 for the post (total 5):
- Hayalet, Ötesinden Gelen Şehvet, deen-don, Mart, PavelNokia
-
- heyecanlanıyorum
Şimdi düşünüyorum. Ailemle birlikte bir yerde bir video buldum. Ve oradaki daire, onlardan bulduğum fotoğraflarda gördüğüme çok benziyordu. Kız annesine çok benziyordu ama babası değildi. Ve şimdi düşünüyorum da...
- These users thanked the author Kotishny for the post (total 4):
- Ötesinden Gelen Şehvet, Fargal94, Makar1977, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Kendimi internette sanki birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yaydım ve tanıştığımızda aptalca zorla kalçalarımı açtım ve yalamaya başladım, o öylece yattı ve aptalca söylediği gibi yaptı. Bir hafta sonra yüzüme oturmayı teklif etti ve ruhumdan bir yük kalktı. Şimdi normal bir şekilde sevişiyoruz, o buna karşı çıkıyor ama ben kızımı ya yanımızda ya da kendimle istiyorum. Ama annem bunun normal olduğunu düşünmüyor. Ama aynı zamanda küçük olanın büyümesini bekliyor. Şimdi bizi ziyarete gelip annemi birlikte sikecek bir adam arıyorum. Bunu o önerdi. Ama tanımadığım biri.

Kendimi internette sanki birbirimizi tanımıyormuşuz gibi yaydım ve tanıştığımızda aptalca zorla kalçalarımı açtım ve yalamaya başladım, o öylece yattı ve aptalca söylediği gibi yaptı. Bir hafta sonra yüzüme oturmayı teklif etti ve ruhumdan bir yük kalktı. Şimdi normal bir şekilde sevişiyoruz, o buna karşı çıkıyor ama ben kızımı ya yanımızda ya da kendimle istiyorum. Ama annem bunun normal olduğunu düşünmüyor. Ama aynı zamanda küçük olanın büyümesini bekliyor. Şimdi bizi ziyarete gelip annemi birlikte sikecek bir adam arıyorum. Bunu o önerdi. Ama tanımadığım biri.
-
- heyecanlanıyorum
O videoda...
Birine oral seks yapıyordu. Üstelik bu kişi çok nazikti. Bu sırada onun saçlarını ve yanaklarını okşadı.
İkinci video da seksin kendisi. Hatırladığım kadarıyla bir kazak ve çorap giyiyordu. Poz "üstte" idi.
Ve eğer gerçekten annemse, o zaman o adam kimdi...
Birine oral seks yapıyordu. Üstelik bu kişi çok nazikti. Bu sırada onun saçlarını ve yanaklarını okşadı.
İkinci video da seksin kendisi. Hatırladığım kadarıyla bir kazak ve çorap giyiyordu. Poz "üstte" idi.
Ve eğer gerçekten annemse, o zaman o adam kimdi...
-
- ön sevişme
Gerçek fahişeVeronika: ↑24 Feb 2023, 19:50 Beni birden fazla kez gördüler. Sınıf arkadaşlarıyla son seks yaptıktan sonra onu annesini her iki deliğinde de sikerken gördüm ve mutluydum ve çocuklardan birini yaladım. Oğlum beni balkonda sikti. Bornozumu kaldırdım ve beni köpek stili becerdim, sadece çıplak göğüslerim göğüslerimin arkasında sallanıyordu. İnsanlar bunu beğendi.
Söyle bana, bir isim düşün. Gerçek değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
Benimki periyodik olarak birini getiriyor ve orada nasıl olduğunu duyabiliyorum) Duvar ince, alçıpan, her şeyi duyabiliyorsunuz) İnlemeler, konuşmalar üye anında ayağa kalkıyor))
- These users thanked the author Denisss71 for the post (total 3):
- Makar1977, StepanGG, PavelNokia
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 24
Antero, çok heyecan verici bir hikaye. Keşke annemle de böyle olsaydı. Şu anda annenizin babanızdan gizlice faydalandığı bu hikaye sizi heyecanlandırıyor mu?
6 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Veronika, şu anda kaç yaşındasın?
6 dakika 5 saniye sonra gönderildi:
Veronika, şu anda kaç yaşındasın?
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Bakmadım ya da gözetlemedim ve böyle anlar olmadı. Ve bir şekilde bunun ne için olduğuna dair bir arzu yoktu.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 386
Benim de böyle bir hikayem vardı. Sadece bir kez odaya girdim ve tüm bunları telefonumla filme aldım ve ardından bu videoyla sürtüğe şantaj yaptım. Sadece sevgilisine değil bana da hizmet etmesi gerekiyordu.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
hayır, neyse ki görmedim. ama çocukken bu sesleri duyduğumda kendini kötü hissettiğini düşünmüştüm
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Hiçbir şey görmedim ya da duymadım, bana Viber 89339336920’den yaz
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Evet, zamanı gelmişti! Küçük yaşlardan beri gergindim. Bana hala öyle geliyor. Annem her zaman erdemli biriydi, aynı zamanda evin içinde ya iç çamaşırlarıyla ya da hafif bir bornozla ama onsuz dolaşıyordu. Annem beni yatağa yatırdıktan sonra neredeyse her zaman banyo yapıyordu ve banyodan sonra koridordaki aynanın önünde uzun süre ve tabii ki tamamen çıplak duruyordu. Ayna neredeyse odamın kapısının karşısında duruyordu ve yatağım da kapının karşısında duruyordu. Tabii ki kapıyı kapattım ama havasız kalmamak için sonuna kadar değil. Genellikle genel bakış çok küçüktü, çok az şey görmek ya da sadece bir göz atmak mümkündü. Ama müthiş heyecanlıydım. Ama benim sokağımda da tatiller vardı, annem kapıyı açık bıraktığında uzun zamandır uyuduğumu sanıyordum. Gerçekten akıllara durgunluk veren bir olaydı. Banyodan çıkmasını bir mucize bekledim. Ve dışarı çıktı, kalbi göğsünden fırladı, kural olarak kıyafetleri beline bir havlu ve başında bir türbandan oluşuyordu. Aksi takdirde, yaklaşık beş dakika sonra, tüm bunlar bir kenara atıldı ve aynada hem önden hem de arkadan bir görüntü vardı. Ve bakılacak bir şey vardı: çok geniş kalçalı oldukça uzun bacaklar, çok geniş olmayan kalçalar. lezzetli yuvarlak kıç ve aynada siyah saçlı bir üçgen olan kasık bölgesi, küçük, düzgün, seksi bir göbeğin üstünde ve son olarak 4+ boyutunda hafif sarkık göğüslerde oldukça büyük sarıasmalarla öne çıkan meme uçları. Artık bunun hayatımdaki en iyi erotik gösteri olduğunu anlıyorum, özellikle de kendime krema sürdüğümde. Sonra mastürbasyon yapma ihtiyacı hissettim ama kapı nadiren açık kalıyordu ya da gerçekten uyuyakalmıştım. Sonra 13 yaşımdayken tadilat vardı, bana yeni bir puf alıp başka bir duvara koydular ve oradan bakmak imkansızdı. Ve şimdi "anne iffetli" pastanın üstüne kiraz, ailem neredeyse her zaman evde çıplak uyuyordu, yani genel olarak. Annem bunun çok faydalı olduğunu, vücudun dinlendiğini söyledi. Yatağa gittiğinde ve ben de yakındayken, külotunu ve sutyenini çıkarıp battaniyenin altına tırmanırken benden arkasını dönmemi istedi.
Doğal olarak er ya da geç bunun olması gerekiyordu. Gece tuvalete gitmek için kalkıyorum, koridordaki ışığı açıyorum ve dönüşte bir yaz resmi, yerde sıcak bir battaniye görüyorum. Babam alçakgönüllü bir şekilde karın üstü duvara yaslanmıştı, kıçını yukarıya doğru, ama annem sırtüstüydü, uylukları kanepede yanlara doğru açılmış, elleri başının arkasında, göğüsleri farklı yönlere yayılmıştı. 12 yaşındaki bir çocuk için tablo tarif edilemez. En önemlisi ilk defa gerçek bir kadının amını gördüm. Gördüğüm kadarıyla kalın saçların arkasında birbirine yapışmış bir dudak şeridi vardı ve bacaklarım birbirinden o kadar da açık değildi. Ve bu, amımı nasır noktasına kadar mastürbasyon yapmaya yetti. Sonra annemin ışıkları için av başladı. Babam işe çok erken gidiyordu ve annem işe kalkana kadar bir saatim vardı; Ve sonra şansınıza bağlı olarak battaniye annenizin cazibesini ortaya çıkarıp çıkarmayacaktır. Uzun laf için özür dilerim, daha kısa olamazdı. Ve asıl hikaye daha sonra duyduğum ve gördüğüm şey, isterseniz.
Doğal olarak er ya da geç bunun olması gerekiyordu. Gece tuvalete gitmek için kalkıyorum, koridordaki ışığı açıyorum ve dönüşte bir yaz resmi, yerde sıcak bir battaniye görüyorum. Babam alçakgönüllü bir şekilde karın üstü duvara yaslanmıştı, kıçını yukarıya doğru, ama annem sırtüstüydü, uylukları kanepede yanlara doğru açılmış, elleri başının arkasında, göğüsleri farklı yönlere yayılmıştı. 12 yaşındaki bir çocuk için tablo tarif edilemez. En önemlisi ilk defa gerçek bir kadının amını gördüm. Gördüğüm kadarıyla kalın saçların arkasında birbirine yapışmış bir dudak şeridi vardı ve bacaklarım birbirinden o kadar da açık değildi. Ve bu, amımı nasır noktasına kadar mastürbasyon yapmaya yetti. Sonra annemin ışıkları için av başladı. Babam işe çok erken gidiyordu ve annem işe kalkana kadar bir saatim vardı; Ve sonra şansınıza bağlı olarak battaniye annenizin cazibesini ortaya çıkarıp çıkarmayacaktır. Uzun laf için özür dilerim, daha kısa olamazdı. Ve asıl hikaye daha sonra duyduğum ve gördüğüm şey, isterseniz.
- These users thanked the author 18Yur@74 for the post (total 6):
- annem adam yaptı, PavelNokia, Kazayağı, Mart, Stirlitz, mercek
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Yurtta iki arkadaşımı anneme becerirken gördüm
- These users thanked the author İskender for the post (total 3):
- PavelNokia, StepanGG, Stirlitz
-
- ön sevişme
- Total posts: 137
Erken çocukluk döneminde annemin sevgilisini nasıl emdiğini ve sonra onun üzerine oturduğunu gördüm
Küçük olmama rağmen göğüslerinin sallanmasını izledim ama babama söylememenin daha iyi olacağını anladım
Küçük olmama rağmen göğüslerinin sallanmasını izledim ama babama söylememenin daha iyi olacağını anladım
- These users thanked the author padshiy for the post:
- Kıskançlık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 76
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 482
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 395
Sizi bilmem ama mesela ben 65’ten 85’e kadar kadınları siktim, onlar da anne ve çocukları var, anlatırdım ama... anlıyorsunuz
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
Bunu ilk kez 12 yaşımdayken duymuştum ve annemin ağladığını, babamın ise ofladığını anlayamamıştım. Çok endişelendim. Bunu fark ettiğimde ilginç oldu. 31 çekme.
Yaklaşık bir yıl sonra ailem odamı yenilemeye başladı ve ben de geçici olarak onların odasında uyudum. Bir defasında televizyonda gizlice film izlerken uyuyor numarası yaptım. Yarım saat sonra ailem de uzanıp film izlemeye devam etti ve benim çoktan uyuduğumu düşündü. Annem neredeyse her zaman battaniyenin altında çıplak uyuyordu, yani bu tür inançlar vardı. Işıklar kapalı, televizyon sessizce mırıldanıyor, arkamda bir hareket duyuyorum. Sanki bir rüyadaymış gibi yan tarafıma dönüyorum ve sandalye yatağının arkasından dikkatle dışarı bakıyorum. Annem onun yanında yatıyor, babası ona bastırıyor ve battaniyenin altından ona sarılıyor. Televizyon izlemek gibi, sadece babam sürekli ortalıkta dolaşıyor. ??? Bir dakika sonra anne dizlerini büker ve baba onu daha da yakınına bastırır. Televizyonun ışığında babamın ileri hareketlerini, annemin yavaş yavaş kapanan gözlerini, her şeyi kusursuzca görebiliyorum. Yanmamak için kapalı yarık gözlerimden baktım ve heyecandan titriyordum. Bir süre sonra annemin gözleri tamamen kapanıp ağzı açıldı ve babasının her itişinde sanki çığlık atmaya çalışıyormuş gibi görünüyordu. Bütün bunlar kalbimin yerinden fırlamasına neden oldu. Aniden anne de kalçalarını babasına doğru hareket ettirmeye başladı, birkaç saniye sonra dimdik ayağa kalktı ve hafifçe titredi. ilk seks örtülerin altında da olsa gördüm.
Ertesi yıl akrabaları ziyaret etmek için köye gittik. Ek binada yaşıyorduk. Annem ve babam geniş bir yatakta uyuyorlardı ve ben de onlardan bir metre uzakta katlanabilir bir yatakta yatıyordum. Ve bir şekilde banyodan sonra erken hastalandım ve yattım. Annem ve babam geldiğinde uyandım, akrabalarla birlikte biraz likör içip biraz mutlu oldular. Gözlerimi açmıyorum, uyuyor gibiyim. Ebeveynler hızla ışığı kapattı ve yatağa gitti. Babam anneme bir şeyler mırıldandı, o da fısıltıyla cevap verdi. Bir şey hakkında tartıştıklarını fark ettim, sonra babam sustu ve bir tıkırtı sesi duyuldu. Başımı onlara doğru çevirip gözlerimi açtım, hava karanlıktı. Müştemilatta üç tarafta pencereler vardı ve yavaş yavaş ay ışığına alıştım. Babası onun büyük göğüslerini annesinin geceliğinden çıkardı ve mutlu bir şekilde onları tek tek emdi. Sonra bacaklarını ayırdı ve yüzüyle suya daldı. Gözlerime inanamadım, babam amımı yalıyordu. Annem sessizce inledi. 5 dakika sonra annemin geceliğini ve külotunu çıkardı ve onu bir Stakhanovite gibi dövmeye başladı. Annem inledi ve neredeyse kulağımın dibinde hıçkırdı. Öyle bir sarsıntıyla geldi ki pek korkmadım, sonra eliyle babama yardım etti. Ben de amıma dokunmadan geldim. Artık böyle duygularım yoktu. Zorlu. Ve sonunda annem tam karşıma oturdu ve midesindeki ve kasık bölgesindeki spermleri sildi. Peki, onun gibi bir şey.
Yaklaşık bir yıl sonra ailem odamı yenilemeye başladı ve ben de geçici olarak onların odasında uyudum. Bir defasında televizyonda gizlice film izlerken uyuyor numarası yaptım. Yarım saat sonra ailem de uzanıp film izlemeye devam etti ve benim çoktan uyuduğumu düşündü. Annem neredeyse her zaman battaniyenin altında çıplak uyuyordu, yani bu tür inançlar vardı. Işıklar kapalı, televizyon sessizce mırıldanıyor, arkamda bir hareket duyuyorum. Sanki bir rüyadaymış gibi yan tarafıma dönüyorum ve sandalye yatağının arkasından dikkatle dışarı bakıyorum. Annem onun yanında yatıyor, babası ona bastırıyor ve battaniyenin altından ona sarılıyor. Televizyon izlemek gibi, sadece babam sürekli ortalıkta dolaşıyor. ??? Bir dakika sonra anne dizlerini büker ve baba onu daha da yakınına bastırır. Televizyonun ışığında babamın ileri hareketlerini, annemin yavaş yavaş kapanan gözlerini, her şeyi kusursuzca görebiliyorum. Yanmamak için kapalı yarık gözlerimden baktım ve heyecandan titriyordum. Bir süre sonra annemin gözleri tamamen kapanıp ağzı açıldı ve babasının her itişinde sanki çığlık atmaya çalışıyormuş gibi görünüyordu. Bütün bunlar kalbimin yerinden fırlamasına neden oldu. Aniden anne de kalçalarını babasına doğru hareket ettirmeye başladı, birkaç saniye sonra dimdik ayağa kalktı ve hafifçe titredi. ilk seks örtülerin altında da olsa gördüm.
Ertesi yıl akrabaları ziyaret etmek için köye gittik. Ek binada yaşıyorduk. Annem ve babam geniş bir yatakta uyuyorlardı ve ben de onlardan bir metre uzakta katlanabilir bir yatakta yatıyordum. Ve bir şekilde banyodan sonra erken hastalandım ve yattım. Annem ve babam geldiğinde uyandım, akrabalarla birlikte biraz likör içip biraz mutlu oldular. Gözlerimi açmıyorum, uyuyor gibiyim. Ebeveynler hızla ışığı kapattı ve yatağa gitti. Babam anneme bir şeyler mırıldandı, o da fısıltıyla cevap verdi. Bir şey hakkında tartıştıklarını fark ettim, sonra babam sustu ve bir tıkırtı sesi duyuldu. Başımı onlara doğru çevirip gözlerimi açtım, hava karanlıktı. Müştemilatta üç tarafta pencereler vardı ve yavaş yavaş ay ışığına alıştım. Babası onun büyük göğüslerini annesinin geceliğinden çıkardı ve mutlu bir şekilde onları tek tek emdi. Sonra bacaklarını ayırdı ve yüzüyle suya daldı. Gözlerime inanamadım, babam amımı yalıyordu. Annem sessizce inledi. 5 dakika sonra annemin geceliğini ve külotunu çıkardı ve onu bir Stakhanovite gibi dövmeye başladı. Annem inledi ve neredeyse kulağımın dibinde hıçkırdı. Öyle bir sarsıntıyla geldi ki pek korkmadım, sonra eliyle babama yardım etti. Ben de amıma dokunmadan geldim. Artık böyle duygularım yoktu. Zorlu. Ve sonunda annem tam karşıma oturdu ve midesindeki ve kasık bölgesindeki spermleri sildi. Peki, onun gibi bir şey.
- These users thanked the author 18Yur@74 for the post (total 4):
- Fargal94, annem adam yaptı, PavelNokia, Kazayağı
-
- Total posts: 21
İlk başta sadece kulak misafiri oldum ama bilerek değil. Geceleri bazen hemen uyuyamıyordum ve bazen annemin ölçülü inlemelerini ve annemle babamın yatak odasından yatağın gıcırdamasını duyabiliyordum. Çok heyecan vericiydi... Çocukken bile hâlâ pek bir şey anlayamıyordum ama zaten tahmin etmiştim. Ve yaşım ilerledikçe özellikle onların başlamasını bekledim ve bu seslerle battaniyenin altında mastürbasyon yaptım... Daha az gördüm ama her zaman unutulmazdı. Bir sabah tuvalete gitmek için kalktığımda annemle babamın sikiştiğini hatırlıyorum. Odalarının önünden geçtim ve hafif açık kapıdan battaniyenin altında telaş yaptıklarını gördüm... Durumun kendisinden ve katı annemin onu seks yaparken gördüğümü öğrendiğinde nasıl tepki vereceği düşüncesi beni çok heyecanlandırdı. . ama uzun süre aramadım, korktum...
53 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bundan önce muhtemelen annemi cinsel bir obje olarak algılamıyordum ama sonra ona farklı bakmaya başladım. Annem orta derecede katıydı ama aynı zamanda cinsel açıdan da beni cezbetti. Hatırlıyorum, bir gün mutfakta oturuyorduk... o sabahlıkla oturuyordu, bacak bacak üstüne atıyordu ve başka bir kötü not için beni azarlıyordu ve ben de onun önünde duruyordum. O anda elbette bunu düşünmedim ama sonra durumu kafamda tekrar canlandırdım ve onun çıplak, hafif dolgun bacaklarını bir anlığına görmekten hoşlandığımı fark ettim. Sonra birden onu tamamen çıplak görmek istedim. Ve biraz sonra gördüm... kır evindeki hamamda ona pencereden bakmaya karar verdim... kalbim neredeyse heyecandan fırlayacaktı!... onun büyük sulu kıçını, lezzetli kalçalarını, büyük olduğunu gördüğümde hafif sarkık memeler ve küçük bir karın... O zamanlar hamamın duvarına ne kadar sert çarptığımı hatırlıyorum ...
53 dakika 34 saniye sonra gönderildi:
Bundan önce muhtemelen annemi cinsel bir obje olarak algılamıyordum ama sonra ona farklı bakmaya başladım. Annem orta derecede katıydı ama aynı zamanda cinsel açıdan da beni cezbetti. Hatırlıyorum, bir gün mutfakta oturuyorduk... o sabahlıkla oturuyordu, bacak bacak üstüne atıyordu ve başka bir kötü not için beni azarlıyordu ve ben de onun önünde duruyordum. O anda elbette bunu düşünmedim ama sonra durumu kafamda tekrar canlandırdım ve onun çıplak, hafif dolgun bacaklarını bir anlığına görmekten hoşlandığımı fark ettim. Sonra birden onu tamamen çıplak görmek istedim. Ve biraz sonra gördüm... kır evindeki hamamda ona pencereden bakmaya karar verdim... kalbim neredeyse heyecandan fırlayacaktı!... onun büyük sulu kıçını, lezzetli kalçalarını, büyük olduğunu gördüğümde hafif sarkık memeler ve küçük bir karın... O zamanlar hamamın duvarına ne kadar sert çarptığımı hatırlıyorum ...
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
19 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Oğlum, artık zaten bir yetişkinsin ve o zaman hayal ettiğin şeyi hâlâ gerçekleştirmek istiyorsan sana bunun için ne yapman gerektiğini söyleyebilirim. Katılıyor musunuz?Ne gördüğümü hatırlayıp sikimin annemin amına nasıl girdiğini, nasıl geldiğimi ve annemin amından sızıntılar!
6 dakika 44 saniye sonra gönderildi:
Kızım, bu konuyla ilgili kişisel kullanımın için bir video (veya film) yapmak ister misin? Katılıyor musunuz?Oğlum beni balkonda sikti.
19 dakika 13 saniye sonra gönderildi:
Oğlum, artık annemi gerçekten becermek gibi bir isteğim yok mu? Eğer öyleyse, o zaman bu hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilirim.nOnun büyük sulu kıçını, lezzetli kalçalarını, büyük, hafif sarkık göğüslerini ve küçük karnını gördüğümde... Hamamın duvarlarına ne kadar sert çarptığımı hatırlıyorum...
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
Bu yüzden bir kez kendime işedim.
10 yaşındaydım... Sabah erkenden uyandım ve şunu duydum: annem ve kocası kanepede gıcırdıyordu.
Tuvalete gitmek istedim. Emin olmak için yavaşça dolabın arkasından baktım... Emindim. Beklemek zorunda kaldım. İki saat bekledim.
Ve gıcırdamaya devam ediyorlar... Sabrım tükeniyor...
Annemin kocasına şöyle dediğini duyuyorum: "Zaten her yerimi ovuşturdun." Ve gıcırtı durdu.
Görünüşe göre birkaç dakika daha orada yatıp tuvalete koştum ama sabrım yarı yolda kaldı - tuvalete kadar sular altında kaldım...
Islak ayaklarımı duruladım, ve annem dolabı, halıyı, odadaki yerleri, koridordaki, tuvaletteki yerleri yıkadı...
10 yaşındaydım... Sabah erkenden uyandım ve şunu duydum: annem ve kocası kanepede gıcırdıyordu.
Tuvalete gitmek istedim. Emin olmak için yavaşça dolabın arkasından baktım... Emindim. Beklemek zorunda kaldım. İki saat bekledim.
Ve gıcırdamaya devam ediyorlar... Sabrım tükeniyor...
Annemin kocasına şöyle dediğini duyuyorum: "Zaten her yerimi ovuşturdun." Ve gıcırtı durdu.
Görünüşe göre birkaç dakika daha orada yatıp tuvalete koştum ama sabrım yarı yolda kaldı - tuvalete kadar sular altında kaldım...
Islak ayaklarımı duruladım, ve annem dolabı, halıyı, odadaki yerleri, koridordaki, tuvaletteki yerleri yıkadı...
- These users thanked the author Vay for the post (total 2):
- Fargal94, fötr şapka_1986
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 9
Birkaç kez izledim, ilk sefer orada bulunan herkes için beklenmedik bir durumdu, acilen anneme bir şey sormam gerekiyordu ve çok sert bir şekilde odaya daldım ve sonra herkes şaşırdı, annem dizlerinin üzerindeydi ve bana benzeyen şeyi emiyor bir arkadaşımın, babamın kocaman penisi ol. Sonra uzun süre benimle bunun düşündüğüm gibi olmadığını, her şeyin yanlış olduğunu, babama söyleme ve onu rahatsız etme dediler. Ve ikinci kez babamın köpek stiliyle nasıl becerdiğini gördüm, ama o anda annem ve ben o kadar şaşırmadık ve utanmadık çünkü zaten benzer bir şey görmüştük.
- These users thanked the author Mira1408 for the post:
- PavelNokia
-
- Total posts: 24
Ben de göremedim ama duydum, kapılar camlıydı ama hiçbir şey görünmüyordu. Casusluk yapmayı düşündüm mü? Hayır babamın öfkesinden korktum)) Ama mastürbasyon yapmadım, annem bu anlamda beni çekmiyor.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 169
Ve onun nasıl seks yaptığını duydum ve gördüm. Sarhoş bir kadına nasıl yaklaştıklarını da. Ve sarhoş bir kadın gibi çok enerjik bir şekilde dövüştüler
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post